Συνεργάτες

Συνεργάτες – Astrolife

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ιστοσελίδας

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και ευχόμαστε να ανακαλύψετε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, ανάλογα με τον τομέα αναζήτησης της ιστοσελίδας μας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ, περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου

 

Ειδική συνεργάτις

ΣΤΕΛΛΑ ΗΛΙΑΔΗ

unnamed-1-400x350

 

«Η μεγάλη μου αγάπη για τα ορυκτά και την κρυσταλλοθεραπεία, με ώθησε να παρακολουθήσω πολλά μαθήματα κρυσταλλοθεραπείας στην Ελλάδα, τα οποία με ικανοποίησαν μερικώς αλλά πάντα κάτι έλειπε !!! Τα κενά αυτά συμπληρώθηκαν από μαθήματα που έκανα στην Αμερική και απέκτησα τον τίτλο του Master crystal therapist . Έκτοτε διδάσκω και συμβουλεύω μέσω της βοήθειας των κρυστάλλων!

 Eίμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, που ανήκω πλέον στην ομάδα του Astrolife.gr και θα συμβάλλω στο να αγκαλιάσει περισσότερος κόσμος τους αγαπημένους μου κρυστάλλους και τα πολύτιμα ενεργειακά ορυκτά!»
Διαθέτω επίσης το Certificate to the BASIC HYPNOTHERAPY LEVEL -Astral Aspera – ασκώντας την θεραπευτική ύπνωση, μια διαδικασία απόλυτης συγκέντρωσης του νου και χαλάρωσης του σώματος, μέσα από την οποία, παρακάμπτοντας τον συνειδητό νου (Εγώ) επικοινωνούμε απευθείας με το Υποσυνείδητο, δίνοντας κατευθύνσεις και αναπρογραμματίζοντας μέσα από υποβολές με θετικές δηλώσεις, τις όποιες φοβικές συμπεριφορές, ψυχολογικές η και ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες κλπ. Μια διαδικασία ευχάριστη, ωστόσο βαθιά θεραπευτική.

Ιστοσελίδα: http://stellar-crystal-healing.gr/

Επικοινωνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: stellarcrystalhealing@gmail.com ή στην Επικοινωνία του astrolife.gr

 

Κοντά μου στην Αστρολογία είναι:

astrolife

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

Έχει εργαστεί στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και παράλληλα ασχολήθηκε με την μελέτη και την έρευνα σε χώρους εσωτερισμού και εναλλακτικών θεραπειών. Η πολυετής μελέτη της αστρολογίας, είναι μέρος της αναζήτησής του. Και η επαφή του με αστρολόγους του εξωτερικού και σοβαρές σχολές σκέψης του εσωτερισμού, του έχουν προσφέρει μία ευρύτητα προσέγγισης και γνώσης. Ασχολείται ερευνητικά και επαγγελματικά, γράφοντας, συμβουλεύοντας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και συνέπεια την αστρολογία.

Διεύθυνση επικοινωνίας: iliadeskon@gmail.com

 

576165_3917288744426_1826829366_n

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΠΤΗ

Ακολούθησε σπουδές στο μάρκετινγκ και Δημόσιες σχέσεις -«Diploma in Public Relations  (public relations- marketing – advertising) οf London Champer Commerce in Industry» το 2004. Με 20 ετη εργασιακή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων-μαrketing σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών-Γερμανός-Τελλάς-Forthnet, αναζητούσε κάτι περισσότερο από τον επιχειρηματικό χώρο.
Η επιθυμία για την βαθύτερη κατανόηση σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή, την οδήγησε στην αστρολογία. Σπούδασε στη Σχολή Ηλίανθος -Ωριγένης ως το 2008 και παρακολούθησε σεμινάρια και διαλέξεις με την Λίλιαν Σίμου από το 2008 ως σήμερα. 
Ασχολείται επαγγελματικά με την αστρολογία, συνδέοντας την στατιστική και την εμπειρία της με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Επικοινωνία: στην σελίδα μας

 

