Αιγόκερως

 23 – 30   Απριλίου  Αιγόκερως

από την Λίλιαν Σίμου

Αιγόκερως και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Με τη Νέα Σελήνη να υπόσχεται ενδιαφέρουσες αλλαγές και για σας, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία θετική πορεία σε σχέση με τις προσωπικές σας επιλογές. Ζεστασιά, χαρά και πολλά συναισθήματα και συγκινήσεις σας αγγίζουν αυτή την εποχή. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, κάνετε μία επιλογή συντρόφου, αν είστε μόνοι αυτή την εποχή. Θα αρέσετε, θα είστε προσιτοί και τρυφεροί, ευγενικοί και ευχάριστοι. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές, για να προωθήσετε την εικόνα σας και να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα.

Η σιγουριά που σας προσφέρει, θα σας κάνει να είστε όλο και περισσότερο ευχάριστοι και με εσωτερική πληρότητα. Αν είστε γονείς, με τα παιδιά σας μπορείτε να βρείτε ένα νέο χόμπι και να αφιερώσετε χρόνο μεταξύ σας. Θα είναι οι στιγμές αυτές μοναδικές.

Με τα θέματα της εργασίας σας, αν έχετε σχέση με την τέχνη, την αισθητική, την διακόσμηση, η δουλειά σας θα έχει πρόοδο. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε μία ευγένεια που θα κερδίζει στον χώρο της δουλειάς σας.

————-

Αιγόκερως και Άρης στους Διδύμους

Προσαρμόζετε τους τρόπους και την συμπεριφορά σας ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν,  για να πετύχετε καλύτερες σχέσεις. Εκφράζετε τα συναισθήματα σας και μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας μαζί τους.

Η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν, θα φανούν πολύ χρήσιμες διότι θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι συμβουλές τους είναι αξιόπιστες, αν και σας περιορίζουν αυστηρά σε πλαίσια, γιατί προέρχονται από ευσυνείδητα και υπεύθυνα πρόσωπα.

Ενδιαφέρεστε να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες, να αρχίσετε μια καλή επαγγελματική συνεργασία και να κάνετε τις συναλλαγές εκείνες που θα σας ωφελήσουν, αλλά η τελική έκβαση ας είναι μετά τις 4 Μαΐου.

Ωστόσο, μην αναλωθείτε σε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα γιατί θα κουραστείτε να τα φέρετε εις πέρας

Στην υγεία, ας φροντίσετε να ξεπερνάτε τις εντάσεις με την κίνηση. Δηλαδή, μία άσκηση καθημερινή, ένας περίπατος, μία έξοδος για να αλλάξετε παραστάσεις και να ηρεμήσετε.

Όμως η καθημερινότητα σας είναι ευχάριστη και  με ποικίλα ενδιαφέροντα, ενώ  θα είστε αρκετά κοινωνικοί και προσιτοί, ευέλικτοι και δραστήριοι. 

 

————

Αιγόκερως και Εαρινή Ισημερία 

Η αρχή πρέπει να γίνει από τη βάση και τα θεμέλια της ζωής σας, με την Εαρινή Ισημερία φέτος.  Είναι ακόμη μία ανατρεπτική περίοδος, ίσως σε πιο συγκεκριμένους τόνους τώρα. Απαιτήσεις από συνεργασίες, σχέσεις, κοινωνικές επαφές και συναλλαγές, ανατρέπουν διαρκώς το τοπίο. Διορθώσετε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει και αποφύγετε τα ίδια λάθη στο εξής.

Με το ταίρι σας, αναθεωρείτε πολλά, ίσως διορθώνετε αδυναμίες της σχέσης ή προκύπτουν έντονα παράπονα και επανάληψη καταστάσεων που σας πικραίνουν. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις  και μην λύσετε διαφορές ανούσιες σε λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή. Μπορείτε όμως, να διορθώσετε αυτές τις διαφορές, με καλή διάθεση και κυρίως…υπομονή.

Μέσα στην οικογένειά, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού. Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για να ρισκάρετε, θα πρέπει να τα προσέχετε.

Μέσα από την απαράμιλλη τάση για ανάπτυξη δημιουργική, θα υλοποιήσετε το έργο σας. Διαθέτετε υπομονή, πρακτικό πνεύμα, για να το αναδείξετε.  

Αν είστε δημιουργικά άτομα ή καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα σας φέρει κοντά σε άτομα του χώρου που σας ενδιαφέρει και θα μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικό έργο, υλοποιώντας στόχους που σας αγγίζουν προσωπικά και δημιουργικά. Το έργο σας αρέσει, γίνεται αγαπητό, έχει θαυμαστές και σας προσφέρει οικονομικά οφέλη. Εσείς, θα πρέπει να είστε σαφείς και συνεπείς στον λόγο σας, προς τρίτους.

 

———-

Αιγόκερως με την Αφροδίτη στον Κριό

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συμφέροντά σας, είναι αυτή η εβδομάδα. Καθώς ο Πλούτωνας που προσπαθεί εδώ και καιρό να σας επιβάλλει μία αλλαγή, θα συμμετέχει στον φλογερό ρυθμό της Αφροδίτης, παρακινώντας σας να νιώσετε την σπίθα του έρωτα και της δημιουργίας. Σας αρέσει να αναπτύσσεστε, αλλά συχνά επιδιώκετε να είστε μόνο στην κορυφή, δίχως να εργαστείτε για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας.

Περισσότερο «γήινοι» στις συνήθειές σας, θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάποιες λεπτομέρειες και να κάνετε πιο ωραία την καθημερινότητά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν και κινείστε βιαστικά αυτό το διάστημα, ίσως περιορίζετε τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς σας.

Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αξίες που έχετε σαν βάση ζωής, ή από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε με ενδιαφέρον γι’ αυτά. Δώστε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά που δίνει η παρουσία τους.

———————

Αιγόκερως με τον Δία στον Ζυγό:

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία.  Η τύχη  και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων. Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.

71 Responses

 1. μαρια
  μαρια at |

  κυρία σίμου καλησπέρα σας
  είμαι γεννημένη 18/1/1964 κ ώρα 01.20 το πρωί.
  αυτή η εκλειψη μπορείτε να μου πείτε αν θα μπορούσε να με επηρρεάσει και που; σε ποιον τομέα θα μπορούσε να υπάρξει κάποια αλλαγή;
  ευχαριστώ για τη φιλοξενία

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Δεν αναφέρετε τον τόπο γέννησης.

   Η έκλειψη αυτή θα σας απασχολησει κυρίως πάνω σε θέματα υποχρεώσεων και δεσμεύσεων που ενδέχεται να τα θεωρήσετε πολλά και να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας, μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε είναι πολύ πιθανόν την επόμενη Άνοιξη να περάσετε ξανά από τον ίδιο προβληματισμό και τότε ουσιαστικά να κινηθείτε πιο αποφασιστικά προς επιλογές που θα έχουν να κάνουμε με το μέλλον σας ευρύτερα, σε επίπεδο σχέσεων εργασίας, αλλά και ευεξίας.

   καλό σας βράδυ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. Angelina
    Angelina at |

    Καλησπέρα
    Συγχαρητήρια για την δουλειά σας…
    Είμαι γεννημένη 09/01/1982
    Ώρα 13.00,Άρτα

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητή Αγγελίνα

     Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια. Ως τα τέλη της Άνοιξης και αρχές Οκτωβρίου, θα έχετε κάποιες δυσκολίες, είτε σε συνεργασίες, είτε με ανθρώπους που έχετε συναλλαγές.Προσπαθήστε να διατηρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα και στην υγεία, με μικρή ανάπαυλα κατά διαστήματα.

     να είστε καλά

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 2. μαρια
  μαρια at |

  κυρία σίμου καλημέρα και καλή σας βδομάδα.
  είμαι γεννημένη το 3ο δεκαήμερο του αιγόκερου -18/1/1964, ώρα 01.20 το πρωί σαββάτου και γεννημένη στον πειραιά. χθες στις 23/11 είχα, αναπάντεχα μία επαγγελματική πρόταση την οποία καλούμαι να συζητήσω και να εξετάσω. με δεδομένο ότι είμαι άνεργη 3 χρόνια, η πρόταση με εξέπληξε ευχάριστα. από εσάς ζητάω να μου πείτε αν είναι καλή κίνηση να δεχτώ την πρόταση και αν θα πάει καλά. η συνεργασία προβλέπετε για 5 χρόνια. τι λένε άραγε τα άστρα για μένα, μία μέρα μετά την νέα σεληνη του νοεμβρίου; να τολμήσω να εμπιστευτώ του άλλους;
  ευχαριστώ ακόμη μία φορά για την φιλοξενία.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Η ημέρα φαίνεται σαν μία πρόκληση για σας και δίνει μία ελπίδα. Πιστεύω όντως κάτι αλλάζει στην ακινησία των τελευταίων ετών. Αλλά για να δω αν θα πάει καλά στο μέλλον και τι προοπτικές έχει, χρειάζεται μελέτη ειδική με τα προγνωστικά σας και πιθανώς την επαγγελματική συναστρία και τα προγνωστικά της. Αυτά μόνο με μία συνεδρία μπορώ να τα δω.
   Εκείνο που φαίνεται με μία πρώτη ανάγνωση, είναι μία αισιόδοξη νότα στην επαγγελματική σας και δημιουργική ζωή, μία πίεση που θα σας ασκηθεί και θα ήταν καλό να προσέχετε τον ανταγωνισμό εκεί. Θα έχετε κάποιες δυσκολίες από αντιζηλίες πιθανόν

   Καλή επιτυχία σας εύχομαι.

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 3. Ευαγγελία
  Ευαγγελία at |

  Καλημέρα σας ειμαι γεννημένη 17/1/1992 και ώρα 15:45 στο Μαρούσι. Είμαι αρκετά προβληματισμένη τελευταία με τα επαγγελματικά μου σχέδια και με την συναισθηματική μου ζωή μιας και καλούμαι να κάνω σημαντικές επιλογές και θυσίες σε σχέση με το εξωτερικό χωρίς να έχω χειροπιαστά στοιχεία ακόμα στα χέρια μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ευαγγελία

   Είστε σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών και η τρέχουσα χρονιά, περιγράφει μία κρίσιμη καμπή στη ζωή σας. Όντως είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις, αλλά μην ξεχνάτε πως είστε νέα και το ρίσκο είναι χαρακτηριστικό της ηλικίας σας.
   Με μία πρώτη προσέγγιση, φαίνεται το εξωτερικό να σας προσφέρει προοπτικές, αλλά θα έχετε έντονη νοσταλγία για τον τόπο σας και ίσως είστε σε δίλημμα για να παραμείνετε στην ξένη χώρα.

   Για μία λεπτομερέστερη πληροφόρηση, χρειάζεται να μελετηθούν τα προγνωστικά σας συστήματα στο σύνολό τους. Όμως ούτως ή άλλως, θέλετε μία σημαντική αλλαγή να συμβεί και πιστεύω θα την επιλέξετε.

