Κριός


 18 – 25 Φεβρουαρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου

———————————————————————————————————————–

Κριός και Πανσέληνος στην Παρθένο

Προσεκτική εργασία και επιμέλεια θα χρειαστείτε, εξετάζοντας λεπτομέρειες στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν.

Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική ή σας ζωή ή τις συντροφιές σας,  διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

Πάρτε πρωτοβουλίες και ακολουθήστε ένα ενδιαφέρον που σας συναρπάζει. Μην ξεχνάτε, η Άνοιξη πλησιάζει και, είναι η εποχή σας!

———————————————————————————————————————–

Κριός και Άρης στον Ταύρο (ως την 31η Μαρτίου)

Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα οικονομικά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από την ταχύτητα που κινηθήκατε το προηγούμενο δίμηνο. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

———————————————————————————————————————–

Κριός και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ένα ξεκίνημα πρέπει να γίνει σε ό,τι αφορά στόχους. Επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας και ενδιαφερθείτε για πιο ξεκάθαρες και διαυγείς συνεργασίες. Ας είστε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας, όπως και εκείνοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να είναι πλάι σας. Σας απασχολεί η καριέρα ή μία επίτευξη που έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα και προβολή. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής, αφού οι αξίες πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές σας ανάγκες. Ίσως σας απασχολήσει στο εξής, η προοπτική του εξωτερικού, σε συνεργασίες, σχέσεις, ή μία επιστημονική γνώση. Ειδικά για το τελευταίο όμως, επιλέξτε μία μαθητεία που θα προσφέρει ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα εμπειρία και εκπαίδευση. Ό,τι έχει αξία διαχρονική και λειτουργεί σαν βάση για να καθιερωθείτε, πρέπει να διατηρηθεί. Επομένως, σας συνιστούμε να μην το αναθεωρήσετε εντελώς, παρά μόνο στα σημεία που δεν αποδίδει πλέον.

Στηρίζονται οι ιδέες και η γνώση.

————————————————————————————————————————

Κριός και έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Θετική είναι η έκλειψη για το ζώδιό σας, αφού εναρμονίζεται η φωτιά σας και υπάρχει έμφαση στο στοιχείο αυτό.  Φέρνει αρκετές ιδέες στο προσκήνιο, δημιουργική διάθεση και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα έργο, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας και τις προτάσεις που σας ενδιαφέρουν. Οι ιδέες σας θα αγγίξουν φίλους ή ανθρώπους που συμμερίζονται το έργο σας. Θα ακουστούν και μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση.

Σε προσωπικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο εκείνων που για σας ξεχωρίζουν στην καρδιά σας. Η αγάπη γίνεται χαρά και απόλαυση, φωτίζει τη ζωή σας. Διαφορετικά, αν δεν σας προσφέρει λάμψη, θα αποφασίσετε να διακόψετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

 Ενώ πρέπει να προγραμματίσετε τους στόχους σας για μία σοβαρή τροπή στη σχέση ή μία αξιόλογη συνεργασία.

Ασχοληθείτε με όσους έχουν πλέον αποδείξει πως αξίζουν την αγάπη σας και προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας να καλλιεργήσετε όμορφες προσωπικές σχέσεις. Αλλά και απομακρύνοντας όσους δεν έχουν θέση στη ζωή σας πλέον και σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά.

———————————————————————————————————————-

Κριός και έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Προέχει το κοινωνικό σας όραμα, αλλά και η προώθηση του έργου σας. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε πως κάπου δεν έχετε υπολογίσει την βάση σας. Έχετε πιθανόν κινήσεις από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, να παρεμποδίζουν την ανοδική σας πορεία. Ας εξετάσετε ποιοι σας καθυστερούν.  Υποχρεώσεις προς οικείους σας, δεν είναι απαραίτητο να τις αναλαμβάνετε, αντίθετα ίσως αποφασίσετε να απεμπλακείτε από αυτές. Είστε στο επίκεντρο ανταγωνισμού και ζήλιας.

Ένα κληροδότημα θα είναι μέρος των προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν, ή ένα θέμα της οικογενειακής περιουσίας.

Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς.  Μία γνωριμία με κάποιον που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας θα σας συγκινήσει. Δεν είναι κατάλληλη εποχή όμως για ένα ξεκίνημα, εκτός κι αν δεν επενδύσετε άμεσα σ’ αυτό.

Το δώρο της έκλειψης:

Σωστή θεμελίωση της ζωής σας, σε νέα βάση και απτές απολαβές.

————————————————————————————————————————

 

12 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 7. Αννίτα
  Αννίτα at |

  Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

  Reply

Leave a Reply