Ζυγός

7 – 14 Αυγούστου   Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου

Ζυγός και Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Με την Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας,  στο ζώδιο του Καρκίνου και σε σύνοδο με την Δήμητρα, αναζητάτε μία παραγωγική σχέση, όπως την οραματίζεστε. Κατά συνέπεια, επιδιώκετε πρόοδο σε μία σχέση κατά την κρίση σας σωστή, αν και δεν είναι πάντα εύκολο να το συζητήσετε και να το μεταφέρετε στους άλλους.

Η έκλειψη ευνοεί το ζώδιό σας και μάλιστα παρακινείστε αυτή την εποχή προς μία αλλαγή στον συναισθηματικό και στον δημιουργικό τομέα. Απελευθερωθείτε από το φορτίο των υποχρεώσεων και τους δισταγμούς. Αυτό που επιθυμείτε είναι η συναισθηματική έκφραση, η ανάγκη να βρείτε την αγάπη, να αλλάξετε λίγο την δυσάρεστη καθημερινότητα, να αγγίξετε πνευματικά και όχι μόνο ένα άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι.

Πολλά νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν προκαλώντας σας να αλλάξετε τον τρόπο του έρωτα και της σχέσης στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε άνετα και ελεύθερα να γοητεύσετε και να γοητευθείτε. Λίγο δύσκολο να επιλέξετε προφανώς, επειδή διστάζετε να σταθείτε σε ένα μόνο θαυμαστή. Θα επιδιώξετε την διασκέδαση και εκεί θα είστε στο επίκεντρο της συντροφιάς ή του χώρου. Θα φανείτε αρκετά άνετοι και προσεγγίσιμοι, αν και αυτό δεν συμβαίνει στην ουσία. Θα απογοητευθεί ή θα δυσκολευτεί όποιος πιστέψει πως σας κέρδισε άμεσα και εύκολα.

Ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε πιο σοβαρά για το μέλλον σας και να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Σχοινοβατώντας ανάμεσα στο χθες και ένα αύριο πολλά υποσχόμενο, πρέπει να απελευθερωθείτε λίγο από τις συμβάσεις.

Ζυγός και Αφροδίτη στον Καρκίνο

Είστε παρορμητικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το όνομά σας και η φήμη σας εξαπλώνεται, ειδικά αν έχετε ήδη καλλιεργήσει την εικόνα σας στο παρελθόν. Θα έχετε αξιόλογους συνεργάτες, ή θα σας προταθεί μία σημαντική συνεργασία, αν συναινεί και το ατομικό σας ωροσκόπιο.

Με την Αφροδίτη, κυβερνήτη σας, σε ένα ζώδιο ευαίσθητο, επιδιώκετε μία πιο τρυφερή προσωπική ζωή. Μπορείτε να βιώσετε όμορφες στιγμές, αλλά ας μην επενδύσετε σε μακροχρόνιους στόχους. Υπάρχει ένταση που ελλοχεύει. Ό,τι είναι άμεσο, δεν είναι «πολλά υποσχόμενο».

Θα έχετε όμορφες δημιουργικές ιδέες αυτές τις ημέρες, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση ή βελτίωση του έργου σας και θα προσφέρουν στη δουλειά σας ποιότητα.  Θα φανείτε αγαπητοί στις κοινωνικές σχέσεις, προσιτοί και ενδιαφέροντες. Εκμεταλλευτείτε το!

Ωστόσο, υπάρχει ανταγωνισμός και ζήλια προς το πρόσωπό σας, λόγω της λάμψης που εκπέμπετε.

Ζυγός και Νέα Σελήνη στον Λέοντα

+Θέτετε ψηλά τον στόχο για να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει! Κατά συνέπεια,  μπορείτε να λάμψετε στις συναναστροφές σας και φυσικά να έχετε ό,τι μπορείτε καλύτερο προσφέρετε μέσα από τις γνωριμίες σας. Κατακτήστε δίχως ιδιαίτερο κόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει και κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Είστε σε μία πολύ θετική περίοδο, αξιολογείτε σωστά τις σχέσεις σας και εξασφαλίζετε διάρκεια μετά από σωστή επιλογή.

