από την Λίλιαν Σίμου
Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και ο Ερμής στον Υδροχόο, συμπορεύεται με τον Δία στον Υδροχόο, αναπτύσσονται η ορθή κρίση και η σκέψη.
Η ανάγκη μας να αναπτύξουμε, σε μία δυστοπική εποχή, να σχέδια για το μέλλον, υπογραμμίζεται σήμερα.
Θα πρέπει να προνοήσουμε για το “αύριο”, να έχουμε πλούτο ιδεών, να υποστηρίξουμε τα ταλέντα μας και τις δεξιότητές μας.
Ας αποφύγουμε την υπερβολή, την υπεραισιοδοξία, την αλαζονεία της γνώσης ή της δύναμης της γνώσης.
Η υπερβολή στην ψηφιακή εικόνα, εντυπωσίασε και εντυπωσιάζει, αλλά ενδέχεται να οδηγήσει στην αλαζονεία της εξουσίας.
Για τον λόγο αυτό, η ανάπτυξη απαιτεί σωστή γνώση, επιχειρήματα, αξιοπιστία (η συμβολή του Κρόνου στον Υδροχόο που στηρίζει την ευθυκρισία).
Στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Ερμής (σε θέση δυναμική στον Υδροχόο) και ο Δίας (πνευματικός κυβερνήτης του ζωδίου), συμπορεύονται σε περιβάλλον του αέρα.
Όλες οι αρχετυπικές ιδέες, βρίσκονται στην ποιότητα του Αέρα. Η σύλληψη του σχεδίου είναι το πρώτο βήμα της δημιουργικής εκδήλωσης.
Η Ιδέα, γίνεται Λόγος και ο Λόγος κατευθύνει την Ενέργεια.
Στην προσωπική μας ζωή, επεξεργαζόμαστε τις δυνατότητες και τον τρόπο των ιδεών και της γνώσης. Συζητάμε, μαθαίνουμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, αναπτύσσουμε προτάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν τα επόμενα βήματα και άλλους ανθρώπους γύρω μας.
Όλες οι ετήσιες προβλέψεις μας (αστρολογικές, αριθμολογικές, ταρώ, κρυσταλλοθεραπείας),
βρίσκονται σε λινκς στο άρθρο:
ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για το 2021
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)