έρωτας Δίδυμοι Λίλιαν Σίμου astrolife

Ο Έρωτας στο ζώδιο των Διδύμων

Ο Έρωτας στο ζώδιο των Διδύμων

Από την Άντα Παπαδοπούλου

 

Μικρές σύντομες επισημάνσεις για τα Διδυμάκια μας, όταν ερωτεύονται…

άραγε, τι βλέπουν στον έρωτα με…

 

Με Κριό

Μπορεί να υπάρχει κατανόηση αν έχουν έναν κοινό στόχο ή παρόμοιες επιθυμίες, αλλά αδυνατούν να καταλήξουν σε συμφωνία! Αγωνίζονται για να φθάσουν σε μια σταθερή σχέση, επειδή δεν έχουν την υπομονή να αλλάξουν ή να προσπαθήσουν. Μοιάζουν με μία φωτιά που ανάβει κάθε στιγμή! Αν συνεχίσουν να επιμένουν  στη σχέση με διαφορετικό τρόπο … σίγουρα θα βρεθούν σε άλλες διαδρομές!

 

Με Ταύρο

Για ένα Ταύρο η αγάπη είναι πολύτιμη και μοναδική, αλλά τα ζώδια δεν είναι πολύ συμβατά. Ο Ταύρος είναι πολύ πεισματάρης και δεν θα δώσει μεγάλο βήμα στον ανήσυχο Δίδυμο. Μπορεί μάλιστα να του φανεί πολυλογάς, αεικίνητος, ή … λιγότερο πιστός. Σαν  Δίδυμοι, θα διαπιστώσετε ότι η σχέση είναι κάπως βαρετή και δεν ευνοεί την αλλαγή. Σαν αποτέλεσμα, ίσως έχετε πολλές τριβές στο πλαίσιο της σχέσης και καταλήγετε ενοχλημένοι μεταξύ σας.

 

Με Δίδυμο

Κοινές απόψεις, κοινή στάση ζωής, άρα θα κατανοήσετε ορισμένες αντιδράσεις και συμπεριφορές ,σαν γνωστά στοιχεία της προσωπικότητας. Θα νιώσετε άνετα, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι η σχέση μπορεί να είναι περισσότερο πνευματική και φιλική, και τελικά χάνει τον ερωτισμό. Επιπλέον, οι διαρκείς εναλλαγές και από τις δύο πλευρές,  μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλεια, και να ζουν σε τεντωμένο σχοινί.

έρωτας Δίδυμοι Λίλιαν Σίμου astrolife

Με Καρκίνο

Αυτή η αγάπη θα πρέπει να έχει πολλή υπομονή και είναι πολύ πρόθυμοι να διαπραγματευτούν συστηματικά ο ένας τις ανάγκες του στον άλλο. Μπορεί παρά την έλξη  να ζουν σε μια διαρκή πάλη. Οι Δίδυμοι αγαπούν την επικοινωνία ανοιχτά, την κοινωνική ζωή, την εξωτερίκευση. Ο Καρκίνος είναι ακριβώς το αντίθετο: αγαπά να μένει στο σπίτι και να απολαμβάνει τις πιο προσωπικές στιγμές, παρά να χάσει χρόνο και να τον μοιραστεί με άλλους.

 

Με Λέοντα

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται πολύ διαφορετική η προσωπικότητα του καθενός, ο ένας ανάλαφρος και αιώνιος έφηβος, ο άλλος λαμπερός και εντυπωσιακός, μπορεί να προσαρμοστούν εύκολα και σίγουρα υπάρχει έλξη μεταξύ τους. Η σχέση μπορεί να είναι πολύ έντονη, αλλά παρά τα θετικά, ίσως διακοπεί, γιατί ο ένας ζητά τη σταθερότητα και ο άλλος δεν μπορεί να παραμείνει σε ένα κάστρο, ακόμη κι αν είναι χρυσό παλάτι!

 

Με Παρθένο

Η ασυνέπεια και την έλλειψη δέσμευσης των Διδύμων είναι να φέρει μεγάλη αναστάτωση και ανασφάλεια στο ζώδιο της Παρθένου! Χάνει το πρόγραμμά της και είναι σε μια αιώνια αμφιβολία γι ‘αυτή τη σχέση. Η τάση προς τον ορθολογισμό λόγω του κοινού κυβερνήτη, Ερμή, καταλήγει να βασίζεται η σχέση στη σκέψη, και η διαφορετική οπτική δυσκολεύει την στενή επαφή. Με υπομονή, μπορεί να κερδίσουν και οι δύο, ο ένας σε συγκρότηση (Δίδυμος), ο άλλος σε χαλαρότερη διάθεση (Παρθένος)!

