Ιχθείς

 

  25 – 31 Ιανουαρίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Ιχθείς και Πανσέληνος στον Λέοντα

Για σας η Πανσέληνος είναι σημαντική, για να δώσετε νέα αξία στην καθημερινότητά σας. Πρέπει να λάμψετε με την παρουσία σας στον εργασιακό τομέα και να ακολουθήσετε μία συνεπή τακτική.

Ωστόσο, για όλους, περισσότερο ή λιγότερο, το φως της Πανσελήνου, ωθεί να βάλετε τάξη σε ό,τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και περίπλοκες. Κατά συνέπεια, αισθάνεστε συχνά πως πνίγεστε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Τώρα θα κατανοήσετε την αξία κάποιων και σ’ αυτές θα βασιστείτε στο εξής. Θα δώσετε βαρύτητα σε εκείνο που ξεχωρίζει και σας εκφράζει. Κάποιες γνωριμίες από το κοινωνικό περιβάλλον διακρίνονται για την ποιότητά τους και σας στηρίζουν. Χαρείτε την παρουσία τους και αντλήστε δύναμη από αυτές!

Αυτή την εποχή θα είστε δημιουργικοί, περισσότερο εμπνευσμένοι και ρομαντικοί. Παράλληλα οραματίζεστε στόχους και ταξιδεύετε νοερά μέσα από αυτούς.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές επιλογές. Αλλά είναι η ώρα ενός σχεδιασμού, για κάποιο όνειρο. Θα έχετε την συγκρότηση σταδιακά για την υλοποίησή του.

——————————-

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Η κοινωνική ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα στηρίξουν τον προσωπικό σας αγώνα. Οι γνωριμίες αυτές θα γίνουν αιτία να είστε συχνά σε εγρήγορση και να οργανωθείτε καλύτερα. Αν έχετε μία κατάρτιση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις γνώσεις. Αν όχι, ενδέχεται να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μία επιπλέον εκπαίδευση. Ξεκαθαρίζοντας με κάποιες νομικές υποθέσεις, οι επαγγελματικές προοπτικές αναπτύσσονται καλύτερα. Στόχοι σας ωθούν να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, συγκεκριμένοι και να υλοποιήσετε τα όνειρα που έχουν υπόσταση και άμεση προώθηση.

Στην αισθηματική σας ζωή, ερωτικό ενδιαφέρον προκύπτει από ένα φιλικό πρόσωπο, καθώς φαίνεστε γοητευτικοί. Μία έντονη σχέση μπορεί να δημιουργηθεί, αλλά θα σας είναι δύσκολο να διευκρινίσετε αν σας ενδιαφέρει ως προοπτική ή παραμένει στα πλαίσια της ερωτικής φιλίας.

——————————-

Ιχθείς και Αφροδίτη στον Αιγόκερω (ως 1η Φεβρουαρίου)

Η θέση της Αφροδίτης σας προσφέρει πρακτική πλευρά σε ό,τι οραματίζεστε για το μέλλον, Κατά συνέπεια, ίσως είναι η ώρα της υλοποίησης, αν και θα πρέπει να μελετήσετε λεπτομέρειες σε πρώτο επίπεδο. Μετά, θα διαπιστώσετε πότε είναι η κατάλληλη ώρα για δράση. Σίγουρα δεν είναι άμεση…

Στην επαγγελματική σας ζωή, θα σας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, προκειμένου να βρείτε συμπαράσταση και να οδηγηθείτε σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Ή να στηρίξουν κάποιοι γνωστοί και φίλοι, το έργο σας. Θα αρέσετε και θα είστε πειστικοί.

Στην αισθηματική σας ζωή, μην εκλογικεύετε τόσο πολύ το συναίσθημα. Έχετε γοητεία, αρέσετε, αλλά χρειάζεται και περισσότερο ρομαντικό στοιχείο στη ζωή σας.

——————————–

Ιχθείς και Άρης στον Ταύρο (ως την 3η Μαρτίου)

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και αυτό είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάτω από ένταση και εκνευρισμό. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά. Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργοί, η περίοδος αυτή θα δώσει μορφή στο έργο σας, καθώς θα μπορείτε να το αποδώσετε μέσω της τέχνης σας. Αν είστε λίγο άτολμοι στην επικοινωνία, δοκιμάστε να έχετε περισσότερες επαφές και να συναντήσετε άτομα που θα θέλατε, αλλά δεν αποφασίζατε ως τώρα. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε επιθετικοί ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι. Η χρήση των μηχανών ή μηχανημάτων μπορεί να σας κουράζει, αλλά αυτό το διάστημα έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε.

