Υδροχόος

 

13 – 20 Νοεμβρίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Η καριέρα σας έχει απασχολήσει πολύ στο πρόσφατο παρελθόν και η Νέα Σελήνη μπορεί να αλλάξει ισορροπίες. Το κύρος σας και η θέση σας θα περάσουν σε ένα νέο κεφάλαιο πλέον, είστε άνθρωποι της τόλμης και της προόδου και γνωρίζετε πως κάθε πρόοδος σημαίνει πως είναι συνυφασμένη με νέα δεδομένα.

Στον τομέα της καριέρας, αντιζηλίες θα είναι στο προσκήνιο και οφείλετε να προστατευθείτε από κάθε ανταγωνισμό. Θωρακιστείτε, ενημερωθείτε για το αντικείμενό σας και κάνετε μία καλή παρουσίαση του έργου σας. Αν σας προτείνουν αλλαγή αντικειμένου ή θέσης, αποφύγετε να πάρετε απόφαση άμεσα. Γοητεύετε όμως με την παρουσία σας και την αισθητική σας.

Κάποιος με ανώτερη θέση, θα σας φανεί ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα κυριαρχικός. Αν είστε σε ανώτερη θέση, αποφύγετε να επιδείξετε δύναμη και κυριαρχία. Θα προκαλέσετε τον θυμό των υπολοίπων.

Καθώς είστε ένα άτομο που δεν περνά απαρατήρητο αυτή την εποχή και γενικότερα βέβαια, θα είστε στόχος ευχάριστων σχολίων και λιγότερο ευχάριστων. Για τον λόγο αυτό, περιφρουρήστε την προσωπική σας ζωή και την εξωτερική σας εικόνα.

Θα έλκονται από εσάς, άνθρωποι που μπορεί να τους γοητεύει το κύρος και η κοινωνική σας παρουσία. Αυτό είναι ωραίο αν έχετε ενασχόληση με θεάματα και δημόσιες σχέσεις.

Υδροχόος και Πανσέληνος στον Ταύρο

Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Θα έχετε όμως έξοδα ή δαπάνη για μία επένδυση.

Με τα μέλη της οικογένειας (και απαιτήσεις του/της συντρόφου), η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, με την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι, φέρνει αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί με τους οικείους σας.

Αν σας αρέσει η Φύση και η τέχνη, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες. Ευχάριστες αλλαγές, ξαφνιάζουν αλλά δεν έχουν διάρκεια κατά πάσα πιθανότητα, κυρίως σε συζητήσεις ή μία σημαντική συνάντηση.

Υδροχόος και Άρης στον Ζυγό

Το ζώδιό σας εναρμονίζεται με τη θέση του Άρη. Η επαφή με τους δασκάλους που σας οδηγούν πνευματικά, είναι πιθανόν να σας ενθαρρύνει να δώσετε μάχη για τις ιδέες σας.

Αν είστε σε ένα χώρο δικαιοσύνης, τότε θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα και πιθανόν αντιπαραθέσεις ή αντιδικίες. Θα υπάρξει ανταπόδοση ανάλογα με τα πεπραγμένα σας.

Είναι η ευκαιρία να αλλάξετε ιδέες ή να διορθώσετε αδυναμίες, ειδικά αν υπήρξατε δογματικοί.

Το να επιδιώξετε ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα,  είναι η καλύτερη λύση. Αποφύγετε να αδικήσετε ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας.

Υδροχόος και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ- αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία. 

Η τύχη  και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων.

Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.

Υδροχόος και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Η έκλειψη αγγίζει άμεσα τις σχέσεις και φυσικά σας οδηγεί να κατανοήσετε τον εαυτό σας μέσα από αυτές, καθώς γίνονται ο καθρέφτης σας. Οι προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα για σας είναι μεγάλες και ποικίλες. Έρχεται η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και φυσικά για μία νέα προσέγγιση με τα άτομα που έχετε συχνή επαφή. Μπορεί αυτό να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες, καθώς θα φανεί ένα χάσμα μεταξύ των προσδοκιών τους και των δικών σας. Αλλά και να αναθερμάνετε μία συνεργασία που δεν αποδίδει, αν και οι δύο πλευρές επιθυμείτε να προοδεύσετε. Δεν θα ήταν καλό να εμπιστευθείτε υποσχέσεις δίχως βάση.

Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε, επενδύοντας σε νέες ιδέες, κατακτώντας ένα νέο στόχο.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι και η σχέση έχει ατονίσει, μπορεί να δώσετε τώρα το κέντρισμα για μία νέα προσέγγιση. Αν όμως δεν υπάρχουν περιθώρια, ενδέχεται ένα νέο ενδιαφέρον να σας προκαλέσει την προσοχή, και να θελήσετε να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας. Ενδεχομένως θα γνωρίζετε πως ζητάτε ένα νέο προφίλ σχέσεων και αυτό συνεπάγεται προσωπικές αλλαγές, που εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον αναπτύσσονται, αλλά τώρα σταδιακά ολοκληρώνονται.

Υδροχόος και έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Διανύετε μία καλή περίοδο αυτοπροβολής και ικανοποίησης. Με την Πανσέληνο και έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και το φαινόμενο που εξηγήσαμε στον κορμό των προβλέψεων, σας αφορά άμεσα και σας προκαλεί διαρκώς. Μεγάλο βάρος δίνετε στις σχέσεις σας κι εκφράζεστε έντονα, αλλά με ανυπομονησία.

Όμως η ατμόσφαιρα των ημερών σας κάνει ιδιαίτερα ανατρεπτικούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Μην εκθέτετε τις προσωπικές σας ευαισθησίες. Το θετικό στο όλο σκηνικό, είναι ότι έχετε σφαιρική εικόνα στο τι είναι σκόπιμο να γίνει και τι όχι. Όμως θα υπάρχει από μέρους σας μια ασυνήθιστη ερωτική διάθεση. Προσπαθήστε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι και να επιδείξετε καθαρότητα στις προθέσεις σας.

Γοητευτικοί ιδιαίτερα, μαγνητίζετε τα βλέμματα. Αν έχετε μία μόνιμη σχέση, ίσως ενοχληθεί. Μέσα στην πορεία των ημερών, σκέψεις κρυφές σας δημιουργούν είτε αναστολές, είτε ενοχές για κάποια θέματα. Επιδιώξετε να φιλοσοφήσετε και θέσετε στόχους που αξίζουν τον κόπο. Ένας χώρος με ομοϊδεάτες, θα ήταν καλή στήριξη στα διλήμματά σας.

Κάποια πάθη ή αδυναμίες κυρίως συναισθηματικής φύσης, σας οδηγούν να καθορίσετε τα όρια και τις ισορροπίες με όσους είναι κοντά σας, όχι απαραίτητα στον ερωτικό τομέα και μόνο. Καλοί φίλοι, άνθρωποι που εκτιμάτε, συνεργάτες στον χώρο εργασίας,  πρέπει να αναγνωρίσουν τις σωστές ισορροπίες. Διαφορετικά, θα κουραστείτε πολύ και θα επέλθει ρήξη.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply