Καρκίνος


 

 20 – 27 Νοεμβρίου Καρκίνος
από την Λίλιαν Σίμου

Η δεκτική φύση σας δεν είναι δυνατόν να σας έκανε αμελείς στις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, ίσως σας έκανε εσωστρεφείς σε ό,τι αφορά τις εκδηλώσεις ως προς τη σχέση σας. Ήσασταν πιθανώς αρκετά αυστηροί στην κριτική και σήμερα να πρέπει να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του χθες. Φροντίστε να μην επιστρέφετε σε σχέσεις που ανήκουν στο παρελθόν αν σας υποτιμούσαν, και μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος στο παρόν ή στο μέλλον. Αν είστε γονείς, ας ακούσετε καλύτερα τη γνώμη ή την ανάγκη των παιδιών σας και ας είστε ανοιχτοί για μία λίγο επιθετική συμπεριφορά από μέρους τους. Ίσως πρέπει να τους πλησιάσετε διαφορετικά.

Μία σχέση από το παρελθόν επανεμφανίζεται (αν συναινεί και το ατομικό ωροσκόπιο) και σας αναστατώνει. Ενθουσιάζεστε αρχικά, και η σπίθα αυτή μας κάνει παρορμητικούς. Αλλά προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του χθες, είτε εγωισμού, είτε αφέλειας. Αν κρίνετε πως αξίζει η σχέση, βάλετε σταδιακά τα πάντα σε νέα βάση και δημιουργήστε ένα καλύτερο «αύριο».

Καρκίνος και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Μία εναρμονισμένη με το υγρό στοιχείο του ζωδίου σας, Νέα Σελήνη, είναι για σας το ερέθισμα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι σίγουρα πολύ πιο ουσιαστικά και βαθιά στο εξής, κυρίως σε ένα δημιουργικό επίπεδο. Αν είστε καλλιτέχνες, στο έργο σας θα αποδώσετε γιατί θα βιώνετε κάθε του πτυχή και θα εκφράζετε το βάθος της ψυχής σας. Ενδεχομένως θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην δημιουργική σας έκφραση, πολύ συγκινητικό και θα αγγίζει το κοινό σας. Περίοδος ιδιαίτερη έμπνευσης για σας.

Θα σας ενδιαφέρει να ανατρέψετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που πονούν και θα αποφασίσετε ενδεχομένως μία επιλογή ατόμων που θα είναι πλάι σας επειδή σας κατανοούν και όχι μόνο για να περνά ευχάριστα ο χρόνος. Ανανεώστε την σχέση με το ταίρι σας, αναδείξτε το πάθος και την ένταση της συγκίνησης. Αν η φλόγα έχει σβήσει, ενδεχομένως θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο που θα σας νοιώθει βαθιά στην ψυχή.

Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, διορθώστε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις, αλλά με προσοχή, γιατί ενδέχεται να αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά την κατάσταση και τις διαφορές σας.

Ίσως αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, σε ένα βαθμό αυτό σας ευνοεί (ανάλογα το ατομικό σας ωροσκόπιο), αλλά παράλληλα σας προσφέρει την γοητεία του μυστηρίου, αναζητώντας ένα όραμα.

Καρκίνος και Πανσέληνος στον Ταύρο

Διανύετε μία περίοδο κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα και να ωφεληθείτε οικονομικά. Έχετε πάντα κάτι να προσφέρετε, να εμπνευστείτε και να προγραμματίσετε. Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, η Πανσέληνος προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι.

Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Απλές καθημερινές και αισθητικές λεπτομέρειες, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Δύσκολη θα φανεί όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης προς τον Ουρανό. Σας εκπλήσσουν γεγονότα και πρέπει να αποφασίσετε πώς θα ρυθμιστεί η ισορροπία στην οικογένεια,  και τις κοινωνικές σχέσεις.

