Λέων


 16 -23 Ιανουαρίου   Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

Αυτή την εποχή, υπάρχει αρκετά ρομαντική διάθεση, για να αισθανθείτε το άγγιγμα της αγάπης.

 Όμως οι δύσκολοι παράγοντες έχουν περιορίσει την αισιοδοξία σας. Διατηρείτε τις επιφυλάξεις, ενδέχεται να παρασυρθείτε σε μία αναζήτηση του ανέφικτου στόχου, είτε προς τους αγαπημένους και οικείους σας, είτε προς ένα όφελος που έχει να κάνει κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια.

Ενδέχεται να εξιδανικεύσετε άτομα που θεωρήσατε αξιόπιστα και υπεύθυνα και τελικά οι υποσχέσεις που δόθηκαν ή ελπίδες που επενδύσατε θα φανούν υπερφίαλες.

Προσδιορίστε το μέλλον με ιδέες και οραματισμούς, σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις, αλλά περιμένετε λίγες μέρες έως ότου καταλήξετε κάπου.

Κάποιος που θεωρήσατε πολύτιμο στη ζωή και ικανό να σας στηρίξει, αποδεικνύεται πως διαφέρει κατά πολύ και αισθάνεστε μία διάψευση.

Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας, ειδικά αν υπάρχουν χρέη ή δάνεια.

——-

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Η εβδομάδα σηματοδοτεί την ενεργοποίηση του κόσμου των συναισθημάτων και του υποσυνείδητου. Θα υπάρχει μια ιδιαίτερα αυξημένη ευαισθησία και μία συναισθηματική ανάγκη να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Η Πανσέληνος ίσως σας κάνει ευάλωτους και ενδέχεται να νιώσετε λίγο παραμελημένοι από τους αγαπημένους σας. Τα άγχη και οι ανασφάλειες μπορεί βγουν στην επιφάνεια.

Κατά συνέπεια, σε συνδυασμό με τη μελαγχολία και την αίσθηση του ανικανοποίητου να πλανάται, θα είστε με μια διάθεση μοναχική τις ημέρες που ακολουθούν. Μέσα από την ανάγκη αυτή της απομόνωσης ίσως καταφέρετε να βρείτε τη λύση για να υλοποιήσετε τα όνειρα κι τις επιθυμίες σας.

Επομένως, μέσα από μια έξαρση προσωπικής, δημιουργικής μοναξιάς θα καταφέρετε να θέσετε σε σωστές βάσεις για επιθυμίες, εργασία, γνωριμίες και σχέδια. Επίσης καλό είναι να κάνετε μια μικρή αλλαγή και στον τομέα της εργασίας σας, διότι η καθημερνή ρουτίνα έχει αρχίσει και σας κουράζει…

——-

Με τον Άρη στους Ιχθείς

Κάποιες ευαισθησίες υγείας που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά αυτό το διάστημα, θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν τώρα, αν είστε επιμελείς. Με την προσπάθεια επικεντρωμένη στο άγχος που γίνεται κακός σύμβουλος, θα ήταν απαραίτητο να ξαναβρείτε την χαμένη ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε κάθε τι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, ίσως να ήταν προτιμότερη.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, η υπομονή και η μεθοδικότητά σας, θα αποδώσουν τελικά και θα βρείτε τρόπους να τα βάλετε σε μία σωστή σειρά. Στις ερωτικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή χαλαρώνει την ένταση και κάποια παράπονα πλέον εξαλείφονται. Καλό θα ήταν να γίνετε πιο ουσιαστικοί στην προσέγγιση και να μην στέκεστε στις λεπτομέρειες. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ένα όνειρο μπορεί να υλοποιηθεί, είτε αφορά τον γάμο σας, είτε το πατρικό σας σπίτι, ή την οικογένεια ευρύτερα.

………..

Με τον Δία στον Ζυγό:

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας. Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

6 Responses

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply

Leave a Reply