Ιχθείς

 

23 – 30  Απριλίου Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις στη εργασία σας κυρίως, θα έχουν πολύ καλές προοπτικές αυτή την εποχή. Δώστε βάρος στον τρόπο που παρουσιάζετε τις ιδέες σας, ας είστε λίγο πληθωρικοί, αλλά όχι πραγματικά πομπώδεις. Στις συζητήσεις θα είστε πειστικοί και οι απόψεις σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Αν είστε εκπαιδευτικοί ή έχετε εμπορικές συναλλαγές, αυτή η περίοδος θα είναι η καλύτερη για σας. Αν παρακολουθείτε κάποιες σπουδές, θα είστε αποδοτικοί στο έργο σας. Θα βρείτε ίσως κάποιον συμπαραστάτη στα θέματα εργασίας και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

Στο σπίτι σας, θα σας ενδιαφέρει μία ανακαίνιση ή μία αλλαγή για λόγους αισθητικής. Ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό να κάνετε μία σημαντική ανανέωση στον χώρο σας, αλλάξτε χρώμα, ή ακόμη και την θέση των αντικειμένων σας. Με την οικογένεια, υπάρχει μία δυσχέρεια στην επικοινωνία, παρά τον ευγενικό σας χαρακτήρα. Μην απογοητεύεστε, γιατί στο τέλος η γενναιοδωρία και η καλή σας συμπεριφορά, θα ανταμειφθούν. Δείξτε τους πως ενδιαφέρεστε και περιμένετε το αποτέλεσμα.

——-

Ιχθείς και Άρης στους Διδύμους

Βασικό σας ενδιαφέρον είναι το σπίτι και η οικογένεια αυτή την εποχή. Σας απασχολούν ιδιαίτερα και δραστηριοποιείστε μέσω αυτών. Οι συναντήσεις και οι συναλλαγές για οικογενειακές υποθέσεις,  επιβαρύνουν τον χρόνο από το πρόγραμμά σας, προκαλούν κόπωση, εκνευρισμό και πιθανή αντιπαράθεση.

Τακτοποιείτε τις εργασίες που έχετε να κάνετε και θέσετε ψύχραιμα και μεθοδικά τα όρια, για να τις διεκπεραιώσετε στον σωστό χρόνο.

Καθώς αναλώνεστε σε πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα, μπορεί να δυσκολευτείτε να τις προωθήσετε. Χαλαρώστε και ακολουθείτε με σειρά τις προτεραιότητες.

Αποφύγετε αυτή την εποχή τις διενέξεις, γιατί θα είναι αρκετά δύσκολο να εστιάσετε στα σοβαρά και ουσιαστικά θέματα. Προκλήσεις για αντιπαράθεση με τους οικείους, θα σας πικράνουν. Ας τις αποφύγετε.

Η ανταλλαγή απόψεων βοηθά να βρείτε τις σωστές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Αναζητάτε έναν όμορφο και ρομαντικό προορισμό, όπου θα βρεθείτε εσείς και  το ταίρι σας για τις μελλοντικές αποδράσεις του καλοκαιριού.

Αν χρειαστεί να κάνετε επισκευές σε ένα ακίνητο, αλλά οι επιδιορθώσεις πρέπει να γίνουν με σύνεση και καλύτερα μετά τις 4 Μαΐου.

————

Ιχθείς και Εαρινή Ισημερία 

Η Εαρινή Ισημερία επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις αξίες σας και σε ό,τι ή όποιον ξεχωρίζετε στη ζωή και θεωρείτε πολύτιμο και σημαντικό. Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Μην είστε σπάταλοι στα οικονομικά σας, δεν επιτρέπονται ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας.

Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε πολύ περισσότερο αφελείς, κάτι που θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση με το ταίρι σας. Επιδιώξετε να μην δίνεστε δίχως σύνεση και λογική, για να αποφύγετε απογοητεύσεις και πλάνες.

Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε. Είστε διαλλακτικοί και μπορείτε να αποφύγετε συγκρούσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές επιλογές και οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Κάποιες κινήσεις οικονομικής φύσης, ας περιμένουν, καθώς πρέπει να σκεφθείτε τι έγινε στο παρελθόν κάνοντας ένα απολογισμό. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων.

Αν έχετε ψυχραιμία και ηρεμία, μπορείτε να οργανώσετε ένα δημιουργικό έργο στη ζωή σας, μέσα από την έμπνευση της περιόδου αυτής. Ένα φλερτ μπορεί να φέρει χαρά στη ζωή σας και να σας κάνει να αισθανθείτε επιτέλους αισιοδοξία. Δεν είναι όμως σίγουρη η διάρκεια. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να επενδύσετε οριστικά.

 

———-

Ιχθείς με την Αφροδίτη στον Κριό

Δεν είναι πολύ εύκολη ακόμη η περίοδος αυτή για σας, σε ό,τι αφορά οικονομικά και αξίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, καθώς πολλές ιδέες σας δημιουργούν σύγχυση, μπορείτε να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα υπάρχει μία τάση για αγορές αυτή την εποχή. Περιοριστείτε στις δυνατότητές σας.

Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να κάνετε την κίνηση για να αξιολογήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί όμως, καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες με όσους αγαπάτε.

Οι συζητήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να στρέφονται γύρω από την διασφάλισή σας και να είναι συζητήσεις που δίνουν τελικά ικανοποίηση σε σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια έλλειψη σε θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να δείτε τις προοπτικές με αληθινή βάση κι όχι με απλές προσδοκίες ή ενθουσιασμό.

———–

Ιχθείς με τον Δία στον Ζυγό:

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας. Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι.

4 Responses

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply

Leave a Reply