Καρκίνος


 

19 – 26 Ιουνίου  Καρκίνος
από την Λίλιαν Σίμου

Καρκίνος και Θερινό Ηλιοστάσιο

Υποδέχεστε τον Ήλιο στο ζώδιό σας, είστε σε μία διαρκή εγρήγορση που επιφέρει απρόοπτα και δεν συγκρατείστε μπροστά σε ό,τι σας συγκινεί. Θέλοντας και μη, βιώνετε προκλήσεις και απαιτήσεις στην καριέρα και θα πρέπει να επιλέξετε πλέον σωστά, ανατρέποντας αδυναμίες του χθες.

Καθώς έχετε ένα προβεβλημένο προφίλ, μπορείτε να αναπτύξετε τις θέσεις σας. Να κάνετε προτάσεις, αλλά και να δεχθείτε προτάσεις στη ζωή και στον ρόλο που θα θέλατε να διαδραματίσετε. Είναι αρκετά δύσκολο αυτή την ώρα να δείτε ξεκάθαρα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον (φυσικά το ατομικό σας ωροσκόπιο θα είναι πιο σαφές, αν μελετηθεί). Είστε σε μία διαδικασία διαρκούς ανανέωσης και νέων ξεκινημάτων, που θα είναι απαραίτητο να είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Ιδέες σας θα γίνουν αφορμή να σας ζητήσουν περισσότερη αφοσίωση στο έργο σας και θα έρθουν να φέρουν μία αλλαγή αλλά και μία νέα προοπτική.

Οι γνωριμίες σας στον χώρο της καριέρας απαιτούν την προσοχή σας. Θα είναι άλλοτε πρόθυμες να σας στηρίξουν και άλλοτε θα κρύβουν ένα κλίμα ανταγωνιστικό.

———–

Καρκίνος και Πανσέληνος στον Τοξότη

Μία ονειρική και εσωτερική διαδικασία σας ταλαιπωρεί καθώς έχετε ένταση δίχως να μπορείτε απόλυτα να την ελέγχετε. Αν υπάρχουν μυστικά στην εργασία, ενδέχεται να γίνουν αντιληπτά και να περιπλέξουν τη ζωή σας. Αλλά για να προλάβετε αντιδράσεις, θα ήταν καλύτερο να κατανοήσετε εσείς οι ίδιοι τα ανέφικτα και αόριστα ιδεώδη ή όνειρά σας. Η νοητική ταλαιπωρία όμως, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην πνευματική σας φύση και την πνευματική σας κληρονομιά. Επειδή η λογική εμπλέκεται με το ασαφές και άπιαστο, προσέχετε λίγο.

Μην εμπιστεύεστε ιδέες και γνώση, σε άτομα που φαίνονται ιδανικά ωραία ή σας παρουσιάζουν ιδανικές μελλοντικές προοπτικές.

Προσοχή λίγο όμως στην υγεία, λόγω νευρικής κόπωσης. Η καθημερινές σας υποχρεώσεις σας κουράζουν αρκετά, σας αναστατώνουν την τάξη που επιζητάτε για να είστε ασφαλείς και σας δίνουν πολλές και πληθωρικές ιδέες, που όμως δεν μπορείτε να βάλετε σε σειρά. Ας μην υπερβάλλετε και ας περιμένετε να σιγουρευτείτε πριν δώσετε υποσχέσεις.

Προσοχή:

Μία ιδεολογική εξαπάτηση, που αποκαλύπτει το ανέφικτο στο πρακτικό της μέρος της ζωής.

———-

Καρκίνος και Άρης στον Καρκίνο

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την σημαντική περίοδο για σας.

Καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, παρά την αδύναμη θέση του, είναι απαραίτητο να σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το παρελθόν σας θα έχει ένα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Επιμείνετε μαχητικά και προβάλλετε την έμπνευσή σας.

Αν και πρέπει να μην είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί, σας ενδιαφέρει να κάνετε την αλλαγή και να είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στο έργο σας. Η πορεία της ζωής σας θα σας δημιουργήσει μελλοντικά τα εργαλεία της γνώσης για να κατακτήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει.

Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνετε τώρα, όλα κρίνονται με τον καλύτερο τρόπο για σας, αρκεί να βασιστείτε στην εμπειρία και στη γνώση. Τολμήστε την αλλαγή, ρισκάρετε, δημιουργήστε το όνειρό σας. Αποφύγετε όμως την παρόρμηση μέσω του συναισθήματος.

———-

Καρκίνος και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Πολλές σκέψεις και ένα όνειρο αρχίζει να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο με την Νέα Σελήνη. Φαίνεται ανέφικτο ακόμη, ή πολύ ουτοπικό. Μην κάνετε πίσω στο όνειρό σας, ας το επεξεργαστείτε και θα βρείτε λύσεις. Παράλληλα σκεφθείτε ότι η έμπνευση δεν σας έχει εγκαταλείψει για κάτι που αγαπάτε πολύ.