   καλό σας μήνα και καλή επιτυχία

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 4. Αγγελική
  Αγγελική at |

  Καλημέρα! Αυτά που ζω αυτόν τον καιρό είναι τα δυσκολότερα όλης της ζωής μου. Τη Παρασκευή είναι να ζήσω κάτι που ούτε καν είμαι σίγουρη αν είναι μια δική μου ή συνειδητή απόφαση! Αν είναι σωστό ή λάθος. Έχω γεννηθεί στις 20/01/1983 στο Johannesburg της Νότιας Αφρικής. Θα μπορούσατε να μου δώσετε μια κατεύθυνση?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου φίλη

   Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη σε κάτι τόσο αόριστο… Πιστεύω σαν ημέρα είναι καλή και θα πετύχουν οι προσπάθειές σας

   καλό βράδυ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 5. χριστινα
  χριστινα at |

  Γεια σας..θα ηθελα να μαθω με ποιο ζωδιο εχω αρμονικη ερωρικη σχεση.το ζωδιο μου ειναι αιγοκαιρως με ωροσκοπο σκορπιο,σεληνη κ αφροδιτη στον τοξοτη και αρη στον υδροχοο

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Χριστίνα

   Αν και δεν συμφωνώ με τις γενικότητες αυτού του τύπου, θα σας πω πως γενικά σας ταιριάζουν τα ζώδια της γης, δηλαδή Αιγόκερως (είναι ίδια όμως τα ελαττώματα και τα προτερήματα), του Ταύρου και της Παρθένου. Από εκεί και μετά, ενδεχομένως και του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς, λόγω ωροσκόπου και Ήλιου.
   Στην ουσία όμως, πρέπει κάποιος να μελετήσει το σύνολο του χάρτη για να σας δώσει ευκρινείς πληροροφίες

   καλό σας μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 6. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  Γεια σας ,εχω γεννηθει στις 13/1/1964 στις 6.55 το πρωι .θα ηθελα να μου πειτε αν αυτη την εποχη μπορει να προκυψει στην προσωπικη μου ζωη μια επανασυνδεση με ατομο απο το προσφατο παρελθον . Σας ευχαριστω .

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαργαρίτα

   Για να φανεί αυτό που ζητάτε, χρειάζεται μελέτη των ατομικών ωροσκοπίων και των δύο, της σχέσης, των προγνωστικών όλων και τότε θα έχουμε εικόνα.
   Αυτό το διάστημα πάντως, είναι αβέβαιη η προοπτική γιατί υπάρχουν πιέσεις που αλλάζουν διαρκώς τις ισορροπίες. Αυτό θα αλλάξει ως το τέλος του έτους και ενδεχομένως να έχετε, αν συμφωνούν τα προγνωστικά σας, μία εύνοια στην αισθηματική σας ζωή.

   καλό σας μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 7. giolanta
  giolanta at |

  geia sas. θα ηθελα να σασ ρωτησω εχοντασ κανει μια προσπαθεια για τεκνοποιηση η οποια απετηχε, αν βλεπετε να μενω εγκυος ευχαριστω….. εχω γεν. 8 11 81 κορινθος με οροσκοπο τοξοτη.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου φίλη

   Το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερο και δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα στα πλαίσια των απλών ερωτημάτων. Θέλει μελέτη των προγνωστικών, δικών σας και του συντρόφου σας.

   Εύχομαι καλή επιτυχία και θετική σκέψη

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. giolanta
    giolanta at |

    O SYNTROFOS MOY EINAI GENN. 14 01 73 A8HNA. APLA 8A H8ELA KAPOIES KALES HM/NIES. SAS EUXARISTW POLU. NA EISTE PANTA KALA.

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Καλησπέρα σας

     Τι εννοείτε ;

     Reply
 8. Αννα
  Αννα at |

  Αγαπητη κυρια Σιμου

  γεννηθηκα στις 13/01/68,13:30 και διατηρω μια σχεση απο αποσταση τους τελευταιους 11 μηνες . Η ερωτηση μου ειναι ποτε θα δημιουργηθουν οι καταλληλες προυποθεσεις ωστε να εξαλειφθουν τα εμποδια που μας κρατουν μακρυα;ο συντροφος μου γεννηθηκε 28/09/68.

  Ευχαριστω εκ των προτερων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Πλήρη συναστρία και προγνωστικά της δεν μπορώ να κάνω στα πλαίσια των σύντομων απαντήσεων της ιστοσελίδας μας. Αυτό που φαίνεται πάντως με μία πρώτη προσέγγιση είναι πως ίσως εξιδανικεύετε ορισμένα στοιχεία της σχέσης και οι επόμενοι μήνες, κυρίως από την Άνοιξη και μετά, ως το καλοκαίρι, θα δείξουν αν σας δημιουργεί πληρότητα και θα έχετε αυτό που ονειρεύεστε. Επομένως ας είστε παρατηρητική για λεπτομέρειες και θα σας έρθει η απάντηση, με στοιχεία που θα προκύψουν. Ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υπάρχουν καλές προδιαγραφές από τον χειμώνα και μετά, αλλά πρέπει να διευκρινίσετε αυτές τις λεπτομέρειες που σας αναφέρω.

   Σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 9. Lena
  Lena at |

  Εγω γεννηθεί στις 3-1-1986,και ωρα 23:00 -23:30…Θελω να μάθω για τα επαγγελματικα μου και τον οροσκοπο μου.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λένα

   Σε ποιον τόπο γεννηθήκατε; Ποια πόλη;

   Reply
 10. Ελενα
  Ελενα at |

  Γειά σας,
  θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν θα είμαστε ξανά μαζί, εγω 05/01/83 με ωροσκόπο Λέων και 12/04/90 με ωροσκόπο Δίδυμο..
  Ευχαριστώ,

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Έλενα

   Αυτό που ζητάτε απαιτεί πλήρη μελέτη της συναστρίας, των ατομικών προγνωστικών σας και των προγνωστικών της σχέσης. Δεν μπορώ να δώσω μία επιπόλαιη απάντηση που θα προέκυπτε με μία σύντομη ματιά

   Εύχομαι το καλύτερα και ενδεχομένως να χρειαστείτε μία συνεδρία για να φανεί ουσιαστικά αυτό που ζητάτε

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 11. Maria
  Maria at |

  Kuria Simou kalispera,

  Eimai gennhmenh 8/1/84 k wra 03:30 sthn athina. Mporeite na mou peite poia hmeromhnia einai kalh gia oikonomikes diapragnateuseis?
  K auta ta erwtika pote tha strwsoun?

  Euxaristw,

  Maria

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή φίλη

   Για να γίνει επιλογή ημερομηνιών, πρέπει να μελετήσω το θέμα σας, με προγνωστικά και να γίνει κάποια συζήτηση μεταξύ μας για την εργασία που σας ενδιαφέρει. Αυτό δεν γίνεται με μία απλή προσέγγιση στο σάιτ. Απαιτεί πολύωρη εργασία

   σας εύχομαι καλή χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 12. Ελισσάβετ
  Ελισσάβετ at |

  Tα αιγοκεράκια σαν και μένα γεννημένα 7 Γενάρη δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Όλα πάνε … δύσκολα. Θα γυρίσει ο τροχός; Πότε; Κοντεύουν 3 χρόνια που παλεύω και όλα γίνονται με πάρα πολύ δυσκολία. Δουλειά, τρέχω τρέχω συνέχεια και απολαβές ελάχιστες. Όλο καθυστερήσεις, αναβολές, ασάφεια, αστάθεια. Είναι και άλλοι Αιγόκεροι που παραπονιούνται ή μόνο εγώ; Καλό Σαββατοκύριακο, σας εύχομαι.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελισσάβετ,

   Κάνετε λίγη υπομονή ακόμη… λογικά υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες στον ατομικό σας χάρτη, αλλά είναι πολύ σημαντικό να περιμένετε μετά το φετινό χρόνο, προκειμένου να βρείτε πιο ήρεμες συνθήκες, κυρίως σε ό,τι αφορά τη ζωδιακή μοίρα του Ήλιου σας

   Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο χρόνο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  αγαπητή κ Λίλιαν,
  έχω γεννηθεί στης 6/1/1979 ώρα 14:56 στον Μοντρεάλ του Καναδά , επειδή είναι όλα στάσιμα στην ζωή μου (εκνευριστικά θα έλεγα ) πως θα είναι επαγγελματικά και προσωπικά στο ερχόμενο διάστημα ;
  ευχαριστώ εκ τον προτέρον

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Οι μήνες που ακολουθούν θα έχουν διακυμάνσεις και θα είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή, καθώς η στασιμότητα πλέον θα γίνει παρελθόν. Ωστόσο, συγκεκριμένα θα φανεί με τα προγνωστικά σας τι αλλάζει και πότε. Σαν πρώτη εικόνα σας λέω όμως πως ήδη δονείται η στασιμότητα και θα έρθουν αλλαγές. Περισσότερο θα είστε σε ευχάριστες εξελίξεις, όσο πλησιάζετε τον επόμενο χρόνο

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 14. ευη
  ευη at |

  Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας στα προσωπικα. Αξιζει να συνεχισω να ειμαι με το ατομο που ειμαι εδω κ 1 μιση χρονια ; η να το τελειωνουμε; βοηθειστε plz

  Reply
 15. ευη
  ευη at |

  Γεννημενη 14.1.1986 εγω κ το αλλο ατομο 27.4.1981

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Εύη

   Για να απαντηθεί σε σαφήνεια αυτό που ρωτάτε, χρειάζεται να μελετήσω τα ατομικά σας ωροσκόπια, τα ωροσκόπια σχέσης και τα προγνωστικά όλων αυτών. Επομένως δεν φαίνεται σε μία πρώτη προσέγγιση, Μόνο με μία κατ’ ιδίαν συνεδρία μπορεί να δοθεί η σωστή εικόνα

   σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 16. ΜΑΡΙΑ
  ΜΑΡΙΑ at |

  κυρια Σιμου καλημερα και χρονια πολλα .θα ηθελα να μιλησω μαζι σας ,δεν μπορω να σας δω γιατι βρισκομαι στην επαρχια,ενημερωστε με αν γινεται να σας καταθεσω τα χρηματα και να μιλησουμε στο τηλ. ευχαριστω πολυ και παλι χρονια πολλα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση, lsimou@gmail.com ή στο κινητό μου 6972180667 και θα συνεννοηθούμε.
   Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά να έχετε

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 17. john
  john at |

  Καλημέρα σας είμαι γεννημένος 18/11/2013 και ώρα 21¨45 στο Ηράκλειο-κ. Είμαι αρκετά προβληματισμένος τελευταία με τα επαγγελματικά μου σχέδια και με την προσωπική μου ζωή μιας και καλούμαι να κάνω σημαντικές επιλογές και ταυτόχρονα καλούμε να επενδύσω και καλλιτεχνικά που μέχρι πρότεινως ήταν χόμπι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ φίλε

   Μάλλον κάνατε λάθος ημερομηνία γέννησης

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. john
    john at |

    Ναι 18/11/1971.Συγνώμη.

