Κριός


19 – 26 Ιουνίου  Κριός

από την Λίλιαν Σίμου

Κριός και Θερινό Ηλιοστάσιο

Η περίοδος αυτή σας οδηγεί να θέσετε γερά θεμέλια για την βάση σας, την οικογένειά σας, το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Απαλλαγείτε από φοβίες, αναστολές, πάθη και την ανάγκη να χειριστείτε τους άλλους. Ας είστε εγκρατείς, γιατί μπορεί να γίνουν πολλές βεβιασμένες κινήσεις.

Πάθη, αδυναμίες, ένταση και ενθουσιασμός, ωθούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε μία νέα αρχή. Θα δεχθείτε όμως προσωπική επίθεση από άτομα που απαιτούν να είστε πιο συγκαταβατικοί ή βολικοί γι’ αυτούς. Ή φθονούν τον ενθουσιασμό και την δύναμη που διαθέτετε, για να δώσετε ξανά την μάχη για το μέλλον σας. Είναι δύσκολο να κατανοήσουν πώς εσείς θα είστε πάντα στην πρώτη γραμμή, έστω και λαβωμένοι.

Προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις, όπου υπάρχει αρκετή ένταση ή μπορεί να πληγώσουν το συναίσθημά σας, αν είστε προστατευτικοί, υποχωρητικοί, πνιγηροί.

———-

Κριός και Πανσέληνος στον Τοξότη

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλυθεί ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με ιδέες, αντιλήψεις και συμφωνίες. Λίγο πριν να εξελίξετε την σκέψη προς ανώτερες φιλοσοφικές ιδέες, θα πρέπει να αντιληφθείτε τις απλές και πρώτες πληροφορίες και να τις επεξεργαστείτε εσωτερικά. Οι σχέσεις με συγγενείς είναι μέρος της απελευθέρωσης από εμπόδια που καθυστερούν την διαδρομή σας. Οι σχέσεις αυτές,  στην περίπτωση που δεν είναι θετικές, θα περάσουν κρίση και οι αντιδράσεις οφείλονται σε υποσυνείδητες ανασφάλειες.

Ίσως μάλιστα αποκαλυφθεί ένα παραπλανητικό σχέδιο, ένα ψέμα.

Δίχως να έχετε την ανάγκη να περιοριστείτε, θα σας φανεί αρκετά απλό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναζητήσετε απαντήσεις μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης. Προσοχή όμως στις επιρροές που παίρνετε από ιδέες και όνειρα ανέφικτα ή απατηλά. Όσοι έχετε σχέση με έγγραφα ή σπουδές, ας είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας.

Προσοχή:

Ίσως αισθανθείτε ανεπαρκείς ή ανασφαλείς ως προς την σταθερότητα των ιδεών και προοπτικών.

———

Κριός και Άρης στον Καρκίνο

Αναζητάτε την προσωπική σας διαδρομή και ένα σημαντικό στόχο ή προοπτική. Η περίοδος αυτή σας υπόσχεται μία ιδιαίτερη ανακατάταξη, που όμως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα.

Η ένταση, το πάθος αλλά και η μαχητικότητα, θα σας κάνουν απότομους και αρκετά εριστικούς. Ενίοτε αυτό θα φέρνει αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, ενίοτε θα βγαίνει ως δυσκολία στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επειδή και τα δύο είναι δυσάρεστα, προσπαθείτε να μην επαναλάβετε λάθη του χθες και να διδαχθείτε από αυτά. Αντί να επιβάλλεστε επίμονα στους οικείους σας, αποφασίστε να ξεκινήσετε μαζί τους μία νέα μορφή επικοινωνίας, περισσότερο εσωτερικής.

Στην πορεία της διέλευσης του Άρη στον Καρκίνο, οι ιδέες σας φωτίζονται και μπορείτε να κρίνετε πιο σωστά κυρίως τις σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά για σας και σας φέρνουν πιο κοντά με εκείνους που θεωρείτε πλέον «σαν οικογένεια».

———

Κριός και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Αλλάξτε συνήθειες, τρόπο σκέψης, γίνετε πιο υπομονετικοί και περισσότερο πρακτικοί. Είναι λίγο δύσκολο να αναχαιτίσετε την ταχύτητά σας, αλλά είναι σημαντικό αυτή την περίοδο. Θα δώσετε λίγο χρόνο στον προγραμματισμό. Η επικοινωνία και η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με αγαπημένους, τονίζεται μέσω μηνυμάτων, αλλά και μέσω σημαντικών συναντήσεων.

Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως. Θα σας ενθουσιάσουν με ιδέες που θα περιέχουν οράματα, θα πρέπει να επιμείνετε να τις υλοποιήσετε με πάθος και τόλμη.

Προσπαθήστε να αποφύγετε το παιχνίδι του έρωτα με άτομα που διαφέρουν ριζικά από εσάς, διατηρήστε την ποιότητα στην αισθηματική σας ζωή. Ο έρωτας πρέπει να σας απελευθερώνει.

Συναντήσεις με ανθρώπους της γνώσης, σας δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας.

Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Σε μία συμφωνία, πρέπει να προσέχετε τι υπογράφετε. Διαπραγματευθείτε σωστά και σθεναρά.

————

Κριός με την Αφροδίτη στον Κριό

Το ένστικτο δημιουργεί εξάρσεις και συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, αλλά είναι μία παρόρμηση που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε.

Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί.

Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

——

Κριός με τον Δία στον Ζυγό:

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

4 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply

Leave a Reply