Ιχθείς

 

15 – 22 Ιουλίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Ιχθείς  και έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω

Με την έκλειψη να έχει θετική όψη προς το ζώδιό σας αφού ενισχύει την κοινωνική σας εικόνα και γειώνει τους στόχους, θα έχετε αλλαγή στάσης, εκπλήττοντας τους γύρω σας. Αλλά παράλληλα, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια του μέλλοντος.

Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Θα είναι απαραίτητο να κάνετε σοβαρά σχέδια για τις δραστηριότητές σας.

Κάποια ζητήματα δεν είχαν καλά αποτελέσματα τους προηγούμενους μήνες.  Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης. Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας.

Οι φίλοι θα σας εντυπωσιάσουν ή θα σας εκπλήξουν. Δεν θα είναι πάντα ευχάριστη η συμπεριφορά τους. Όσοι δεν μείνουν κοντά σας τώρα, δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, σταματούν.

————————————————————-

Ιχθείς και Αφροδίτη στον Καρκίνο (ως 27 Ιουλίου)

Νέες συγκινήσεις και νέες δημιουργικές ιδέες φέρνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν οικεία σας πρόσωπα ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις. Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ξαφνικές κατακτήσεις στην αισθηματική σας ζωή.

 Κάθε ξεκίνημα συναισθηματικό, δεν είναι σίγουρο πως θα έχει διάρκεια. Η ρήξη ελλοχεύει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους, σε ένα συλλογικό περιβάλλον.

Κάποιες φιλίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν αναθεώρηση. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.  

—————————————————————–

Ιχθείς και Άρης στον Λέοντα (ως 17 Αυγούστου)

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, μπορεί να προκύψει μία ευαισθησία  και θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία.

Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξετε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες.

Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, ξεκινήσατε πολλά θέματα παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο.

 Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί πιθανόν. Μπορείτε να διαχειριστείτε ευέλικτα την ένταση και να βγείτε ωφελημένοι τελικά, αφού οι θετικές γωνίες του Άρη, θα σας στηρίξουν με λύσεις την κατάλληλη εποχή.

——————————————————————-

Ιχθείς και έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Σαν ζώδιο του Νερού, η έκλειψη σας παρέχει ευκαιρίες. Θα πρέπει να εστιάσετε κυρίως σε αλλαγές που έχουν να ξεκαθαρίσουν ένα στείρο παρελθόν δίχως στόχους και όνειρα. Κάτι νέο προστίθεται στη ζωή σας για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι.

Όμως πρέπει να σταματήσουν κάποιες κοινωνικές επιρροές του παρελθόντος, χειριστικές και με σκοτεινά κίνητρα. Αυτές οι επιρροές έπαιξαν ρόλο στο να γίνει περιοριστεί η χαρά και η ανάπτυξη του έργου σας.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση,  καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο, με μικρές εκπλήξεις και απτές αποδείξεις της αγάπης σας.

Κάποιες συνεργασίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν ανάλυση ως προς την απόδοση και τα οφέλη τους. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.  

Το δώρο της έκλειψης:

Υλοποίηση ονείρων, διάκριση σε επιλογές και απομάκρυνση από τοξικούς ανθρώπους.

———————————————————————-

28 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply
 9. victoria
  victoria at |

  Καλή μου Λίλιαν είμαι γεννημένη στις 18/03/1964και ώρα 12.20 αυτά που εχω στο μυαλό μου να κάνω ,εργασιες στο σπιτι,φροντιδα της υγείας μου θα πραγματοποιηθουν έως το τελος καλοκαιριου;Το φθινοπωρο θα παω σχοειο να τελειωσω τη Γ’ Λυκειου θα τα καταφέρω;Ευχαριστώ πού εκ των προτέρων!!!

  Reply
 10. Χαρα
  Χαρα at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  Είμαι Ιχθύς γεννημένη 18.03.1982 ώρα 13.20 ,ωροσκόπος καρκίνος.Αναρωτιεμαι μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί όλοι μου λένε ότι ενώ θα έπρεπε να είμαι πολύ ευαίσθητη και ρομαντική είμαι δυναμική και όπως λένε «survivor».Εξηγηται αυτό από άλλους πλανήτες?

  Reply
 11. viktoria
  viktoria at |

  Αγαπητη Λιλιαν, τωρα που σιγα σιγα ,φευγει το καλοκαιρακι(οχι ακομα)και ολα τα κακα που εγιναν θα ηθελα να μου πεις πως θα ειναι το φθινωπορο απο αποψη οικονομικων και απο δημιουργηκοτητα .Εχω γεννηθει στις 18/03/1964, ωρα 12.20 στην Αθηνα,εχω ωροσκοπο καρκινο.Σ’ ευχαριστω πολυ!!!

  Reply
 12. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ
  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ at |

  καλησπερα σας.παρακλω θα ηθελα να μου πετε,αν οτι ισχυει για τους πλανητες στο γενεθλιο χαρτη ,ι{προβλεψεις κτλ},ισχυει και για τον προοδευμενο,η τονχαρτη ηλιακης επιστοφης.. Δηλαδη ,εγω στους αλλους χαρτες εχω ωροσκοπο τοξοτη. με επηρεαζει ο διας; Σας ευχαριστω!

  Reply
 13. μιχαλης
  μιχαλης at |

  Καλημερα Λιλιαν ,ονομαζομαι Μιχαλης και ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο διδυμο.Θελω να ρωτησω αν θα βρω δουλεια μιας και ειμαι ανεργος εδω και ενα χρονο.Ευχαριστω πολυ.

  Reply

Leave a Reply