Ζυγός

16 – 23 Απριλίου Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου


Ζυγός και Νέα Σελήνη στον Κριό

Για το ζώδιό σας άμεση επιρροή έχουν τα φαινόμενα αυτής της περιόδου, κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης απέναντι από το ζώδιό σας, που  θα σας φέρει αντιμέτωπους με όσους συναναστρέφεστε τακτικά. Μπορεί να είναι οι συνεργάτες σας ή το ταίρι σας.

Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Άρης θα εστιάσουν το ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας ζητήματα. Οι συνδυασμοί  σας κάνουν να πιέζεστε για μία δραστηριοποίηση με αμεσότητα και αντικειμενικά κριτήρια επιλογής. Αναζητάτε την ικανοποίηση, πρακτική και συναισθηματική. Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, αρκεί να μην παρακάμψετε κόπο και συνέπεια στις δεσμεύεις.  

Η εκρηκτική παρουσία της Νέας Σελήνης, φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές. Αν είστε παντρεμένοι, μία ανανέωση στον γάμο σας θα είναι το καλύτερο. Αν υπάρχουν διαφορές στη σχέση σας, θα πρέπει να προσέχετε μήπως δεν υπάρχει η υπομονή για να τις ξεπεράσετε.

Σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να αισθάνεστε πως δεν σας αγάπησαν όσο θα θέλατε και θα γίνετε κάπως σκληροί με κάποια άτομα της οικογένειας. Θεωρείτε πως αντιμετωπίζετε μόνοι τα προβλήματα στη ζωή σας και τους επιρρίπτετε ευθύνες για κάποια σημαντική ατυχία σας. Νέα άτομα έρχονται στη ζωή σας, ο κύκλος των επαφών σας διευρύνεται. Αλλά να περιμένετε πως κάποια άτομα μπορεί να φύγουν ξαφνικά. Μην λυπάστε, πρέπει να περάσετε το στάδιο της αλλαγής.

Κρίνοντας πως θέλετε μία νέα αρχή μέσα από τις συνεργασίες σας, είναι δυνατόν να γίνει μία ξαφνική ανατροπή. Ελέγχετε λίγο περισσότερο τα δεδομένα σας και προσπαθήστε να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις

Ζυγός και Πανσέληνος στον Ζυγό

Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, κυρίως τις ψυχολογικές μεταπτώσεις , από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση, κρίνοντας βιαστικά τις συγκινήσεις. 

Μία  ευαισθησία μπορεί να σωματοποιηθεί επιφέροντας πονοκεφάλους και εκνευρισμό.  Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις.

Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει το ταξίδι της ζωής και η φλόγα της δημιουργίας, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ βιαστικοί. Χρειάζεται το μέτρο και αλλαγή διάθεσης. Η περίοδος είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.


Ζυγός και Άρης στον Αιγόκερω

Εδώ και αρκετούς μήνες αναζητάτε την προσωπική σας διαδρομή και ένα σημαντικό στόχο ή προοπτική. Η περίοδος αυτή σας υπόσχεται μία ιδιαίτερη ανακατάταξη, που όμως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα.

Η ένταση, το πάθος αλλά και η μαχητικότητα, θα σας κάνουν απότομους και αρκετά εριστικούς. Ενίοτε αυτό θα φέρνει αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, ενίοτε θα βγαίνει ως δυσκολία στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επειδή και τα δύο είναι δυσάρεστα, προσπαθείτε να μην επαναλάβετε λάθη του χθες και να διδαχθείτε από αυτά. Αντί να επιβάλλεστε επίμονα στους οικείους σας, αποφασίστε να ξεκινήσετε μαζί τους μία νέα μορφή επικοινωνίας, περισσότερο εσωτερικής.

Στην πορεία της διέλευσης του Άρη στο Αιγόκερω, οι ιδέες σας φωτίζονται και μπορείτε να κρίνετε πιο σωστά κυρίως τις σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά για σας.

Ζυγός και Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο

Μία έκλειψη εναρμονισμένη με το στοιχείο του αέρα, είναι για σας το ερέθισμα για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι σίγουρα πολύ πιο ουσιαστικά και βαθιά στο εξής, κυρίως σε ένα δημιουργικό επίπεδο. Αν είστε καλλιτέχνες, στο έργο σας θα αποδώσετε γιατί θα βιώνετε κάθε του πτυχή και θα εκφράζετε το βάθος της ψυχής σας. Ενδεχομένως θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην δημιουργική σας έκφραση, πολύ συγκινητικό και θα αγγίζει το κοινό σας. Περίοδος ιδιαίτερης έμπνευσης λοιπόν.

Θα σας ενδιαφέρει να ανατρέψετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που πονούν και θα αποφασίσετε ενδεχομένως μία επιλογή ατόμων που θα είναι πλάι σας επειδή σας κατανοούν και όχι μόνο για να περνά ευχάριστα ο χρόνος. Ανανεώστε την σχέση με το ταίρι σας, αναδείξτε το πάθος και την ένταση της συγκίνησης. Αν η φλόγα έχει σβήσει, ενδεχομένως θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο που θα σας νοιώθει βαθιά στην ψυχή.

Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, διορθώστε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις, αλλά με προσοχή, γιατί ενδέχεται να αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά την κατάσταση και τις διαφορές σας.

Ίσως αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, σε ένα βαθμό αυτό σας ευνοεί (ανάλογα το ατομικό σας ωροσκόπιο), αλλά παράλληλα σας προσφέρει την γοητεία του μυστηρίου, αναζητώντας ένα όραμα.

