Ρούνες: εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

Ρούνες: εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

Συμβουλές από τη σοφία των λαών του βορρά

και την Λίλιαν Σίμου

Η προσέγγιση με τις Ρούνες περιέχει ουσιαστικά μηνύματα από την αρχαία γνώση. Συμβουλευτικά στα τέλη κάθε εβδομάδας, με σκοπό να έχουμε τον χρόνο να αναλογιστούμε την συμβουλή μέσα στο σαββατοκύριακο, υπάρχει ένα μήνυμα για μας.

Οι Ρούνες και η χρήση τους, αναδεικνύουν την αρμονία του ανθρώπου με τη Φύση. Ο συνδυασμός προκύπτει από την αντιστοιχία ημερομηνίας και συμβόλων

 

 

 εβδομαδιαίες προβλέψεις 26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

 

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, φέρνει στο προσκήνιο την επιτακτική ανάγκη της αλλαγής. Με μία διεύρυνση προς φωτεινούς ανθρώπους, υπεύθυνους και αντικειμενικούς, θα βρεθεί διέξοδος σε ό,τι αντιμετωπίζουμε.

Οι σχέσεις ωφελούνται και μία νέα προσέγγιση μπορεί να επέλθει. Δύο επιλογές θα υπάρξουν: να επαναλειτουργήσουν αρμονικά και να ακτινοβολήσει η αγάπη, ή να πάψουν να υπάρχουν, αν οι αδυναμίες δεν γεφυρωθούν με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές.  

Στην δεύτερη περίπτωση, η απώλεια αφήνει ένα προσωρινή κενό, αλλά αναπτύσσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοδυναμία μας.

Μία νέα πρόταση θα φανεί σύντομα στον ορίζοντα, αφού η φωτιά και η ερωτική διάθεση δεν επιτρέπουν την στασιμότητα στη ζωή μας.

Ακόμη κι αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα, τα γεγονότα δεν θα επιτρέψουν τον εφησυχασμό. Αντίθετα, η δύναμη που απαιτεί την ροή σε νέες κατευθύνσεις, παρασύρει ό,τι έχει φθαρεί. Ξαφνικά, ή απρόοπτα γεγονότα, μία παρουσία που εκπλήσσει αρχικά ή ανησυχεί, θα είναι το εφαλτήριο για αλλαγές. 

Κάποιος έρχεται ή φεύγει απροσδόκητα από τη ζωή μας. Η αναστάτωση αρχικά προκαλεί αγωνία. Με λογική και αυτοσυγκράτηση όμως, θα κατανοήσουμε αν μας οφελεί και πόσο αυτή η παρουσία. Οι σχέσεις με αντοχή και γερές βάσεις, ανανεώνονται. Οι σχέσεις δίχως ουσία, θα υποστούν σοβαρή ρωγμή. 

Αν δεν μπορούμε αμέσως να αντιληφθούμε τα θετικά ή τα αρνητικά, ας αφεθούμε στην ροή. Ούτως ή άλλως, αυτές τις μέρες, για καρμικούς λόγους που αφορούν τα ατομικά χαρακτηριστικά του καθενός, τα γεγονότα κυλούν και εξελίσσονται ανεξάρτητα από τους χειρισμούς μας.

Στα πρακτικά ζητήματα, περιμένουν απρόβλεπτες αλλαγές, επομένως ας έχουμε σύνεση.

Άνθρωπος-κλειδί είναι κάποιος με έντονη προσωπικότητα που γοητεύει, ανατρέπει και δονεί τη ζωή μας.

 

προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Η σοφία των βορείων λαών της Ευρώπης, μου ασκούσε πάντα μία ιδιαίτερη γοητεία. Αν και οι μυθοπλασία έχει αφήσει την αίσθηση ανθρώπων με άγρια ένστικτα, κάθε τι πρέπει να διερευνάται και να ανάγεται στην εποχή από όπου ξεκίνησε η ιστορία με μορφή μύθων. Μήπως οι δικές μας παραδόσεις δεν περιέχουν αλληγορικές εικόνες σκληρότητας;

Όλα ξεκίνησαν σε μία εποχή όπου ο άνθρωπος αισθανόταν αδύναμος και μικρός μπροστά στις κακουχίες και στα φυσικά φαινόμενα.

Η παράδοση των βορείων λαών μέσω των σοφών Δρυΐδων, αλλά και μέσω της ρουνικής μυστικής γλώσσας, περιέχει μία βαθιά γνώση με στόχο την ένταξη του ανθρώπου στο φυσικό περιβάλλον, την κατανόηση της Δημιουργίας και την εναρμόνισή μας με αυτή. Θεωρώ την παράδοση αυτή ιδιαίτερα σημαντική και μετά από χρόνια προσωπικής μελέτης, πιστεύω πως είναι ένας σημαντικός δρόμος αυτογνωσίας.

Είναι πολυεπίπεδη, αλλά πάντα υποστηρικτική για τον άνθρωπο. Εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω, είναι πως οι Ρούνες, ( ή Ρούνοι κατ’ άλλη απόδοση στα ελληνικά), ΔΕΝ συνδέονται με αρνητικά μηνύματα.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το πρώτο μήνυμα  της ημέρας στο: http://kissmygrass.gr/

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

Leave a Reply