Ζυγός

9 – 16 Οκτωβρίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου

Ζυγός και Δίας στον Σκορπιό

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας.

Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις – χωρίς μεγάλη διάρκεια-  φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας.

Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

Ζυγός και Πανσέληνος στον Κριό

Θετικά: Δυναμική περίοδος και ενώ εδώ και έναν χρόνο βιώνετε πολλές εντάσεις, η εκρηκτική Πανσέληνος, ωθεί να κάνετε μία αλλαγή στάσης απέναντι στο ταίρι σας και να βοηθήσετε να γίνει μία νέα αρχή, για να αναζωπυρώσετε την σχέση αυτή. Ή, αν έχει πια τελειώσει και δεν μπορείτε να είστε πλέον μαζί, θα ξεκινήσετε την αναζήτηση μίας νέας σχέσης. Στους συνεργάτες, μπορεί να φανείτε πιεστικοί, καυστικοί ή και επικριτικοί, επομένως ας μην προσπαθήσετε να τους επιβληθείτε, γιατί θα επέλθει ρήξη. Μέσα από σωστό διάλογο και διάθεση επικοινωνίας, η εργασία σας μπορεί να απογειωθεί, πάντα με συνεργασία όμως.

Αρνητικά: Προσοχή στις αντιπαλότητες και στον ανταγωνισμό στην εκάστοτε συνεργασία. Αλλά μην αμελείτε επίσης την οικογένειά σας, για τους στόχους καριέρας. Θα είναι αισθητή η έλλειψή σας και θα παγώσει τις σχέσεις εκεί. Αν δεν προοδεύετε όπως θέλετε, αποφύγετε να μεταφέρετε την ένταση στο σπίτι. Αν πάλι έχετε έλλειψη συνεννόησης με τους οικείους σας, ενδεχομένως να απομονωθείτε αυτή την εποχή. Η χειραγώγηση θα βλάψει κάθε προσωπική σχέση.

Ζυγός και Νέα Σελήνη στη Παρθένο

Καλή θα είναι για σας η περίοδος αυτή, αν σας ενδιαφέρει να θέσετε τις βάσεις για ένα κρυφό σας όνειρο. Δεν θα ήταν καλό να το συζητήσετε άμεσα με το περιβάλλον σας, ωστόσο, μπορείτε σταδιακά να το αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες για την υλοποίησή του. Η εγκράτεια και η συνέπεια σαν στάση, θα σας κάνουν αξιόπιστους και αργότερα, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν.

Μία κρυφή αγάπη, ή ένα κρυφό όνειρο, σας φέρνουν σε ένα σημείο να ξεφεύγετε λίγο από την πραγματικότητα. Εστιαστείτε στις πρακτικές ανάγκες και σε ό,τι είναι απτό και ουσιαστικό. Ο Ήλιος σύντομα θα είναι στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει μελλοντικά για μία προβολή των προσδοκιών και των στόχων σας.

Έχετε ένα γοητευτικό προφίλ, αλλά θα φαίνεστε λίγο απρόσιτοι ή αποστασιοποιημένοι. Ωστόσο η εικόνα σας εντυπωσιάζει και έλκει και θα ήταν καλό να διατηρήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις ή επαφές αυτή την εποχή.

Ζυγός και Άρης στην Παρθένο

– Από νηφαλιότητα σε ψυχική εγρήγορση

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεστε σε παρασκηνιακές κινήσεις, δολοπλοκίες και κρυφά μυστικά που σας αφορούν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε τις τριβές και να αντιμετωπίσετε τις εκπλήξεις. Ο εσωτερικός διάλογος ή ανάλογες τεχνικές θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βρείτε ψυχική ηρεμία και σωματική ανάταση.

 Αρνητική εμπειρία:

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί.

