Ιχθείς

 

26 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου Ιχθείς

από την Λίλιαν Σίμου


Ιχθείς  και Αφροδίτη στον Ζυγό (ως 23 Οκτωβρίου)

Δεν είναι εύκολο για σας να αγαπήσετε ένα στόχο ή έναν άνθρωπο, επιτρέποντας στην σπίθα της ψυχής να σας επηρεάζει. Ωστόσο, αυτή η εποχή σας προκαλεί να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας. Δεν βοηθά η χρονοβόρα επιφύλαξη για κάθε σας σχέδιο. Καθώς εσωτερικά, νιώθετε την ανάγκη μίας μεγάλης αλλαγής σε συναίσθημα και διασφάλιση, αποφασίστε τελικά πώς θα χειριστείτε την δυναμική της εποχής. Συναισθήματα και συγκινήσεις αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο πάθος και σας φέρνουν κοντά σε προοπτικές που δεν μπορούν να περιμένουν!

Ακολουθήστε το ένστικτό σας, κάνετε μία νέα αρχή, δώστε χώρο στον σπόρο της δημιουργίας. Αν αγαπάτε κάποιο άτομο και έχει επέλθει η ανία στη ζωή σας, τότε θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή. Προσοχή και σύνεση, σε κάθε επένδυση. Γιατί η εποχή αυτή δεν βοηθά στις ριψοκίνδυνες επιλογές.


Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Για σας, η ζωή κυλά με τον αισθησιασμό που ταιριάζει στις ανάγκες του ζωδίου σας και ο συνδυασμός έρχεται να εντείνει το πάθος.

Μπορεί να θελήσετε να καλύψετε άμεσα κενά της αγάπης.

 Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε σύντροφο, θα υπάρχει μία έντονη μαγνητική έλξη γύρω σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βιωθεί η ένταση του συγκίνησης.

Παράλληλα όμως, θα υπάρχει κρίση αξιών και θα ήταν καλό να μην απορροφήσετε μόνο από την ικανοποίηση του ενστίκτου.

Αποφύγετε να κρίνετε τον σύντροφό σας μόνο από την πληρότητα που σας προσφέρει στον τομέα αυτό, καθώς θα μειωθεί η συναισθηματική κάλυψη και η ασφάλεια που αναζητάτε.

Θα ήταν συνετό επίσης, να μην χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για ιδιοτελείς σκοπούς. Τώρα, πρέπει να δείτε τι σας ωφελεί και να θέσετε ως σημείο αναφοράς τις αξίες σας.


ΙΧθείς και ανάδρομος Ερμής ως 2 Οκτωβρίου

Σας ταιριάζει μία καλή και λογική προοπτική. Για τον λόγο αυτό, τα οικονομικά θα ήταν για σας μία βοήθεια. Αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να προσπαθήστε σταθερά, καθώς προσκολλάστε σε μία φοβία, ή ένα άγχος για τη διασφάλισή σας.

Μην βασίζεστε στο τι θα σας προσφέρουν, είναι λανθασμένη τακτική.

Δύσκολα επίσης θα βγείτε κερδισμένοι από επενδύσεις. Αντίθετα, αν σας χρωστούν χρήματα, τότε θα είστε σε θέση να τα διεκδικήσετε και να μπορέσετε να πάρετε ένα ποσόν πίσω. Προσέχετε τα δάνεια ή κάνετε ρυθμίσεις προς όφελός σας.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όμως, να μην έρθει η βοήθεια που περιμένατε, κάπου θα ξεγελαστείτε ή θα έχετε κάνει λανθασμένους υπολογισμούς. Για τον λόγο αυτό, συμφωνίες οικονομικές ειδικά αυτή την εποχή, ας αποφεύγονται.

Αναθεωρήστε όμως τις αξίες και αξιολογήστε εκείνους που ξέρουν να στέκονται πλάι σας ουσιαστικά, ανανεώνοντας τη ζωή σας και την ίδια σας την ύπαρξη.

