Καρκίνος


 

 12 – 19 Μαρτίου Καρκίνος
από την Λίλιαν Σίμου


Καρκίνος και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Καθώς η Νέα Σελήνη συμβαίνει στους Ιχθείς, είναι σε αρμονική όψη προς το ζώδιό σας. Άρα είστε αρκετά ευνοημένοι από το φαινόμενο αυτό.

Με τον Κρόνο να είναι απέναντι από το ζώδιό σας, θα πρέπει να μάθετε από το παρελθόν και να οργανώσετε πιο σοβαρά τα μελλοντικά σας βήματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η παρουσία προσωπικών πλανητών στον Κριό, αρχικά Ερμή και Αφροδίτης και αργότερα του Ηλίου, θα σας προσφέρει την δυναμική αυτή που θα οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους και νέα άποψη για τη ζωή την ίδια, τη ζωή σας.

Επειδή είστε ευαίσθητοι και συχνά δεκτικοί σε επιδράσεις, θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε κάποιες ιδέες που δεν θα εκφράζουν τη φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε μέσα στο ασαφές τοπίο της εποχής πού πρέπει να δώσετε σημασία και πώς να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αναπτύξετε μία γνώση, να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, θα πρέπει να το αποφασίσετε.

 Θα ωφεληθείτε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας. Θα είστε αρεστοί και ενδεχομένως θα κερδίζετε με την γλυκύτητα που εκπέμπετε.

 Αλλά δεν θα είναι εύκολο άμεσα να κάνετε τις κινήσεις άμεσα. Υπάρχει ένας δισταγμός, μία εγκράτεια για να περιμένετε μία πιο κατάλληλη στιγμή. Η οποία όμως δεν θα αργήσει. Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι. 

Εκείνο που πρέπει να επεξεργαστείτε είναι μία αδυναμία που φθάνει να γίνει πάθος ή προσκόλληση. Η εμμονή σας στην αδυναμία αυτή θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και θα σας συνιστούσαμε να μην κρατάτε φοβίες που δεν σας εξελίσσουν και αντίθετα σας καθηλώνουν.

——

Καρκίνος και Αφροδίτη στον Κριό

Οι μέρες αυτές γίνονται ακόμη περισσότερο έντονες για σας, αφού ήδη βρίσκεστε σε συγκινησιακή φόρτιση και τα ερεθίσματα είναι αρκετά. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μία προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσετε ένα σταθερό οραματισμό και να βρείτε μία απτή και ουσιαστική προοπτική για σας.

Καθώς οι σχέσεις έχουν μεταβολές και απρόβλεπτα, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και σας αναστατώνουν. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν θαυμαστές που σας αντιμετωπίζουν αρκετά ερωτικά.

Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας προσφέρει ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ταίρι, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, οι επιλογές αυτή την εποχή θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σταθερή σας σχέση. Θα σας προτείναμε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αφού δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι σας ταιριάζει. Αναζητήστε αυτό που θέλετε και θα μπορείτε σταδιακά να κινηθείτε με καλύτερες προοπτικές.

Καρκίνος και Πανσέληνος στην Παρθένο

Η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει  ώριμες σκέψεις και ιδέες για το μέλλον σας. Καθώς είστε προνοητικοί συχνά και σας αρέσει να καταστρώνετε κάποια σχέδια, τελικά, θα διαπιστώσετε πως αυτή η περίοδος έχει να κάνει με ένα μεγάλο κύκλο καθηκόντων, τα οποία έχετε αναλάβει ή πρέπει να αναλάβετε.

Προσπαθήστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα. Συζητήστε, αναλύστε με το περιβάλλον σας τα σχέδιά σας.

Αν σας ενδιαφέρει μία εκπαίδευση, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε προς αυτήν. Μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι σε όσους σας συμβουλεύονται και να έχετε τον ρόλο του «δασκάλου» με απλές και κατανοητές συμβουλές, εύστοχες πάντα. Οι παρατηρήσεις σας στο άμεσο περιβάλλον είναι σωστές, ίσως λίγο σχολαστικές όμως.

Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στην συνεννόηση με τον άμεσο ή συγγενικό περίγυρο και ίσως η υπομονή και η εμπειρία σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος και Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Βαρύτητα θα έχει αυτό το διάστημα στα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Φοβίες και ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια ή έχετε ήδη επεξεργαστεί, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αλλαγές.

 Θα σας συγκινεί βαθύτερα το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, μέσα από εσωτερικές σπουδές. Η απώλεια και η έλλειψη σταθερότητας θα είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και θα ήταν καλό να μην έχετε αφέλεια στην ρευστοποίηση κεφαλαίων ή σε δάνεια ή χρέη. Δύσκολα θα έρθει η βελτίωση, επομένως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα και αλλαγές.

Στην ψυχολογική σας δομή, αλλάζουν πολλά και είναι δύσκολο πλέον να αφήσετε συσσωρευμένα μέσα σας, συναισθήματα αγωνίας, άγχους, ανικανοποίητου έρωτα και αβεβαιότητας. Ωστόσο, χρειάζεστε τόλμη για να κατανοήσετε αυτό που ζητάτε πραγματικά.

Στις ερωτικές σας σχέσεις, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα είναι απαραίτητο και πρέπει να σας ενδιαφέρει. Επειδή όμως υπάρχουν και δύσκολα στοιχεία, θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την αλλαγή μέσα από ουσιαστική προσέγγιση με το ταίρι σας, αναθερμαίνοντας την σχέση. Αν δεν είναι εύκολο και δεν μπορείτε να σταθείτε σ’ αυτή την σχέση άλλο, θα ήταν καλό να κλείσει ο κύκλος για να αισθανθείτε ελεύθεροι για νέες κατακτήσεις.

Δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες, θα πρωτοστατούν στο εξής.

—-

Καρκίνος και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Ανασφάλεια μπορεί να σας δημιουργήσει η έκλειψη στον Λέοντα. Ίσως περνάτε αυτή την περίοδο μία κρίση αξιών και αισθάνεστε μετέωροι μπροστά στις αλλαγές που επιτυγχάνονται αυτό το διάστημα. Σας αρέσει να γνωρίζετε πού βαδίζετε και συνήθως δεν είστε υπέρ των εκπλήξεων.

Ωστόσο, η ρευστότητα της εποχής, θα σας φέρει ανησυχίες και γι’ αυτό αναθεωρείτε πολλά που θεωρήσατε ως τώρα σημαντικά ή απαραίτητα στη ζωή σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται μάλιστα να γίνουν ξεκαθαρίσματα με άτομα που επενδύσατε συναισθηματικά και τώρα πλέον δεν σας εκφράζουν. Ή να εκτιμήσετε μία σχέση εκ των υστέρων.

Αντίθετα, θα θελήσετε να έχετε κοντά σας όποιον ξεχωρίζει με την λάμψη της ψυχής του και την καθαρότητα του λόγου του. Ίσως αυτό είναι το πλέον σημαντικό τελικά για σας και φωτίζει τα επόμενα βήματά σας. Η αυθεντικότητα των προσωπικών σχέσεων, για να βασίζεστε σε λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Προσέχετε τις αποφάσεις γύρω από τον οικονομικό τομέα, είτε σε θέματα συνεργασίας, είτε σε μία επένδυση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Καθώς δέχεστε τις δυναμικές όψεις του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ουρανού ακόμη, θα υπάρξουν αναγκαστικά αλλαγές στις συνεργασίες, σε μία σημαντική σχέση και στο κοινωνικό σας προφίλ. Ας κάνετε το καλύτερο λοιπόν!

Καρκίνος και Άρης στον Τοξότη

+Κερδίστε τις εντυπώσεις στην δουλειά σας, πρωτοτυπώντας ή με το ελεύθερο πνεύμα σας. Ας είστε διορατικοί και αρκετά εκφραστικοί, ανοιχτοί και ενδιαφέροντες, για να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Θα μπορέσετε να ελιχθείτε και να βρείτε πρωτότυπες θέσεις για να επιβληθείτε. Η επικράτηση είναι δύσκολη, αλλά η γνώση και η ετοιμότητά σας, θα σας φέρουν μπροστά από τα γεγονότα. Αρκεί να μην εφησυχάζετε!

