Δίδυμοι


19 – 26 Ιουνίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου

Δίδυμοι και Θερινό Ηλιοστάσιο

Είστε σε μία μεταβατική περίοδο. Αισθάνεστε σε δίλημμα,  σε πρακτικό επίπεδο, δύσκολα θα χειριστείτε τις υποθέσεις που αφορούν στόχους και θα πρέπει να ελίσσεστε ανάλογα με τις ανάγκες, αφού η πορεία είναι αβέβαιη και απρόβλεπτη. Η εικόνα με των επόμενων κινήσεων μοιάζει προς το παρόν ασαφής, αλλά θα έχετε σύντομα την επιλογή.  

Η πορεία σας θα είναι γεμάτη αλλαγές και πολλές-πολλές γνωριμίες. Επικοινωνιακοί και άνετοι στην εναλλαγή των εντυπώσεων, μπορείτε να χαρείτε αυτή την περίοδο τις καταστάσεις που σας επιβάλλονται. Ίσως η συμμετοχή σας σε μία ομάδα, ένα χώρο με κοινωνικές προεκτάσεις και στόχους, θα σας φέρει στο προσκήνιο σημαντικών εξελίξεων. Εκεί να σας θαυμάσουν για τον λόγο σας, πρωτοποριακό, ευθύ, μαχητικό και ρεαλιστικό. Θα εμπνεύσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις.

Προσέχετε στην διαχείριση των εισοδημάτων σας, αφού μπορεί να κινηθείτε ευαίσθητα και παρορμητικά, και να γίνουν λάθη.

———–

Δίδυμοι και Πανσέληνος στον Τοξότη

Αλλάζει το χθες και η προσωπική σας έκφραση πρέπει να δομηθεί με νέο τρόπο. Η ταυτοποίηση του «εγώ» σας φέρνει προ των ευθυνών σας και αντανακλάται στις σχέσεις σας. Μόνο εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε την νέα σας προσωπική έκφραση. Μόνο εσείς κάνετε την αλλαγή και δηλώνετε την νέα σας προβολή.

Προσοχή στην υγεία σας και στις νευρικές σας αντιδράσεις. Ίσως είστε ευάλωτοι σε ιώσεις ή ψυχοσωματικές αντιδράσεις φέρνουν παροδικά αδιαθεσία.

Τον τρόπο για να απαλλαγείτε από θέματα που παρεμποδίζουν την εξέλιξή σας, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε η συγκεκριμένη εποχή. Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες για την καριέρα σας ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν  έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους. 

Προσοχή:

Κινήσεις παρασκηνιακές στον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα

———

Δίδυμοι και Άρης στον Καρκίνο

Τα οικονομικά σας είναι ακόμη μία φορά σε μία σημαντική περίοδο για σας. Θα είναι απαραίτητο να μην κάνετε μεγάλα «ανοίγματα» ή έξοδα, ωστόσο θα πρέπει να στραφείτε στην εξέταση και μελέτη σχεδιασμού, που θα σας δημιουργήσει προοπτικές εξέλιξης. Η ανάπτυξη που θα κάνετε στις δυνατότητες που σας παρέχει η εργασία σας, θα φανεί και θα αποδώσει σε ένα μελλοντικό χρόνο.

Ενθουσιάζεστε και ίσως περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, όμως δεν είναι εύκολο αυτά να φανούν. Σας απασχολεί λοιπόν το κέρδος, είστε βιαστικοί και παρορμητικοί όμως και αυτό δεν θα σας ωφελήσει.

Τα άμεσα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα σας δημιουργήσουν μία στερεή βάση για το μέλλον. Ανοίγονται προοπτικές, με υπομονή όμως και δίχως σπατάλη δυνάμεων ή χρόνου.

———–

Δίδυμοι και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει την ευκαιρία για μία έναρξη στη ζωή σας. Έχουν ξεκαθαρίσει πολλά ζητήματα πάνω στις σχέσεις με την πρόσφατη αναδρομή του Ερμή. Ανοίγονται ευκαιρίες που πρέπει να αδράξετε. Θα έχετε την πρωτοβουλία με νέες ιδέες, αλλά και επαφές με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αποφασίστε τι και ποιος σας αρέσει για να προσπαθήσετε το καλύτερο!

Με την Νέα Σελήνη θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον σας προς την εικόνα σας, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και κοινωνικό

 Αν σας ενδιαφέρει να διατηρείτε αυτή την γοητευτική και μυστηριώδη έκφραση, η περίοδος σας ευνοεί. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις γρήγορα, δίχως σαφείς επιλογές.  Θα ήταν καλό να μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που θαυμάζετε, εκτιμάτε ή έχουν μία σημαντική θέση στον κοινωνικό ιστό, γιατί δεν θα είναι επωφελείς για σας.

Μία στροφή σε παλιές σχέσεις σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας, καθώς έρχονται στην επιφάνεια τραύματα, ανασφάλειας και κενά συναισθηματικά.

Αυτές τις μέρες, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εξωτερική σας εικόνα, είτε αλλάζοντας στυλ και εμφάνιση. Ίσως τολμήσετε αυτό που είχατε ονειρευτεί και ως τώρα δεν αποφασίζατε.

Λειτουργήστε με σύνεση και θα διαπιστώσετε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Αρκεί να θωρακιστείτε απέναντι σε προκλήσεις και ανταγωνισμούς. Η αντίδρασή σας είναι άμεση, ίσως όμως χρειάζεται και ευελιξία.

————-

Δίδυμοι με την Αφροδίτη στον Κριό

Δίχως μία νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή, αισθάνεστε να βρίσκεστε κάπου στο κενό. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως δεν έχετε διάρκεια σε ό,τι αναλαμβάνετε.

Για κάποιους λόγους θα ήταν σωστό να είστε χαλαροί, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, με κόπο ίσως, θα πρέπει να επιμείνετε και να εστιαστείτε στους κρυφούς σας πόθους. Οι επιθυμίες αυτές, θα γίνουν το αντίβαρο στην εξισορρόπηση που επιδιώκετε.

Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Παρ’ όλ’ αυτά, είστε λιγότερο αποτελεσματικοί καθώς η διάθεση αλλάζει. Σκεφθείτε με πείσμα, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

———-

Δίδυμοι με τον Δία στον Ζυγό:

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία. Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, παρά μικρά ποσά, ο ενθουσιασμός δεν θα κρατήσει για πολύ!

 

11 Σχόλια

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply
 6. Mαίρη Δημητρίου
  Mαίρη Δημητρίου at |

  Kαλησπερα Κα.Σίμου και πολλα συγχαρητηρια ..γεννηθηκα σαν αυριο 19/06 του 1966 ωρα 10 το πρωί κι εχω ωροσκοπο λεων. τα οικονομικα μου δυστυχως με προβληματιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι διαρκως προκυπτουν και νεες υποχρεωσεις(φροντιστηρια της κορης μου κλπ.κλπ…).. Μήπως βλεπετε καποια προοδο ως το τελος του καλοκαιριου ή ίσως καποια νεα πηγη εσοδων μεχρι έστω τελους του χρονου? ..θα σας ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε…ευχαριστω απο καρδιας♥.

  Reply

Leave a Reply