Υδροχόος

 

21 – 28 Μαΐου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις προσωπικές σας ανάγκες και σας κάνει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό.

 Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή. Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας, καθώς σωματοποιείτε τις συναισθηματικές εξάρσεις ή διακυμάνσεις.

Αποφύγετε να υποσχεθείτε πολλά στις συνεργασίες και να έχετε επιφύλαξη για τις απολαβές. Υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητα με αντιδράσεις από άτομα με τα οποία αναπτύξατε οικειότητα. Ωστόσο, μπορείτε να ρυθμίσετε τις δυσκολίες με φωτεινές επιλογές.

Υδροχόος και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Στο ζώδιό σας ο Άρης, παραμένει μεγάλο χρονικό διάστημα και παρακινεί σε δράση. Θα είστε ανήσυχοι, θα αναζητάτε καινούργιες συγκινήσεις. Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας, χωρίς να τις περιμένετε.

Η επιθυμία σας για απόλυτη ανεξαρτησία εμποδίζει την ομαλή πορεία των σχέσεων. Αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει, να βγείτε έξω από τα όρια και τους περιορισμούς που βάζουν οι άλλοι για σας ακόμα και αν, αυτοί οι άλλοι είναι ο / η σύντροφός σας.

Δεν αντέχετε την αδικία, την σκληρότητα, την πειθαρχία,  γνωρίζετε ότι τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε από όλα αυτά.

Προσέξετε ούτως ώστε αυτή τη φυγή να είναι εποικοδομητική Η δράση θα είναι καινοτόμα, αλλά αποφύγετε την απόλυτη ή ανάλγητη συμπεριφορά. Εντυπωσιάστε με τις ιδέες και την ευρηματικότητά σας..

Υδροχόος και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας προκαλέσει αντιδράσεις μέσα στην οικογένεια. Να φέρει στο φως την πεισματική συμπεριφορά σας ή να σας κάνει να δυσφορήσετε από το ταίρι σας, αν προβάλλει πολλές απαιτήσεις. Το θέμα είναι πως είστε γενναιόδωροι και μπορείτε αρχικά να τις ικανοποιήσετε. Σύντομα όμως θα κουραστείτε και θα πρέπει να έχετε τις υποθέσεις σας υπό έλεγχο. Ίσως ένα νέο μέλος έρθει στην οικογένεια, ένα παιδί, ή ένας αρραβώνας ή γάμος. Στις προσωπικές σας σχέσεις, υπάρχει μία όμορφη συνύπαρξη και θα χαίρεστε την επικοινωνία με το ταίρι σας.
Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να έχετε μία κατάκτηση που θα φέρει σε δύσκολη θέση την μόνιμη σχέση σας. Αν όμως με τον άνθρωπό σας έχετε γεφυρώσεις τις βασικές διαφορές και κυρίως έχετε καλή επικοινωνία, θα αντέξετε στις προκλήσεις.
Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, η υπομονή και η μεθοδικότητά σας, θα αποδώσουν τελικά και θα βρείτε τρόπους να τα βάλετε σε μία σωστή σειρά, αλλά μην χάσετε την σταθερή σας βάση.

—-

Υδροχόος και Πανσέληνος στον Σκορπιό

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν δεν κάνετε υπερβολές λόγω συγκινησιακής φόρτισης της Πανσελήνου. Επομένως, δώστε την ευκαιρία στο έργο σας να αναδειχτεί και να προβληθεί, επενδύοντάς το με γνώση, εμπειρία και εντιμότητα.

Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ενδέχεται να υπάρχουν κοινωνικές πιέσεις, αλλά με ψυχραιμία και ώριμη σκέψη, ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση των ταλέντων και δυνατοτήτων μας, θα βρείτε τη λύση. Αν έχετε αδικηθεί, θα δικαιωθείτε.

Για να υλοποιήσετε ένα όραμα, ας είστε συγκροτημένοι, σοβαροί, με γνώση και υπευθυνότητα. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά και συνετά.

Υδροχόος και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ- αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία. 

Η τύχη  και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων.

Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply