Κριός


18 – 25 Σεπτεμβρίου  Κριός

από την Λίλιαν Σίμου

Κριός και Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Νέο ξεκίνημα για σας, στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν. Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική σας ζωή, ή ένα χόμπι, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

‘[=

Κριός και Άρης στην Παρθένο

– από παρορμητικός – εγκρατής

Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες.

Αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας αυτό το διάστημα. Μην παρασυρθείτε από την ανταγωνιστικότητα που σας διέπει, διατηρήστε μία ήπια αντίδραση και μελετήστε και οργανώστε καλά τις κινήσεις σας.

Αρνητική εμπειρία:

Αν είχατε κάνει καυστικά σχόλια στον χώρο της εργασίας, τότε αυτά επιστρέφουν σ’ εσάς. Αν πάλι είχατε αμελήσει τη δουλειά σας, η ανάγκη για να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, σας δημιουργεί άγχος. Προσέχετε την αγνωμοσύνη από άτομα που βοηθήσατε στο παρελθόν. Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί.


Κριός και Πανσέληνος στους Ιχθείς

Ανακαλύψτε την ρομαντική και ευαίσθητη πτυχή σας. Σταματήστε για λίγο την ταχύτητα και την παρόρμηση, επιμένοντας σε πιο συναισθηματικές εμπειρίες, κυρίως μέσω της δημιουργικής έμπνευσης και μίας τρυφερής συντροφιάς.

Συναισθανθείτε όσους υποφέρουν αυτή την περίοδο, ή είναι μόνοι. Αναζητήστε την εσωτερική σας μοναξιά και τους λόγους που σας ωθούν να ονειρεύεστε.

 Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει μοιάζουν κουραστικές, με χαμηλές απολαβές, αλλά ένα κίνητρο που θα σας συγκινεί πραγματικά, θα γίνει η αιτία να προσπαθήσετε με επιμονή. Υπάρχει άμεση ανάγκη να δείτε πιο πρακτικά την ζωή σας, απαιτώντας να αποδώσει η θέση σας, η φήμη σας ή οι ιδέες που καλλιεργείτε.

Σχεδιάστε ένα στόχο, ακόμη κι αν είναι μακρινός. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε να παλέψετε εσείς και μόνο εσείς, για τις ευκαιρίες της ζωής σας. Θα διαπιστώσετε πως θα είστε νικητές, αρκεί να μην παρασυρθείτε από αναστολές της οικογένειας.

Κριός και Αφροδίτη στον Λέοντα

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας.

Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη.

Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ασφαλείς και σταθεροί. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κριός και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Μία εναρμονισμένη με το στοιχείο φωτιάς του ζωδίου σας, έκλειψη, είναι για σας το ερέθισμα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι σίγουρα πολύ πιο ουσιαστικά και βαθιά στο εξής, κυρίως σε ένα δημιουργικό επίπεδο. Αν είστε καλλιτέχνες, στο έργο σας θα αποδώσετε γιατί θα βιώνετε κάθε του πτυχή και θα εκφράζετε το βάθος της ψυχής σας. Ενδεχομένως θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην δημιουργική σας έκφραση, πολύ συγκινητικό και θα αγγίζει το κοινό σας. Περίοδος ιδιαίτερης έμπνευσης λοιπόν.

Θα σας ενδιαφέρει να ανατρέψετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που πονούν και θα αποφασίσετε ενδεχομένως μία επιλογή ατόμων που θα είναι πλάι σας επειδή σας κατανοούν και όχι μόνο για να περνά ευχάριστα ο χρόνος. Ανανεώστε την σχέση με το ταίρι σας, αναδείξτε το πάθος και την ένταση της συγκίνησης. Αν η φλόγα έχει σβήσει, ενδεχομένως θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο που θα σας νοιώθει βαθιά στην ψυχή.

Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, διορθώστε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις, αλλά με προσοχή, γιατί ενδέχεται να αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά την κατάσταση και τις διαφορές σας.

Ίσως αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, σε ένα βαθμό αυτό σας ευνοεί (ανάλογα το ατομικό σας ωροσκόπιο), αλλά παράλληλα σας προσφέρει την γοητεία του μυστηρίου, αναζητώντας ένα όραμα.


Κριός και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Με την έμφαση στον οίκο των φιλικών σχέσεων και των ομαδικών προσπαθειών, η περίοδος αυτή ευνοεί την ομαδική εργασία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αθλητισμό ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, έχετε θέληση, έμπνευση, αισθητική, όραμα και δύναμη να προχωρήσετε. Νέες προοπτικές μπορεί να βρεθούν, να αγαπήσετε ένα νέο στόχο και να γοητευθείτε από ένα άτομο που θα σας ωθήσει προς νέους ορίζοντες. Η διάθεση σας ωθεί να βλέπετε το μέλλον με φωτεινές προδιαγραφές, αρκεί να διακρίνετε αυτό που σας ταιριάζει.

Συναντάτε νέα άτομα, μαγνητίζετε και μαγνητίζεστε, αρέσετε δίχως δυσκολία και σας έλκουν άνθρωποι που δεν είναι συγκαταβατικοί και συντηρητικοί.

Στους κόλπους μίας συντροφιάς, ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, θα σας δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα. Αν ήδη είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξουν προβλήματα από το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ανταποκριθείτε, αλλά ας μην δώσετε άμεσα στόχο στο περιβάλλον σας. Κάποιο άτομο από το παρελθόν, που βολιδοσκοπούσε να κερδίσει την καρδιά σας, ακόμη προσπαθεί να εισβάλλει στη ζωή σας.

Από ανθρώπους που σας συμπαθούν, θα πάρετε ένα δώρο, είτε ως αντικείμενο, είτε ως φιλία και θαυμασμό. Ωστόσο, τα δώρα αποκτώνται με κόπο ή με καθυστέρηση και σας κουράζει συναισθηματικά η διαρκής προσπάθεια.

Μιλήστε με θάρρος για ό,τι αγαπάτε και σας συγκινεί. Βρείτε ένα χόμπι που ως τώρα δεν ήταν δυνατόν να προστεθεί στον ελεύθερο χρόνο, ξεκαθαρίστε με εκκρεμότητες συναισθηματικές από το χθες. Βελτιώστε τις γνώσεις σας και αναπτύξετε τις ιδέες σας. Θα υπάρξει ενδιαφέρον και θα αρέσει αυτό που αναμεταδίδετε.

——

Κριός με τον Δία στον Ζυγό:

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

4 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply

Leave a Reply