Λέων


 23 -30  Απριλίου  Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

————

Λέων και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, κυρίως αν το συνδυάσετε με μία επιμόρφωση. Αν πάλι δεν έχετε ικανότητα με την τεχνολογία, θα είναι αυτή η περίοδος κατάλληλη για σπουδές, σεμινάρια, ή κάποια ανάδειξη των ταλέντων σας.  Η γνώση αν δεν είναι επαρκής, προφανώς θα σκεφθείτε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας ωφελήσει. Αλλά μην πάρετε παρορμητικά αποφάσεις. Σε νομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να κινηθείτε πιο αποφασιστικά αυτή την εποχή.

Σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις. Αν μάλιστα η ενασχόλησή σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που είναι νέα, είναι πολύ πιθανόν να γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντός τους. Οργανώστε την ζωή σας με την συμπαράστασή τους, αλλά και τις όμορφες ιδέες τους. Θα σας μειώσουν αισθητά το άγχος των τελευταίων μηνών.

Η αργή επανάκαμψη των οικονομικών σας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα από τώρα και στο εξής, αλλά μην βιάζεστε. Είναι σημαντικό να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί. Θα διαπιστώσετε πως όλα διορθώνονται.

———–

Λέων και Άρη στους Διδύμους

Αυτό τον καιρό θα κάνετε πολλά σχέδια και όνειρα  και ελπίζετε να πραγματοποιηθούν. Όμως για να πραγματοποιηθούν πρέπει να κάνετε κι εσείς κάτι, δεν πρέπει να μένετε μόνο στα λόγια ή στα σχέδια. Πρέπει να αποφασίσετε τελικά τι θέλετε να κάνετε και να ξεκινήσετε να τα εφαρμόζετε μετά τις αρχές Μαΐου.

 Έχετε καλούς φίλους που είναι έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν ή να συμμετέχουν σε ένα έργο σας. Είστε αγαπητοί και προσιτοί στις παρέες σας έτσι δεν αποκλείετε να κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Μία συλλογική δραστηριότητα θα αποδώσει αυτή την εποχή και μπορείτε να ασχοληθείτε με φιλανθρωπικά έργα ή κοινωνικά έργα.

Κάποια δυσκολία ίσως υπάρξει παροδικά στις προσωπικές σχέσεις, καθώς θα σας απορροφήσουν οι δραστηριότητες στον κοινωνικό χώρο. Ζυγίστε καλύτερα τις σχέσεις που έχουν βαρύτητα για σας και αποφασίστε να μοιράσετε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ίσως έρθετε σε ρήξη ή δύσκολη θέση στις κοινωνικές σχέσεις,  αλλά θα φανείτε ευέλικτοι προφανώς και θα ξεπεραστεί η διαφωνία. Δεν θα είναι παρά μία παρεξήγηση.

 

Οι ειδήσεις που θα πάρετε, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

——–

Λέων και Εαρινή Ισημερία 

Με την Εαρινή Ισημερία να δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για σας, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και φλόγα για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε. Νέες προοπτικές σας  περιμένουν.

Προσοχή θα χρειαστεί στις επενδύσεις σας, αφού έχετε πολλά όνειρα αλλά είστε λίγο περισσότερο εύπιστοι ή αφελείς. Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Καραδοκούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, αλλά ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί, για να μην απογοητευθείτε αργότερα.

Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας, καθώς και με την κοινωνική σας εικόνα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις λόγω ανταγωνισμού και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, έχετε συλλέξει αρκετό υλικό, αλλά ακόμη δεν πρέπει να καταλήξετε σε αποφάσεις.

Υπάρχουν λύσεις, υπάρχει διάθεση και ενθουσιασμός, δημιουργική έφεση, ανάδειξη ταλέντων και αξιοποίηση ευκαιριών. Μη διστάσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, απλά ας είστε σίγουροι για τις αξίες σας και ας το οργανώσετε σωστά. Θα πάρει λίγο χρόνο περισσότερο, αλλά θα προκύψει κάτι όμορφο.  

———

Λέων με την Αφροδίτη στον Κριό

Σε μία θετική και δημιουργική περίοδο, είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, γύρω από ιδέες και ενδιαφέροντα. Αλλά επειδή είστε κάπως αργοί στις επιλογές σας, η Αφροδίτη αυτή την εποχή, προσφέρει το ερέθισμα, προκειμένου να αγαπήσετε τον στόχο σας και να τον καλλιεργήσετε. Λίγο παρορμητικές οι διαθέσεις για το ύφος και τον χαρακτήρα σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κινηθείτε πιο επιθετικά.

Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς κάθε τι το ξένο και το διαφορετικό είναι στην επιφάνεια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς.

Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο και μπορείτε πραγματικά να το κάνετε. Αρκεί να δώσετε λίγη σπίθα εκκίνησης.

—————–

Λέων με τον Δία στον Ζυγό:

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας. Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

8 Responses

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply

Leave a Reply