Κριός


15 – 22 Οκτωβρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Αξιόλογη περίοδος εσωτερικής αναζήτησης καθώς το ενδιαφέρον κερδίζουν οι  βαθύτερες αξίες. Ενδεχομένως η αφορμή θα δοθεί από άλλους ανθρώπους, είτε φίλους, είτε συνεργάτες, είτε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε τακτική επαφή. Θα διαχειριστείτε σωστά, ό,τι συνδέεται με φοβίες και ανασφάλειες οικονομικές. Η βάση και τα αποθεματικά σας ακόμη κι αν δεν είναι επαρκή και θα βρείτε τον τρόπο να τα διαχειριστείτε σωστά. Αν ασχολείστε με δάνεια ή χρέη αυτή την περίοδο, θα κάνετε κατά πάσα πιθανότητα κινήσεις που θα είναι ωφέλιμες, επομένως θα σας συνιστούσαμε να κινηθείτε σε ρυθμίσεις. Η ερωτική σας διάθεση, εμπνέει το έργο σας. Οι συνεργάτες που έχουν επιδιώξει ως σήμερα να κερδίσουν σε βάρος σας, γίνονται αντιληπτοί και αποκαλύπτονται οι προθέσεις τους. Η περίοδος αυτή είναι καλή για ψυχανάλυση, έρευνα και εσωτερικές μελέτες. Αν σας ενδιαφέρει ο αποκρυφισμός, θα σας είστε σε μία καλή και εποικοδομητική περίοδο.

Η ωφέλεια θα είναι να αποκτήσετε βαθύτερη συνειδητοποίηση, περισσότερη ασφάλεια, αλλά πρέπει να καλλιεργήσετε επίσης την ανεκτικότητα.

ΚΡΙΟΣ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση.

Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα αφομοιωθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους.

Λόγω του ότι η αυτονομία είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε.

Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε σε βάρος της ηρεμίας της ψυχής.

Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας,  μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

—-

Κριός και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Σας ήταν δύσκολο να διαχωρίσετε την προσωπικότητά σας από το σύνολο και να δεχθείτε μία αυτονομία. Με έντονη την ανάγκη της συμπόνιας και της προσφοράς, μέσα σε ένα πλέγμα συγκεχυμένων -συχνά – ιδεών, αναζητήσατε την φυγή μέσα από διεξόδους όχι ευχάριστες, όπως το ποτό, ή τα φάρμακα, ή τις ονειροπολήσεις και ανέφικτες θυσίες. Άλλοτε, η αρνητική κατάσταση μπορεί να σας οδήγησε στην απομόνωση, θεωρώντας τον εαυτό σας εξόριστο μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, ή στην ίδια σας τη πατρίδα. Χαθήκατε σε θολούς σκοπούς, δυσδιάκριτους στόχους, πέρα από κάθε πραγματικότητα.  Για σας, η θυσία ήταν αυτοκαταστροφική, αφού δεν είχε πλαίσιο και όρια. Τώρα πια πρέπει να φύγετε από την προσωπική σας φυλακή και να αλλάξετε εντελώς στάση ζωής. Πιστέψτε στην αξία σας, απαιτήστε μία καλύτερη και πιο δυνατή παρουσία και ανακτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η ώρα της προώθησής σας ήρθε και η αυτοθεραπεία σας, θα είναι να απαιτήσετε να διακριθείτε για σας, όχι να λειτουργείτε μόνο μέσω των άλλων.

——–

Κριός και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Με εσωτερικό πάθος, η Αφροδίτη που κυβερνά ο Άρης στον Σκορπιό, είναι για σας κίνητρο για εσωτερική μεταμόρφωση. Απομακρύνετε πάθη, αδυναμίες, εμμονές και φόβους που μπορεί να σας κάνουν κτητικούς, ζηλιάρηδες, πιεστικούς, χειριστικούς. Τα αποθεματικά σας χρειάζονται επίσης προσοχή.

—————

Κριός και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Οι στόχοι σας μπορεί να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα, η εφευρετικότητα σας, σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί έλξη προς άτομα με παρόμοια ιδεολογία με τη δική σας και θα αναλάβετε ένα έργο από κοινού. Με ένα άτομο όμως του φιλικού περιβάλλοντος, ίσως ενοχληθείτε γιατί θα σας εκπλήξει δυσάρεστα.  Ωστόσο, οι φίλοι ή ο κοινωνικός σας χώρος, στηρίζουν το έργο σας τις περισσότερες φορές και σας ενθαρρύνουν. Αν αντιμετωπίζετε επαγγελματικά προβλήματα, τώρα θα δείτε να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και θα κάνετε τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις ή θα αλλάξετε τα δεδομένα ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θα είστε επινοητικοί και καινοτόμοι.

 


Κριός και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη εποχή,  προκειμένου να διαχειριστείτε τα αποταμιεύματά σας, ή να ρυθμίσετε δάνεια,  χρέη και υποχρεώσεις που χρονίζουν. Μία επένδυση από συνεργασία, θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αλλά τώρα μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή σας. Δεν υπάρχει σταθερότητα, για τον λόγο αυτό, κάθε βήμα πρέπει να είναι προσεκτικά δομημένο.

Προσέχετε την διατροφή και την υγεία σας. Ενώ ισορροπείτε ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Κάποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει το ταίρι σας.

Ο Δίας στηρίζει θέματα  που αφορούν κληροδοτήματα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Με την βοήθεια νομικών, διεκδικείστε και περιμένετε την δικαίωση, αν είστε αδικημένοι. Και σ’αυτό ευνοεί η θετική γωνία του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπου κρυφές καταστάσεις σε βάρος σας, θα αποκαλυφθούν και θα διαλευκάνετε το τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το !

11 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply

Leave a Reply