Κριός


 20 – 27 Ιανουαρίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ένα ξεκίνημα πρέπει να γίνει σε ό,τι αφορά στόχους. Επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας και ενδιαφερθείτε για πιο ξεκάθαρες και διαυγείς συνεργασίες. Ας είστε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας, όπως και εκείνοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να είναι πλάι σας. Σας απασχολεί η καριέρα ή μία επίτευξη που έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα και προβολή. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής, αφού οι αξίες πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές σας ανάγκες. Ίσως σας απασχολήσει στο εξής, η προοπτική του εξωτερικού, σε συνεργασίες, σχέσεις, ή μία επιστημονική γνώση. Ειδικά για το τελευταίο όμως, επιλέξτε μία μαθητεία που θα προσφέρει ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα εμπειρία και εκπαίδευση. Ό,τι έχει αξία διαχρονική και λειτουργεί σαν βάση για να καθιερωθείτε, πρέπει να διατηρηθεί. Επομένως, σας συνιστούμε να μην το αναθεωρήσετε εντελώς, παρά μόνο στα σημεία που δεν αποδίδει πλέον.

Στηρίζονται οι ιδέες και η γνώση.

——————————————

Κριός και Αφροδίτη στους Ιχθείς (ως 7 Φεβρουαρίου)

Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε στροφή προς τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας.

Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Η βοήθεια έρχεται μέσω της επικράτησης της λογικής και δίνοντας χρόνο για επανεξέταση των βιωμάτων που ως τώρα αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε. Κι όμως μπορείτε να κάνετε ένα έργο εφάμιλλο της δυναμικής σας. Μη διστάζετε να βάλετε σε σειρά και τάξη τις βαθύτερες ανάγκες σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε πολλά!

——————————————–

Κριός και Άρης στον Τοξότη (ως 15 Φεβρουαρίου)

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό.

– Προσοχή σε αμφίβολες ιδεολογίες και ψευδο-δασκάλους. Μπορεί να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό ή θρησκευτικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Σε νομικές αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν είστε σπουδαστές, χρειάζεται συγκέντρωση και πρόγραμμα για να προοδεύσετε.

——————————————–

 

18 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 7. Αννίτα
  Αννίτα at |

  Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

  Reply
 8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ at |

  Καλή σας μέρα…πώς θα μπορούσα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σας μέσω skype?? σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Christoforos Vasma
  Christoforos Vasma at |

  Εκπληκτική,όσα γράφετε τα βρίσκω συνεχώς μπροστά μου.Δηλώνω ενθουσιασμένος!!!

  Reply
 10. Βασιλική
  Βασιλική at |

  Έχω γεννηθεί 29/03/79 κοντά στις 09.00 το πρωι. Θα ήθελα να μάθω πως θα εξεληχθεί η υγεία μου. Ηταν μια δύσκολη χρονιά, πάνω και κάτω, σωματικά και ψυχικά.

  Σας ευχαριστώ
  Βασιλική
  Κύπρος

  Reply

Leave a Reply