Δίδυμοι


 28 Αυγούστου Δίδυμοι

13 – 20 Νοεμβρίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου

Δίδυμοι και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Η νέα αυτή φάση ζωής έχει περισσότερο να κάνει με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Κόπωση, πίεση και αρκετό άγχος, είναι αλήθεια πως αρχίζουν να περιορίζουν τη χαρά και να δίνουν σημασία στην αλλαγή που επιβάλλεται στην καθημερινότητά σας. Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα, ίσως νέες δεσμεύσεις, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα, αφού θα αποφύγετε τα παλιά που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε ως την επόμενη φάση της ζωής, όπου θα ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και θα αναλάβετε ένα έργο που θα σας αναδείξει, αν το επιμεληθείτε με γνώση και συνέπεια. Το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό, ενδιαφέρον και διαχρονικό.

Παράλληλα, τα θέματα υγείας θα είναι σημαντικό να μην αμελούνται και αν αποφασίσετε μία αναζωογόνηση του οργανισμού, θα λέγαμε πως είστε στην κατάλληλη εποχή. Αν είχατε ως τώρα αφήσει κατά μέρος την επιμέλεια και την φροντίδα κάποιων ανθρώπων, θα πάρετε αποφάσεις και θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες τους.

Καλή περίοδος για σχέσεις με ποιότητα, αγάπη, χαρά και αρμονία. Η κοινωνική ζωή αναπτύσσεται άνετα αυτή την εποχή και σας φέρνει ισορροπία στη ζωή. Μοιραστείτε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Δίδυμοι και Πανσέληνος στον Ταύρο

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, αλλά μέσα στην οικογένεια είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση.

Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας ανακαλύψετε αυτό που σας ενδιαφέρει  και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, για τους οποίους θα τολμήσετε λίγο αργότερα. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας,  και μειώστε το άγχος σας. Στο δημιουργικό και το ερωτικό πεδίο, αποφύγετε την γενναιοδωρία δίχως μέτρο, γιατί μπορεί να σας εκμεταλλευτούν. Το ίδιο και στην φιλική συναναστροφή ή σε μία ομάδα.

Δίδυμοι και Άρης στον Ζυγό

Μέσα σε ένα κλίμα ανάγκης για επικοινωνία και εναλλαγές, ο Άρης σας ευνοεί καθώς σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας. Βέβαια, η αδύναμη θέση του,  είναι η ευκαιρία να αναλογιστείτε πόσο και πού εστιάσατε το ενδιαφέρον σας ερωτικά. Αν και διαθέτετε την δύναμη της αρμονίας ως προς τις σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να μην έχετε την ισορροπία που χρειάζεστε με τον σύντροφό σας.

Επιπλέον, μπορεί να του συζητήσατε κάποιες λεπτομέρειες για την σχέση σας, και τώρα θέλετε να διεκδικήσετε την θέση που νιώθετε ότι σας αξίζει. Αν αντιδράσετε όμως άμεσα και παρορμητικά, ίσως πληγωθείτε και οι δύο σταδιακά.

Επιδιώξετε να κατανοήσετε την έννοια της ελευθερίας που δεν αποκλείει μία σταθερή σχέση αγάπης και πληρότητας.

Δίδυμοι και Δίας στον Σκορπιό

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας.

Η ευέλικτη ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης.

Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, το απεκκριτικό σύστημα, η ζωτικότητα και η αναζωογόνηση. Η έλλειψη πάθους για ζωή, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

Δίδυμοι και Πανσέληνος στους Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να επιδιώξετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των ημερών, αφού βιώνετε μία περίοδο με αποδέσμευση από το χθες και στροφή προς νέες επιλογές, σε σχέσεις και συνεργασίες.

 Η Πανσέληνος συνιστά να επικεντρωθείτε στην καριέρα και να προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε τους στόχους σας εκεί. Αν ακόμη όλα φαίνονται μακρινά στην επίτευξη, μην απογοητευθείτε. Οραματιστείτε ό,τι φιλοδοξείτε να πετύχετε.

