Κριός


16 -23 Ιανουαρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου

Ανήκετε στα ζώδια του έρωτα και της φωτιάς, αυτή η περίοδος δεν φαίνεται να είναι πολύ συγγενική με τα χαρακτηριστικά σας, καθώς λειτουργείτε με τρόπο περισσότερο ονειρικό. 

Σας επιβάλλει επίσης να χαμηλώσετε τους τόνους και να είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων. Να ασχοληθείτε με όσους έχουν ανασφάλεια και αισθάνονται αδύναμοι.

Αυτό σημαίνει πως φεύγει η προσοχή σας από το «εγώ» και πάει στην ανάγκη κάποιου άλλου.

 Η ανιδιοτέλεια θα είναι βασικό σας προσόν, θα σας βοηθήσει εσωτερικά και θα σας κάνει περισσότερο αγαπητούς στο μέλλον.

Αν έχετε στην προσωπική σας ζωή κάποιο νομικό ή ιδεολογικό πρόβλημα, θα είστε στην κατάλληλη περίοδο προκειμένου να το κατανοήσετε και να το θεραπεύσετε.

Η υλική ανασφάλεια μπορεί να σας φέρει όμως σε σύγχυση και να επιδιώξετε να προβάλλετε την ανάγκη για μία σταθερότητα που προς το παρόν δεν είναι εφικτή οικονομικά. Αποφύγετε τις διενέξεις στον χώρο εργασίας, καθώς υπάρχει μία ίντριγκα.

————

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Η δυναμική Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο αναστάτωσης, αλλά και παρορμητική σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα νιώθετε την επιθυμία να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε την ποιότητα της ζωής σας, αλλά μπορεί γεγονότα να σας κρατούν σε εγρήγορση και ίσως σε διαρκή αντίδραση.

Νιώθετε την ανάγκη της προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής, ενώ θα περάσετε αρκετό χρόνο στο σπίτι κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Γενικά θα έχετε την ανάγκη να προστατέψετε τους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε με παιδιά, οικογένεια, ενώ θα περάσετε αρκετό χρόνο τακτοποιώντας τους χώρους του σπιτιού αλλά και της εργασίας σας.

Οι επιλογές είναι απαραίτητο να συνδυαστούν με τις σχέσεις και την οικογένεια, αποφύγετε όμως τις διενέξεις.

Ακόμα θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ενώ κατά γενική ομολογία θα νιώσετε μια κάποια νοσταλγία για περασμένες γιορτές των παιδικών σας χρόνων ή θα αναπολήσετε ευτυχισμένες στιγμές που έχουν περάσει.

 Στην καριέρα και στα κοινωνικά θέματα, μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι ή αντιμέτωποι με ανταγωνισμό, και οι συνεργασίες ή μία σοβαρή σχέση χρειάζονται προσοχή, αφού ο τομέας αυτός απαιτεί από σας περισσότερα από αυτά που είστε διατεθειμένοι να δώσετε αυτή την εποχή.

————

Με τον Άρη στους Ιχθείς

Η περίοδος αυτή θα είναι υποτονική και θα δημιουργεί ασάφεια, άγχος, κάνοντάς σας διστακτικούς, λιγότερο παρορμητικούς. Μπορεί το άγχος να διατηρηθεί ακόμη για ένα χρονικό διάστημα, γιατί γενικά είστε σε μία ομιχλώδη κατάσταση εσωτερικά και αυτό μειώνει την προώθηση των ιδεών σας, αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε σύντομα πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο βέβαιοι για τα όνειρά σας. Επιμεληθείτε τα προσεκτικά, σχεδιάστε και δώστε χρόνο όπου χρειάζεται. Απλά μην μένετε πλέον σε σύγχυση και αδράνεια.

Υπάρχει έμπνευση, δημιουργική έφεση και καλλιτεχνική προδιάθεση, αν έχετε κάποιο ταλέντο. Προσέχετε όμως μήπως πως έχετε παρασκηνιακή επιθετική συμπεριφορά από έναν άνθρωπο καυστικό ή επικριτικό. Στην ουσία όμως –αν αυτό ευσταθεί -είναι ένα ερέθισμα για να παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες σωστές επιλογές.

Αποφύγετε κάθε πράξη που εμπεριέχει ρίσκο ή δεν είναι στα πλαίσια της εντιμότητας.

Η ρομαντική διάθεση των ημερών, σας κάνει να ονειροπολείτε προφανώς μία σχέση πλατωνική ή δύσκολα εφικτή. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει ένα ενδιαφέρον για σας που δεν αντιλαμβάνεστε.

——

Με τον Δία στον Ζυγό:

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

2 Responses

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply

Leave a Reply