Home
Ο πλανήτης Άρης και οι όψεις στον χάρτη Reviewed by Momizat on . Ο πλανήτης Άρης και οι όψεις του στον χάρτη Πώς εκδηλώνουμε πάθος και δράση από την Λιάνα Σταύρου     Στο πρώτο μέρος της μελέτης μας, είδαμε τον Άρη Ο πλανήτης Άρης και οι όψεις του στον χάρτη Πώς εκδηλώνουμε πάθος και δράση από την Λιάνα Σταύρου     Στο πρώτο μέρος της μελέτης μας, είδαμε τον Άρη Rating: 0
You Are Here: Home » Ο Χαρτης σας » Ο πλανήτης Άρης και οι όψεις στον χάρτη

Ο πλανήτης Άρης και οι όψεις στον χάρτη

Ο πλανήτης Άρης και οι όψεις στον χάρτη

Ο πλανήτης Άρης και οι όψεις του στον χάρτη

Πώς εκδηλώνουμε πάθος και δράση

από την Λιάνα Σταύρου

 

 

Στο πρώτο μέρος της μελέτης μας, είδαμε τον Άρη μέσα από το μυθολογικό, αστρονομικό πρίσμα και παρατηρήσαμε τι εκφράζει αναλυτικά στον αστρολογικό συμβολισμό, μέσα από τα ζώδια και τους οίκους.

Για να διαβάσετε αυτό το μέρος παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Ο σημαντικός αυτός πλανήτης έκφρασης και δράσης, θα παρουσιαστεί τώρα μέσα από τις όψεις του στον χάρτη μας

mars_symbole

 Άρης και οι όψεις του στον χάρτη 

 

Σύνοδος

ΜΕ ΗΛΙΟ :

Δεν υπάρχουν περιθώρια για συμβιβασμούς. Μπορεί να είμαστε άτομα μαγνητικά και ασυμβίβαστα. Διαθέτουμε παρορμητικότατα, δυναμισμό, πείσμα και ενδεχομένως έναν άκρατο εγωισμό γι’ αυτό επιδιώκουμε να είμαστε πάντοτε οι αρχηγοί. Η ανυπομονησία και η ανεξέλεγκτη ταχύτητα δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με πράγματα που χρειάζονται επιμονή και υπομονή. Έχουμε έντονη σεξουαλικότητα που μπορεί να μας κάνει επιθετικούς αν δεν καταφέρουμε να την διοχετεύσουμε σωστά . Προδιαθέσεις σε ατυχήματα από αιχμηρά αντικείμενα, όπλα και φωτιά.

ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ:

Είμαστε ευμετάβλητοι με έντονη συναισθηματική φόρτιση και πολλές φορές επιθετικοί και οξύθυμοι. Στον έρωτα εκφραζόμαστε με πάθος, αλλά αν νοιώσουμε ότι οι άλλοι μας αδικούν ή μας απορρίπτουν, μπορεί να γίνουμε εκδικητικοί. ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ: Τα χαρακτηριστικά είναι η ευστροφία, η ετοιμότητα και η γρήγορη δράση. Το μυαλό τρέχει με ταχύτητα φωτός και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας. Έχουμε υπέρμετρο εγωισμό και δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε διάλογο. Για να μπορέσουμε να χαλιναγωγήσουμε τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης θα πρέπει να στραφούμε στον διαλογισμό έστω και περιστασιακά. Ενδεχομένως να γίνουμε τεχνοκράτες και καλοί επιστήμονες.

ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

Η σύνοδος αυτή μας δίνει την εικόνα να για φερθούμε γενναιόδωρα, αισιόδοξα και αυθόρμητα. Διαθέτουμε μαγνητισμό και έντονη σεξουαλικότητα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις επιθυμίες μας με αποτέλεσμα να έχουμε ροπή στις διασκεδάσεις, στην απιστία, στον τζόγο και στη σπατάλη. Πιέζουμε και περιορίζουμε τους άλλους, ενώ δεν ανεχόμαστε την καταπίεση και τον περιορισμό .

ΜΕ ΔΙΑ:

Διαθέτουμε δύναμη, αισιοδοξία, ενεργητικότητα και αντοχή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Έχουμε θάρρος και τόλμη και δεν σταματάμε τις προσπάθειες μέχρι να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Η περιπέτεια και η έντονη ζωή μας μαγνητίζει. Επειδή ζούμε με ένταση και έχουμε την τάση της υπερβολής σε όλα τα πεδία, αυτό στο τέλος μας εξαντλεί και μας αποδυναμώνει σωματικά και πνευματικά.

