Κριός


17 – 23 Δεκεμβρίου  Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Δύσκολη θέση του συνδυασμού για ένα εκφραστικό ζώδιο σαν το δικό σας. Ωστόσο, είστε άνθρωποι του πάθους και αυτές τις μέρες, το πάθος αναδύεται με τον ρομαντισμό ταυτόχρονα. Άλλοτε θα είστε μαχητικοί, άλλοτε ονειροπόλοι και θα είναι ευχάριστο να ζήσετε περισσότερο εσωτερικά τις σχέσεις σας. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε θολές ιδέες, ή σκέψεις, όπως και βιαστικές αποφάσεις για ό,τι είναι κρυφό. Αν όμως έχετε μία κρυφή σχέση, θα νιώσετε όμορφα στην μυστική αυτή γοητεία…

Θα σκεφθείτε θέματα πεποιθήσεων και πίστης, οραματισμών και εσωτερικής αναζήτησης. Μπορεί να ασχοληθείτε με πνευματικές πηγές και πνευματικούς δρόμους. Θα ήταν καλό να έχετε και ενδιαφέρον για όσους είναι ταλαιπωρημένοι, αδύναμοι, μόνοι.

——————————————————————————————————————

Κριός και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+ Σχεδιάζετε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα τους στόχους που αφορούν είτε σπουδές, είτε τα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας θα έρθουν σε ισορροπία, μέσα από προσεκτικές κινήσεις ή διαπραγματεύσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις, αφού δοθούν κάποιες εξηγήσεις στα σημεία που διαφωνείτε. Μετά από κάποιες συζητήσεις, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, αναζωπυρώνοντας το πάθος και δημιουργώντας καλές προοπτικές για το μέλλον.

-Μία νομική υπόθεση δεν ευνοείται αυτή την εποχή και θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε ίσως έναν ειδικό για δεύτερη φορά. Μία πλάνη δικαστική μπορεί να περιπλέξει το θέμα σας.  Δυσκολία σε σπουδές ή συγκέντρωση. Αποφύγετε τις συναισθηματικές πιέσεις από το οικείο περιβάλλον. Και μην αμελείτε τις ανάγκες σας προς χάρη των κοινωνικών υποχρεώσεων.

——————————————————————————————————————

Κριός και Πανσέληνος στους Διδύμους

Η Πανσέληνος σας υπόσχεται τα μέγιστα, αν είστε άνθρωποι που ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Αλλά ακόμη κι αν αυτός ο τομέας δεν σας απασχολεί άμεσα, στραφείτε προς την επικοινωνία.

Θα είστε επιτυχημένοι και πειστικοί, θα θαυμάσουν τις ιδέες σας και συχνά θα έρχονται προς εσάς, γιατί θα κρίνουν την γνώμη σας απαραίτητη. Με μία ευχάριστη διάθεση, θα τους δίνετε ελπίδα και φως και είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους γύρω σας.

Ο Άρης όμως είναι στον δύσκολο συνδυασμό της Πανσελήνου και χρειάζεται σαφείς εξηγήσεις, εικόνες και προδιαγραφές, κάθε σας βήμα. Αποφύγετε την ονειροπόληση και το ανέφικτο κυνήγι ενός ονείρου.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό, απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνουν νέες γνωριμίες στη ζωή σας, μαγνητίζουν και σίγουρα σας προσφέρουν μία αισιόδοξη -σε προοπτική- περιπέτεια ως πρόκληση.

Η ποιότητα της ζωής θα εξαρτηθεί από μακροπρόθεσμα και χρήσιμα σχέδια για το μέλλον. Κάποια θα καθυστερήσουν παροδικά, αλλά ο στόχος μετρά. Θα κυλήσουν πιο εύκολα αργότερα.

————————————————————————————————————————

Κριός και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Η περίοδος αυτή θα είναι υποτονική και θα δημιουργεί ασάφεια, άγχος, κάνοντάς σας διστακτικούς, λιγότερο παρορμητικούς. Μπορεί το άγχος να διατηρηθεί ακόμη για ένα χρονικό διάστημα, γιατί γενικά είστε σε μία ομιχλώδη κατάσταση εσωτερικά και αυτό μειώνει την προώθηση των ιδεών σας, αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε σύντομα πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο βέβαιοι για τα όνειρά σας. Επιμεληθείτε τα προσεκτικά, σχεδιάστε και δώστε χρόνο όπου χρειάζεται. Απλά μην μένετε πλέον σε σύγχυση και αδράνεια.

Υπάρχει έμπνευση, δημιουργική έφεση και καλλιτεχνική προδιάθεση, αν έχετε κάποιο ταλέντο. Προσέχετε όμως μήπως πως έχετε παρασκηνιακή επιθετική συμπεριφορά από έναν άνθρωπο καυστικό ή επικριτικό. Στην ουσία όμως –αν αυτό ευσταθεί -είναι ένα ερέθισμα για να παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες σωστές επιλογές.

Αποφύγετε κάθε πράξη που εμπεριέχει ρίσκο ή δεν είναι στα πλαίσια της εντιμότητας.

Η ρομαντική διάθεση των ημερών, σας κάνει να ονειροπολείτε προφανώς μία σχέση πλατωνική ή δύσκολα εφικτή. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει ένα ενδιαφέρον για σας που δεν αντιλαμβάνεστε.

—————————————————————————————————————————-

Κριός και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Σας ήταν δύσκολο να διαχωρίσετε την προσωπικότητά σας από το σύνολο και να δεχθείτε μία αυτονομία. Με έντονη την ανάγκη της συμπόνιας και της προσφοράς, μέσα σε ένα πλέγμα συγκεχυμένων -συχνά – ιδεών, αναζητήσατε την φυγή μέσα από διεξόδους όχι ευχάριστες, όπως το ποτό, ή τα φάρμακα, ή τις ονειροπολήσεις και ανέφικτες θυσίες. Άλλοτε, η αρνητική κατάσταση μπορεί να σας οδήγησε στην απομόνωση, θεωρώντας τον εαυτό σας εξόριστο μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, ή στην ίδια σας τη πατρίδα. Χαθήκατε σε θολούς σκοπούς, δυσδιάκριτους στόχους, πέρα από κάθε πραγματικότητα.  Για σας, η θυσία ήταν αυτοκαταστροφική, αφού δεν είχε πλαίσιο και όρια. Τώρα πια πρέπει να φύγετε από την προσωπική σας φυλακή και να αλλάξετε εντελώς στάση ζωής. Πιστέψτε στην αξία σας, απαιτήστε μία καλύτερη και πιο δυνατή παρουσία και ανακτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η ώρα της προώθησής σας ήρθε και η αυτοθεραπεία σας, θα είναι να απαιτήσετε να διακριθείτε για σας, όχι να λειτουργείτε μόνο μέσω των άλλων.

——————————————————————————————————————————-

Κριός και Αφροδίτη στον Σκορπιό (ως 7 Ιανουαρίου)

Με εσωτερικό πάθος, η Αφροδίτη που κυβερνά ο Άρης στον Σκορπιό, είναι για σας κίνητρο για εσωτερική μεταμόρφωση. Απομακρύνετε πάθη, αδυναμίες, εμμονές και φόβους που μπορεί να σας κάνουν κτητικούς, ζηλιάρηδες, πιεστικούς, χειριστικούς. Τα αποθεματικά σας χρειάζονται επίσης προσοχή.

 

12 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 7. Αννίτα
  Αννίτα at |

  Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

  Reply

Leave a Reply