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητέ John

     Πιστεύω με μία πρώτη προσέγγιση πως ήδη είστε από το φθινόπωρο σε μία διαδικασία να ξεκαθαρίσετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και μπορεί να αφορά και την καλλιτεχνική σας δημιουργία, μεταξύ άλλων. Είναι απαραίτητο όμως να εμβαθύνετε στις πραγματικές σας ανάγκες. Μην βιαστείτε άμεσα, καλύτερα θα είναι να θέσετε γερές βάσεις για κάθε αλλαγή, που πιστεύω θα είναι ωφέλιμη μετά τον Σεπτέμβρη,

     Παρ΄όλ’ αυτά, λεπτομέρειες φαίνονται μέσα από όλα τα προγνωστικά, αλλά τέτοια μελέτη απαιτεί μία συνεδρία

     σας εύχομαι καλή επιτυχία

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 18. Κατερίνα
  Κατερίνα at |

  Xαίρετε.Κ.Σίμου.Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Αιγόκερου δεν ανανεώθηκαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες.Βλέπω στην οθόνη την 21-28 Δεκέμβρη .Τα υπόλοιπα ζώδια είναι ανανεωμένα.Ευχαριστώ πολύ και θερμά συγχαρητήρια για την προσφορά σας.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Κατερίνα

   Μάλλον οφείλεται στα κούκις σας, αλλά σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σας. Ενημερώστε μας ξανά, αν συναντήσετε πρόβλημα

   καλή σας χρονιά!

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 19. Νονια
  Νονια at |

  Κυρια Λιλιαν Σιμου καλησπερα.Ειμαι γεννημενη 22-12-1979 και ωρα 20:10 το απογευμα στο μαρουσι.Η εκλειψη που εγινε αλλα και η επερχομενη πανσεληνος μαρτιου πως θα επηρηασει?Ευχαριστω εκ των προτερων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Νόνια

   Οι εκλείψεις γίνονται πάντα είτε σε Νέα Σελήνη, είτε σε Πανσέληνο. Όταν διαβάζετε κάπου να τα παρουσιάζουν παράλληλα, σαν ξεχωριστό φαινόμενο εποχής, είναι λάθος τουλάχιστον.
   Άρα ο Μάρτιος έχει δύο εκλείψεις, κι όχι μεμονωμένη Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη.

   Στον χάρτη σας, η πρώτη έκλειψη άγγιξε θέματα εργασίας και συνεργασιών, αλλά και συνεννοήσεις, συμφωνίες ή το στενό σας περίγυρο. Η δεύτερη αφορά επιθυμίες σας, θέματα προσωπικών σχέσεων, την ευεξία και χαρά. Αυτά συνοπτικά, γιατί δεν έχω μελετήσει προγνωστικά σας. Αλλά σαν επιρροή θα έχει διάρκεια ως το φθινόπωρο

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 20. Αννα
  Αννα at |

  Κυρια Σιμου καλησπερα,

  ειμαι γεννημενη στις 13.01.1968 στις 22`μοιρες του αιγωκερου. Το ετος 2020 θα εχουμε συνοδο Κρονου-Πλουτωνα στις 22` μοιρες του αιγωκερου.Θα σας παρακαλουσα αν σας ηταν δυνατο να μου πειτε λιγα λογια για το πως και ποιους τομεις θα επηρεασει στο ωροσκοπιο μου.
  Σας ευχαριστω.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Για να σας δώσω αυτή την πληροφορία, θα πρέπει να έχω οικοθεσία. Γνωρίζετε την ώρα γέννησης και τον τόπο φυσικά;

   Reply
 21. Αννα
  Αννα at |

  καλησπερα κυρια Σιμου
  για καποιο λογο η απαντηση μου δεν εχει αναρτηθει για το λογο αυτο σας στελνω χανα τις πληροφοριες που μου ζητησατε
  13 ιανουαριου 1968 στη Γουμενισσα του Ν.Κιλκις ωρα 13 : 30
  Ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ελλιπών στοιχείων.

   Πιστεύω διανύετε ακόμη μία περίοδο άγχους και ανασφάλειας σε συναισθηματικό και δημιουργικό πεδίο, αλλά σημαντική θα είναι η επόμενη χρονιά κυρίως για τους στόχους που παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή σας και την καρμική σας εξέλιξη.

   Καλό καλοκαίρι

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 22. litsa kolliakou
  litsa kolliakou at |

  κaλησπερa θa ηθελa να μαθω τι θα συμβει στα επαγγελματικα μου λιτσα κολλιακου 15 /01/1983 χολαργος αττικης

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λίτσα

   Χωρίς πλήρη στοιχεία (ώρα τόπο γέννησης και κάποιες άλλες λεπτομέρειες), μπορώ λίγα να δω. Επίσης για πλήρη μελέτη είναι σαφές πως χρειάζεται μία συνεδρία.
   Ωστόσο, σε μία πρώτη εικόνα, πως οι περιορισμοί στις ευκαιρίες έχουν πλέον παραμεριστεί σε μεγάλο βαθμό. Από το φθινόπωρο ξεκινά μία αισιόδοξη φάση της ζωής σας και αρκετά ανοίγματα ως το φθινόπωρο του 2017, αλλά ουσιαστικές αλλαγές ή κορύφωση, πιστεύω θα έχετε μέσα σε 2-3 χρόνια.

