Κριός


16 – 23 Ιουλίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Σε ένα περιβάλλον με ιδεώδη και έμπνευση, θεωρήσατε πως κάποιοι άνθρωποι σας ωθούσαν να διατηρήσετε το πνεύμα ανεξαρτησίας. Ήταν ομοϊδεάτες, φίλοι, αλληλέγγυοι σε ένα κοινό οδοιπορικό με ανθρωπιστικά ιδανικά. Δεν αποκλείεται το ιδανικό να ενεπλάκη και με το ερωτικό, και η σύνδεση ήταν περισσότερο έντονη. Ωστόσο,  έρχεται τώρα η ευκαιρία να αναλογιστείτε πόσο και πού εστιάσατε το ενδιαφέρον σας και πού επενδύσατε χρόνο, ιδέες, συναίσθημα. Αν και διαθέτετε την δύναμη της αγάπης σε βάθος, είναι πολύ πιθανό να αμελήσατε την αγάπη για κοντινά σας άτομα, ή για τον ίδιο σας τον εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθείτε στο συλλογικό καλό. Όμως προδοθήκατε. Οι αγαπημένοι σας παραμελήθηκαν ή δεν εστιάσατε σε μία προσωπική σχέση, παρά μόνο σε μία ευρύτερη συμμετοχή. Η φωτιά σας ενέπνευσε και κινητοποίησε πολλούς αλλά δεν είχαν οι βασικοί σας οδηγοί, τα αγνά κίνητρα που φανταστήκατε.  Χρειάζεται να αλλάξετε οπτική και να απομακρύνετε εκείνους που στο πρόσχημα της αλληλεγγύης, εκμεταλλεύονται συναισθήματα και συνειδήσεις.

Κριός και έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Η έκλειψη αγγίζει τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Φέρνει στο φως αντιπαραθέσεις, περιουσιακές διευθετήσεις και σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε υπάρξει έντιμοι, η εποχή αυτή θα σας βοηθήσει. Αν είστε εμπλεκόμενοι σε παρασκηνιακές ενέργειες, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε στο απυρόβλητο.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των σχέσεων. Θέματα με την κατοικία, με αλλαγές στο σπίτι ή στην πατρική περιουσία, είναι στα ενδιαφέροντα των ημερών.  

Στον κοινωνικό σας χώρο διακρίνεστε, αλλά και δημιουργούνται αντιπαλότητες που προσπαθούν να σας εμποδίσουν με δόλια μέσα. Μην παρασύρεστε από πεπαλαιωμένες ιδέες, ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείτε να ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Δώρο της έκλειψης:

Θα ονειρευτείτε ξανά, με έμπνευση και στόχο να κυοφορήσετε την νέα αρχή. Πρακτικές απολαβές θα σας ενδυναμώσουν.

———–

Κριός και Αφροδίτη στον Λέοντα

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ασφαλείς και σταθεροί. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κριός και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Οι στόχοι σας μπορεί να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα, η εφευρετικότητα σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί έλξη προς άτομα με παρόμοια ιδεολογία με τη δική σας και θα αναλάβετε ένα έργο από κοινού. Με ένα άτομο όμως του φιλικού περιβάλλοντος, ίσως ενοχληθείτε γιατί θα σας εκπλήξει δυσάρεστα.  Ωστόσο, οι φίλοι ή ο κοινωνικός σας χώρος, στηρίζουν το έργο σας τις περισσότερες φορές και σας ενθαρρύνουν. Αν αντιμετωπίζετε επαγγελματικά προβλήματα, τώρα θα δείτε να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και θα κάνετε τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις ή θα αλλάξετε τα δεδομένα ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θα είστε επινοητικοί και καινοτόμοι.

 


Κριός και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο.

Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας.

Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

9 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply

Leave a Reply