Ζυγός και Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Η έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος της ταλαιπωρίας σε ένα σοβαρό στόχο, κυρίως αν έχει συλλογική και ομαδική χροιά. Κατά συνέπεια, εκεί αφήνετε το στίγμα σας, αλλά και αναγνωρίζετε ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτετε. Οι μέρες αυτές θα δείξουν αν το έργο σας έχει προοπτική εξέλιξης, αν έχει δυνατότητα προόδου και επίσης, αν είστε σε θέση να πετύχετε τον στόχο. Επομένως θα γίνουν επιλογές και αν κρίνετε πως δεν θα φθάσετε σε αποτέλεσμα, πολύ πιθανόν να αλλάξετε κατεύθυνση

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος θα είναι επίσης για τους φίλους και όσα άτομα έχετε κατά νου να διατηρήσετε ως κοινωνική γνωριμία. Έχει κριθεί αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, αν μπορούν να συμπορεύονται με τις ιδέες και το έργο σας, οπότε, κάποιοι που πλέον έχουν χαράξει διαφορετικό δρόμο, θα είναι άνθρωποι που θα πάψουν να σας συναντούν ή δεν θα έχετε πλέον επιθυμία και χρόνο να αφιερώνετε σ’ αυτούς. Δεν είναι άσχημο, είναι ίσως απαραίτητο να διατηρούμε επαφή με όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα με μας.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον, περισσότερο έντονο αλλά και με αμφίβολη διάρκεια, θα σας προκαλέσει συγκινησιακά. Αν θέλετε να ανάψει μία νέα σπίθα στη ζωή σας, αποφασίστε να ανταποκριθείτε, αλλά μην επενδύετε σε υποσχέσεις και όνειρα. Φαίνεται πως εισπράττετε χαρά και απόλαυση.

Ζυγός και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Με την Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας,  στο ζώδιο του Καρκίνου και σε σύνοδο με την Δήμητρα, αναζητάτε μία παραγωγική σχέση, όπως την οραματίζεστε. Κατά συνέπεια, επιδιώκετε πρόοδο σε μία σχέση κατά την κρίση σας σωστή, αν και δεν είναι πάντα εύκολο να το συζητήσετε και να το μεταφέρετε στους άλλους.

Η έκλειψη ευνοεί το ζώδιό σας και μάλιστα παρακινείστε αυτή την εποχή προς μία αλλαγή στον συναισθηματικό και στον δημιουργικό τομέα. Απελευθερωθείτε από το φορτίο των υποχρεώσεων και τους δισταγμούς. Αυτό που επιθυμείτε είναι η συναισθηματική έκφραση, η ανάγκη να βρείτε την αγάπη, να αλλάξετε λίγο την δυσάρεστη καθημερινότητα, να αγγίξετε πνευματικά και όχι μόνο ένα άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι.

Πολλά νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν προκαλώντας σας να αλλάξετε τον τρόπο του έρωτα και της σχέσης στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε άνετα και ελεύθερα να γοητεύσετε και να γοητευθείτε. Λίγο δύσκολο να επιλέξετε προφανώς, επειδή διστάζετε να σταθείτε σε ένα μόνο θαυμαστή. Θα επιδιώξετε την διασκέδαση και εκεί θα είστε στο επίκεντρο της συντροφιάς ή του χώρου. Θα φανείτε αρκετά άνετοι και προσεγγίσιμοι, αν και αυτό δεν συμβαίνει στην ουσία. Θα απογοητευθεί ή θα δυσκολευτεί όποιος πιστέψει πως σας κέρδισε άμεσα και εύκολα.

Ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε πιο σοβαρά για το μέλλον σας και να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Σχοινοβατώντας ανάμεσα στο χθες και ένα αύριο πολλά υποσχόμενο, πρέπει να απελευθερωθείτε λίγο από τις συμβάσεις.

11 Σχόλια

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply
 3. αντωνης
  αντωνης at |

  Είμαι Ζυγός 18/10/1957 ώρα 10.10 πρωί Αθήνα και η φίλη μου 30/7/1979, ώρα 00.30 Κοζάνη.
  Υπάρχει μέλλον και κοινή πορεία ?

  Reply
 4. Theodora Tsiara
  Theodora Tsiara at |

  Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ξεκάθαρες προβλέψεις
  Έχω κατεβάσει ότι site υπάρχει σχετικα με αυτό το θέμα όλα ήταν ανούσια. Ναι μεν αλλά. .όπως λέμε αν δεν είναι άσπρο θα είναι μαύρο. Πραγματικά έχω εκπλαγεί. .
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια. .

  Reply

Leave a Reply