Παρθένος

20 – 27 Νοεμβρίου Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου

Κάποιες φορές έχετε πικράνει ανθρώπους με καυστικές συζητήσεις ή μαχητικές απόψεις. Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Ο λόγος της διαφωνίας πρέπει να αφορούσε διαφορές αξιών. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα.

Θα έχετε επικοινωνία με άτομα που απομακρύνθηκαν από τη ζωή σας. Αλλά μπορεί το μήνυμα να μην σας ικανοποιήσει. Προφανώς είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ανακαλύψετε τα προβλήματα των σχέσεων, κυρίως σε επίπεδο ιδεών και κατανόησης. Μπορεί μάλιστα, μία ερωτική γνωριμία να κάνει προβολή εμπειριών του χθες ή να συναντηθείτε με κάποιον από το αισθηματικό σας παρελθόν. Θα ενθουσιαστείτε αρχικά, αλλά προφανώς πρέπει να είστε παρατηρητικοί, για να διαπιστώσετε το αν και πόσο μπορεί να τεθεί νέα βάση για το μέλλον.

Παρθένος και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Η Νέα Σελήνη σας κάνει να αλλάξετε εντελώς το σκεπτικό σας και μάλιστα να επιδιώξετε να έχετε ένα περιβάλλον που θα ανατρέπει τις έως τώρα επιλογές. Αυτό είναι καλό, καθώς φέρνετε κοντά σας νέα άτομα, ή άτομα με νεωτεριστικές ιδέες, σας εμπλουτίζουν με τις απόψεις τους και σας βοηθούν να εστιαστείτε σε σημεία που δεν είχατε ως τώρα λάβει υπ’ όψη.

Ωστόσο, στο άμεσο περιβάλλον θα αντιμετωπίσετε ενδεχομένως κάποια ζήλια και θα υπάρχει ένας ανταγωνισμός που μπορεί να σας ενοχλήσει. Έχοντας διατηρήσει συχνά ένα χαμηλό προφίλ, ο λόγος σας πλέον φαίνεται πιο έντονος, πιο δεικτικός ή πιο καυστικός, καίριος όμως και ουσιαστικός. Απλά μην είστε απόλυτοι ή δογματικοί στις απόψεις. Θα δώσετε μάχες για τις ιδέες σας και θα δεχθείτε αντιρρήσεις.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κατακτήσεις και φλερτ, που όμως ενώ θα σας κινητοποιήσουν, δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους καθώς είστε αρκετά ρομαντικοί. Ενδεχομένως είναι παροδικά. Για να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρουν και σας αγγίζουν, θα χρειαστεί να δείτε την συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα.

Με τους συγγενείς, η αντιπαράθεση δεν είναι εύκολη, εκτός κι αν αναθεωρήσετε τις σχέσεις και κάνετε μία νέα αρχή. Αν έχετε διαφορές με τα αδέλφια, αυτή την εποχή αποφύγετε να τις συζητήσετε. Αν είστε σπουδαστές, πρέπει να επιμείνετε στο θέμα των σπουδών σας.

Παρθένος και Πανσέληνος στον Ταύρο

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί η Πανσέληνος στον Ταύρο σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται να ανοίγουν πόρτες, να συναντάτε διεξόδους και να προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών ή τις προσωπικές αξίες και τις «πολύτιμες» σχέσεις, καθώς φαίνεται πως θα δεχτείτε εκπλήξεις!

Παρθένος και Άρης στον Ζυγό

Με μία παρορμητική συμπεριφορά, μπορεί να κάνετε αλόγιστα έξοδα, οδηγώντας τον προϋπολογισμό σας σε αδιέξοδο. Η ανάγκη να κατακτήσετε τους άλλους μέσω της γενναιοδωρίας, θα φέρει δυσκολίες στο άμεσο μέλλον και κρίση στις σχέσεις με τους οικείους σας.

Αποφύγετε τα αλόγιστα έξοδα αυτή την εποχή.

Επιδιώκοντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να αναδείξετε ένα διαφορετικό προφίλ και η διάθεση να δώσετε χαρά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα οδηγήσει ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Αν θεωρείτε τα τυχερά παιχνίδια τρόπο διασκέδασης, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξετε με την τύχη σας.

Παρθένος και Δίας στον Σκορπιό

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας.

Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

Παρθένος και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Αισιόδοξοι και φωτεινοί αυτή την εποχή, ένα πηγαίο φως προβάλλει μία κρυφή αισιοδοξία και εσωτερική ανάταση. Έχετε την ευκαιρία να στραφείτε προς τον βαθύτερο κόσμο σας και τα απωθημένα σας. Τώρα, η έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια την δική σας έκφραση και θα δώσει φως σε σκοτεινές πτυχές του ψυχισμού. Αναζητήστε την προσωπική σας ταυτότητα μέσα από ανάγκες οι οποίες λειτουργούν υπόγεια και διακριτικά, αλλά σας επηρεάζουν αυτόματα.

Αν έχετε αμελήσει την υγεία σας, μία μικρή ταλαιπωρία θα είναι σημάδι αφύπνισης. Επομένως, ασχοληθείτε περισσότερο.

