Κριός


12 – 19 Μαρτίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε την αναδόμηση «εκ των έσω». Λίγο δύσκολο για ένα εξωστρεφές ζώδιο σαν εσάς, αλλά πρέπει να θυμόσαστε πως πλησιάζουν τα γενέθλιά σας. Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μία νέα αρχή και να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με την ευκαιρία της Νέας Σελήνης.

 Σίγουρα τα θετικά σας περιμένουν. Σύντομα θα έχετε τα γενέθλιά σας.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Μετά από μία ανατροπή των δεδομένων του χθες, πολλά θετικά σας περιμένουν. Αδράξτε την ευκαιρία γιατί μία νέα αστρολογική χρονιά σύντομα για σας, θα χαρακτηριστεί από πολλές από τις αποφάσεις αυτής της Νέας Σελήνης. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο φιλικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

——

Κριός και Αφροδίτη στον Κριό

Το ένστικτο δημιουργεί εξάρσεις και συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν.

Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, αλλά είναι μία παρόρμηση που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί.

Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

——

Κριός και Πανσέληνος στην Παρθένο

Προσεκτική εργασία και επιμέλεια θα χρειαστείτε, εξετάζοντας λεπτομέρειες στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν.

Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική ή σας ζωή ή τις συντροφιές σας,  διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

Πάρτε πρωτοβουλίες και ακολουθήστε ένα ενδιαφέρον που σας συναρπάζει. Μην ξεχνάτε, η Άνοιξη, είναι η εποχή σας!

—-

Κριός και έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Η έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος της ταλαιπωρίας σε ένα σοβαρό στόχο, κυρίως αν έχει συλλογική και ομαδική χροιά. Κατά συνέπεια, εκεί αφήνετε το στίγμα σας, αλλά και αναγνωρίζετε ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτετε. Οι μέρες αυτές θα δείξουν αν το έργο σας έχει προοπτική εξέλιξης, αν έχει δυνατότητα προόδου και επίσης, αν είστε σε θέση να πετύχετε τον στόχο. Επομένως θα γίνουν επιλογές και αν κρίνετε πως δεν θα φθάσετε σε αποτέλεσμα, πολύ πιθανόν να αλλάξετε κατεύθυνση

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος θα είναι επίσης για τους φίλους και όσα άτομα έχετε κατά νου να διατηρήσετε ως κοινωνική γνωριμία. Έχει κριθεί αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, αν μπορούν να συμπορεύονται με τις ιδέες και το έργο σας, οπότε, κάποιοι που πλέον έχουν χαράξει διαφορετικό δρόμο, θα είναι άνθρωποι που θα πάψουν να σας συναντούν ή δεν θα έχετε πλέον επιθυμία και χρόνο να αφιερώνετε σ’ αυτούς.  Δεν είναι άσχημο, είναι ίσως απαραίτητο να διατηρούμε επαφή με όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα με μας.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον, περισσότερο έντονο αλλά και με αμφίβολη διάρκεια, θα σας προκαλέσει συγκινησιακά. Αν θέλετε να ανάψει μία νέα σπίθα στη ζωή σας, αποφασίστε να ανταποκριθείτε, αλλά μην επενδύετε σε υποσχέσεις και όνειρα. Φαίνεται πως εισπράττετε χαρά και απόλαυση.

——

Κριός και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Θετική είναι η έκλειψη για το ζώδιό σας, αφού εναρμονίζεται η φωτιά σας και υπάρχει έμφαση στο στοιχείο αυτό.  Φέρνει αρκετές ιδέες στο προσκήνιο, δημιουργική διάθεση και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας και τις προτάσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι ιδέες σας θα αγγίξουν φίλους ή ανθρώπους που συμμερίζονται το έργο σας. Θα ακουστούν και μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο εκείνων που για σας ξεχωρίζουν στην καρδιά σας. Η αγάπη γίνεται χαρά και απόλαυση, φωτίζει τη ζωή σας. Διαφορετικά, αν δεν σας προσφέρει λάμψη, θα αποφασίσετε να διακόψετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

 Ενώ πρέπει να προγραμματίσετε τους στόχους σας για μία σοβαρή τροπή στη σχέση ή μία αξιόλογη συνεργασία.

Ασχοληθείτε με όσους έχουν πλέον αποδείξει πως αξίζουν την αγάπη σας και προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας να καλλιεργήσετε όμορφες προσωπικές σχέσεις. Αλλά και απομακρύνοντας όσους δεν έχουν θέση στη ζωή σας πλέον και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά.

—–

Κριός και Άρης στον Τοξότη

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό.

– Προσοχή σε αμφίβολες ιδεολογίες και ψευδο-δασκάλους. Μπορεί να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό ή θρησκευτικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Σε νομικές αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν είστε σπουδαστές, χρειάζεται συγκέντρωση και πρόγραμμα για να προοδεύσετε.


Κριός και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο.

Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας.

Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

6 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply

Leave a Reply