Ταύρος


24  – 31 Ιουλίου Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου

Ταύρος και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+ Προκαλείστε να κερδίσετε ή σας προκαλούν για να σας κερδίσουν. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα της αγάπης και να προσφέρετε την δική σας πινελιά σε μία σχέση που ίσως έχει χαλαρώσει, λόγω οικειότητας. Αν είστε μόνοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε έναν άνθρωπο να σταθεί πλάι σας!

Η ενδιαφέρουσα αυτή περίοδος για σας, φέρνει ένα νέο πάθος στη ζωή σας, είτε μέσω αναζωπύρωσης της υπάρχουσας σχέσης, είτε με μία νέα σχέση που θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας ως τώρα. Αν σας ενδιαφέρει μία συνεργασία, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε και να την αναζητήσετε. Ωστόσο, περιμένετε λίγο για την τελική δέσμευση και υπογραφή. Εξετάστε τα ενδεχόμενα καλά και εμπιστευθείτε άτομα που φαίνονται διάφανα να σαφή στις προθέσεις τους.

-Η τάση να ζείτε στο «γνωστό» σας περιορίζει τις προοπτικές για μία ενδιαφέρουσα σχέση. Μην χάνετε χρόνο! Ρισκάρετε λίγο δίχως φόβο και δίχως ανασφάλεια. Στη ζωή πρέπει να τολμάτε.

—–

Ταύρος και Άρης στον Λέοντα

Με τον Άρη στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς.

Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, καθώς αισθάνεστε την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι. Επικρατεί γενικά μία αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην συμβάλλετε στην έντονη ατμόσφαιρα των ημερών. Αποφύγετε να είστε κτητικοί ή καυστικοί με τους οικείους σας.

Αν έχετε επιδεξιότητα και γνώσεις  σε τεχνικά θέματα, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες.

Διαφορετικά, κάνετε υπομονή δίχως εγωιστικές διαθέσεις, προκειμένου να περάσετε ξεκούραστα το καλοκαιρινό αυτό διάστημα.

——-

Ταύρος και Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Το ενδιαφέρον για σας είναι η θετική σύνδεση του Ερμή και της Αφροδίτης, κυβερνήτη σας. Σας προσδίδει ευγένεια και ευελιξία στον λόγο, άνεση και γοητεία, αλλά και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα.

Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, αλλά και γόνιμοι μέσα από τις σκέψεις σας. Θα είστε πιο ευπροσάρμοστοι και διαλλακτικοί.

Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με εκείνους που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής.

Η εκρηκτική Πανσέληνος είναι σε ευνοϊκό συνδυασμό προς το ζώδιό σας και οι εντάσεις είναι περισσότερο ήπιες. Παρακινείστε για αλλαγές, που ξεκινούν από τον τρόπο σκέψης ή από επέκταση γνώσεων. Υπάρχει όμως σοβαρός προβληματισμός και διαφωνία με το κοντινό περιβάλλον. Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας αγγίξει με τις ιδέες του. Ας αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Σε ό,τι αφορά τα όνειρά σας, μπορούν να υλοποιηθούν, είστε ικανοί να τα επεξεργαστείτε σωστά και προσγειωμένα.

Στα οικονομικά, ας είστε ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις. Ενδέχεται να υπάρξει ρήξη σε κάποιο συμφωνητικό.

——–

Ταύρος και Αφροδίτη στους Διδύμους

Δεν είναι πολύ εύκολη ακόμη η περίοδος αυτή για σας, σε ό,τι αφορά οικονομικά και αξίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, καθώς πολλές ιδέες σας δημιουργούν σύγχυση, ενδέχεται να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα υπάρχει μία τάση για αγορές αυτή την εποχή. Περιοριστείτε στις δυνατότητές σας.

Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να αξιολογήσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί όμως, καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες με όσους αγαπάτε.

