Λέων


13 – 20 Νοεμβρίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου

Λέων και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείτε αυτό που αφορά το θεμέλιο της ζωής σας και να κάνετε μία προσεκτική προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξετε εκ νέου το έργο σας. Πρέπει όμως να ξεκινήσετε από την αρχή, ίσως αναζητώντας τα αίτια των λαθών σας. Επιδιώξετε να θωρακίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να ανελιχθείτε στην καριέρα σας.  Δοκιμάστε την γοητεία και την ζεστασιά σας, αλλά παλέψτε την ίδια στιγμή, με πείσμα, για να επικρατήσετε.

 Θα είναι σημαντικό να σκεφθείτε πως εκτυλίσσεται μία καλή αρχή για σας, να μπει ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα βασίζεται στις πραγματικές σας ανάγκες, ίσως σε μία πιο ισχυρή θέληση, λιγότερο εγωισμό και περισσότερο βάθος και αναζήτηση σε αίτια, φοβίες, ανησυχίες.

Αν η οικογένεια σας έχει κουράσει, τότε θα ήταν καλό να αναζητηθεί ένας νέος προσωπικός χώρος, για να ξεκουράζεστε και να ανακουφίζεστε. Παράλληλα, θα βοηθούσε να τακτοποιήσετε την οικογενειακή σας περιουσία.

Στην κοινωνική σας ζωή, θα πρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου την ερωτική σπίθα και θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να χαρείτε για τον θαυμασμό που προκαλείτε.

Λέων και Πανσέληνος στον Ταύρο

Η Πανσέληνος  δημιουργεί έντονες συγκινήσεις  για σας και προκαλεί για δράση. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου) για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Στόχοι που θα σχεδιαστούν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν δώρα να σας αποδώσουν . Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Σας ευνοεί το τρίγωνο της φωτιάς, που περιγράφηκε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων, επομένως, εκμεταλλευτείτε το  για να δημιουργήσετε εκεί όπου «φλογίζει η καρδιά» σας!

Λέων και Άρης στον Ζυγό

Η έλλειψη ευελιξίας σαν προδιάθεση του ζωδίου σας, δημιουργεί το έδαφος για διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η αισθησιακή σας πλευρά, αναζητά συγκινήσεις με ενστικτώδεις κινήσεις που θα ενοχλήσουν την μόνιμη σχέση σας.

Αν είστε ελεύθεροι, αποφύγετε να δημιουργήσετε φλερτ χωρίς περίσκεψη. Πιθανότατα, οι επιλογές θα περιέχουν τα λάθη που θα οδηγήσουν σε διαφωνίες κυρίως στις ευαίσθητες περιόδους που προαναφέρθηκαν. Ωστόσο, υπάρχει ερωτική διάθεση και αρκετές γνωριμίες, που μπορεί να σας δημιουργήσουν διλήμματα ή άστατη συμπεριφορά.

Με τα αδέλφια, βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα, χωρίς σοβαρή αιτία.

Λέων και Δίας στον Σκορπιό

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι η κατάλληλη εποχή με τον Δία να βρίσκεται στον τομέα αυτό.

Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί και επικρατεί σε  κάποιες περιόδους του χρόνου. Ίσως φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια. Η ζωή σας μπαίνει σταδιακά όμως σε τάξη και οργανώνετε τα πάντα από τη βάση τους.

Στις θετικές γωνίες του Δία, θα ενδυναμωθείτε. Στις δύσκολες όμως θα είστε επιρρεπείς για ρήξη με συνεργάτες και οικείους σας- αλλά δεν θα είναι ένα φαινόμενο με διάρκεια.

Κέρδη μπορούν να έρθουν από την ακίνητη περιουσία. Θα είστε φιλόξενοι και περιποιητικοί στον χώρο σας.

Λέων και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Στο ζώδιό σας έχουμε το σημαντικό φαινόμενο αυτής της έκλειψης Ηλίου, όπως περιγράφηκε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων. Για τον λόγο αυτό, απαιτούνται σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της φετινής και της επόμενης χρονιάς. Με την έκλειψη αυτή, ανοίγει ένας νέος κύκλος συγκινήσεων και ευαισθησίας. Δύναμη και υγεία, αλλά και μία απαραίτητη αναζωογόνηση όπου νοσεί ένα προσωπικό ζήτημα. Θα αλλάξετε σε θέματα όπου αισθάνεστε έλλειψη πληρότητας σε στόχους και προσωπική ικανοποίηση.

