Ιχθείς

 

 20- 27 Νοεμβρίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου

Οι πνευματικές σας αναζητήσεις αλλά και η κοινωνική σας ζωή, μπορεί να έχουν πάρει λανθασμένο δρόμο και από εγωισμό δεν θέλετε να το κατανοήσετε. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να υπάρχουν ηθική και αξίες. Όποτε χάσατε το μέτρο τους, μειώθηκε η αυτοαξία σας. Ωστόσο, μην αισθάνεστε ενοχές ή τύψεις, καθώς όλα είναι εμπειρίες ζωής.

Θα είστε σε θέση να στραφείτε στο παρελθόν, αλλά και σε περισσότερο ευχάριστες μνήμες ταυτόχρονα. Η αγάπη για σας ήταν μία αλλαγή φιλοσοφίας. Τα τραύματα που υπεστήκατε, μείωσαν τον ενθουσιασμό αλλά τώρα ξανά διεκδικεί μία θέση στη ζωή σας επιτακτικά. Ας είστε συγκρατημένοι, ελέγχοντας το πάθος που σιγοκαίει, μήπως …σας τραυματίσει ξανά!

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Θετική σε ένα βαθμό είναι Νέα Σελήνη για το ζώδιό σας, αφού σχηματίζει όμορφη γωνία προς αυτό. Καθώς είστε ευαίσθητοι και δεκτικοί σε ιδέες, επιδιώκετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο της σκέψης και ίσως εκεί επικεντρωθείτε περισσότερο. Αλλάζετε αντίληψη σε πολλά, κι ανάλογα με τα ατομικά σας ωροσκόπια, άλλοι θα είναι περισσότερο δογματικοί, ενώ άλλοι θα είναι περισσότερο άνετοι και ευέλικτοι, μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης.

Νομικές υποθέσεις στιγματίζουν την ζωή σας και αν έχετε διαφορές και υποχρεώσεις νομικές, πρέπει να τις εξετάσετε εξ αρχής, θέτοντας ίσως νέους όρους στους αντιδίκους σας. Ένα ταξίδι με το εξωτερικό, ή η σχέση με ένα ξένο κράτος, μία ξένη φιλοσοφία, θα είναι σταθμός στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα σχέδια.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα νέο πρόσωπο από μακριά ή με διαφορετική νοοτροπία θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και να αναζητήσετε χαρές και ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Στις εξόδους ψυχαγωγίας θα γοητεύετε και θα γοητεύεστε παράλληλα

Ιχθείς και Πανσέληνος στον Ταύρο

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και αυτό είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάτω από ένταση και εκνευρισμό. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά.

Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργοί, η περίοδος αυτή θα δώσει μορφή στο έργο σας, καθώς θα μπορείτε να το αποδώσετε μέσω της τέχνης σας.

Αν είστε λίγο άτολμοι στην επικοινωνία, δοκιμάστε να έχετε περισσότερες επαφές και να συναντήσετε άτομα που θα θέλατε, αλλά δεν αποφασίζατε ως τώρα. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε επιθετικοί ή λίγο πεισματάρηδες. Η δραστηριότητα των πολλών συναλλαγών μπορεί να σας κουράζει, αλλά αυτό το διάστημα έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε.

Τα οικονομικά σας δεν έχουν σταθερότητα και μπορεί να νιώσετε ανασφαλείς. Για τον λόγο αυτό, μην υπερβάλλετε σε δαπάνες.

Ιχθείς και Άρης στον Ζυγό

Οι ερωτικές σας σχέσεις αυτήν την περίοδο τείνουν είτε να γίνουν περισσότερο αισθησιακές, είτε να διασαλευτούν (ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά και τις δύσκολες όψεις που προαναφέρθηκαν στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων). Αποφύγετε να λειτουργείτε μόνο με το ένστικτο, ή να επιλέγετε ερωτικό σύντροφο μόνο μέσα από μία έλξη.

