Ιχθείς

 

 19 – 26 Ιουνίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου

Ιχθείς και Θερινό Ηλιοστάσιο

Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει σε αρμονία και μπορεί να επέλθει ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Αρκεί να είστε πρόθυμοι να προσφέρετε αγάπη και απτές αποδείξεις, διορθώνοντας λάθη του χθες. Στα αποκτήματά σας όμως υπάρχει κίνδυνος ανατροπής με εκπλήξεις. Αποφύγετε την επιβάρυνση του προϋπολογισμού σας.

Δεν είναι σωστό να μείνετε αδρανείς, αλλά μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Κάποιος που σας πλησιάζει, ενδέχεται να βολιδοσκοπεί στις αδυναμίες σας. Δημιουργείται η ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή, αλλά κάθε άμεση απόφαση, οδηγεί σε αδιέξοδο. Χρειάζεται υπομονή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Έχει τελειώσει ένα κεφάλαιο, έχει ολοκληρωθεί η παρουσία σας σε ένα τομέα και πρέπει να προχωρήσετε, ειδικά αν πρόκειται για μία σημαντική σχέση. Μην κάνετε πολλά παράλληλα, μην ζητάτε άμεσες λύσεις. Προσοχή στα θέματα υγείας, καθώς δεν είστε επιμελείς στις ισορροπίες στην καθημερινότητά σας.

———-

Ιχθείς και Πανσέληνος στον Τοξότη

Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει προ των ευθυνών σας για ό,τι πραγματοποιήσατε σε κοινωνικό επίπεδο. Σας δημιουργεί εικόνες και στηρίζει ή αναιρεί την παρουσία σας στο κοινωνικό πεδίο. Προσοχή στις επιλογές που έχουν σχέση με την καριέρα, καθώς φαίνεται πως είστε σε μία ευαίσθητη περίοδο. Μπορεί να θυσιάσετε την προσωπική σας εικόνα, ή οικογένεια προκειμένου να ωφεληθείτε κοινωνικά.

Θα σας κουράσει να είστε πολύπλευροι στις κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά τώρα πια αυτό απαιτείται. Επομένως, χαλαρώστε και αφήστε στον χρόνο να δείξει τι θα σας προσφέρει.

Ασχοληθείτε με την οικογένεια και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην επικοινωνία. Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Αντίθετα, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η ως τώρα τακτική, δεν απέδωσε. Συναντήστε ανθρώπους με ίδια φιλοσοφία ζωής και ίδιες ευαισθησίες. Αλλά μην προβάλλετε σε εκείνους, προσωπικές προσδοκίες. Θα κάνετε λάθος εκτίμηση.

Προσοχή:

Πρέπει να μείνετε γειωμένοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Ξεπεράστε το προσωπικό σας όνειρο, και διαπιστώστε την πραγματική εικόνα στόχων και γνωριμιών.

———

Ιχθείς και Άρης στον Καρκίνο

Η ουσία αυτών των ημερών βρίσκεται στην πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για σας. Αν και δεν ξεφεύγετε ιδιαίτερα από την νοοτροπία σας και δεν κάνετε ένα χόμπι δίχως να σας παρασύρει το όνειρο, θα λέγαμε πως σας ενδιαφέρει να επιδείξετε μαχητικότητα και πάθος για κάθε τι που δημιουργείτε στη ζωή σας. Αν μάλιστα αυτό έχει ένα αντίκρισμα στον επαγγελματικό σας χώρο, τόσο το καλύτερο. Προσπαθήστε να κάνετε μία αλλαγή, όπως αυτή σας αρέσει να είναι.

Εστιάσετε σε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα σας απασχολήσει με πάθος για να προοδεύσετε σε κάθε δημιούργημά σας. Αν είστε γονείς, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τα παιδιά σας και να μοιραστείτε μαζί τους μία ασχολία στον ελεύθερο χρόνο σας.

Προσοχή στην ευθιξία με τους αγαπημένους σας. Στα αισθηματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία για μία σοβαρή επιλογή σχέσης, η ρουτίνα θα σπάσει και θα κατακτήσετε την ευτυχία.

+Οι οικογενειακές σχέσεις είναι το βασικό σας ενδιαφέρον, αν και με δυσκολία μπορείτε να τις διατηρείτε σε ισορροπία. Θα τολμήσετε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα της οικογένειας ή τα δικά σας, και ίσως αυτό προσδώσει άγχος. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν πυρήνα με δραστηριότητες για το σπίτι ή την οικογένεια. Οι στόχοι όμως δεν θα ολοκληρωθούν με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Ωστόσο, θα βρείτε λύσεις ευέλικτες και νέες ιδέες.

-Αποφύγετε να παρασύρεστε από ό,τι ονειρεύεστε, δίχως να έχετε μία προσγειωμένη άποψη. Στην ανάγκη, αν αμφιβάλλετε, στηριχθείτε σε κάποιον πιο έμπειρο, σοβαρό ή αξιόπιστο, προκειμένου να σας διευκρινίσει, αν είναι το όραμά σας εφικτό, ή μία ουτοπία.

—————

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Με τη Νέα Σελήνη, στην οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια διαφωνίες και η διαφορά απόψεων που φέρνει εκνευρισμό. Βάλτε προτεραιότητες και θα έχετε μία διασφάλιση μελλοντικά. Αρκεί να μην βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Οι συζητήσεις με ένα συγγενή, ίσως σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση ή να κάνετε μία μετακόμιση.

Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στις οικογενειακές υποθέσεις και να διευκρινίσετε πού είχατε λάθος. Η αλήθεια είναι πως μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα, ουσιαστικά και πρακτικά. Παράπονα από το παρελθόν εξακολουθούν να υφίστανται και να σας ταλαιπωρούν, αλλά βρίσκετε λύσεις. 

Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις..

Στην διαχείριση των οικονομικών, διαχειριστείτε τα χρήματά σας επιδέξια κι όχι παρορμητικά. Αν έχετε περιοριστεί πολύ, σε σχέση με το παρελθόν, ίσως ήρθε η στιγμή να αλλάξετε τακτική και να βρεθεί μία νέα πηγή εισοδήματος.

———-

Ιχθείς με την Αφροδίτη στον Κριό

Δεν είναι πολύ εύκολη ακόμη η περίοδος αυτή για σας, σε ό,τι αφορά οικονομικά και αξίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, καθώς πολλές ιδέες σας δημιουργούν σύγχυση, μπορείτε να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα υπάρχει μία τάση για αγορές αυτή την εποχή. Περιοριστείτε στις δυνατότητές σας.

Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να κάνετε την κίνηση για να αξιολογήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί όμως, καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες με όσους αγαπάτε.

Οι συζητήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να στρέφονται γύρω από την διασφάλισή σας και να είναι συζητήσεις που δίνουν τελικά ικανοποίηση σε σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια έλλειψη σε θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να δείτε τις προοπτικές με αληθινή βάση κι όχι με απλές προσδοκίες ή ενθουσιασμό.

———–

Ιχθείς με τον Δία στον Ζυγό:

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας. Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι.

6 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply

Leave a Reply