Κριός


26 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου  Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και Αφροδίτη στον Ζυγό (ως 23 Οκτωβρίου)

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε ένθερμοι, ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε από τους άλλους. Στηρίξτε την ζωή σας με συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ.

Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές στις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.


Κριός και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να αναζητήσετε παρορμητικά ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση.

Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα αφομοιωθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους.

Λόγω του ότι η αυτονομία είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε.

Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε σε βάρος της ηρεμίας της ψυχής.

Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας,  μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.


Κριός και ανάδρομος Ερμής ως 2 Οκτωβρίου

Η ζωή σας είναι λίγο περίπλοκη και είναι αυτό λόγος για να μην είστε ευχαριστημένοι.

Μην κρίνετε διαρκώς εκείνους που έχετε απέναντί σας, καθώς και τις διεκδικήσεις που ασκούν προς εσάς. Η ισορροπία θα είναι δύσκολη, αλλά ενδέχεται να δημιουργείτε λανθασμένη εντύπωση με τις κινήσεις σας.

Ήρθε η ώρα να κάνετε μία αναθεώρηση σχέσεων ή συνεργασιών και θα διορθωθούν αδυναμίες που έχετε παραβλέψει ως σήμερα. Προσέχετε όμως πώς εκφράζετε τις ανάγκες σας, καθώς τα λόγια σας δεν είναι σαφή και η εικόνα μοιάζει να είναι μπερδεμένη.

Οι συνεργασίες δύσκολα θα ευοδωθούν αυτό το διάστημα. Νιώθετε ίσως επισφαλείς ως προς τη θέση σας και θα είναι απαραίτητο να έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και μπορούν να σας συμβουλεύσουν με περισσότερη ψυχραιμία.

Για τον λόγο αυτό, μην διογκώνετε τα προβλήματα, μην δίνετε μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι δεν είναι σαφές και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τις σχέσεις.

Μην υιοθετείτε την κριτική του καθενός.

 Όταν θα είναι στη Παρθένο

Η μεταβλητότητα των πλανητών φέρνει άγχος και σας απασχολεί… Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί και να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις ή τις υποχρεώσεις που δημιουργούν άγχος στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Συζητήσεις με συναδέλφους ή άτομα που είναι υφιστάμενά σας, ίσως είναι δύσκολες. Κάποιες λεπτομέρειες δεν θα μπορείτε να τις τακτοποιήσετε. Ευαισθησίες υγείας σχετικά με το εντερικό σύστημα, την πέψη, το άγχος και την νευρικότητα, μπορεί να προκύψουν. Μικρά σχόλια από το περιβάλλον μπορεί να σας ενοχλήσουν, αλλά θα ήταν κουτό να δώσετε σημασία. Ας είστε επιφυλακτικοί στην εργασία σας.


Κριός και Άρης στους Διδύμους (ως 25 Μαρτίου 2023)

Αυτή την περίοδο γίνεστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί.

 Όμως και πιο αγχώδεις γιατί έχετε πολλά να κάνετε αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, πιάνετε το ένα και το αφήνετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε. Οι ιδέες είναι πολλές, ποικίλες, με εναλλαγές διάθεσης.

Είναι ένα διάστημα που θέλετε να περνάτε καλά, να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, να συζητάτε και να φλερτάρετε. Δεν έχετε διάθεση να ασχολείστε με πρακτικά θέματα ή να χάνετε χρόνο με εργασίες που δεν σας προσφέρουν χαρά.

Γίνεστε αγαπητοί εύκολα στον περίγυρο, διεκδικώντας μία θέση στην συντροφιά σας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες, ίσως απλά για να βιώσετε το παιχνίδι της κατάκτησης και της επιβεβαίωσης.

Είναι καλό διάστημα για να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε συμβόλαια εκτός της περιόδου δύσκολων όψεων με τον Ποσειδώνα και της ανάδρομης κίνησης του Άρη. Μπορείτε να γράψετε, να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και τις σκέψεις σας.


22 Responses

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 7. Αννίτα
  Αννίτα at |

  Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

  Reply
 8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ at |

  Καλή σας μέρα…πώς θα μπορούσα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σας μέσω skype?? σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Christoforos Vasma
  Christoforos Vasma at |

  Εκπληκτική,όσα γράφετε τα βρίσκω συνεχώς μπροστά μου.Δηλώνω ενθουσιασμένος!!!

  Reply
 10. Βασιλική
  Βασιλική at |

  Έχω γεννηθεί 29/03/79 κοντά στις 09.00 το πρωι. Θα ήθελα να μάθω πως θα εξεληχθεί η υγεία μου. Ηταν μια δύσκολη χρονιά, πάνω και κάτω, σωματικά και ψυχικά.

  Σας ευχαριστώ
  Βασιλική
  Κύπρος

  Reply
 11. ΣΑΒΒΑΣ
  ΣΑΒΒΑΣ at |

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/4/1964
  ΑΘΗΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
  ΕΡΩΤΙΚΑ
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Reply
 12. Fotini
  Fotini at |

  Γεια σας!
  Δεν ξέρω αν σας το έχουν πει, αλλά η Ετήσια Ανάλυση του 2019 για όλα τα ζώδια δεν έχει ξαναγίνει. Όσον αφορά τον Κριό σας διαβεβαιώνω ότι βλέπω την ζωή μου διαβάζοντας. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος που επιλέξατε να δώσετε εικόνα για το 2019. Ουρανός στον Κριό από 2010 μετάβαση στον Ταύρο κλπ κλπ.
  Πρέπει να δώσετε μια συνέχεια όμως με το 2020

  Άψογη ανάλυση
  Αναμένω νέα σας

  Reply

Leave a Reply