Παρθένος

  18 – 25 Σεπτεμβρίου Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου

Παρθένος και Νέα Σελήνη στη Παρθένο

Νέα αρχή την περίοδο αυτή ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, σημαίνει νέες βάσεις μαζί με την γενεθλιακή σας χρονιά. Ενδιαφέρον λοιπόν έχει η Νέα Σελήνη και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος.

Δυσκολίες στην επικοινωνία προκύπτουν, κυρίως σε συμφωνία με άλλους, συνεργάτες ή ένα στέλεχος στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι πως αδικείστε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό άμεσα, μην πιέσετε πολύ τους άλλους. Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες. Αποφύγετε να συμφωνήσετε για κάποια δαπάνη αυτή την εποχή, ενώ αν έχετε δάνεια και χρέη, δεν είναι η στιγμή να τα διογκώσετε.

Παρθένος και Άρης στην Παρθένο

– Από σχολαστική – ευπροσάρμοστη

Ο Άρης θα σας γεμίσει με δυναμισμό και ενέργεια. Κατά την πορεία του θα πρέπει να ελέγξετε αυτήν την παρόρμηση και να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε.

Αρνητική εμπειρία:

Δοκιμάζετε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, στην αμεσότητα και στην ετοιμότητα. Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Παρθένος και Πανσέληνος στους Ιχθείς

Ενδιαφέρουσα  η Πανσέληνος, αφού συνδέεται άμεσα με σας. Με λογική και επιμελή προσπάθεια, είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες σχετικά με τα αισθηματικά σας θέματα και τις επιθυμίες να ξεχωρίσετε μέσα από μία σχέση.

Αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστείτε τα δικά σας λάθη και ίσως την υπερβολή και την έμφαση που δίνετε σε λεπτομέρειες. Καθώς κατά την περίοδο αυτή δεν πρέπει να είστε χαλαροί, επιδιώξτε να κατανοήσετε τις ευθύνες σας, παίρνοντας παράδειγμα από την προσφορά του συντρόφου σας και κερδίζοντας μία πληρότητα με την παρουσία του.

Αφεθείτε λίγο περισσότερο στις ρομαντικές πινελιές αυτών των ημερών.

Χαλαρώστε με το ταίρι σας.

Ονειρευτείτε.

Στα πρακτικά ζητήματα, ευνοείστε από τον Ήλιο  και τον Άρη στο ζώδιό σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας, αλλά και την προβολή σας.  Μία δυναμική παρουσία θα στηρίξει τις ιδέες σας!

Παρθένος και Αφροδίτη στον Λέοντα

Επιδιώκοντας να αντιληφθείτε τα «θέλω» σας, είστε στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή. Επομένως, επίμονα και σταθερά, ας παραμείνετε στις προσωπικές σας εκτιμήσεις και ας δώσετε το στίγμα της φιλοσοφίας σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε.

Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα βαθύτερα όνειρα που δεν έχουν ικανοποιηθεί. Να αποφασίσετε να δώσετε χρώμα και να φωτίσετε τις κρυφές προσδοκίες χαράς και απόλαυσης. Το ένστικτο είναι που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά και σταθερά.

Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο. Η Αφροδίτη θα υπογραμμίσει την ανάγκη για συναίσθημα, ασφάλεια, χαρά και λάμψη. Αγωνιάτε και θέλετε ένα κρυφό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Αν σας λείπει όμως η αποφασιστικότητα, αυτή την εποχή την αποκτάτε. Θα πρέπει να επιμείνετε πεισματικά, διατηρώντας την φλόγα για το όνειρό σας, ζωντανή!

Παρθένος και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Αισιόδοξοι και φωτεινοί αυτή την εποχή, ένα πηγαίο φως προβάλλει μία κρυφή αισιοδοξία και εσωτερική ανάταση. Έχετε την ευκαιρία να στραφείτε προς τον βαθύτερο κόσμο σας και τα απωθημένα σας. Τώρα, η έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια την δική σας έκφραση και θα δώσει φως σε σκοτεινές πτυχές του ψυχισμού. Αναζητήστε την προσωπική σας ταυτότητα μέσα από ανάγκες οι οποίες λειτουργούν υπόγεια και διακριτικά, αλλά σας επηρεάζουν αυτόματα.