Οι εμπειρίες σας έχουν βοηθήσει να ανακαλύψετε το σημείο που χρειάζεται βοήθεια, αλλαγή και ανανέωση. Περνάτε συχνά μεταμορφωτικά στάδια, αυτό σας κάνει πολύ πιο δυνατούς, καθώς η αίσθηση της απώλειας για σας, είναι συνυφασμένη με την ροή της ίδιας της ζωής.

Θα είστε κερδισμένοι, θέσετε νέα πλάνα, σχέδια στόχους.  Τολμήστε και προκαλέσετε την τύχη σας, με τον δικό σας μαχητικό και δυναμικό τρόπο! Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στις οποίες θα ήταν σημαντικό να ανταποκριθείτε! Φυσικά τώρα μόλις ξεκινά ένας νέος κύκλος προσωπικών αναγκών για σας, αλλά έχετε το τιμόνι στα χέρια σας. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Επιμείνετε στα ουσιώδη που σας ενδιαφέρουν!

Στους συνεταιρισμούς, φαίνεστε αρκετά απαιτητικοί στις διαπραγματεύσεις. Προσπαθείτε να ελέγχετε τις εξελίξεις. Μην πιέζετε όμως πολύ τους συνεργάτες.

Λέων και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Πόσο γλαφυρό είναι το τοπίο των σχέσεων για σας, αλλά και πόσο αντιτίθενται τα στοιχεία με τα οποία προσπαθείτε να παλέψετε! Η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, αφυπνίζει πάθη, συγκινήσεις, συναισθήματα που περιέχουν αδυναμίες αλλά και εξάρσεις, όλα μέσα από ένα κλίμα επανάστασης, όπου περιμένετε να βρείτε την αλλαγή και να απαλλαγείτε τελικά από την ταλαιπωρία του χθες… Πρέπει να τολμήσετε να δείτε βαθιά μέσα σας, την αιτία των όσων συμβαίνουν σήμερα. Να αντιμετωπίσετε τις δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη.

Αυτή η υποχρέωση προς τον εαυτό σας δεν περιορίζεται καν μέσα στο διάστημα που διανύετε αυτή την εβδομάδα, αλλά ενισχύεται επειδή προκαλείστε να φέρετε ένα άνεμο ανανέωσης στη ζωή σας. Αλλά μήπως τα πάθη δεν σας επιτρέπουν να το κάνετε;

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, η μαγεία και η γοητεία εμπλέκονται  απαιτητικά και φέρνουν αντιδράσεις. Έλξη και απώθηση με έντονες διαμάχες, αλλά και επανασυνδέσεις, ίσως είναι το προφανές τοπίο των ημερών που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν έχετε μία σχέση που ασκεί πάνω σας ιδιαίτερη γοητεία, θα αισθάνεστε παγιδευμένοι, αλλά ίσως τελικά είναι αυτό που σας αρέσει. Πριν πάρετε απόφαση, σκεφθείτε τα δώρα της.

Αν όμως προκύψει μία νέα πρόκληση, τότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε πειραματισμούς. Υπάρχει η προδιάθεση για καρμικές επιλογές στις σχέσεις. Ίσως η συναστρία δείξει τι συμβαίνει τελικά και αν αξίζει αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας.

Με την δυνατότητα να εκφράζεστε όμορφα συναισθηματικά, διατηρείτε την ποιότητα και αποφύγετε τον εγωισμό και την αυτοπροβολή που δεν σας ταιριάζει. Αναζητήστε με γενναιότητα και μεγαλοψυχία μία σωστή αισθηματική επαφή, δίχως την ανάγκη να επικρατήσετε στους αγαπημένους σας

12 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply
 6. AnnaRo
  AnnaRo at |

  Έχω γεννηθεί ςτις 18/08/1976 στις 9:30 το πρωί. Περνάω μία πολύ
  περίεργη συναισθηματικά περίοδο που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω…..
  Πως βλέπετε τους επόμενους μήνες?

  Reply

Leave a Reply