Παρθένος

 12 – 19 Μαρτίου Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου


Παρθένος και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Με τη Νέα Σελήνη συμβαίνει απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σας και είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στις επιταγές του ουρανού αυτές τις μέρες.

Εκείνο που θα προέχει, θα είναι η αναζήτηση της παρουσίας κάποιων σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Θα είναι αρκετά εύκολο να κάνετε πολλές γνωριμίες και να συνεργαστείτε ή να σχετιστείτε με κάποιες από αυτές.

Με αρκετές υποσχέσεις, ο κύκλος σας διευρύνεται, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε ελπιδοφόρο, καθώς επικρατεί μία χαοτική κατάσταση για τα δεδομένα σας. Πολλές και δύσκολες οι συνθήκες, περισσότερο θα λέγαμε ήταν και παραμένουν σύνθετες ή περίπλοκες, καθώς οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν είναι πιο ασαφείς από τα δεδομένα που αναζητάτε.

Ωστόσο, ανάμεσά τους θα υπάρξουν γενναιόδωρα άτομα, θα υπάρξουν και άνθρωποι όραμα και ιδέες. Θα είναι ικανοί να σας προσφέρουν ευκαιρίες και να σας κάνουν να αλλάξετε στάση, δημιουργώντας ίσως έκπληξη σε όσους σας γνωρίζουν ως πιο ήπιους χαρακτήρες.

 Αλλά θα επιδιώξετε να γίνει μία αλλαγή στις σχέσεις ή να τεθούν οι ήδη υπάρχουσες σε νέα βάση, καθώς ο ρομαντισμός και η ευαισθησία προέχουν. Εσωτερικά, υπάρχει η ανάγκη για να αναζητήσετε ένα ενδιαφέρον που θα σας συναρπάσει, είτε αυτό αφορά ένα αγαπημένο πρόσωπο, είτε μία αξία όπου θα επενδύσετε συναισθηματική ή υλικά. Αλλά εκείνο που θα αποτελέσει δυσκολία, θα είναι να προσκολληθείτε στις υποχρεώσεις, αμελώντας τις βαθύτερες ανάγκες σας.

—-

Παρθένος και Αφροδίτη στον Κριό

Δεν είναι εύκολο για σας να αγαπήσετε ένα στόχο ή έναν άνθρωπο και να φερθείτε παρορμητικά και δυναμικά. Ωστόσο, αυτή η εποχή σας προκαλεί να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας. Δεν βοηθά η αστάθεια και το άγχος αποσυντονίζει κάθε σας σχέδιο για δράση. Καθώς εσωτερικά, ήδη εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, είστε ανυπόμονοι, αποφασίστε τελικά πώς θα χειριστείτε την δυναμική της εποχής.

Συναισθήματα και συγκινήσεις αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο πάθος και σας φέρνουν κοντά σε προοπτικές που δεν μπορούν να περιμένουν! Ακολουθήστε το ένστικτό σας, κάνετε μία νέα αρχή, δώστε χώρο στον σπόρο της δημιουργίας.

Αν αγαπάτε κάποιον και έχει επέλθει η ανία στη ζωή σας, τότε θα διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή. Προσοχή όμως και σύνεση, σε κάθε επένδυση. Αν έχετε αποθεματικά και θέλετε να τα ρευστοποιήσετε, ίσως να πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Γιατί η εποχή αυτή δεν βοηθά στις ριψοκίνδυνες επιλογές.

Παρθένος και Πανσέληνος στην Παρθένο

Στο ζώδιό σας η Πανσέληνος την περίοδο αυτή ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, σημαίνει πως πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς ό,τι έχει προκύψει από τα τελευταία γενέθλια ως σήμερα.

Σημαντικός σταθμός λοιπόν και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος.

Το άγχος σας κουράζει, κυρίως με άλλους, συνεργάτες ή ένα στέλεχος στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι πως αδικείστε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε ή καινοτόμες ιδέες.  Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες. Αποφύγετε να συμφωνήσετε για κάποια δαπάνη αυτή την εποχή, ενώ αν έχετε δάνεια και χρέη, δεν είναι η στιγμή να τα διογκώσετε.

Καθώς ο Ερμής ως κυβερνήτης σας, είναι σε θέση αδυναμίας από πρακτικής πλευράς, βοηθά όμως την έμπνευση και την διαισθητική αντίληψη. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

——

Παρθένος και Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Η νέα αυτή φάση ζωής έχει περισσότερο να κάνει με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Κόπωση, πίεση και αρκετό άγχος, είναι αλήθεια πως αρχίζουν να περιορίζουν τη χαρά και να δίνουν σημασία στην αλλαγή που επιβάλλεται στην καθημερινότητά σας. Νέες εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα, ίσως νέες δεσμεύσεις, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα, αφού θα αποφύγετε τα παλιά που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Επιπρόσθετα, θα λέγαμε πως είναι απαραίτητο να προχωρήσετε ως την επόμενη φάση της ζωής, όπου θα ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά και θα αναλάβετε ένα έργο που θα σας αναδείξει, αν το επιμεληθείτε με γνώση και συνέπεια. Το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό, ενδιαφέρον και διαχρονικό.