Οι συζητήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να στρέφονται γύρω από την διασφάλισή σας και να είναι συζητήσεις που δίνουν τελικά ικανοποίηση σε σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια έλλειψη σε θέματα που σας απασχολούν, θα πρέπει να δείτε τις προοπτικές με αληθινή βάση κι όχι με απλές προσδοκίες ή ενθουσιασμό.

——–

Ταύρος και Θερινό Ηλιοστάσιο

Οι συζητήσεις προέχουν αυτή την περίοδο, φωτίζονται οι ιδέες. Προσπαθήστε να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επιλογές και να ελέγχετε τις συμφωνίες σας. Η υπερευαισθησία των ημερών σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια από ό,τι σε άλλες περιόδους. Θα ήταν σημαντικό να απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό να γίνει πιο δραστήριος και πιο άμεσος στις αποφάσεις.

Πολλές ιδέες και πολλές σκέψεις, πολλές αγωνίες και πολλά όνειρα, σας έχουν φέρει σε δίλημμα. Αλλά σπέρνουν, δίχως να το καταλάβετε, τον σπόρο της αλλαγής και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αργότερα μία νέα πορεία. Σύντομα θα έχετε την ευχέρεια, πολλά από όσα σκέπτεστε σήμερα, να γίνουν πραγματικότητα σταδιακά. Ως τότε, προσοχή στο ανταγωνιστικό κλίμα και στις απαιτήσεις στον τομέα της εργασίας σας και στα απρόοπτα που σας αποσυντονίζουν.

Αγωνίες σας, βαθιά ριζωμένες, δημιουργούν  επιπρόσθετο άγχος και δεν σας επιτρέπουν να έρθει μία αλλαγή επί της ουσίας με ψυχραιμία αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με το εγγύς περιβάλλον.

———

——–

Ταύρος και Άρης στον Καρκίνο

Δεν είναι εύκολο να σας δοθεί το περιθώριο για διάλογο, δίχως να το έχετε επιδιώξει με σθένος και πείσμα. Καθώς οι σχέσεις με τους στενούς συγγενείς είναι λίγο δύσκολες, θα έχετε την δυνατότητα να τους πλησιάσετε και να συζητήσετε, μόνο αν έχετε μεθοδεύσει καλά τα βήματά σας και αν θεωρείτε πως είναι σημαντικό να προοδεύσει ο διάλογος, η επικοινωνία. Αν είστε όμως επιτακτικοί και εριστικοί, ακόμη κι αν έχετε δίκιο, θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

Επειδή μπορεί στο επάγγελμά σας να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η επικοινωνία, θα είστε πειστικοί, ίσως όμως και πιεστικοί. Θα ήταν καλό να μην φανείτε ανελαστικοί και να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις εμπορικές σας συναλλαγές, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο βήμα η επιμονή σας για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο.

————–

Ταύρος με τον Δία στον Ζυγό:

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας. Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης. Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, η μέση. Η έλλειψη ισορροπίας, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

34 Σχόλια

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply
 16. ν
  ν at |

  Καλησπερα,

  τα πράγματα δεν πάνε καλά εδω και αρκετά χρόνια, ενώ εχω χασει την αυτοπεποίθηση μου και την πιστη μου στη ζωη γενικά.
  Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι στο μελλον?
  Γεννηθηκα στις 12-05-74, στις 20.00, στην Αθηνα.

  Ευχαριστώ πολύ.
  Ν

  Reply
 17. MARY KARATSIOLI
  MARY KARATSIOLI at |

  Καλημερα..γεννηθηκα 5 5 1967 περιπου στις 7 με 8 το πρωι..δυσκολιες πολλες , απιστευτες , απο υγεια (σοβαρες επεμβασεις που εχουν και…συνεχεια ) και οικονομικη καταστροφη..ολα ομως με πεισμα , αισιοδοξια και απιστευτες ωρες δουλειας αντιμετωπιστηκαν…εχετε και…κατι νεο ? <3 Ωροσκοπο δεν ξερω…ευχαριστω εκ των προτερων .Σας φιλω..

  Reply

Leave a Reply