Ιχθείς

 

18 – 25 Σεπτεμβρίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στη Παρθένο

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί να ενδιαφερθείτε για κάθε συνεργασία ή σχέση. Θέτετε νέα θεμέλια και ξεκινάτε από την αρχή. Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν. Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, μέσα από μία νέα αρχή μεταξύ σας, είτε τελικά θα κουράσει…

Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία συμφωνία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση.

Η αντίθεση του Ερμή προς τον Ποσειδώνα, θα φέρει σύγκρουση μεταξύ της έμπνευσής σας και της προσγειωμένης προσέγγισης συνεργατών ή συντρόφου. Πρέπει να βρείτε την «χρυσή τομή» και να υπάρχει μεταξύ σας ειλικρίνεια.

Ιχθείς και Άρης στην Παρθένο

– από ονειροπόλος – στοχαστικός

Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε. Αποφύγετε συγκρούσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε συμβιβαστικοί και διαλλακτικοί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα και να μην ενταθούν τα προβλήματα. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές επιλογές και οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων. Συμφωνίες και συνεργασίες, περνούν κρίση.

Αρνητική εμπειρία:

Το πόσο ήσασταν ή όχι συνεπείς με τις σχέσεις σας στο παρελθόν, φέρνει τώρα τα αποτελέσματά του. Επομένως, θα έρθετε αντιμέτωποι με την ίδια σας την συμπεριφορά, απέναντι σε όσους μοιράζονται το έργο της ζωής σας. Μάθετε από τις αποκαλύψεις στον γάμο ή στην συνεργασία σας και προχωρήσετε προσεκτικά στο μέλλον.Ιχθείς και Πανσέληνος στους Ιχθείς

Σας αγγίζει άμεσα η Πανσέληνος στο τέλος του καλοκαιριού, αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας.

Είναι εμφανές πως αναλαμβάνετε την προσωπική σας ευθύνη για να προβληθείτε και να διεκδικήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας,  ή το ταίρι σας.

Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργείστε μέσα από ένα έργο και δώστε βαρύτητα στο ταλέντο σας.

Χαρείτε τρυφερές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και αφιερωθείτε στις συνεργασίες  που θα προσφέρουν υλική ασφάλεια, γνώση,  και προώθηση για σας.

Διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ, δώστε χρόνο στους άλλους να σας κατανοήσουν.

Στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, ίσως ένα πρόβλημα διογκωθεί αν δεν προσέξετε. Είστε σε μία κρίσιμη καμπή αποφάσεων.

 Οι συζητήσεις για οικονομικά και ευκαιρίες, θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να είστε σαφείς στις διεκδικήσεις σας.

Ιχθείς και Αφροδίτη στον Λέοντα

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για δημιουργικότητα και έργο. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα.

Εξ άλλου ο Άρης, είναι μαζί με την Αφροδίτη για ένα χρονικό διάστημα, και η Αφροδίτη δέχεται βοήθεια από σημαντικούς παράγοντες στην πορεία της διέλευσής της. Η σκέψη πρέπει να είναι σταθερά συντονισμένη,  και θα μπορείτε να δώσετε βάση στις σπίθες δημιουργικής έκφρασης και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται πληθωρικά.

Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη, γιατί μετά δεν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθείς και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Η νέα αυτή φάση ζωής έχει περισσότερο να κάνει με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Κόπωση, πίεση και αρκετό άγχος, είναι αλήθεια πως αρχίζουν να περιορίζουν τη χαρά και να δίνουν σημασία στην αλλαγή που επιβάλλεται στην καθημερινότητά σας. Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα, ίσως νέες δεσμεύσεις, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα, αφού θα αποφύγετε τα παλιά που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε ως την επόμενη φάση της ζωής, όπου θα ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και θα αναλάβετε ένα έργο που θα σας αναδείξει, αν το επιμεληθείτε με γνώση και συνέπεια. Το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό, ενδιαφέρον και διαχρονικό.

Παράλληλα, τα θέματα υγείας θα είναι σημαντικό να μην αμελούνται και αν αποφασίσετε μία αναζωογόνηση του οργανισμού, θα λέγαμε πως είστε στην κατάλληλη εποχή. Αν είχατε ως τώρα αφήσει κατά μέρος την επιμέλεια και την φροντίδα κάποιων ανθρώπων, θα πάρετε αποφάσεις και θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες τους.

Καλή περίοδος για σχέσεις με ποιότητα, αγάπη, χαρά και αρμονία. Η κοινωνική ζωή αναπτύσσεται άνετα αυτή την εποχή και σας φέρνει ισορροπία στη ζωή.

Ιχθείς και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερη για σας. Η περίοδος αυτή επηρεάζει την εσωτερική σας γαλήνη  και προκαλεί αναστάτωση. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να χαλαρώνετε συχνά  και να ηρεμείτε δίχως σκέψεις ή εκνευρισμό.

Στα αισθηματικά σας ίσως είστε σε μία κρυφή περιπέτεια, πλατωνική, ρομαντική αλλά πολύ ξεχωριστή. Αν αυτό όντως συμβαίνει, επιθυμίες, φλόγα, πάθη, γοητεία, ερωτισμός και όνειρο, εμπλέκονται και σας παρασύρουν εκτός πραγματικότητας.

Αν είστε δεσμευμένοι και βιώνετε μία τέτοια εμπειρία, κινδυνεύετε να εκτεθείτε και θα ήταν καλό να πάρετε τα μέτρα σας. Μην εμπιστεύεστε κανένα, γιατί το μυστικό σας δύσκολα θα παραμείνει κρυφό.

Αν είστε ελεύθεροι, τότε ζήστε παρασκηνιακά την ερωτική φλόγα και μην δώσετε λαβή για σχόλια. Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν την αδυναμία σας αυτή για ίδιον όφελος. Δεν αποκλείεται να είναι άτομα από τον εργασιακό σας χώρο.

Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας, χρειάζεται λογική και σωστή επικοινωνία, διαφορετικά δημιουργείται αναστάτωση στη ροή των σχέσεων. Ας είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες, θα προβάλλετε λίγο πιο άνετα τον εαυτό σας και θα διακρίνουν οι άλλοι την ποιότητά σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή πρώτη εντύπωση στους άλλους. Εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται για σας, άρα να είστε προετοιμασμένοι για το μη αναμενόμενο! Θα λέγαμε πως είναι μία καλή περίοδος που ξεκινά για σας, αλλά χωρίς σταθερότητα.

———–

Ιχθείς με τον Δία στον Ζυγό:

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας. Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι.

6 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply

Leave a Reply