Ταύρος


20 -27  Φεβρουαρίου  Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου

Φιλίες και στόχοι σας συγκίνησαν και θεωρήσατε πως θα ήταν ιδανικό να ξεπεράσετε την δέσμευση της ύλης, προς χάρη μίας πιο λεπτοφυούς ικανοποίησης. Ωστόσο, οι ομάδες που επιλέξατε ίσως δεν ήταν οι κατάλληλες και γι’ αυτό, στο εξής, θα χρειαστεί να προσεγγίζετε χώρους με μεγάλη προσοχή, καθώς δεν έχουν πάντα καθαρούς στόχους και σκοπούς.

Να είστε περισσότερο προσεκτικοί επίσης με τους φίλους και να μην ακολουθείτε δίχως προσωπική σκέψη, τις συμβουλές τους. Κάποιοι φαίνονται ξεχωριστοί, αλλά έχουν την τάση να σας παραπλανούν. Φίλοι διαυγείς και φωτεινοί, μπορεί να σας ανοίξουν πνευματικούς δρόμους, ή αν δεν έχετε ευθυκρισία,  να σας παρασύρουν σε ολισθηρά μονοπάτια.

————

Με την έκλειψη Σελήνης

Σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα για σας έρχεται η πρώτη έκλειψη του χρόνου. Κι αυτό γιατί θα είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

Προκλήσεις παρουσιάζονται κυρίως μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο.

Ωστόσο, αν δεν επιτρέψετε στον εγωισμό να παρεμβληθεί σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και προθέσεις των ανταγωνιστών ή των γνωριμιών σας. Φωτίζεται η βάση σε κάθε σημαντικό θέμα της ζωής σας και έχει σημασία να γνωρίζετε πώς θα εδραιώσετε την θέση σας. Η ζωή σας έχει νόημα όταν είναι ξεκάθαρος ο στόχος και διατηρείτε την φλόγα της δημιουργίας σταθερά. Η αγάπη των οικείων σας, είναι μεγάλο δώρο.

Με τον παρορμητικό σταυρό να δονεί τις εσωτερικές σας ανάγκες,  είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε άμεσα, δυναμικά και αποφασιστικά. Αυτό δεν είναι το καλύτερο για σας, αν και ο Πλούτωνας, εξακολουθεί να σας στηρίζει, να σας επιβεβαιώνει την ανάγκη αλλαγής στην οπτική σας.  

Μην ξεχνάτε πως η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, είναι στον φλογερό Κριό μαζί με τον Άρη και μία σπίθα αναδύεται από τα βάθη της ψυχής σας. Χρειάζεται τόλμη για να την εκφράσετε. Επίσης, δέχεστε θετικές επιρροές από τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ευχάριστες και ρομαντικές γνωριμίες συμβαίνουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, αρκεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς. 

———–

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Επιδιώκοντας να αντιληφθείτε τα «θέλω» σας, είστε στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή. Επομένως, επίμονα και σταθερά, ας παραμείνετε στις προσωπικές σας εκτιμήσεις και ας δώσετε το στίγμα της φιλοσοφίας σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε. Έχετε ένστικτο που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά και σταθερά. Καθώς η περίοδος χάριτος για σας έχει τελειώσει και σε λίγο θα υποδεχθείτε στο ζώδιό σας τον Άρη, θα πρέπει από τώρα να βρείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Αλλά οι πιέσεις για να αναλάβετε δράση ως τώρα, δεν είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ηλιακού σας ζωδίου, δυναμιτίζει τις ισορροπίες. Αγωνιάτε και θέλετε ένα κρυφό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Σας λείπει όμως η αποφασιστικότητα και αυτή την εποχή, την αποκτάτε. Θα πρέπει να επιμείνετε πεισματικά, διατηρώντας την φλόγα για το όνειρό σας, ζωντανή!

———-

Με τον Άρη στον Κριό

+Αν και φαίνεστε αρκετά στατικοί και σταθεροί, έχετε μία σπίθα επαναστατική που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά και ερωτικά σας ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, δώστε νέα σπίθα και αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη και τα κέρδη ή η απώλεια θα παίζονται στο «πενήντα- πενήντα»!

 

-Θα επιδιώξουν να σας προτείνουν μία συνεργασία που ενδέχεται να μην είναι επωφελής για σας. Υπάρχει κίνδυνος να αντιδράσετε βιαστικά, δίχως περίσκεψη. Αναζητήστε αυτό που κρύβεται πίσω από τις προτάσεις. Μην κινηθείτε παρασκηνιακά, αλλά ας είστε επιφυλακτικοί προς κάθε κετεύθυνση. Προσοχή στις επίπονες προσπάθειες για την φυσική σας υγεία και αντοχή.

————–

Με τον Δία στον Ζυγό:

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας. Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης. Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, η μέση. Η έλλειψη ισορροπίας, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

30 Responses

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply

Leave a Reply