 Ένας γονέας όμως, ή μία κοινωνική γνωριμία μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν, ηθελημένα ή μη… Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε βαρύτητα στα προσωπικά σας παράπονα. Μην ανακυκλώνετε με την οικογένεια λεπτομέρειες που ωθούν σε ένταση.

Δώσετε βάρος στην διασφάλισή σας, μέσα από μία γόνιμη προσπάθεια που θα αποδώσει και για σας και για τους οικείους σας. Απλά, μελετήστε καλά τα βήματά σας, οργανωθείτε σωστά, επικεντρωθείτε στην εργασία σας και τα καθήκοντά σας.

Θα έρθουν οι απολαβές, ίσως θέλουν λίγο χρόνο ακόμη…

Δίδυμοι και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Η έκλειψη σφραγίζει την διετία που σας κάνει να αλλάξετε εντελώς το σκεπτικό σας και μάλιστα να επιδιώξετε να έχετε ένα περιβάλλον που θα ανατρέπει τις έως τώρα επιλογές. Αυτό είναι καλό, καθώς φέρνετε κοντά σας νέα άτομα, ή άτομα με νεωτεριστικές ιδέες, σας εμπλουτίζουν με τις απόψεις τους και σας βοηθούν να εστιαστείτε σε σημεία που δεν είχατε ως τώρα λάβει υπ’ όψη.

Ωστόσο, στο άμεσο περιβάλλον θα υπάρχει ανταγωνισμός που μπορεί να σας ενοχλήσει. Απλά μην είστε απόλυτοι ή δογματικοί στις απόψεις. Θα δώσετε μάχες για τις ιδέες σας και θα επικρατήσετε αν έχετε επιχειρήματα.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κατακτήσεις και φλερτ, που όμως ενώ θα σας κινητοποιήσουν, δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους. Για να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρουν και σας αγγίζουν, θα χρειαστεί να δείτε την συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα.

Με τους συγγενείς, θα επιχειρήσετε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις και κάνετε μία νέα αρχή. Αν έχετε διαφορές με τα αδέλφια, αυτή την εποχή αποφύγετε να τις συζητήσετε. Αν είστε σπουδαστές, πρέπει να επιμείνετε στο θέμα των σπουδών σας.

Δίδυμοι και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Καθώς το ζώδιο του Υδροχόου έχει θετική γωνία προς το ζώδιό σας, θα λέγαμε πως οι προδιαγραφές δείχνουν πως  θα έχει ευεργετική επιρροή από συναισθηματική άποψη. Βέβαια, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από αυτές άλλων συνδυασμών και ζωδίων, θα πρέπει να προσέχετε τις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει το κλίμα γοητείας και μαγνητισμού που επικρατεί αυτές τις μέρες. Θα ενθουσιαστείτε προφανώς και θα είναι δύσκολο να βάλετε τάξη ή μέτρο στα αισθηματικά σας.

Κάποιες γνωριμίες τείνουν να είναι περισσότερο ιδεατές, παρά πραγματικές. Ίσως σας έλκει το κοινό υπόβαθρο σε απόψεις, φιλοσοφία ζωής και σκέψης. Αλλά είναι αρκετό για να επενδύσετε σε μία νέα εμπειρία; Αν όντως κρίνετε πως είναι αυτό που ζητάτε, τότε μπορείτε να γοητεύσετε και να γοητευθείτε σε ένα χώρο με πνευματικές αναζητήσεις. Θα εντυπωσιάσετε με τον λόγο σας και θα σας έλκει ένα άτομο με ίδια ιδεολογία. Προσέχετε όμως, γιατί δεν είναι μόνο αυτό αρκετό για να διαρκέσει στο μέλλον μία σχέση.

