Κριός


23 -30 Απριλίου  Κριός

από την Λίλιαν Σίμου

Κριός και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις για να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις στα οικονομικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες αν παραμείνετε στο κέντρο των εξελίξεων και είστε καινοτόμοι στη σκέψη. Θα είναι σημαντικό να έχετε την επιλογή μέσα από πολλές και διαφορετικές επαφές με όσους μπορούν να προωθήσουν σχέδια και να σας ενθαρρύνουν να πάτε ένα βήμα μπροστά. Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει ο ενθουσιασμός ή η ταχύτητα.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας.

Αν και θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την χαρά της ζωής, η ανάγκη για σιγουριά, προέχει.

———-

Κριός και Άρης στους Διδύμους

Αυτή την περίοδο γίνεστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί.

 Όμως και πιο αγχώδεις γιατί έχετε πολλά να κάνετε αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, πιάνετε το ένα και το αφήνετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε. Οι ιδέες είναι πολλές, ποικίλες, με εναλλαγές διάθεσης.

Είναι ένα διάστημα που θέλετε να περνάτε καλά, να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, να συζητάτε και να φλερτάρετε. Δεν έχετε διάθεση να ασχολείστε με πρακτικά θέματα ή να χάνετε χρόνο με εργασίες που δεν σας προσφέρουν χαρά.

Γίνεστε αγαπητοί εύκολα στον περίγυρο, διεκδικώντας μία θέση στην συντροφιά σας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες, ίσως απλά για να βιώσετε το παιχνίδι της κατάκτησης και της επιβεβαίωσης.

Είναι καλό διάστημα για να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε συμβόλαια, αλλά με τελική έκβαση μετά τις 4 Μαΐου. Μπορείτε να γράψετε, να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και τις σκέψεις σας, να κάνετε μία δραστική θεραπεία και άσκηση.

———

Κριός και Εαρινή Ισημερία 

Η σημαντική Εαρινή Ισημερία σας οδηγεί σε μία ανάγκη για δράση που όμως φαίνεται ανασταλτική κάποιες φορές. Είναι η εποχή σας και έχετε τα γενέθλιά σας, όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας.

Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν λίγο και περιορίζουν τις επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και ασχοληθείτε με τον απολογισμό αξιών. Η έμπνευση σας προσφέρει δυνατότητες που δεν είχατε φανταστεί. Εκμεταλλευτείτε τη! Για κάποιους από εσάς, μία ρομαντική σχέση, μπορεί να γίνει η αιτία να επουλώσετε προβλήματα του χθες, αρκεί να μην είστε καυστικοί σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε άνετα αυτό το διάστημα ευαισθησίες σας.

Αισθηματικά, απολαμβάνετε τις κοινωνικές συναναστροφές και η αγάπη φέρνει φως και πνοή στη ζωή σας, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και τους έχετε ήδη κατακτήσει. Σταθείτε κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.

————

Κριός με την Αφροδίτη στον Κριό

Το ένστικτο δημιουργεί εξάρσεις και συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, αλλά είναι μία παρόρμηση που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε.

Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί.

Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

——

Κριός με τον Δία στον Ζυγό:

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

4 Responses

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply

Leave a Reply