Δίδυμοι


 28 Αυγούστου Δίδυμοι

18 – 25 Σεπτεμβρίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου

Δίδυμοι και Νέα Σελήνη στη Παρθένο

Τα θετικά στην Νέα Σελήνη, που  δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική και μάλιστα θα σας βοηθήσει ο Ερμής στην Παρθένο. Αλλά ας είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που μοιάζουν ιδανικές. Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, είναι η δύναμή σας, αφού μπορείτε να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους και μικρές εξορμήσεις, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

Η Νέα Σελήνη προκαλεί και ένταση, κατά συνέπεια μία κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

Δίδυμοι και Άρης στην Παρθένο

– από επικοινωνιακός  – διπλωμάτης

Η ανταγωνιστικότητα θα εκφραστεί έντονα μέσα στην οικογένεια Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή. Σχόλια και καυστική κριτική θα ενοχλεί, αλλά και θα ενοχλείστε από αυτήν. Μία επισκευή που αμελήσατε να κάνετε στο σπίτι, τώρα θα σας προβληματίσει, καθώς θα υπάρχουν επιπτώσεις.

Αρνητική εμπειρία:

Οι σχέσεις με την οικογένεια έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας τα προσωπικά σας λάθη. Εκεί θα βρεθεί και η λύση. Η ένταση δεν θα είναι υποφερτή πλέον στο στενό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι και Πανσέληνος στους Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να επιδιώξετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των ημερών, αφού βιώνετε μία περίοδο με αποδέσμευση από το χθες και στροφή προς νέες επιλογές, σε σχέσεις και συνεργασίες.

 Η Πανσέληνος συνιστά να επικεντρωθείτε στην καριέρα και να προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε τους στόχους σας εκεί. Αν ακόμη όλα φαίνονται μακρινά στην επίτευξη, μην απογοητευθείτε. Οραματιστείτε ό,τι φιλοδοξείτε να πετύχετε.

 Ένας γονέας όμως, ή μία κοινωνική γνωριμία μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν, ηθελημένα ή μη… Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε βαρύτητα στα προσωπικά σας παράπονα. Μην ανακυκλώνετε με την οικογένεια λεπτομέρειες που ωθούν σε ένταση.

Δώσετε βάρος στην διασφάλισή σας, μέσα από μία γόνιμη προσπάθεια που θα αποδώσει και για σας και για τους οικείους σας. Απλά, μελετήστε καλά τα βήματά σας, οργανωθείτε σωστά, επικεντρωθείτε στην εργασία σας και τα καθήκοντά σας.

Θα έρθουν οι απολαβές, ίσως θέλουν λίγο χρόνο ακόμη…

Δίδυμοι και Αφροδίτη στον Λέοντα

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με λαμπερές ιδέες και συναντήσεις, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν.

Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι λόγω της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σας, Ερμή, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της.  Ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά στο ταίρι σας.

Δίδυμοι και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Η έκλειψη σφραγίζει την διετία που σας κάνει να αλλάξετε εντελώς το σκεπτικό σας και μάλιστα να επιδιώξετε να έχετε ένα περιβάλλον που θα ανατρέπει τις έως τώρα επιλογές. Αυτό είναι καλό, καθώς φέρνετε κοντά σας νέα άτομα, ή άτομα με νεωτεριστικές ιδέες, σας εμπλουτίζουν με τις απόψεις τους και σας βοηθούν να εστιαστείτε σε σημεία που δεν είχατε ως τώρα λάβει υπ’ όψη.

Ωστόσο, στο άμεσο περιβάλλον θα υπάρχει ανταγωνισμός που μπορεί να σας ενοχλήσει. Απλά μην είστε απόλυτοι ή δογματικοί στις απόψεις. Θα δώσετε μάχες για τις ιδέες σας και θα επικρατήσετε αν έχετε επιχειρήματα.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κατακτήσεις και φλερτ, που όμως ενώ θα σας κινητοποιήσουν, δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους. Για να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρουν και σας αγγίζουν, θα χρειαστεί να δείτε την συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα.

Με τους συγγενείς, θα επιχειρήσετε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις και κάνετε μία νέα αρχή. Αν έχετε διαφορές με τα αδέλφια, αυτή την εποχή αποφύγετε να τις συζητήσετε. Αν είστε σπουδαστές, πρέπει να επιμείνετε στο θέμα των σπουδών σας.

Δίδυμοι και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Καθώς το ζώδιο του Υδροχόου έχει θετική γωνία προς το ζώδιό σας, θα λέγαμε πως οι προδιαγραφές δείχνουν πως  θα έχει ευεργετική επιρροή από συναισθηματική άποψη. Βέβαια, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από αυτές άλλων συνδυασμών και ζωδίων, θα πρέπει να προσέχετε τις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει το κλίμα γοητείας και μαγνητισμού που επικρατεί αυτές τις μέρες. Θα ενθουσιαστείτε προφανώς και θα είναι δύσκολο να βάλετε τάξη ή μέτρο στα αισθηματικά σας.