 

astrolife

ΜΑΤΙΝΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

Σύμβουλος αστρολογίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23-7ου, όπου ζει. Εργάστηκε σε διάφορες εταιρίες μέχρι το 2004, ψάχνοντας πάντα ‘το κάτι παραπάνω’. Με την Αστρολογία της είπε κάποιος γνωστός πως θα ασχοληθεί τον Ιούνιο του 2007. Ουσιαστικά βέβαια άρχισε από τον Μάρτη του 2009 με πρώτο της δάσκαλο τον απεβιώσαντα κο Μελέτη Μπαφαλούκο. Σήμερα συνεχίζει τα μαθήματά της με την κα Λίλιαν Σίμου, συμβουλεύει και αρθογραφεί ως συνεργάτιδά της, στο site της. Έχει ξεκινήσει τις μυήσεις της στο Usui Reiki και κάνει θεραπείες με την μέθοδο αυτή.

Επικοινωνία: κιν. 6942985505 – fatourou.matina@yahoo.gr

 

astrolife

 

 ΛΕΝΑ ΑΦΣΑΡΙΔΗ

Υπάλληλος τουριστικών επιχειρήσεων για χρόνια, αγαπά και σπουδάζει αστρολογία, ενώ κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Της αρέσει η έρευνα και γράφει από την αρχή της σελίδας μας άρθρα με ενδιαφέρον.

Για επικοινωνία, προτιμά ένα μήνυμα μέσα από την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του Astrolife

 

ΑΝΤΑ

ANTA ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αντιμετωπίζοντας τη ζωή με χαμόγελο, πέρα από «τη σκόνη του γραφείου» στην καθημερινότητά της, ασχολήθηκε με το εσωτερικό μονοπάτι της ψυχής, σε χώρους φιλοσοφίας και αναζήτησης. Η αστρολογία και οι μαντικές τέχνες την προσέλκυσαν περισσότερο. Η αστρολογία γιατί εξηγεί λογικά αυτά που αισθανόμαστε, ενώ οι μαντικές τέχνες γιατί περιέχουν μυστήριο και αποκαλύψεις. Διστάζει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο, γιατί την ενδιαφέρουν ταυτόχρονα!

Για επικοινωνία, προτιμά ένα μήνυμα μέσα από την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του Astrolife

 

 

Στην Αστρολογία και στην φιλοσοφία των ΤΑΡΩ:

teresa 

ΤΕΡΕΖΑ ASHER

Σπούδασε αστρολογία στην Αγγλία και στην Ελλάδα, επί σειρά ετών στην Faculty School και στην Ελλάδα στις σχολές Ηλίανθος και  ΟΜΑΚΟΕΙΟΝ Πειραιώς  και έχει άδεια επαγγελματική από το σωματείο Ωριγένης. Επέκτεινε τις γνώσεις μέσα από πολλά σεμινάρια και μελέτη των κρυστάλλων, των ενεργειακών θεραπειών, αλλά και της φιλοσοφίας των Ταρώ, τα οποία έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον της ως δρόμος ζωής.

Επικοινωνία: τηλ. 210-4520094

Στην Κινέζικη Αστρολογία και στο Φενγκ Σούι

ΜΚ)

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ

Σύμβουλος Feng Shui και Κινέζικης Αστρολογίας.

Έχει μαθητεύσει και συνεργάζεται με τον Joey Yap (Mastery Academy of Chinese Metaphysics). Ασχολείται επαγγελματικά με τους παραπάνω τομείς τα τελευταία εφτά  χρόνια και προσφέρει τις συμβουλές της εφαρμόζοντας την Κινέζικη Μέθοδο Αστρολογίας “Bazi – 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου”.

Στοιχεία επικοινωνίας: leomkou@yahoo.gr

 

Στην συμβουλευτική Ψυχολογία:

 

579395_2804074961604_357760330_n

Δρ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής, Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D.). Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές του σπουδές στην Ψυχολογία (Α.Π.Θ.) μετά από προπτυχιακή υποτροφία στο τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας και Προσωπικότητας του Πανεπιστημίου του Nijmegen της Ολλανδίας. Στη συνέχεια παρακολούθησε κι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης (M.Sc.) στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου

Κατά την τελευταία δεκαπενταετία βρίσκεται σε συνεχή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση κι εποπτεία, ενώ συμμετέχει εντατικά σε βιωματικές αυτογνωστικές διαδικασίες συστημικής, υπαρξιακής, και γνωσιακής κατεύθυνσης.

