Υδροχόος

 

 19 – 26 Ιουνίου  Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου

Υδροχόος και Θερινό Ηλιοστάσιο

Θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στην καθημερινή σας ζωή, φροντίζοντας να έχετε ένα ζεστό κλίμα και συντροφιά με άτομα που αισθάνεστε οικεία. Ας είστε κοινωνικοί, η επαφή με άλλους θα σας βοηθήσει. Οι μέρες προκαλούν αλλαγές και εκπλήξεις, γιατί πολλές νέες συναντήσεις, θα φέρουν ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν. Κι εσείς όμως με τη σειρά σας θα εντυπωσιαστείτε με την διαρκή άνεση στον λόγο, γραπτό ή προφορικό, που διαθέτετε. Θα πείθετε και θα γοητεύετε μέσω του λόγου σας. Ωστόσο, θα έρθουν κοντά σας κάποια άτομα που δεν θα είναι τόσο ειλικρινή. Θα έχουν δικές τους βλέψεις και απαιτήσεις.

Αποφύγετε να μοιράζεστε όλες τις σκέψεις και να διασκορπίζεστε σε πολλά. Επικεντρωθείτε σε μία νέα προοπτική, οργανώστε τη και αγαπήστε τη. Με τον τρόπο αυτό, θα αποδώσετε. Οι δημιουργικές σας ιδέες αυτή την εποχή δεν έχουν υπόβαθρο για να υλοποιηθούν.

Κυοφορείται όμως μία νέα πορεία στα επαγγελματικά σας. Χρειάζεται χρόνος για να αποδώσει.

—————-

Υδροχόος και Πανσέληνος στον Τοξότη

Η επιδίωξη σημαντικών στόχων θα περιέχει μία δημιουργική έκφραση για σας. Ρομαντικές και άλλες συναισθηματικές σας ανάγκες, καλλιεργούνται και αν δεν καλύπτονται, οι σχέσεις διαλύονται σύντομα. Νέα πρόσωπα θα έρθουν, αν και εφ’ όσον όμως είστε ξεκάθαροι και τολμήσετε την αλλαγή με πλήρη συνειδητοποίηση.

Επειδή όμως κάποιοι στόχοι έχουν κόστος, υλικό και συναισθηματικό, ας είστε καλά προετοιμασμένοι.

Η ανάγκη για να διακρίνετε το ιδεολογικό προφίλ στους φίλους που σας περιβάλλουν, ίσως φέρει νέες φιλίες και ολοκληρώσει τον κύκλο παλαιότερων. Όπως και να έχει, είστε σε νέα εποχή, με νέα σχέδια. Αρκεί να μην γίνετε δογματικοί σε ιδέες. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, δεν είναι πολύ απλό να διατηρηθούν παλιές σχέσεις, αν δεν έχουν να σας προσφέρουν ιδέες, αλλά και ενδιαφέροντα. Αντίθετα, θα είστε περισσότερο κοντά σε φίλους με ένα κοινό στόχο και κοινό κώδικα επικοινωνίας. Θα σας συγκινεί ό,τι σας διευρύνει και σας ανοίγει ορίζοντες.

Προσοχή:

Αποφύγετε να είστε πολύ ρομαντικοί ή δογματικοί με τις ιδέες σας. Διατηρείτε αποστάσεις στις κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις, για να υπάρχει ισορροπία δυνάμεων.

———

Υδροχόος και Άρης στον Καρκίνο

Η προσπάθεια για να βελτιωθεί η ποιότητα στην καθημερινότητά σας, σας ωθεί να εφαρμόσετε σχέδια και να προσπαθήσετε πολύ για να έχετε την απαραίτητη προώθηση, προκειμένου να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει. Καθώς η πορεία σας είναι όλο και περισσότερο προσεγμένη και φροντισμένη, θα φθάσετε σε ένα σημείο έντασης αυτό το διάστημα. Θα χρειαστείτε την ποιότητα και την ευγένειά σας, ούτως ώστε να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις ή πιέσεις από τρίτους προς εσάς, ή από εσάς προς τα άτομα που είναι βοηθητικά στη ζωή σας.

Ενδέχεται, αν είστε σε μία θέση ευαίσθητη, να φανείτε πολύ ελαστικοί. Αν και το κίνητρο είναι σωστό, η συμπεριφορά αυτή σας απομακρύνει και θα χάσετε από την συμπάθεια του περιβάλλοντος. Επιδιώξετε να συζητήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο, τις ιδέες σας.

Αρκετές αλλαγές και απρόοπτα στην επαγγελματική σας ζωή, αναστατώνουν τους ρυθμούς σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για ανατροπές και αλλαγές. Με τον σωστό συντονισμό, θα είστε παραγωγικοί, ανατρέποντας ό,τι πλέον έχει φθαρεί. Εγείρετε όμως ανταγωνισμό και χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι.

————-

Υδροχόος και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για γόνιμες συζητήσεις με το ταίρι σας ή νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είστε μόνοι. Με το παιδί σας θα έρθετε πιο κοντά, καθώς θα ασχοληθείτε μαζί του με μία ισορροπημένη επικοινωνία και κυρίως με ένα όμορφο χόμπι.

Αν και η Νέα Σελήνη σας ευνοεί γενικότερα. Καθώς σας απασχολεί το αισθηματικό κομμάτι της ζωής, θα ήταν καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διάκριση και να μην ενθουσιάζεστε.

Θα πέσουν τα πέπλα που κάλυπταν ένα μυστικό και ενδέχεται να απομυθοποιήσετε την σχέση αυτή. Ας μην το θεωρήσετε αρνητικό, αφού θα είναι καλύτερα να αγαπάτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά όπως είναι κι όχι όπως θα θέλατε να είναι. Διατηρήστε μία καλή επικοινωνία και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

Ένα ενδιαφέρον που ξεκινά από χόμπι, μπορεί να αποδώσει στο μέλλον, αν εκφράσετε το ταλέντο σας και θα είναι σαν θεραπεία για σας. Είστε ικανοί να εμπνευστείτε από την αγάπη ή την χαρά της ζωής.

Ακόμη κι αν καθημερινές λεπτομέρειες παρεμποδίζουν την ουσιαστική σας ανάγκη για ανεμελιά, χαρείτε μικρές ικανοποιήσεις, ένα περίπατο, ένα χαλαρό απόγευμα με αγαπημένα πρόσωπα.

———

Υδροχόος με την Αφροδίτη στον Κριό

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί.

Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα.

Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Ας βασιστείτε στη βάση που έχει η σχέση σας, αλλά και ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά της.

————-

 

Υδροχόος με τον Δία στον Ζυγό:

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Οι εκλείψεις στο ζώδιό σας και απέναντι από αυτό, κατά τη διάρκεια ενός έτους, θα αποδυναμώσουν τις αρνητικές καταστάσεις. Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο! Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία. Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

4 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply

Leave a Reply