——————————–

36 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
  1. Κατερίνα Μωραΐτη
   Κατερίνα Μωραΐτη at |

   Κα Σίμου παίρνω κι εγώ το θάρρος να σας ρωτήσω αν από εδώ και πέρα θα είναι λίγο καλύτερο το διάστημα και πότε περίπου γιατί οι ψυχολογικές ταλαιπωρίες με έχουν γονατίσει. Έχασα την μητέρα μου στις 22/1/2020 μετά από 7μηνη μάχη με τον καρκίνο. Ήμουν πολύ δεμένη και υπέφερα. Τώρα έχω κάπως αρχίσει να το αποδέχομαι… εντωμεταξύ έχω και εγώ πρόβλημα υγείας, αδενωμα στο επινεφριδιο και έπρεπε να κάνω την αφαίρεση του από πέρσι αλλά εμφανίστηκε το θέμα της μητέρας μου. Τώρα έχω άρνηση για τα νοσοκομεία. Καταλαβαίνετε τους λόγους… Κατερίνα-21/2/1967 – 22:45 το βράδυ. Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.

   Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply
 9. victoria
  victoria at |

  Καλή μου Λίλιαν είμαι γεννημένη στις 18/03/1964και ώρα 12.20 αυτά που εχω στο μυαλό μου να κάνω ,εργασιες στο σπιτι,φροντιδα της υγείας μου θα πραγματοποιηθουν έως το τελος καλοκαιριου;Το φθινοπωρο θα παω σχοειο να τελειωσω τη Γ’ Λυκειου θα τα καταφέρω;Ευχαριστώ πού εκ των προτέρων!!!

  Reply
 10. Χαρα
  Χαρα at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  Είμαι Ιχθύς γεννημένη 18.03.1982 ώρα 13.20 ,ωροσκόπος καρκίνος.Αναρωτιεμαι μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί όλοι μου λένε ότι ενώ θα έπρεπε να είμαι πολύ ευαίσθητη και ρομαντική είμαι δυναμική και όπως λένε “survivor”.Εξηγηται αυτό από άλλους πλανήτες?

  Reply
 11. viktoria
  viktoria at |

  Αγαπητη Λιλιαν, τωρα που σιγα σιγα ,φευγει το καλοκαιρακι(οχι ακομα)και ολα τα κακα που εγιναν θα ηθελα να μου πεις πως θα ειναι το φθινωπορο απο αποψη οικονομικων και απο δημιουργηκοτητα .Εχω γεννηθει στις 18/03/1964, ωρα 12.20 στην Αθηνα,εχω ωροσκοπο καρκινο.Σ’ ευχαριστω πολυ!!!

  Reply
 12. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ
  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ at |

  καλησπερα σας.παρακλω θα ηθελα να μου πετε,αν οτι ισχυει για τους πλανητες στο γενεθλιο χαρτη ,ι{προβλεψεις κτλ},ισχυει και για τον προοδευμενο,η τονχαρτη ηλιακης επιστοφης.. Δηλαδη ,εγω στους αλλους χαρτες εχω ωροσκοπο τοξοτη. με επηρεαζει ο διας; Σας ευχαριστω!

  Reply
 13. μιχαλης
  μιχαλης at |

  Καλημερα Λιλιαν ,ονομαζομαι Μιχαλης και ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο διδυμο.Θελω να ρωτησω αν θα βρω δουλεια μιας και ειμαι ανεργος εδω και ενα χρονο.Ευχαριστω πολυ.

  Reply
 14. Μαρία Γαβριήλ
  Μαρία Γαβριήλ at |

  Κα Λίλιαν
  Το όνομα μου είναι Μαρία έχω γεννηθεί στις 11.03.1976 στις 10.30 πμ . Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην ζωή μου. Εργάζομαι αυτό το διάστημα αλλά στα προσωπικά μου δυστυχώς τίποτα δεν προχωρεί όπως θέλω. Κάνω κάτι λάθος; Σας ευχαριστώ

  Reply
 15. Ειρήνη
  Ειρήνη at |

  Καλησπέρα σας! Έχω γεννηθεί10.03.90 ώρα. 15.10 στον Βόλο! Θα μπορούσατε να μου πείτε τα επαγγελματικά μου πότε θα καλυτερευσουν? Ευχαριστώ εκ των προταιρων!

  Reply
 16. Μυρτώ
  Μυρτώ at |

  Καλησπέρα με λένε Μυρτώ και γεννήθηκα 6 3 82 ώρα 00:20… Θα ήθελα να μάθω γενικά πράγματα για τον αστρολογικό μου χάρτη καθώς κ πως προβλέπονται τα επαγγελματικά για το 2020..Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων.

  Reply

Leave a Reply