Υδροχόος

 

  16 – 23 Ιουλίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Αυτή την εποχή είναι να προσπαθήσετε να κατανοήσετε πού επενδύσατε σε ανθρώπους, φίλους, ομοϊδεάτες, και ενώ η πορεία σας ήταν ανοδική, αποκόπηκε. Παρά την επίμονη προσπάθειά σας, οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Το πρόβλημα σχετίζεται κυρίως την επιλογή συνεργατών στον χώρο της καριέρας και στην πρωτοβουλία μέσα από τις σχέσεις αυτές. Αλλά και τις κοινωνικές σχέσεις, στις οποίες επενδύσατε λανθασμένα, καθώς υπέκρυπταν ζήλια και αθέμιτο ανταγωνισμό. Με την ερωτική σας ζωή και τον σύντροφο, είναι πιθανόν να προκληθούν δυσαρμονίες, κυρίως από λόγους ευθιξίας ή αδυναμίας έκφρασης των συναισθημάτων. Θα πρέπει για να κατανοήσετε πώς θα πρέπει να χειριστείτε την σχέση, για να μη  σας δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, να εστιαστείτε σε κινήσεις του χθες που πλήγωσαν τις ευαισθησίες και των δύο.

—–

Υδροχόος και έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Η έκλειψη προκαλεί την ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο που ρυθμίζετε τις βασικές ανάγκες της ζωής σας. Θα σας φέρει όμως ταυτόχρονα σε επαφή με κάποιους κρυφούς φόβους. Αν έχετε δεχτεί ανταγωνισμό, θα είναι δύσκολο να διερευνήσετε τα αίτια. Αν υπήρξατε χειριστικοί, θα μειωθούν οι αντιστάσεις σας.  Αντιμέτωποι με τις προσωπικές σας ανάγκες,  θα πρέπει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή.

Μην αντιστέκεστε στην απαραίτητη αλλαγή, που ξεκαθαρίζει βιώματα ή προσωπικές σας αγωνίες, ακόμη κι ένα αρνητικό παρελθόν. Δώστε ευκαιρία για μία νέα αρχή, ένα νέο σπόρο ελπίδας. Ξεκινήστε από το «μηδέν» με ένα νέο έργο, απαλλαγμένο από βάρη του παρελθόντος.

Με φωτεινές επιλογές, η καθημερινότητα γίνεται πιο όμορφη και γόνιμη. Ακόμη κι αν σας ανησυχεί μία αλλαγή στο οικογενειακό περιβάλλον ή στον τόπο κατοικίας.

Το δώρο της έκλειψης:

Έμπνευση και διάκριση για το έργο σας.

Υδροχόος και Αφροδίτη στον Λέοντα

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας και τον Άρη στο ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε ένθερμοι, ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε από τους άλλους. Στηρίξτε την ζωή σας με συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές στις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

——-

Υδροχόος και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Στο ζώδιό σας ο Άρης, παραμένει μεγάλο χρονικό διάστημα και παρακινεί σε δράση. Θα είστε ανήσυχοι, θα αναζητάτε καινούργιες συγκινήσεις. Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας, χωρίς να τις περιμένετε.

Η επιθυμία σας για απόλυτη ανεξαρτησία εμποδίζει την ομαλή πορεία των σχέσεων. Αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει, να βγείτε έξω από τα όρια και τους περιορισμούς που βάζουν οι άλλοι για σας ακόμα και αν, αυτοί οι άλλοι είναι ο / η σύντροφός σας.

Δεν αντέχετε την αδικία, την σκληρότητα, την πειθαρχία,  γνωρίζετε ότι τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε από όλα αυτά.

Προσέξετε ούτως ώστε αυτή τη φυγή να είναι εποικοδομητική Η δράση θα είναι καινοτόμα, αλλά αποφύγετε την απόλυτη ή ανάλγητη συμπεριφορά. Εντυπωσιάστε με τις ιδέες και την ευρηματικότητά σας..

Υδροχόος και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ- αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία. 

Η τύχη  και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων.

Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply