Δίδυμοι


24 -31  Ιουλίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου

Δίδυμοι και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+Στα ραντεβού και στους περιπάτους θα ήταν καλό να περάσει αυτή η περίοδος. Στα μέσα του καλοκαιριού, διασκεδάστε, συζητήστε και αφήστε τη ζωή σας να έχει χιούμορ, ευχάριστες συναντήσεις, ανθρώπους που θαυμάζετε και σας κερδίζουν με το πνεύμα τους! Ό,τι καλύτερο για να υπάρξει «χημεία» μεταξύ σας, αφού για σας, η επικοινωνία είναι αρχή για όλα! Η συναναστροφή με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους, σας προσφέρει δύναμη και ζωντάνια

Περισσότερο δραστήριοι φαίνεστε στην ζωή σας αυτό το διάστημα, μπορείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις ή να ανακάμψετε σε θέματα υγείας. Είναι στο χέρι σας να μπει η άσκηση στην καθημερινότητά σας και να επιμεληθείτε με πείσμα ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό. Με τα θέματα κάποιων στενών συγγενών, ίσως χρειαστεί να μπει μία τάξη, αφού θα φανεί πως είχατε παραμελήσει αρκετά τις υποχρεώσεις ή τις επαφές σας.

-Προσοχή στις παρεξηγήσεις σε έναν συλλογικό χώρο ή στον χώρο της εργασίας, καθώς υπάρχει ανταγωνιστική διάθεση. Επιμείνετε στο έργο σας και παραμείνετε επιφυλακτικοί. Η προσωπική σας ζωή σας μην κοινοποιείται σε ανθρώπους που συναντάτε τακτικά.

———

Δίδυμοι και Άρης στον Λέοντα

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάποιες μέρες με ένταση. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει.

 Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που έχουν πιο δυναμική νοοτροπία από εσάς, αλλά και μία νέα φιλοσοφία, θα σας απασχολήσουν. Σε ό,τι αφορά τον φιλοσοφικό ή ιδεολογικό τομέα της ζωής σας, αποφύγετε τον δογματισμό και τις στενές αντιλήψεις.

Ειδικά όταν ο Άρης σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ουρανό, όπως εξηγώ στο κεντρικό άρθρο του Άρη στον Λέοντα,  τότε θα είστε στην καλύτερη διάθεση. 

Ο οραματισμός για μία νέα γνώση, θα σας οδηγήσει σε σχέδια για το μέλλον. Τα αθλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με άσκηση στη φύση, σας ταιριάζουν και  δίνουν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού μία αίσθηση χαλάρωσης, απομακρύνοντας το φυσικό σας άγχος. Η ερωτική διάθεση γίνεται πιο εκφραστική, με πινελιές ρομαντισμού και σεξ απήλ.

———

Δίδυμοι και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Η Πανσέληνος για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σε θετική σύνδεση με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, προδιαθέτει για ευέλικτες κινήσεις και ήπιους τόνους.

 Ίσως έγιναν λάθη, ή είχατε σκαμπανεβάσματα στα έσοδά σας. Τώρα έχετε έναν παρορμητικό ενθουσιασμό σε ιδέες που ανατρέπουν τις ισορροπίες και χρειάζεστε υγιείς βάσεις. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να ανατρέψουν το εισόδημά σας. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για επένδυση, ενώ μπορεί να αισθάνεστε ανυπόμονοι για αλλαγές,

Περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά αμελείτε την βάση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

Επιπλέον, αν κάνετε σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τα εισοδήματά σας. Μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα, καθώς ο κόπος σας αναγνωρίζεται.

Στον χώρο της καριέρας, θα υπάρχει η ευκαιρία να γοητεύσετε και να κερδίσετε εντυπώσεις, γι’ αυτό ας προβάλλετε το προφίλ σας και τις φιλοδοξίες σας. Θα είστε αγαπητοί και πειστικοί.