ΜΕ ΚΡΟΝΟ:

Μελαγχολία, απαισιοδοξία ή εμπόδιο στη δράση. Αυτή η όψη ωθεί να φερθούμε φιλόδοξα με αγάπη στην ύλη. Επιστρατεύουμε όλες τις δυνάμεις μας για να φτάσουμε ψηλά και να ξεχωρίσουμε, αλλά τις περισσότερες φορές μπλοκάρουμε τον ίδιο τον εαυτό μας. Η πολιτική είναι ένας τομέας που μπορούμε να διακριθούμε. Έχουμε προδιάθεση για ατυχήματα στα γόνατα, πτώσεις και τραυματισμούς.

ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ:

Δύο πλανήτες τόσο διαφορετικοί που από την στιγμή που έρχονται τόσο κοντά, λειτουργούν σαν ηφαίστειο. Υπάρχει ακτινοβολία, δυναμισμός και πρωτότυπες ιδέες. Προκλητικοί, ιδιόρρυθμοι και εκρηκτικοί έχουμε τάσεις επαναστατικότητας και μπορεί (αν συνηγορεί το σύνολο του ωροσκοπίου) να φτάσουμε στην αναρχία. Αν καταφέρουμε να διοχετεύσουμε σωστά την ενεργητικότητά μας, μπορούμε να επιτύχουμε μία ξεχωριστή, απρόβλεπτη ή πρωτότυπη επαγγελματική πρόοδο. Έχουμε προδιάθεση στα θανατηφόρα ατυχήματα λόγω υπερβολικής ταχύτητας και υπερβολική νευρική ένταση.

ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:

Έλκουμε τους άλλους σαν μαγνήτες και είναι εύκολο να γίνουμε η ψυχή στις παρέες. Άκρως ερωτικοί με απεριόριστες δυνατότητες στα ερωτικά παιχνίδια. Έχουμε έντονη διαίσθηση, καλλιτεχνικές και πνευματικές αναζητήσεις. Χρειαζόμαστε πολύ προσοχή με αυτή η όψη γιατί δημιουργείται συχνά σύγχυση στην επιλογή της δράσης, με αποτέλεσμα να παραπαίουμε ανάμεσα στο τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε στη ζωή. Αγάπη για τη θάλασσα, τον αποκρυφισμό και τον μυστικισμό.

ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ:

Αυτή η σύνοδος δίνει μεγάλη ενεργητικότητα και εκρηκτικότητα, με έντονα ερωτικά ένστικτα και τάση για παθιασμένες σχέσεις κυριαρχίας. Συνεχώς σε κατάσταση έκρηξης, αφήνουμε μισοτελειωμένα τα σχέδια μας και τους στόχους. Εξάντληση δυνάμεων. Προδιάθεση για προβλήματα στο αίμα, στο παχύ έντερο και στα αφροδίσια νοσήματα.

 

Τρίγωνο και εξάγωνο

ΜΕ ΗΛΙΟ:

Μία ευεργετική όψη που δίνει ενεργητικότητα, δυναμισμό ισχυρή θέληση και δημιουργική δράση. Ικανότητες που δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για κατάκτηση στόχων και πραγματοποίηση επιθυμιών. Έχουμε εξυπνάδα, ευστροφία και δεν ξοδεύουμε άσκοπα την ενέργειά τους αλλά την εκμεταλλευόμαστε σωστά στις κατάλληλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Δίνει επίσης ζωτικότητα και καλή υγεία.

ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ:

Είμαστε άτομα αποφασιστικά, διεκδικητικά με μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, σαν να μην φοβόμαστε τίποτα. Έχουμε μια ξέγνοιαστη στάση ζωής που επικεντρώνεται στο σήμερα χωρίς να μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αύριο. Εκπέμπουμε ερωτισμό και δημιουργούμε εύκολα σχέσεις.

ΜΕ ΕΡΜΗ:

Δυνατό μυαλό με μεγάλη ικανότητα αντίληψης, καλοί ακροατές. Ξέρουμε να χειριζόμαστε καλά και τον γραπτό και τον προφορικό λόγο και αυτό ωθεί σε επαγγέλματα επικοινωνίας, πληροφόρησης και δημόσιων σχέσεων. Μπορεί να ασχοληθούμε ακόμη με την πολιτική, την δημοσιογραφία, τη διαφήμιση, τις μεταφορές. Χρειάζεται προσοχή στον αυθορμητισμό που ενδεχομένως εύκολα θα μετατραπεί σε επιπολαιότητα.

ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

Είμαστε κοινωνικοί, ευχάριστοι, γοητευτικοί. Έχουμε το χάρισμα να έλκουμε το αντίθετο φύλο και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να καταγράφουμε στο ενεργητικό μας αμέτρητες κατακτήσεις. Επαγγέλματα που ταιριάζουν: δημόσιες σχέσεις και ότι έχει να κάνει με την διασκέδαση και την διακόσμηση.

ΜΕ ΔΙΑ:

Αυτή η όψη δίνει αισιοδοξία γενναιοδωρία, ενθουσιασμό, αποφασιστικότητα και γρήγορη δράση. Με όλα αυτά τα χαρίσματα είναι εύκολη η κατάκτηση των στόχων μας. Έχουμε θρησκευτικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δεν αντέχουμε τις δεσμεύσεις και θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι. Προσοχή στα οικονομικά μας, γιατί έχουμε την τάση να ρισκάρουμε και να ξοδεύουμε αλόγιστα.

ΜΕ ΚΡΟΝΟ:

Είμαστε συχνά άτομα φιλόδοξα πρακτικά, με συνέπεια και σοβαρότητα ικανά να εκμεταλλευόμαστε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες και καταφέρνουμε να πετύχουμε και να καταξιωθούμε επαγγελματικά και κοινωνικά.

ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ:

Δραστήριοι, δυναμικοί με επιβλητική και μαγνητική προσωπικότητα. Φιλελεύθεροι με ανοιχτό και εφευρετικά μυαλό, με ταχύτητα στις σκέψεις και αποφάσεις, συγκεντρώνουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στη κατάκτηση των στόχων και στη κορυφή της επιτυχίας. Μπορούμε να γίνουμε μηχανικοί, αεροπόροι και να διακριθούμε σε διοικητικές θέσεις, στη πολιτική, στο συνδικαλισμό.

ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:

Άτομα ειλικρινή έξυπνα, εργατικά, έχουμε καλλιτεχνικές και πνευματικές αναζητήσεις. Τη φαντασία την χρησιμοποιούμε δημιουργικά και εκφραζόμαστε μέσω της καλλιτεχνίας, της φιλοσοφίας και του μυστικισμού. Αναζητάμε την ερωτική ηδονή με μία ιδεαλιστική έκφραση.

ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ:

Όσοι έχουμε αυτή την όψη, διαθέτουμε τόλμη ,εργατικότητα και ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση των στόχων μας χωρίς να προβάλουμε επιθετικότητα. Άτομα ακαταμάχητα που εκπέμπουμε σεξουαλικότητα και έχουμε δεξιοτεχνία στον έρωτα. ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ: Μπορεί να γίνουμε εγωιστές, φιλόδοξοι, αυθόρμητοι, με νεύρα και επιθετική συμπεριφορά. Θέλουμε την επιβεβαίωση και φαινόμαστε σκληροί όταν δεν την εισπράττουμε. Διαθέτουμε ζωντάνια και έχουνμε έντονες ερωτικές παρορμήσεις.

 

 Τετράγωνο

ΜΕ ΗΛΙΟ:

Το ένστικτο συγκρούεται με τη θέληση. Παρορμήσεις που δεν ελέγχονται εύκολα και οδηγούν σε ρήξεις, ατυχείς καταστάσεις, ατυχήματα. Δράση και αντίδραση διαρκής. Προκλήσεις  και εριστική συμπεριφορά.

ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ:

Μπορεί να είμαστε άτομα ματαιόδοξα, επιθετικά και ανυποχώρητα καθώς χάνουμε την ψυχραιμία μας και ίσως πιστεύουμε ότι για όλα φταίνε οι άλλοι. Χάνουμε εύκολα τον έλεγχο. Δείχνουμε φοβία για το αντίθετο φύλλο και μπορεί να εκδηλώσουμε ψυχοσωματικές διαταραχές. Πολλές εντάσεις στην οικογένεια, με την μητέρα ή με κάποια γυναίκα στη ζωή μας.

