Ταύρος


 18- 25 Σεπτεμβρίου Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου

Ταύρος και Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Ευνοϊκή η Νέα Σελήνη προς το ζώδιό σας, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί στον τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες εκεί. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας. Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από την αρχή, σε νέα βάση, τη σχέση σας! Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον καθημερινό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Ταύρος και Άρης στην Παρθένο

– από αισθηματίας – ρεαλιστής

Η δημιουργικότητά σας θα μειωθεί και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε σε έξοδα για να το αντισταθμίσετε. Τα φλερτ δε θα λείψουν αλλά δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια, γι’ αυτό μην επενδύσετε συναισθηματικά, αλλά και μην βγάλετε τώρα όλα τα παράπονά σας. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που δεν ολοκληρώσατε.

Αρνητική εμπειρία:

Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας  και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης θα φέρουν τριβές. Αν είχατε ρισκάρει πολλά, ίσως απογοητευθείτε τώρα.

Ταύρος και Πανσέληνος στους Ιχθείς

Πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνετε όνειρα και να τα μοιραστείτε με αγαπημένους σας φίλους.

Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε θα συναντήσετε ομοϊδεάτες ικανούς να συμμεριστούν τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουν στήριξη, είτε και συμπαράσταση ουσιαστική.

Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα όνειρά σας δεν θα σας είναι πλέον χρήσιμα. Κάποια άλλα, θα ανακαλύψετε πως δεν πραγματοποιούνται.

 Θεωρήστε τον εαυτό σας αρκετά ευνοημένο, αφού ο Ήλιος και ο Άρης παρακινούν για περισσότερες  δημιουργικές ευκαιρίες. Επομένως, γνωρίζετε πως είναι στο χέρι σας να διευρύνετε τα ταλέντα σας, να τα αξιοποιήσετε και να βγείτε ωφελημένοι από αυτά.

Περιορίστε τις λανθασμένες προσκολλήσεις ή φοβίες του χθες, συζητήστε συναισθηματικά με όσους μπορούν να αντιληφθούν τις ευαισθησίες σας. Χαρείτε την αγάπη και τον έρωτα, ή αν είστε μόνοι, επιδιώξτε μία ερωτική προσέγγιση. Έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ταύρος και Αφροδίτη στον Λέοντα

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συμφέροντά σας, είναι η περίοδος με τον κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, στον Λέοντα. Θα κινηθείτε στον φλογερό ρυθμό της Αφροδίτης, και  θα νιώσετε την σπίθα του έρωτα και της δημιουργίας. Σας αρέσει να αναπτύσσεστε και θα επιδιώκετε να είστε λαμπεροί,  να εργαστείτε θέτοντας βάσεις για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας.

Περισσότερο «γήινοι» στις συνήθειές σας, θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να απολαύσετε κάποιες λεπτομέρειες και να κάνετε πιο ωραία την καθημερινότητά σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν και κινείστε βιαστικά αυτό το διάστημα, ίσως περιορίζετε τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς σας.

Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αξίες που έχετε σαν βάση ζωής, ή από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε με ενδιαφέρον γι’ αυτά. Δώστε σημασία στις συζητήσεις, στο άγγιγμα, στην χαρά που δίνει η παρουσία τους.

Ταύρος και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Ήρθε η στιγμή να αναλογιστείτε αυτό που αφορά το θεμέλιο της ζωής σας και να κάνετε μία προσεκτική προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξετε εκ νέου το έργο σας. Πρέπει όμως να ξεκινήσετε από την αρχή, ίσως αναζητώντας τα αίτια των λαθών σας. Επιδιώξτε να θωρακίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να ανελιχθείτε στην καριέρα σας.  Δοκιμάστε την γοητεία και την ζεστασιά σας, αλλά παλέψτε την ίδια στιγμή, με πείσμα, για να επικρατήσετε.

 Θα είναι σημαντικό να σκεφθείτε πως εκτυλίσσεται μία καλή αρχή για σας, να μπει ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα βασίζεται στις πραγματικές σας ανάγκες, ίσως σε μία πιο ισχυρή θέληση, λιγότερο εγωισμό και περισσότερο βάθος και αναζήτηση σε αίτια, φοβίες, ανησυχίες.

