Ζυγός

27  Μαρτίου – 3 Απριλίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό

Για το ζώδιό σας άμεση επιρροή έχουν τα φαινόμενα αυτής της περιόδου, κυρίως λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης (κυβερνήτη σας), αλλά και της Νέας Σελήνης απέναντι από το ζώδιό σας, που  θα σας φέρει αντιμέτωπους με όσους συναναστρέφεστε τακτικά. Μπορεί να είναι οι συνεργάτες σας ή το ταίρι σας. Ο Πλούτωνας να εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας ζητήματα. Οι συνδυασμοί  σας κάνουν άλλοτε να πιέζεστε για μία δραστηριοποίηση κι άλλοτε να επικρατεί ο δισταγμός, η καθυστέρηση, ή μία αποθάρρυνση. Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και οι απαιτήσεις που έχετε, ή οι προσπάθειες που καταβάλουν για να ωφεληθούν από την συνεργασία σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Η εκρηκτική παρουσία της Νέας Σελήνης, φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές. Αν είστε παντρεμένοι, μία ανανέωση στον γάμο σας θα είναι το καλύτερο. Αν υπάρχουν διαφορές στη σχέση σας, θα πρέπει να προσέχετε μήπως δεν υπάρχει η υπομονή για να τις ξεπεράσετε. Ενδεχομένως, αισθάνεστε πως δεν σας αγάπησαν όσο θα θέλατε οι οικείοι σας και θα γίνετε κάπως σκληροί με τους γονείς σας ή κάποια άτομα της οικογένειας. Θεωρείτε πως αντιμετωπίζετε μόνοι τα προβλήματα στη ζωή σας και τους επιρρίπτετε ευθύνες για κάποια σημαντική ατυχία σας. Νέα άτομα έρχονται στη ζωή σας, ο κύκλος των επαφών σας διευρύνεται. Αλλά να περιμένετε πως κάποια άτομα μπορεί να φύγουν ξαφνικά. Μην λυπάστε, πρέπει να περάσετε το στάδιο της αλλαγής.

 

Κρίνοντας πως θέλετε μία νέα αρχή μέσα από τις συνεργασίες σας, είναι δυνατόν να γίνει μία ξαφνική ανατροπή. Ελέγχετε λίγο περισσότερο τα δεδομένα σας και προσπαθήστε να μην πάρετε άμεσα αποφάσεις

———

Εαρινή Ισημερία 

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Είναι λίγο δύσκολο να τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας όμως, είστε λίγο αμελείς και αφηρημένοι και αυτό δυσκολεύει τις υποθέσεις σας. Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!

Οι μέρες αυτές, μπορεί να φέρουν αδιέξοδα σε συνεργασίες ή μία προσωπική σχέση. Θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα είναι ανακόλουθα και δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε. Ίσως αποκαλυφθούν προς όφελός σας πτυχές που ήταν κρυφές. Επομένως, ας δώσετε σημασία και σας μην στενοχωρηθείτε. Αλλά και μην μπείτε στον πειρασμό να διακόψετε απότομα μία σχέση, αυτή την εποχή.

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί. Καθώς έχετε την ευκαιρία για μία εξισορρόπηση, με αγαπημένα πρόσωπα, όταν έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο, κατανοώντας ανασφάλειες και φοβίες.

Οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αυτή την περίοδο, αλλά και να κάνετε επιλογές που σας διασφαλίζουν για το μέλλον, ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν στον τομέα αυτό. Απλά, μην πάρετε απόφαση οριστική για ένα ξεκίνημα.

———–

Με τον Άρη στον Ταύρο

Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί.

Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας.

Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας.

Αν είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας.

———

Με την Αφροδίτη στον Κριό

Με την Αφροδίτη (και για ένα διάστημα και τον Άρη) σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι τώρα ακριβώς απέναντί σας. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε να γίνει. Στηρίξτε την ζωή σας μέσα από συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία στους άλλους, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές μέσα από τις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

————–

Με τον Δία στον Ζυγό:

Υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα που θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε στόχους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και προγραμματίστε σημαντικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Θα προσελκύσετε την επιτυχία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τα ταλέντα και τη γνώση σας, με τον  πλέον εποικοδομητικό τρόπο. Η αισιοδοξία ίσως σας οδηγήσει σε σπατάλη δυνάμεων και η ανάγκη να φανείτε «τέλειοι» μπορεί να σας προσθέσει αναποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει τελειότητα στον ατελή μας κόσμο, αλλά προσπάθεια εξελισσόμενη… Προσοχή στο βάρος και στην διατροφή σας. Οι ανασφάλειες που προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις και στα προσωπικά σας ζητήματα, ενδέχεται να αλλάζουν και τη διάθεση, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Διαχειριστείτε με αρμονία τις εξάρσεις.

One Response

  1. Μαρία
    Μαρία at |

    Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

    Reply

Leave a Reply