Συνεδρίες

Lilian Zodiac Spin1124

 

Υπηρεσίες που παρέχονται: (σε ατομική συνεδρία, τηλεφωνική συνεδρία, μέσω skype ή μέσω ΜΡ3)

(πέρνα των μαθημάτων και σεμιναρίων αστρολογίας σε όλα τα επίπεδα)

Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου ενηλίκου

Η ανάλυση της προσωπικότητας, σε κάθε πτυχή, τα ταλέντα, τα προβλήματα, ο τρόπος να ενδυναμωθεί κάθε ευαίσθητη περιοχή του χαρακτήρα, η εξήγηση πάνω στον χειρισμό των καταστάσεων που μας ενδιαφέρουν, στις σχέσεις, στην εργασία, στις προοπτικές, με στόχο να γίνουμε πιο αποδοτικοί και χαρούμενοι σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ψυχολογική δομή.

Παιδική ανάλυση

Το παιδί μας είναι ο κόσμος που ανοίγεται μπροστά μας. Πώς θα ενημερωθούμε έγκαιρα για τα ταλέντα, τις ευαισθησίες του, τον τρόπο που βλέπει τους γονείς. Τι ζητά και ποιες ανάγκες έχει για να γίνει υγιές εσωτερικά και εξωτερικά, να κοινωνικοποιηθεί σωστά και να μην χάσει η οικογένεια πολύτιμο χρόνο προκειμένου να το βοηθήσει να προοδεύσει σε κάθε τομέα της ζωής.

Καρμική Ανάλυση του χάρτη

Η καρμική ανάλυση περιλαμβάνει τα βαθύτερα στοιχεία που αναδεικνύουν τον λόγο που μας συμβαίνουν οι δυσκολίες της ζωής, τι παρεμποδίζει την ευτυχία μας, πώς και γιατί εισπράττουμε τα «δώρα». Ο ουσιαστικός λόγος που έχουμε φθάσει στο σημείο που είμαστε και τα αναπάντητα «γιατί». Η καρμική ανάλυση, εξηγεί πώς θα φθάσουμε τελικά στην πληρότητα, κατανοώντας την αληθινή μας αποστολή για να είμαστε ευτυχισμένοι πραγματικά.

Συναστρία: τα ωροσκόπια μίας σχέσης

Δύο άνθρωποι έρχονται κοντά μέσα από μία σχέση και οι διαφορετικές προσωπικότητές τους πρέπει να εναρμονιστούν. Η συναστρία θα αναδείξει πώς λειτουργεί ο καθένας χωριστά, τι πρέπει να γίνει για να πετύχει η σχέση αυτή, τι εμποδίζει στην πρόοδο και το ωροσκόπιο της ίδιας της σχέσης, μας δίνει τις προοπτικές της.

Σχέσεις ερωτικές, συνεργασίας, γονέων-παιδιών, συγγενών, κάθε είδος σχέσης μπορεί να διερευνηθεί και να αναλυθεί.

Καρμική Συναστρία

Γιατί δύο άνθρωποι έρχονται σε επαφή κάτω από μία σχέση. Τι προσφέρει ο ένας στον άλλο, γιατί δυσκολεύει ή βοηθά ο ένας τον άλλο, πού είναι τα συν και τα πλην. Μία βαθύτερη προσέγγιση σε κάθε σχέση που αφήνει ανεξίτηλα τα ίχνη της στη ζωή μας.

Πολύ σημαντική ανάλυση για τι συγγενικές σχέσεις και τις ερωτικές.

Πρόγνωση

Με πολλά διαφορετικά συστήματα πρόγνωσης προκύπτει το συμπέρασμα για μία περίοδο κατά κύριο λόγο ενός έτους, αλλά και μικρότερες περιόδους (όπως ένας μήνας ή ένα τρίμηνο) ή ένα ευρύτερο πλαίσιο, ανάλογα με το θέμα που ενδιαφέρει. Αναλυτικά για την ετήσια ανάλυση θα δοθούν ημερομηνίες, συμβουλές, σχεδιάγραμμα με θετικές και δύσκολες περιόδους.

Ερωτήματα επιλογής της κατάλληλης χρονικής στιγμής

Πότε να προγραμματίσω να κάνω ένα γάμο;

Πότε να υπογράψω μία σημαντική συμφωνία;

Πότε να κάνω έναρξη επιχείρησης;

Πότε να ξεκινήσω μία αγορά, μία πώληση;

Κάθε τι που μπορεί να προγραμματιστεί με τις καλύτερες για μας συνθήκες.

Διόρθωση ώρας γέννησης

Για ευκρίνεια στις προβλέψεις και στην ατομική ανάλυση

Εναλλακτική θεραπευτική

Παράλληλα, διδάσκω απλές και απτές μεθόδους αυτοβελτίωσης που μπορεί να χειριστεί ο καθένας μόνος του στη συνέχεια, για να είναι κύριος του εαυτού του σε δύσκολες στιγμές. Παρέχονται σημειώσεις και βεβαίωση.

Πρόκειται για Ενεργειακές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν σε θέματα όπως:

Αυτοπεποίθηση – Προσωπική λάμψη και γοητεία – Αυτοεκτίμηση -Θεραπευτική δύναμη- Άνοιγμα των ψυχικών ικανοτήτων – Καθαρισμό της αύρας και θωράκισή της -Καθαρισμό του χώρου σας -Εξισορρόπηση ή ενδυνάμωση των ενεργειακών σας κέντρων – Αποκοπή από κάποια εξάρτηση ή περιορισμό – Αφθονία σε όλα τα πεδία – Ενδυνάμωση της θέλησης

Συζητάμε, μελετώντας τον ατομικό σας χάρτη και κατανοούμε ποια μέθοδος σας βοηθά και διδάσκεστε την ανάλογη Ενεργειακή Μύηση. Με απλό και εύληπτο τρόπο.

Η βοήθεια ξεκινά από εσάς, αλλά μπορείτε να στηρίξετε και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν

contact

Για επικοινωνία με την Λίλιαν Σίμου υπάρχουν οι κάτωθι δυνατότητες:

-ατομικές συνεδρίες ή μαθήματα: 697 2180667 

– ηλεκτρονική διεύθυνση:lsimou@gmail.com

-απαντήσεις μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, δίχως αναμονές και μετά από μελέτη του χάρτη σας: 9011 404 990 

(Mediatel σταθ. 1,72 Ε/1′ και κινητά: 1,97 Ε/1′ γραμμή παραπόνων: 2142148020- Λ.Κηφισίας 125-127, Αθήνα ΤΚ 11524)

2 Responses

  1. Geogia Savvidou
    Geogia Savvidou at |

    15/91961 ωρα 3.30 Κύπρο αμμοχωστος
    πολλά με απασχολουν οικονομικά ιδιαίτερα

    Reply

Leave a Reply