———

Ζυγός και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Το φαινόμενο των ημερών, η έκλειψη Σελήνης, έχει θετικές όψεις με το δικό σας ζώδιο και αυτό πρέπει να σας προσφέρει νέες προοπτικές και να πάρετε χαρά μέσα από τις φιλικές κοινωνικές σας σχέσεις.

Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα εκτιμηθεί το έργο σας. Αν μάλιστα έχετε συμμετοχή σε ένα συλλογικό χώρο, θα διακριθεί το ταλέντο ή η παρουσία σας.

Αν προβάλλετε την ιδέα σας, ή ένα έργο που δημιουργήσατε, ακόμη κι αν αφορά την προσωπική σας και μόνο δημιουργία, θα αναγνωριστείτε και να ενθαρρυνθείτε να προχωρήσετε.

Επομένως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τα σχέδιά σας αλλά και για να πάρετε την επιβεβαίωση από ανθρώπους που είναι στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν είστε δημιουργοί, καλλιτέχνες, τότε αυτή την εποχή θα αισθανθείτε πως έχει απήχηση το έργο σας. Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες, φιλίες, αλλά και δοκιμάστε πλέον να προβάλλετε ένα σχέδιό σας οργανωμένα, μελετημένα και σοβαρά.

Στις άμεσες σχέσεις, προσοχή στις συναισθηματικές επιρροές, μία κατάκτηση ή συνεργασία,  που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να αποσυντονίζεστε και επικεντρωθείτε στο έργο σας με συνέπεια.

Ζυγός και Δίας στον Σκορπιό

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας.

Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις – χωρίς μεγάλη διάρκεια-  φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας.

Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

25 Σχόλια

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply
 3. αντωνης
  αντωνης at |

  Είμαι Ζυγός 18/10/1957 ώρα 10.10 πρωί Αθήνα και η φίλη μου 30/7/1979, ώρα 00.30 Κοζάνη.
  Υπάρχει μέλλον και κοινή πορεία ?

  Reply
 4. Theodora Tsiara
  Theodora Tsiara at |

  Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ξεκάθαρες προβλέψεις
  Έχω κατεβάσει ότι site υπάρχει σχετικα με αυτό το θέμα όλα ήταν ανούσια. Ναι μεν αλλά. .όπως λέμε αν δεν είναι άσπρο θα είναι μαύρο. Πραγματικά έχω εκπλαγεί. .
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια. .

  Reply
 5. Maria p
  Maria p at |

  Είμαι ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο
  15/10/94
  15:05
  Τι συμβαίνει με τα αισθηματικά μόλις χώρισα υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης ;

  Reply
 6. Χαρίκλεια
  Χαρίκλεια at |

  Ζυγος είμαι απ όλα αυτά τίποτα δεν συμβαίνει ούτε έρωτες ούτε δουλειά γενικά τίποτα. Τι στο καλό που ζω εγώ.

  Reply
 7. Αθηνά.
  Αθηνά. at |

  Καλησπέρα Σας.Ειμαι Ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο.8/10/1970 ωρα γεννησης 09.45 Αθήνα. Θα ήθελα να γνωριζω πως θα ειναι η Χρονιά του 2018?Εχω Δια στον Σκορπιο Αφροδιτη στο Σκορπιο Και τον Ποσειδωνα μου επίσης οπως και ο Ωροσκοπος μου.Υπάρχει καποια ευνοια απο τον Δια στον Σκορπιο?Εχω Σεληνη στον Αιγοκαιρω Αυτό με επηρεαζει σε κατι όσο αφορα τον Κρόνο στον Αιγόκερω?Ευχαριστώ πολυ.

  Reply
 8. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου θα ήθελα να μου πείτε το εξής , γιατί έχω μπερδευτεί απίστευτα . Γεννήθηκα Σάββατο προς Κυριακή 28-9-1968 και ώρα 04:15 τα ξημερωματα στην Αθήνα . Ποια μέρα να υπολογίζω τελικά τα γενέθλια μου ? Σάββατο 28 η Κυριακή 29 /9/68 ? Και ποιο ωροσκόπο έχω ?? Σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου να σας διευκρινίσω ότι με ενδιαφέρει σε αστρολογικό χάρτη να βάζω σωστή ημερομηνία γέννησης και έχω μπερδευτεί (Σάββατο προς Κυριακή 28/9/68 , 04:15 το πρωί Αθήνα ) βάζω λοιπόν Σάββατο … Ή Κυριακή ….
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου κάτι παραπάνω για το ερχόμενο καλοκαίρι 2018 για τους ζυγους μπορειτε να μας πείτε ?? Στις ετήσιες λέτε ( ένα δύσκολο καλοκαίρι ) προσωπικά γεννήθηκα το τελευταίο Σάββατο Σεπτεμβρίου 1968 στις 4:15 το πρωί προς Κυριακή στην Αθήνα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις απαντήσεις σας

  Reply
 11. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου για το 2018 πως βλέπετε τα πράγματα ? Γεννήθηκα το πρωι της τελευταίας Κυριακής του Σεπτεμβρίου του 1968 στην Αθήνα στις 04:15 . Και κάτι ακόμα σας παρακαλώ να μου πείτε την ημερομηνία της τελευταίας Κυριακής γιατί δεν ξέρω αν είμαι 29 η 30 Σεπτεμβρίου σας ευχαριστώ πολύ .ισχύει ο ωροσκόπος στην παρθένο και η σελήνη στον Αιγόκερω ?

  Reply

Leave a Reply