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 23. marina
  marina at |

  στος 22, 2016 at 9:15 μμ | Permalink

  Kyrıa sımou geia Sas.
  05\01\75 Nicosia Cyprus
  15.05 ωρα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρίνα

   Μετά από μία περίοδο δύσκολη, αποθάρρυνσης ή προσγείωσης που άφησε και αφήνει ακόμη πίκρα, πιστεύω σας περιμένουν καλύτερες μέρες. Συναισθηματικά αλλάζετε εσείς, κατ’ αρχήν και μετά προσελκύετε διαφορετικού τύπου ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και θα σας ανακουφίσουν. Στην πορεία θα είναι σημαντικό να ρυθμίσετε «χρέη» υλικά ή συναισθηματικά και να αποφύγετε πλέον να επιβαρύνεστε με πιέσεις που ασκούνται από άλλους προς εσάς.
   Τα επόμενα χρόνια, αν τα σχεδιάσετε με υπομονή, θα είναι καλά και θα σας ενδυναμώσουν. Για το 2017 σαν γενική εικόνα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά και καλές στιγμές δημιουργίας. Όμως όλα ακόμη είναι σε μεταβατικό στάδιο.
   Για λεπτομέρειες, τα προγνωστικά θα δώσουν οδηγίες περισσότερες για κάθε επόμενο έτος

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 24. Ριτα
  Ριτα at |

  Αγαπητή κυρία Σίμου παρακαλώ να μου πείτε αν υπάρχει πιθανότητα να επανεμφανιστεί στην προσωπική μου ζωή ένας άνθρωπος από παλιά, καθώς και πως θα πάει, εν γένει, η ερωτική μου ζωή.Εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 13/1/1964 στις 6.55 π.μ. Σας ευχαριστώ.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ρίτα

   Αυτά που ζητάτε αφορούν μελέτη προγνωστικών συστημάτων και μόνο με μία συνεδρία μπορώ να τα εξετάσω. Αλλαγές πάντως στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν την επόμενη διετία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 25. Αννα
  Αννα at |

  Καλησπερα κυρια Σιμου,

  στις 17 οκτ. ελαβα την απολυση μου μετα απο 5,5 χρονια.Πως βλεπετε τα επαγγελματικοοικονομικα απο δω και περα ισως και τα αισθηματικα .Αννα 13.01.1968 Γουμενισσα/Κιλκις και ωρα 13.30.

  Ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Άννα

   Λυπάμαι για την αλλαγή αυτή, αν και πάντα υπάρχει μπροστά μας ένας άλλος δρόμος, ακόμη και μετά από δυσάρεστες εμπειρίες. Πιστεύω πως έρχονται ανατροπές και αλλαγές στους επόμενους μήνες. Θα πάρετε νέες πρωτοβουλίες. Με μία πρώτη ανάγνωση αυτό φαίνεται και ως το καλοκαίρι δεν θα έχετε σταθερότητα, αλλά θα έχετε εξελίξεις. Όμως για περισσότερα, μπορώ να δω μόνο με την μελέτη των προγνωστικών του νέου έτους.

   Εύχομαι το καλύτερο!
   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 26. έφη
  έφη at |

  Καλησπέρα σας ,
  Μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε στο εξής? Η επιστροφή αφροδίτης μου θα συμβεί την ημέρα του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα (σύνοδος Πλούτωνα-Αφροδίτης στον 4ο οίκο επιστροφής κ τετράγωνο Δία-Σελήνης στον 2ο οίκο επιστροφής) στις 25/11/16 1:23 π.μ. Θα υπάρξει κάποιο οικονομικό όφελος απο ακίνητο ή ίσως κάποια συναισθηματική/ηθική ανταμοιβή καθώς τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ταρακούνησαν όλους τους τομείς της ζωής μου με μεγάλη σφοδρότητα.
  Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν επιθυμώ κάτι πολύ συγκεκριμένο και χρονοβόρο
  08/Ιαν/1986 12:50 μ.μ
  Η όποια καθοδήγηση σας θα μου ήταν ιδιαίτερα πολύτιμη.
  Eφη

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Έφη

   Θα υπάρχουν αλλαγές σίγουρα, αλλά για να το κρίνω αυτό πρέπει να μελετηθούν τα προγνωστικά σας και να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες που θα διευκρινίσουν σημεία σημαντικά. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μία απλή συμβουλή μέσω της ιστοσελίδας. Απαιτεί μελέτη εξατομικευμένη και προγνωστικά συστήματα, επομένως αφορά μία συνεδρία.
   Τα τετράγωνα Ουρανού -Πλούτωνα έφεραν ριζικές αλλαγές κοινωνικά, επομένως μας άγγιξαν όλους, σε διαφορετικά ευάλωτα σημεία. Σταδιακά περνάμε σε άλλο κεφάλαιο ζωής. Για το τετράγωνο Δία -Πλούτωνα μόλις ανάρτησα άρθρο, ίσως σας βοηθήσει. Διαφορετικά, σας εξηγώ περισσότερα σε κατ’ιδίαν επικοινωνία για μία ειδική μελέτη του θέματος.

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. έφη
    έφη at |

    Σας ευχαριστώ πολύ.

