Υδροχόος

 

20 – 27  Μαρτίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου

Εαρινή Ισημερία 

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε την Άνοιξη στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό. Αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την ανάγκη για μία νέα φλόγα στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως έχετε αρκετούς θαυμαστές γύρω σας και να αποφασίσετε να βρείτε κάτι νέο. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν. Αν και αυτό εξαρτάται από τα ατομικά σας χαρακτηριστικά.

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ σε ό,τι αγγίζει τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται επισφαλή κέρδη. Μετριάστε τον παρορμητισμό και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις.

Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξει μία οικονομική συμφωνία. Δεν θα είναι εύκολο να καθορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους αυτή την εποχή, παρά ταύτα, θα θέλετε να βρείτε ιδέες για ένα νέο ξεκίνημα.

Για τον λόγο αυτό, θα μπορούσατε να καλλιεργήσετε μία έμπνευση που θα σας αποδώσει μελλοντικά οικονομικά. Ωστόσο, η έμπνευση αυτή θα είναι απόρροια κάποιας προσωπικής ανάγκης και επιρροών είτε από ένα συνεργάτη, είτε από τον/την σύντροφό σας. Για τον λόγο αυτό, είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνετε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

————-

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο

Η Πανσέληνος προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας.

Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν.

Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει.

 Αναζητώντας ό,τι δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλετε να δείτε. Αφού είστε σε μία περίοδο που επιδιώκετε να είστε ευχαριστημένοι με τις σχέσεις σας, μην αφήνετε επουσιώδη θέματα, παράπονα και κριτική, να τις βλάπτουν.

Μείνετε στην ουσία!

Διαθέτετε γοητεία και γλυκύτητα, εκμεταλλευτείτε αυτή την εικόνα προκειμένου να διακριθείτε κυρίως σε ένα χώρο πνευματικό ή με ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

——

Με τον Άρη στον Ταύρο

Με τον Άρη στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς.

Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, με την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι, φέρνει αναστάτωση.

Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί με τους οικείους σας.

Αν  σας αρέσει η τεχνολογία και η τέχνη, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας.

Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες.

———

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Ας βασιστείτε στη βάση που έχει η σχέση σας, αλλά και ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά της.

————-

 

Με τον Δία στον Ζυγό:

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Οι εκλείψεις στο ζώδιό σας και απέναντι από αυτό, κατά τη διάρκεια ενός έτους, θα αποδυναμώσουν τις αρνητικές καταστάσεις. Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο! Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία. Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

2 Responses

  1. Μαριταιμ σπυριδη
    Μαριταιμ σπυριδη at |

    Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

    Reply

Leave a Reply