Ζυγός

 20 -27 Αυγούστου Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου


Σας αρέσει να κάνετε οραματισμούς για το μέλλον. Ωστόσο, το χθες είναι βασικό για να επιδιώξετε να μην γίνουν λάθη που σας ταλαιπωρούν και σας παρεμποδίζουν. Δεν είναι δυνατόν να προοδεύσετε σε ένα μέλλον με σιγουριά, δίχως να έχετε βρει την ρίζα των επιλογών σας. Μία σωστή και ώριμη γνώση και κατάρτιση είναι εφόδια, αλλά για τα κρυφά σας όνειρα, θα είστε πάντα πιο μαχητικοί και σε εγρήγορση. Αποδεχτείτε κάποιες παραδοσιακές αξίες για τις οποίες θα δώσετε την μάχη σας. Αυτές οι αξίες, θα αφορούν εμπειρία βασισμένη στην πάροδο του χρόνου και όσο και αν νομίζετε πως είναι καλό να τις αγνοήσετε, προκειμένου να αναζητήσετε ένα απροσδιόριστο μέλλον, θα σας κρατήσουν εντός των ορίων. Μία πρωτοποριακή ιδέα που θα μοιραστείτε , θα σας κάνει δημοφιλείς και θα δημιουργήσει συμπάθειες.

Η κοινωνική σας εικόνα μετρά, γι αυτό δίνετε βαρύτητα στην ανάπτυξή της. Θα σας βοηθήσει η αποφασιστικότητα, η δεξιότητα, η επιστημονική κατάρτιση και η γνώση.

Ζυγός και έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα

Η έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος της ταλαιπωρίας σε ένα σοβαρό στόχο, κυρίως αν έχει συλλογική και ομαδική χροιά. Κατά συνέπεια, εκεί αφήνετε το στίγμα σας, αλλά και αναγνωρίζετε ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτετε. Οι μέρες αυτές θα δείξουν αν το έργο σας έχει προοπτική εξέλιξης, αν έχει δυνατότητα προόδου και επίσης, αν είστε σε θέση να πετύχετε τον στόχο. Επομένως θα γίνουν επιλογές και αν κρίνετε πως δεν θα φθάσετε σε αποτέλεσμα, πολύ πιθανόν να αλλάξετε κατεύθυνση

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος θα είναι επίσης για τους φίλους και όσα άτομα έχετε κατά νου να διατηρήσετε ως κοινωνική γνωριμία. Έχει κριθεί αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, αν μπορούν να συμπορεύονται με τις ιδέες και το έργο σας, οπότε, κάποιοι που πλέον έχουν χαράξει διαφορετικό δρόμο, θα είναι άνθρωποι που θα πάψουν να σας συναντούν ή δεν θα έχετε πλέον επιθυμία και χρόνο να αφιερώνετε σ’ αυτούς.  Δεν είναι άσχημο, είναι ίσως απαραίτητο να διατηρούμε επαφή με όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα με μας.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον, περισσότερο έντονο αλλά και με αμφίβολη διάρκεια, θα σας προκαλέσει συγκινησιακά. Αν θέλετε να ανάψει μία νέα σπίθα στη ζωή σας, αποφασίστε να ανταποκριθείτε, αλλά μην επενδύετε σε υποσχέσεις και όνειρα. Φαίνεται πως εισπράττετε χαρά και απόλαυση.

———–

Ζυγός και Αφροδίτη στον Ζυγό

Αισθητική και λάμψη για ένα μήνα, κάνουν προβολή της προσωπικότητας και τονίζουν τις επιθυμίες. σ. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Χαίρεστε και αναπτύσσεστε αυτή την εποχή, η γοητεία σας παγιώνεται και ο μαγνητισμός είναι κάτι που συχνά δεν ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί. Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

———-

Ζυγός και έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Η έκλειψη ευνοεί το ζώδιό σας και μάλιστα παρακινείστε αυτή την εποχή προς μία αλλαγή στον συναισθηματικό και στον δημιουργικό τομέα. Απελευθερωθείτε από το φορτίο των υποχρεώσεων και τους δισταγμούς. Αυτό που επιθυμείτε είναι η συναισθηματική έκφραση, η ανάγκη να βρείτε την αγάπη, να αλλάξετε λίγο την δυσάρεστη καθημερινότητα, να αγγίξετε πνευματικά και όχι μόνο ένα άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι.

