Καρκίνος


 

 24 – 31 Ιουλίου  Καρκίνος
από την Λίλιαν Σίμου

Καρκίνος και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+Ίσως αισθανθείτε πως η αγάπη για σας είναι ένα ξεχωριστό δώρο και θα σας φανεί πολύτιμη. Η Νέα Σελήνη σας οδηγεί στην ανάγκη για συντροφικότητα και αρμονικές σχέσεις, επομένως τονώνει το ερωτικό ενδιαφέρον και κάνει τη ζωή πιο συναρπαστική. Αν ήδη υπάρχει μία σχέση στη ζωή σας, χαρείτε την και δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή φέρνει μία ξεχωριστή γνωριμία, που ενδεχομένως θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να συγκατοικήσετε ή να συζητήσετε γι’ αυτό. Αφήστε τις αναστολές κατά μέρος, και προχωρήστε πιο αισιόδοξα. Βρείτε εκείνον που είναι «πολύτιμος» για σας!

Ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα κυρίως για την κοινωνική σας ζωή, αφού ο κύκλος γνωριμιών διευρύνεται και είστε δραστήριοι, ενεργητικοί, περισσότερο τολμηροί από το σύνηθες. Κατακτήστε το στόχο που σας ενδιαφέρει, ενώ θα ήταν καλό να δώσετε έμφαση σε  δραστηριότητες που σας κάνουν περισσότερο εξωστρεφείς. Δώστε χρόνο στην καθημερινότητα με μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, ίσως κάποιες εκδρομές ή διακοπές, για να διασκεδάσετε και να χαρείτε.

-Αναστολές και δισταγμοί από αρνητικές εμπειρίες των προσωπικών σχέσεων, δεν έχουν «χώρο» στη ζωή σας. Μην επιτρέπετε να σας κάνουν διστακτικούς

——

Καρκίνος και Άρης στον Λέοντα

Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα εισοδήματά σας και να γίνει μία σωστή αξιοποίηση. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα.

Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από την ταχύτητα που κινηθήκατε κατά τους τελευταίους μήνες.

Τώρα οφείλετε να δείτε την δύναμη της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές περιόδους του Άρη με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ουρανό, όπως εξηγώ στο κεντρικό άρθρο του Άρη στον Λέοντα.

Αποφύγετε την κτητικότητα και μη αισθανθείτε φόβο να τολμήσετε προκειμένου να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή ένα οικονομικό όφελος.

————-

Καρκίνος και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Ήρθε η στιγμή όπου ένας νέος χρόνος γενεθλίων, σας αγγίζει…ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου.  Φυσικά είστε οι συμπρωταγωνιστές της Πανσελήνου αυτής, αφού δημιουργείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Είστε σε διαρκή εγρήγορση, με επαναστατική διάθεση αυτές τις μέρες. Ό,τι συμβαίνει θα είναι και σφραγίδα του γενέθλιου έτους σας, πολύ πιθανόν.

Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, την ευαισθησία σε οστά, ασβέστιο, αρθρώσεις και δέρμα.

 Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις.

Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει η κορυφή μίας επίτευξης, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ σκληροί. Χρειάζεται το μέτρο και ο Κρόνος (κυβερνήτης της Πανσελήνου) σε θετικές γωνίες προς τα ζώδια της φωτιάς,  μπορεί να σας διδάξει τον τρόπο να εκτιμήσετε τους στόχους σας.

Το όραμά σας, μπορεί να υλοποιηθεί, είτε αυτό αφορά ένα δημιουργικό έργο, είτε ένα ταξίδι, είτε μία διαφορετική γνώση.  Τώρα είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία αλλά δεν διακρίνετε καλά τις λεπτομέρειες. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.

Αν θεωρείτε πολύτιμους κάποιους ανθρώπους, αυτή την περίοδο, αναθερμάνετε τη σχέση μαζί τους. Είστε σε ευνοϊκή θέση!

————

Καρκίνος και Αφροδίτη στους Διδύμους

Επιδιώκοντας να χαρείτε τα όνειρά σας, στρέφεστε προς τις ανομολόγητες σκέψεις σας. Οραματίζεστε την αγάπη με έναν τρόπο ευχάριστο, αλλά πρέπει να βρείτε και το μέσον να την εκφράσετε, γραπτά ή προφορικά. Δεν αποκλείεται να έχετε μία διαφορετική αίσθηση της ζωής και να εμπνεύσετε το περιβάλλον με τις ιδέες σας. Ή να αναζητήσετε το ιδανικό σας ταίρι.

Ένα έργο δημιουργικό σας συγκινεί και θα δώσετε το στίγμα σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε.

