Home
Η ατομική πινελιά στον 6ο οίκο: πλανήτες Reviewed by Momizat on . Στο τρίτο μέρος του οίκου που αφορά την καθημερινότητα, οι πλανήτες δίνουν την τελική πινελιά στη ζωή μας. από την Λιάνα Σταύρου   ΠΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΡ Στο τρίτο μέρος του οίκου που αφορά την καθημερινότητα, οι πλανήτες δίνουν την τελική πινελιά στη ζωή μας. από την Λιάνα Σταύρου   ΠΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΡ Rating: 0
You Are Here: Home » Ο Χαρτης σας » Η ατομική πινελιά στον 6ο οίκο: πλανήτες

Η ατομική πινελιά στον 6ο οίκο: πλανήτες

Η ατομική πινελιά στον 6ο οίκο: πλανήτες

Στο τρίτο μέρος του οίκου που αφορά την καθημερινότητα, οι πλανήτες δίνουν την τελική πινελιά στη ζωή μας.

από την Λιάνα Σταύρου

 

ΠΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

 

animals2

ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Ο Ήλιος σας δίνει εξαιρετική δύναμη και οργανωτικότητα να χειρίζεστε τα επαγγελματικά σας με ευχέρεια και μεθοδικότητα .Δείχνει τη τάση σας για επαγγέλματα εξουσίας και αρχηγίας.

Μπορείτε να διακριθείτε στο χώρο των επιχειρήσεων και στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Σε θέματα υγείας αν είναι καλά τοποθετημένος δείχνει ζωτικότητα  και γερή κράση αλλά  αν είναι χτυπημένος μπορεί να παρουσιαστούν  μακροχρόνιες ασθένειες και καρδιακά προβλήματα

 

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Με τη Σελήνη στον 6ο οίκο  είστε περισσότερο πρακτικοί στην καθημερινότητα σας και προσαρμόζεστε σε μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων .

 Σε φάσεις κρίσεως ανασφάλειας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφύγετε επαγγελματικά λάθη και τις διακυμάνσεις στα οικονομικά σας.

Η κακή και ανθυγιεινή διατροφή  μπορεί να σας δημιουργήσει στομαχικά προβλήματα και δυσπεψίες.. Είστε επίσης επιρρεπείς σε γυναικολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα.

 

Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Ο Ερμής στο σπίτι του δίνει ένα δραστήριο μυαλό που όμως χρειάζεται υπεράνθρωπη προσπάθεια για να το βάλετε σε καλούπια.

Σας χαρίζει υπευθυνότητα και τη δυνατότητα να απασχοληθείτε και να αποδώσετε με επιτυχία σε τομείς   που έχουν να κάνουν με την έκφραση και την επικοινωνία.

Σε θέματα υγείας λόγω του υπερβολικού άγχους και της ανυπομονησίας που σας διακατέχει μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα στο νευρικό σας σύστημα.

 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Η υποστήριξη της Αφροδίτης σας χαρίζει εργατικότητα , ισορροπία  και αυτοέλεγχο και αν οι συνθήκες ενός ευχάριστου και αρμονικού περιβάλλοντος ευνοούν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο στην εργασία σας .

Θα μπορούσατε να στραφείτε προς την κατεύθυνση καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων , των τεχνών και της αισθητικής και να ξεχωρίσετε με τις ικανότητες σας .

Σε θέματα υγείας θα πρέπει να αλλάξετε τις καθημερινές σας επιβλαβείς συνήθειες  γιατί υπάρχει η τάση να προσβληθείτε από ασθένειες των νεφρών , του λαιμού και του γεννητικού συστήματος.

 

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Με την ορμή του Άρη ξεχειλίζετε από ενεργητικότητα , ενθουσιασμό , ανεξάρτητο πνεύμα , πρωτοποριακές ιδέες αλλά και ανυπομονησία να φτάσετε γρήγορα στους στόχους σας και να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον.

Αν καταφέρετε να περιορίσετε την παρορμητικότατα σας, να ασκηθείτε στην αυτοπειθαρχία και να διοχετεύσετε την ενεργητικότητα σας στις ικανότητες σας θα καταφέρετε να πετύχετε επαγγελματικά.

Πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας με φλεγμονές, ατυχήματα, πυρετικές καταστάσεις, ατυχήματα, χειρουργεία.

 

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Ο επεκτατικός και αισιόδοξος Δίας σας χαρίζει την εύνοια του σε εργασιακά θέματα και στα αδιέξοδα της καθημερινότητας αρκεί να αισθάνεστε ότι έχετε το δικό σας χώρο και χρόνο και να μην νοιώθετε εγκλωβισμένοι και περιορισμένοι για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τις ανώτερες ιδιότητες του μυαλού σας.

