Λέων


19 – 26  Ιουνίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

Λέων και Θερινό Ηλιοστάσιο

Τα σχέδια είναι εστιασμένα σε άλλους χώρους, επαφή με το εξωτερικό ή μία νέα γνώση. Αλλά και κάποιες γνωριμίες σας, δεν θα είναι τόσο θετικές προς εσάς, όσο λένε. Προσπαθήστε να μην σχολιάζετε ανθρώπους που είναι σε ένα κοινό χώρο με σας. Ένταση και συγκινήσεις που εναλλάσσονται, φέρνουν εκνευρισμό και μία εσωτερική αστάθεια.

Ιδεολογικά είστε σε εγρήγορση. Μάχιμες ιδέες και ένα ταξίδι θα σας απασχολήσουν. Αν δεν είναι ένα ταξίδι μέσω της γνώσης, μπορεί να είναι η επαφή με το εξωτερικό ή μία ξένη νοοτροπία. Ωστόσο, φιλοσοφία και ιδεολογία διαμορφώνουν ένα νέο προσωπικό προφίλ. Θα προσέχετε όμως, όσο το δυνατόν, τον δογματισμό.

Απρόοπτα ανατρέπουν την ροή των ταξιδιών ή επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Προσέχετε για διαπληκτισμούς ή εμπλοκή με νομικές υπηρεσίες. Είστε σε μεταβατική περίοδο με τις φιλικές σχέσεις και ίσως επιλέξετε μία μερική απομάκρυνση.

——-

Λέων και Πανσέληνος στον Τοξότη

Σας αρέσει να είστε ανάμεσα σε άλλους και να διατηρείτε την δροσιά σας με ποιότητα και έκφραση. Κάποιες ιδέες όμως δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουν όλες τις κοινωνικές σας επαφές. Αν κάποιοι απομακρυνθούν, μην θεωρήσετε πως σας έχουν θίξει προσωπικά. Ξεκαθαρίζουν φιλικές παρουσίες και όσες παραμείνουν πλάι σας, να ξέρετε πως σας εκτιμούν πολύ.

Η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία και σας ευνοεί, αλλά και σας θέτει σε ένα προβληματισμό.

Συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να κάνετε μία νέα ανανέωση στη σχέση με τον σύντροφό σας ή να δώσετε ένα τέλος για να βρεθεί μία σχέση με καλή επικοινωνία. Ωστόσο, ας μην ξεχνάτε πως η περίοδος αυτή φέρνει δημιουργικότητα, συγκινήσεις και συχνά θα αναδείξει ένα μεγάλο συναίσθημα. Αν δεν σας ταιριάζει όμως μία σχέση, δεν αποκλείεται να την απομυθοποιήσει. Ή και να την τελειώσει.

Προσοχή:

Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματική ή υλικά, καθώς η κατάσταση δεν είναι σαφής.

———–

Λέων και Άρης στον Καρκίνο

Θα σας αρέσει να κάνετε οραματισμούς για το μέλλον. Ωστόσο, το χθες είναι βασικό για να επιδιώξετε να μην γίνουν λάθη που σας ταλαιπωρούν και σας παρεμποδίζουν. Δεν είναι δυνατόν να προοδεύσετε σε ένα μέλλον με σιγουριά, δίχως να έχετε ανακαλύψει την ρίζα των επιλογών σας. Μία σωστή και ώριμη γνώση και κατάρτιση είναι εφόδια, αλλά για τα κρυφά σας όνειρα, θα είστε πάντα πιο μαχητικοί και σε εγρήγορση.

Αποδεχτείτε κάποιες παραδοσιακές αξίες για τις οποίες θα δώσετε την μάχη σας. Αυτές οι αξίες, θα αφορούν εμπειρία βασισμένη στην πάροδο του χρόνου και όσο και αν νομίζετε πως είναι καλό να τις αγνοήσετε, προκειμένου να αναζητήσετε ένα απροσδιόριστο μέλλον, θα σας κρατήσουν εντός των ορίων.

Μία πρωτοποριακή ιδέα που θα μοιραστείτε, θα σας κάνει δημοφιλείς και θα δημιουργήσει συμπάθειες.

———–

Λέων και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Στόχοι που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα θα αναπτυχθούν αυτή την εποχή και ενδέχεται να βρείτε συμπαράσταση και αγάπη από τους φίλους σας, ή κάποιους ομοϊδεάτες. Όπως και να έχει, θα είστε σε θέση να οργανώσετε ένα νέο έργο και δεν αποκλείεται να σας στηρίξουν άνθρωποι που πιστεύουν στο ταλέντο σας.

Αναζητώντας την προσωπική σας ονειρική διαδρομή, οι άνθρωποι του κοινωνικού χώρου, θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Επιλέξτε τις υλοποιήσιμες ιδέες και αναπτύξτε το ταλέντο σας για να δημιουργήσετε!

Πολλές ιδέες που ανταλλάσσετε μεταξύ φίλων, είναι ιδέες που αλλάζουν το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, δίνουν νέα πνοή στη ζωή σας. Προχωρήστε μπροστά.

Σας φλογίζει την ψυχή και τη σκέψη ένα ταξίδι. Μπορεί να είναι επιμόρφωσης, ή ταξίδι αναψυχής. Εκεί θα αλλάξει η συναισθηματική σας διάθεση και θα ήταν καλό να απαλλαγείτε από ενδοιασμούς του χθες, απελευθερώνοντας τις συγκινήσεις σας.

Βάλετε σκοπό ένα νέο ξεκίνημα!

 

———

Λέων με την Αφροδίτη στον Κριό

Σε μία θετική και δημιουργική περίοδο, είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, γύρω από ιδέες και ενδιαφέροντα. Αλλά επειδή είστε κάπως αργοί στις επιλογές σας, η Αφροδίτη αυτή την εποχή, προσφέρει το ερέθισμα, προκειμένου να αγαπήσετε τον στόχο σας και να τον καλλιεργήσετε. Λίγο παρορμητικές οι διαθέσεις για το ύφος και τον χαρακτήρα σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κινηθείτε πιο επιθετικά.

Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς κάθε τι το ξένο και το διαφορετικό είναι στην επιφάνεια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς.

Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο και μπορείτε πραγματικά να το κάνετε. Αρκεί να δώσετε λίγη σπίθα εκκίνησης.

—————–

Λέων με τον Δία στον Ζυγό:

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας. Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

8 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply

Leave a Reply