Ταύρος


16- 23 Ιανουαρίου  Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου

Η περίοδος αυτή αν και σας κουράζει σε ένα βαθμό, δημιουργεί πολλές προκλήσεις και σας παρακινεί σε δράση.

Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι, ίσως όμως διαπιστώσετε πως είστε  ασαφείς ή ρομαντικοί.

Σίγουρα σας οδηγεί σε δυσκολία με το περιβάλλον και τις φιλίες,  σας κουράζουν οι στόχοι και οι υποχρεώσεις τους.

Αν ήδη υπάρχει ένα άτομο πλάι σας κατάλληλο για σοβαρή σχέση, τότε θα διασαφηνιστεί αν είστε καλά κοντά του, θα βρείτε λύσεις σε προσωπικά προβλήματα, όπως και σε προβλήματα ή αδυναμίες της σχέσης.

Αν δεν είναι όμως κατάλληλο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αγωνία, αποπροσανατολισμό και να σας ενοχλήσει. Επομένως θα απογοητευθείτε.  

Επιδιώξετε να είστε πιο ευπροσάρμοστοι, αλλά αναπτύξετε παράλληλα την ευθυκρισία δίχως επιθετικότητα.

Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και κρίνετε με προσοχή τις κινήσεις των άλλων.

Σε περιπτώσεις που υπάρχει συνεργάτης, αποφύγετε άμεσα τις δεσμεύσεις σε ό,τι φαίνεται πως σας προβάλει ωραίο και ευοίωνο.

———-

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Η Πανσέληνος του μήνα σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης δραστηριότητας αλλά και με πολύ στρες. Οι δραστηριότητες όμως θα επικεντρωθούν γύρω από αποφάσεις, από σύντομα ταξίδια, τηλεφωνήματα, και γενικά διάφορες επαφές και ανακοινώσεις. Γι’ αυτό πρέπει να δείξετε τη δέουσα προσοχή στις μετακινήσεις, γιατί μπορεί να υπάρξουν εμπόδια καθυστερήσεις και ατυχήματα.

Καλό είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουβέντες και σχόλια με συγγενείς και συναδέλφους γιατί μπορεί να παρανοηθούν οι κουβέντες και να εκτεθείτε.

Αυτή η περίοδος θα ζωντανέψει μνήμες και συναισθήματα από το παρελθόν. Πιθανότατα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις και ανθρώπους από το πρόσφατο παρελθόν, που θα εμφανιστούν πάλι στη ζωή σας. Τα  γεγονότα αυτά μπορεί προσωρινά να σας αδρανοποιήσουν αλλά και θα σας αναγκάσουν να κλείσετε κάποια κεφάλαια στη ζωή σας, κυρίως στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

Θα υπάρξουν όμως και νέα πρόσωπα και γνωριμίες στην καθημερινότητα σας, το γεγονός αυτό μαζί με τον απολογισμό της ζωής σας , θα σας βοηθήσει να βρείτε σταδιακά τον εαυτό σας.

———-

Με τον Άρη στους Ιχθείς

Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω από στόχους στα θέματα εργασίας. Θα μπορείτε πλέον να κάνετε προγραμματισμό και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας όνειρα. Η εμπειρία που αδράξατε μέσω των καθυστερήσεων των τελευταίων μηνών, θα φανεί πολύ χρήσιμη. Σταδιακά, αφού ασκήσατε την επιμονή και την υπομονή σας, θα δείτε πως νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται.

Προτάσεις, ή νέες ιδέες, πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικό, θα σας φέρουν ικανοποίηση και δρομολογείται η υλοποίηση όσων ιδεών είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Μπορεί να πάρετε μία γνώση σχετικά με την εργασία σας, ή να κάνετε μία νέα αρχή σε ένα πόστο εργασίας. Όπως και να έχει, θα είστε σε μεγαλύτερη διάθεση για να προωθήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή διαφορετικά, ίσως μάλιστα –αν είστε μόνοι- να σκεφθείτε να κάνετε μία μόνιμη σχέση. Επιλέγοντας την κοινωνική προσφορά, θα επιδιώξετε να κάνετε ένα ανθρωπιστικό έργο.

———

Με τον Δία στον Ζυγό:

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας. Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης. Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, η μέση. Η έλλειψη ισορροπίας, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

30 Responses

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply

Leave a Reply