 

Με Ζυγό

Οι Δίδυμοι έχουν να ξυπνήσει το ενδιαφέρον στη σχέση, γιατί υπόσχονται περιπέτεια και διασκέδαση. Υπάρχει μεγάλη περιέργεια και επιθυμία για νέες προοπτικές, αλλά έχουν την τάση να πέσουν σε κάποιον που είναι ευγενικός και στοργικός και ως εκ τούτου να παραδοθεί στις επιθυμίες του/της συντρόφου. Θα περάσουν ωραία μαζί, και ο Ζυγός θα προσθέσει μία πιο καλλιτεχνική ποιότητα, ενώ  μπορεί να κατευνάσει λίγο την ανησυχία και την έντονη ιδιοφυΐα των Διδύμων.

 

Με Σκορπιό

Από τη μία πλευρά ένας παθιασμένος Δίδυμος μπορεί να κάνει τον Σκορπιό να εκφραστεί και να νιώσει πιο ανέμελος στη σχέση, από την άλλη, η προθυμία και το πάθος με το οποίο σε γενικές γραμμές ο Σκορπιός βλέπει τις σχέσεις, μπορεί να καταστείλει τη διάθεση της ελαφρότητας και της ελευθερίας του Διδύμου. Με ειλικρινή συζήτηση, θα βρουν την χρυσή τομή για να μην είναι πολύ δυσαρεστημένοι, ακόμη και όταν υπάρχει αγάπη.

 

Με Τοξότη

Ζώδια που ανήκουν σε συμβατά στοιχεία, τον αέρα και τη φωτιά, είναι αντίθετα και συμπληρωματικά ζώδια, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ένα πολύ αρμονικό συνδυασμό. Με τη σχέση οι Δίδυμοι κάνουν όνειρα για ταξίδια μακρινά, ενώ ο Τοξότης έρχεται να φέρει αυτά τα όνειρα σε επαφή με την πραγματικότητα. Θα αγωνιστούν μαζί για την επίτευξη των σχεδίων τους και αναγνωρίζουν ο ένας στον άλλον, συνεργασία και επικοινωνία στη ζωή.

έρωτας Δίδυμοι Λίλιαν Σίμου astrolife

Με Αιγόκερω

Η πρακτική πλευρά της γης είναι πάντα απότομη προσγείωση για τα ζώδια του αέρα, πόσω μάλλον των Διδύμων. Αλλά οι πολλές διαφορές χρησιμεύουν για να φωτίσουν τα ταλέντα τους, που δεν έχουν ακόμα διερευνηθεί. Οι Δίδυμοι περιμένουν πολλά από τη σχέση και έχουν διαρκώς μια βιασύνη για να ζήσουν, ενώ ο Αιγόκερως μπορεί να θέλει να αρχίσει να ζει την αγάπη μόνο όταν ο άλλος αποφασίζει να «εγκαταλείψει το σκάφος». Αυτό θα οδηγήσει σίγουρα σε αμοιβαία απογοήτευση.

 

Με Υδροχόο

Επειδή ανήκουν στο ίδιο στοιχείο του αέρα, οι Δίδυμοι έχουν μια φυσική ικανότητα να αντιλαμβάνονται διορατικά τον δημιουργικό δυναμισμό του Υδροχόοι και έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που η ζωή μπορεί να φέρει. Αυτή η άνευ όρων εμπιστοσύνη είναι η ιδανική βάση για ένα χαρούμενο, ευχάριστο και πολύ παραγωγική ερωτικό δεσμό. Αλλά στην πραγματικότητα, οι Δίδυμοι δεν αποφασίζουν εύκολα να προσεγγίσουν έναν Υδροχόο, επειδή θεωρούν ότι είναι απόλυτος σε ό,τι γνωρίζει. Ενώ ο Υδροχόος, τους θεωρεί σε ένα βαθμό… μικρά παιδιά!

Με Ιχθύ

Το ρομαντικό συναίσθημα στην συναστρία, φέρνει κοντά τα δύο ζώδια, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε πολλά σκαμπανεβάσματα, που δημιουργούνται κι από τις δύο πλευρές.  Οι Δίδυμοι μπορεί να εξοργίζονται συχνά με το ονειρικό χαρακτήρα των Ιχθύων και μπορεί να καταλήξουν να επωφεληθούν από την ευαισθησία τους, γιατί συνήθως είναι πάρα πολύ καλοπροαίρετοι. Είναι μια σχέση που εναλλάσσεται συνεχώς μεταξύ βαθιάς αφοσίωσης και αποστασιοποίησης, χαράς και θλίψης.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/ 

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το μήνυμα της ημέρας πρώτη παρουσίαση στο: http://kissmygrass.gr/

 

Leave a Reply