Υδροχόος

 

16 -23 Ιανουαρίου  Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου

Οι μέρες αυτές θα φέρνουν ενίοτε παρορμητική, ενίοτε ευμετάβλητη διάθεση στην ζωή σας. Αν και είστε συνήθως αρκετά κοντά στην λογική, ενδέχεται να αισθανθείτε εν μέσω πολλών διλημμάτων,  σχετικά με τον τρόπο που οριοθετούνται οι προσωπικές σας σχέσεις.

 Προφανώς θα είστε περισσότερο προβεβλημένοι για τις ιδέες σας, κυρίως σε κοινωνικό περιβάλλον. Παράλληλα θα είστε επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης και θα εκνευρίζεστε ή θα εκνευρίζετε τον περίγυρό σας.

Άλλοτε χαρούμενοι, άλλοτε παραπονεμένοι και θεωρώντας πως σας αδικούν στις επιδιώξεις και προοπτικές σας, μην καταβάλλεστε από διαρκείς ανησυχίες.

 Αν είστε δημιουργοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορείτε να δείξετε το ταλέντο σας στους άλλους, Ίσως μάλιστα εκτεθούν κάποια σας έργα, ή προωθηθεί το βιβλίο σας.

Το καλλιτεχνικό ταλέντο αποδίδει οικονομικά. Στην περίπτωση αυτή, προσπαθήστε να κάνετε παρουσιάσεις, θα σας ωφελήσουν. Αν πάλι δεν ισχύει το θέμα της Τέχνης, προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας αυτές τις μέρες.

———-

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, σηματοδοτείται  μια περίοδος, κατά την οποία θα δώσετε μεγάλη έμφαση σε θέματα υγείας,  και στην εργασία σας. Οι διάφορες υποχρεώσεις θα σας κρατούν πάντα σε εγρήγορση και θα σας γεμίσουν με άγχος.

Τα περισσότερα θέματα της καθημερινότητας θα σας κουράσουν και χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.  Αποφύγετε να εκνευρίζεστε με το παραμικρό και  προσπαθήστε να έχετε υπομονή με τους άλλους. 

Είναι μια εποχή που θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματα. Ως αποτέλεσμα συσσωρευμένης σωματικής αλλά και ψυχικής κούρασης, θα χρειάζεται να είστε σε ετοιμότητα, γιατί ο ευαίσθητος οργανισμός μπορεί να ενσωματώσει τις αγωνίες και να βγουν στην επιφάνεια κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα.

Τέλος θα ολοκληρώσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας και γενικά θα ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που δεν σας είναι ευχάριστες αλλά είναι αναγκαίες.

Μην είστε εριστικοί με το στενό σας περίγυρο, αποφύγετε τις διενέξεις με λόγια επικριτικά. Διατηρείτε όσο το δυνατόν την ισορροπία και το δίκαιο με το μέρος σας.

————–

 

Με τον Δία στον Ζυγό:

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Οι εκλείψεις στο ζώδιό σας και απέναντι από αυτό, κατά τη διάρκεια ενός έτους, θα αποδυναμώσουν τις αρνητικές καταστάσεις. Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο! Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία. Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

2 Responses

  1. Μαριταιμ σπυριδη
    Μαριταιμ σπυριδη at |

    Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

    Reply

Leave a Reply