Κριός


20 – 27  Φεβρουαρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου

Η εξωστρέφεια με την εσωστρεφή τάση των ημερών, είναι για σας μία δύσκολη εσωτερική σύγκρουση. Σε μία στροφή προς το παρελθόν, οι ευαισθησίες σας οδήγησαν να είστε υπερβολικά ρομαντικοί και εύπιστοι.  Η ανάγκη να φωτίσετε τις αδυναμίες και τα λάθη σε επιλογές, σας κάνει να είστε άλλοτε μαχητικοί, άλλοτε ονειροπόλοι και συχνά αυτό θα σας απογοητεύει. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε θολές ιδέες, ή σκέψεις, όπως και βιαστικές αποφάσεις για ό,τι είναι παρασκηνιακό.

Θα σκεφθείτε θέματα πεποιθήσεων και πίστης, οραματισμών και εσωτερικής αναζήτησης. Μπορεί να ασχοληθείτε με πνευματικές πηγές και πνευματικούς δρόμους στο εξής, με καθαρότητα και διαύγεια ψυχής. Θα ήταν καλό να έχετε και ενδιαφέρον για όσους είναι ταλαιπωρημένοι, αδύναμοι, μόνοι, αλλά να αποφύγετε στο εξής να πέσετε θύματα ευσπλαχνίας ή συμπόνιας.

———

Με την έκλειψη Σελήνης

Θετική είναι η έκλειψη για το ζώδιό σας, αφού εναρμονίζεται η φωτιά σας και υπάρχει έμφαση στο στοιχείο αυτό.  Φέρνει αρκετές ιδέες στο προσκήνιο, δημιουργική διάθεση και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας και τις προτάσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι ιδέες σας θα αγγίξουν φίλους ή ανθρώπους που συμμερίζονται το έργο σας. Θα ακουστούν και μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο εκείνων που για σας ξεχωρίζουν στην καρδιά σας. Η αγάπη γίνεται χαρά και απόλαυση, φωτίζει τη ζωή σας. Διαφορετικά, αν δεν σας προσφέρει λάμψη, θα αποφασίσετε να διακόψετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

 Ενώ πρέπει να προγραμματίσετε τους στόχους σας για μία σοβαρή τροπή στη σχέση ή μία αξιόλογη συνεργασία.

Ασχοληθείτε με όσους έχουν πλέον αποδείξει πως αξίζουν την αγάπη σας και προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας να καλλιεργήσετε όμορφες προσωπικές σχέσεις. Αλλά και απομακρύνοντας όσους δεν έχουν θέση στη ζωή σας πλέον και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά.

————

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Το ένστικτο δημιουργεί εξάρσεις και συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, αλλά είναι μία παρόρμηση που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί. Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

————

Με τον Άρη στον Κριό

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση  ή μία επιχείρηση, μπορεί να συνδεθούν άμεσα με την προοπτική καριέρας.

 

– Ας αποφύγετε την υπερεκτίμηση δυνάμεων και την παρόρμηση όταν επιδιώκουν να σας χειραγωγήσουν. Είναι πιθανό να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Οι νομικές αντιπαραθέσεις οξύνονται και χρειάζεται εγρήγορση. Οι σχέσεις δέχονται προκλήσεις.

——

Με τον Δία στον Ζυγό:

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

2 Responses

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply

Leave a Reply