Λέων


18 – 25 Σεπτεμβρίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

Λέων και Νέα Σελήνη στη Παρθένο

Εξωστρεφείς και δημιουργικοί, η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας, κάτι που σας κουράζει. Ξεκινήστε χωρίς τα πολυτελή σας γούστα, ή περιορίσετε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον. Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.

Απαιτείται να είστε ισορροπημένοι με τα έσοδα και έξοδα, αν και αισθάνεστε σε ένα βαθμό μετέωροι. Κάνετε υπομονή… Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Ενώ έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, δεν είναι εύκολο να πείσετε. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε λίγες ημέρες.

 Ένας συγγενής θα σας δημιουργήσει ένταση και οι σχέσεις μπορεί να διακοπούν.

Λέων και Άρης στη Παρθένο

–  Από λιοντάρι – γατάκι

Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες. Φροντίστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ώστε να το διαφυλάξετε από επιτήδειους και δολοπλόκους. Διεκδικήστε με ευγένεια ό,τι σας αξίζει, αλλά αποφύγετε να κάνετε λάθη του παρελθόντος στις επιλογές των αξιών σας.

Αρνητική εμπειρία:

Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας.

Λέων και Πανσέληνος στους Ιχθείς

Αν είστε ερωτευμένοι, την περίοδο αυτή η δύναμη του πάθους για την σχέση σας πρέπει να διανθιστεί με ρομαντικές πινελιές, διαφορετικά θα περάσετε μία κρίση που ίσως μειώσει τελικά το ενδιαφέρον για το ταίρι σας ή από εκείνο προς εσάς. Δοκιμάστε να έχετε προσωπικές στιγμές με ένα όμορφο δείπνο, κεριά ή ό,τι άλλο σας δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα.

Σε πιο πρακτικά ζητήματα, εξετάζοντας σχέδια για να κάνετε αποταμίευση, ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αν έχετε ήδη κάποια χρήματα επενδυμένα, θα βρεθείτε σε μία περίοδο που δεν θα ξέρετε πώς ακριβώς να κινηθείτε. Στις οικονομικές δραστηριότητες προσπαθήστε με προσοχή να κάνετε επιλογές και μην απογοητεύεστε αν ακόμη τα αποτελέσματα δεν είναι στο ύψος που τα θέλετε.

Η αγωνία για ένα πρόσωπο που ανήκει στον οικογενειακό σας κύκλο, σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Καλλιεργείστε ένα κλίμα αισιοδοξίας στις σχέσεις σας. Χαρείτε την στιγμή!

Λέων και Αφροδίτη στον Λέοντα

Αισθητική και λάμψη για ένα μήνα, κάνουν προβολή της προσωπικότητας και τονίζουν τις επιθυμίες. σ. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Χαίρεστε και αναπτύσσεστε αυτή την εποχή, η γοητεία σας παγιώνεται και ο μαγνητισμός είναι κάτι που συχνά δεν ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή.

Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί. Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας.

Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξετε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

Λέων και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Στο ζώδιό σας έχουμε το σημαντικό φαινόμενο αυτής της έκλειψης Ηλίου, όπως περιγράφηκε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων. Για τον λόγο αυτό, απαιτούνται σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της φετινής και της επόμενης χρονιάς. Με την έκλειψη αυτή, ανοίγει ένας νέος κύκλος συγκινήσεων και ευαισθησίας. Δύναμη και υγεία, αλλά και μία απαραίτητη αναζωογόνηση όπου νοσεί ένα προσωπικό ζήτημα. Θα αλλάξετε σε θέματα όπου αισθάνεστε έλλειψη πληρότητας σε στόχους και προσωπική ικανοποίηση.

Οι εμπειρίες σας έχουν βοηθήσει να ανακαλύψετε το σημείο που χρειάζεται βοήθεια, αλλαγή και ανανέωση. Περνάτε συχνά μεταμορφωτικά στάδια, αυτό σας κάνει πολύ πιο δυνατούς, καθώς η αίσθηση της απώλειας για σας, είναι συνυφασμένη με την ροή της ίδιας της ζωής.

Θα είστε κερδισμένοι, θέσετε νέα πλάνα, σχέδια στόχους.  Τολμήστε και προκαλέσετε την τύχη σας, με τον δικό σας μαχητικό και δυναμικό τρόπο! Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στις οποίες θα ήταν σημαντικό να ανταποκριθείτε! Φυσικά τώρα μόλις ξεκινά ένας νέος κύκλος προσωπικών αναγκών για σας, αλλά έχετε το τιμόνι στα χέρια σας. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Επιμείνετε στα ουσιώδη που σας ενδιαφέρουν!

Στους συνεταιρισμούς, φαίνεστε αρκετά απαιτητικοί στις διαπραγματεύσεις. Προσπαθείτε να ελέγχετε τις εξελίξεις. Μην πιέζετε όμως πολύ τους συνεργάτες.

Λέων και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Πόσο γλαφυρό είναι το τοπίο των σχέσεων για σας, αλλά και πόσο αντιτίθενται τα στοιχεία με τα οποία προσπαθείτε να παλέψετε! Η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, αφυπνίζει πάθη, συγκινήσεις, συναισθήματα που περιέχουν αδυναμίες αλλά και εξάρσεις, όλα μέσα από ένα κλίμα επανάστασης, όπου περιμένετε να βρείτε την αλλαγή και να απαλλαγείτε τελικά από την ταλαιπωρία του χθες… Πρέπει να τολμήσετε να δείτε βαθιά μέσα σας, την αιτία των όσων συμβαίνουν σήμερα. Να αντιμετωπίσετε τις δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη.

Αυτή η υποχρέωση προς τον εαυτό σας δεν περιορίζεται καν μέσα στο διάστημα που διανύετε αυτή την εβδομάδα, αλλά ενισχύεται επειδή προκαλείστε να φέρετε ένα άνεμο ανανέωσης στη ζωή σας. Αλλά μήπως τα πάθη δεν σας επιτρέπουν να το κάνετε;

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, η μαγεία και η γοητεία εμπλέκονται  απαιτητικά και φέρνουν αντιδράσεις. Έλξη και απώθηση με έντονες διαμάχες, αλλά και επανασυνδέσεις, ίσως είναι το προφανές τοπίο των ημερών που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν έχετε μία σχέση που ασκεί πάνω σας ιδιαίτερη γοητεία, θα αισθάνεστε παγιδευμένοι, αλλά ίσως τελικά είναι αυτό που σας αρέσει. Πριν πάρετε απόφαση, σκεφθείτε τα δώρα της.

Αν όμως προκύψει μία νέα πρόκληση, τότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε πειραματισμούς. Υπάρχει η προδιάθεση για καρμικές επιλογές στις σχέσεις. Ίσως η συναστρία δείξει τι συμβαίνει τελικά και αν αξίζει αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας.

Με την δυνατότητα να εκφράζεστε όμορφα συναισθηματικά, διατηρείτε την ποιότητα και αποφύγετε τον εγωισμό και την αυτοπροβολή που δεν σας ταιριάζει. Αναζητήστε με γενναιότητα και μεγαλοψυχία μία σωστή αισθηματική επαφή, δίχως την ανάγκη να επικρατήσετε στους αγαπημένους σας

Λέων με τον Δία στον Ζυγό:

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας. Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

10 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply

Leave a Reply