Ταύρος


12 – 19 Μαρτίου Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου


Ταύρος και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη για σας φέρνει το μήνυμα της αναγκαίας ανατροπής σε στόχους και άλλα σχέδια. Καθώς για αρκετό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι ίσως και μετά, για πολλούς από εσάς, υπήρξαν απαιτήσεις στον τομέα της καριέρας, τώρα πρέπει πλέον να κάνετε μία νέα αρχή. Η νέα περίοδος, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας εκπλήξουν με ιδέες ή συμπαράσταση. Αλλά κάποιοι άλλοι θα στραφούν εναντίον σας και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσης. Ας μην λυπηθείτε την απώλεια, ο άνεμος αλλαγής θα αποτινάξει το χθες, αυτή την εποχή όλοι κρίνονται από τα έργα τους.

Προσοχή σε μία προσκόλληση ή φοβία που σας περιορίζει να ανοιχτείτε στον κοινωνικό σας χώρο, ή στην καριέρα σας. Ωστόσο, θα έρθει η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας.

—–

Ταύρος και Αφροδίτη στον Κριό

Επιδιώκοντας να αντιληφθείτε τα «θέλω» σας, είστε στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή. Επομένως, επίμονα και σταθερά, ας παραμείνετε στις προσωπικές σας εκτιμήσεις και ας δώσετε το στίγμα της φιλοσοφίας σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε. Έχετε ένστικτο που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά και σταθερά.

Καθώς η περίοδος χάριτος για σας έχει τελειώσει και έχετε απέναντι από το ζώδιό σας τον Δία, θα πρέπει από τώρα να βρείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Αλλά οι πιέσεις για να αναλάβετε δράση ως τώρα, δεν είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο.

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ηλιακού σας ζωδίου, δυναμιτίζει τις ισορροπίες. Αγωνιάτε και θέλετε ένα κρυφό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Σας λείπει όμως η αποφασιστικότητα και αυτή την εποχή, την αποκτάτε. Θα πρέπει να επιμείνετε πεισματικά, διατηρώντας την φλόγα για το όνειρό σας, ζωντανή!

Ταύρος και Πανσέληνος στην Παρθένο

Ευνοϊκή η Πανσέληνος του μήνα προς το ζώδιό σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στον δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες εκεί. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας.

Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε εστιάζοντας στην ουσία και βλέποντας από μία καλύτερη οπτική τη σχέση σας!

Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Δώστε ένα τόνο ομορφιάς με την παρουσία σας στον κοινωνικό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

——-

Ταύρος και Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Η καριέρα σας έχει απασχολήσει πολύ και η έκλειψη μπορεί να αλλάξει ισορροπίες. Το κύρος σας και η θέση σας θα περάσουν σε ένα νέο κεφάλαιο πλέον, είστε άνθρωποι της τόλμης και της προόδου και γνωρίζετε πως κάθε πρόοδος σημαίνει πως είναι συνυφασμένη με νέα δεδομένα.

Στον τομέα της καριέρας, θα λάμψετε αλλά υπάρχει ανταγωνισμός. Θα είστε στο προσκήνιο και οφείλετε να προστατευθείτε. Θωρακιστείτε, ενημερωθείτε για το αντικείμενό σας και κάνετε μία καλή παρουσίαση του έργου σας. Αν σας προτείνουν αλλαγή αντικειμένου ή θέσης, αποφύγετε να πάρετε απόφαση άμεσα. Γοητεύετε όμως με την παρουσία σας και την λάμψη σας.

Κάποιος με ανώτερη θέση, θα σας φανεί ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα κυριαρχικός. Αν είστε σε ανώτερη θέση, αποφύγετε να επιδείξετε δύναμη και κυριαρχία. Θα προκαλέσετε τον θυμό των υπολοίπων.

Καθώς είστε ένα άτομο που δεν περνά απαρατήρητο αυτή την εποχή, θα είστε στόχος ευχάριστων σχολίων και λιγότερο ευχάριστων. Για τον λόγο αυτό, περιφρουρήστε την προσωπική σας ζωή και την εξωτερική σας εικόνα.

Θα έλκονται από εσάς, άνθρωποι που μπορεί να τους γοητεύει το κύρος και η κοινωνική σας παρουσία. Αυτό είναι ωραίο αν έχετε ενασχόληση με θεάματα και δημόσιες σχέσεις.

—–

Ταύρος και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Σε μία τεταμένη ατμόσφαιρα για σας έρχεται η πρώτη έκλειψη του χρόνου. Κι αυτό γιατί θα είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

Προκλήσεις παρουσιάζονται κυρίως μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο.

Ωστόσο, αν δεν επιτρέψετε στον εγωισμό να παρεμβληθεί σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και προθέσεις των ανταγωνιστών ή των γνωριμιών σας. Φωτίζεται η βάση σε κάθε σημαντικό θέμα της ζωής σας και έχει σημασία να γνωρίζετε πώς θα εδραιώσετε την θέση σας. Η ζωή σας έχει νόημα όταν είναι ξεκάθαρος ο στόχος και διατηρείτε την φλόγα της δημιουργίας σταθερά. Η αγάπη των οικείων σας, είναι μεγάλο δώρο.

Με τον παρορμητικό σταυρό να δονεί τις εσωτερικές σας ανάγκες,  είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε άμεσα, δυναμικά και αποφασιστικά. Αυτό δεν είναι το καλύτερο για σας, αν και ο Πλούτωνας με τον Κρόνο, σας στηρίζουν, με την ανάγκη αλλαγής στην οπτική σας. 

