Ζυγός

20 – 27 Φεβρουαρίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου

Ευαισθησίες και ανησυχίες σωματοποιήθηκαν και προφανώς από αμέλεια για την προσωπική σας διασφάλιση και θωράκιση, υπήρξαν προβλήματα. Στο εξής όμως, προσπαθήστε να μην είστε αμελείς ή αντίθετα,  υποχόνδριοι. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα χημικά, την ανθυγιεινή διατροφή και να στραφείτε σε εναλλακτικές μεθόδους. Ή να κάνετε τακτικά διαλογισμό για να ηρεμείτε.

Στις υποχρεώσεις είτε δεν ήσασταν συνεπείς, είτε αντιμετωπίσατε ασυνέπεια και ταλαιπωρηθήκατε. Καλό θα είναι να μην εξιδανικεύετε κάθε σας ασχολία. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις επαγγελματικές συναλλαγές και να ακολουθείτε το ιδανικό σας με πίστη και υπομονή. Η μουσική ή η τέχνη θα σας ξεκουράζουν.

——-

Με την έκλειψη Σελήνης

Το φαινόμενο των ημερών, η έκλειψη Σελήνης, έχει θετικές όψεις με το δικό σας ζώδιο και αυτό πρέπει να σας προσφέρει νέες προοπτικές και να πάρετε χαρά μέσα από τις φιλικές κοινωνικές σας σχέσεις.

Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα εκτιμηθεί το έργο σας. Αν μάλιστα έχετε συμμετοχή σε ένα συλλογικό χώρο, θα διακριθεί το ταλέντο ή η παρουσία σας.

Αν προβάλλετε την ιδέα σας, ή ένα έργο που δημιουργήσατε, ακόμη κι αν αφορά την προσωπική σας και μόνο δημιουργία, θα αναγνωριστείτε και να ενθαρρυνθείτε να προχωρήσετε.

Επομένως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τα σχέδιά σας αλλά και για να πάρετε την επιβεβαίωση από ανθρώπους που είναι στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν είστε δημιουργοί, καλλιτέχνες, τότε αυτή την εποχή θα αισθανθείτε πως έχει απήχηση το έργο σας. Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες, φιλίες, αλλά και δοκιμάστε πλέον να προβάλλετε ένα σχέδιό σας οργανωμένα, μελετημένα και σοβαρά.

Στις άμεσες σχέσεις, προσοχή στις συναισθηματικές επιρροές, μία κατάκτηση ή συνεργασία,  που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να αποσυντονίζεστε και επικεντρωθείτε στο έργο σας με συνέπεια.

———

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Με την Αφροδίτη (και για ένα διάστημα και τον Άρη) σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι τώρα ακριβώς απέναντί σας. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε να γίνει. Στηρίξτε την ζωή σας μέσα από συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία στους άλλους, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές μέσα από τις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

————–

Με τον Άρη στον Κριό

+Ενδιαφέρουσα περίοδος για να αναζωογονηθεί η σχέση σας και να τολμήσετε να δώσετε νέα πνοή στην αισθηματική σας ζωή. Ένα ταξίδι, θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις, με το ταίρι σας. Ευνοείται η ανταλλαγή ιδεών και η συζήτηση για μία μελλοντική συνεργασία. Αρκεί να είστε συνετοί και προσγειωμένοι. Καθώς είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις αυτή την εποχή, θα υπάρξουν θαυμαστές που θα επιδιώκουν να κερδίσουν την προσοχή σας, ερωτικά ή φιλικά.

 

-Δεν σας ευνοεί αυτή η περίοδος για να προχωρήσετε σε παράτολμα σχέδια, εκτός κι αν έχετε εμπειρία και γνώση. Σε μία συνεργασία, υπάρχει μία προδιάθεση να σας ανταγωνιστούν με επιθετικό ή εριστικό τρόπο. Για τον λόγο αυτό, θα είναι απαραίτητη η διατήρηση της ψυχραιμίας και των λεπτών ισορροπιών όπου δεν πρέπει να επέλθει ρήξη.

————-

Με τον Δία στον Ζυγό:

Υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα που θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε στόχους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και προγραμματίστε σημαντικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Θα προσελκύσετε την επιτυχία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τα ταλέντα και τη γνώση σας, με τον  πλέον εποικοδομητικό τρόπο. Η αισιοδοξία ίσως σας οδηγήσει σε σπατάλη δυνάμεων και η ανάγκη να φανείτε «τέλειοι» μπορεί να σας προσθέσει αναποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει τελειότητα στον ατελή μας κόσμο, αλλά προσπάθεια εξελισσόμενη… Προσοχή στο βάρος και στην διατροφή σας. Οι ανασφάλειες που προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις και στα προσωπικά σας ζητήματα, ενδέχεται να αλλάζουν και τη διάθεση, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Διαχειριστείτε με αρμονία τις εξάρσεις.

One Response

  1. Μαρία
    Μαρία at |

    Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

    Reply

Leave a Reply