Παρθένος

23- 30  Απριλίου  Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου

Παρθένος και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Με μία θετική επιρροή η Νέα Σελήνη του μήνα προς το ζώδιό σας προσφέρει μία ανακούφιση στο άγχος που σας έχει κουράσει εδώ και μήνες, καθώς αρχίζει να μειώνεται πλέον. Αλλά άμεσα ίσως δεν θα αισθανθείτε την διαφορά. Καλό θα είναι να πιστέψετε όμως στις δυνάμεις σας και να φανείτε πιο αποφασιστικοί. Μπορείτε να τολμήσετε, γιατί για σας κάθε τολμηρό σχέδιο, δεν είναι αφελές ή ανούσιο. Σας δίνει ζωτικότητα και υγεία και μία ευκαιρία για να τολμήσετε όσα ονειρευτήκατε. Αν και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα στην περίπτωση που προχωράτε οργανωμένα.

Οι προσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται και θα γίνουν πιο θερμά τα συναισθήματα και πιο γενναιόδωρα. Το άγγιγμα θα είναι γεμάτο τρυφερότητα. Χαρείτε την σχέση σας, ή αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιείστε τις γνωριμίες αυτής της εποχής για να αποφασίσετε μία προσωπική δέσμευση.

Αν υπάρχει νομική υπόθεση σε εκκρεμότητα, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει ροή και θα προχωρήσετε  στο θέμα αυτό με θετικές προδιαγραφές.

———–

Παρθένος και Άρης στους Διδύμους

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και επιτείνουν το φυσικό σας άγχος. Έχετε κουραστεί και αλλά σας ενδιαφέρει η αναγνώριση. Πολλές ιδέες, πολλές δραστηριότητες, προτάσεις, προκλήσεις…

Θα μπορούσατε για να μην αγχώνεστε να ρυθμίσετε μεθοδικά και υπομονετικά τον χρόνο σας. Συζητήστε, ενημερωθείτε, πληροφορηθείτε, για το αντικείμενό σας. Αν είστε σε μία ανοδική πορεία στην καριέρα, κάνετε τις προτάσεις σας αυτή την εποχή. Αν δεν έχετε εργασία, τολμήστε και στείλετε βιογραφικά μετά τις 4 Μαΐου.

Αποφύγετε όμως συζητήσεις, σχόλια και αντιπαραθέσεις που μπορεί να σας εκθέσουν κοινωνικά. Ενδεχομένως μπορείτε να συμβουλέψετε όποιον ζητήσει την γνώμη σας. Ας είστε αντικειμενικοί και δίχως πολλά λόγια όμως.

Η ειλικρίνεια κάποιου συνεργάτη θα αμφισβητηθεί και θα ήταν καλό να μην είστε εντελώς εύπιστοι και βολικοί.

Επίσης, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με κάποιες οικογενειακές δεσμεύσεις, με αποτέλεσμα να έχετε δυσκολία αρχικά να ισορροπήσετε μεταξύ των υποχρεώσεων αυτών και της καριέρας.

———-

Παρθένος και Εαρινή Ισημερία 

Για σας, η Εαρινή Ισημερία φέρνει αγωνία για τις προσωπικές σας ανασφάλειες και φωτίζει τις αδυναμίες σας προκειμένου να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, δίχως να περιμένετε να το κάνουν άλλοι για λογαριασμό σας. Ανακαλύπτετε την φλόγα της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα. Αυτό θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα και θα μπορείτε να προοδεύσετε καλύτερα και ταχύτερα. Μέχρι τότε, ας κάνετε σωστά τον προγραμματισμό σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε ιδιαίτερα, θα φανεί ιδανικό για σας, αν και οι προσωπικές σας άμυνες ίσως περιορίσουν λίγο την χαρά της απόλαυσης.

Ο Άρης εδώ και καιρό σας ωθεί αυτή την εποχή για αποφάσεις για τα δημιουργικά σας σχέδια. Σκεπτικιστές όπως είστε,  θα χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευστροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους. Αφήστε κατά μέρος τα παράπονα και χαρείτε!

Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Συναισθηματικά μάλιστα, θα έχετε περισσότερη ζεστασιά από το προηγούμενο διάστημα, αν αποφύγετε να επιμένετε σε λεπτομέρειες και λάθη του χθες. Δείτε λίγο τα δικά σας λάθη, δίχως ενοχοποίηση και ενδιαφερθείτε για την χαλάρωση και απόλαυση του να είστε με χαρούμενα πρόσωπα, αισιόδοξα και θετικά.

 

———–

Παρθένος με την Αφροδίτη στον Κριό

Δεν είναι εύκολο για σας να αγαπήσετε ένα στόχο ή έναν άνθρωπο και να φερθείτε παρορμητικά και δυναμικά. Ωστόσο, αυτή η εποχή σας προκαλεί να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας.

Δεν βοηθά η αστάθεια και το άγχος αποσυντονίζει κάθε σας σχέδιο για δράση. Καθώς εσωτερικά, ήδη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, είστε ανυπόμονοι, αποφασίστε τελικά πώς θα χειριστείτε την δυναμική της εποχής.

Συναισθήματα και συγκινήσεις αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο πάθος και σας φέρνουν κοντά σε προοπτικές που δεν μπορούν να περιμένουν! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, κάνετε μία νέα αρχή, δώστε χώρο στον σπόρο της δημιουργίας. Αν αγαπάτε κάποιο άτομο και έχει επέλθει η ανία στη ζωή σας, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή.

Προσοχή όμως και σύνεση, σε κάθε επένδυση. Αν έχετε αποθεματικά και θέλετε να τα ρευστοποιήσετε, ίσως να πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Γιατί η εποχή αυτή δεν βοηθά στις ριψοκίνδυνες επιλογές.

———-

Παρθένος με τον Δία στον Ζυγό:

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας. Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας. Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

40 Responses

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply

Leave a Reply