Κάποιες γνωριμίες τείνουν να είναι περισσότερο ιδεατές, παρά πραγματικές. Ίσως σας έλκει το κοινό υπόβαθρο σε απόψεις, φιλοσοφία ζωής και σκέψης. Αλλά είναι αρκετό για να επενδύσετε σε μία νέα εμπειρία; Αν όντως κρίνετε πως είναι αυτό που ζητάτε, τότε μπορείτε να γοητεύσετε και να γοητευθείτε σε ένα χώρο με πνευματικές αναζητήσεις. Θα εντυπωσιάσετε με τον λόγο σας και θα σας έλκει ένα άτομο με ίδια ιδεολογία. Προσέχετε όμως, γιατί δεν είναι μόνο αυτό αρκετό για να διαρκέσει στο μέλλον μία σχέση.

Ωστόσο, για ένα ζώδιο που βασίζει πολλά στην επικοινωνία, είναι μία γερή βάση. Ο Κρόνος σε θετικό συνδυασμό με τους Δεσμούς της Σελήνης, επιζητά την συνέπεια και την ευθύτητα στις υποχρεώσεις στη ζωή σας. Οι προκλήσεις των ημερών μπορεί να σας κάνουν να το αγνοήσετε, ως μήνυμα, ας χαρείτε τις ομορφιές μίας καλής επικοινωνίας και νέων ανθρώπων που σας προσεγγίζουν.

Οι αξίες αλλάζουν ξανά, καθώς επιδιώκετε να είστε εστιασμένοι στην ομορφιά και στην χαρά της ζωής. Θα είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να γίνει με σύνεση και σωστές βάσεις.

———

Δίδυμοι με τον Δία στον Ζυγό:

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία. Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, παρά μικρά ποσά, ο ενθουσιασμός δεν θα κρατήσει για πολύ!

 

17 Σχόλια

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply
 6. Mαίρη Δημητρίου
  Mαίρη Δημητρίου at |

  Kαλησπερα Κα.Σίμου και πολλα συγχαρητηρια ..γεννηθηκα σαν αυριο 19/06 του 1966 ωρα 10 το πρωί κι εχω ωροσκοπο λεων. τα οικονομικα μου δυστυχως με προβληματιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι διαρκως προκυπτουν και νεες υποχρεωσεις(φροντιστηρια της κορης μου κλπ.κλπ…).. Μήπως βλεπετε καποια προοδο ως το τελος του καλοκαιριου ή ίσως καποια νεα πηγη εσοδων μεχρι έστω τελους του χρονου? ..θα σας ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε…ευχαριστω απο καρδιας♥.

  Reply
 7. theodora
  theodora at |

  Κυρία Σίμου καλημέρα.Έμαθα για εσάς και τη δουλειά σας από έναν κοινό μας γνωστό και μετά από κάποιο καιρό που σας παρακολουθώ οφείλω να ομολογήσω πως είχε απόλυτο δίκιο για την ποιότητά της.Είμαι δίδυμος γεννημένη 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο Λέοντα.Εν μέσω κρόνιας επιστροφής και ενός απόλυτα καρμικού έρωτα που με έχει ταλαιπωρήσει όσο τίποτα άλλο οι δυσκολίες είναι πολλές.Αναρωτιέμαι για την ανάσα ή πιθανά αμοιβή.Επιθυμία vs πραγματικότητα και μια ακλόνητη πίστη σε κάτι που στην πράξη μάλλον δεν έχει αποδείξει πολλά πέρα από διάθεση για όνειρα.Εκπλήρωση/ολοκλήρωση μπορεί να υπάρξει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω οποιαδήποτε απάντησή σας με αγωνία.

  Reply
 8. καιτη πονεμενη
  καιτη πονεμενη at |

  Αγαπητη μου καλο μεσημερι , ειμαι 7/6 / 52 διδυμος και ο αντρας που εχω ερωτευτη ειναι 26/7 56 , εγω πηγα διακοπες και ανεβαζα φωτο , ενω δεν μου εχει δεξει οτι ζηλευει, ξαφνηκα μου εκανε σκηνη ζηλειας απο το fb μεσω μηνυματων , μου ειπε διαφορα και μου εκλεισε ολες τις επικοινωνιες Δεν μπορω να του μιλησω ουτε στο τηλεφωνο ! Μου ειπε κανε τις διακοπες σου ανεβαζε τις φωτο σου να σου κανουν Λαικ και οταν γυρισεις εχει ο θεος , Εγω απο τοτε εχω αρρωστιση ,δεν ξερω τι να κανω ? Πεστε μου θα μου μιλησει παλι !!!!!!!!

  Reply
 9. ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
  ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ at |

  κ. Σιμου καλημέρα κ συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας εργασία και ενημέρωση. Στην ανάλυση σας της 21 Αυγουστου που κάνετε στο ζώδιο των διδύμων, ειδικότερα για την ηλιακή έκλειψη στο λέοντα, αναφέρετε οτι αυτή σφραγίζει τη διετία. Εννοειτε αυτή που που ολοκληρώνεται τώρα τον Αυγουστο,η μια νέα διετία που ξεκινά τώρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας. Θεοδωρα Πατερα

  Reply

Leave a Reply