Κριός


15 – 22 Ιανουαρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Ιδιαίτερα αποφασιστικοί, θα θελήσετε να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα μελλοντικά σχέδια, προκειμένου να κατακτήσετε ένα επαγγελματικό στόχο. Η κορυφή είναι μπροστά σας και είστε έτοιμοι να κάνετε το παν για να την φθάσετε. Όπλο σας είναι η γοητεία που εκπέμπετε και η τρόπος που προβάλλετε τον εαυτό σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό. Μία μακροχρόνια επένδυση, μπορεί να αρχίσει να αποδίδει.

Στην αισθηματική σας ζωή, αν είστε μόνοι, θα γοητεύετε και θα δημιουργείτε μία αίσθηση γύρω σας. Αν έχετε μία σχέση, ενδιαφέρεστε και συζητάτε προφανώς, να την επισημοποιήσετε ή τουλάχιστον, να την παρουσιάσετε στο περιβάλλον σας.

Η κοινοποίησή σας, σας δίνει χαρά και σας βοηθά να χαρείτε τις κατακτήσεις σας, δίχως περιορισμό.

Κριός και Πανσέληνος στον Καρκίνο

Η δυναμική Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια περίοδο αναστάτωσης, αλλά και παρορμητικά σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα νιώθετε την επιθυμία να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε την ποιότητα της ζωής σας, αλλά μπορεί γεγονότα να σας κρατούν σε εγρήγορση και ίσως σε διαρκή αντίδραση.

Νιώθετε την ανάγκη της προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής, ενώ θα περάσετε αρκετό χρόνο στο σπίτι κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Γενικά θα έχετε την ανάγκη να προστατέψετε τους αγαπημένους σας, να ασχοληθείτε με παιδιά, οικογένεια, ενώ θα περάσετε αρκετό χρόνο τακτοποιώντας τους χώρους του σπιτιού αλλά και της εργασίας σας.

Οι επιλογές είναι απαραίτητο να συνδυαστούν με τις σχέσεις και την οικογένεια, αποφύγετε όμως τις διενέξεις.

Ακόμα θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ενώ κατά γενική ομολογία θα νιώσετε μια κάποια νοσταλγία για περασμένες γιορτές των παιδικών σας χρόνων ή θα αναπολήσετε ευτυχισμένες στιγμές που έχουν περάσει.

 Στην καριέρα και στα κοινωνικά θέματα, μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι ή αντιμέτωποι με ανταγωνισμό, και οι συνεργασίες ή μία σοβαρή σχέση χρειάζονται προσοχή, αφού ο τομέας αυτός απαιτεί από σας περισσότερα από αυτά που είστε διατεθειμένοι να δώσετε αυτή την εποχή.

—-

Κριός και Άρης στον Σκορπιό

Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας και βρίσκεται σε ένα κατάλληλο ζώδιο πλέον, αφήνοντας την ευθεία αντιπαράθεση των σχέσεων. Ωστόσο, μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας.

Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι σε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας.

Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας, αλλά λόγω της δυνατής θέσης του πλανήτη, οι προοπτικές αποθεραπείας είναι πολλές.

Στα αισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας. Κατανοώντας αυτό που σας άφησαν οι προηγούμενοι μήνες, κάποιες σχέσεις τελειώνουν οριστικά, κάποιες άλλες γίνονται «σχέσεις καρδιάς και ψυχής».


Κριός και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο.

Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας.

Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

4 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply

Leave a Reply