ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ...

ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Τηλέφωνο για κρατήσεις
697-21-80667

Νοέμβρη

4

  • 1 Οκτώβριου, 2017
  • 17:00 Απο
  • 21:00 Εως

Πανσέληνος στον Ταύρο: Αγάπη και Χρήμα
Η αίσθηση της ασφάλειας

Με την Λίλιαν Σίμου και την Στέλλα Ηλιάδη

 

 Μία πανσέληνος που μπορεί να προσφέρει αυτό που χρειάζεται περισσότερο η ζωή μας: 

ασφάλεια και ικανοποίηση των αισθήσεων.

 Μετά την έκρυθμη ατμόσφαιρα της προηγούμενης Πανσελήνου, έρχεται η στιγμή να κάνουμε στροφή και να αναζητήσουμε την χαρά και την απόλαυση. Απομακρύνουμε έμμονες σκέψεις ανασφάλειας, έχουμε απαιτήσεις για αναδόμηση τομέων της ζωής μας, αναζητάμε λύσεις πρακτικές και άμεσες.

Η αστρολογία έχει το κλειδί και κάθε ατομική πινελιά δίνει την κατεύθυνση. 

Η Λίλιαν Σίμου θα σας εξηγήσει το φαινόμενο της συγκεκριμένης Πανσελήνου, σαν δείκτης των ημερών και θα προγραμματίσουμε  τα επόμενα βήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Θα ανακαλύψουμε τις ανασφάλειές μας και τα σημεία που αγγίζει η Πανσέληνος, προκειμένου να τα θεραπεύσουμε. 

Η Στέλλα Ηλιάδη με την σειρά της, θα μας μιλήσει για τα ορυκτά που φέρνουν ευημερία και πώς θα τα χρησιμοποιούμε για καλύτερη απόδοση. Επιπλέον θα μας ενημερώσει πώς μπορούμε να βοηθηθούμε, μέσω κρυσταλλικής σύνθεσης που θα τοποθετήσουμε στο χώρο μας και για την οποία θα σας έχουν δοθεί, κατά την άφιξή σας, τα υλικά να ανακινήσουμε προς όφελος των οικονομικών μας, την ενέργεια.

Ακόμη θα μας μιλήσει για τον προστατευτικό λίθο του Σκορπιού και τον αντιπροσωπευτικό κρύσταλλο της Πανσελήνου στον Ταύρο!

Επίσης, θα σας δοθούν κρυσταλλικές ενισχύσεις για τον κήπο η τα φυτά σας, έτσι ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση και υγεία,  καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι μια από τις αγάπες του Ταύρου, είναι και τα λουλούδια !

Δωρεάν παροχές

  • Στα ατομικά σας ωροσκόπια, θα έχετε την καθοδήγηση για το πώς θα εκμεταλλευτείτε τα θετικά της και πώς θα αξιοποιήσετε την ευκαιρία αυτή για δύο σημαντικά δώρα: Αγάπη και χρήμα!
  • θα πάρετε το πουγκί σας με τους κρυστάλλους προκειμένου να σχηματίσετε την μάνταλα για έλξη αγάπης και χρήματος
  • Η Στέλλα Ηλιάδη, θα δώσει τους κρυστάλλους της Πανσελήνου και θα δείξει τον τρόπο σύνθεσης και ενεργοποίησης της κρυσταλλικής μάνταλα, εξηγώντας τα ορυκτά της
  • θα επιλέξετε τον ατομικό σας κρύσταλλο και θα σας δοθεί η ερμηνεία για το πώς βιώνετε την συγκεκριμένη πανσέληνο
  • ένας σύντομος κρυσταλλικός διαλογισμός για να βιώσουμε το μήνυμα της Πανσελήνου