Κριός


 2ο- 27 Νοεμβρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε φοβίες σας και να χρησιμοποιείτε σωστά ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα. Αν έχει γίνει κακή χρήση, θα βρεθείτε μπροστά σε αποτελέσματα που θα φανούν δυσάρεστα. Επειδή όλα όμως έχουν την αιτία τους και την λύση τους, μην απογοητευθείτε. Αναπτύξτε περισσότερες πνευματικές αξίες και αποδεσμευτείτε από την κτητικότητα. Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας. Το θέμα της αδικίας ή της χειραγώγησης, θα σας απασχολήσει στις σχέσεις.

Μαθαίνετε να αλλάζετε και αποφασίζετε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους. Αν σας δημιούργησε ανασφάλεια μία σχέση, γιατί είχατε θαυμάσει την παρουσία του συντρόφου στη ζωή σας, μπορεί να μπείτε  στον πειρασμό να τον δεχτείτε ξανά στη ζωή σας. Ή να συναντήσετε έναν ανάλογο σε νοοτροπία, σύντροφο. Αναλογιστείτε τις απώλειες και τα κέρδη, υλικά ή συναισθηματικά, και μην βιαστείτε να ανταποκριθείτε.

Κριός και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Βαρύτητα θα έχει αυτό το διάστημα στα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Φοβίες και ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια ή έχετε ήδη επεξεργαστεί, σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αλλαγές.

 Θα σας συγκινεί βαθύτερα το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, μέσα από εσωτερικές σπουδές. Η απώλεια και η έλλειψη σταθερότητας θα είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και θα ήταν καλό να μην έχετε αφέλεια στην ρευστοποίηση κεφαλαίων ή σε δάνεια ή χρέη. Δύσκολα θα έρθει η βελτίωση, επομένως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόοπτα και αλλαγές.

Στην ψυχολογική σας δομή, αλλάζουν πολλά και είναι δύσκολο πλέον να αφήσετε συσσωρευμένα μέσα σας, συναισθήματα αγωνίας, άγχους, ανικανοποίητου έρωτα και αβεβαιότητας. Ωστόσο, χρειάζεστε τόλμη για να κατανοήσετε αυτό που ζητάτε πραγματικά.

Στις ερωτικές σας σχέσεις, ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα είναι απαραίτητο και πρέπει να σας ενδιαφέρει. Επειδή όμως υπάρχουν και δύσκολα στοιχεία, θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την αλλαγή μέσα από ουσιαστική προσέγγιση με το ταίρι σας, αναθερμαίνοντας την σχέση. Αν δεν είναι εύκολο και δεν μπορείτε να σταθείτε σ’ αυτή την σχέση άλλο, θα ήταν καλό να κλείσει ο κύκλος για να αισθανθείτε ελεύθεροι για νέες κατακτήσεις.

Δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες, θα πρωτοστατούν στο εξής.

—-

Κριός και Πανσέληνος στον Ταύρο

Με την προσοχή σας στραμμένη  στα οικονομικά κινείστε το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Ας περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Άρης, κυβερνήτης σας, είναι δίχως όψη στον χάρτη της Πανσελήνου και σε αδύναμη θέση. Δεν θα ήταν σωστό να δράσετε βιαστικά, δίχως σχεδιασμό. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από  τον τρόπο που κινηθήκατε πρόσφατα. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Κριός και Άρης στον Ζυγό

Το σημαντικό για την αδύναμη θέση του κυβερνήτη σας, Άρη, είναι να προσπαθήσετε να κατανοήσετε πού στοχεύσατε ως προς τις συνεργασίες ή τις προσωπικές σχέσεις και ως πρότινος, οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Το πρόβλημα σχετίζεται κυρίως την επιλογή συνεργατών στον χώρο της καριέρας και στην πρωτοβουλία μέσα από τις σχέσεις αυτές.

Αν έχετε μόνιμο σύντροφο, είναι πιθανόν να προκληθούν δυσαρμονίες μεταξύ σας, κυρίως από λόγους ευθιξίας ή αδυναμίας έκφρασης των συναισθημάτων. Θα πρέπει, αντί να επιτρέψετε την επιθετική διάθεση να σας δημιουργήσει προβλήματα, να επιδιώξετε την επικοινωνία και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σε ό,τι αφορά τις διαφορές μεταξύ σας.