Καρκίνος και Άρης στον Ζυγό

Με το ευσυγκίνητο ταπεραμέντο που σας διακρίνει, θα είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα βοηθήσει ο διάλογος, που θα περιέχει συναίσθημα και θα είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για επισκευές στο σπίτι, αλλά και για δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν γύρω από το οικοδόμημα.

Προσοχή σε ατυχήματα με φωτιά, όπως και στη χρήση εργαλείων. Επιστρέψτε στο πάθος να προβάλλει συγκινήσεις και να γευτείτε με τον σύντροφό σας όμορφες στιγμές, αποφεύγοντας να λύσετε διαφορές ή να προβάλλετε απαιτήσεις και επιθετικότητα.

Καρκίνος και Δίας στον Σκορπιό

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία.

Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας.

Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, γιατί μπορεί να αποκτήσετε εμμονή και πάθος…κάτι που δεν θα είναι για πάντα σε εύνοια της τύχης!


Καρκίνος και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Πολλές σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, επιφέρει η έκλειψη αυτή αλλά και η κατανόηση των γεγονότων των προηγουμένων μηνών. Οι αξίες σας αλλάζουν και τίθενται σε νέα βάση. Να μην σας φοβίζει η αλλαγή, η ανασφάλεια ή η ανατροπή.

Για αρκετό χρονικό διάστημα, έχετε υποστεί μία αβέβαιη κατάσταση στον τομέα των οικονομικών, με σκοπό να μάθετε να αξιολογείτε διαφορετικά τις προτεραιότητες της ζωής σας. Είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό αυτό, αλλά παράλληλα είναι πολύ δύσκολο, αφού θέλετε σαν φύση ζωδίου, όλα να είναι ζυγισμένα και ισορροπημένα. Ωστόσο, μέσα από τις ανατροπές έρχεται η εξέλιξη του ανθρώπου!

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αντιμετωπίζονται διαφορετικά και ίσως κτητικά, σε σχέση με το χθες. Αλλά παράλληλα κάποια θα πάψουν να είναι πολύ κοντά σας. Σε ένα διαρκές παιχνίδι εναλλαγών, δοκιμάζεστε να ζείτε σε λιγότερη αρμονία από αυτή που συνηθίσατε, αλλά παράλληλα είναι απαραίτητο να κάνετε την αλλαγή και να σταθείτε ενεργοί σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει… είναι γενικότερο και όχι μόνο προσωπικό!

Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας, αλλά περιορίστε για λίγο τις απαιτήσεις. Ο αγώνας για ευημερία οικονομική, σας φέρνει στα άκρα. Αν έχετε συνεργάτη, θα φανεί πως σας ανταγωνίζεται. Μάλιστα μπορεί να διαφωνήσετε έντονα για τα κέρδη της επιχείρησης.

Καρκίνος και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να θέλετε να περάσετε μία χρονική περίοδο με προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε λοιπόν ήδη σε σχέση, ο ουρανός προδιαγράφει όμορφες ιδιαίτερες στιγμές και έντονα συναισθήματα, που ίσως σας ξαφνιάσουν κι εσάς τους ίδιους. Στο ερωτικό σας στοιχείο φωτίζονται συγκινήσεις και πάθη και η παρουσία της Αφροδίτης σε σύνοδο με την Δήμητρα, προσδίδει σοβαρότητα στις ερωτικές επιλογές και διάκριση στις αξιόλογες. Οι δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι και μπορείτε να εκφραστείτε δίχως επιφυλάξεις πλέον, καθώς έχει αποδειχτεί ποιοι αξίζουν.

Απλά, επειδή έως τώρα ήσασταν συνήθως ντροπαλοί, προσέχετε περισσότερο στην έκφραση του πάθους.

