Λέων


20 – 27  Φεβρουαρίου  Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

Στο παρελθόν προφανώς έγιναν λάθη σε θέματα με πρακτική ή συναισθηματική επένδυση.  Σχέσεις με το χρήμα, τα αποκτήματα, υπήρξαν ασαφείς, περίεργες και αρκετά επισφαλείς. Προφανώς πλανηθήκατε από άτομα που παρουσίασαν ως εξιδανικευμένο το μονοπάτι που πρότειναν και σας παγίδευσαν.

Σε προσωπικό επίπεδο, και σε μία σχέση, ο ρομαντισμός οδήγησε είτε σε μία σπάνια εμπειρία, διανθίζοντας την ζωή σας με συναίσθημα, είτε αφιερωθήκατε με ένα ονειρικό σχεδόν τρόπο, με το ταίρι σας και ανάλογα με τα ατομικά στοιχεία, επήλθε χαρά ή απομυθοποίηση. Στο εξής, θα είναι απαραίτητο να είστε περισσότερο προσγειωμένοι στις σχέσεις και πρακτικοί στα οικονομικά σας.

———-

Με την έκλειψη Σελήνης

Η πρώτη έκλειψη του έτους στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει φυσικά τις προσωπικές σας συγκινήσεις και ανάγκες.

Σας κάνει να αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις προκειμένου να τις κρίνετε αντικειμενικά. Θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ταλέντα σας, αλλά και να δείτε αδυναμίες σας, όπως ο εγωισμός ή η πομπώδης αυτοπροβολή, αν και όποτε υπήρξαν στην συμπεριφορά σας.

Εκδηλώνοντας την ανάγκη να ανατρέψετε κάποιες αδυναμίες σας, μπορεί να δεχθείτε επιθετικότητα ή να φανείτε εσείς οι ίδιοι απότομοι και σκληροί.

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να παραμείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην υποκύψετε σε εύκολες λύσεις αντιπαράθεσης. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να συμπορευτείτε με άτομα που έχουν νέες ιδέες, προτείνουν λύσεις και συμμερίζονται τον αγώνα σας. Εκτιμήστε όσους διαθέτουν πρωτοτυπία, σύγχρονο πνεύμα και έχουν άποψη συγκεκριμένη στα «πιστεύω» τους.

Προσοχή στις συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί μπορεί να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας.

———

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Σε μία θετική και δημιουργική περίοδο, είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, γύρω από ιδέες και ενδιαφέροντα. Αλλά επειδή είστε κάπως αργοί στις επιλογές σας, η Αφροδίτη αυτή την εποχή, προσφέρει το ερέθισμα, προκειμένου να αγαπήσετε τον στόχο σας και να τον καλλιεργήσετε. Λίγο παρορμητικές οι διαθέσεις για το ύφος και τον χαρακτήρα σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κινηθείτε πιο επιθετικά. Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς κάθε τι το ξένο και το διαφορετικό είναι στην επιφάνεια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς. Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο και μπορείτε πραγματικά να το κάνετε. Αρκεί να δώσετε λίγη σπίθα εκκίνησης.

———–

Με τον Άρη στον Κριό

+Σε τρίγωνο ο Άρης προς το ζώδιό σας, έχει να σας προσφέρει θετικές εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τέχνη που μπορεί να ασκείτε, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά. Στις ερωτικές σας κατακτήσεις, θα είστε γεμάτοι σπίθα, ζωή και κέφι. Χαρείτε την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο, αν και θα προκαλείτε την ζήλια στο περιβάλλον σας. Αν είστε μόνοι, σας περιμένει μία γνωριμία-έκπληξη. Διασκεδάσετε και χαρείτε την ζωή!

 

– Η επιθυμία να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια δεν σας ευνοεί αυτή την εποχή. Αποφύγετέ τα! Η δραστηριότητά σας συχνά εμπεριέχει ρίσκο λόγω ενθουσιασμού, αλλά ας είστε προετοιμασμένοι για το απρόβλεπτο.

—————–

Με τον Δία στον Ζυγό:

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας. Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

6 Responses

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply

Leave a Reply