Ιχθείς

 

20 -27 Φεβρουαρίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου

Σε μία ονειρική περίοδο, ή υπερβολικά ουτοπική σε επιδιώξεις, μπορεί να ξεφύγατε από την πορεία σας. Τώρα, αντιλαμβάνεστε, κυρίως με την επερχόμενη έκλειψη, το λάθος και θα συνειδητοποιήσετε πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αισθάνεστε πάντα με τον ίδιο τρόπο, αφού οι συναισθηματικές σας διακυμάνσεις εντείνονται.

Ο ιδεαλισμός σας γίνεται αναμφισβήτητος και θα είστε γεμάτοι έμπνευση και ιδέες.  Αλλά μπορεί παράλληλα ακόμη να σκέπτεστε τρόπους φυγής, εκτός πραγματικότητας. Πρέπει να μείνετε γειωμένοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Βρείτε ένα προσωπικό σκοπό, μία αποστολή, αλλά με πρακτικές εφαρμογές.

———-

Με την έκλειψη Σελήνης

Η έκλειψη Σελήνης είναι βασικό σημείο αναφοράς προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να αναδιοργανώσετε τον χρόνο σας. Πρέπει να λάμψετε στον εργασιακό τομέα και να ακολουθήσετε μία συνεπή τακτική.

Ωστόσο, για όλους, περισσότερο ή λιγότερο, ωθεί να βάλετε τάξη σε ό,τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και περίπλοκες. Κατά συνέπεια, αισθάνεστε συχνά πως πνίγεστε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Τώρα θα κατανοήσετε την αξία συγκεκριμένων δεσμεύσεων και σ’ αυτές θα βασιστείτε στο εξής. Θα δώσετε βαρύτητα σε εκείνο που ξεχωρίζει και σας εκφράζει.

Μην αμελείτε όμως την υγεία σας. Μικρά προβλήματα μπορεί να διογκωθούν, ειδικά αν σας αγγίζει η επόμενη έκλειψη, στα τέλη του μηνός.

Αυτή την εποχή είστε δημιουργικοί, περισσότερο ανατρεπτικοί και ρομαντικοί. Παράλληλα οραματίζεστε στόχους και ταξιδεύετε νοερά μέσα από αυτούς.

Είναι η ώρα σχεδιασμού, για κάποιο όνειρο.

———–

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Δεν είναι πολύ εύκολη ακόμη η περίοδος αυτή για σας, σε ό,τι αφορά οικονομικά και αξίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, καθώς πολλές ιδέες σας δημιουργούν σύγχυση, μπορείτε να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα υπάρχει μία τάση για αγορές αυτή την εποχή. Περιοριστείτε στις δυνατότητές σας. Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να κάνετε την κίνηση για να αξιολογήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί όμως, καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες με όσους αγαπάτε. Οι συζητήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να στρέφονται γύρω από την διασφάλισή σας και να είναι συζητήσεις που δίνουν τελικά ικανοποίηση σε σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια έλλειψη σε θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να δείτε τις προοπτικές με αληθινή βάση κι όχι με απλές προσδοκίες ή ενθουσιασμό.

———–

Με τον Άρη στον Κριό

+Στον εργασιακό σας χώρο, μία νέα προοπτική ανοίγεται και πρέπει να είστε περισσότερο ενθουσιώδεις, για να βγείτε ωφελημένοι. Καθώς είστε ευέλικτοι και δημιουργικοί, η ευκαιρία θα σας δοθεί, αλλά να είστε σε εγρήγορση για να την προσαρμόσετε στις συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή. Αν είστε καλλιτέχνες, τότε θα έχετε έμπνευση και το έργο σας αποδίδει, αρέσει και προωθείται. Αν όχι, ενδεχομένως μία έμπνευση, να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

 

-Αποφύγετε να παρασύρεστε από ό,τι ονειρεύεστε, δίχως να έχετε μία προσγειωμένη άποψη. Στην ανάγκη, αν αμφιβάλλετε, στηριχθείτε σε κάποιον πιο έμπειρο, σοβαρό ή αξιόπιστο, προκειμένου να σας διευκρινίσει, αν είναι το όραμά σας εφικτό. 

————

Με τον Δία στον Ζυγό:

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο. Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας. Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι.

4 Responses

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply

Leave a Reply