Βιβλία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για παραγγελίες:  lsimou@gmail.com ή 6972180667

 

cover_opseis

«Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη»

 

Οι όψεις είναι πάντα ένα σημείο αμηχανίας για τους μελετητές της αστρολογίας. Οι πολλοί συνδυασμοί, συχνά αντιφατικοί σε ένα χάρτη δημιουργούν σύγχυση ή δισταγμούς στην ερμηνεία. Ωστόσο, μέσα από τις μεθόδους που παρουσιάζονται στο βιβλίο, επιδιώκεται να γίνει κατανοητή η φύση της κάθε όψης. Στην συνέχεια, με τις λέξεις-κλειδιά, μπορούμε να αποδώσουμε την σωστή ερμηνεία.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου, ο μοναχικός πλανήτης δίχως όψη, ένα «καζάνι» που βράζει, περιμένει την κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθεί. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο του χάρτη.

Σελίδες 200

 

cover_astrologia

«Αστρολογία-Λόγος των άστρων»

 

Ένα εγχειρίδιο εύχρηστο που εισάγει τον αρχάριο στην αστρολογική γνώση, ενώ ενημερώνει και τον γνώστη της αστρολογίας.. Τα θέματα αγκαλιάζουν την ιστορία της αστρολογίας, ζώδια, πλανήτες, οίκους, την δημιουργία ενός γενεθλίου χάρτη, τους διαφορετικούς κλάδους της αστρολογίας, τα συστήματά της και γίνεται μία αναφορά σε διαφορετικού τύπου αστρολογικές γνώσεις. Στο τέλος υπάρχει ένα λεξικό αστρολογικών όρων.

Σελίδες 520.

 

cover_kentauroi

Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων

 

Ο Κένταυρος είναι ένα πλάσμα διχασμένο ανάμεσα στην ενστικτώδη φύση του (άλογο) και στην πνευματική φύση του (άνθρωπος). Στον γενέθλιο χάρτη, οι Κένταυροι αναδεικνύουν τις αδυναμίες μας, τα τραυματικά μας βιώματα, τις πληγές που αιμορραγούν και εμποδίζουν την πρόοδό μας. Με την μελέτη τους μπορούμε να κατανοήσουμε το πρόβλημα και να το θεραπεύσουμε. Στο βιβλίο αναπτύσσονται αναλυτικά όλοι οι Κένταυροι και κάποιοι αστεροειδείς που έχουν σχέση με τις αδυναμίες της ψυχής και δίδονται παραδείγματα.

Σελίδες 420.

 

electional book1

Επιλεκτική Αστρολογία

 

Ο κλάδος αυτός της αστρολογίας, απαντά σε ερωτήματα επιλογής της κατάλληλης χρονικής στιγμής

• Πότε να προγραμματίσω να κάνω ένα γάμο;

• Πότε να υπογράψω μία σημαντική συμφωνία;

• Πότε να κάνω έναρξη επιχείρησης;

• Πότε να ξεκινήσω μία αγορά, μία πώληση;

Κάθε τι που μπορεί να προγραμματιστεί με τις καλύτερες για μας συνθήκες.

 

selini book1

Το ταξίδι της Σελήνης στη ζωή μας

 

Ο δορυφόρος του πλανήτη μας και το πιο κοντινό ουράνιο σώμα προς εμάς.

Η Σελήνη- μία ιδιαίτερη δόνηση στην γη- με τους πολλούς αποσυμβολισμούς της, κυρίως όμως την ψυχική μας έκφραση, τις συγκινήσεις, την γονιμότητα, την θηλυκή μας πλευρά.

Η Σελήνη παρουσιάζεται μέσα από τα συστήματα πρόγνωσης συνοπτικά, τις εκλείψεις και τις φάσεις της, καθώς και τις επιρροές της σε πολλά επίπεδα της ζωής μας.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για παραγγελίες:  lsimou@gmail.com ή 6972180667

2 Σχόλια

 1. Θεοδώρα Νικολάου
  Θεοδώρα Νικολάου at |

  Ενδιαφέρομαι για το βιβλίο σας «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων». Πωλείται στα βιβλιοπωλεία ή μπορώ να το προμηθευτώ μόνο από σας;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας

   Σε ειδικά βιβλιοπωλεία πρέπει να υπάρχει, όπως ο Πύρινος Κόσμος. Διαφορετικά θα μπορούσα να σας το προμηθεύσω, ευχαρίστως

   Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply

Leave a Reply