Πολλά νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν προκαλώντας σας να αλλάξετε τον τρόπο του έρωτα και της σχέσης στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε άνετα και ελεύθερα να γοητεύσετε και να γοητευθείτε. Λίγο δύσκολο να επιλέξετε προφανώς, επειδή διστάζετε να σταθείτε σε ένα μόνο θαυμαστή. Θα επιδιώξετε την διασκέδαση και εκεί θα είστε στο επίκεντρο της συντροφιάς ή του χώρου. Θα φανείτε αρκετά άνετοι και προσεγγίσιμοι, αν και αυτό δεν συμβαίνει στην ουσία. Θα απογοητευθεί ή θα δυσκολευτεί όποιος πιστέψει πως σας κέρδισε άμεσα και εύκολα.

Ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε πιο σοβαρά για το μέλλον σας και να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής.

Νέες ιδέες, αλλάζουν σταδιακά τους στόχους και ίσως νέες γνωριμίες γίνονται οικείες, ενώ άνθρωποι που ως τώρα ήταν «στην καρδιά σας», μπορεί να απομακρυνθούν αυτή την εποχή. Πιθανόν οι αποκαλύψεις στον χαρακτήρα όλων, είναι σημαντικές για την μετέπειτα πορεία σας.

—–

Ζυγός και έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Προέχει το κοινωνικό σας όραμα, αλλά και η προώθηση του έργου σας. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε πως κάπου δεν έχετε υπολογίσει την βάση σας. Έχετε πιθανόν κινήσεις από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, να παρεμποδίζουν την ανοδική σας πορεία. Ας εξετάσετε ποιοι σας καθυστερούν.  Υποχρεώσεις προς οικείους σας, δεν είναι απαραίτητο να τις αναλαμβάνετε, αντίθετα ίσως αποφασίσετε να απεμπλακείτε από αυτές. Είστε στο επίκεντρο ανταγωνισμού και ζήλιας.

Ένα κληροδότημα θα είναι μέρος των προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν, ή ένα θέμα της οικογενειακής περιουσίας.

Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς.  Μία γνωριμία με κάποιον που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας θα σας συγκινήσει. Δεν είναι κατάλληλη εποχή όμως για ένα ξεκίνημα, εκτός κι αν δεν επενδύσετε άμεσα σ’ αυτό.

Το δώρο της έκλειψης:

Σωστή θεμελίωση της ζωής σας, σε νέα βάση και απτές απολαβές.

—-

Ζυγός   και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Ευνοϊκός ο Άρης προς το ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια συναρπαστική ερωτική περιπλάνηση. Ο έρωτας αυτός θα είναι κεραυνοβόλος και μοναδικά μαγνητικός,  αλλά δεν παρέχει σταθερότητα αρχικά. Όσο κρατήσει θα το απολαύσετε, και το ατομικό σας ωροσκόπιο θα δείξει αν υπάρχει μελλοντική προοπτική. Ωστόσο,  αν υπάρχει ήδη στη ζωή σας μια σταθερή σχέση, οι πειραματισμοί τέτοιου είδους θα σας προκαλέσουν δονήσεις. Αν είστε γονείς εκπλήξεις έρχονται από τα παιδιά σας, σε κάθε είδους προσπάθεια επιβολής προς αυτά. Θα είναι σημαντικό να βρείτε ενδιαφέροντα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα είναι επινοητικά ή στον χώρο του αθλητισμού. 


Ζυγός και Δίας στον Σκορπιό

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας.

Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις – χωρίς μεγάλη διάρκεια-  φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας.

Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

29 Σχόλια

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply
 3. αντωνης
  αντωνης at |

  Είμαι Ζυγός 18/10/1957 ώρα 10.10 πρωί Αθήνα και η φίλη μου 30/7/1979, ώρα 00.30 Κοζάνη.
  Υπάρχει μέλλον και κοινή πορεία ?

