Λέων


 24 -31 Ιουλίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

Λέων και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+Τι πιο ενδιαφέρον για σας, αφού η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σας! Και μάλιστα με τον Άρη πλέον στο περιβάλλον σας, τον Ερμή και τον Β. Δεσμό της Σελήνης, αισθάνεστε σιγουριά για τον εαυτό σας, όπως και την επιθυμία να χαρείτε και να επενδύσετε σε όποιον έχετε στην σκέψη σας! Αναδείξετε το προφίλ σας, τα ταλέντα και την λάμψη σας, αλλά αποφύγετε να έχετε υπερβολικά πομπώδη συμπεριφορά! Οι δυνατότητες που έχετε να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε, είναι πολλές!

Προκαλείστε από άτομα που ανήκουν στο φιλικό  περιβάλλον και έχουν αναστολές, δισταγμούς ή ασταθή συμπεριφορά. Αν επικεντρωθείτε εκεί, θα είστε υποστηρικτικοί στα προβλήματά τους, αλλά θα σας κουράσει αυτό σε προσωπικό επίπεδο. Η απόδοσή σας σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρουν, θα είναι μειωμένη. Το καλύτερο θα είναι να δώσετε την υποστήριξή σας, αλλά με μέτρο. Παράλληλα να βρείτε μία αφορμή να διατηρήσετε την αυτονομία σας.

-Προσοχή στην απαισιοδοξία από αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάποια συνεργασία μπορεί να σας πιέσει έντονα αυτή την εποχή, για αυτό με ψυχραιμία, ας αναζητήσετε λύσεις.

———

Λέων και Άρης στον Λέοντα

Στον δικό σας χώρο έχουμε την διέλευση και παρουσία του Άρη. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Στην πορεία του διμήνου θα έχετε θετικούς συνδυασμούς με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ουρανό, για να εκμεταλλευτείτε την δυναμική του Άρη,  με δική σας πρωτοβουλία (όπως εξηγώ στο κεντρικό θέμα του άρθρου για τον Άρη στον Λέοντα).

Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας  κάνετε κινήσεις, που ως πρόσφατα δεν αποφασίζατε. Γνωρίζετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή.

Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός από το χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα.

Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, καθώς η αδρεναλίνη είναι στα ύψη!

—–

Λέων και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Η Πανσέληνος θα λειτουργήσει ως αφορμή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε.

Είναι καταιγιστικά κάποια γεγονότα και πιθανώς να έχετε ανάγκη από μία βαθιά και ριζική αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, οικογενειακές υποχρεώσεις ή προσωπικές ανησυχίες σας κάνουν κάποιες στιγμές διστακτικούς, κάποιες φορές πολύ παρορμητικούς.  Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε.

Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά.

Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Η Αφροδίτη  σε θετική γωνία με τον Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς, , φέρνουν ευχάριστα γεγονότα με προοπτική διάρκειας στην προσωπική και στην κοινωνική σας ζωή.  Μπορείτε να προβάλετε επιχειρήματα και ιδέες.

Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία!

——-

Λέων και Αφροδίτη στους Διδύμους

Δίχως μία νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή, αισθάνεστε να βρίσκεστε κάπου στο κενό. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα αναπτύξετε τον κύκλο των  γνωριμιών σας, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως δύσκολα θα  έχετε διάρκεια σε ό,τι αναλαμβάνετε. Για κάποιους λόγους θα ήταν σωστό να είστε χαλαροί, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, με κόπο ίσως, θα πρέπει να επιμείνετε και να εστιαστείτε στους σημαντικούς στόχους.

Οι γνωριμίες θα σας βοηθήσουν, θα γίνουν το αντίβαρο στην εξισορρόπηση που επιδιώκετε.

Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Παρ’ όλ’ αυτά, είστε λιγότερο αποτελεσματικοί καθώς η διάθεση αλλάζει. Σκεφθείτε με πείσμα, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

————

Λέων και Θερινό Ηλιοστάσιο

Τα σχέδια είναι εστιασμένα σε άλλους χώρους, επαφή με το εξωτερικό ή μία νέα γνώση. Αλλά και κάποιες γνωριμίες σας, δεν θα είναι τόσο θετικές προς εσάς, όσο λένε. Προσπαθήστε να μην σχολιάζετε ανθρώπους που είναι σε ένα κοινό χώρο με σας. Ένταση και συγκινήσεις που εναλλάσσονται, φέρνουν εκνευρισμό και μία εσωτερική αστάθεια.

Ιδεολογικά είστε σε εγρήγορση. Μάχιμες ιδέες και ένα ταξίδι θα σας απασχολήσουν. Αν δεν είναι ένα ταξίδι μέσω της γνώσης, μπορεί να είναι η επαφή με το εξωτερικό ή μία ξένη νοοτροπία. Ωστόσο, φιλοσοφία και ιδεολογία διαμορφώνουν ένα νέο προσωπικό προφίλ. Θα προσέχετε όμως, όσο το δυνατόν, τον δογματισμό.

Απρόοπτα ανατρέπουν την ροή των ταξιδιών ή επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Προσέχετε για διαπληκτισμούς ή εμπλοκή με νομικές υπηρεσίες. Είστε σε μεταβατική περίοδο με τις φιλικές σχέσεις και ίσως επιλέξετε μία μερική απομάκρυνση.

———–

Λέων με τον Δία στον Ζυγό:

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας. Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

8 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply

Leave a Reply