Ιχθείς

 

15 – 22 Ιανουαρίου Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Η κοινωνική ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα στηρίξουν τον προσωπικό σας αγώνα. Οι γνωριμίες αυτές θα γίνουν αιτία να είστε συχνά σε εγρήγορση και να οργανωθείτε καλύτερα. Αν έχετε μία κατάρτιση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις γνώσεις. Αν όχι, ενδέχεται να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μία επιπλέον εκπαίδευση. Ξεκαθαρίζοντας με κάποιες νομικές υποθέσεις, οι επαγγελματικές προοπτικές αναπτύσσονται καλύτερα. Στόχοι σας ωθούν να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, συγκεκριμένοι και να υλοποιήσετε τα όνειρα που έχουν υπόσταση και άμεση προώθηση.

Στην αισθηματική σας ζωή, ερωτικό ενδιαφέρον προκύπτει από ένα φιλικό πρόσωπο, καθώς φαίνεστε γοητευτικοί. Μία έντονη σχέση μπορεί να δημιουργηθεί, αλλά θα σας είναι δύσκολο να διευκρινίσετε αν σας ενδιαφέρει ως προοπτική ή παραμένει στα πλαίσια της ερωτικής φιλίας.

Ιχθείς και Πανσέληνος στον Καρκίνο

Έμφαση έχετε στον τομέα της φιλίας και διακρίνονται κάποιες αξιόλογες φιλικές σχέσεις. Ίσως όμως μειωθεί ο αριθμός των φίλων, καθώς είναι απαραίτητο να φανεί αυτός που ταιριάζει με τη δική σας στάση ζωής. Σχέδια και στόχοι μορφοποιούνται πλέον και θα σας οδηγήσουν σε μία νέα πορεία.

Με την Πανσέληνο  θα αναπτύξετε στενές παρέες και συναναστροφές, δίχως σταθερότητα. Θα έχετε μια έντονα δημιουργική διάθεση, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ταλέντα και ικανότητες που ακόμα κι εσείς αγνοούσατε.  Η αυτοπεποίθηση, η ερωτική σας διάθεση και τα φλερτ σας θα αυξηθούν ταυτόχρονα, αλλά δεν είναι καλή εποχή για αποφάσεις ή για νέα ξεκινήματα. Αν και υπάρχει ενθουσιασμός, δεν είναι ακόμη σταθερή η ροή.

Αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα αγάπης. Το θέμα είναι αν θα μπορέσετε με το πλανητικό σκηνικό τελικά να τα εκφράσετε, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Ωστόσο συμπορεύεστε με τους γύρω σας σε μια συναισθηματική έξαρση.

Οι αντιδράσεις σας γενικά θα είναι παρορμητικές και θα πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας. Τα παιδιά είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει, προκαλώντας  μία παροδική ανασφάλεια, αλλά θα πρέπει με υπομονή να αντιμετωπίσετε εύλογα θέματα.

Ιχθείς και Άρης στον Σκορπιό

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία προς το ζώδιό σας και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς, κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε, να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση.

Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Ίσως αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι για δουλειές. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η διστακτικότητα, ή η αναβλητικότητά σας, σας περιορίζουν αρκετές φορές.

Ο Άρης θα μοιάζει να ανοίγει πόρτες, διεξόδους και να προσφέρει έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας.

Δεχθείτε αυτό το δίμηνο τις θετικές του επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

Ιχθείς και Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, ανοίγει ορίζοντες και προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργία, νέα όνειρα.

Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο!

Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία.

Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

14 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply

Leave a Reply