Ιχθείς

 

 24 – 31 Ιουλίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+Η φλογερή Νέα Σελήνη  του καλοκαιριού,  προσφέρει την αφορμή για ένα ξεκίνημα χαρούμενο στην ζωή σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιο άτομο που σας συνοδεύει στην καθημερινή αγωνία και στον αγώνα της ζωής. Εκείνο θα βοηθήσει να λάμψετε και να απολαύσετε χαρές που ως τώρα αμελούσατε. Χρειάζεστε μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα. Χαρείτε όποιο δώρο σας δίδεται, επιτρέποντας στον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί σταθερά και ουσιαστικά.

Με την οικογένεια υπάρχουν κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας. Μην αποθαρρύνεστε και ανοίξτε τα φτερά σας προς τις κοινωνικές σχέσεις, Η επαφή με ανθρώπους που έχουν κύρος, δίνει ένα κίνητρο να παλέψετε για να βελτιωθείτε ή να διευρύνετε τις ευκαιρίες της ζωής σας. Προωθήστε τα ενδιαφέροντά σας και επιμείνετε. Θα ωφεληθείτε!

-Διατηρείτε ήπιους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να θεωρηθείτε πομπώδεις στον χώρο της εργασίας σας, κάτι που θα εγείρει αντιπαλότητες.

—-

Ιχθείς και Άρης στον Λέοντα

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, μπορεί να προκύψει μία ευαισθησία  και θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία.

Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξετε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες.

Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, ξεκινήσατε πολλά θέματα παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο.

 Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί πιθανόν. Μπορείτε να διαχειριστείτε ευέλικτα την ένταση και να βγείτε ωφελημένοι τελικά, αφού οι θετικές γωνίες του Άρη, θα σας στηρίξουν με λύσεις την κατάλληλη εποχή.

———–

Ιχθείς και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Με τον Άρη και τον Ήλιο να στηρίζουν το ζώδιό σας, θα έχετε γλυκύτητα και αποφασιστικότητα ταυτόχρονα, εκπλήσσοντας τους γύρω σας.

Αλλά παράλληλα, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια και τους στόχους. Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Θα είναι απαραίτητο να εξετάστε σοβαρά τις δραστηριότητές σας. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης.

 Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Αρκεί να μην κάνετε υπερβολικές ή σπασμωδικές κινήσεις.

Στο φιλικό περιβάλλον ο ανταγωνισμός προκαλεί προβληματισμό αλλά αντιδράτε άμεσα. Κάποιες σχέσεις αλλάζουν. Μπορεί να είναι λιγότεροι κοντά σας στο εξής, θα είναι όμως σοβαροί και αξιόπιστοι.

Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, φέρνουν αυτή την εποχή αντιπαλότητα, ζήλια ή και διεκδικήσεις που σας κουράζουν σε ένα βαθμό, αλλά σας κρατούν σε εγρήγορση.

—–

Ιχθείς και Αφροδίτη στους Διδύμους

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συμφέροντά σας, είναι αυτή η εποχή, με την Αφροδίτη να προκαλεί να βρείτε τρόπους έκφρασης του συναισθήματος. Σας αρέσει να ονειρεύεστε, αλλά συχνά δίχως πρακτική σκέψη. Αυτή η περίοδος, απαιτεί να δώσετε μορφή και λόγο στο όραμά σας. Να το εκφράσετε προφορικά ή γραπτά και να δείξετε με απλό τρόπο, αυτό που νιώθετε. Θα εργαστείτε για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας.

Περισσότερο πρακτικοί θα γίνετε αυτό το μήνα, θα απολαύσετε στιγμές οικογενειακές και να κάνετε πιο ωραία την καθημερινότητά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Θα φανείτε πιο εκδηλωτικοί,  περιορίζετε τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς σας.

Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αξίες που έχετε σαν βάση ζωής, ή από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Αφιερώσετε χρόνο να ασχοληθείτε με ενδιαφέρον για τους οικείους σας. Δώσετε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά που προσφέρει η παρουσία τους.

———–

Ιχθείς και Θερινό Ηλιοστάσιο

Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει σε αρμονία και μπορεί να επέλθει ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Αρκεί να είστε πρόθυμοι να προσφέρετε αγάπη και απτές αποδείξεις, διορθώνοντας λάθη του χθες. Στα αποκτήματά σας όμως υπάρχει κίνδυνος ανατροπής με εκπλήξεις. Αποφύγετε την επιβάρυνση του προϋπολογισμού σας.

Δεν είναι σωστό να μείνετε αδρανείς, αλλά μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Κάποιος που σας πλησιάζει, ενδέχεται να βολιδοσκοπεί στις αδυναμίες σας. Δημιουργείται η ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή, αλλά κάθε άμεση απόφαση, οδηγεί σε αδιέξοδο. Χρειάζεται υπομονή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Έχει τελειώσει ένα κεφάλαιο, έχει ολοκληρωθεί η παρουσία σας σε ένα τομέα και πρέπει να προχωρήσετε, ειδικά αν πρόκειται για μία σημαντική σχέση. Μην κάνετε πολλά παράλληλα, μην ζητάτε άμεσες λύσεις. Προσοχή στα θέματα υγείας, καθώς δεν είστε επιμελείς στις ισορροπίες στην καθημερινότητά σας.

———–

Ιχθείς με τον Δία στον Ζυγό:

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας. Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι.

6 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply

Leave a Reply