Δίδυμοι


 16 -23 Ιανουαρίου  Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή, στον Αιγόκερω, διαθέτετε περισσότερο ορθολογιστική σκέψη αυτή την εποχή, κυρίως με την ορθοδρόμησή του.

Με τις συνθήκες των ημερών, ο ουράνιος χάρτης προκαλεί και καλείστε να εγκλιματιστείτε σε ένα περιβάλλον περισσότερο ευαίσθητο και δεκτικό κοινωνικά και υλικά.

Με το κοινωνικό περιβάλλον σας, είστε  περισσότερο ευάλωτοι και θα επηρεάζεστε έντονα από τους ανθρώπους που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές σας ή την αίσθηση του καθήκοντος.

Αποφύγετε ανθρώπους που έχουν αρνητικά συναισθήματα γιατί θα σας δημιουργούν θλίψη και θα εμποδίζουν την απόδοσή σας στις υποχρεώσεις σας.

 Επίσης, είναι δυνατόν να είστε αρκετά ανήσυχοι με όσους έχουν αδυναμίες και χρειάζονται την βοήθειά σας. Μπορεί να αφήνετε κατά μέρος τις προσωπικές σας υποχρεώσεις και να ασχολείστε μαζί τους.

Η στήριξη των ανθρώπων που υποφέρουν μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, αλλά προσέχετε γιατί ενδέχεται να παρασυρθείτε σε άσκοπες θυσίες ή να χειραγωγηθείτε από  κάποιους που θα βασιστούν στην ευαισθησία και την συμπόνια σας.

——–

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο, κατά την οποία θα δώσετε μεγάλη σημασία στη συναισθηματική και την υλική σας ασφάλεια.

Η ανάγκη για κάποια αγορά θα είναι έντονη ή αναγκαία. Πιθανόν να ξοδέψετε αρκετά από τα χρήματα σας από κάτι απλό έως κάτι πολύ ακριβό. Τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.

 Όσον αφορά τα φλερτ επιβάλλεται να πάρετε μια απόφαση για κάποια σχέση, που εδώ και καιρό παραπαίει και δεν μπορείτε να  αποφασίσετε για την έκβαση της. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για μια οριστική απόφαση. Όποια και να είναι αυτή η απόφαση, θα επιφέρει μια απογοήτευση και μια μελαγχολία.

Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία θα επιδιώξετε να καλύψετε τις ανάγκες σας με μια προσπάθεια διαχείρισης της προσωπικής ζωής σας. Μια καλή αναδιοργάνωση και ένας νέος προγραμματισμός, θα σας βγάλουν από την ανασφάλεια και τη δύσκολη θέση.

Τα σχέδια της ζωής αλλάζουν ξαφνικά, προς όφελός σας κατά πάσα πιθανότητα, αλλά  χρειάζεται να διατηρήσετε ισορροπίες με τις γνωριμίες και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

———–

Με τον Άρη στους Ιχθείς

Μία καλή περίοδος ξεκινά για σας, μετά από αρκετές δυσκολίες και παλινδρομήσεις στα σχέδιά σας. Επαγγελματικά, αν ήσασταν επιμελείς και αρκετά προσεκτικοί, αν πήρατε την κατάλληλη γνώση, μόρφωση, ειδίκευση και εμπειρία, θα αναγνωριστείτε σταδιακά. Καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε, αλλά να προχωρήσετε βάση των ήδη γνωστών δεδομένων σας.

Σίγουρα όμως, θα διαπιστώσετε πως η υπομονή σας, σας ανταμείβει. Αν έχετε ένα δημιουργικό ταλέντο, θα κάνετε την αλλαγή τώρα πια, μέσα από ένα νέο στυλ έκφρασης. Θα αρέσει το έργο σας και θα υπάρχει ανταπόκριση τις πρωτοβουλίες σας. Στον ερωτικό τομέα, μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί και να ανταποκριθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Διασκεδάστε, αλλά και ρισκάρετε λίγο, για το όνειρό σας. Ωστόσο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως ό,τι σας καθυστέρησε και δημιούργησε ρωγμές στις κοινωνικές σας σχέσεις, θέλει τον χρόνο του για να επιδιορθωθεί ή να αποκατασταθεί.

Αποφύγετε τις επιπόλαιες και ασαφείς επιλογές. Κινηθείτε μόνο μέσα από προγραμματισμό, ακολουθώντας τα ταλέντα σας.

——-

Με τον Δία στον Ζυγό:

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία. Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, παρά μικρά ποσά, ο ενθουσιασμός δεν θα κρατήσει για πολύ!

 

5 Responses

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply

Leave a Reply