Δίδυμοι


20 – 27  Φεβρουαρίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου

Προκλήσεις δεχτήκατε στην καριέρα σας. Στην κοινωνική σας εικόνα μπορείτε να προβάλλατε μία εικόνα αρκετά ελκυστική, αλλά να προκλήθηκε και ένα παρασκήνιο σε βάρος σας, πιθανότατα από φθόνο. Προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις. Ίσως ασχοληθήκατε με ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό, δημιουργικό, έμπνευσης και οραματισμού.

Στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα ήταν καλό να επιμείνετε σε σαφείς συμφωνίες και αποφάσεις. Δώστε βάση στην ευελιξία και στην έμπνευση, για να διατηρήσετε την θέση σας ή να προωθήσετε το όνομά σας στον κοινωνικό σας χώρο. Αποφύγετε εκείνους που μοιάζουν ιδανικοί, υπερβολικά υποσχόμενοι και ακολουθείτε την λογική στις επιδιώξεις.

——

Με την έκλειψη Σελήνης

Θα λέγαμε πως η έκλειψη στον Λέοντα είναι για σας  ευεργετική, δίχως να αφήσετε όμως τις επιφυλάξεις, καθώς προκαλεί έξαρση συναισθημάτων. Κι αυτό γιατί σχηματίζει με το ζώδιό σας θετική γωνία.

Από την άλλη πλευρά δέχεστε την θετική επίδραση του Ήλιου σε ιδέες, οραματισμούς και γνώση. Επιπρόσθετα, ο κυβερνήτης σας  Ερμής στον Υδροχόος, προσδίδει έμπνευση, διορατική αντίληψη.

Είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσετε, στηρίζοντας τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τις αποφάσεις σας. Έχετε θετική σκέψη, έχετε φωτεινές ιδέες και γνωρίζετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να πετύχετε.

Αν είστε σε περίοδο εξετάσεων, ως σπουδαστές, θα μπορέσετε να έχετε σωστή αντίληψη στις μελέτες σας και καλή πρόοδο.

Αν πάλι θέλετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, θα έχετε νέες ιδέες και μπορεί μία αποκάλυψη να σας βοηθήσει ουσιαστικά. Θα έχετε γόνιμες συζητήσεις με τον κοντινό σας περίγυρο.

Στην κοινωνική σας ζωή, είστε αγαπητοί, και κατά πάσα πιθανότητα ιδιαίτερα ερωτικοί!

Η έμφαση στη φωτιά στον χάρτη της έκλειψης, είναι για σας το κίνητρο να αναπτύξετε το έργο σας και να κερδίσετε εντυπώσεις!

—————–

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Δίχως μία νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή, αισθάνεστε να βρίσκεστε κάπου στο κενό. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως δεν έχετε διάρκεια σε ό,τι αναλαμβάνετε. Για κάποιους λόγους θα ήταν σωστό να είστε χαλαροί, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, με κόπο ίσως, θα πρέπει να επιμείνετε και να εστιαστείτε στους κρυφούς σας πόθους. Οι επιθυμίες αυτές, θα γίνουν το αντίβαρο στην εξισορρόπηση που επιδιώκετε. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Παρ’ όλ’ αυτά, είστε λιγότερο αποτελεσματικοί καθώς η διάθεση αλλάζει. Σκεφθείτε με πείσμα, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

———-

Με τον Άρη στον Κριό

+ Κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, σας ανανεώνουν και σας δίνουν κέφι και χαρά. Διεκδικητικοί, γοητευτικοί, κερδίζετε το ενδιαφέρον όλων στον κύκλο σας, αλλά παράλληλα είστε σε θέση να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση και να εκπλήξετε το περιβάλλον σας. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ας βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον από κοινού, για να διατηρείτε την σπίθα της αγάπης σας.

 

-Δυσκολίες θα επέλθουν, προσπαθώντας να κάνετε άμεσα πραγματικότητα κάθε στόχο. Μην εμπιστεύεστε τις πληθωρικές προτάσεις τύχης και ξαφνικού κέρδους, απομακρύνετε άτομα υπερβολικά εκκεντρικά που δεν έχουν την διάθεση να προσπαθήσουν αλλά κινούνται απρόβλεπτα και ασυντόνιστα.

—————-

Με τον Δία στον Ζυγό:

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία. Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, παρά μικρά ποσά, ο ενθουσιασμός δεν θα κρατήσει για πολύ!

 

5 Responses

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply

Leave a Reply