Ζυγός

23 -30  Απριλίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου

Ζυγός και Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η αίσθηση της κατανόησης κάθε φοβίας ή ανησυχίας σας απασχολεί αυτή την εποχή. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε την απώλεια, τον περιορισμό και το άγχος σας. Κατά συνέπεια, αυτή η περίοδος σας στηρίζει για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα όρια αυτά. Υπάρχει αρκετή υπερβολή στις ανησυχίες σας και μία δόση παραίτησης, την οποία όμως πρέπει να ξεπεράσετε. Για σας, η περίοδος που ήταν υποτονική και σας δημιουργούσε μεγάλη άγχος, κάνοντάς σας διστακτικούς, αλλάζει. Επιμεληθείτε τα προσεκτικά, σχεδιάστε και δώστε χρόνο όπου χρειάζεται. Απλά μην μένετε πλέον σε σύγχυση και αδράνεια.

Κάποιο σημαντικό άτομο, είτε συνεργάτης είτε το ταίρι σας, κατά πάσα πιθανότητα, θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε και θα δώσει νέες ιδέες. Μπορεί να θεωρήσετε αρχικά πως έχετε απέναντί σας έναν άνθρωπο ή επικριτικό. Στην ουσία όμως είναι ένα ερέθισμα για να παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες σωστές επιλογές. Επικοινωνείτε καλύτερα με το ταίρι σας, κυρίως αν έχετε ίδιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας ζωής.

——–

Ζυγός και Άρης στους Διδύμους

Με τον Άρη σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας, είστε κοινωνικοί και χαρούμενοι, κάνετε σχέδια για ταξίδια και γνώση.

Είναι τόσες πολλές οι ιδέες κι ίσως  δεν μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα ποια θα επιλέξετε ως προτεραιότητα. Για οικονομικές σημαντικές κινήσεις, θα πρέπει να περιμένετε μετά τις αρχές Μαΐου

Με τις δραστηριότητές μας ωστόσο, θα υπάρξει ευχέρεια και ένα άνοιγμα προς το εξωτερικό, αν αυτό συνάγει με το ατομικό σας ωροσκόπιο. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι.

Σε μία μετακίνηση ή ταξίδι, μία κατάκτηση θα σας προσελκύσει προφανώς, αλλά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί πριν επενδύσετε. Η διάρκεια δεν είναι σίγουρη.

Κάποιες υποχρεώσεις αρχικά φέρνουν καθυστερήσεις σε μακρόπνοους στόχους, αλλά μην αποθαρρύνεστε καθώς θα επέλθει σύντομα η αλλαγή. Χειρίζεστε τα θέματα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα πράγμα που εκτιμάται.

Υπάρχει η τάση για μικροατυχήματα γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο.

Αποφύγετε τις λεκτικές διενέξεις, γιατί μπορεί να φανεί πως ασκείτε σκληρή κριτική σε και να πικράνετε τους συνομιλητές σας.

———

Ζυγός και Εαρινή Ισημερία 

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Είναι λίγο δύσκολο να τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας όμως, είστε λίγο αμελείς και αφηρημένοι και αυτό δυσκολεύει τις υποθέσεις σας. Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!

Οι μέρες αυτές, μπορεί να φέρουν αδιέξοδα σε συνεργασίες ή μία προσωπική σχέση. Θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα είναι ανακόλουθα και δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε. Ίσως αποκαλυφθούν προς όφελός σας πτυχές που ήταν κρυφές. Επομένως, ας δώσετε σημασία και σας μην στενοχωρηθείτε. Αλλά και μην μπείτε στον πειρασμό να διακόψετε απότομα μία σχέση, αυτή την εποχή.

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί. Καθώς έχετε την ευκαιρία για μία εξισορρόπηση, με αγαπημένα πρόσωπα, όταν έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο, κατανοώντας ανασφάλειες και φοβίες.

Οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αυτή την περίοδο, αλλά και να κάνετε επιλογές που σας διασφαλίζουν για το μέλλον, ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν στον τομέα αυτό. Απλά, μην πάρετε απόφαση οριστική για ένα ξεκίνημα.

———

Ζυγός με την Αφροδίτη στον Κριό

Με την Αφροδίτη (και για ένα διάστημα και τον Άρη) σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι τώρα ακριβώς απέναντί σας. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει.

Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε να γίνει. Στηρίξτε την ζωή σας μέσα από συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία στους άλλους, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές μέσα από τις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του.

Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

————–

Ζυγός με τον Δία στον Ζυγό:

Υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα που θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε στόχους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και προγραμματίστε σημαντικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Θα προσελκύσετε την επιτυχία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τα ταλέντα και τη γνώση σας, με τον  πλέον εποικοδομητικό τρόπο. Η αισιοδοξία ίσως σας οδηγήσει σε σπατάλη δυνάμεων και η ανάγκη να φανείτε «τέλειοι» μπορεί να σας προσθέσει αναποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει τελειότητα στον ατελή μας κόσμο, αλλά προσπάθεια εξελισσόμενη… Προσοχή στο βάρος και στην διατροφή σας. Οι ανασφάλειες που προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις και στα προσωπικά σας ζητήματα, ενδέχεται να αλλάζουν και τη διάθεση, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Διαχειριστείτε με αρμονία τις εξάρσεις.

3 Responses

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply

Leave a Reply