Υπάρχει η περίπτωση, αν το υποστηρίζει το ατομικό σας ωροσκόπιο, να προσκολληθείτε σε ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή σας συγκινεί στον τομέα αυτό και θα παραμελήσετε άλλα του χαρακτηριστικά. Δεν θα είναι εύκολο λοιπόν να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του και αυτό θα σας εγκλωβίσει. Στην περίπτωση όμως που υπάρχει σαφής διάκριση και σωστή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα της σχέσης, αφεθείτε στο νέο αυτό προφίλ αυτό-έκφρασης.

Αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο, υπάρχει ένας εκνευρισμός και μία εσωτερική αναστάτωση. Μπορεί να πάρετε την πρωτοβουλία για μία σχέση καθώς τελικά θα διαπιστώσετε την αξία της. Θα τολμήσετε να κάνετε τη διαφορά!

38 Σχόλια

 1. Ιφιγένεια
  Ιφιγένεια at |

  είμαι πιστή αναγνώστρια των σελίδων σας -site kai fb- αλλά δεν γνωρίζω τον ωροσκόπο μου μια που η μητέρα μου δεν θυμόνταν την ακριβή ώρα γεννήσεώς μου αλλά μόνο ότι γεννήθηκα από τις 11.30 ως τις 14.00.Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 18-7-1957. Σε διάφορα site που έψαξα κατά καιρούς έχω βρει διαφορετικούς ωροσκόπους με αποτέλεσμα απλά να μπερδευτώ.Θα ήταν ίσως χρήσιμο σε πολλούς αν βάζατε έναν πίνακα εύρεσης των ωροσκόπων
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαςαλλά και για την καθημερινή ενημέρωση που προσφέρετε

  Reply
 2. maria
  maria at |

  tha ithela na sas rotiso to exis: o astrologos su vgazi ton oroskopo sy simfona me ti ora tis horas pu gennithikes i tin ora tis horas pu megaloses?ine poly simantiko afto gia mena na to xekathariso….eho genithi se xeni hora mehri ta 7 my hroonia ke meta ta 7 , edo Ellada ..tora ime 32…

  efharisto

  Reply
 3. Despondent Kuriakou
  Despondent Kuriakou at |

  OLA MOY PANE XALIA K TA PROVLIMATA YGEIAS MOY XEIROTEREYOYN GIATI

  Reply
 4. TONIA
  TONIA at |

  Κα Σίμου καλημέρα,
  ειμαι γεννημενη στην Αθηνα 18/07/1984 με ωροσκοπο σκορπιό και αφροδίτη στον λέοντα.
  Πριν 2 μέρες ειχα μια παλίνδρομη κύηση και έπεσε το σύμπαν πάνω μου.
  Υπάρχει πιθανοτητα μεσα στο 2016 να εχω μια υγιη εγκυμοσυνη???

  Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

  Αναμένω με ανυπομονησία την απαντηση σας.

  Φιλικά
  Τόνια

  Reply
 5. Μίμης Δημόπουλος
  Μίμης Δημόπουλος at |

  Καλημέρα κα Σίμου

  είμαι γεννημένος 19 Ιουλίου 1969, ώρα 4.17πμ στην Αθήνα. Είμαι τραγουδοποιός/συνθέτης στο επάγγελμα. Μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιες θεαματικές επιτυχίες στην καριέρα μου, αλλά τώρα έχω λόγους να περιμένω μια μεγάλη επιτυχία και άνοδο. Θα έρθει?

  σας ευχαριστώ πολύ

  Reply
 6. Irine
  Irine at |

  Ε γώ γεννηθεί 17/7/86 15:40 με οροσκοπω σκορπιό.Νοιωθω πολύ πίεση στα επαγγελματικά…θα δω ασπρη μέρα; έχω κουραστεί πολύ αυτή τη χρόνια.

  Reply
 7. αν
  αν at |

  ειμαι γεννημενη 18/07/1985 . μεχρι τωρα τιποτα δεν πηγε καλα στη προσωπικη μου ζωη.
  θα αλλαξει κατι ?

