Λέων


21 – 28 Μαΐου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

Λέων και Αφροδίτη στον Καρκίνο

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, με συγκίνηση και τρυφερά συναισθήματα. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.

Κάποιες ρομαντικές ιδέες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους, αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια. Θα ήταν σημαντικό να μην κάνετε ξανά το ίδιο λάθος της καθυστέρησης.

Ξεκινά μία νέα ενδιαφέρουσα περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Προς το παρόν, θα αντιληφθείτε τις συγκινήσεις που κρύβετε βαθιά μέσα σας. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα νέες ιδέες για τα οράματά σας. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται πλέον.

 Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας  και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια στον εργασιακό σας χώρο. 

Λέων και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την αλήθεια στις σχέσεις σας είτε αυτές αφορούν είτε τον σύντροφο, είτε τον συνεργάτη σας. Αν οι σχέσεις δεν στηρίζονται σε στέρεες βάσεις θα κλονιστούν σε ένα βαθμό. Αισθάνεστε την ανάγκη να σπάσετε στη στιγμή όλους τους δεσμούς ή τις συμφωνίες σας γιατί δεν επιθυμείτε  να περιορίζεται η ελευθερία σας. Μπορεί να βιώσετε μία ξαφνική επιθετικότητα που θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα ξαφνικό ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας συναρπάσει ή θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν την ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια του κύκλου σας.

——-

Λέων και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, κυρίως αν το συνδυάσετε με μία επιμόρφωση. Αν πάλι δεν έχετε ικανότητα με την τεχνολογία, θα είναι αυτή η περίοδος κατάλληλη για σπουδές, σεμινάρια, ή κάποια ανάδειξη των ταλέντων σας.  Η γνώση αν δεν είναι επαρκής, προφανώς θα σκεφθείτε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας ωφελήσει. Αλλά μην πάρετε παρορμητικά αποφάσεις. Σε νομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να κινηθείτε πιο αποφασιστικά αυτή την εποχή.

Σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις. Αν μάλιστα η ενασχόλησή σας, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που είναι νέα, είναι πολύ πιθανόν να γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντός τους. Οργανώστε την ζωή σας με την συμπαράστασή τους, αλλά και τις όμορφες ιδέες τους. Θα σας μειώσουν αισθητά το άγχος των τελευταίων μηνών.

Η επανάκαμψη των οικονομικών σας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα από τώρα και στο εξής, αλλά μην βιάζεστε. Είναι σημαντικό να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί. Θα διαπιστώσετε πως όλα διορθώνονται.

Λέων και Πανσέληνος στον Σκορπιό

Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας, προκειμένου να κάνετε σωστές αλλαγές και επιλογές.

 Ενδεχομένως, θα έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σας, αλλά θα μπορέσετε με υπομονή και εγκράτεια, αν χρειάζεται, να τις διαχειριστείτε ψύχραιμα. Μπορεί μάλιστα να επιφορτιστείτε με περισσότερες υποχρεώσεις.

Δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, βρείτε στιγμές γαλήνης μέσα στις επόμενες μέρες, σκεφθείτε σε βάθος, αναζητήστε ξανά την ρίζα των προβλημάτων σας. Το ρομαντικό στοιχείο συναρπάζει, αλλά χρειάζεται παράλληλα η εξισορρόπηση μέσω της λογικής.

Κάποιοι στόχοι καθυστερούν και περιορίζονται οι επιλογές. Δεν αποκλείεται όμως να έχετε θέση λάθος προτεραιότητα ή να αξιολογήσατε με λάθος τρόπο τις προδιαγραφές. Εργαστείτε υπομονετικά με επιμονή και δίχως να ολιγωρείτε. Θα έρθει μία ανάδειξη του έργου σας, αν διαθέτετε ποιότητα και αποφύγετε τις προκλήσεις και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ένα δημιουργικό σας έργο, με έμπνευση, συγκινεί.


Λέων και Δίας στον Σκορπιό

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι η κατάλληλη εποχή με τον Δία να βρίσκεται στον τομέα αυτό.

Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί και επικρατεί σε  κάποιες περιόδους του χρόνου. Ίσως φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια. Η ζωή σας μπαίνει σταδιακά όμως σε τάξη και οργανώνετε τα πάντα από τη βάση τους.

Στις θετικές γωνίες του Δία, θα ενδυναμωθείτε. Στις δύσκολες όμως θα είστε επιρρεπείς για ρήξη με συνεργάτες και οικείους σας- αλλά δεν θα είναι ένα φαινόμενο με διάρκεια.

Κέρδη μπορούν να έρθουν από την ακίνητη περιουσία. Θα είστε φιλόξενοι και περιποιητικοί στον χώρο σας.

22 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply
 6. AnnaRo
  AnnaRo at |

  Έχω γεννηθεί ςτις 18/08/1976 στις 9:30 το πρωί. Περνάω μία πολύ
  περίεργη συναισθηματικά περίοδο που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω…..
  Πως βλέπετε τους επόμενους μήνες?

  Reply
 7. Αργυρώ
  Αργυρώ at |

  Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Έχω γεννηθεί 22/08/1983 στις 13:00στα Χανιά Κρήτης, και θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα επαγγελματικά & τα συναισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 8. Εβα
  Εβα at |

  Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά….
  Γεννήθηκα 2 Αυγούστου το 1968 ώρα 13 : 00 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας…..μποριτε να μου πείτε κάτι για την σχέση μου και επαγγελματικά ….αυτήν την περίοδο έχω αρκετά προβλήματα
  Σας ευχαριστώ …

  Reply
 9. Ελενη
  Ελενη at |

  Ειμαι γεννημενη 4 8 1974 στην πατρα στις 3 τα ξημερωματα.Τι εξελιξεις θα εχω στα αισθηματικα;ευχαριστω

  Reply
 10. Νικολεττα
  Νικολεττα at |

  Eiμαι γεννημένη 23/07/1972 στις 20:00 στην Αθήνα. Με ωροσκόπο Υδροχόο. Το 2018 θα είναι η χρονιά που ξεκινά ξανά η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα;

  Reply
 11. Νίκος
  Νίκος at |

  Είμαι γεννημένος 29-7-87 10:15 πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά μου? Υπάρχει καλύτερο μέλλον στον ορίζοντα? Ευχαριστώ.

  Reply

Leave a Reply