ΜΕ ΕΡΜΗ:

Βιαστικές κινήσεις και σκέψεις οδηγούν σε λάθος μονοπάτια και ξοδεύουν πολλή ενέργεια. Απαιτούμε από του άλλους την προσοχή τους και δεν μπορούμε να κάνουμε εύκολα διάλογο. Προσβάλλεται εύκολα το νευρικό σύστημα και μπορεί να είμαστε επιθετικοί και αθυρόστομοι.

ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

Τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης είναι ο αισθησιασμός και το πάθος. Όσο γρήγορα ανάβει η φλόγα, τόσο γρήγορα σβήνει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συντηρήσει μακροχρόνιες και αρμονικές σχέσεις. Εναλλαγές στη διάθεση πότε γεμάτη πάθος και τρυφερότητα και πότε επιθετικά, δημιουργεί ανασφάλεια στους ερωτικούς συντρόφους.

ΜΕ ΔΙΑ

Μοιραζόμαστε σε πολλά πράγματα συγχρόνως, αδυνατούμε να πειθαρχήσουμε και δεν καταφέρνουμε να ολοκληρώσουμε ό,τι αρχίζουμε. Ανήσυχοι, αεικίνητοι με μεγάλη ενεργητικότητα, δεν ξέρουμε και δεν μπορούν να τη διοχετεύσουμε σωστά. Προσπαθούμε να εκτονωθούμε μέσα από έντονες ερωτικές παρορμήσεις.

ΜΕ ΚΡΟΝΟ:

Δύσκολη όψη που προσδίδει ανασφάλεια, απαισιοδοξία και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά δυσκολεύουν τα νέα ξεκινήματα. Συναισθηματικά ανέκφραστοι, συνθλίβουμε τις συγκινήσεις μας και ίσως εκδηλώσουμε συμπεριφορά ζήλιας. Τάση για απομόνωση και προδιάθεση κατάθλιψης.

ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ:

Τάση για βίαια ξεσπάσματα, απότομη, εκρηκτική και επιθετική συμπεριφορά. Έντονη νευρικότητα, αμφισβητίες του κατεστημένου και μία τάση επαναστατικότητας που αντί να προσπαθήσουμε να την εκτονώσουμε μπορεί να βρεθούμε μπλεγμένοι σε αναρχικές καταστάσεις ακόμη και σε ακραίες ενέργειες Στην ερωτική ζωή παρασυρμένοι από τα σεξουαλικά ένστικτα λειτουργούμε χωρίς όρια.

ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:

Άλλη μια δύσκολη όψη που κάνει τα άτομα να παρασύρονται και να ζουν με ψευδαισθήσεις να εξαπατούν και να προδίδουν τους γύρω τους. Ζουμε μέσα σ’ ένα συναισθηματικό χάος επειδή έχουμε την τάση της εξιδανίκευσης και της φυγής από την πραγματικότητα. Επιρρεπή για όνειρο, ουτοπία, απάτη και αυταπάτη. Για να ισορροπήσουμε την ανασφάλεια και τον ευαίσθητο ψυχισμό μας θα μπορούσαμε να στραφούμε σε πνευματικές αναζητήσεις.

ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ:

Διεγείρεται με την όψη αυτή μια βίαιη δύναμη που εκφράζεται επιθετικά και εκδικητικά, όταν νοιώσουμε ότι απειλή ή ότι δεν είμαστε αποδεκτοί. Παρασυρμένοι από δυνατά ερωτικά μας ένστικτα, μπορούμε να οδηγηθούμε αν συναινεί το υπόλοιπο ωροσκόπιο σε ακραία συμπεριφορά.

 

Αντίθεση

ΜΕ ΗΛΙΟ:

Είναι μια αρκετά δύσκολη όψη γιατί συχνά μας οδηγούν οι ευθυμίες και οι παρορμήσεις. Εριστικοί με εσωτερική σύγκρουση που δεν αφήνει να πάρουμε αποφάσεις και μας εξαντλεί ενεργειακά .Αντιδραστικοί, δεν ανεχόμαστε εύκολα τη δέσμευση και δημιουργούμε σχέσεις με ημερομηνία λήξης. Πρόκληση δυνάμεων μεταξύ θέλησης και δράσης.

ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ:

Λειτουργούμε βιαστικά, παρορμητικά και εγωιστικά με ξεσπάσματα επιθετικότητας, με συνέπεια τις τεταμένες οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Ανασφάλεια συναισθηματική και ψυχική που είναι πιθανόν να έχει τις ρίζες της σε τραυματικές μνήμες από την οικογένεια και ιδιαίτερα τη μητέρα. Θέλει προσοχή γιατί υπάρχει μια προδιάθεση σε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΜΕ ΕΡΜΗ:

Εκρηκτική συμπεριφορά, επικριτική, εριστική, ανυπόμονη και νευρική. Ανάγκη να επιβάλουμε την άποψή μας. Δυνατότητες και ικανότητες διπλωματικές που τις αφήνουμε αναξιοποίητες λόγω του έκρυθμου και ακραίου χαρακτήρα. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις διαταραχές του νευρικού του συστήματος .

ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

Μπορεί να φερθούμε με τρόπο απαιτητικό, ανυποχώρητο, ενώ η λέξη «συμβιβασμός» είναι εντελώς άγνωστη. Αυτό έχει σαν συνέπεια τη δυσκολία για αρμονικές σχέσεις και κατά περιόδους να κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας. Ενεργώντας παρορμητικά και υποκινούμενοι από ερωτικά πάθη ή ακόμη από σεξουαλικά προβλήματα, προερχόμενα πιθανώς από την εφηβεία, μπορεί να φθάσουμε στην εκδικητικότατα και σε συναισθηματικά αδιέξοδα.

ΜΕ ΔΙΑ:

Η υπερβολή στο μεγαλείο της! Συνεχώς ανικανοποίητοι ή μπερδεμένοι με τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, καταναλώνουμε άσκοπη ενέργεια χωρίς αποτέλεσμα και ξοδεύονται συναισθηματικά αποθέματα. Προδιάθεση σε παθήσεις που έχουν σχέση με το αίμα, το συκώτι και τις ενδοκρινολογικές λειτουργίες.

ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ:

Μπορεί να φανούμε πιο εγωκεντρικοί, αλλά να χάνουμε εύκολα την αυτοπεποίθησή μας και να απογοητευόμαστε με συνέπεια να εκδηλώνουμε ζήλια. Προσπαθούμε να καταξιωθούμε επαγγελματικά και κοινωνικά και αν δεν τα καταφέρουμε και αποτύχουμε να οδηγηθούμε σε συμπεριφορές σκληρότητας. Προδιάθεση για υπερκόπωση, ημικρανίες, δερματικές ασθένειες και προβλήματα στα δόντια.

ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ:

Τάσεις αρχηγικές, υπέρμετρο εγωισμό και επιθετικότητα. Άναρχες σκέψεις και παρορμητική δράση μπορεί να μας φέρουν σε αδιέξοδα, σε αμφιλεγόμενες συναναστροφές με ολέθρια αποτελέσματα. Προσοχή στα ατυχήματα λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Αυτή η όψη μπορεί να δώσει και διαζύγια. ανάλογα με τον οίκο και τους σημειδότες του γάμου.

ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ:

Είμαστε άτομα που παρασύρονται και παραπλανώνται εύκολα. Λειτουργώντας παρορμητικά χάνουμε τον έλεγχο και κινδυνεύουμε να μας χειραγωγήσουν. Απογοητευόμαστε και ζούμε με ψευδαισθήσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αναζήτηση ουσιών ή άλλους τρόπους φυγής από την πραγματικότητα. Προσοχή σε αλκοόλ, φάρμακα, χημικά.

ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ:

Εκφράζονται επιθετικά και καταναλώνουμε άσκοπα την ενέργειά μας. Έχουμε εμμονή και ευθιξία, ενώ μπορεί αν συναινεί το υπόλοιπο ωροσκόπιο να γίνουμε εκδικητικοί. Εξάρτηση από τις σεξουαλικές ορμές και πάθη, τάση για προσκόλληση σε ερωτικούς συντρόφους. Χρειάζεται προσοχή η σωματική και η ψυχική υγεία.

 

Σημείωση: Είναι ζήτημα προσωπικής εξέλιξης του καθενός το πώς θα λειτουργήσει τις πλανητικές του όψεις. Όπως σε κάθε αναφορά μας προς τις όψεις, τα στοιχεία είναι μεμονωμένα και στην συνολική εικόνα του χάρτη έγκειται πόσο μεγενθύνονται ή περιορίζονται.

 

Σημείωση: Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στη σελίδα μας https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/

Το μήνυμα της ημέρας στο: http://kissmygrass.gr/

Leave a Comment

© 2013 Powered By Wordpress, Πνευματικής ιδιοκτησίας ©Astrolife.gr

Scroll to top