————-

Δίδυμοι και Αφροδίτη στους Διδύμους

Η κατάλληλη εποχή για να χαρείτε πιο ανέμελα την ζωή. Αρέσετε, γοητεύετε, έλκετε δίχως προσπάθεια. Συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν.

Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, αλλά σε ευμετάβλητη διάθεση  που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε αυτό που θέλετε πραγματικά.

Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα πρακτικά ζητήματα.

Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξετε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα και περισσότεροι σταθεροί για να φανείτε αξιόπιστοι.

———–

Δίδυμοι και Θερινό Ηλιοστάσιο

Είστε σε μία μεταβατική περίοδο. Αισθάνεστε σε δίλημμα,  σε πρακτικό επίπεδο, δύσκολα θα χειριστείτε τις υποθέσεις που αφορούν στόχους και θα πρέπει να ελίσσεστε ανάλογα με τις ανάγκες, αφού η πορεία είναι αβέβαιη και απρόβλεπτη. Η εικόνα με των επόμενων κινήσεων μοιάζει προς το παρόν ασαφής, αλλά θα έχετε σύντομα την επιλογή.  

Η πορεία σας θα είναι γεμάτη αλλαγές και πολλές-πολλές γνωριμίες. Επικοινωνιακοί και άνετοι στην εναλλαγή των εντυπώσεων, μπορείτε να χαρείτε αυτή την περίοδο τις καταστάσεις που σας επιβάλλονται. Ίσως η συμμετοχή σας σε μία ομάδα, ένα χώρο με κοινωνικές προεκτάσεις και στόχους, θα σας φέρει στο προσκήνιο σημαντικών εξελίξεων. Εκεί να σας θαυμάσουν για τον λόγο σας, πρωτοποριακό, ευθύ, μαχητικό και ρεαλιστικό. Θα εμπνεύσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις.

Προσέχετε στην διαχείριση των εισοδημάτων σας, αφού μπορεί να κινηθείτε ευαίσθητα και παρορμητικά, και να γίνουν λάθη.

———

Δίδυμοι με τον Δία στον Ζυγό:

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία. Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, παρά μικρά ποσά, ο ενθουσιασμός δεν θα κρατήσει για πολύ!

 

13 Σχόλια

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply
 6. Mαίρη Δημητρίου
  Mαίρη Δημητρίου at |

  Kαλησπερα Κα.Σίμου και πολλα συγχαρητηρια ..γεννηθηκα σαν αυριο 19/06 του 1966 ωρα 10 το πρωί κι εχω ωροσκοπο λεων. τα οικονομικα μου δυστυχως με προβληματιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι διαρκως προκυπτουν και νεες υποχρεωσεις(φροντιστηρια της κορης μου κλπ.κλπ…).. Μήπως βλεπετε καποια προοδο ως το τελος του καλοκαιριου ή ίσως καποια νεα πηγη εσοδων μεχρι έστω τελους του χρονου? ..θα σας ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε…ευχαριστω απο καρδιας♥.

  Reply
 7. theodora
  theodora at |

  Κυρία Σίμου καλημέρα.Έμαθα για εσάς και τη δουλειά σας από έναν κοινό μας γνωστό και μετά από κάποιο καιρό που σας παρακολουθώ οφείλω να ομολογήσω πως είχε απόλυτο δίκιο για την ποιότητά της.Είμαι δίδυμος γεννημένη 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο Λέοντα.Εν μέσω κρόνιας επιστροφής και ενός απόλυτα καρμικού έρωτα που με έχει ταλαιπωρήσει όσο τίποτα άλλο οι δυσκολίες είναι πολλές.Αναρωτιέμαι για την ανάσα ή πιθανά αμοιβή.Επιθυμία vs πραγματικότητα και μια ακλόνητη πίστη σε κάτι που στην πράξη μάλλον δεν έχει αποδείξει πολλά πέρα από διάθεση για όνειρα.Εκπλήρωση/ολοκλήρωση μπορεί να υπάρξει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω οποιαδήποτε απάντησή σας με αγωνία.

  Reply

Leave a Reply