Μία συνεργασία, συμφωνία ή συναλλαγή με το εξωτερικό, καθυστερεί και δεν έχει σαφή εικόνα. Μην αποθαρρυνθείτε όμως, ας έχετε αρκετό πείσμα και επιμονή για να βγείτε κερδισμένοι. 

Σε αντίθεση με αυτό, οι συλλογικές προσπάθειες σας ευνοούν και σας προσδίδουν χαρά, ικανοποίηση, ανάπτυξη ιδεών, νέους στόχους λαμπερούς και ευχάριστους. Θα θαυμάσουν τις ιδέες σας, την προσωπικότητά σας.

-Μην ξεχνάτε φυσικά, πως το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης σας αγγίζει και  φέρνει συγκινήσεις απρόβλεπτες, ή αντιδράσεις παρορμητικές.

———

Ζυγός και Άρης στον Λέοντα

Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Ανήκετε σε εκείνους που πάντα έχουν κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν.

Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα τον τρόπο να είστε εξασφαλισμένοι, ο Άρης προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά.

Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε σας και εκείνους που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Μία μάχη σχεδιάζεται στις λεπτομέρειες, σας αναζωογονεί και δίνει στόχο ζωής.

Η υπομονή ανταμείβεται και είναι προφανές πως είστε σε μία ενθαρρυντική φάση. Ας είναι στόχος να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους. Χαρείτε τις προδιαγραφές, με τους φίλους ή συνοδοιπόρους που έχουν δημιουργικό πνεύμα και θετική σκέψη.

———–

Ζυγός και Θερινό Ηλιοστάσιο

Η εγρήγορση και η εμπειρία, θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες ή εμπόδια που θέτουν όσοι σας αντιπαλεύουν. Μην προσκολλάστε στην αντιπαλότητα. Η ηρεμία σας ανατρέπεται από μία γνωριμία που εισέρχεται ξαφνικά στη ζωή σας. Φέρνει αναστάτωση στη ζωή σας. Αν αντιδράσετε απερίσκεπτα θα προκληθεί ρήξη άμεσα με τους οικείους σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις.  Ίσως δεν είναι εύκολο να αντισταθείτε σε άτομα που σας γοητεύουν και φαίνονται ενθουσιώδη, φλογερά ή παρορμητικά.

Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ενδεχομένως το δίλημμα θα είναι μεγάλο. Δεν θα είναι εύκολο να δείτε ξεκάθαρα ως τα τέλη του καλοκαιριού.

Ειδικά αυτές τις μέρες όμως, η ψυχραιμία επιβάλλεται. Μην εγκλωβιστείτε, μην αφεθείτε στις αδυναμίες και φοβίες σας. Θα τις εκμεταλλευτούν σε βάρος σας. Πολλές ιδέες φαίνεται να σας απασχολούν, δίχως να έχετε σταθερό σχεδιασμό. Σύντομα όμως, θα υπάρξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Για τον λόγο αυτό, μην πιέζετε τις καταστάσεις.

————–

Ζυγός με τον Δία στον Ζυγό:

Υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα που θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε στόχους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και προγραμματίστε σημαντικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Θα προσελκύσετε την επιτυχία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τα ταλέντα και τη γνώση σας, με τον  πλέον εποικοδομητικό τρόπο. Η αισιοδοξία ίσως σας οδηγήσει σε σπατάλη δυνάμεων και η ανάγκη να φανείτε «τέλειοι» μπορεί να σας προσθέσει αναποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει τελειότητα στον ατελή μας κόσμο, αλλά προσπάθεια εξελισσόμενη… Προσοχή στο βάρος και στην διατροφή σας. Οι ανασφάλειες που προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις και στα προσωπικά σας ζητήματα, ενδέχεται να αλλάζουν και τη διάθεση, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Διαχειριστείτε με αρμονία τις εξάρσεις.

9 Σχόλια

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply
 3. αντωνης
  αντωνης at |

  Είμαι Ζυγός 18/10/1957 ώρα 10.10 πρωί Αθήνα και η φίλη μου 30/7/1979, ώρα 00.30 Κοζάνη.
  Υπάρχει μέλλον και κοινή πορεία ?

  Reply

Leave a Reply