Η ροή των ημερών σας οδηγεί προς την αναζήτηση προσωπικής λάμψης στον κοινωνικό σας χώρο και ένα μυστικό. Μην ταλαιπωρηθείτε και μην κουράζεστε αυτό το διάστημα, κυρίως συναισθηματικά. Θα ήταν καλό να βρείτε

Ενδέχεται να πάρετε μία απογοήτευση από τον χώρο της καριέρας ή έναν συνεργάτη.  Επειδή δεν θα πρέπει να απογοητευθείτε, ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής

Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμείς αντιπαραθέσεις, θα είναι αρκετά δύσκολο να τις διαφυλάξετε ως μυστικό. Διαφυλάξτε το κύρος σας.

Έχοντας ίσως ένα απωθημένο και ένα όνειρο που δεν έχει εκπληρωθεί, αυτή την περίοδο θα αναζητήσετε τη λύση. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφθείτε λίγο περισσότερο και αναλύστε αυτό το όνειρο

Αν είστε δημιουργικοί, καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, αυτή η περίοδος θα αποδώσει ιδιαίτερα στο έργο σας.

————-

Καρκίνος με την Αφροδίτη στον Κριό

Οι μέρες αυτές γίνονται ακόμη περισσότερο έντονες για σας, αφού ήδη βρίσκεστε σε συγκινησιακή φόρτιση και τα ερεθίσματα είναι αρκετά. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μία προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσετε ένα σταθερό οραματισμό και να βρείτε μία απτή και ουσιαστική προοπτική για σας.

Καθώς οι σχέσεις έχουν μεταβολές και απρόβλεπτα, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και σας αναστατώνουν. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν θαυμαστές που σας αντιμετωπίζουν αρκετά ερωτικά. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας προσφέρει ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση.

Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ταίρι, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, οι επιλογές αυτή την εποχή θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σταθερή σας σχέση. Θα σας προτείναμε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αφού δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι σας ταιριάζει. Αναζητήστε αυτό που θέλετε και θα μπορείτε σταδιακά να κινηθείτε με καλύτερες προοπτικές.

————-

Καρκίνος με τον Δία στον Ζυγό:

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι η κατάλληλη εποχή με τον Δία να βρίσκεται στον τομέα αυτό. Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί και επικρατεί σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ίσως φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια. Η ζωή σας μπαίνει σταδιακά όμως σε τάξη και οργανώνετε τα πάντα από τη βάση τους. Στις θετικές γωνίες του Δία, θα ενδυναμωθείτε. Στις δύσκολες όμως θα είστε επιρρεπείς για ρήξη με συνεργάτες και οικείους σας. Κέρδη μπορούν να έρθουν από την ακίνητη περιουσία. Θα είστε φιλόξενοι και περιποιητικοί στον χώρο σας.

34 Σχόλια

 1. Ιφιγένεια
  Ιφιγένεια at |

  είμαι πιστή αναγνώστρια των σελίδων σας -site kai fb- αλλά δεν γνωρίζω τον ωροσκόπο μου μια που η μητέρα μου δεν θυμόνταν την ακριβή ώρα γεννήσεώς μου αλλά μόνο ότι γεννήθηκα από τις 11.30 ως τις 14.00.Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 18-7-1957. Σε διάφορα site που έψαξα κατά καιρούς έχω βρει διαφορετικούς ωροσκόπους με αποτέλεσμα απλά να μπερδευτώ.Θα ήταν ίσως χρήσιμο σε πολλούς αν βάζατε έναν πίνακα εύρεσης των ωροσκόπων
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαςαλλά και για την καθημερινή ενημέρωση που προσφέρετε

  Reply
 2. maria
  maria at |

  tha ithela na sas rotiso to exis: o astrologos su vgazi ton oroskopo sy simfona me ti ora tis horas pu gennithikes i tin ora tis horas pu megaloses?ine poly simantiko afto gia mena na to xekathariso….eho genithi se xeni hora mehri ta 7 my hroonia ke meta ta 7 , edo Ellada ..tora ime 32…

  efharisto

  Reply
 3. Despondent Kuriakou
  Despondent Kuriakou at |

  OLA MOY PANE XALIA K TA PROVLIMATA YGEIAS MOY XEIROTEREYOYN GIATI

  Reply
 4. TONIA
  TONIA at |

  Κα Σίμου καλημέρα,
  ειμαι γεννημενη στην Αθηνα 18/07/1984 με ωροσκοπο σκορπιό και αφροδίτη στον λέοντα.
  Πριν 2 μέρες ειχα μια παλίνδρομη κύηση και έπεσε το σύμπαν πάνω μου.
  Υπάρχει πιθανοτητα μεσα στο 2016 να εχω μια υγιη εγκυμοσυνη???

  Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

  Αναμένω με ανυπομονησία την απαντηση σας.

  Φιλικά
  Τόνια

  Reply
 5. Μίμης Δημόπουλος
  Μίμης Δημόπουλος at |

  Καλημέρα κα Σίμου

  είμαι γεννημένος 19 Ιουλίου 1969, ώρα 4.17πμ στην Αθήνα. Είμαι τραγουδοποιός/συνθέτης στο επάγγελμα. Μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιες θεαματικές επιτυχίες στην καριέρα μου, αλλά τώρα έχω λόγους να περιμένω μια μεγάλη επιτυχία και άνοδο. Θα έρθει?

  σας ευχαριστώ πολύ

  Reply
 6. Irine
  Irine at |

  Ε γώ γεννηθεί 17/7/86 15:40 με οροσκοπω σκορπιό.Νοιωθω πολύ πίεση στα επαγγελματικά…θα δω ασπρη μέρα; έχω κουραστεί πολύ αυτή τη χρόνια.

  Reply
 7. αν
  αν at |

  ειμαι γεννημενη 18/07/1985 . μεχρι τωρα τιποτα δεν πηγε καλα στη προσωπικη μου ζωη.
  θα αλλαξει κατι ?

  Reply
 8. Annia
  Annia at |

  20/07/1975 ήθελα να μάθω αν θα προκύψει κάτι στα προσωπικά μου. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις; έχω μια περίπλοκη «σχέση» με παρθένο (12/09/82) τον τελευταίο 1,5χρόνο με πολλά μπρος πίσω…

  Reply
 9. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Γεια σας ονομαζομαι μαρινα γεννήθηκα στις 28/06/87 και ώρα 11 το πρωί και έχω σέλινη στον καρκίνο θα ήθελα να μάθω πως θα ειναι το 2017 θα ειναι καλύτερο απο άποψης οικονομικών και θα καταφέρω τελικά να χάσω τα κιλά που θέλω ευχαριστώ πολυ

  Reply
 10. Ερα
  Ερα at |

  Καλησπέρα κυρία Λιλιαν σας ειχα γράψει κ ποιο πανω αλλα δν ξέρω γιατι δν βλέπω ποια το μήνυμα μου. Όπως σας ειχα ξαναγράψει ειμαι γεννημένη στις 16/07/1991 το απόγευμα περιπου στις 17:40 κ εδω κ μια δεκαετία βιώνω σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επιπεδα στη ζωή μου κ οχι προς το καλύτερο φυσικά. Είναι λες κ παλσυω να μείνω ζωντανή μέσα σε μια τρικυμία. Θα ήθελα να μαθω εάν θα συνεχιστεί ολο αυτο συμπαντικό μάθημα γιατι έτσι προσπαθω να το βλεπω για να μπορώ να παω παρακάτω. Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα οικονομική βλέπετε κάτι τετοιο? Μιας κ είμαι ανερη μητέρα. Σας ευχαριστώ

  Reply
 11. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηςη Πέσατε τόσο μεσα είστε φοβερή έμεινα άφωνη θα κάνω οτι μπορώ που δεν..το βλέπω γιατι με ξερω .. Ευχομαι καλή χρόνια με υγεία να έχετε !!!!

  Reply
 12. Γερασιμος
  Γερασιμος at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν λέγομαι Γεράσιμος γεννήθηκα 29/03/91 22:32 το βράδυ θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος εχω πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα με ενδιαφέρει όπως η κοπέλα παραπάνω το θέμα τον κιλών ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  16/07/1991 με οροσκοπο τοξότη βλέπετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο νεο ετος?

  Reply
 14. Κώστας
  Κώστας at |

  29/04/88 μια προβλεψει για το 17

  Reply
 15. Κωστας
  Κωστας at |

  Γεια σας 19/7/85 11:50μεσημερι αθηνα με ωροσκοπο ζυγο..υπαρχει καποια σταθεροτητα το 17 σε επαγγελματικα;θα υπαρξουν οικονομικα καλητερες ευκαιριες;

  Reply
 16. Papa
  Papa at |

  Καλησπέρα έχω γεννηθεί 23/7/1989 και ώρα 06:10 στην αθήνα.Κάτι καλό για το 2017;
  Σας ευχαριστώ,καλές γιορτές

  Reply
 17. Ξενια Ταπανα
  Ξενια Ταπανα at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν. Λέγομαι Ξενια γεννήθηκα 17/07/1969 18.30 μμ στην θεσσαλονικη .θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος ? Θα γνωριζω τον καταλληλο ανθρωπο? Θα κανω ταξιδια ? θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply

Leave a Reply