Κριός


 15 – 22 Ιουλίου Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω

Η έκλειψη αναδεικνύει τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την καθιέρωσή σας, το κύρος σας, την καριέρα σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, με ένα απρόοπτο τρόπο αλλάζετε στάτους. Ας είστε σε εγρήγορση, γιατί μπορεί να προσπαθήσουν να σας προλάβουν άλλοι και να ξαφνιάσουν. Πρόκειται για μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση.

Η καριέρα σας αλλάζει σε μεγάλο βαθμό, μία στροφή ξαφνική φέρνει στο φως νέες προδιαγραφές. Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Τα πιθανά λάθη θα προέλθουν αν δεν δώσετε μεγάλη προσοχή στις συμφωνίες και στις συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή.

Ο Δίας προτάσσει την ανάγκη για ευκαιρίες και εξέλιξη, αλλά ο ανάδρομος Ερμής κυρίως φέρνει όσα χρεωστούμενα υπάρχουν κι όχι νέες δυνατότητες μέσα στον μήνα.  Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή! Στα αισθηματικά σας όμως, μπορεί να έχετε αναστάτωση, αναζητώντας περιπέτειες… που δεν θα διαρκέσουν!

—————————————————————————-

Κριός και Αφροδίτη στον Καρκίνο (ως 27 Ιουλίου)

Φωτεινές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λάμψη σας έλκει ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά παράλληλα και ζήλια και αθέμιτο ανταγωνισμό. Προσπαθήστε να είστε διορατικοί και με αφυπνισμένο το ένστικτο.

Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις  για ανούσια θέματα και λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή. Οξύτητα, αντιπαραθέσεις, αντιδράσεις, λεκτικές προστριβές θα φέρουν μία προσωρινή αναστάτωση.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει τάση για αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού.

Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε, θα πρέπει να προγραμματιστούν με σκέψη κι όχι ρίσκο. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα.

—————————————————————————–

Κριός και Άρης στον Λέοντα (ως 17 Αυγούστου)

Ενδιαφέρον για σας αυτό το διάστημα. Καθώς ο Άρης –κυβερνήτης σας- παύει να συγκρούεται μαζί σας μετά από το τελευταίο δίμηνο, σχηματίζει πλέον θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή.

Ο Άρης θα σας φέρει ξανά τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά.

 Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε γοητευτικοί, μαγνητικοί, ερωτικοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από τις κινήσεις, τις πράξεις, το στυλ σας δίχως μεγάλη προσπάθεια.

Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο, να είστε κοντά και να συζητήσετε από ψυχής για ό,τι σας απασχολεί.

——————————————————————————

Κριός και έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Η έκλειψη αγγίζει τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Φέρνει στο φως αντιπαραθέσεις, περιουσιακές διευθετήσεις και σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε υπάρξει έντιμοι, η εποχή αυτή θα σας βοηθήσει. Αν είστε εμπλεκόμενοι σε παρασκηνιακές ενέργειες, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε στο απυρόβλητο.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των σχέσεων. Θέματα με την κατοικία, με αλλαγές στο σπίτι ή στην πατρική περιουσία, είναι στα ενδιαφέροντα των ημερών. 

Στον κοινωνικό σας χώρο διακρίνεστε, αλλά και δημιουργούνται αντιπαλότητες που προσπαθούν να σας εμποδίσουν με δόλια μέσα. Μην παρασύρεστε από πεπαλαιωμένες ιδέες, ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείτε να ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Δώρο της έκλειψης:

Θα ονειρευτείτε ξανά, με έμπνευση και στόχο να κυοφορήσετε την νέα αρχή. Πρακτικές απολαβές θα σας ενδυναμώσουν.

———————————————————————————

 

14 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 7. Αννίτα
  Αννίτα at |

  Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

  Reply
 8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ at |

  Καλή σας μέρα…πώς θα μπορούσα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σας μέσω skype?? σας ευχαριστώ

  Reply

Leave a Reply