Αν έχετε αμελήσει την υγεία σας, μία μικρή ταλαιπωρία θα είναι σημάδι αφύπνισης. Επομένως, ασχοληθείτε περισσότερο.

Αν λειτουργείτε παρασκηνιακά, αυτή η εποχή θα βγάλει στο φως τις κινήσεις και τα μυστικά σας. Επομένως ανάλογα με την ποιότητα και το θέμα του μυστικού, ας είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες, ή τις εξελίξεις στην ζωή σας.

Μία ερωτική επιθυμία, μπορεί να σας ταλαιπωρεί και θα επιδιώξετε να την εκφράσετε ανοιχτά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αλλά αποφύγετε τις ουτοπίες γιατί εύκολα θα υπερβάλλετε ή θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Αν είστε δημιουργικοί ή καλλιτέχνες, το έργο σας δικαιώνεται μετά από την διετία που πέρασε και καταβάλατε κόπο. Προφανώς έχετε ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης και ήρθε η ώρα να λάμψετε.  Οι θαυμαστές σας, θα βρουν έντονες συγκινήσεις εκτιμώντας την προσφορά σας στην τέχνη.


Παρθένος και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Είστε εκ φύσεως αφοσιωμένοι στη δουλειά σας και στις υποχρεώσεις. Πολλά και ανατρεπτικά όμως τα γεγονότα αυτών των ημερών, σας βγάζουν από τις συνήθειές σας. Μην αναστατωθείτε. Αφεθείτε στις προκλήσεις και δείτε λίγο διαφορετικά τη ζωή. Η ρουτίνα δεν μπορεί να διατηρηθεί και νέες γνωριμίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσφέρουν ένα αέρα ανανέωσης και συγκινήσεις πολλές και διαφορετικές.

Σε πρώτο βαθμό βέβαια, υπάρχει ως πρόκληση, ξάφνιασμα και μαγνητισμός. Έλξη και έκπληξη από κάποιο άτομο που δεν περιμένατε. Η αίσθηση μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά και εσείς δίχως να προσπαθείτε δημιουργείτε εντυπώσεις. Προσέχετε για ένα σκάνδαλο που μπορεί να σας εκθέσει και να διακυβεύσει την φήμη σας. Εσείς πάντα προσπαθείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ. Λίγο δύσκολο θα είναι αυτή την εποχή.

Εμφανίζεται μία κρυφή εχθρότητα ή αντιπαλότητα και αυτό μπορεί να σας κάνει να αναστατωθείτε. Αν είστε αποφασισμένοι για περιπέτεια, ας το τολμήσετε. Αλλά διατηρείτε όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους και μην εκθέτετε τις σκέψεις σας. Αν έχετε όμως μία σοβαρή σχέση, που ενδεχομένως περνά μία κρίση, συζητήστε μαζί του/της και προσπαθήστε να βρείτε την λύση, πριν αλλάξετε άρδην την ζωή σας.

Αν υπάρχουν απωθημένα και δεν τα χειρίζεστε καλά, θα διαπιστώσετε πως μπορεί να γίνετε καυστικοί και επιθετικοί με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Ας ελέγχετε λίγο περισσότερο τα αισθήματά σας και τις αδυναμίες που σας παρακινούν.

Η περίοδος αυτή σας δίνει την ευχέρεια να σκεφθείτε βαθύτερα, να ανακαλύψετε τις αδυναμίες και ίσως την ατολμία που σας ενοχλεί και να βρείτε υγιείς βάσεις με ένα οικείο σας πρόσωπο. Η ανταλλαγή απόψεων μαζί του, θα σας χαρίσει την ηρεμία που αναζητάτε.

Παρθένος με τον Δία στον Ζυγό:

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας. Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας. Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

44 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply
 18. ΛΙΝΑ
  ΛΙΝΑ at |

  Καλησπέρα…Γεννήθηκα 27/08/1968 και ώρα 12,30 το μεσημέρι….στον Πειραιά….θα ήθελα για τα οικονομικά μου…ευχαριστώ πολύ

  Reply
 19. Kleio
  Kleio at |

  Καλημερα Κα. Σιμου
  Γεννηθηκα 06-09-1982 ωρα 09:15 στη Θεσσαλονικη
  Ειμαι ακομα ερωτευμενη με τον πρωην μου (04-11-1983)
  Υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης;
  Με εκτιμηση

  Reply

Leave a Reply