Κριός


21 – 28 Μαΐου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και Αφροδίτη στον Καρκίνο

Φωτεινές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λάμψη σας έλκει ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά παράλληλα και ζήλια και αθέμιτο ανταγωνισμό. Προσπαθήστε να είστε διορατικοί και με αφυπνισμένο το ένστικτο.

Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις  για ανούσια θέματα και λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή. Οξύτητα, αντιπαραθέσεις, αντιδράσεις, λεκτικές προστριβές θα φέρουν μία προσωρινή αναστάτωση.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει τάση για αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού.

Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε, θα πρέπει να προγραμματιστούν με σκέψη κι όχι ρίσκο. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα.

——–

Κριός και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Οι στόχοι σας μπορεί να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα, η εφευρετικότητα σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί έλξη προς άτομα με παρόμοια ιδεολογία με τη δική σας και θα αναλάβετε ένα έργο από κοινού. Με ένα άτομο όμως του φιλικού περιβάλλοντος, ίσως ενοχληθείτε γιατί θα σας εκπλήξει δυσάρεστα.  Ωστόσο, οι φίλοι ή ο κοινωνικός σας χώρος, στηρίζουν το έργο σας τις περισσότερες φορές και σας ενθαρρύνουν. Αν αντιμετωπίζετε επαγγελματικά προβλήματα, τώρα θα δείτε να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και θα κάνετε τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις ή θα αλλάξετε τα δεδομένα ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θα είστε επινοητικοί και καινοτόμοι.

——-

Κριός και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις για να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις στα οικονομικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες αν παραμείνετε στο κέντρο των εξελίξεων και είστε καινοτόμοι στη σκέψη. Θα είναι σημαντικό να έχετε την επιλογή μέσα από πολλές και διαφορετικές επαφές με όσους μπορούν να προωθήσουν σχέδια και να σας ενθαρρύνουν να πάτε ένα βήμα μπροστά. Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει ο ενθουσιασμός ή η ταχύτητα.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας.

Αν και θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την χαρά της ζωής, η ανάγκη για σιγουριά, προέχει. Ωστόσο, το όνειρο σας οδηγεί στο να υλοποιήσετε τα πιο βαθιά σας όνειρα…

Κριός και Πανσέληνος στον Σκορπιό

Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να σας απασχολεί για την  προώθηση των ενδιαφερόντων σας και ανάπτυξη εισοδήματος.

Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα πρέπει να  επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία τάση να παρασυρθείτε από το συναίσθημα της συμπόνιας.

Πολύ σημαντικό θα είναι να εστιάσετε στην δημιουργική σας έμπνευση, αλλά και να διατηρήσετε πλάι σας τις σχέσεις «καρδιάς» που αξίζουν πραγματικά!

Αν είστε ήδη επιβαρυμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα βρείτε κάποια λύση για να διευκολύνετε τον προϋπολογισμό σας. Είναι μία ευνοϊκή περίοδος για διευθέτηση οφειλών ή για λύσεις σε κληροδοτήματα και επενδυτικά προγράμματα.

Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι δεν είναι τόσο επίμονο, αντίθετα θα ξεπεραστεί. Υπάρχει σύντομη ανάκαμψη.

Στα αισθηματικά ζητήματα, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική δύναμη στο φως και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας αλλά και να εμμένετε σε μία κατάσταση που έχει φθαρεί. Αν η σχέση δεν μπορεί να ανακάμψει, ας προχωρήσετε μπροστά!

 


Κριός και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο.

Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας.

Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

6 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply

Leave a Reply