Παρθένος

 24 -31  Ιουλίου Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου

Παρθένος και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+Ρομαντικές στιγμές μπορείτε να ζήσετε μέσα στην περίοδο αυτή και να ακολουθήσεtε ένα όνειρό σας. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας ήρεμα, κάπου όπου μπορείτε να έχετε χαλάρωση, απομόνωση και προσωπικές στιγμές. Αποφασίστε να μιλήσετε για τα αισθήματά σας, να συζητήσετε για ό,τι σας συγκινεί και να αγγίξετε τις βαθύτερες πτυχές στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένας ρομαντικός έρωτας, έστω και πλατωνικός αρχικά, ξεκινά στη ζωή σας.

Οι ανασφάλειες και η αβεβαιότητα μπορεί να δυσκολεύουν την κοινωνική σας ζωή.  Άμεσα θα λέγαμε πως θα εκφράζετε περισσότερο μία επιθυμία να βρείτε το ιδανικό σας.  Ίσως είστε πολύ αυστηροί στις επιλογές ή σας περιορίζουν κοινωνικά πρότυπα. Ιδανικό όμως, δεν σημαίνει ουτοπικό και γι’ αυτό, ας δώσετε λίγο χρόνο, προκειμένου να κατανοήσετε τον άνθρωπο που είναι απέναντί σας. Αναλύστε τις λεπτομέρειες, παρατηρώντας τον,  δίχως συναισθηματική εμπλοκή.

-Μειώσετε το άγχος και την εμμονή στη λεπτομέρεια. Αφεθείτε στην καλοκαιρινή διάθεση, ξεκουραστείτε και τολμήστε! Η ζωή ανήκει σε όσους ρισκάρουν κάποιες φορές.

Παρθένος και Άρης στον Λέοντα

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες.

Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό.

 Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το έργο σας καθυστερήσει. Σας δημιουργεί άγχος να περιορίζουν τις κινήσεις σας. Η ζωή  όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης.

Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε να ξεκινήσετε μετά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου πλέον. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση και απολαύσετε στιγμές όμορφες, όταν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν ευνοϊκές γωνίες με τον Άρη, όπως αναφέρω στο κεντρικό θέμα του Άρη στον Λέοντα.

Χαλαρώστε κυρίως μέσα στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, ασχοληθείτε με βιβλία εσωτερικής αναζήτησης, ψυχολογίας, μεταφυσικής… θα σας βοηθήσουν.

———-

Παρθένος και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Θα σας δοθούν θετικές προοπτικές, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας και ο Ερμής, ως κυβερνήτης σας, είναι σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη. Έχετε ήπιες ενέργειες με την ατμόσφαιρα των ημερών. Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής αυτή την περίοδο.

Ο τομέας που αγγίζει, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως αυτό αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη.

Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας.

Τα οικονομικά ζητήματα δεν είναι ευνοημένα και ας είστε προσεκτικοί στην διαχείρισή τους.  

Όνειρα για συναισθηματική κάλυψη, αν είστε μόνοι ή απογοητευμένοι, εκπληρώνονται με μία ξαφνική ανατροπή, υπέρ σας. Οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο! Είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε ανταγωνισμό από τους φίλους ή από ανθρώπους του κοινωνικού χώρου.

————-

Παρθένος και Αφροδίτη στους Διδύμους

Οι μέρες αυτές γίνονται ακόμη περισσότερο έντονες για σας, αφού τα συναισθηματικά ερεθίσματα είναι αρκετά. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μία προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσετε ένα σταθερό οραματισμό και να βρείτε μία απτή και ουσιαστική προοπτική για σας.

Καθώς οι σχέσεις έχουν μεταβολές και απρόβλεπτα, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και σας αναστατώνουν. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν θαυμαστές που σας βάζουν σε δίλημμα. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας προσφέρει ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ταίρι, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Αν είστε όμως δεσμευμένοι, οι επιλογές αυτή την εποχή θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σταθερή σας σχέση. Θα σας προτείναμε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αφού δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι σας ταιριάζει. Αναζητήστε αυτό που θέλετε και θα μπορείτε σταδιακά να κινηθείτε με καλύτερες προοπτικές.

————–

Παρθένος και Θερινό Ηλιοστάσιο

Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει προβληματισμένους σε ένα βαθμό και διστακτικούς προκειμένου να ατενίσετε το μέλλον. Ο δισταγμός όμως δεν θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δράσετε!

Θα έχετε την δυνατότητα να ψάξετε βαθύτερα για αξίες και αδυναμίες ή φοβίες, ίσως μάλιστα η αναταραχή αυτή δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος.  Επιθυμείτε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, επομένως θέλετε και επικεντρωθείτε περισσότερο στον υλικό τομέα για να νιώσετε ασφάλεια. Θα σας βοηθήσουν οι συνθήκες, αν δεν κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Αφεθείτε λίγο πιο χαλαρά.

Θα είναι  εύκολο να αντιληφθείτε το νόημα του Ηλιοστασίου, αφού θα κυοφορούνται νέα όνειρα, σχέδια, στόχοι. Αν και αισθάνεστε αγωνία, πρέπει να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι όντως κάποιες φορές απρόβλεπτος παράγοντας, αλλά θα έρθει η κατάλληλη στιγμή όπου θα αναπτυχθεί ένα κρυφό σας όραμα.

——–

Παρθένος με τον Δία στον Ζυγό:

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας. Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας. Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

42 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply
 18. ΛΙΝΑ
  ΛΙΝΑ at |

  Καλησπέρα…Γεννήθηκα 27/08/1968 και ώρα 12,30 το μεσημέρι….στον Πειραιά….θα ήθελα για τα οικονομικά μου…ευχαριστώ πολύ

  Reply

Leave a Reply