Όταν θα είναι στη Παρθένο

Η ζωή σας είναι λίγο περίπλοκη και είναι αυτό λόγος για να μην είστε ευχαριστημένοι. Κρίνετε διαρκώς όσα άτομα έχετε απέναντί σας, καθώς και τις διεκδικήσεις που ασκούν προς εσάς. Αλλά να ξέρετε πως κι εσείς δημιουργείτε λανθασμένη εντύπωση με τις κινήσεις σας. Τα λόγια σας δεν είναι σαφή και η εικόνα της ζωής σας είναι μπερδεμένη. Οι συνεργασίες δύσκολα θα ευοδώσουν αυτό το διάστημα, αρκετά επισφαλείς ως προς τη θέση σας και ίσως θα είναι απαραίτητο να έρθετε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και μπορούν να σας συμβουλεύσουν με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον λόγο αυτό, μην διογκώνετε τα προβλήματα, μην δίνετε μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι δεν είναι σαφές και προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τις σχέσεις. Θα κρίνετε καλύτερα. Μην υιοθετείτε την κριτική του καθενός.


Ιχθείς και Άρης στους Διδύμους (ως 25 Μαρτίου 2023)

Βασικό σας ενδιαφέρον είναι το σπίτι και η οικογένεια αυτή την εποχή. Σας απασχολούν ιδιαίτερα και δραστηριοποιείστε μέσω αυτών. Οι συναντήσεις και οι συναλλαγές για οικογενειακές υποθέσεις,  επιβαρύνουν το πρόγραμμά σας και ίσως υπάρξουν περίπλοκες καταστάσεις με τις δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα..

Τακτοποιείτε τις εργασίες που έχετε να κάνετε και θέσετε ψύχραιμα και μεθοδικά τα όρια, για να τις διεκπεραιώσετε στον σωστό χρόνο.

Καθώς αναλώνεστε σε πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα, μπορεί να δυσκολευτείτε να τις προωθήσετε. Χαλαρώστε και ακολουθείτε με σειρά τις προτεραιότητες.

Αποφύγετε αυτή την εποχή τις διενέξεις, γιατί θα είναι αρκετά δύσκολο να εστιάσετε στα σοβαρά και ουσιαστικά θέματα. Προκλήσεις για αντιπαράθεση με τους οικείους, θα σας πικράνουν. Ας τις αποφύγετε.

Η ανταλλαγή απόψεων βοηθά να βρείτε τις σωστές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Αναζητάτε έναν όμορφο και ρομαντικό προορισμό, όπου θα βρεθείτε εσείς και  το ταίρι σας για τις μελλοντικές αποδράσεις του καλοκαιριού.

Ίσως χρειαστεί να κάνετε επισκευές σε ένα ακίνητο, αλλά οι επιδιορθώσεις πρέπει να γίνουν με σύνεση.


46 Responses

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
  1. Κατερίνα Μωραΐτη
   Κατερίνα Μωραΐτη at |

   Κα Σίμου παίρνω κι εγώ το θάρρος να σας ρωτήσω αν από εδώ και πέρα θα είναι λίγο καλύτερο το διάστημα και πότε περίπου γιατί οι ψυχολογικές ταλαιπωρίες με έχουν γονατίσει. Έχασα την μητέρα μου στις 22/1/2020 μετά από 7μηνη μάχη με τον καρκίνο. Ήμουν πολύ δεμένη και υπέφερα. Τώρα έχω κάπως αρχίσει να το αποδέχομαι… εντωμεταξύ έχω και εγώ πρόβλημα υγείας, αδενωμα στο επινεφριδιο και έπρεπε να κάνω την αφαίρεση του από πέρσι αλλά εμφανίστηκε το θέμα της μητέρας μου. Τώρα έχω άρνηση για τα νοσοκομεία. Καταλαβαίνετε τους λόγους… Κατερίνα-21/2/1967 – 22:45 το βράδυ. Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας.

   Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply
 9. victoria
  victoria at |

  Καλή μου Λίλιαν είμαι γεννημένη στις 18/03/1964και ώρα 12.20 αυτά που εχω στο μυαλό μου να κάνω ,εργασιες στο σπιτι,φροντιδα της υγείας μου θα πραγματοποιηθουν έως το τελος καλοκαιριου;Το φθινοπωρο θα παω σχοειο να τελειωσω τη Γ’ Λυκειου θα τα καταφέρω;Ευχαριστώ πού εκ των προτέρων!!!

  Reply
 10. Χαρα
  Χαρα at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  Είμαι Ιχθύς γεννημένη 18.03.1982 ώρα 13.20 ,ωροσκόπος καρκίνος.Αναρωτιεμαι μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί όλοι μου λένε ότι ενώ θα έπρεπε να είμαι πολύ ευαίσθητη και ρομαντική είμαι δυναμική και όπως λένε “survivor”.Εξηγηται αυτό από άλλους πλανήτες?

