Υδροχόος

 

23 -30   Απριλίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου

Υδροχόος και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στην οικογένεια. Να φέρει στο φως την πεισματική συμπεριφορά σας ή να σας κάνει να δυσφορήσετε από το ταίρι σας, αν προβάλλει πολλές απαιτήσεις. Το θέμα είναι πως είστε γενναιόδωροι και μπορείτε αρχικά να τις ικανοποιήσετε. Σύντομα όμως θα κουραστείτε και θα πρέπει να έχετε τις υποθέσεις σας υπό έλεγχο. Ίσως ένα νέο μέλος έρθει στην οικογένεια, ένα παιδί, ή ένας αρραβώνας ή γάμος. Στις προσωπικές σας σχέσεις, υπάρχει μία όμορφη συνύπαρξη και θα χαίρεστε την επικοινωνία με το ταίρι σας.

Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να έχετε μία κατάκτηση που θα φέρει σε δύσκολη θέση την μόνιμη σχέση σας. Αν όμως με τον άνθρωπό σας έχετε γεφυρώσεις τις βασικές διαφορές και κυρίως έχετε καλή επικοινωνία, θα αντέξετε στις προκλήσεις.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, η υπομονή και η μεθοδικότητά σας, θα αποδώσουν τελικά και θα βρείτε τρόπους να τα βάλετε σε μία σωστή σειρά, αλλά μην κάνετε επιπρόσθετα έξοδα.

————

Υδροχόος και Άρης στους Διδύμους

Θετικά σας αγγίζει ο Άρης αυτή την εποχή. Ενθαρρύνεστε να δημιουργήσετε μέσω ιδεών, γνώσης, πληροφοριών, δραστηριοτήτων. Θα πειραματιστείτε, θα προκαλέσετε την τύχη σας, θα ευνοηθείτε.

Είστε σε μία περίοδο που κάνετε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε είστε συνετοί και σοβαροί σ’ αυτό που κάνετε και κανείς δεν μπορεί να σας το αμφισβητήσει αυτό.

Θα είστε περισσότερο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί στα συναισθήματα σας. Θα είναι εύκολο να κατακτήσετε το ταίρι που σας ενδιαφέρει, ή να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση.

Με το παιδί σας μπορείτε να έχετε μία δραστηριότητα από κοινού. Μπορεί να είναι ένα άθλημα, αλλά και μικρές έξοδοι, όπου η επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά.

Ένα δημιουργικό χόμπι σας συναρπάζει, κυρίως αν έχει σχέση με εγκεφαλικό χόμπι ή ένα σπορ.

Η ψυχαγωγία σας αναπτερώνει το ηθικό και τη διάθεση, γι αυτό μην την παραμελείτε.  Σκεφθείτε τις μελλοντικές διακοπές και σχεδιάστε πώς θα περάσετε όμορφα, χαρούμενα και με καλή παρέα. Θα το πετύχετε όταν το οργανώσετε σωστά.

——-

Υδροχόος και Εαρινή Ισημερία 

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε την Άνοιξη στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό. Αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την ανάγκη για μία νέα φλόγα στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως έχετε αρκετούς θαυμαστές γύρω σας και να αποφασίσετε να βρείτε κάτι νέο. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν. Αν και αυτό εξαρτάται από τα ατομικά σας χαρακτηριστικά.

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ σε ό,τι αγγίζει τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται επισφαλή κέρδη. Μετριάστε τον παρορμητισμό και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις.

Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξει μία οικονομική συμφωνία. Δεν θα είναι εύκολο να καθορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους αυτή την εποχή, παρά ταύτα, θα θέλετε να βρείτε ιδέες για ένα νέο ξεκίνημα.

Για τον λόγο αυτό, θα μπορούσατε να καλλιεργήσετε μία έμπνευση που θα σας αποδώσει μελλοντικά οικονομικά. Ωστόσο, η έμπνευση αυτή θα είναι απόρροια κάποιας προσωπικής ανάγκης και επιρροών είτε από ένα συνεργάτη, είτε από τον/την σύντροφό σας. Για τον λόγο αυτό, είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνετε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

———

Υδροχόος με την Αφροδίτη στον Κριό

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί.

Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα.

Κι αυτό επειδή δεν είστε ακόμη σε θέση να επιλέξετε με υπομονή. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Ας βασιστείτε στη βάση που έχει η σχέση σας, αλλά και ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά της.

————-

 

Υδροχόος με τον Δία στον Ζυγό:

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Οι εκλείψεις στο ζώδιό σας και απέναντι από αυτό, κατά τη διάρκεια ενός έτους, θα αποδυναμώσουν τις αρνητικές καταστάσεις. Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο! Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία. Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

4 Responses

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply

Leave a Reply