Λέων


 12 – 19 Μαρτίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου


Λέων και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Οι ευκαιρίες θα παρουσιάζονται όλο και περισσότερο, καθώς ήδη στον Κριό υπάρχει ο Ερμής και η Αφροδίτη και αργότερα θα κάνει την είσοδό του ο Ήλιος, αλλά πρέπει να διαχειρίζεστε σωστά τον ενθουσιασμό σας.

Μία επιφύλαξη που αναπτύξατε απέναντι στο ταίρι σας, ένα συνεργάτη ή ένα άνθρωπο που σας περιβάλλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι υπερβολική ή δεν χρειάζεται πια να σας κρατά δέσμιους.

Η Νέα Σελήνη σας οδηγεί προς μία νέα πορεία που θα ξεκινήσει από τα βάθη της ψυχής σας. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις εξωτερικές επιδράσεις και να αναζητήσετε τις προσωπικές και βαθιές σας ανάγκες. Θα βρείτε τις αξίες σας και μέσα από αυτές θα επενδύσετε υλική ή συναισθηματικά σε ένα νέο πλάνο ζωής που θα σας εκφράζει.

Θα κατανοήσετε την εσωτερική σας δύναμη, αλλά και θα πρέπει να κάνετε μία νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ασκείτε επιρροή στους άλλους. Είτε αυτός είναι υλικός, είτε ερωτικός, θα είστε γενναιόδωροι μέχρι να κερδίσετε ό,τι σας ικανοποιεί ή θεωρείτε πως πρέπει να σας ανήκει.

Σε ένα περιβάλλον όπου θα επικρατήσει η φλόγα και η δημιουργική έφεση, θα κάνετε ένα καλό βήμα προόδου σε κάθε σας σημαντικό όραμα.

—-

Λέων και Αφροδίτη στον Κριό

Σε μία θετική και δημιουργική περίοδο, είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, γύρω από ιδέες και ενδιαφέροντα. Αλλά επειδή είστε κάπως αργοί στις επιλογές σας, η Αφροδίτη αυτή την εποχή, προσφέρει το ερέθισμα, προκειμένου να αγαπήσετε τον στόχο σας και να τον καλλιεργήσετε.

Σε ένα βαθμό περισσότερο παρορμητικές οι διαθέσεις για το ύφος και τον χαρακτήρα σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κινηθείτε πιο επιθετικά. Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς κάθε τι το ξένο και το διαφορετικό είναι στην επιφάνεια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς. Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση.

Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο και μπορείτε πραγματικά να το κάνετε. Αρκεί να δώσετε την σπίθα εκκίνησης.

Λέων και Πανσέληνος στην Παρθένο

Εξωστρεφείς και δημιουργικοί από τη φύση σας, η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας, κάτι που σας κουράζει.

 Ξεκινήστε χωρίς πολυτελή γούστα, ή περιορίσετε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον.

 Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.

Απαιτείται να είστε ισορροπημένοι με τα έσοδα και έξοδα, αν και αισθάνεστε σε ένα βαθμό μετέωροι. Κάνετε υπομονή…

Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Ενώ έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, δεν είναι εύκολο να πείσετε.

Θα ήταν προτιμότερο να είστε χαμηλών τόνων στην επικοινωνία, καθώς κάποιες σημαντικές ιδέες θα προέλθουν μέσω σχέσεων ή γνωριμιών. Αφουγκραστείτε τες γιατί θα τις προσφέρουν ευκαιρίες.

—-

Λέων και Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Η έκλειψη αγγίζει άμεσα τις σχέσεις και φυσικά σας οδηγεί να κατανοήσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτές, καθώς γίνονται ο καθρέφτης σας. Οι προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα για σας είναι μεγάλες και ποικίλες. Έρχεται η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και φυσικά για μία νέα προσέγγιση με τα άτομα που έχετε συχνή επαφή. Μπορεί αυτό να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες, καθώς θα φανεί ένα χάσμα μεταξύ των προσδοκιών τους και των δικών σας. Αλλά και να αναθερμάνετε μία συνεργασία που δεν αποδίδει, αν και οι δύο πλευρές επιθυμείτε να προοδεύσετε. Δεν θα ήταν καλό να εμπιστευθείτε υποσχέσεις δίχως βάση.

Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε, επενδύοντας σε νέες ιδέες, κατακτώντας ένα νέο στόχο.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι και η σχέση έχει ατονήσει, μπορεί να δώσετε τώρα το κέντρισμα για μία νέα προσέγγιση. Αν όμως δεν υπάρχουν περιθώρια, ενδέχεται ένα νέο ενδιαφέρον να σας προκαλέσει την προσοχή, και να θελήσετε να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας.