www.aftognosia.gr

(e-mail: info@aftognosia.gr  Παπαδιαμαντοπούλου 2, Αθήνα 11528 και τηλ. 6977866461)

 

unnamed (1)

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Η Χαρίκλεια Μανουσάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Παρότι οι αρχικές σπουδές της  και η για περισσότερο από δύο δεκαετίες επαγγελματική της εμπειρία αφορούσε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ειδικών Έργων, η Ψυχολογία ήταν πάντοτε η μεγάλη της αγάπη. Ως εκ τούτου, εκπαιδεύτηκε σε πολλές συμβουλευτικές  προσεγγίσεις και ψυχολογικές θεωρίες, ώστε να έχει τη δυνατότητα, μέσα από διαφορετικούς  δρόμους επικοινωνίας να προσεγγίζει αποτελεσματικά την ανθρώπινη ψυχή. Είναι επιστημονική συνεργάτης σε θέματα ψυχικής υγείας σε διαφόρους φορείς και συγχρόνως συμμετέχει στο ερευνητικό έργο δύο σημαντικών Κέντρων Ερευνών σε θέματα ψυχικής υγείας και ανθρώπινων σχέσεων. Έχει διαμορφώσει μία προσωπική στάση απέναντι στην παροχή στήριξης στον άνθρωπο και έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά. Στο χώρο της ψυχικής υγείας και της επικοινωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις εργάζεται με σκοπό να επανεισάγει το συναίσθημα στο πεδίο της αλληλεπίδρασης των ανθρώπινων σχέσεων, διευκολύνοντας την αλλαγή που οι εξυπηρετούμενοι αναζητούν στη ζωή τους.

Επαγγελματίας Ψυχικής Υγείας

Συστημική Σύμβουλος, NLP, Marte Meo, EFT, Play Therapy, Coaching

697 44 77 556      e-mail: manousaki.c@gmail.com

 

 

MN

ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΣΧΑΚΗΣ

Ο Μανώλης Ισχάκης έχει πιστοποιηθεί από το American board of NLΡ ως Master Practitioner of NLP, Time Line Therapy και Υπνοθεραπείας. Επίσηςέχει  πιστοποιηθείαπότη Think ως Advanced Practitioner Of Theta healing, manifesting & abundance, intuitive anatomy, global relationship,  DNA 3. Έχει δημιουργήσει το δικό του σύστημα το NLPWYSLifeCoaching.

Έχει συγγράψει  το βιβλίο  : NLP! Το κλειδί του μυαλού μας, το audiobook (ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας ) : NLP! Ανακαλύπτοντας τη προσωπική μου δύναμη, το video πρόγραμμα : Μπορείς, το webinar : Πώς να κατακτήσεις οτιδήποτε θέλεις τόσο γρήγορα όσο δε φανταζόσουν ποτέ.

“ Η ποιότητα της ζωή μας εξαρτάται πρώτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου μας και έπειτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους”

Ζήσε με Πάθος!

NLP WYS Life Coaching

http://manolisischakis.gr

coach@manolisischakis.gr

τ. 211 800 9493 | κ. 6936 563 551

 

Στις εναλλακτικές θεραπείες:

 astrolife

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 28 ετών. Εργάστηκε επί 30 χρόνια στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.Κατεχόμενη από ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα βελτίωσης της υγείας, σώματος και ψυχής του ανθρώπου – ανεκπλήρωτη ίσως επιθυμία για ιατρικές σπουδές -ασχολήθηκε από νωρίς με το διάβασμα ανάλογου περιεχομένου βιβλίων και άρθρων.  Στη συνέχεια θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντες της και να συστηματοποιήσει τις γνώσεις της στους εν λόγω τομείς, σπούδασε σε Ιδιωτικές Σχολές Αρωματοθεραπεία (2 χρόνια), Κινέζικη Ιατρική & βότανα, Ιάματα Μπάχ, Ι – Τζίνγκ και τα τελευταία χρόνια σπουδάζει Αστρολογία.

Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Αρωματοθεραπευτών. Κατέχει επίσης το 2ο βαθμό του Ρέϊκι.

