Ζυγός

 16 -23 Ιανουαρίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου

Οι βαθύτερες αξίες σας αλλάζουν και ενδέχεται να γίνετε περισσότερο ονειροπόλοι. Μην αφεθείτε εντελώς όμως στις εντυπώσεις των ημερών.

Ακόμη κι αν ένα πρόσωπο σας φαίνεται ιδανικό για να το εμπιστευθείτε ή να αναπτύξετε στενές σχέσεις μαζί του, περιμένετε καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας, όπου χαλαρώνει η δύσκολη όψη και θα έχετε ικανότητα να κατανοείτε άμεσα τι αξίζει πραγματικά για σας.

Ο κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, σε ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, δεν θα βοηθήσει στην αντίληψη πρακτικών θεμάτων.

 Οι καθημερινές απαιτήσεις μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να βρείτε έναν τρόπο εισοδήματος που θα περιέχει δημιουργική έμπνευση. Αν και οι συνθήκες δεν είναι πολύ ευοίωνες γενικά, θα είστε σε θέση να λειτουργήσετε με την λογική.

Αν έχετε κάποια εξειδίκευση, αυτή η περίοδος θα σας χρησιμεύσει και θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα για κατοχύρωσή σας.  

Από τα τέλη της εβδομάδας και μετά, με ένα νέο σχέδιο να αναπτύσσεται,  όμως μη βιαστείτε να το θέσετε σε εφαρμογή. Εξετάστε τις πιθανότητες επιτυχίας.

———-

Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο

Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, σε μία δύσκολη όψη προς το δικό σας ζώδιο,  και εμπλεκόμενοι μέσω του Δία στον παρορμητικό σταυρό που περιγράφηκε στην εισαγωγή, βιώνετε μια περίοδο όπου θα ασχοληθείτε με κοινωνικές υποχρεώσεις και επαφές.

Ο κοινωνικός κύκλος αυτή την περίοδο θα σας βγάζει από τον εκάστοτε περιορισμό μέσω προκλήσεων. Θα αναγκαστείτε να είστε τακτικά σε εκδηλώσεις ή κοινωνικές συναναστροφές.  Θα μοιράσετε το χρόνο σας ανάμεσα στην οικογένεια που σας χρειάζεται και τις υποχρεώσεις οι οποίες θα αυξηθούν θεαματικά. Γενικά είναι μια περίοδος που δεν θα βαρεθείτε. Αντίθετα θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και θα επιδιώκετε να λάμπετε.

 Όμως θα είναι κουραστική όλη η ένταση και οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα εκ μέρους των συνεργατών ή μίας σημαντικής σχέσης, που απλά θα θελήσετε να είστε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε.

Έχετε ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις επιδιώξεις, τις επιθυμίες σας, και να θέσετε προτεραιότητες, να αναλογιστείτε ό,τι δεν πάει καλά στη ζωή σας και να προβληματιστείτε ως προς τη δική σας συμπεριφορά!

 Καλό θα ήταν να περιορίσετε λίγο την παρόρμηση και να μη μεταφέρετε τα προβλήματα τα οικογενειακά στην εργασία σας και το αντίστροφο. Οι σχέσεις είναι σε λεπτές ισορροπίες και χρειάζεται ψυχραιμία και προσοχή.

———-

Με τον Άρη στους Ιχθείς

Καθώς πλέον πολλά θέματα εκτυλίσσονται στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στο εξής, μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις που θα αναλάβετε. Δραστηριοποιηθείτε, μελετήστε σωστά τις λεπτομέρειες στα όνειρά σας και μεθοδεύστε σταδιακά τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Μπορείτε να τολμήσετε, ακόμη κι αν αισθάνεστε ανασφαλείς. Το κυριότερο μέλημα θα είναι να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό.

Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο ωμοί όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει η ταχύτητα.

Απαιτείται πλήρης μεθοδικότητα όμως, στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς θα σας προκαλούν χαοτική κατάσταση πολλές εμβόλιμες υποθέσεις.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας. Μπορείτε να επιμείνετε και θα διαπιστώσετε πως πολλά οφέλη έρχονται σε όσους τολμούν να ονειρεύονται!

——

Με τον Δία στον Ζυγό:

Υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα που θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε στόχους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και προγραμματίστε σημαντικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Θα προσελκύσετε την επιτυχία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τα ταλέντα και τη γνώση σας, με τον  πλέον εποικοδομητικό τρόπο. Η αισιοδοξία ίσως σας οδηγήσει σε σπατάλη δυνάμεων και η ανάγκη να φανείτε «τέλειοι» μπορεί να σας προσθέσει αναποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει τελειότητα στον ατελή μας κόσμο, αλλά προσπάθεια εξελισσόμενη… Προσοχή στο βάρος και στην διατροφή σας. Οι ανασφάλειες που προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις και στα προσωπικά σας ζητήματα, ενδέχεται να αλλάζουν και τη διάθεση, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Διαχειριστείτε με αρμονία τις εξάρσεις.

One Response

  1. Μαρία
    Μαρία at |

    Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

    Reply

Leave a Reply