Ζυγός

 22 -29 Μαΐου   Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου

Ζυγός και Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιό σας και φυσικά αυτό ανοίγει τις προοπτικές για μία επιμόρφωση, ή για νέες και ξένες ιδέες προς αυτές που συχνά σας απασχολούσαν. Η νέα προοπτική θα σας βοηθήσει να διευρύνετε ορίζοντες, να τολμήσετε ένα ταξίδι ή κάτι που ως τώρα δεν έχει απασχολήσει την σκέψη σας.

Ορίζοντας ως αξίες τις ιδέες σας, θα οραματιστείτε ένα μέλλον που επηρεάζεται από τη γνώση σας ή την φιλοσοφική σας αντίληψη.

Στον εργασιακό σας χώρο, υπάρχει ίσως μία συναισθηματική δυσκολία στις συνεργασίες. Αισθάνεστε πως εργάζεστε κάτω από το βάρος συναισθηματικής φόρτισης. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή. Μπορείτε να βρείτε διεξόδους και ανθρώπους να σας βοηθήσουν.

Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες.

Τολμήστε, διεκδικήστε για την ιδεολογία σας.

Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

————–

Ζυγός και Πανσέληνος στον Σκορπιό

Η Πανσέληνος μας πληροφορεί πως η βαρύτητα δίδεται στα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο πρακτικές επιλογές.

Θα μπορείτε να περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και αποφασίζετε να περιορίσετε μεγάλες δαπάνες..

Θα αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης, δίχως να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από τον τρόπο που κινηθήκατε τους τελευταίους μήνες. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί σε συμφωνίες, εξετάζοντας κατ΄επανάληψη τους όρους.

Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Η γνώση θα αποδώσει, αλλά η επιπρόσθετη κατάρτιση είναι επίσης μία σημαντική επιλογή. Προφανώς θα είναι απαραίτητο για σας να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή να στραφείτε σε κάποιες σπουδές που θα απαιτήσουν κόπο αλλά και θα προσφέρουν προοπτικές. Μην παραμένετε μονοδιάστατοι στη γνώση και στις απόψεις.

——–

Ζυγός και Άρης στους Διδύμους

Με τον Άρη σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας, είστε κοινωνικοί και χαρούμενοι, κάνετε σχέδια για ταξίδια και γνώση.

Είναι τόσες πολλές οι ιδέες κι ίσως  δεν μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα ποια θα επιλέξετε ως προτεραιότητα. Για οικονομικές σημαντικές κινήσεις, θα πρέπει να περιμένετε μετά τις αρχές Μαΐου

Με τις δραστηριότητές μας ωστόσο, θα υπάρξει ευχέρεια και ένα άνοιγμα προς το εξωτερικό, αν αυτό συνάγει με το ατομικό σας ωροσκόπιο. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι.

Σε μία μετακίνηση ή ταξίδι, μία κατάκτηση θα σας προσελκύσει προφανώς, αλλά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί πριν επενδύσετε. Η διάρκεια δεν είναι σίγουρη.

Κάποιες υποχρεώσεις αρχικά φέρνουν καθυστερήσεις σε μακρόπνοους στόχους, αλλά μην αποθαρρύνεστε καθώς θα επέλθει σύντομα η αλλαγή. Χειρίζεστε τα θέματα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα πράγμα που εκτιμάται.

Υπάρχει η τάση για μικροατυχήματα γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο.

Αποφύγετε τις λεκτικές διενέξεις, γιατί μπορεί να φανεί πως ασκείτε σκληρή κριτική σε και να πικράνετε τους συνομιλητές σας.

———

Ζυγός και Εαρινή Ισημερία 

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Είναι λίγο δύσκολο να τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας όμως, είστε λίγο αμελείς και αφηρημένοι και αυτό δυσκολεύει τις υποθέσεις σας. Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!

Οι μέρες αυτές, μπορεί να φέρουν αδιέξοδα σε συνεργασίες ή μία προσωπική σχέση. Θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα είναι ανακόλουθα και δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε. Ίσως αποκαλυφθούν προς όφελός σας πτυχές που ήταν κρυφές. Επομένως, ας δώσετε σημασία και σας μην στενοχωρηθείτε. Αλλά και μην μπείτε στον πειρασμό να διακόψετε απότομα μία σχέση, αυτή την εποχή.

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί. Καθώς έχετε την ευκαιρία για μία εξισορρόπηση, με αγαπημένα πρόσωπα, όταν έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο, κατανοώντας ανασφάλειες και φοβίες.

Οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αυτή την περίοδο, αλλά και να κάνετε επιλογές που σας διασφαλίζουν για το μέλλον, ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν στον τομέα αυτό. Απλά, μην πάρετε απόφαση οριστική για ένα ξεκίνημα.

———

Ζυγός με την Αφροδίτη στον Κριό

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι τώρα ακριβώς απέναντί σας. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει.

Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε να γίνει. Στηρίξτε την ζωή σας μέσα από συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία στους άλλους, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές μέσα από τις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του.

Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

————–

Ζυγός με τον Δία στον Ζυγό:

Υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο σας. Ήρθε η ώρα που θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε στόχους σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και προγραμματίστε σημαντικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Θα προσελκύσετε την επιτυχία και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε τα ταλέντα και τη γνώση σας, με τον  πλέον εποικοδομητικό τρόπο. Η αισιοδοξία ίσως σας οδηγήσει σε σπατάλη δυνάμεων και η ανάγκη να φανείτε «τέλειοι» μπορεί να σας προσθέσει αναποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει τελειότητα στον ατελή μας κόσμο, αλλά προσπάθεια εξελισσόμενη… Προσοχή στο βάρος και στην διατροφή σας. Οι ανασφάλειες που προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις και στα προσωπικά σας ζητήματα, ενδέχεται να αλλάζουν και τη διάθεση, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Διαχειριστείτε με αρμονία τις εξάρσεις.

5 Responses

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply

Leave a Reply