  Reply
 8. Annia
  Annia at |

  20/07/1975 ήθελα να μάθω αν θα προκύψει κάτι στα προσωπικά μου. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις; έχω μια περίπλοκη «σχέση» με παρθένο (12/09/82) τον τελευταίο 1,5χρόνο με πολλά μπρος πίσω…

  Reply
 9. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Γεια σας ονομαζομαι μαρινα γεννήθηκα στις 28/06/87 και ώρα 11 το πρωί και έχω σέλινη στον καρκίνο θα ήθελα να μάθω πως θα ειναι το 2017 θα ειναι καλύτερο απο άποψης οικονομικών και θα καταφέρω τελικά να χάσω τα κιλά που θέλω ευχαριστώ πολυ

  Reply
 10. Ερα
  Ερα at |

  Καλησπέρα κυρία Λιλιαν σας ειχα γράψει κ ποιο πανω αλλα δν ξέρω γιατι δν βλέπω ποια το μήνυμα μου. Όπως σας ειχα ξαναγράψει ειμαι γεννημένη στις 16/07/1991 το απόγευμα περιπου στις 17:40 κ εδω κ μια δεκαετία βιώνω σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επιπεδα στη ζωή μου κ οχι προς το καλύτερο φυσικά. Είναι λες κ παλσυω να μείνω ζωντανή μέσα σε μια τρικυμία. Θα ήθελα να μαθω εάν θα συνεχιστεί ολο αυτο συμπαντικό μάθημα γιατι έτσι προσπαθω να το βλεπω για να μπορώ να παω παρακάτω. Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα οικονομική βλέπετε κάτι τετοιο? Μιας κ είμαι ανερη μητέρα. Σας ευχαριστώ

  Reply
 11. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηςη Πέσατε τόσο μεσα είστε φοβερή έμεινα άφωνη θα κάνω οτι μπορώ που δεν..το βλέπω γιατι με ξερω .. Ευχομαι καλή χρόνια με υγεία να έχετε !!!!

  Reply
 12. Γερασιμος
  Γερασιμος at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν λέγομαι Γεράσιμος γεννήθηκα 29/03/91 22:32 το βράδυ θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος εχω πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα με ενδιαφέρει όπως η κοπέλα παραπάνω το θέμα τον κιλών ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  16/07/1991 με οροσκοπο τοξότη βλέπετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο νεο ετος?

  Reply
 14. Κώστας
  Κώστας at |

  29/04/88 μια προβλεψει για το 17

  Reply
 15. Κωστας
  Κωστας at |

  Γεια σας 19/7/85 11:50μεσημερι αθηνα με ωροσκοπο ζυγο..υπαρχει καποια σταθεροτητα το 17 σε επαγγελματικα;θα υπαρξουν οικονομικα καλητερες ευκαιριες;

  Reply
 16. Papa
  Papa at |

  Καλησπέρα έχω γεννηθεί 23/7/1989 και ώρα 06:10 στην αθήνα.Κάτι καλό για το 2017;
  Σας ευχαριστώ,καλές γιορτές

  Reply
 17. Ξενια Ταπανα
  Ξενια Ταπανα at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν. Λέγομαι Ξενια γεννήθηκα 17/07/1969 18.30 μμ στην θεσσαλονικη .θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος ? Θα γνωριζω τον καταλληλο ανθρωπο? Θα κανω ταξιδια ? θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 18. ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ
  ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ at |

  καλησπερα σας με λε νε Γιωτα 1-7-1982 17:50 θα ηθελα να αμθω θα κανω σχεση αυτη τη χρονια

  Reply
 19. Notis
  Notis at |

  Καλησπερα σας,
  Ειμαι γεννημεννος στις 7/7/74 08:30π.μ.
  Βρίσκομαι σε σταυροδρομι μετα απο τεραστιες αλλαγες στη ζωη μου κ δεν ξερω ειλικρινα ποια κατευθυνση θα ακολουθησω…
  Καποια συμβουλη για το επομενο διαστημα;

  Σας ευχαριστω

  Reply

Leave a Reply