Δ/νση επικοινωνίας:  Αρκαδίας 37 Χαλάνδρι ΤΚ 152 34   τηλ.: 6932 700855  kontogianni.vana@gmail.com

 

Ειρήνη-Πέννα

 

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΝΝΑ

 

Γεννήθηκε στον Πειραιά, αλλά ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα από όπου έλκει και την καταγωγή της. Έλαβε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής από τον καταξιωμένο ζωγράφο Σπύρο Αλαμάνο και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα αγιογραφίας σε μονή του νησιού. Είναι εκπαιδεύτρια στη τεχνική του Paverpol textile hardener και έχει οργανώσει και υλοποιήσει εργαστήρια Paverpol για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κερκύρας και την Εθνική Πινακοθήκη – παράρτημα Κερκύρας

Στο ενεργητικό της έχει οκτώ ατομικές εκθέσεις και 69 ομαδικές.

Έργα της βρίσκονται στην Κινεζική Πρεσβεία Αθηνών, στο Δημ. Θέατρο Κερκύρας, στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη και σε Ιδιωτικές Συλλογές.

Συμμετείχε στις εκθέσεις Chianciano Art Museum, Comune Agliano Terme (Italia), Premio internazionale Tokyo 2011 και Μέγαρο λόγου και τέχνης Πάτρας, Πανεπτανησιακή Έκθεση Ζωγραφικής Λευκάδας, Πολιτιστικό χώρο « International Action Art» του Ομίλου Unesco, Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Gallery Enigma Αθήνα, Designer’s dot Gallery Αθήνα, Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός Αθήνα.

Έχει βραβευτεί από τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό και από το Chianciano Art Museum. Έργα της μπορείτε να δείτε στην συνέντευξη «Ειρήνη Πέννα, η ζωγράφος και τα σύμβολα»

Είναι θεραπεύτρια πολλών μεθόδων, μεταξύ αυτών Art Therapy – Θεραπεία μέσω της Τέχνης για παιδιά και ενήλικες,  Reiki Usui, Angelic Reiki, Theta Healing, Βιοσυντονισμός

 

 

 

12

 

ΒΑΪΑ ΠΑΠΠΑ

 

USUI REIKI MASTER TEACHER – Mυήσεις A’, B’ & 3A-3B Bαθμών
ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΪΚΙ – Μυήσεις 1-2 & 3-4 Βαθμών
KARUNA REIKI
ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΕΘΟΔΟΥ ΘΗΤΑ – THETA HEALING
ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ – Ενεργειακός Καθαρισμός προηγούμενων ενσαρκώσεων μέσω του εκκρεμούς.
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ CHANNELING

τηλ. επικοινωνίας  6940 079093

e-mail: vayapappa@gmail.com

 

 

733854_10201539379619677_751387223_n

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΥ

Η Μαριάννα Χρυσικάκου είναι πιστοποιημένη Δασκάλα Γιόγκα και Απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, με ειδίκευση στην άσκηση και την αθλητική αναψυχή (Sports Recreation).

Το 2001 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Διεθνών Αθλητικών Οργανισμών (Université Claude Bernard de Lyon I), υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) και επί σειρά ετών συντόνισε προγράμματα Ολυμπιακής Χορηγίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Πτυχιούχος της Ακαδημίας Sivananda Yoga Vedanta, ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές Vrindavan της Ινδίας, ενώ μελέτησε ενδελεχώς το σύστημα ενεργειακής ανατομίας του Grand Master Choa Kok Sui, εξασκώντας και τα τέσσερα βασικά του επίπεδα, καθώς και το προπαρασκευαστικό επίπεδο της Arhatic Yoga. Το 2009 ξεκίνησε τη σπουδή της στη Μακροβιοτική παρακολουθώντας τον βασικό κύκλο σπουδών του Kushi Institute of Europe και μαζί με τον σύζυγο της Αλέξανδρο, ίδρυσαν τον πρώτο, επίσημο φορέα για τη διάδοση της Μακροβιοτικής στην Ελλάδα.

Πιστοποιημένη στη Μακροβιοτική από τη διεθνούς φήμης θεραπεύτρια Jeanne Van de Heuvel, εξειδικεύεται στους τομείς της Μακροβιοτικής Διατροφής και Θεραπευτικής, καθώς και της μακροβιοτικής για βρέφη και παιδιά, ως μακροβιοτική μητέρα και η ίδια.

