Ταύρος


19 – 26  Ιουνίου Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου

Ταύρος και Θερινό Ηλιοστάσιο

Οι συζητήσεις προέχουν αυτή την περίοδο, φωτίζονται οι ιδέες. Προσπαθήστε να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επιλογές και να ελέγχετε τις συμφωνίες σας. Η υπερευαισθησία των ημερών σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια από ό,τι σε άλλες περιόδους. Θα ήταν σημαντικό να απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό να γίνει πιο δραστήριος και πιο άμεσος στις αποφάσεις.

Πολλές ιδέες και πολλές σκέψεις, πολλές αγωνίες και πολλά όνειρα, σας έχουν φέρει σε δίλημμα. Αλλά σπέρνουν, δίχως να το καταλάβετε, τον σπόρο της αλλαγής και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αργότερα μία νέα πορεία. Σύντομα θα έχετε την ευχέρεια, πολλά από όσα σκέπτεστε σήμερα, να γίνουν πραγματικότητα σταδιακά. Ως τότε, προσοχή στο ανταγωνιστικό κλίμα και στις απαιτήσεις στον τομέα της εργασίας σας και στα απρόοπτα που σας αποσυντονίζουν.

Αγωνίες σας, βαθιά ριζωμένες, δημιουργούν  επιπρόσθετο άγχος και δεν σας επιτρέπουν να έρθει μία αλλαγή επί της ουσίας με ψυχραιμία αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με το εγγύς περιβάλλον.

———

Ταύρος και Πανσέληνος στον Τοξότη

Η εικόνα της ιδιοκτησίας βάλλεται και αυτό σας φέρνει ανασφάλεια και ανησυχία. Η ανταλλαγή σε υλικό επίπεδο είναι μέρος της ανάγκης σας και μπορεί να γίνει η πυξίδα των αλλαγών, κλείνοντας λογαριασμούς σας. Η ιδιοκτησία, η κατοχή υλικών αγαθών που είναι απαραίτητη για να είστε ασφαλείς, είναι μέρος των προσωπικών σας εσωτερικών ανατροπών. Η σκέψη εστιάζεται λοιπόν σε νέες μορφές εξασφάλισης και αξιών.

Μία πλάνη, ένας λανθασμένος υπολογισμός, ενδέχεται να μας περιορίσουν την ελευθερία κινήσεων. Μπορείτε να βρείτε λύση, με πρακτικό νου και προσγειωμένες προσδοκίες. Απογυμνώστε το όνειρο.

Νέες συνειδητοποιήσεις αδυναμιών και παθών, σας βοηθούν στην ενδοσκόπηση και κατανόηση του ψυχισμού. Ας δεχθείτε ως ιδιαίτερα σημαντική αυτή την περίοδο, καθώς σηματοδοτεί μία νέα αρχή για σας. Η ενασχόληση με το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, θα σας έλκει και ίσως πρέπει να μάθετε να εμβαθύνετε στα θέματα της ψυχής ή των εσωτερικών τραυμάτων σας. Αποφύγετε να επενδύσετε, αλλά ελέγχετε τα αποταμιεύματά σας.

Προσοχή:

Σε λανθασμένες επενδύσεις ή παραπλανητικές συμβουλές φίλων.

——–

Ταύρος και Άρης στον Καρκίνο

Δεν είναι εύκολο να σας δοθεί το περιθώριο για διάλογο, δίχως να το έχετε επιδιώξει με σθένος και πείσμα. Καθώς οι σχέσεις με τους στενούς συγγενείς είναι λίγο δύσκολες, θα έχετε την δυνατότητα να τους πλησιάσετε και να συζητήσετε, μόνο αν έχετε μεθοδεύσει καλά τα βήματά σας και αν θεωρείτε πως είναι σημαντικό να προοδεύσει ο διάλογος, η επικοινωνία. Αν είστε όμως επιτακτικοί και εριστικοί, ακόμη κι αν έχετε δίκιο, θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

Επειδή μπορεί στο επάγγελμά σας να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η επικοινωνία, θα είστε πειστικοί, ίσως όμως και πιεστικοί. Θα ήταν καλό να μην φανείτε ανελαστικοί και να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις εμπορικές σας συναλλαγές, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο βήμα η επιμονή σας για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο.

———

Ταύρος και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Τα οικονομικά σας ζητήματα θα γίνουν η αιτία να συναλλαγής με ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε μία άλλη αρχή στην επαγγελματική σας ζωή. Ακούτε και προτείνετε ιδέες που θα βοηθήσουν το εισόδημα σας , αλλά και θα σας οδηγήσουν σε ευέλικτες λύσεις. Υλοποιείτε την έμπνευσή σας.

Σκέψεις και ιδέες πάνω σε ό,τι σας ενδιαφέρει προσωπικά, για να είστε ασφαλείς και χαρούμενοι, είναι πολλές, αλλά αναστατώνεστε καθώς θεωρείτε πως πρέπει να αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή σας. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι να σας συμβουλεύσουν,  επιλέξτε τους κατάλληλους για να είναι συνεπείς με τον λόγο τους. Αποφύγετε να εμπιστευθείτε σε άλλους τα οικονομικά σας αυτή την εποχή.

Φίλοι που θα προσφερθούν να σας στηρίξουν ή να δώσουν ιδέες. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο.

Μνήμες από τραυματικές εμπειρίες προκαλούν ανασφάλεια προσωρινά. Ωστόσο, πιθανώς να έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Αποφύγετε τις σπάταλες διασκεδάσεις.

———–

Ταύρος με την Αφροδίτη στον Κριό

Επιδιώκοντας να αντιληφθείτε τα «θέλω» σας, είστε στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή. Επομένως, επίμονα και σταθερά, ας παραμείνετε στις προσωπικές σας εκτιμήσεις και ας δώσετε το στίγμα της φιλοσοφίας σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε. Έχετε ένστικτο που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά και σταθερά.

Καθώς η περίοδος χάριτος για σας έχει τελειώσει  θα πρέπει από τώρα να βρείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Αλλά οι πιέσεις για να αναλάβετε δράση ως τώρα, δεν είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο.

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ηλιακού σας ζωδίου, δυναμιτίζει τις ισορροπίες. Αγωνιάτε και θέλετε ένα κρυφό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Σας λείπει όμως η αποφασιστικότητα και αυτή την εποχή, την αποκτάτε. Θα πρέπει να επιμείνετε πεισματικά, διατηρώντας την φλόγα για το όνειρό σας, ζωντανή!

————–

Ταύρος με τον Δία στον Ζυγό:

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας. Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης. Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, η μέση. Η έλλειψη ισορροπίας, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

32 Σχόλια

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply
 16. ν
  ν at |

  Καλησπερα,

  τα πράγματα δεν πάνε καλά εδω και αρκετά χρόνια, ενώ εχω χασει την αυτοπεποίθηση μου και την πιστη μου στη ζωη γενικά.
  Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι στο μελλον?
  Γεννηθηκα στις 12-05-74, στις 20.00, στην Αθηνα.

  Ευχαριστώ πολύ.
  Ν

  Reply

Leave a Reply