προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Ημερήσιες προβλέψεις 9 Οκτωβρίου: Φάρος ψυχής

από την Λίλιαν Σίμου

 

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και ο Ήλιος διανύει το ζώδιο του Ζυγού, ενώ συναντά σε αντίθεση τον αστεροειδή Ψυχή. 

Ο Ήλιος, ως πηγή φωτός και ως δύναμη που  καθοδηγεί την ψυχή. Στο ζώδιο των σχέσεων, μετρούν η ποιότητα και η ισορροπία. 

Ο αστεροειδής Ψυχή συνδέεται εννοιολογικά με τον μύθο της Ψυχής και του Έρωτα. Η Ψυχή αντιπροσωπεύει την ανώτερη διάσταση της Αφροδίτης, εκφράζοντας την εξευγενισμένη, άπιαστη αγάπη.  Στην ουσία αντικατοπτρίζει την αναζήτηση της πληρότητας μέσω των συγκινήσεων.

Καθώς αστρολογικά περιγράφει το αθώο μας κομμάτι, την παιδικότητα που διατηρούμε  κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσης, θεωρείται πως είναι ένα σημείο στο χάρτη ιδιαίτερα ευάλωτο, όπου η ψυχή μας εκδηλώνεται απροστάτευτη, άγουρη και εύκολο να τραυματιστεί – ωστόσο έτοιμη να εισπράξει την εμπειρία, να ωριμάσει και να ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Ο συνδυασμός της ημέρας, φωτίζει το βαθύτερο αυτό σημείο του ψυχισμού, που παραμένει αγνό, ευεπηρέαστο από εξωγενείς επιρροές, πλάνες ιδέες,  εντυπωσιακές προβολές,  ανέφικτους στόχους. 

Υπάρχει γύρω μας έλλειψη ευαισθησίας προς  εκείνους που παραμένουν ρομαντικοί. Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε την εύθραυστη πλευρά μας. 

Σχέσεις, συνεργασίες, σχέδια, πρέπει να επανεξεταστούν προσεκτικά, ως προς την χρησιμότητά τους και την αξία τους. Και ας μην ξεχνάμε, πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Η Ψυχή έχει έναν φάρο να της θυμίζει τα λανθασμένα μονοπάτια και τις άσκοπες περιπλανήσεις, ενώ  αποζητά την πληρότητα, την ένωση, το ταίρι που θα την ολοκληρώσει… 

 

       

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το πρώτο μήνυμα  της ημέρας στο: http://kissmygrass.gr/

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

Leave a Reply