Υπεύθυνη του Τομέα Μακροβιοτικής και Άσκησης του Macrobiotic Living-The Center, συντονίζει φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης στη Μακροβιοτική, σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης εισηγητή και συγγραφέα Simon G. Brown.

www.macrobioticliving.gr 

 

astrolife

 

SHAKILA ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΑΤΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Ξεκίνησε με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως θεατρικό κουστούμι, μικρογλυπτική, μαριονέτες, χειροποίητο κόσμημα. Από το 1987 άρχισε την ενασχόληση της με τους κρυστάλλους ενώ από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία και αυτήν τη στιγμή είναι Πρόεδρος των Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (ΣΕΚ). Είναι Master Teacher Reiki ( Frank Arjava Petter ) και Master Angelic Reiki ( Cevin Core ). Συνεχίζοντας την αναζήτηση της στους εσωτερικούς δρόμους, μελέτησε ενεργειακές τεχνικές, όπως Εσωτέρα Θεραπευτική ( SYNTHESIS ), Prana Healing ( Μaster Choa Kok Sui ), SRT- Soul Response Therapy ( Robert E. Detzler ), Dream of the soul ( Doreen N. Virtue ), Ανάλυση ονείρων, καθώς και Ηχοθεραπεία με Θιβετιανά Κύμβαλα ( Peter Hess ) και με Κρυστάλλινα Μπωλ ( Ginette Labbe & Domenico Panacciote ), Munai Ki (Juin Gibson).

Είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων: 1ο έτος Σωματοψυχοπαιδαγωγική, 1ο έτος Bodynamic, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Shiatsu ( E.S.S. & N.H.S. ), Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή ( N.H.S. ), Ηλεκτροβελονισμός ( N.H.S. ) Ταϊλανδέζικο Μασάζ ( The Wat Po Traditional Medical School ), Αρωματοθεραπεία ( N.H.S. & The Wat Po Traditional Medical School ), Παραδοσιακό μασάζ κεφαλής ( London Center of Indian Champissage ), Spinework ( N.H.S.), Hot Stone Massage και Light Bimmer ( 1st Level – Kossa ).

Έχει διδάξει επί 6 έτη Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών, προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο μέσα από τη συμμετοχή της σε ανθρωπιστικές αποστολές.

Tηλ. επικοινωνίας: 6974455759

 

 

1622106_526456644136923_2002254348_n

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

Ψυχολόγος, απόφοιτος του Deree College (2005) και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία απο το THACE (τώρα μετονομάστηκε σε Athenian College). Είναι Master Teacher του Usui Reiki, Master Teacher του ενεργειακού συστήματος Ethereal Crystals (θεραπεία με αιθερικούς κρυστάλλους στο σώμα αλλά και εξ αποστάσεως) καθώς και των μυήσεων Crystal Deva (όπου δρουν συμπληρωματικά και ενισχυτικά της κρυσταλλοθεραπείας). Κατέχει πτυχίο Κρυσταλλικής Ιατρικής (Crystal Medicine) από την National Association of Holistic Wellness των Η.Π.Α. και τον πρώτο βαθμό Κρυσταλλοθεραπείας της σχολής της Κατρίνα Ράφαελ, που είναι μια εκ των πρωτοπόρων στην κρυσταλλοθεραπεία.

Εργάζεται σαν θεραπεύτρια από το 2007, συνδυάζοντας την συμβουλευτική, τους κρυστάλλους, το κρυσταλλικό μασάζ, κρυσταλλικά βάμματα και ιάματα, λάδια και ειδικά κρυσταλλικά μπάνια προκειμένου να επιτευχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Επικοινωνία:  dparaschou@yahoo.com

 

astrolife

 

Jonida Driza

Η Γιονίντα Ντρίζα είναι ενεργειακή θεραπεύτρια, έχοντας 10ετή εμπειρία στην θεραπεία και ενεργοποίηση της ανθρώπινης αύρας. Συνδυάζει την μετάδοση ενέργειας με βότανα, ειδικά λάδια, κρυστάλλους και αιθέρια έλαια προκειμένου να δημιουργήσει θεραπευτική παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα του ανθρώπου. Χρησιμοποιεί Σαμανιστικές τεχνικές που σκοπό έχουν να επαναφέρουν την ισορροπία και την θετικότητα, βοηθώντας έτσι ο καθένας να θέσει τις σωστές βάσεις για την ζωή του.