Παράλληλα, τα θέματα υγείας θα είναι σημαντικό να μην αμελούνται και αν αποφασίσετε μία αναζωογόνηση του οργανισμού, θα λέγαμε πως είστε στην κατάλληλη εποχή. Αν είχατε ως τώρα αφήσει κατά μέρος την επιμέλεια και την φροντίδα κάποιων ανθρώπων, θα πάρετε αποφάσεις και θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες τους.

Καλή περίοδος για σχέσεις με ποιότητα, αγάπη, χαρά και αρμονία. Η κοινωνική ζωή αναπτύσσεται άνετα αυτή την εποχή και σας φέρνει ισορροπία στη ζωή.

Παρθένος και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Για να έχετε ευχέρεια αντιμετώπισης της έκλειψης,  ας επιδιώξετε να ασχοληθείτε με τα κρυφά σας όνειρα και τις κρυφές σας επιθυμίες. Ίσως είναι η στιγμή να φωτίσετε τα απωθημένα σας που ταράζουν και σας βαραίνουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Επομένως, θα διαπιστώσετε πως είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτό το κρυμμένο τραύμα της ψυχής και να απαλλαγείτε πλέον.

Αν πάλι, υπάρχει ένα όνειρο που δεν τολμήσατε ως τώρα θα συζητήσετε, θα έχετε την ευχέρεια να το συζητήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε στον χώρο εργασίας, είτε στο άμεσο περιβάλλον.

Κάποιες ιδέες τους θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο και ίσως λύση στα προβλήματά σας. Θα αισθανθείτε μία ανακούφιση τελικά.

Οραματιστείτε το ιδανικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να μαγνητίσετε εκείνον ή εκείνη που σας συναρπάζει και να βιώσετε κοντά του/της, στιγμές παραμυθένιες. Αλλά μην αφήνεστε εντελώς στο όνειρο…

Προσοχή στις οικονομικές απαιτήσεις ή διεκδικήσεις αυτή την εποχή, αφού όλα είναι ρευστά και ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα.

Παρθένος και Άρης στον Τοξότη

+ Καθώς είναι σημαντικό για σας να διακριθείτε μέσα από την σχολαστική σας προσπάθεια, θα διαπιστώσετε πως αν εμπλακούν άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, θα δημιουργηθεί σύγχυση. Για τον λόγο αυτό, διασφαλίστε τις συνεργασίες σας από την παρεμβολή τρίτων. Μία πρόταση οικονομικής συνεργασίας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε, αν περιέχει μία νέα ιδέα, ή αφορά ένα νέο αντικείμενο. Πρωτοτυπήστε και προχωρήστε με τόλμη προς μία νέα πρόκληση. Στην ερωτική σας ζωή, θα ήταν καλό να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

-Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Παράπονα και αντιζηλία, με εριστική διάθεση, θα φέρουν αδιέξοδο στις σχέσεις και ενδεχομένως θα δημιουργηθούν ανησυχίες για την πορεία της οικογένειας. Ανάμεσα στα μέλη, υπάρχει ανυπομονησία και η κριτική είναι απόρροια της σύγχυσης και της έλλειψης συνεννόησης. Μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα με φωτιά ή νερό μέσα στην κατοικία και οι επισκευή του θα κριθεί απαραίτητη.

Παρθένος και Δίας στον Σκορπιό

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας.

Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

52 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply
 18. ΛΙΝΑ
  ΛΙΝΑ at |

  Καλησπέρα…Γεννήθηκα 27/08/1968 και ώρα 12,30 το μεσημέρι….στον Πειραιά….θα ήθελα για τα οικονομικά μου…ευχαριστώ πολύ

  Reply
 19. Kleio
  Kleio at |

  Καλημερα Κα. Σιμου
  Γεννηθηκα 06-09-1982 ωρα 09:15 στη Θεσσαλονικη
  Ειμαι ακομα ερωτευμενη με τον πρωην μου (04-11-1983)
  Υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης;
  Με εκτιμηση

  Reply
 20. Χαρα
  Χαρα at |

  Κ Άσιμου ο υιός μου ειναι γεννημένος 4•9•1997 και στις 10•35 η ωρα
  Παράτησε τις σπουδές του στη Αγγλία και θέλει να κάνει κάτι άλλο
  Υπάρχει περίπτωση να παει να συνεχίσει απο εκεί που τα αφησε

  Reply
 21. Σίσσυ Μαρινοπούλου
  Σίσσυ Μαρινοπούλου at |

  Καλησπέρα κυρία Σίμου. Έχω γεννηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 1984 στις 14:00 το μεσημέρι στην Αθήνα. Πότε επιτέλους θα φτιάξει ο επαγγελματικός τομέας; Και πότε θα «προχωρήσει» η προσωπική ζωή που έχει «κολλήσει» εδώ και καιρό; Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο 2018…
  Σας ευχαριστώ,
  Σίσσυ

  Reply
 22. Κατερίνα
  Κατερίνα at |

  Γεννήθηκα 03/09/1977 και ώρα 02.45 στην Θεσσαλονίκη.
  Κατερίνα

  Reply
 23. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Γεννημένη 17/09/1986 και ώρα 4.20 τα ξημερώματα στην Αθήνα.
  Θα ήθελα να ξέρω για την εξέλιξη της σχέσης που έχω τώρα με γεννημένο 24/04/1989.
  Ευχαριστώ

  Reply

Leave a Reply