Υδροχόος

 

12 – 19 Μαρτίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Συχνά θα είστε εστιασμένοι με εμμονή στις αμφιβολίες ή τις θλίψεις που σας έχουν επηρεάσει. Δεν είστε από τους ανθρώπους που πρέπει να παραμένουν καθηλωμένοι. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να οραματιστείτε το μέλλον μέσα από πολλές και νέες αξίες.

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των αξιών σας.

 Ό,τι θεωρείτε πολύτιμο θα γίνει πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε. Θα είναι το κίνητρό σας και η νέα σας αρχή.

Αλλά θα είναι σημαντικό να μην παγιδευτείτε σε μία τάση για άσκοπες δαπάνες προς εσάς ή προς τους άλλους. Θα χάσετε τελικά κάτι σημαντικό.

Αντίθετα, αν αποφασίσετε να δείτε διαφορετικά κάποια σημαντικά σας ζητήματα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης ως προς την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, τότε θα είναι προς όφελός σας η περίοδος αυτή.

Η συζήτηση με άτομα που σας ενδιαφέρουν και έχουν κάποια σημασία για σας, θα σας δώσει μαθήματα και θα σας κάνει να προχωρήσετε μετά από μία έκπληξη. Αν θέλετε να κλείσετε μία πόρτα προς το παρελθόν σας, είστε σε μία κατάλληλη περίοδο.

Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αργότερα, αλλά τώρα, θα σας συνιστούσαμε να μη βιαστείτε. Εκμεταλλευτείτε τον όμορφο τρόπο να συζητάτε, για να προσεγγίσετε εκείνους οι οποίοι θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και επενδύστε σωστά. 

Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο.

Υδροχόος και Αφροδίτη στον Κριό

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή.

Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Ας βασιστείτε στη βάση που έχει η σχέση σας, αλλά και ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά της.

Υδροχόος και Πανσέληνος στην Παρθένο

Η Πανσέληνος προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας.

Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν.

Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει.

 Αναζητώντας ό,τι δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλετε να δείτε. Αφού είστε σε μία περίοδο που επιδιώκετε να είστε ευχαριστημένοι με τις σχέσεις σας, μην αφήνετε επουσιώδη θέματα, παράπονα και κριτική, να τις βλάπτουν.

Μείνετε στην ουσία!

Υδροχόος και Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Στο ζώδιό σας έχουμε το σημαντικό φαινόμενο αυτής της έκλειψης Ηλίου, όπως περιγράφηκε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων. Για τον λόγο αυτό, απαιτούνται σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Με την έκλειψη αυτή, ανοίγει ένας νέος κύκλος συγκινήσεων και ευαισθησίας. Δύναμη και υγεία, αλλά και μία απαραίτητη αναζωογόνηση όπου νοσεί ένα προσωπικό ζήτημα. Θα αλλάξετε σε θέματα όπου αισθάνεστε έλλειψη πληρότητας σε στόχους και προσωπική ικανοποίηση.

Οι εμπειρίες σας έχουν βοηθήσει να ανακαλύψετε το σημείο που χρειάζεται βοήθεια, αλλαγή και ανανέωση. Περνάτε συχνά μεταμορφωτικά στάδια, αυτό σας κάνει πολύ πιο δυνατούς, καθώς η αίσθηση της απώλειας για σας, είναι συνυφασμένη με την ροή της ίδιας της ζωής.

Θα είστε κερδισμένοι, θέσετε νέα πλάνα, σχέδια στόχους.  Τολμήστε και προκαλέσετε την τύχη σας, με τον δικό σας μαχητικό και δυναμικό τρόπο! Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στις οποίες θα ήταν σημαντικό να ανταποκριθείτε! Φυσικά τώρα μόλις ξεκινά ένας νέος κύκλος προσωπικών αναγκών για σας, αλλά έχετε το τιμόνι στα χέρια σας. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Επιμείνετε στα ουσιώδη που σας ενδιαφέρουν!

Στους συνεταιρισμούς, φαίνεστε αρκετά απαιτητικοί στις διαπραγματεύσεις. Προσπαθείτε να ελέγχετε τις εξελίξεις. Μην πιέζετε όμως πολύ τους συνεργάτες.

Υδροχόος και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Πρωταγωνιστής το ζώδιό σας, μαζί με αυτό του Λέοντα στην πρόκληση της έκλειψης. Θα ολοκληρώσετε θέματα που προέκυψαν από τα τέλη του καλοκαιριού.

Με την στήριξη του Ήλιου στο ζώδιό σας, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέες ανακαλύψεις αλλά και νέοι προορισμοί μπορούν να υπάρχουν, αν και είναι δύσκολο να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Καλοδεχτείτε τες, καθώς έχοντας επίγνωση της ανάγκης μίας συγκεκριμένης ισορροπίας.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται και η κριτική σας σκέψη θα είναι αυτή που θα φέρει ξανά την λύση. Ο Ερμής θα είναι σύντομα στο ζώδιό σας και βοηθά στο να έχετε νέα οπτική και ιδέες.

Κι αυτό, γιατί βγαίνουν στο φως στοιχεία του συνεργάτη σας, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, που δεν είχατε προσέξει. Κάποιες συνεργασίες θα διακοπούν μέσα από ένα κλίμα έντασης και ανατροπής.

Ενώ σε προσωπικές σχέσεις, θα διακρίνετε εγωιστικό κίνητρο σε κάποιους ανθρώπους. Θα φανεί όμως ποιος είναι αξιόπιστος στη ζωή σας. Θα ωφεληθείτε, αν είστε σε ετοιμότητα.

Νέοι ρυθμοί συνεργασιών εξελίσσονται στο εξής.

Υδροχόος και Άρης στον Τοξότη

+Ενδιαφέρεστε για νέα σχέδια και πρέπει να στραφείτε προς ανθρώπους που έχουν ίδιες ανησυχίες και στόχους με σας. Μία δραστηριότητα ομαδική θα σας φέρει κοντά με άτομα που θα κερδίσετε με την παρουσία σας και την πρωτοτυπία των ιδεών σας. Θα αισθάνεστε παραγωγικοί, γεμάτοι σπίθα και όνειρα και θα πρέπει να μην παραμείνετε βαλτωμένοι. Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν και άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα, θα είναι συνοδοιπόροι σας. Τολμήστε και οργανωθείτε για το μέλλον!

-Δυσκολίες θα συναντήσετε, αν στον ενθουσιασμό σας για να αγγίξετε τον στόχο σας, παρασυρθείτε από ανθρώπους που θέλουν να παρουσιάζουν προοπτικές υπερβολικά ευοίωνες, δίχως σαφείς αποδείξεις. Μην επενδύσετε κυρίως οικονομικά σε ένα σύλλογο, ομάδα ή σωματείο, ακόμη και μετά από παραίνεση φίλου, χωρίς να έχετε ελέγξει προσωπικά το κέρδος.

Υδροχόος και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ- αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία. 

Η τύχη  και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων.

Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply