Κριός


26  Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου  Κριός

από την Λίλιαν Σίμου


Κριός και Αφροδίτη στον Ζυγό (ως την 20η Νοεμβρίου)

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε ένθερμοι, ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε από τους άλλους. Στηρίξτε την ζωή σας με συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές στις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

————————————

Κριός και ανάδρομος Ερμής (15 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου)

Σας ταιριάζει μία καλή και λογική προοπτική. Για τον λόγο αυτό, τα οικονομικά θα ήταν για σας μία βοήθεια. Αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήστε σταθερά, παρά προσκολλάστε σε μία φοβία, ή άρνηση. Μην βασίζεστε στο τι θα σας προσφέρουν, είναι λανθασμένη τακτική. Δύσκολα επίσης θα βγείτε κερδισμένοι από επενδύσεις. Αντίθετα, αν σας χρωστούν χρήματα, τότε θα είστε σε θέση να τα διεκδικήσετε και να μπορέσετε να πάρετε ένα ποσόν πίσω. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όμως, να μην έρθει η βοήθεια που περιμένατε, κάπου θα ξεγελαστείτε ή θα έχετε κάνει λανθασμένους υπολογισμούς.

Μετά τις 28 του μήνα, μία νομική υπόθεση κλείνει, αλλά μην ανοίγετε νέα νομικά θέματα. Οι διεκδικήσεις δεν σας ωφελούν αυτή την εποχή. Με ένα σύντροφο, μπορεί να μην αισθάνεστε μεγάλη σιγουριά τώρα και να αμφισβητείτε την παρουσία του στη ζωή σας. Και εδώ, ο χρόνος θα αποδείξει αν αξίζει ή όχι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τελικές αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις.

————————————–

Κριός και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση.

Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα αφομοιωθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους.

Λόγω του ότι η αυτονομία είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε.

Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε σε βάρος της ηρεμίας της ψυχής.

Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας,  μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

————————————–

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 

Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 2020

Για τις επιρροές της ενημερωθείτε στο σχετικό άρθρο 

και στο άρθρο των ΚΑΡΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ του ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΑΡΗ για κάθε ζώδιο

—————————————-

Κριός και Άρης στον Κριό (ως 7 Ιανουαρίου 2021)

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση  ή μία επιχείρηση, μπορεί να συνδεθούν άμεσα με την προοπτική καριέρας.

– Ας αποφύγετε την υπερεκτίμηση δυνάμεων και την παρόρμηση όταν επιδιώκουν να σας χειραγωγήσουν. Είναι πιθανό να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Οι νομικές αντιπαραθέσεις οξύνονται και χρειάζεται εγρήγορση. Οι σχέσεις δέχονται προκλήσεις.

——————————————-

 

22 Σχόλια

 1. eleni
  eleni at |

  ελενη 18/4/70 κατανοηση του χωρισμου μου 24/12/73
  με την πανσεληνο αυτη,
  ειναι οριστικος.?
  ερχεται αλλη γνωριμια?
  ευχαριστω εκ των πρωτερον/

  Reply
 2. elli
  elli at |

  Ελένη 01/04/70 εξέλιξη γάμου με 09/08/1965
  ευχαριστώ!!!

  Reply
 3. Elena 78
  Elena 78 at |

  Καλησπέρα κριος 30/3 με ταυρο στις 16 μοίρες Σελήνη στον τοξότη στις 20 Αφροδίτη και έρμη στον κριο στις 25 και Άρη στον καρκίνο () στις 26
  Σας παρακαλώ πείτε τι θα κάνω επαγγελματικα κ ερωτικά.
  Τα πράγματα κ στους 2 τομείς είναι άνω κάτω.
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
 4. ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΑΝΔΡΕΑΣ at |

  Καλημερα ειμαι ο Ανδρεας 15/4/1998 ωρα 11.10 το βραδυ.Στις 26/6 δινω εξετασεις στην αρμονια θα τα καταφερω;Εχω πολυ αγχος και οταν δινω εξετασεις με μπλοκαρει!Ευχαριστω εκ των προτερων Λιλιαν

  Reply
 5. Ανδρεας-Παναγιωτης
  Ανδρεας-Παναγιωτης at |

  Σε ευχαριστω πολύ Λιλιαν και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα θα σου ξαναγραψω!!!!

  Reply
 6. ΑΝΝΙΤΑ
  ΑΝΝΙΤΑ at |

  Καλησπέρα σας κυριά Λίλιαν Σίμου, έχω γεννηθεί 22/03/1981 και ώρα 09:00 π.μ Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σε επαγγελματικά αλλά και κάτι καινούργιο με προοπτική στα ερωτικά. Αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ δύσκολα με πολλά εμπόδια και στασιμότητα μεγάλη!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 7. Αννίτα
  Αννίτα at |

  Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

  Reply
 8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΑ at |

  Καλή σας μέρα…πώς θα μπορούσα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σας μέσω skype?? σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Christoforos Vasma
  Christoforos Vasma at |

  Εκπληκτική,όσα γράφετε τα βρίσκω συνεχώς μπροστά μου.Δηλώνω ενθουσιασμένος!!!

  Reply
 10. Βασιλική
  Βασιλική at |

  Έχω γεννηθεί 29/03/79 κοντά στις 09.00 το πρωι. Θα ήθελα να μάθω πως θα εξεληχθεί η υγεία μου. Ηταν μια δύσκολη χρονιά, πάνω και κάτω, σωματικά και ψυχικά.

  Σας ευχαριστώ
  Βασιλική
  Κύπρος

  Reply
 11. ΣΑΒΒΑΣ
  ΣΑΒΒΑΣ at |

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 16/4/1964
  ΑΘΗΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
  ΕΡΩΤΙΚΑ
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Reply
 12. Fotini
  Fotini at |

  Γεια σας!
  Δεν ξέρω αν σας το έχουν πει, αλλά η Ετήσια Ανάλυση του 2019 για όλα τα ζώδια δεν έχει ξαναγίνει. Όσον αφορά τον Κριό σας διαβεβαιώνω ότι βλέπω την ζωή μου διαβάζοντας. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος που επιλέξατε να δώσετε εικόνα για το 2019. Ουρανός στον Κριό από 2010 μετάβαση στον Ταύρο κλπ κλπ.
  Πρέπει να δώσετε μια συνέχεια όμως με το 2020

  Άψογη ανάλυση
  Αναμένω νέα σας

  Reply

Leave a Reply