Κριός


24 -31 Ιουλίου  Κριός

από την Λίλιαν Σίμου

Κριός και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+ Απόλυτα εναρμονισμένη η Νέα Σελήνη, ανοίγει προοπτικές και σας προσφέρει την ευκαιρία για να ερωτευθείτε, να βρείτε ταίρι ή να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το μέλλον της. Καθώς σας δημιουργεί ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες.

Γοητευμένοι από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, η περίοδος αυτή σας υπόσχεται περισσότερη δράση και μάλιστα στιγμές πάθους. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μπορείτε να δώσετε βαρύτητα σε ένα σχέδιο που μελλοντικά θα αποδώσει, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε πολλά. Κάποιος που μπορεί να σας υποστηρίξει, θα εμφανιστεί χωρίς να το περιμένετε ίσως ή θα κάνει μία πρόταση που θα σας ενδιαφέρει. Απλά αφήστε στον χρόνο να επιβεβαιώσει την βαρύτητα της πρότασης αυτής.

-Ο εγωισμός μπορεί να φέρει λάθη. Μάθετε να συμβιβάζεστε! Οι σχέσεις είναι ένα «μοίρασμα» ψυχής.  Μην αναζητάτε ένα άπιαστο ιδανικό αλλά και μην εμπιστεύεστε όποιον σας προσφέρει μία εξιδανικευμένη προοπτική. Κυρίως μην βιάζεστε να αποφασίσετε…

—————-

Κριός και Άρης στον Λέοντα

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς ο Άρης –κυβερνήτης σας- παύει να συγκρούεται μαζί σας μετά από το τελευταίο δίμηνο, σχηματίζει πλέον θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή.

Ο Άρης θα σας φέρει ξανά τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά.

 Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε γοητευτικοί, μαγνητικοί, ερωτικοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από τις κινήσεις, τις πράξεις, το στυλ σας δίχως μεγάλη προσπάθεια.

Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο, να είστε κοντά και να συζητήσετε από ψυχής για ό,τι σας απασχολεί.

————

Κριός και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Ευαισθησίες και συγκίνηση αναπτύσσονται αυτές τις ημέρες. Ίσως αισθανθείτε ευάλωτοι ή πολύ τρυφεροί.

Η Πανσέληνος αφορά τις μελλοντικές σας προοπτικές σε σχέση με την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα.

Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο.

Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς και ονειρικοί, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή! Θα αντιμετωπίσετε ανταγωνισμού και αντιζηλίες, ή εμπόδια «εκ των έσω».

Στα αισθηματικά σας όμως, μία ρομαντική ιστορία, ξεκαθαρίζει και γίνεται συγκεκριμένη πια. Αλλάζουν οι συνθήκες υπέρ σας… Χαρείτε ολιγοήμερες διακοπές, σχεδιάστε τις διακοπές ή εξόδους ψυχαγωγίας, με το ταίρι σας.

———

Κριός και Αφροδίτη στους Διδύμους

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή.

Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον.

——–

Κριός και Θερινό Ηλιοστάσιο

Η περίοδος αυτή σας οδηγεί να θέσετε γερά θεμέλια για την βάση σας, την οικογένειά σας, το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Απαλλαγείτε από φοβίες, αναστολές, πάθη και την ανάγκη να χειριστείτε τους άλλους. Ας είστε εγκρατείς, γιατί μπορεί να γίνουν πολλές βεβιασμένες κινήσεις.

Πάθη, αδυναμίες, ένταση και ενθουσιασμός, ωθούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε μία νέα αρχή. Θα δεχθείτε όμως προσωπική επίθεση από άτομα που απαιτούν να είστε πιο συγκαταβατικοί ή βολικοί γι’ αυτούς. Ή φθονούν τον ενθουσιασμό και την δύναμη που διαθέτετε, για να δώσετε ξανά την μάχη για το μέλλον σας. Είναι δύσκολο να κατανοήσουν πώς εσείς θα είστε πάντα στην πρώτη γραμμή, έστω και λαβωμένοι.

Προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις, όπου υπάρχει αρκετή ένταση ή μπορεί να πληγώσουν το συναίσθημά σας, αν είστε προστατευτικοί, υποχωρητικοί, πνιγηροί.

———-

Κριός και Άρης στον Καρκίνο

Αναζητάτε την προσωπική σας διαδρομή και ένα σημαντικό στόχο ή προοπτική. Η περίοδος αυτή σας υπόσχεται μία ιδιαίτερη ανακατάταξη, που όμως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα.

Η ένταση, το πάθος αλλά και η μαχητικότητα, θα σας κάνουν απότομους και αρκετά εριστικούς. Ενίοτε αυτό θα φέρνει αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, ενίοτε θα βγαίνει ως δυσκολία στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επειδή και τα δύο είναι δυσάρεστα, προσπαθείτε να μην επαναλάβετε λάθη του χθες και να διδαχθείτε από αυτά. Αντί να επιβάλλεστε επίμονα στους οικείους σας, αποφασίστε να ξεκινήσετε μαζί τους μία νέα μορφή επικοινωνίας, περισσότερο εσωτερικής.

Στην πορεία της διέλευσης του Άρη στον Καρκίνο, οι ιδέες σας φωτίζονται και μπορείτε να κρίνετε πιο σωστά κυρίως τις σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά για σας και σας φέρνουν πιο κοντά με εκείνους που θεωρείτε πλέον «σαν οικογένεια».

——

Κριός με τον Δία στον Ζυγό:

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

4 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply

Leave a Reply