Οικογενειακοί λόγοι ή δεσμεύσεις γύρω από το σπίτι, σας δημιουργούν ενοχές και εμποδίζουν να ζείτε ανέμελα και ευχάριστα όπως σας αρμόζει. Δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για δανεισμό ή διαχείριση κεφαλαίων.  Αν σκεφθείτε να επενδύσετε αισθηματικά, ας είστε πολύ επιφυλακτικοί.

Ωστόσο, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να εργαστείτε εσωτερικά, να ανακαλύψετε αδυναμίες και λάθη και να καταπολεμήσετε μία συνήθεια που σας βλάπτει ή αδυναμίες και φοβίες. Επίσης, θα μπορούσατε να εξελιχθείτε μέσω της εσωτερικής φιλοσοφίας.

Ιχθείς και Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, ανοίγει ορίζοντες και προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργία, νέα όνειρα.

Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο!

Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία.

Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

Ιχθείς και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Η νέα αυτή φάση ζωής έχει περισσότερο να κάνει με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Κόπωση, πίεση και αρκετό άγχος, είναι αλήθεια πως αρχίζουν να περιορίζουν τη χαρά και να δίνουν σημασία στην αλλαγή που επιβάλλεται στην καθημερινότητά σας. Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα, ίσως νέες δεσμεύσεις, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα, αφού θα αποφύγετε τα παλιά που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε ως την επόμενη φάση της ζωής, όπου θα ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και θα αναλάβετε ένα έργο που θα σας αναδείξει, αν το επιμεληθείτε με γνώση και συνέπεια. Το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό, ενδιαφέρον και διαχρονικό.

Παράλληλα, τα θέματα υγείας θα είναι σημαντικό να μην αμελούνται και αν αποφασίσετε μία αναζωογόνηση του οργανισμού, θα λέγαμε πως είστε στην κατάλληλη εποχή. Αν είχατε ως τώρα αφήσει κατά μέρος την επιμέλεια και την φροντίδα κάποιων ανθρώπων, θα πάρετε αποφάσεις και θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες τους.

Καλή περίοδος για σχέσεις με ποιότητα, αγάπη, χαρά και αρμονία. Η κοινωνική ζωή αναπτύσσεται άνετα αυτή την εποχή και σας φέρνει ισορροπία στη ζωή.

Ιχθείς και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερη για σας. Η περίοδος αυτή επηρεάζει την εσωτερική σας γαλήνη  και προκαλεί αναστάτωση. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να χαλαρώνετε συχνά  και να ηρεμείτε δίχως σκέψεις ή εκνευρισμό.

Στα αισθηματικά σας ίσως είστε σε μία κρυφή περιπέτεια, πλατωνική, ρομαντική αλλά πολύ ξεχωριστή. Αν αυτό όντως συμβαίνει, επιθυμίες, φλόγα, πάθη, γοητεία, ερωτισμός και όνειρο, εμπλέκονται και σας παρασύρουν εκτός πραγματικότητας.

Αν είστε δεσμευμένοι και βιώνετε μία τέτοια εμπειρία, κινδυνεύετε να εκτεθείτε και θα ήταν καλό να πάρετε τα μέτρα σας. Μην εμπιστεύεστε κανένα, γιατί το μυστικό σας δύσκολα θα παραμείνει κρυφό.

Αν είστε ελεύθεροι, τότε ζήστε παρασκηνιακά την ερωτική φλόγα και μην δώσετε λαβή για σχόλια. Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν την αδυναμία σας αυτή για ίδιον όφελος. Δεν αποκλείεται να είναι άτομα από τον εργασιακό σας χώρο.

Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας, χρειάζεται λογική και σωστή επικοινωνία, διαφορετικά δημιουργείται αναστάτωση στη ροή των σχέσεων. Ας είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες, θα προβάλλετε λίγο πιο άνετα τον εαυτό σας και θα διακρίνουν οι άλλοι την ποιότητά σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή πρώτη εντύπωση στους άλλους. Εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται για σας, άρα να είστε προετοιμασμένοι για το μη αναμενόμενο! Θα λέγαμε πως είναι μία καλή περίοδος που ξεκινά για σας, αλλά χωρίς σταθερότητα.

10 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply

Leave a Reply