Ιχθείς

 

12 – 19 Μαρτίου Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Ιχθείς και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Σίγουρα για σας η Νέα Σελήνη είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας και μάλιστα αγγίζει το πιο ευαίσθητο σημείο του.

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας επίσης, θέλετε να αναδείξετε τα ταλέντα ή τις ικανότητές σας.  Στη σύνοδο της Νέας Σελήνης με τον Χείρωνα, γίνεστε θεραπευτές των τραυμάτων σας και επουλώνετε πληγές των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.

Το προσωπικό σας προφίλ γίνεται πιο προσιτό και αναδεικνύετε την γενναιοδωρία σας με ένα τρόπο αρκετά προφανή.

Θα είστε ελκυστικοί, αν και απρόβλεπτοι και άλλοτε θα φαίνεστε ιδιαίτερα ζεστοί και κοινωνικοί κι άλλοτε ιδιαίτερα απόμακροι. Μπορείτε να δώσετε ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σας. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την ανατροπή, καθώς ήταν ως τώρα δύσκολο να την αποφασίσετε.

Μία ρήξη με το παρελθόν, θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας.

Με την ανάγκη να αποκτήσετε κάτι που είναι πολύτιμο για σας, ή κάποιον που σας ενδιαφέρει, θα υπάρχει η φλόγα για να προσπαθήσετε, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κυνηγήσετε την επιτυχία.

Λίγη υπομονή ακόμη και θα υπάρξει ξανά ροή γεγονότων.

 Εκείνο που πρέπει απαραιτήτως να επιλυθεί, είναι μία εμμονή με το παρελθόν σας, μία σκοτεινή πτυχή που είναι ή μπορεί να αποβεί καταστροφική. Μην ξεχνάτε πως ο κύκλος αυτός της Σελήνης σας προσφέρει την ευκαιρία να κλείσετε λογαριασμούς και αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο της ζωής σας!

—-

Ιχθείς και Αφροδίτη στον Κριό

Δεν είναι πολύ εύκολη ακόμη η περίοδος αυτή για σας, σε ό,τι αφορά οικονομικά και αξίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, καθώς πολλές ιδέες σας δημιουργούν σύγχυση, μπορείτε να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα υπάρχει μία τάση για αγορές αυτή την εποχή. Περιοριστείτε στις δυνατότητές σας.

Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να κάνετε την κίνηση για να αξιολογήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί όμως, καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες με όσους αγαπάτε.

Οι συζητήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να στρέφονται γύρω από την διασφάλισή σας και να είναι συζητήσεις που δίνουν τελικά ικανοποίηση σε σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια έλλειψη σε θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να δείτε τις προοπτικές με αληθινή βάση κι όχι με απλές προσδοκίες ή ενθουσιασμό.

==

Ιχθείς και Πανσέληνος στην Παρθένο

Η Πανσέληνος είναι απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί να ενδιαφερθείτε για κάθε συνεργασία ή σχέση. Εξετάζετε τα θεμέλια και διορθώνετε λεπτομέρειες.

Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν.

Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, μέσα από μία νέα αρχή μεταξύ σας, είτε τελικά θα κουράσει…

Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία συμφωνία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση.

——

Ιχθείς και Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Αισιόδοξοι και φωτεινοί αυτή την εποχή, ένα πηγαίο φως προβάλλει μία κρυφή αισιοδοξία και εσωτερική ανάταση. Έχετε την ευκαιρία να στραφείτε προς τον βαθύτερο κόσμο σας και τα απωθημένα σας. Τώρα, η έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια την δική σας έκφραση και θα δώσει φως σε σκοτεινές πτυχές του ψυχισμού. Αναζητήστε την προσωπική σας ταυτότητα μέσα από ανάγκες οι οποίες λειτουργούν υπόγεια και διακριτικά, αλλά σας επηρεάζουν αυτόματα.

Αν έχετε αμελήσει την υγεία σας, μία μικρή ταλαιπωρία θα είναι σημάδι αφύπνισης. Επομένως, ασχοληθείτε περισσότερο.

Αν λειτουργείτε παρασκηνιακά, αυτή η εποχή θα βγάλει στο φως τις κινήσεις και τα μυστικά σας. Επομένως ανάλογα με την ποιότητα και το θέμα του μυστικού, ας είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες, ή τις εξελίξεις στην ζωή σας.

Μία ερωτική επιθυμία, μπορεί να σας ταλαιπωρεί και θα επιδιώξετε να την εκφράσετε ανοιχτά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αλλά αποφύγετε τις ουτοπίες γιατί εύκολα θα υπερβάλλετε ή θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Αν είστε δημιουργικοί ή καλλιτέχνες, το έργο σας δικαιώνεται μετά από την διετία που πέρασε και καταβάλατε κόπο. Προφανώς έχετε ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης και ήρθε η ώρα να λάμψετε.  Οι θαυμαστές σας, θα βρουν έντονες συγκινήσεις εκτιμώντας την προσφορά σας στην τέχνη.

Ιχθείς και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Η έκλειψη Σελήνης είναι βασικό σημείο αναφοράς προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να αναδιοργανώσετε τον χρόνο σας. Πρέπει να λάμψετε στον εργασιακό τομέα και να ακολουθήσετε μία συνεπή τακτική.

Ωστόσο, για όλους, περισσότερο ή λιγότερο, ωθεί να βάλετε τάξη σε ό,τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και περίπλοκες. Κατά συνέπεια, αισθάνεστε συχνά πως πνίγεστε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Τώρα θα κατανοήσετε την αξία συγκεκριμένων δεσμεύσεων και σ’ αυτές θα βασιστείτε στο εξής. Θα δώσετε βαρύτητα σε εκείνο που ξεχωρίζει και σας εκφράζει.

Μην αμελείτε όμως την υγεία σας. Μικρά προβλήματα μπορεί να διογκωθούν, ειδικά αν σας αγγίζει η επόμενη έκλειψη, σε δεκαπέντε ημέρες.

Αυτή την εποχή είστε δημιουργικοί, περισσότερο ανατρεπτικοί και ρομαντικοί. Παράλληλα οραματίζεστε στόχους και ταξιδεύετε νοερά μέσα από αυτούς.

Είναι η ώρα σχεδιασμού, για κάποιο όνειρο.

Ιχθείς και Άρης στον Τοξότη

+Στον εργασιακό σας χώρο, μία νέα προοπτική ανοίγεται και πρέπει να είστε περισσότερο ενθουσιώδεις, για να βγείτε ωφελημένοι. Καθώς είστε ευέλικτοι και δημιουργικοί, η ευκαιρία θα σας δοθεί, αλλά να είστε σε εγρήγορση για να την προσαρμόσετε στις συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή. Αν είστε καλλιτέχνες, τότε θα έχετε έμπνευση και το έργο σας αποδίδει, αρέσει και προωθείται. Αν όχι, ενδεχομένως μία έμπνευση, να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

-Αποφύγετε να παρασύρεστε από ό,τι ονειρεύεστε, δίχως να έχετε μία προσγειωμένη άποψη. Στην ανάγκη, αν αμφιβάλλετε, στηριχθείτε σε κάποιον πιο έμπειρο, σοβαρό ή αξιόπιστο, προκειμένου να σας διευκρινίσει, αν είναι το όραμά σας εφικτό, ή μία ουτοπία. Ας προσέχετε την διατροφή σας (συντηρητικά τροφών) και την αλόγιστη χρήση φαρμάκων.

——–

Ιχθείς και Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, ανοίγει ορίζοντες και προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργία, νέα όνειρα.

Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο!

Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία.

Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

16 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply

Leave a Reply