Παρθένος

 19 – 26 Ιουνίου Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου

Παρθένος και Θερινό Ηλιοστάσιο

Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει προβληματισμένους σε ένα βαθμό και διστακτικούς προκειμένου να ατενίσετε το μέλλον. Ο δισταγμός όμως δεν θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δράσετε!

Θα έχετε την δυνατότητα να ψάξετε βαθύτερα για αξίες και αδυναμίες ή φοβίες, ίσως μάλιστα η αναταραχή αυτή δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος.  Επιθυμείτε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, επομένως θέλετε και επικεντρωθείτε περισσότερο στον υλικό τομέα για να νιώσετε ασφάλεια. Θα σας βοηθήσουν οι συνθήκες, αν δεν κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Αφεθείτε λίγο πιο χαλαρά.

Θα είναι  εύκολο να αντιληφθείτε το νόημα του Ηλιοστασίου, αφού θα κυοφορούνται νέα όνειρα, σχέδια, στόχοι. Αν και αισθάνεστε αγωνία, πρέπει να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι όντως κάποιες φορές απρόβλεπτος παράγοντας, αλλά θα έρθει η κατάλληλη στιγμή όπου θα αναπτυχθεί ένα κρυφό σας όραμα.

——–

Παρθένος και Πανσέληνος στον Τοξότη

Στην προσωπική σας ζωή, είστε εσωστρεφείς αυτή την εποχή. Καθώς δονείται η βάση σας, πρέπει να ξεφύγετε από την ασφάλεια και την βολή σας, για να αντιμετωπίσετε με ιδέες, άποψη και επιχειρήματα την προσωπική σας υπόληψη και σιγουριά. Αυτό θα εκτινάξει την προβολή σας και θα σας δημιουργήσει νέες προοπτικές. Δεν θα είστε πλέον στην συνήθη σας ρουτίνα, αλλά αντίθετα θα φανεί πως είστε έτοιμοι για αλλαγές που θα εκπλήξουν τους οικείους σας.

Πρόκληση σημαίνει για σας η Πανσέληνος αυτή, προκειμένου να αποδείξετε πως έχετε τις βάσεις για να προχωρήσετε.

Οι οικογενειακές σχέσεις κρίνονται και ο διάλογος είναι λίγο δύσκολος εκεί. Παρεξηγήσεις δημιουργούν ασαφείς προσδοκίες. Ακόμη μία δύσκολη περίοδος με διλήμματα ανάμεσα σε καθήκοντα και άνεση και χαλάρωση. Δεν σας ταιριάζει η συγκινησιακή φόρτιση, θα θελήσετε να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες, που θα σας προσθέσουν άγχος.

Προσοχή:

Οι προσωπικές σχέσεις με το ταίρι είναι σε μία παροδική αβεβαιότητα, λόγω διαφοράς αντιλήψεων ή λανθασμένης εκτίμησης κάποιων θεμάτων. Με καλή θέληση όλα λύνονται.

——-

Παρθένος και Άρης στον Καρκίνο

Η διαδρομή σας ως την σημερινή κατάσταση, έχει κάποια λάθη σε στόχους, προετοιμασία και σχεδιασμό. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες που διανύουμε, ούτως ώστε να καταλάβετε αυτό που δεν πήγε καλά στο χθες. Καθώς δεν είναι σίγουρο πως έχετε ξεκαθαρίσει κάθε πτυχή, η σκέψη πρέπει να στραφεί εκεί.

Κάθε σχέδιο ας επανεξεταστεί, για να βρείτε την καλύτερη λύση και προοπτική του. Κάποια από αυτά ίσως αλλάξουν ή διαμορφωθούν με τις νέες συνθήκες ζωής. Αν συμμετέχετε σε μία ομάδα, θα υπάρξει μαχητική διάθεση και θα αναδείξετε τις γνώσεις σας. Θα είστε πειστικοί, αν παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο.

Καθώς η κοινωνική σας θέση έχει κάποια προβλήματα, θα ξεχωρίσετε για την ποιότητά σας ή μία έμπνευση που θα παρουσιαστεί. Θα έχετε όμως ανταγωνισμό και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση.

———

Παρθένος και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Προκαλείστε να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας, μέσω γνωριμιών, συναντήσεων και συζητήσεων. Εκείνο που οφείλετε είναι να επιλέγετε τις πρακτικές ιδέες που σας αντιπροσωπεύουν. Σίγουρα θα βρείτε τρόπο να διοχετεύσετε την έμπνευση σε ένα έργο.

Αποφύγετε τα σχόλια και την έκθεση των προσωπικών σας δεδομένων. Κάποιοι μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση κυρίως σε συναισθηματικό πεδίο. Μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι απέναντι σε ανθρώπους που τελικά δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις. Μπορείτε όμως να ξεπεράσετε τον εγκλωβισμό.

Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας.  Επιλέγοντας τις κατάλληλες κοινωνικές γνωριμίες, θα έχετε καθοδήγηση στο έργο σας. Οι ιδέες σας θα αρέσουν, ο τρόπος επικοινωνίας θα εντυπωσιάσει.

Κατά την περίοδο αυτή, με συμπαθητικό προφίλ στις κοινωνικές σας σχέσεις, μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα. Ασκείτε γοητεία και ήρθε η στιγμή να τολμήσετε.

————–

 

———–

Παρθένος με την Αφροδίτη στον Κριό

Δεν είναι εύκολο για σας να αγαπήσετε ένα στόχο ή έναν άνθρωπο και να φερθείτε παρορμητικά και δυναμικά. Ωστόσο, αυτή η εποχή σας προκαλεί να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας.

Δεν βοηθά η αστάθεια και το άγχος αποσυντονίζει κάθε σας σχέδιο για δράση. Καθώς εσωτερικά, ήδη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, είστε ανυπόμονοι, αποφασίστε τελικά πώς θα χειριστείτε την δυναμική της εποχής.

Συναισθήματα και συγκινήσεις αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο πάθος και σας φέρνουν κοντά σε προοπτικές που δεν μπορούν να περιμένουν! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, κάνετε μία νέα αρχή, δώστε χώρο στον σπόρο της δημιουργίας. Αν αγαπάτε κάποιο άτομο και έχει επέλθει η ανία στη ζωή σας, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή.

Προσοχή όμως και σύνεση, σε κάθε επένδυση. Αν έχετε αποθεματικά και θέλετε να τα ρευστοποιήσετε, ίσως να πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Γιατί η εποχή αυτή δεν βοηθά στις ριψοκίνδυνες επιλογές.

———-

Παρθένος με τον Δία στον Ζυγό:

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας. Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας. Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

40 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply

Leave a Reply