Ενδεχομένως θα γνωρίζετε πως ζητάτε ένα νέο προφίλ σχέσεων και αυτό συνεπάγεται προσωπικές αλλαγές, που εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον αναπτύσσονται, αλλά τώρα σταδιακά ολοκληρώνονται.

—-

Λέων και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Η πρώτη έκλειψη του έτους στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει φυσικά τις προσωπικές σας συγκινήσεις και ανάγκες.

Σας κάνει να αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις προκειμένου να τις κρίνετε αντικειμενικά. Θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ταλέντα σας, αλλά και να δείτε αδυναμίες σας, όπως ο εγωισμός ή η πομπώδης αυτοπροβολή, αν και όποτε υπήρξαν στην συμπεριφορά σας.

Εκδηλώνοντας την ανάγκη να ανατρέψετε κάποιες αδυναμίες σας, μπορεί να δεχθείτε επιθετικότητα ή να φανείτε εσείς οι ίδιοι απότομοι και σκληροί.

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να παραμείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην υποκύψετε σε εύκολες λύσεις αντιπαράθεσης. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να συμπορευτείτε με άτομα που έχουν νέες ιδέες, προτείνουν λύσεις και συμμερίζονται τον αγώνα σας. Εκτιμήστε όσους διαθέτουν πρωτοτυπία, σύγχρονο πνεύμα και έχουν άποψη συγκεκριμένη στα «πιστεύω» τους.

Προσοχή στις συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί μπορεί να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας.

Λέων και Άρης στον Τοξότη

+Σε τρίγωνο ο Άρης προς το ζώδιό σας, έχει να σας προσφέρει θετικές εξελίξεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητα, το ταλέντο και την τέχνη που μπορεί να ασκείτε, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά. Στις ερωτικές σας κατακτήσεις, θα είστε γεμάτοι σπίθα, ζωή και κέφι. Χαρείτε την αισθηματική σας ζωή με τον καλύτερο τρόπο, αν και θα προκαλείτε την ζήλια στο περιβάλλον σας. Αν είστε μόνοι, σας περιμένει μία γνωριμία-έκπληξη. Διασκεδάσετε και χαρείτε την ζωή!

-Προσοχή σε μία προδοσία συναισθηματική, είτε από μέρους σας, είτε από την πλευρά του συντρόφου σας. Ενδέχεται να αισθανθείτε προδομένοι, γιατί απομυθοποιείτε το ταίρι σας. Η επιθυμία να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια δεν σας ευνοεί αυτή την εποχή. Αποφύγετέ τα!

Λέων και Δίας στον Σκορπιό

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι η κατάλληλη εποχή με τον Δία να βρίσκεται στον τομέα αυτό.

Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί και επικρατεί σε  κάποιες περιόδους του χρόνου. Ίσως φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια. Η ζωή σας μπαίνει σταδιακά όμως σε τάξη και οργανώνετε τα πάντα από τη βάση τους.

Στις θετικές γωνίες του Δία, θα ενδυναμωθείτε. Στις δύσκολες όμως θα είστε επιρρεπείς για ρήξη με συνεργάτες και οικείους σας- αλλά δεν θα είναι ένα φαινόμενο με διάρκεια.

Κέρδη μπορούν να έρθουν από την ακίνητη περιουσία. Θα είστε φιλόξενοι και περιποιητικοί στον χώρο σας.

20 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply
 6. AnnaRo
  AnnaRo at |

  Έχω γεννηθεί ςτις 18/08/1976 στις 9:30 το πρωί. Περνάω μία πολύ
  περίεργη συναισθηματικά περίοδο που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω…..
  Πως βλέπετε τους επόμενους μήνες?

  Reply
 7. Αργυρώ
  Αργυρώ at |

  Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Έχω γεννηθεί 22/08/1983 στις 13:00στα Χανιά Κρήτης, και θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα επαγγελματικά & τα συναισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 8. Εβα
  Εβα at |

  Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά….
  Γεννήθηκα 2 Αυγούστου το 1968 ώρα 13 : 00 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας…..μποριτε να μου πείτε κάτι για την σχέση μου και επαγγελματικά ….αυτήν την περίοδο έχω αρκετά προβλήματα
  Σας ευχαριστώ …

  Reply
 9. Ελενη
  Ελενη at |

  Ειμαι γεννημενη 4 8 1974 στην πατρα στις 3 τα ξημερωματα.Τι εξελιξεις θα εχω στα αισθηματικα;ευχαριστω

  Reply
 10. Νικολεττα
  Νικολεττα at |

  Eiμαι γεννημένη 23/07/1972 στις 20:00 στην Αθήνα. Με ωροσκόπο Υδροχόο. Το 2018 θα είναι η χρονιά που ξεκινά ξανά η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα;

  Reply

Leave a Reply