  Reply
 4. Theodora Tsiara
  Theodora Tsiara at |

  Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ξεκάθαρες προβλέψεις
  Έχω κατεβάσει ότι site υπάρχει σχετικα με αυτό το θέμα όλα ήταν ανούσια. Ναι μεν αλλά. .όπως λέμε αν δεν είναι άσπρο θα είναι μαύρο. Πραγματικά έχω εκπλαγεί. .
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια. .

  Reply
 5. Maria p
  Maria p at |

  Είμαι ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο
  15/10/94
  15:05
  Τι συμβαίνει με τα αισθηματικά μόλις χώρισα υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης ;

  Reply
 6. Χαρίκλεια
  Χαρίκλεια at |

  Ζυγος είμαι απ όλα αυτά τίποτα δεν συμβαίνει ούτε έρωτες ούτε δουλειά γενικά τίποτα. Τι στο καλό που ζω εγώ.

  Reply
 7. Αθηνά.
  Αθηνά. at |

  Καλησπέρα Σας.Ειμαι Ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο.8/10/1970 ωρα γεννησης 09.45 Αθήνα. Θα ήθελα να γνωριζω πως θα ειναι η Χρονιά του 2018?Εχω Δια στον Σκορπιο Αφροδιτη στο Σκορπιο Και τον Ποσειδωνα μου επίσης οπως και ο Ωροσκοπος μου.Υπάρχει καποια ευνοια απο τον Δια στον Σκορπιο?Εχω Σεληνη στον Αιγοκαιρω Αυτό με επηρεαζει σε κατι όσο αφορα τον Κρόνο στον Αιγόκερω?Ευχαριστώ πολυ.

  Reply
 8. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου θα ήθελα να μου πείτε το εξής , γιατί έχω μπερδευτεί απίστευτα . Γεννήθηκα Σάββατο προς Κυριακή 28-9-1968 και ώρα 04:15 τα ξημερωματα στην Αθήνα . Ποια μέρα να υπολογίζω τελικά τα γενέθλια μου ? Σάββατο 28 η Κυριακή 29 /9/68 ? Και ποιο ωροσκόπο έχω ?? Σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου να σας διευκρινίσω ότι με ενδιαφέρει σε αστρολογικό χάρτη να βάζω σωστή ημερομηνία γέννησης και έχω μπερδευτεί (Σάββατο προς Κυριακή 28/9/68 , 04:15 το πρωί Αθήνα ) βάζω λοιπόν Σάββατο … Ή Κυριακή ….
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου κάτι παραπάνω για το ερχόμενο καλοκαίρι 2018 για τους ζυγους μπορειτε να μας πείτε ?? Στις ετήσιες λέτε ( ένα δύσκολο καλοκαίρι ) προσωπικά γεννήθηκα το τελευταίο Σάββατο Σεπτεμβρίου 1968 στις 4:15 το πρωί προς Κυριακή στην Αθήνα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις απαντήσεις σας

  Reply
 11. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου για το 2018 πως βλέπετε τα πράγματα ? Γεννήθηκα το πρωι της τελευταίας Κυριακής του Σεπτεμβρίου του 1968 στην Αθήνα στις 04:15 . Και κάτι ακόμα σας παρακαλώ να μου πείτε την ημερομηνία της τελευταίας Κυριακής γιατί δεν ξέρω αν είμαι 29 η 30 Σεπτεμβρίου σας ευχαριστώ πολύ .ισχύει ο ωροσκόπος στην παρθένο και η σελήνη στον Αιγόκερω ?

  Reply
 12. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου σας ευχαριστω για όλες τις φορές που απαντήσατε στις ερωτήσεις μου . Χώρισα μετά από μια μακροχρόνια σχέση και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω . Εσείς τι βλέπετε θα ισορροπήσω αργότερα , θα είμαι πως? 30-09-68 ,4:15, Αθήνα σας ευχαριστώ

  Reply
 13. rookie
  rookie at |

  Αυτος/η με το παρατσουκλι pepelibre γιατι δεν πληρωνει να εχει απαντησεις στα ερωτηματα που θετει καθε 3 και λιγο ??????

  Reply

Leave a Reply