-Υπάρχει ένα δόλιο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Μην εκτίθεστε και μην μοιράζεστε τα προσωπικά σας ή τα μυστικά σας. Καλό θα ήταν να είστε ευέλικτοι και διορατικοί, καθώς δεν πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, κυρίως σε όσους είναι πολύ ευγενείς και πρόθυμοι με σας. Ενδέχεται να λένε λόγια που δεν θα σας αρέσουν, παρασκηνιακά.

Καρκίνος και Δίας στον Σκορπιό

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία.

Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας.

Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, γιατί μπορεί να αποκτήσετε εμμονή και πάθος…κάτι που δεν θα είναι για πάντα σε εύνοια της τύχης!


38 Σχόλια

 1. Ιφιγένεια
  Ιφιγένεια at |

  είμαι πιστή αναγνώστρια των σελίδων σας -site kai fb- αλλά δεν γνωρίζω τον ωροσκόπο μου μια που η μητέρα μου δεν θυμόνταν την ακριβή ώρα γεννήσεώς μου αλλά μόνο ότι γεννήθηκα από τις 11.30 ως τις 14.00.Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 18-7-1957. Σε διάφορα site που έψαξα κατά καιρούς έχω βρει διαφορετικούς ωροσκόπους με αποτέλεσμα απλά να μπερδευτώ.Θα ήταν ίσως χρήσιμο σε πολλούς αν βάζατε έναν πίνακα εύρεσης των ωροσκόπων
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαςαλλά και για την καθημερινή ενημέρωση που προσφέρετε

  Reply
 2. maria
  maria at |

  tha ithela na sas rotiso to exis: o astrologos su vgazi ton oroskopo sy simfona me ti ora tis horas pu gennithikes i tin ora tis horas pu megaloses?ine poly simantiko afto gia mena na to xekathariso….eho genithi se xeni hora mehri ta 7 my hroonia ke meta ta 7 , edo Ellada ..tora ime 32…

  efharisto

  Reply
 3. Despondent Kuriakou
  Despondent Kuriakou at |

  OLA MOY PANE XALIA K TA PROVLIMATA YGEIAS MOY XEIROTEREYOYN GIATI

  Reply
 4. TONIA
  TONIA at |

  Κα Σίμου καλημέρα,
  ειμαι γεννημενη στην Αθηνα 18/07/1984 με ωροσκοπο σκορπιό και αφροδίτη στον λέοντα.
  Πριν 2 μέρες ειχα μια παλίνδρομη κύηση και έπεσε το σύμπαν πάνω μου.
  Υπάρχει πιθανοτητα μεσα στο 2016 να εχω μια υγιη εγκυμοσυνη???

  Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

  Αναμένω με ανυπομονησία την απαντηση σας.

  Φιλικά
  Τόνια

  Reply
 5. Μίμης Δημόπουλος
  Μίμης Δημόπουλος at |

  Καλημέρα κα Σίμου

  είμαι γεννημένος 19 Ιουλίου 1969, ώρα 4.17πμ στην Αθήνα. Είμαι τραγουδοποιός/συνθέτης στο επάγγελμα. Μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιες θεαματικές επιτυχίες στην καριέρα μου, αλλά τώρα έχω λόγους να περιμένω μια μεγάλη επιτυχία και άνοδο. Θα έρθει?

  σας ευχαριστώ πολύ

  Reply
 6. Irine
  Irine at |

  Ε γώ γεννηθεί 17/7/86 15:40 με οροσκοπω σκορπιό.Νοιωθω πολύ πίεση στα επαγγελματικά…θα δω ασπρη μέρα; έχω κουραστεί πολύ αυτή τη χρόνια.

  Reply
 7. αν
  αν at |

  ειμαι γεννημενη 18/07/1985 . μεχρι τωρα τιποτα δεν πηγε καλα στη προσωπικη μου ζωη.
  θα αλλαξει κατι ?