Αν λειτουργείτε παρασκηνιακά, αυτή η εποχή θα βγάλει στο φως τις κινήσεις και τα μυστικά σας. Επομένως ανάλογα με την ποιότητα και το θέμα του μυστικού, ας είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες, ή τις εξελίξεις στην ζωή σας.

Μία ερωτική επιθυμία, μπορεί να σας ταλαιπωρεί και θα επιδιώξετε να την εκφράσετε ανοιχτά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αλλά αποφύγετε τις ουτοπίες γιατί εύκολα θα υπερβάλλετε ή θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Αν είστε δημιουργικοί ή καλλιτέχνες, το έργο σας δικαιώνεται μετά από την διετία που πέρασε και καταβάλατε κόπο. Προφανώς έχετε ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης και ήρθε η ώρα να λάμψετε.  Οι θαυμαστές σας, θα βρουν έντονες συγκινήσεις εκτιμώντας την προσφορά σας στην τέχνη.


Παρθένος και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Είστε εκ φύσεως αφοσιωμένοι στη δουλειά σας και στις υποχρεώσεις. Πολλά και ανατρεπτικά όμως τα γεγονότα αυτών των ημερών, σας βγάζουν από τις συνήθειές σας. Μην αναστατωθείτε. Αφεθείτε στις προκλήσεις και δείτε λίγο διαφορετικά τη ζωή. Η ρουτίνα δεν μπορεί να διατηρηθεί και νέες γνωριμίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσφέρουν ένα αέρα ανανέωσης και συγκινήσεις πολλές και διαφορετικές.

Σε πρώτο βαθμό βέβαια, υπάρχει ως πρόκληση, ξάφνιασμα και μαγνητισμός. Έλξη και έκπληξη από κάποιο άτομο που δεν περιμένατε. Η αίσθηση μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά και εσείς δίχως να προσπαθείτε δημιουργείτε εντυπώσεις. Προσέχετε για ένα σκάνδαλο που μπορεί να σας εκθέσει και να διακυβεύσει την φήμη σας. Εσείς πάντα προσπαθείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ. Λίγο δύσκολο θα είναι αυτή την εποχή.

Εμφανίζεται μία κρυφή εχθρότητα ή αντιπαλότητα και αυτό μπορεί να σας κάνει να αναστατωθείτε. Αν είστε αποφασισμένοι για περιπέτεια, ας το τολμήσετε. Αλλά διατηρείτε όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους και μην εκθέτετε τις σκέψεις σας. Αν έχετε όμως μία σοβαρή σχέση, που ενδεχομένως περνά μία κρίση, συζητήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να βρείτε την λύση, πριν αλλάξετε άρδην την ζωή σας.

Αν υπάρχουν απωθημένα και δεν τα χειρίζεστε καλά, θα διαπιστώσετε πως μπορεί να γίνετε καυστικοί και επιθετικοί με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Ας ελέγχετε λίγο περισσότερο τα αισθήματά σας και τις αδυναμίες που σας παρακινούν.

Η περίοδος αυτή σας δίνει την ευχέρεια να σκεφθείτε βαθύτερα, να ανακαλύψετε τις αδυναμίες και ίσως την ατολμία που σας ενοχλεί και να βρείτε υγιείς βάσεις με ένα οικείο σας πρόσωπο. Η ανταλλαγή απόψεων μαζί του, θα σας χαρίσει την ηρεμία που αναζητάτε.

48 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply
 18. ΛΙΝΑ
  ΛΙΝΑ at |

  Καλησπέρα…Γεννήθηκα 27/08/1968 και ώρα 12,30 το μεσημέρι….στον Πειραιά….θα ήθελα για τα οικονομικά μου…ευχαριστώ πολύ

  Reply
 19. Kleio
  Kleio at |

  Καλημερα Κα. Σιμου
  Γεννηθηκα 06-09-1982 ωρα 09:15 στη Θεσσαλονικη
  Ειμαι ακομα ερωτευμενη με τον πρωην μου (04-11-1983)
  Υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης;
  Με εκτιμηση

  Reply
 20. Χαρα
  Χαρα at |

  Κ Άσιμου ο υιός μου ειναι γεννημένος 4•9•1997 και στις 10•35 η ωρα
  Παράτησε τις σπουδές του στη Αγγλία και θέλει να κάνει κάτι άλλο
  Υπάρχει περίπτωση να παει να συνεχίσει απο εκεί που τα αφησε

  Reply
 21. Σίσσυ Μαρινοπούλου
  Σίσσυ Μαρινοπούλου at |

  Καλησπέρα κυρία Σίμου. Έχω γεννηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 1984 στις 14:00 το μεσημέρι στην Αθήνα. Πότε επιτέλους θα φτιάξει ο επαγγελματικός τομέας; Και πότε θα «προχωρήσει» η προσωπική ζωή που έχει «κολλήσει» εδώ και καιρό; Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο 2018…
  Σας ευχαριστώ,
  Σίσσυ

  Reply

Leave a Reply