Ο σεβασμός ανάμεσα στους συνεργάτες, το όμορφο και άνετο περιβάλλον είναι αυτά που ζητάτε για να μπορέσετε να αποδώσετε και να είστε παραγωγικοί.

Σας παρέχει και την εύνοια του σε θέματα υγείας αρκεί να είστε συνετοί και εγκρατείς και να μην παρασυρθείτε από καταχρήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο συκώτι και στο πάγκρεας.

 

 work4

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Ο αυστηρός πλανήτης της πειθαρχίας και της ακαμψίας χτίζει γύρω σας σιγά –σιγά το τείχος της απομόνωσης. Η αναρρίχηση σας στην ιεραρχική κλίμακα που θα σας οδηγήσει στη κορυφή σας κάνει  να φαίνεστε ψυχροί και απόμακροι κρύβοντας επιμελώς τη μοναδική σας ανάγκη που είναι να εισπράξετε την αναγνώριση και την κοινωνική καταξίωση.

Αθόρυβα θα φτάσετε στην κορυφή αλλά θα χρειαστείτε  πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι η κορυφή κρύβει μοναξιά και  περισσότερες έγνοιες   από χαρές.

Οι ασθένειες που πιθανότατα θα σας ταλαιπωρήσουν θα είναι μακροχρόνιες και θα συνδέονται με το άσθμα, με προβλήματα κυκλοφορικού με το δέρμα και τα οστά.

 

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Αντιπαθείτε τους περιορισμούς και τους κανόνες και επαναστατείτε σε ότι είναι περιοριστικό και δεν σας αφήνει να αναλάβετε ευθύνες και πρωτοβουλίες.

Διαθέτετε γρήγορη και μεγάλη αντίληψη και οι πρωτοποριακές σας ιδέες σας φέρνουν στο προσκήνιο με έρευνες ,εφευρέσεις , επιστημονικές και μεταφυσικές ενασχολήσεις.

Αναλαμβάνεται γρήγορα ευθύνες και νοιώθετε ότι είστε γεννημένοι για να κατευθύνεται και να διοικείτε τους άλλους.

Η επαναστατικότητα σας και η τάση σας να μην μπορείτε να υποταχτείτε μπορεί να σας φέρει ξαφνικές αλλαγές στην εργασία σας και ξαφνικά προβλήματα υγείας με παράξενες αρρώστιες, ξαφνικά ατυχήματα και νευρικές διαταραχές.

 

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Ο πλανήτης της ουτοπίας και της αναποφασιστικότητας δεν σας αφήνει περιθώρια να μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας και να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της καθημερινότητας και των εργασιακών σχέσεων .

Για να ισορροπήσετε θα πρέπει να διοχετεύσετε τη δημιουργική σας φαντασία σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και με την παρότρυνση της Παρθένου που κυβερνά τον οίκο να γίνεται πιο μεθοδικοί για να καταφέρετε να είστε και αποτελεσματικοί.

Τα προβλήματα που θα προκύψουν σε θέματα υγείας μπορεί να είναι δυσδιάκριτα και να χρειαστεί χρόνος για να εντοπιστούν. Θα προέρχονται από ψυχικές διαταραχές ( άγχος, φοβίες ) και θα έχουν να κάνουν με ιώσεις , αλλεργίες και με το λεμφικό σύστημα.

 

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 6Ο ΟΙΚΟ:

Ο Πλούτωνας στον 6ο οίκο προσδίδει δυναμισμό, θέληση και πρωτοβουλία.

Εργάζεστε εντατικά και με πείσμα για να φτάσετε στους στόχους σας και να αυξήσετε τις γνώσεις σας , τις ικανότητες σας και πάνω από όλα  τα οικονομικά σας.

Σας έλκουν επαγγέλματα που περιέχουν μυστήριο  και δυναμώνουν το εύστροφο μυαλό σας.

Το καθημερινό άγχος μπορεί να είναι υπεύθυνο για τα προβλήματα υγείας που πιθανότατα θα σας ταλαιπωρήσουν πλήττοντας το ενδοκρινολογικό και γεννητικό σας σύστημα.

Με τον πλανήτη συμπαραστάτη μπορεί να αναγεννηθείτε από τη τέφρα σας σαν το θριαμβευτή φοίνικα.

Getty---working-mom-

 

Leave a Comment

© 2013 Powered By Wordpress, Πνευματικής ιδιοκτησίας ©Astrolife.gr

Scroll to top