  Reply
 11. viktoria
  viktoria at |

  Αγαπητη Λιλιαν, τωρα που σιγα σιγα ,φευγει το καλοκαιρακι(οχι ακομα)και ολα τα κακα που εγιναν θα ηθελα να μου πεις πως θα ειναι το φθινωπορο απο αποψη οικονομικων και απο δημιουργηκοτητα .Εχω γεννηθει στις 18/03/1964, ωρα 12.20 στην Αθηνα,εχω ωροσκοπο καρκινο.Σ’ ευχαριστω πολυ!!!

  Reply
 12. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ
  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ at |

  καλησπερα σας.παρακλω θα ηθελα να μου πετε,αν οτι ισχυει για τους πλανητες στο γενεθλιο χαρτη ,ι{προβλεψεις κτλ},ισχυει και για τον προοδευμενο,η τονχαρτη ηλιακης επιστοφης.. Δηλαδη ,εγω στους αλλους χαρτες εχω ωροσκοπο τοξοτη. με επηρεαζει ο διας; Σας ευχαριστω!

  Reply
 13. μιχαλης
  μιχαλης at |

  Καλημερα Λιλιαν ,ονομαζομαι Μιχαλης και ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο διδυμο.Θελω να ρωτησω αν θα βρω δουλεια μιας και ειμαι ανεργος εδω και ενα χρονο.Ευχαριστω πολυ.

  Reply
 14. Μαρία Γαβριήλ
  Μαρία Γαβριήλ at |

  Κα Λίλιαν
  Το όνομα μου είναι Μαρία έχω γεννηθεί στις 11.03.1976 στις 10.30 πμ . Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην ζωή μου. Εργάζομαι αυτό το διάστημα αλλά στα προσωπικά μου δυστυχώς τίποτα δεν προχωρεί όπως θέλω. Κάνω κάτι λάθος; Σας ευχαριστώ

  Reply
 15. Ειρήνη
  Ειρήνη at |

  Καλησπέρα σας! Έχω γεννηθεί10.03.90 ώρα. 15.10 στον Βόλο! Θα μπορούσατε να μου πείτε τα επαγγελματικά μου πότε θα καλυτερευσουν? Ευχαριστώ εκ των προταιρων!

  Reply
 16. Μυρτώ
  Μυρτώ at |

  Καλησπέρα με λένε Μυρτώ και γεννήθηκα 6 3 82 ώρα 00:20… Θα ήθελα να μάθω γενικά πράγματα για τον αστρολογικό μου χάρτη καθώς κ πως προβλέπονται τα επαγγελματικά για το 2020..Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων.

  Reply
 17. ΒΙΚΤΩΡΙΑ
  ΒΙΚΤΩΡΙΑ at |

  Κα Σίμου καλή χρονιά,έχω γεννηθεί 18/3/1964 με ωροσκόπο καρκίνο θα ήθελα να σας ρωτήσω πως θα είναιν τα επαγγελματικά και οικονομικά μου αυτή τη χρονιά.

  Reply
 18. Σπύρος
  Σπύρος at |

  Καλησπέρα ονομάζομαι Σπύρος γεννημένος 10 03 1978 είμαι άνεργος πολύ καιρό θα βρω δουλειά σταθερή με μέλλον? Σας ευχαριστώ πολύ έκτον προτέρων!!!

  Reply
 19. ΒΙΚΤΩΡΙΑ
  ΒΙΚΤΩΡΙΑ at |

  Καλό βράδυ,έχω γεννηθεί 18/03/1964 με ωροσκόπο καρκίνο πώς θα π΄νε τα οικονομικά μου φ΄΄ετος

  Reply
 20. ΒΙΚΤΩΡΙΑ
  ΒΙΚΤΩΡΙΑ at |

  Καλησπέρα ύστερα από 10 πολύ δύσκολα χρόνια θα έρθει άνοιξη στην ψυχήμου?Είμαι γεννημένη στις 18/03/1964 και ο ωροσκόπος μου είναι καρκίνος,Ευχαριστώ

  Reply
 21. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
  ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ at |

  Καλησπερα σας,εχω γεννηθεί 16/2/1972 και πιθανότατα ώρα 08.30 .Κάνω λάθος που νιώθω σαν Ιχθύς παρά σας Υδροχόος,κάτι που επβεβαιωνεται συνήθως μέσα από προβλέψεις ή τα γενικά χαρακτηριστικά του ζωδίου των Ιχθύων;;Επίσης τι κόστος έχει μία προσωπική συνεδρία ;;

  Reply

Leave a Reply