Υδροχόος

 

15 – 22 Ιανουαρίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Πολλοί πλανήτες στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, είναι ένα κουραστικό φορτίο για σας. Αλλά λειτουργούν μέσα από έμπνευση και δημιουργικές ιδέες. Επομένως, θα εστιαστείτε στα θετικά τους. Ανακαλύψτε ταλέντα και ικανότητές σας, επιμείνετε στον προγραμματισμό ενός έργου και προσπαθήστε να το οραματιστείτε. Στην συνέχεια, προωθήστε το, για να σας προσφέρει διάκριση και αναγνώριση στον κοινωνικό σας χώρο. Αν στην καριέρα έχετε μία σημαντική θέση, προνοήστε για να θωρακιστείτε απέναντι σε ένα κρυφό αντίπαλο, ή ανταγωνιστή.

Στην προσωπική σας ζωή, η ερωτική έλξη γίνεται ένα όνειρο που μοιάζει ανέφικτο, αλλά εσείς θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να κερδίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε αποφασιστικοί και θα πρέπει να τολμήσετε! Ωστόσο, διατηρήστε κρυφή προς το παρόν, την σχέση που θα δημιουργηθεί. Αν έχετε μία παράλληλη σχέση, θα σας κουράσει αρκετά.

Υδροχόος και Πανσέληνος στον Καρκίνο

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, σηματοδοτείται  μια περίοδος, κατά την οποία θα δώσετε μεγάλη έμφαση σε θέματα υγείας,  και στην εργασία σας. Οι διάφορες υποχρεώσεις θα σας κρατούν πάντα σε εγρήγορση και θα σας γεμίσουν με άγχος.

Τα περισσότερα θέματα της καθημερινότητας θα σας κουράσουν και χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.  Αποφύγετε να εκνευρίζεστε με το παραμικρό και  προσπαθήστε να έχετε υπομονή με τους άλλους. 

Είναι μια εποχή που θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματα. Ως αποτέλεσμα συσσωρευμένης σωματικής αλλά και ψυχικής κούρασης, θα χρειάζεται να είστε σε ετοιμότητα, γιατί ο ευαίσθητος οργανισμός μπορεί να ενσωματώσει τις αγωνίες και να βγουν στην επιφάνεια κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα.

Τέλος θα ολοκληρώσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας και γενικά θα ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που δεν σας είναι ευχάριστες αλλά είναι αναγκαίες.

Μην είστε εριστικοί με το στενό σας περίγυρο, αποφύγετε τις διενέξεις με λόγια επικριτικά. Διατηρείτε όσο το δυνατόν την ισορροπία και το δίκαιο με το μέρος σας.

Υδροχόος και ΄Αρης στον Σκορπιό

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά.

Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστεί ούτως ώστε να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν πιθανόν να σας αποδώσουν προς το τέλος Ιανουαρίου. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά.

Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Υδροχόος και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ- αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία. 

Η τύχη  και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων.

Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply