Ιχθείς

 

16 – 23 Ιουλίου Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Δυσκολίες  σας περιόρισαν την άνεση ελευθερίας στο παρελθόν, και αισθάνεστε πνιγηρά με τον τρόπο με τον οποίο ζείτε. Αντιλαμβάνεστε πως έχουν υπάρξει «πισώπλατες μαχαιριές» από ανθρώπους που θεωρήσατε φίλους ή εμπιστευθήκατε, καθώς θαυμάσατε τις ιδέες τους. Σας εντυπωσίασαν και δεν διακρίνατε, πίσω από τη «μάσκα», το πραγματικό τους προφίλ. Σήμερα, αισθάνεστε τον πόνο της απόρριψης και ίσως την πλάνη, καθώς τον πόνο αυτό εκμεταλλεύτηκαν δόλιοι «φίλοι». Η καθημερινότητα έγινε πιο δύσκολη, εξ αιτίας αυτών των κινήσεων. Θα σας εκνευρίζουν αυτή την περίοδο οι συνάδελφοί σας ή άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε τακτικά, αλλά το βάρος έγκειται στο χθες. Δεν θα πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά και να στραφείτε εριστικά απέναντι στο στενό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να διαπιστώσετε πού έχετε αμελήσει τις ευαισθησίες των άλλων, αλλά και πού εσείς αναλάβατε περισσότερα από όσα έπρεπε, ή αναμιχθήκατε σε ιστορίες που δεν ήταν σωστό να εμπλακείτε. Η αποκοπή από αυτούς τους «φίλους» είναι απαραίτητη.

————-

Ιχθείς και έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Σαν ζώδιο του Νερού, η έκλειψη σας παρέχει ευκαιρίες. Θα πρέπει να εστιάσετε κυρίως σε αλλαγές που έχουν να ξεκαθαρίσουν ένα στείρο παρελθόν δίχως στόχους και όνειρα. Κάτι νέο προστίθεται στη ζωή σας για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι.

Όμως πρέπει να σταματήσουν κάποιες κοινωνικές επιρροές του παρελθόντος, χειριστικές και με σκοτεινά κίνητρα. Αυτές οι επιρροές έπαιξαν ρόλο στο να γίνει περιοριστεί η χαρά και η ανάπτυξη του έργου σας.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση,  καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο, με μικρές εκπλήξεις και απτές αποδείξεις της αγάπης σας.

Κάποιες συνεργασίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν ανάλυση ως προς την απόδοση και τα οφέλη τους. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.  

Το δώρο της έκλειψης:

Υλοποίηση ονείρων, διάκριση σε επιλογές και απομάκρυνση από τοξικούς ανθρώπους.

===

Ιχθείς και Αφροδίτη στον Λέοντα

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για δημιουργικότητα και έργο. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα. Προσοχή θα χρειαστεί η εσωτερική ένταση, καθώς ο Άρης στον Υδροχόο, εξακολουθεί να σας φέρνει ανησυχία για αρκετούς μήνες. Η σκέψη και η έμπνευση πρέπει να είναι σταθερά συντονισμένες,  και θα μπορείτε να δώσετε βάση στις σπίθες δημιουργικής έκφρασης και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται πληθωρικά. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη, γιατί μετά δεν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία.

—-

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Με τη Νέα Σελήνη, στην οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια διαφωνίες και η διαφορά απόψεων που φέρνει εκνευρισμό. Ας έχετε προτεραιότητες και θα υπάρξει μία διασφάλιση μελλοντικά. Αρκεί να μην βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Οι συζητήσεις με ένα οικείο πρόσωπο, ίσως σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση και συναισθήματα.

Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στις οικογενειακές υποθέσεις και να διευκρινίσετε πού είχατε λάθος. Η αλήθεια είναι πως μπορείτε να συζητήσετε ήρεμα, ουσιαστικά και πρακτικά. Παράπονα από το παρελθόν εξακολουθούν να υφίστανται και να σας ταλαιπωρούν, αλλά βρίσκετε λύσεις. 

Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις..

Στην διαχείριση των οικονομικών, χρειάζεται πρακτική σκέψη και να κάνετε τις αλλαγές με μέτρο και σύνεση. Αν έχετε περιοριστεί πολύ, σε σχέση με το παρελθόν, ίσως ήρθε η στιγμή να αλλάξετε τακτική και να βρεθεί μία νέα πηγή εισοδήματος.

Ιχθείς  και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Αυτή την εποχή, ο Άρης αγγίζει τον χώρο του υποσυνειδήτου σας και ωθεί κρυμμένα μυστικά και απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, εχθρικές ενέργειες αποκαλύπτονται ξαφνικά στη ζωή σας.

Τίποτα όμως δεν γίνεται ανεξήγητα, καθώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών από το παρελθόν.

Κάποιες στιγμές κλείνεστε στον εαυτό σας επειδή αισθάνεστε ότι στην απομόνωση βρίσκετε την πραγματική ελευθερία. Ή μπορεί να αισθανθείτε το αντίθετο και να θέλετε να δραπετεύσετε από κάθε είδους περιορισμούς, να γκρεμίσετε τα τείχη και να ελευθερωθείτε. Θέλετε να ελευθερωθείτε απ’ τα μυστικά και βάρη, που σας προκαλούν άγχος, φόβο από ένα απροσδιόριστο λόγο. Η εσωτερική φιλοσοφία, η γιόγκα, εναλλακτικές μέθοδοι, μπορούν να βοηθήσουν.


Ιχθείς και Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, ανοίγει ορίζοντες και προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργία, νέα όνειρα.

Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο!

Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία.

Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

18 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply
 9. victoria
  victoria at |

  Καλή μου Λίλιαν είμαι γεννημένη στις 18/03/1964και ώρα 12.20 αυτά που εχω στο μυαλό μου να κάνω ,εργασιες στο σπιτι,φροντιδα της υγείας μου θα πραγματοποιηθουν έως το τελος καλοκαιριου;Το φθινοπωρο θα παω σχοειο να τελειωσω τη Γ’ Λυκειου θα τα καταφέρω;Ευχαριστώ πού εκ των προτέρων!!!

  Reply

Leave a Reply