  Reply
 8. Annia
  Annia at |

  20/07/1975 ήθελα να μάθω αν θα προκύψει κάτι στα προσωπικά μου. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις; έχω μια περίπλοκη «σχέση» με παρθένο (12/09/82) τον τελευταίο 1,5χρόνο με πολλά μπρος πίσω…

  Reply
 9. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Γεια σας ονομαζομαι μαρινα γεννήθηκα στις 28/06/87 και ώρα 11 το πρωί και έχω σέλινη στον καρκίνο θα ήθελα να μάθω πως θα ειναι το 2017 θα ειναι καλύτερο απο άποψης οικονομικών και θα καταφέρω τελικά να χάσω τα κιλά που θέλω ευχαριστώ πολυ

  Reply
 10. Ερα
  Ερα at |

  Καλησπέρα κυρία Λιλιαν σας ειχα γράψει κ ποιο πανω αλλα δν ξέρω γιατι δν βλέπω ποια το μήνυμα μου. Όπως σας ειχα ξαναγράψει ειμαι γεννημένη στις 16/07/1991 το απόγευμα περιπου στις 17:40 κ εδω κ μια δεκαετία βιώνω σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επιπεδα στη ζωή μου κ οχι προς το καλύτερο φυσικά. Είναι λες κ παλσυω να μείνω ζωντανή μέσα σε μια τρικυμία. Θα ήθελα να μαθω εάν θα συνεχιστεί ολο αυτο συμπαντικό μάθημα γιατι έτσι προσπαθω να το βλεπω για να μπορώ να παω παρακάτω. Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα οικονομική βλέπετε κάτι τετοιο? Μιας κ είμαι ανερη μητέρα. Σας ευχαριστώ

  Reply
 11. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηςη Πέσατε τόσο μεσα είστε φοβερή έμεινα άφωνη θα κάνω οτι μπορώ που δεν..το βλέπω γιατι με ξερω .. Ευχομαι καλή χρόνια με υγεία να έχετε !!!!

  Reply
 12. Γερασιμος
  Γερασιμος at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν λέγομαι Γεράσιμος γεννήθηκα 29/03/91 22:32 το βράδυ θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος εχω πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα με ενδιαφέρει όπως η κοπέλα παραπάνω το θέμα τον κιλών ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  16/07/1991 με οροσκοπο τοξότη βλέπετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο νεο ετος?

  Reply
 14. Κώστας
  Κώστας at |

  29/04/88 μια προβλεψει για το 17

  Reply
 15. Κωστας
  Κωστας at |

  Γεια σας 19/7/85 11:50μεσημερι αθηνα με ωροσκοπο ζυγο..υπαρχει καποια σταθεροτητα το 17 σε επαγγελματικα;θα υπαρξουν οικονομικα καλητερες ευκαιριες;

  Reply
 16. Papa
  Papa at |

  Καλησπέρα έχω γεννηθεί 23/7/1989 και ώρα 06:10 στην αθήνα.Κάτι καλό για το 2017;
  Σας ευχαριστώ,καλές γιορτές

  Reply
 17. Ξενια Ταπανα
  Ξενια Ταπανα at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν. Λέγομαι Ξενια γεννήθηκα 17/07/1969 18.30 μμ στην θεσσαλονικη .θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος ? Θα γνωριζω τον καταλληλο ανθρωπο? Θα κανω ταξιδια ? θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 18. ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ
  ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ at |

  καλησπερα σας με λε νε Γιωτα 1-7-1982 17:50 θα ηθελα να αμθω θα κανω σχεση αυτη τη χρονια

  Reply
 19. Notis
  Notis at |

  Καλησπερα σας,
  Ειμαι γεννημεννος στις 7/7/74 08:30π.μ.
  Βρίσκομαι σε σταυροδρομι μετα απο τεραστιες αλλαγες στη ζωη μου κ δεν ξερω ειλικρινα ποια κατευθυνση θα ακολουθησω…
  Καποια συμβουλη για το επομενο διαστημα;

  Σας ευχαριστω

  Reply

Leave a Reply