Η άσκηση υπομονής, ευγένειας, διπλωματίας, είναι μία σημαντική εμπειρία για σας.


Κριός και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο.

Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας.

Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

Κριός και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Μία εναρμονισμένη με το στοιχείο φωτιάς του ζωδίου σας, έκλειψη, είναι για σας το ερέθισμα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι σίγουρα πολύ πιο ουσιαστικά και βαθιά στο εξής, κυρίως σε ένα δημιουργικό επίπεδο. Αν είστε καλλιτέχνες, στο έργο σας θα αποδώσετε γιατί θα βιώνετε κάθε του πτυχή και θα εκφράζετε το βάθος της ψυχής σας. Ενδεχομένως θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην δημιουργική σας έκφραση, πολύ συγκινητικό και θα αγγίζει το κοινό σας. Περίοδος ιδιαίτερης έμπνευσης λοιπόν.

Θα σας ενδιαφέρει να ανατρέψετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που πονούν και θα αποφασίσετε ενδεχομένως μία επιλογή ατόμων που θα είναι πλάι σας επειδή σας κατανοούν και όχι μόνο για να περνά ευχάριστα ο χρόνος. Ανανεώστε την σχέση με το ταίρι σας, αναδείξτε το πάθος και την ένταση της συγκίνησης. Αν η φλόγα έχει σβήσει, ενδεχομένως θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο που θα σας νοιώθει βαθιά στην ψυχή.

Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, διορθώστε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις, αλλά με προσοχή, γιατί ενδέχεται να αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά την κατάσταση και τις διαφορές σας.

Ίσως αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, σε ένα βαθμό αυτό σας ευνοεί (ανάλογα το ατομικό σας ωροσκόπιο), αλλά παράλληλα σας προσφέρει την γοητεία του μυστηρίου, αναζητώντας ένα όραμα.


Κριός και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Με την έμφαση στον οίκο των φιλικών σχέσεων και των ομαδικών προσπαθειών, η περίοδος αυτή ευνοεί την ομαδική εργασία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αθλητισμό ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, έχετε θέληση, έμπνευση, αισθητική, όραμα και δύναμη να προχωρήσετε. Νέες προοπτικές μπορεί να βρεθούν, να αγαπήσετε ένα νέο στόχο και να γοητευθείτε από ένα άτομο που θα σας ωθήσει προς νέους ορίζοντες. Η διάθεση σας ωθεί να βλέπετε το μέλλον με φωτεινές προδιαγραφές, αρκεί να διακρίνετε αυτό που σας ταιριάζει.

Συναντάτε νέα άτομα, μαγνητίζετε και μαγνητίζεστε, αρέσετε δίχως δυσκολία και σας έλκουν άνθρωποι που δεν είναι συγκαταβατικοί και συντηρητικοί.

Στους κόλπους μίας συντροφιάς, ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, θα σας δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα. Αν ήδη είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξουν προβλήματα από το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ανταποκριθείτε, αλλά ας μην δώσετε άμεσα στόχο στο περιβάλλον σας. Κάποιο άτομο από το παρελθόν, που βολιδοσκοπούσε να κερδίσει την καρδιά σας, ακόμη προσπαθεί να εισβάλλει στη ζωή σας.

Από ανθρώπους που σας συμπαθούν, θα πάρετε ένα δώρο, είτε ως αντικείμενο, είτε ως φιλία και θαυμασμό. Ωστόσο, τα δώρα αποκτώνται με κόπο ή με καθυστέρηση και σας κουράζει συναισθηματικά η διαρκής προσπάθεια.

Μιλήστε με θάρρος για ό,τι αγαπάτε και σας συγκινεί. Βρείτε ένα χόμπι που ως τώρα δεν ήταν δυνατόν να προστεθεί στον ελεύθερο χρόνο, ξεκαθαρίστε με εκκρεμότητες συναισθηματικές από το χθες. Βελτιώστε τις γνώσεις σας και αναπτύξετε τις ιδέες σας. Θα υπάρξει ενδιαφέρον και θα αρέσει αυτό που αναμεταδίδετε.

4 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply

Leave a Reply