Ιχθείς

 

 16 -23 Ιανουαρίου   Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα, αυτή την εποχή είστε περισσότερο ευαίσθητοι και  προβάλλετε ένα ρομαντισμό, δίχως δυσκολία. Καθώς η ζωή σας είναι μέσα από ένα συναισθηματικό πρίσμα συνήθως, θα είστε ευάλωτοι αυτές τις ημέρες, απέναντι σε ανθρώπους εξωστρεφείς και επιθετικούς. Θα σας φανούν σκληροί, πολύ πεζοί ή κυριαρχικοί.

Θα ήταν καλό να αποφεύγετε τις συγκρούσεις, γιατί θα είναι εύκολο να ενοχληθείτε.

Αντίθετα, με άτομα που εμπιστεύεστε και έχουν δείξει τον χαρακτήρα τους ως τώρα, θα αφεθείτε και θα φανείτε δεκτικοί, εύπλαστοι και πολύ στοργικοί ή τρυφεροί.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, ή στις επαγγελματικές,  θα προσδώσετε το χαρακτηριστικό της βαθύτερης προσέγγισης της ζωής και θα μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Στιγμές ονειρικές όμως και ενδεχομένως ουτοπικές…

Μην εμπιστευθείτε προς το παρόν συμφωνίες και υποσχέσεις.

Επωφεληθείτε για λίγη απόσυρση από τον αγώνα της καθημερινότητας και απολαύστε αυτές τις μέρες. Αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, θα αναπτύξετε το διαισθητικό σας χάρισμα.

————

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Έμφαση έχετε στον τομέα της φιλίας και διακρίνονται κάποιες αξιόλογες φιλικές σχέσεις. Ίσως όμως μειωθεί ο αριθμός των φίλων, καθώς είναι απαραίτητο να φανεί αυτός που ταιριάζει με τη δική σας στάση ζωής. Σχέδια και στόχοι μορφοποιούνται πλέον και θα σας οδηγήσουν σε μία νέα πορεία.

Με την Πανσέληνο  θα αναπτύξετε στενές παρέες και συναναστροφές, δίχως σταθερότητα. Θα έχετε μια έντονα δημιουργική διάθεση, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ταλέντα και ικανότητες που ακόμα κι εσείς αγνοούσατε.  Η αυτοπεποίθηση, η ερωτική σας διάθεση και τα φλερτ σας θα αυξηθούν ταυτόχρονα, αλλά δεν είναι καλή εποχή για αποφάσεις ή για νέα ξεκινήματα. Αν και υπάρχει ενθουσιασμός, δεν είναι ακόμη σταθερή η ροή.

Αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα αγάπης. Το θέμα είναι αν θα μπορέσετε με το πλανητικό σκηνικό τελικά να τα εκφράσετε, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Ωστόσο συμπορεύεστε με τους γύρω σας σε μια συναισθηματική έξαρση.

Οι αντιδράσεις σας γενικά θα είναι παρορμητικές και θα πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας. Τα παιδιά είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει, προκαλώντας  μία παροδική ανασφάλεια, αλλά θα πρέπει με υπομονή να αντιμετωπίσετε εύλογα θέματα.

————–

Με τον Άρη στους Ιχθείς

Στο ζώδιό σας είναι ο Άρης. Σε σας έγκειται η πρωτοβουλία.Οι ανησυχίες και το άγχος που σας έχει κουράσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αρχίζουν να μειώνονται πλέον. Αλλά άμεσα ίσως δεν θα αισθανθείτε την διαφορά. Καλό θα είναι να πιστέψετε όμως στις δυνάμεις σας και να φανείτε πιο αποφασιστικοί. Μπορείτε να τολμήσετε, γιατί για σας κάθε δυναμικό σχέδιο, δεν είναι αφελές ή ανούσιο. Απαιτεί όμως υπομονή, οργάνωση, μεθοδικότητα και να το βάλετε σ’ εφαρμογή.

Στα οικονομικά σας, θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσετε δάνεια ή άλλα εκκρεμή θέματα. Αν ήσασταν ως τώρα λίγο διστακτικοί με το ταίρι σας, αφήστε τον παρορμητισμό των ημερών να εκφραστεί περισσότερο. Θα βοηθήσετε την σχέση να γίνει πιο δυνατή, ξεχωριστή και πιο ενθουσιώδης. Δώστε λίγη φλόγα στην αγάπη και στον έρωτα.

Ένα ταξίδι θα είναι προς το συμφέρον σας και καλό θα ήταν να το αποφασίσετε. Ωστόσο, αν σας χρειάζονται γνώσεις ή ενημέρωση, τότε μην βιαστείτε να το πραγματοποιήσετε.

……..

Με τον Δία στον Ζυγό:

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας. Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι.

4 Responses

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply

Leave a Reply