Υδροχόος

 

20 – 27 Φεβρουαρίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου

Με αξιολόγηση ασαφή, κάνατε λάθη στο πρόσφατο παρελθόν. Ίσως αυτά ήταν στις οικονομικές συναλλαγές, είτε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

Κατά συνέπεια, έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσετε εκ νέου τις αξίες σας και να θέσετε νέες ιδέες βάση αξιών. Αν και δεν είναι εύκολο να συνέλθετε άμεσα, θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα δείτε την αλήθεια να εκφράζεται, μέσα από πρακτικούς τρόπους στη ζωή σας.

Θα μπορείτε να γίνετε ευρηματικοί και να προσφέρετε με τη γνώση σας, προοπτική και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Αρκεί, να είστε λογικοί, μετρημένοι, διορατικοί, αλλά όχι υλιστές.

————–

Με την έκλειψη Σελήνης

Πρωταγωνιστής το ζώδιό σας, μαζί με αυτό του Λέοντα στην πρόκληση της έκλειψης. Θα ολοκληρώσετε θέματα που προέκυψαν από τα τέλη του καλοκαιριού.

Με την στήριξη του Ήλιου στο ζώδιό σας, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέες ανακαλύψεις αλλά και νέοι προορισμοί μπορούν να υπάρχουν, αν και είναι δύσκολο να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Καλοδεχτείτε τες, καθώς έχοντας επίγνωση της ανάγκης μίας συγκεκριμένης ισορροπίας.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται και η κριτική σας σκέψη θα είναι αυτή που θα φέρει ξανά την λύση. Ο Ερμής στο ζώδιό σας βοηθά στο να έχετε νέα οπτική και ιδέες.

Κι αυτό, γιατί βγαίνουν στο φως στοιχεία του συνεργάτη σας, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, που δεν είχατε προσέξει. Κάποιες συνεργασίες θα διακοπούν μέσα από ένα κλίμα έντασης και ανατροπής.

Ενώ σε προσωπικές σχέσεις, θα διακρίνετε εγωιστικό κίνητρο σε κάποιους ανθρώπους. Θα φανεί όμως ποιος είναι αξιόπιστος στη ζωή σας. Θα ωφεληθείτε, αν είστε σε ετοιμότητα.

Νέοι ρυθμοί συνεργασιών εξελίσσονται στο εξής.

———

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Ας βασιστείτε στη βάση που έχει η σχέση σας, αλλά και ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά της.

———–

Με τον Άρη στον Κριό

+Ενδιαφέρεστε για νέα σχέδια και πρέπει να στραφείτε προς ανθρώπους που έχουν ίδιες ανησυχίες και στόχους με σας. Μία δραστηριότητα ομαδική θα σας φέρει κοντά με άτομα που θα κερδίσετε με την παρουσία σας και την πρωτοτυπία των ιδεών σας. Θα αισθάνεστε παραγωγικοί, γεμάτοι σπίθα και όνειρα και θα πρέπει να μην παραμείνετε βαλτωμένοι. Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν και άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα, θα είναι συνοδοιπόροι σας. Τολμήστε και οργανωθείτε για το μέλλον!

 

-Δυσκολίες θα συναντήσετε, αν στον ενθουσιασμό για να αγγίξετε τον στόχο σας, παρασυρθείτε από ανθρώπους που θέλουν να παρουσιάζουν προοπτικές υπερβολικά ευοίωνες, δίχως σαφείς αποδείξεις για σταθερότητα. Στις συζητήσεις είστε εριστικοί ή δέχεστε επικριτικά σχόλια και αντιδράτε διασπαστικά. Χρειάζεται ψυχραιμία σε συμβόλαια και υποσχέσεις.

————-

 

Με τον Δία στον Ζυγό:

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Οι εκλείψεις στο ζώδιό σας και απέναντι από αυτό, κατά τη διάρκεια ενός έτους, θα αποδυναμώσουν τις αρνητικές καταστάσεις. Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο! Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία. Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

2 Responses

  1. Μαριταιμ σπυριδη
    Μαριταιμ σπυριδη at |

    Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

    Reply

Leave a Reply