Μην ξεχνάτε πως η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, είναι στον Υδροχόο και η ανάγκη της απελευθέρωσης, αναδύεται από τα βάθη της ψυχής σας. Χρειάζεται τόλμη για να την εκφράσετε. Επίσης, δέχεστε θετικές επιρροές από τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ευχάριστες και ρομαντικές γνωριμίες συμβαίνουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, αρκεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς. 

—-

Ταύρος και Άρης στον Τοξότη

+Αν και φαίνεστε αρκετά στατικοί και σταθεροί, έχετε μία σπίθα επαναστατική που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά σας και ερωτικά σας ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, δώστε νέα σπίθα και αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη και τα κέρδη ή η απώλεια θα παίζονται στο «πενήντα- πενήντα»!

-Θα επιδιώξουν να σας προτείνουν μία συνεργασία που ενδέχεται να μην είναι επωφελής για σας. Υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Αν είστε χρεωμένοι σε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, αυτή την εποχή, ενδέχεται να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε. Βρείτε νέες λύσεις, αλλά σίγουρα όχι ασαφείς ή βολικές, γιατί θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

Ταύρος και Δίας στον Σκορπιό

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας.

Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

——-

49 Σχόλια

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply
 16. ν
  ν at |

  Καλησπερα,

  τα πράγματα δεν πάνε καλά εδω και αρκετά χρόνια, ενώ εχω χασει την αυτοπεποίθηση μου και την πιστη μου στη ζωη γενικά.
  Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι στο μελλον?
  Γεννηθηκα στις 12-05-74, στις 20.00, στην Αθηνα.

  Ευχαριστώ πολύ.
  Ν

  Reply
 17. MARY KARATSIOLI
  MARY KARATSIOLI at |

  Καλημερα..γεννηθηκα 5 5 1967 περιπου στις 7 με 8 το πρωι..δυσκολιες πολλες , απιστευτες , απο υγεια (σοβαρες επεμβασεις που εχουν και…συνεχεια ) και οικονομικη καταστροφη..ολα ομως με πεισμα , αισιοδοξια και απιστευτες ωρες δουλειας αντιμετωπιστηκαν…εχετε και…κατι νεο ? <3 Ωροσκοπο δεν ξερω…ευχαριστω εκ των προτερων .Σας φιλω..

  Reply
 18. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Είμαι γεννημένη 16 Μαΐου 1957,στις 5 το απόγευμα.
  Θα ήθελα την πρόβλεψή σας σε μια σύνθετη και άκρως απαιτητική για τις αντοχές μου εποχή.Σας ευχαριστώ.

  Reply
 19. Γιωτα
  Γιωτα at |

  Βοηθεια! Παντρευομαι το ιουνιο ή ιουλιο 2018 κ θελω να βρω την καυαλληλη ημερομηνια γαμου μου. Εγω γεννηθηκα 11.3.85 και ωρα 11.45 το πρωι κ ο αντρας μου 2.5.82 κ ωρα 17.00.σας παρακαλω πειτε μου εννοικες ημερομηνιες

  Reply
 20. Maria
  Maria at |

  Γεννήθηκα 20/5/83 και ώρα 10:05 το πρωί.
  Το τελευταία χρόνια έχω περάσει εντονες δυσκολίες στον επαγγελματικο τομέα αλλα και σε αυτον της υγείας.
  Πώς να αναμένω τα πράγματα στο εξής? Θα είναι πιο βατά?

  Reply
 21. elena
  elena at |

  Καλησπέρα, γεννήθηκα στις 4/5/1969, με οροσκοπο Υδροχόο στην 25 μοιρα. Εκεί που πάνε να στρώσουν τα πράγματα κάτι γίνεται κ αλλάζουν προς το χειρότερο. Πότε επιτέλους θα σταθεροποιηθούν?

  Reply
 22. Παναγιωτα
  Παναγιωτα at |

  Γεια σας αντιμετωπίζω κ γω πολλές δυσκολίες σε όλους τους τομείς κ ιδίως στα προσωπικά..εχω γεννηθεί στις 23/04/89 με ωροσκόπο υδροχοο στις 6.14 μοίρες…θα αλλάξει κατι επιτέλους για μενα;
  Ευχαριστώ

  Reply
 23. Εvi
  Εvi at |

  Γιεα σας, εχω γεννηθεί στις 6/5/68. Αν και είμαι αρκετα δυνατή σαν ανθρωπος εχω περάσει από αρκετα δυσκολες σχεσεις,Θα ισορροπησω επιτελους στα αισθηματικά μου; Ειμαι μόνη το τελευταίο διάστημα. Θα έρθει καποιος που να αξίζει πραγματκα και δεν θα χρειάζεται να ε΄χω υπομονή και ανοχή. Αν και το πηρα απόφαση αυτά τέλος, Μόνο ότι αξιζει πραγματικά,Ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 24. Eleni
  Eleni at |

  Εχω γεννηθει 03/05/2017 στις 22:00 το βραδυ με ωροσκοπο τοξοτη, υπαρχει περιπτωση να λυθουν τα εμποδια που εχω(επαγγελαμτικα) η τσαμπα περιμενω; Ολες οι προβλεψεις εχουν πεσει εξω

  Reply
 25. Eleni
  Eleni at |

  Διορθωση 03/05/1980 22:00

  Reply

Leave a Reply