Έχετε ένστικτο που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά προς τον δρόμο της αγάπης και της ασφάλειας, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτό που συνηθίζετε. Δεν υπάρχει σταθερότητα με την κλασική έννοια, υπάρχει ανεμελιά και διάθεση για συναισθηματική επικοινωνία.  Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο. Η Αφροδίτη καλεί να δώσετε χώρο στις κρυφές σας φιλοδοξίες

———

Καρκίνος και Θερινό Ηλιοστάσιο

Υποδέχεστε τον Ήλιο στο ζώδιό σας, είστε σε μία διαρκή εγρήγορση που επιφέρει απρόοπτα και δεν συγκρατείστε μπροστά σε ό,τι σας συγκινεί. Θέλοντας και μη, βιώνετε προκλήσεις και απαιτήσεις στην καριέρα και θα πρέπει να επιλέξετε πλέον σωστά, ανατρέποντας αδυναμίες του χθες.

Καθώς έχετε ένα προβεβλημένο προφίλ, μπορείτε να αναπτύξετε τις θέσεις σας. Να κάνετε προτάσεις, αλλά και να δεχθείτε προτάσεις στη ζωή και στον ρόλο που θα θέλατε να διαδραματίσετε. Είναι αρκετά δύσκολο αυτή την ώρα να δείτε ξεκάθαρα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον (φυσικά το ατομικό σας ωροσκόπιο θα είναι πιο σαφές, αν μελετηθεί). Είστε σε μία διαδικασία διαρκούς ανανέωσης και νέων ξεκινημάτων, που θα είναι απαραίτητο να είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Ιδέες σας θα γίνουν αφορμή να σας ζητήσουν περισσότερη αφοσίωση στο έργο σας και θα έρθουν να φέρουν μία αλλαγή αλλά και μία νέα προοπτική.

Οι γνωριμίες σας στον χώρο της καριέρας απαιτούν την προσοχή σας. Θα είναι άλλοτε πρόθυμες να σας στηρίξουν και άλλοτε θα κρύβουν ένα κλίμα ανταγωνιστικό.

————-

Καρκίνος με τον Δία στον Ζυγό:

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι η κατάλληλη εποχή με τον Δία να βρίσκεται στον τομέα αυτό. Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί και επικρατεί σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ίσως φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια. Η ζωή σας μπαίνει σταδιακά όμως σε τάξη και οργανώνετε τα πάντα από τη βάση τους. Στις θετικές γωνίες του Δία, θα ενδυναμωθείτε. Στις δύσκολες όμως θα είστε επιρρεπείς για ρήξη με συνεργάτες και οικείους σας. Κέρδη μπορούν να έρθουν από την ακίνητη περιουσία. Θα είστε φιλόξενοι και περιποιητικοί στον χώρο σας.

34 Σχόλια

 1. Ιφιγένεια
  Ιφιγένεια at |

  είμαι πιστή αναγνώστρια των σελίδων σας -site kai fb- αλλά δεν γνωρίζω τον ωροσκόπο μου μια που η μητέρα μου δεν θυμόνταν την ακριβή ώρα γεννήσεώς μου αλλά μόνο ότι γεννήθηκα από τις 11.30 ως τις 14.00.Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 18-7-1957. Σε διάφορα site που έψαξα κατά καιρούς έχω βρει διαφορετικούς ωροσκόπους με αποτέλεσμα απλά να μπερδευτώ.Θα ήταν ίσως χρήσιμο σε πολλούς αν βάζατε έναν πίνακα εύρεσης των ωροσκόπων
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαςαλλά και για την καθημερινή ενημέρωση που προσφέρετε

  Reply
 2. maria
  maria at |

  tha ithela na sas rotiso to exis: o astrologos su vgazi ton oroskopo sy simfona me ti ora tis horas pu gennithikes i tin ora tis horas pu megaloses?ine poly simantiko afto gia mena na to xekathariso….eho genithi se xeni hora mehri ta 7 my hroonia ke meta ta 7 , edo Ellada ..tora ime 32…

  efharisto

  Reply
 3. Despondent Kuriakou
  Despondent Kuriakou at |

  OLA MOY PANE XALIA K TA PROVLIMATA YGEIAS MOY XEIROTEREYOYN GIATI

  Reply
 4. TONIA
  TONIA at |

  Κα Σίμου καλημέρα,
  ειμαι γεννημενη στην Αθηνα 18/07/1984 με ωροσκοπο σκορπιό και αφροδίτη στον λέοντα.
  Πριν 2 μέρες ειχα μια παλίνδρομη κύηση και έπεσε το σύμπαν πάνω μου.
  Υπάρχει πιθανοτητα μεσα στο 2016 να εχω μια υγιη εγκυμοσυνη???

  Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

  Αναμένω με ανυπομονησία την απαντηση σας.

  Φιλικά
  Τόνια

  Reply
 5. Μίμης Δημόπουλος
  Μίμης Δημόπουλος at |

  Καλημέρα κα Σίμου

  είμαι γεννημένος 19 Ιουλίου 1969, ώρα 4.17πμ στην Αθήνα. Είμαι τραγουδοποιός/συνθέτης στο επάγγελμα. Μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιες θεαματικές επιτυχίες στην καριέρα μου, αλλά τώρα έχω λόγους να περιμένω μια μεγάλη επιτυχία και άνοδο. Θα έρθει?

  σας ευχαριστώ πολύ

  Reply
 6. Irine
  Irine at |

  Ε γώ γεννηθεί 17/7/86 15:40 με οροσκοπω σκορπιό.Νοιωθω πολύ πίεση στα επαγγελματικά…θα δω ασπρη μέρα; έχω κουραστεί πολύ αυτή τη χρόνια.

  Reply
 7. αν
  αν at |

  ειμαι γεννημενη 18/07/1985 . μεχρι τωρα τιποτα δεν πηγε καλα στη προσωπικη μου ζωη.
  θα αλλαξει κατι ?

  Reply
 8. Annia
  Annia at |

  20/07/1975 ήθελα να μάθω αν θα προκύψει κάτι στα προσωπικά μου. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις; έχω μια περίπλοκη «σχέση» με παρθένο (12/09/82) τον τελευταίο 1,5χρόνο με πολλά μπρος πίσω…

  Reply
 9. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Γεια σας ονομαζομαι μαρινα γεννήθηκα στις 28/06/87 και ώρα 11 το πρωί και έχω σέλινη στον καρκίνο θα ήθελα να μάθω πως θα ειναι το 2017 θα ειναι καλύτερο απο άποψης οικονομικών και θα καταφέρω τελικά να χάσω τα κιλά που θέλω ευχαριστώ πολυ

  Reply
 10. Ερα
  Ερα at |

  Καλησπέρα κυρία Λιλιαν σας ειχα γράψει κ ποιο πανω αλλα δν ξέρω γιατι δν βλέπω ποια το μήνυμα μου. Όπως σας ειχα ξαναγράψει ειμαι γεννημένη στις 16/07/1991 το απόγευμα περιπου στις 17:40 κ εδω κ μια δεκαετία βιώνω σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επιπεδα στη ζωή μου κ οχι προς το καλύτερο φυσικά. Είναι λες κ παλσυω να μείνω ζωντανή μέσα σε μια τρικυμία. Θα ήθελα να μαθω εάν θα συνεχιστεί ολο αυτο συμπαντικό μάθημα γιατι έτσι προσπαθω να το βλεπω για να μπορώ να παω παρακάτω. Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα οικονομική βλέπετε κάτι τετοιο? Μιας κ είμαι ανερη μητέρα. Σας ευχαριστώ

  Reply
 11. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηςη Πέσατε τόσο μεσα είστε φοβερή έμεινα άφωνη θα κάνω οτι μπορώ που δεν..το βλέπω γιατι με ξερω .. Ευχομαι καλή χρόνια με υγεία να έχετε !!!!

  Reply
 12. Γερασιμος
  Γερασιμος at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν λέγομαι Γεράσιμος γεννήθηκα 29/03/91 22:32 το βράδυ θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος εχω πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα με ενδιαφέρει όπως η κοπέλα παραπάνω το θέμα τον κιλών ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  16/07/1991 με οροσκοπο τοξότη βλέπετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο νεο ετος?

  Reply
 14. Κώστας
  Κώστας at |

  29/04/88 μια προβλεψει για το 17

  Reply
 15. Κωστας
  Κωστας at |

  Γεια σας 19/7/85 11:50μεσημερι αθηνα με ωροσκοπο ζυγο..υπαρχει καποια σταθεροτητα το 17 σε επαγγελματικα;θα υπαρξουν οικονομικα καλητερες ευκαιριες;

  Reply
 16. Papa
  Papa at |

  Καλησπέρα έχω γεννηθεί 23/7/1989 και ώρα 06:10 στην αθήνα.Κάτι καλό για το 2017;
  Σας ευχαριστώ,καλές γιορτές

  Reply
 17. Ξενια Ταπανα
  Ξενια Ταπανα at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν. Λέγομαι Ξενια γεννήθηκα 17/07/1969 18.30 μμ στην θεσσαλονικη .θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος ? Θα γνωριζω τον καταλληλο ανθρωπο? Θα κανω ταξιδια ? θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply

Leave a Reply