Κριός


23 – 30  Ιανουαρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ένα ξεκίνημα πρέπει να γίνει σε ό,τι αφορά στόχους. Επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας και ενδιαφερθείτε για πιο ξεκάθαρες και διαυγείς συνεργασίες. Ας είστε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας, όπως και εκείνοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να είναι πλάι σας. Σας απασχολεί η καριέρα ή μία επίτευξη που έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα και προβολή. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε ιδεολογία ζωής, αφού οι αξίες πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές σας ανάγκες. Ίσως σας απασχολήσει στο εξής, η προοπτική του εξωτερικού, σε συνεργασίες, σχέσεις, ή μία επιστημονική γνώση. Ειδικά για το τελευταίο όμως, επιλέξτε μία μαθητεία που θα προσφέρει ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα εμπειρία και εκπαίδευση. Ό,τι έχει αξία διαχρονική και λειτουργεί σαν βάση για να καθιερωθείτε, πρέπει να διατηρηθεί. Επομένως, σας συνιστούμε να μην το αναθεωρήσετε εντελώς, παρά μόνο στα σημεία που δεν αποδίδει πλέον.

Στηρίζονται οι συλλογικές και ανθρωπιστικές ιδέες και η γνώση.


Κριός και Αφροδίτη στον Υδροχόο

Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως θα έχετε πολλά σχέδια και ίσως δεσμευτείτε υπερβολικά, από ενθουσιασμό. Θα ήταν σωστό να απολαύσετε την εποχή αυτή τα δώρα που προσφέρονται, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, θα πρέπει να επιμείνετε και να θέσετε προτεραιότητες. Οι επιθυμίες σας αξιολογούνται και αξιοποιούνται σταδιακά.

Φίλοι θα σας στηρίξουν, καθώς θαυμάζουν το έργο σας. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Σκεφθείτε με πείσμα, γίνετε ευρηματικοί,  οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!


Κριός και Άρης στους Διδύμους (ως 25 Μαρτίου 2023)

Αυτή την περίοδο γίνεστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί.

 Όμως και πιο αγχώδεις γιατί έχετε πολλά να κάνετε αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, πιάνετε το ένα και το αφήνετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε. Οι ιδέες είναι πολλές, ποικίλες, με εναλλαγές διάθεσης.

Είναι ένα διάστημα που θέλετε να περνάτε καλά, να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, να συζητάτε και να φλερτάρετε. Δεν έχετε διάθεση να ασχολείστε με πρακτικά θέματα ή να χάνετε χρόνο με εργασίες που δεν σας προσφέρουν χαρά.

Γίνεστε αγαπητοί εύκολα στον περίγυρο, διεκδικώντας μία θέση στην συντροφιά σας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες, ίσως απλά για να βιώσετε το παιχνίδι της κατάκτησης και της επιβεβαίωσης.

Είναι καλό διάστημα για να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε συμβόλαια εκτός της περιόδου δύσκολων όψεων με τον Ποσειδώνα και της ανάδρομης κίνησης του Άρη. Μπορείτε να γράψετε, να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και τις σκέψεις σας.


22 Responses

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 7. Αννίτα
  Αννίτα at |

  Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

  Reply
 8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ at |

  Καλή σας μέρα…πώς θα μπορούσα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σας μέσω skype?? σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Christoforos Vasma
  Christoforos Vasma at |

  Εκπληκτική,όσα γράφετε τα βρίσκω συνεχώς μπροστά μου.Δηλώνω ενθουσιασμένος!!!

  Reply
 10. Βασιλική
  Βασιλική at |

  Έχω γεννηθεί 29/03/79 κοντά στις 09.00 το πρωι. Θα ήθελα να μάθω πως θα εξεληχθεί η υγεία μου. Ηταν μια δύσκολη χρονιά, πάνω και κάτω, σωματικά και ψυχικά.

  Σας ευχαριστώ
  Βασιλική
  Κύπρος

  Reply
 11. ΣΑΒΒΑΣ
  ΣΑΒΒΑΣ at |

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/4/1964
  ΑΘΗΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
  ΕΡΩΤΙΚΑ
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Reply
 12. Fotini
  Fotini at |

  Γεια σας!
  Δεν ξέρω αν σας το έχουν πει, αλλά η Ετήσια Ανάλυση του 2019 για όλα τα ζώδια δεν έχει ξαναγίνει. Όσον αφορά τον Κριό σας διαβεβαιώνω ότι βλέπω την ζωή μου διαβάζοντας. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος που επιλέξατε να δώσετε εικόνα για το 2019. Ουρανός στον Κριό από 2010 μετάβαση στον Ταύρο κλπ κλπ.
  Πρέπει να δώσετε μια συνέχεια όμως με το 2020

  Άψογη ανάλυση
  Αναμένω νέα σας

  Reply

Leave a Reply