Αν η οικογένεια σας έχει κουράσει, τότε θα ήταν καλό να αναζητηθεί ένας νέος προσωπικός χώρος, για να ξεκουράζεστε και να ανακουφίζεστε. Παράλληλα, θα βοηθούσε να τακτοποιήσετε την οικογενειακή σας περιουσία.

Στην κοινωνική σας ζωή, θα πρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου την ερωτική σπίθα και θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να χαρείτε για τον θαυμασμό που προκαλείτε.

—-

Ταύρος και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Η περίοδος ωθεί τις προσπάθειές σας για να σας δώσει δύναμη και μαχητικό πνεύμα, δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να εφαρμοστούν στην επαγγελματική σας δραστηριότητα αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ένα περίεργο παιχνίδι εξελίσσεται εκεί.

Αν είστε παντρεμένοι και υπάρχει μία ρωγμή στη σχέση σας, θα ήταν καλό να προσπαθήσετε ακόμη μία φορά για την αποκατάσταση του γάμου σας, αλλά με αγάπη και όχι διάθεση αντεκδίκησης. Αλλά να ξέρετε, πως υπάρχουν προκλήσεις και ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε σε μία νέα ιστορία αγάπης, ή φλερτ που θα σας φέρει πιο κοντά στη φρεσκάδα των πρώτων στιγμών του έρωτα.

Θα ήταν καλό να βρείτε τον τρόπο να γεφυρώσετε τις διαφορές με το ταίρι σας και να κάνετε μαζί μία νέα αρχή, αναπτερώνοντας συναισθήματα και πάθος. Αν όμως αισθανθείτε απειλή, τότε πρέπει να φυλαχτείτε, καθώς τα προβλήματα του παρελθόντος, είναι ορατά και μπορεί να δεχθείτε μία επίθεση που θα σας ξαφνιάσει.

Από την άλλη πλευρά, από μέρους σας, η ανάγκη για μία νέα εμπειρία στον έρωτα, δεν θα πρέπει να γίνει με γνώμονα την ζήλια ή ένα πάθος.

Εάν είστε αδέσμευτοι, παίζετε με την  σαγήνη και την γοητεία. Αντλείτε τον θαυμασμό στον κοινωνικό σας χώρο και ίσως πρέπει να προσέχετε για ένα σκάνδαλο στον επαγγελματικό σας χώρο.

Μπορεί να πάρετε ένα μήνυμα –έκπληξη, ή να είναι μία απρόβλεπτη συνάντηση αυτή η επαφή, που θα προκαλέσει νοσταλγία, μνήμες, συγκινήσεις. Αν πάλι, ο νους σας είναι προσκολλημένος στο χθες, απομακρυνθείτε και κοιτάξτε μπροστά!

——-

Ταύρος με τον Δία στον Ζυγό:

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας. Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης. Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, η μέση. Η έλλειψη ισορροπίας, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

36 Σχόλια

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply
 16. ν
  ν at |

  Καλησπερα,

  τα πράγματα δεν πάνε καλά εδω και αρκετά χρόνια, ενώ εχω χασει την αυτοπεποίθηση μου και την πιστη μου στη ζωη γενικά.
  Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι στο μελλον?
  Γεννηθηκα στις 12-05-74, στις 20.00, στην Αθηνα.

  Ευχαριστώ πολύ.
  Ν

  Reply
 17. MARY KARATSIOLI
  MARY KARATSIOLI at |

  Καλημερα..γεννηθηκα 5 5 1967 περιπου στις 7 με 8 το πρωι..δυσκολιες πολλες , απιστευτες , απο υγεια (σοβαρες επεμβασεις που εχουν και…συνεχεια ) και οικονομικη καταστροφη..ολα ομως με πεισμα , αισιοδοξια και απιστευτες ωρες δουλειας αντιμετωπιστηκαν…εχετε και…κατι νεο ? <3 Ωροσκοπο δεν ξερω…ευχαριστω εκ των προτερων .Σας φιλω..

  Reply
 18. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Είμαι γεννημένη 16 Μαΐου 1957,στις 5 το απόγευμα.
  Θα ήθελα την πρόβλεψή σας σε μια σύνθετη και άκρως απαιτητική για τις αντοχές μου εποχή.Σας ευχαριστώ.

  Reply

Leave a Reply