Ιχθείς

 

21 – 28 Μαΐου Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Ιχθείς και Αφροδίτη στον Καρκίνο

Νέες συγκινήσεις και νέες δημιουργικές ιδέες φέρνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν οικεία σας πρόσωπα ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις. Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ξαφνικές κατακτήσεις στην αισθηματική σας ζωή.

 Κάθε ξεκίνημα συναισθηματικό, δεν είναι σίγουρο πως θα έχει διάρκεια. Η ρήξη ελλοχεύει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους, σε ένα συλλογικό περιβάλλον.

Κάποιες φιλίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν αναθεώρηση. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.  

Ιχθείς  και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Αυτή την εποχή, ο Άρης αγγίζει τον χώρο του υποσυνειδήτου σας και ωθεί κρυμμένα μυστικά και απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, εχθρικές ενέργειες αποκαλύπτονται ξαφνικά στη ζωή σας.

Τίποτα όμως δεν γίνεται ανεξήγητα, καθώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών από το παρελθόν.

Κάποιες στιγμές κλείνεστε στον εαυτό σας επειδή αισθάνεστε ότι στην απομόνωση βρίσκετε την πραγματική ελευθερία. Ή μπορεί να αισθανθείτε το αντίθετο και να θέλετε να δραπετεύσετε από κάθε είδους περιορισμούς, να γκρεμίσετε τα τείχη και να ελευθερωθείτε. Θέλετε να ελευθερωθείτε απ’ τα μυστικά και βάρη, που σας προκαλούν άγχος, φόβο από ένα απροσδιόριστο λόγο. Η εσωτερική φιλοσοφία, η γιόγκα, εναλλακτικές μέθοδοι, μπορούν να βοηθήσουν.

——

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις στη εργασία σας κυρίως, θα έχουν πολύ καλές προοπτικές αυτή την εποχή. Δώστε βάρος στον τρόπο που παρουσιάζετε τις ιδέες σας, ας είστε λίγο πληθωρικοί, αλλά όχι πραγματικά πομπώδεις. Στις συζητήσεις θα είστε πειστικοί και οι απόψεις σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Αν είστε καλλιτέχνες, ή θεραπευτές, αυτή η περίοδος θα είναι η καλύτερη για σας. θα έχετε σταθερή προοπτική, θα είστε αποδοτικοί στο έργο σας. Θα βρείτε ίσως κάποιον συμπαραστάτη  και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

Στο σπίτι σας, θα σας ενδιαφέρει μία ανακαίνιση ή μία αλλαγή για λόγους αισθητικής. Ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό να κάνετε μία σημαντική ανανέωση στον χώρο σας, αλλάξτε χρώμα, ή ακόμη και την θέση των αντικειμένων σας. Με την οικογένεια, υπάρχει μία δυσχέρεια στην επικοινωνία, παρά τον ευγενικό σας χαρακτήρα. Μην απογοητεύεστε, γιατί στο τέλος η γενναιοδωρία και η καλή σας συμπεριφορά, θα ανταμειφθούν. Δείξτε τους πως ενδιαφέρεστε και περιμένετε το αποτέλεσμα.

Ιχθείς και Πανσέληνος στον Σκορπιό

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Μία ιδέα με μεγάλες πιθανότητες υλοποίησης όμως.

Θα χρειαστεί πιθανότατα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ως προς τα σημαντικά σχέδια της ζωής και θα έχετε την συμπαράσταση ενός σημαντικού φίλου.

Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε, να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Αν  είστε σπουδαστές, θα πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή προκειμένου να πετύχετε και να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες. Αν έχετε μοχθήσει αρκετά, θα αναγνωριστεί η προσπάθειά σας.

Ας τολμήσετε να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν περισσότερο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται πως ανοίγονται ευκαιρίες και προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας.

Φλερτ και συναντήσεις προσφέρουν την χαρά και ευκαιρία να ωφεληθείτε. Αρκεί να μην εκδηλώσετε κτητικότητα και ζήλια.

Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή


Ιχθείς και Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, ανοίγει ορίζοντες και προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργία, νέα όνειρα.

Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο!

Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία.

Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

16 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply

Leave a Reply