Ωστόσο, για ένα ζώδιο που βασίζει πολλά στην επικοινωνία, είναι μία γερή βάση. Ο Κρόνος σε θετικό συνδυασμό με τους Δεσμούς της Σελήνης, επιζητά την συνέπεια και την ευθύτητα στις υποχρεώσεις στη ζωή σας. Οι προκλήσεις των ημερών μπορεί να σας κάνουν να το αγνοήσετε, ως μήνυμα, ας χαρείτε τις ομορφιές μίας καλής επικοινωνίας και νέων ανθρώπων που σας προσεγγίζουν.

Οι αξίες αλλάζουν ξανά, καθώς επιδιώκετε να είστε εστιασμένοι στην ομορφιά και στην χαρά της ζωής. Θα είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να γίνει με σύνεση και σωστές βάσεις.

———

 

17 Σχόλια

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply
 6. Mαίρη Δημητρίου
  Mαίρη Δημητρίου at |

  Kαλησπερα Κα.Σίμου και πολλα συγχαρητηρια ..γεννηθηκα σαν αυριο 19/06 του 1966 ωρα 10 το πρωί κι εχω ωροσκοπο λεων. τα οικονομικα μου δυστυχως με προβληματιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι διαρκως προκυπτουν και νεες υποχρεωσεις(φροντιστηρια της κορης μου κλπ.κλπ…).. Μήπως βλεπετε καποια προοδο ως το τελος του καλοκαιριου ή ίσως καποια νεα πηγη εσοδων μεχρι έστω τελους του χρονου? ..θα σας ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε…ευχαριστω απο καρδιας♥.

  Reply
 7. theodora
  theodora at |

  Κυρία Σίμου καλημέρα.Έμαθα για εσάς και τη δουλειά σας από έναν κοινό μας γνωστό και μετά από κάποιο καιρό που σας παρακολουθώ οφείλω να ομολογήσω πως είχε απόλυτο δίκιο για την ποιότητά της.Είμαι δίδυμος γεννημένη 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο Λέοντα.Εν μέσω κρόνιας επιστροφής και ενός απόλυτα καρμικού έρωτα που με έχει ταλαιπωρήσει όσο τίποτα άλλο οι δυσκολίες είναι πολλές.Αναρωτιέμαι για την ανάσα ή πιθανά αμοιβή.Επιθυμία vs πραγματικότητα και μια ακλόνητη πίστη σε κάτι που στην πράξη μάλλον δεν έχει αποδείξει πολλά πέρα από διάθεση για όνειρα.Εκπλήρωση/ολοκλήρωση μπορεί να υπάρξει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω οποιαδήποτε απάντησή σας με αγωνία.

  Reply
 8. καιτη πονεμενη
  καιτη πονεμενη at |

  Αγαπητη μου καλο μεσημερι , ειμαι 7/6 / 52 διδυμος και ο αντρας που εχω ερωτευτη ειναι 26/7 56 , εγω πηγα διακοπες και ανεβαζα φωτο , ενω δεν μου εχει δεξει οτι ζηλευει, ξαφνηκα μου εκανε σκηνη ζηλειας απο το fb μεσω μηνυματων , μου ειπε διαφορα και μου εκλεισε ολες τις επικοινωνιες Δεν μπορω να του μιλησω ουτε στο τηλεφωνο ! Μου ειπε κανε τις διακοπες σου ανεβαζε τις φωτο σου να σου κανουν Λαικ και οταν γυρισεις εχει ο θεος , Εγω απο τοτε εχω αρρωστιση ,δεν ξερω τι να κανω ? Πεστε μου θα μου μιλησει παλι !!!!!!!!

  Reply
 9. ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
  ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ at |

  κ. Σιμου καλημέρα κ συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας εργασία και ενημέρωση. Στην ανάλυση σας της 21 Αυγουστου που κάνετε στο ζώδιο των διδύμων, ειδικότερα για την ηλιακή έκλειψη στο λέοντα, αναφέρετε οτι αυτή σφραγίζει τη διετία. Εννοειτε αυτή που που ολοκληρώνεται τώρα τον Αυγουστο,η μια νέα διετία που ξεκινά τώρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας. Θεοδωρα Πατερα

  Reply

Leave a Reply