Δίδυμοι


23 -30  Απριλίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου

Δίδυμοι και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Ήρθε η στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εσωτερική σας γαλήνη. Μία δυνατότητα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που θα πηγάζει από μέσα σας, δημιουργείται σταδιακά αυτή την εποχή. Επομένως, μπορείτε να είστε περισσότερο σίγουροι για την δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Ακόμη κι αν είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες δεν χάσατε ένα χαμόγελο. Τώρα αυτό το χαμόγελο σας επιστρέφεται πολλαπλάσια. Κι αυτό γιατί εκπέμπετε μία εσωτερική ηρεμία και γαλήνη.

Καθώς οι ιδέες για οφέλη αναπτύσσονται όλο και περισσότερο, θα βρείτε συμπαραστάτες στα όνειρά σας και θα ήταν καλό να ενθαρρυνθείτε από άτομα της ιδίας σκέψης, για να προχωρήσετε με ένα πιο άμεσο τρόπο. Φίλοι που θα έχουν νοητικά ενδιαφέροντα, ή θα μοιράζονται με σας μία κοινή ιδεολογία, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι αυτό το διάστημα και θα ήταν καλό να βρίσκεστε κοντά σε άτομα που έχουν ενθουσιασμό, αλλά και ζωντάνια στη ζωή τους. Ένας σύλλογος, μία ομάδα, ακόμη και μία συντροφιά, θα γίνουν αφορμή να αλλάξετε αντίληψη και να οργανωθείτε σε ένα συντροφικό περιβάλλον για να τολμήσετε.

——–

Δίδυμοι και Άρης στους Διδύμους

Ο Άρης στο ζώδιο σας, βοηθά να αναπτύξετε ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Αυτά που θέλετε να κάνετε είναι πολλά και αισθάνεστε ότι δεν σας φτάνει το εικοσιτετράωρο για να τα προλάβετε. Κάνετε πολλές σκέψεις και έχετε πολλά σχέδια αλλά δεν έχετε αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε.

Η διάσπαση είναι ένα πρόβλημα για σας. Οι πολλές ανάγκες, ή τα πολλά ενδιαφέροντα δίχως να έχετε ένα μεθοδικό πρόγραμμα, θα σας αναλώσουν πολύ σύντομα και θα αφήσετε ημιτελή τα έργα σας.

Προσπαθείτε να επιβληθείτε και να περάσετε τις απόψεις σας έντονα. Κάποιοι θα θεωρήσουν πως είστε καυστικοί, αν δεν προσέξετε. Ας διατηρήσετε την λεπτότητα στην συμπεριφορά και ας συζητήσετε περισσότερο διαλλακτικά.

Προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα γιατί είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Η εικόνα σας μετρά και πρέπει να είστε αποφασισμένοι να την υποστηρίξετε!

Με την γοητεία σας κερδίζετε την προσοχή, την αγάπη και τον θαυμασμό όλων, αλλά και του αντίθετου φύλου. Αν είστε μόνοι, είναι κατάλληλη η στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση. Το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα είναι στραμμένο σε οικονομικά θέματα, συζητήσεις, συναντήσεις που έχουν κύριο σκοπό την αύξηση του εισοδήματος σας. Σοβαρές επιλογές ή αποφάσεις, ας  παρθούν μετά τις 4 Μαΐου

 Ίσως σας απασχολεί έντονα ένα περιουσιακό ζήτημα ή επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας σπίτι.  Πολλές εκπλήξεις ή αλλαγές σε στόχους, αλλά με δική σας πρωτοβουλία.

———-

Δίδυμοι με Εαρινή Ισημερία 

Η Εαρινή Ισημερία και η έμφαση των πλανητών αυτή την εποχή, έχει για σας πολλές ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Καθώς είστε ανήσυχοι συχνά για νέες περιπέτειες, υπάρχει πλούσιο έδαφος να θέσετε στόχους σημαντικούς και να τους προωθήσετε μετά από τα μέσα της Άνοιξης. Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από τον ενθουσιασμό σας. Μην είστε όμως ανέμελοι. Προγραμματίστε σωστά.

Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς. Ίσως όμως προκαλέσετε τη ζήλια από οικεία πρόσωπα και δεν θα ήταν καλό να αφήσετε την προσωπική σας κάλυψη και άμυνα.

Κλείνετε σταδιακά λογαριασμούς ή προβλήματα που σας φορτίζουν εδώ και καιρό. Κατά συνέπεια, οι διαφορές με άτομα του φιλικού ή κοινωνικού περιβάλλοντος, θα μπορούσαν να λυθούν επίσης, αν αφήσετε και οι δύο πλευρές κατά μέρος τον εγωισμό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας τα προσωπικά σας λάθη. Εκεί θα βρεθεί και η λύση.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη από ένα άτομο που είναι πλάι σας διακριτικά, θα σας στηρίξουν. Μην δίνετε λαβή για σχόλια για την προσωπική σας σχέση, ό,τι καλό αποκομίζετε θα πρέπει να το διατηρείτε κρυφό, για να το προστατεύσετε. Μπορείτε όμως να έχετε στιγμές τρυφερές με το ταίρι σας, κάπου μόνοι, ρομαντικά και ζώντας την αγάπη.

————-

Δίδυμοι με την Αφροδίτη στον Κριό

Δίχως μία νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή, αισθάνεστε να βρίσκεστε κάπου στο κενό. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως δεν έχετε διάρκεια σε ό,τι αναλαμβάνετε.

Για κάποιους λόγους θα ήταν σωστό να είστε χαλαροί, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, με κόπο ίσως, θα πρέπει να επιμείνετε και να εστιαστείτε στους κρυφούς σας πόθους. Οι επιθυμίες αυτές, θα γίνουν το αντίβαρο στην εξισορρόπηση που επιδιώκετε.

Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Παρ’ όλ’ αυτά, είστε λιγότερο αποτελεσματικοί καθώς η διάθεση αλλάζει. Σκεφθείτε με πείσμα, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

———-

Δίδυμοι με τον Δία στον Ζυγό:

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία. Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, παρά μικρά ποσά, ο ενθουσιασμός δεν θα κρατήσει για πολύ!

 

9 Responses

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply

Leave a Reply