    Reply
 27. Elena Melkomukova
  Elena Melkomukova at |

  Ευχαριστω πολυ . Ακουγετε πολυ αισιοδοξα

  Reply
 28. Άννα
  Άννα at |

  Καλησπέρα κυρία Λίλιαν. Από όλα τα site με αστρολογία που διαβάζω ομολογουμένως το δικό σας είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, τουλάχιστον στην δική μου. Αυτό το γεγονός λοιπόν με φέρνει στην εξής ερώτηση. Μπορώ να έχω αστρολογική πρόβλεψη σε όλους τους τομείς για το 2017 με βάση τον αστρολογικό μου χάρτη Γιατί πιστεύω ακράδαντα πως ο χάρτης μας είναι μοναδικός και έχει απίστευτα πράγματα να μας πει. Πέρα από το 2017 όμως θα ήθελα να έχω κα μια γενική πρόβλεψη για την Ζωή μου γενικότερα και ειδικότερα. Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο λέων και δεν έχω γεννηθεί Ελλάδα. Είμαι εδώ από τα πέντε μου χρόνια. Φυσικά κατανοώ πως κάτι τέτοιο απορροφά πολύ από τον χρόνο σας και φυσικά επειδή είναι το επάγγελμα σας και από αυτο ζείτε κατανοώ πως πρέπει και Θέλω να αναμειφθειτε. Πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να κατανόησεται πως ζούμε σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς όποτε η τιμή θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή για εμένα. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο άμεση επαφή μέσω email ή fb. Θα περιμένω νέα σας. Σας ευχαριστώ που με διαβασάτε και εύχομαι Ότι καλύτερο. Συνεχίστε την καλή δουλειά Γιατί είσαι ακομΑ καλύτερη από τα δήθεν αστέρια αστρολόγους. Με εκτίμηση Άννα :-) :-) :-) :-)

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια. Η ζωή μας περνά διακυμάνσεις και προφανώς και σε σας αυτό συμβαίνει. Αλλά δεν έχει σημασία πού έχετε γεννηθεί, δίνοντάς μου τα σωστά στοιχεία, ημερομηνία, τόπο και ώρα γέννησης, θα κάνουμε την ανάλυσή σας. Και φυσικά με κάποιες λεπτομέρειες που θα ήθελα να γνωρίζω για να είμαι πιο ακριβής. Αυτό μπορεί να συζητηθεί σε προσωπικό επίπεδο, στο μέιλ μου lsimou@gmail.com ή αν είμαστε φίλες στο φέισμπουκ όπου και μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα.

   Να είστε καλά και καλό μήνα
   Είμαι στην διάθεσή σας για περαιτέρω συνεννόηση

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. misha
    misha at |

    Αγαπητή Κυρία Σίμου,

    Έστειλα και εχτές αυτό το μήνυμα στην παρούσα συζήτηση, αλλά σήμερα δεν το βλέπω αναρτημένο -δε ξέρω γιατί…

    Ρώταγα σχετικά με τους Αιγόκερους και τον Πλούτωνα που λένε οι ειδικοί ότι διέρχεται το ζώδιο τους μεχρι το 2023. Και συγκεκριμένα, πως ειχα διαβάσει οτι στα πρώτα χρόνια αυτής της δεκατετραετούς περιόδου επηρέαζε περισσότερο τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, ενώ τώρα πλέον αισθάνονται περισσότερο την παρουσία του οι του δεύτερου. Και ρώτησα πότε χρονολογικά -ποιά χρονιά- θα θεωρηθεί ότι αρχίζει να αφορά πιο πολύ τους του τρίτου δεκαημέρου, και ως πότε..;

    Ρώτησα επίσης πως γίνεται κάποιος που έχει γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο όπως εγώ (15/1, και με ωροσκόπο Αιγόκερω) να αισθάνθηκα καταλυτικά την παρουσία του Πλούτωνα τα πρώτα χρόνια της παραμονής του στον Αιγόκερω -όταν υποτίθεται ότι αφορούσε περισσότερου τους γεννημένους τον Δεκέμβριο…
    Αν ήταν τόσο έντονη η επίδραση του Πλούτωνα όταν δεν ήταν ‘επίσημα’ στο δεκαήμερο μας, τί θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει όταν προσεχώς θα αρχίσει η περίοδος διέλευσης του από τον Αιγόκερω που θα αντιστοιχεί στο δικό μας δεκαήμερο..; Αυτή είναι μια σκέψη που πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι!

    Συγνώμη αν ακούγονται σαν ‘λαική αστρολογία’ όλα αυτά, είναι προφανες ότι είναι απορίες μή ειδήμονος…
    Και συγνώμη ξανά για το μπέρδεμα του να ποστάρω την ίδια ερώτηση δεύτερη φορά…
    Ευχαριστώ ξανά
    Μιχάλης

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητέ κ. ΜΙχάλη

     Όπως σας εξήγησα ήδη σε μέιλ, δεν φαίνεται το ποστ αν δεν απαντηθεί, αλλά όπως και να έχει, δεν υπάρχει πρόβλημα αν ερωτηθώ για δεύτερη φορά. Θα απαντήσω στο ένα από αυτά τα μηνύματα για όλα.

     Στην ερώτησή σας, που είναι σαφής η απορία και λογική, θα σας πω πως οι επιρροές δεν οφείλονται μόνο σε ένα δεκαήμερο ή πλανήτη (για παράδειγμα τον Ήλιο σας, γιατί όταν μιλάμε για γεννήσεις δεκαημέρου, περί αυτού πρόκειται). Μπορεί να έχετε κι άλλους πλανήτες στον Αιγόκερω και γι’ αυτό αισθανθήκατε τις δονήσεις των πρώτων χρόνων. Έτσι εξηγείται κι όχι από τον Ήλιο και τη ζωδιακή του μοίρα.

     Η αστρολογία δεν λειτουργεί μεμονωμένα και τα λάθη ερμηνείας, είναι επί της ουσίας στο ότι δεν λαμβάνεται υπ όψη όλο το ατομικό ωροσκόπιο.