Για επικοινωνία: E-mail:  jonida.driza@gmail.com

 

 

Φίλοι που συνεργάζονται κατά καιρούς με την ιστοσελίδα μας:

Στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία και αναλύτρια με την φιλοσοφία των Ταρώ:

xaris

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΙΣ) ΜΠΕΚΙΑΡΗ

Αριθμολόγος με ειδικές σπουδές στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία, μας αποκαλύπτει την μαγεία των Αριθμών, προσεγγίζοντας την ανθρώπινη φύση με τη δική της πινελιά.

Ερευνήτρια της αριθμολογίας με ειδικές μελέτες, αρθογραφεί και διδάσκει αριθμολογία. Συμμετέχει ως αριθμολόγος στην εκπομπή Starsystem του Alpha.

Η συσχέτιση των Ταρώ με τους αριθμούς (καθώς κάθε κάρτα , από την Μικρή αλλά και την Μεγάλη Αρκάνα έχουν έναν αριθμό επάνω) , της κέντρισαν το ενδιαφέρον να τις μελετήσει, εφόσον έχουν τόσα κοινά με την Αριθμολογία, αλλά και ταυτόχρονα δίνουν επιπρόσθετες πληροφορίες, από άλλη σκοπιά και μελέτη.

Για επικοινωνία 6938775408 και email: charisnumerology@gmail.com

http://charisnumerology.wordpress.com/

Στην Χαλδαϊκή Αριθμολογία και Αστρολογία:

10339529_10201732185537473_4597295341878425815_o

ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ηλίας Λεκοδημήτρης ξεκίνησε την Μεταφυσική του διαδρομή στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1992 και πριν από αυτό ήταν επαγγελματίας μουσικός.

Αστρολογία Χαλδαϊκή αριθμολογία, Ταρώ, είναι οι χώροι που έχει κινηθεί.. ταυτόχρονα είναι Μάστερ Ρέικι και είναι μέλος της The Universal church of Light.

e-mail:  EliasAstrology@gmail.com

 

ANAHATA Κέντρο Θεραπείας και Πνευματικής Καθοδήγησης – Με μέλος το Raja Yoga Center

Το Κέντρο προωθεί την δύναμη της θεραπείας και της πνευματικής καθοδήγησης, μέσα από λύσεις/προτάσεις για τον άνθρωπο του 2000. Αυτές είναι η ιερή εξαγνιστική τελετή της  Dip Yoga , οι θεραπείες με ζωτική ενέργεια, με Μάντρα και προσευχή, με κρύσταλλα για τα  chakrasμε ασκήσεις του σώματος και της αναπνοής, την ισορροπημένη διατροφή, την δύναμη των αριθμών και τις δονήσεις τους κ.α. Επισκεφθείτε τη σελίδα http://rajayoga.gr  ή καλέστε στο τηλέφωνο: 2106216104

 

Ειδική συνεργάτις με ποικίλα θέματα το μέλος SERINA, μας προσθέτει γνώσεις και την ευχαριστούμε θερμά. Εστιάζεται σε μυστήρια, διάφορα ασυνήθιστα φαινόμενα, θεραπευτική, ψυχολογία και εσωτερισμό.

 

Τεχνική υποστήριξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας και επιμέλεια:  ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΠΙΛΑΛΗ-ΣΙΜΟΥ

 

2 Σχόλια

 1. Dimos
  Dimos at |

  Καλημέρα και Καλή Χρονιά!

  Η σελίδα σας πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα στην φόρμα επικοινωνίας όπου δεν εμφανίζεται το captcha αλλά και του mail respond σε περίπτωση που κάποιος κάνει έγγραφη ή ζητήσει αποστολή νέου συνθηματικού. Επίσης έχω αναρτήσει κάποια σχόλια στο http://astrolife.gr/etisies-provlepsis-idrochoos-2016/ και δεν τα βλέπω ούτε στα Τελευταία σχόλια αλλά ούτε στην παραπάνω σελίδα.
  Ευχαριστώ!

  Reply

Leave a Reply