     Επομένως σε σας σίγουρα έπαιξε ρόλο άλλος συνδυασμός, προφανώς ίσως Ερμή, Αφροδίτης ή άλλων στοιχείων στον Αιγόκερω, ή ακόμη και ακμή του χάρτη σας, όπως για παράδειγμα ωροσκόπος, Μεσουράνημα.

     Οι δονήσεις όμως αγγίζουν και περιμετρικά, από άλλους παράγοντες. Για παράδειγμα, προφανώς θα έχετε δύσκολους συνδυασμούς μέσα στο έτος από τον Δία και τον Ουρανό, στον Ήλιο σας. Κατά συνέπεια, αυτό θα φέρει δονήσεις ξανά σε κάποιο τομέα της ζωής σας, και αφύπνιση. Ή ανάγκη για αλλαγές.

     Όσο για τον Πλούτωνα, θα αγγίξει τον Ήλιο σας, όχι το δεκαήμερο, γιατί θα έχει μπει νωρίτερα, γύρω στο 2021 ή μπορεί και στο 2020. Πάντως όποτε και να τον αγγίξει, επειδή και λίγο πριν και λίγο μετά θα κινηθεί πολύ αργά, θα είναι αργή και βαθιά η αλλαγή, όχι άμεση και γρήγορη. Οι αργοί πλανήτες, φέρνουν αλλαγές σταδιακές, και πυροδοτούνται από άλλους, πιο άμεσους σε κίνηση.

     Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να απάντησα στις απορίες σας

     Καλές γιορτές

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 29. Δεσποινα Ρικου
  Δεσποινα Ρικου at |

  Καλησπερα σας.
  Επαγγελματικα και αισθηματικα ειναι σε πολυ δυσκολη φαση. Ειμαι πληρως απαισιοδοξη ειτε λογω γεγονοτων ειτε λογω ζωδιου… Τι να περιμενω στο εξης; Αθηνα, 13/1/1975, 9π.μ. Ευχαριστω.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δέσποινα

   Αν και Αιγόκερως, έχετε αρκετά στοιχεία στον Υδροχόο και υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας, κάτι που γενικά σας φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς ο Αιγόκερως θέλει μία προγραμματισμένη και συγκροτημένη πορεία, ενώ ο Υδροχόος την αλλαγή. Υπάρχει όπως το σκέπτεστε, μία έμφυτη απαισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές, λόγω Αιγόκερου, αλλά θεωρώ πως είναι αυτή η σύγκρουση εσωτερικά που σας ξαφνιάζει περισσότερο.
   Η διετία που ακολουθεί, αλλά κυρίως το 2017 θα σας οδηγήσει σε μία ανανέωση και σχέσεων και στις συνεργασίες. Πιστεύω θα φέρει ανανέωση. Αλλά ας είστε σε εγρήγορση προκειμένου να αδράξετε ευκαιρίες ή να αντιδράσετε με τον πιο σωστό τρόπο για σας.
   Λεπτομέρειες θα φανούν σε πλήρη ανάλυση του έτους με τα προγνωστικά σας

   καλές γιορτές

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 30. MARINA
  MARINA at |

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 05/01/75 15,05 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ
  ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρίνα

   Σε μία πρώτη προσέγγιση, ως το καλοκαίρι, φαίνεται πως δεν υπάρχει σταθερότητα, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν εκπλήξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Δεν έχετε περάσει και το καλύτερο χρονικό δι΄στημα τα τελευταία χρόνια, όμως πιστεύω αυτή η χρονιά φέρνει το τέλος σε αρκετά θέματα που σας ταλαιπώρησαν.
   Λεπτομέρειες θα μπορώ να δω, μόνο αν μελετηθούν τα προγνωστικά σας

   Καλή χρονιά σας εύχομαι

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 31. Ελενα
  Ελενα at |

  Γεια σας ειμαι γεννημένη στο βολο στις 5-1-79 και ω/02:45 ..επαγγελματικά επιδιώκω κατι πολυ σημαντικό..βλέπετε κατι θετικό;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Έλενα

   Είστε όντως σε μία σημαντική χρονιά αλλαγών. Υπάρχουν δυσκολίες ως το καλοκαίρι, αλλά από το φθινόπωρο και μετά, πολλά θετικά εξελίσσονται. Θα αναπτύξετε καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας και τα οικονομικά σας, από το νέο έτος. Όμως φέτος είναι η βάση και χρειάζεται προσοχή στις επιλογές, επίσης διαρκή αγώνα κι όχι αποθάρρυνση, ακόμη κι αν αισθάνεστε εγκλωβισμένη κατά καιρούς.

   καλή επιτυχία

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 32. ΔΩΡΑ
  ΔΩΡΑ at |

  Καλησπερα σας κυρια Λιλιαν, γεννημενη Αθηνα 31-12-1959 και ωρα περιπου 10.30 βραδυ επαγγελματικα θα πετυχω τον στοχο μου?τι λετε ? ειναι πολυ σημαντικο για εμενα.
  Σας ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δώρα

   Λεπτομέρειες για προσωπικά θέματα μπορούν να φανούν με μελέτη προγνγωστικών κι όχι με μία πρώτη ματιά. Για την μελέτη απαιτείται ατομική συνεδρία.
   Από τα τέλη του 2016 έχετε θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο που όντως τον επεξεργάζεστε με σοβαρότητα και επιμονή. Αυτή την εποχή πιστεύω επεξεργάζεστε κάποιες λεπτομέρειες και ενδεχομένως κάνετε τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις.
   Λογικά έχετε πολλά θετικά για πρόοδο, όσο διακρίνεται με την πρώτη προσέγγιση

   Καλή Ανάσταση

   Λίλιαν Σίμου

   Reply

Leave a Reply