Ιχθείς

 

 18 – 25 Φεβρουαρίου Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Ιχθείς και Πανσέληνος στην Παρθένο

Η Πανσέληνος είναι απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί να ενδιαφερθείτε για κάθε συνεργασία ή σχέση. Εξετάζετε τα θεμέλια και διορθώνετε λεπτομέρειες.

Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν.

Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, μέσα από μία νέα αρχή μεταξύ σας, είτε τελικά θα κουράσει…

Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία συμφωνία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση.

Ο Ερμής, κυβερνήτης της Πανσελήνου, παραμένει στο ζώδιό σας για ένα δίμηνο περίπου. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και την έμπνευσή σας.

——————————————————————————-

Ιχθείς και Άρης στον Ταύρο (ως την 31η Μαρτίου)

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και αυτό είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάτω από ένταση και εκνευρισμό. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά. Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργοί, η περίοδος αυτή θα δώσει μορφή στο έργο σας, καθώς θα μπορείτε να το αποδώσετε μέσω της τέχνης σας. Αν είστε λίγο άτολμοι στην επικοινωνία, δοκιμάστε να έχετε περισσότερες επαφές και να συναντήσετε άτομα που θα θέλατε, αλλά δεν αποφασίζατε ως τώρα. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε επιθετικοί ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι. Η χρήση των μηχανών ή μηχανημάτων μπορεί να σας κουράζει, αλλά αυτό το διάστημα έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε.

——————————————————————————–

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Αρκετά εσωστρεφείς από την ίδια σας την φύση, έχετε ακόμη ένα λόγο να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη φωτίζει τις βαθύτερες ανησυχίες και τα απραγματοποίητα όνειρα. Σας δίνει το έναυσμα να εμπνευστείτε και να αποφασίσετε να βγάλετε ένα έργο αρκετά δημιουργικό, αν είστε καλλιτέχνες, κυρίως μουσικοί ή συγγραφείς. Μάλιστα, θα είναι μία πρωτότυπη έκφραση και θα τραβήξει το ενδιαφέρον αργότερα του κοινού που θα σας θαυμάσει. Αν έχετε κάποια κρυφά όνειρα και μυστικά, μπορεί να θελήσετε πλέον να τα αποκαλύψετε στους άλλους, εφ’όσον κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Απαιτείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, περισσότερα και πιο δημιουργικά έργα, απτά, μέσα από κίνητρα που θα σας ενθουσιάσουν. Προσοχή θα χρειαστείτε στην κοινωνική σας εικόνα, καθώς ενδέχεται να κάνετε απρόοπτα τις αλλαγές κι αυτό μπορεί να μειώσει την συμπάθεια προς το πρόσωπό σας.

Το κοινωνικό σας προφίλ εκτιμάται.

———————————————-————————————-

Ιχθείς και έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Η έκλειψη Σελήνης είναι βασικό σημείο αναφοράς προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να αναδιοργανώσετε τον χρόνο σας. Πρέπει να λάμψετε στον εργασιακό τομέα και να ακολουθήσετε μία συνεπή τακτική.

Ωστόσο, για όλους, περισσότερο ή λιγότερο, ωθεί να βάλετε τάξη σε ό,τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και περίπλοκες. Κατά συνέπεια, αισθάνεστε συχνά πως πνίγεστε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Τώρα θα κατανοήσετε την αξία συγκεκριμένων δεσμεύσεων και σ’ αυτές θα βασιστείτε στο εξής. Θα δώσετε βαρύτητα σε εκείνο που ξεχωρίζει και σας εκφράζει.

Μην αμελείτε όμως την υγεία σας. Μικρά προβλήματα μπορεί να διογκωθούν, ειδικά αν σας αγγίζει η επόμενη έκλειψη, σε δεκαπέντε ημέρες.

Αυτή την εποχή είστε δημιουργικοί, περισσότερο ανατρεπτικοί και ρομαντικοί. Παράλληλα οραματίζεστε στόχους και ταξιδεύετε νοερά μέσα από αυτούς.

Είναι η ώρα σχεδιασμού, για κάποιο όνειρο.

—————————————————————————————

Ιχθείς και έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Η έκλειψη σας ευνοεί αρκετά, προδιαθέτει για υλοποίηση στόχων. Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα στηρίξουν τα όνειρά σας, τα οικονομικά ή την εργασία σας. Προγραμματίστε σωστά, έχετε πρακτικές επιθυμίες, αναλυτική ικανότητα και καρποφορεί το έργο σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες επηρεάζουν θετικά, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να εξελίξετε τα όνειρά σας. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ούτως ώστε να λειτουργήσετε σωστά την περίοδο αυτή. Σχόλια και κριτική θα ενοχλούν, αλλά και θα ενοχλείστε κι εσείς.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη στην σχέση σας, ή νέες κατακτήσεις θα έρθουν, αν είστε μόνοι.

Το δώρο της έκλειψης:

Νέοι ορίζοντες για να νιώσετε ασφάλεια συναισθηματική και υλική.

————————————————————————————–

24 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply
 9. victoria
  victoria at |

  Καλή μου Λίλιαν είμαι γεννημένη στις 18/03/1964και ώρα 12.20 αυτά που εχω στο μυαλό μου να κάνω ,εργασιες στο σπιτι,φροντιδα της υγείας μου θα πραγματοποιηθουν έως το τελος καλοκαιριου;Το φθινοπωρο θα παω σχοειο να τελειωσω τη Γ’ Λυκειου θα τα καταφέρω;Ευχαριστώ πού εκ των προτέρων!!!

  Reply
 10. Χαρα
  Χαρα at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  Είμαι Ιχθύς γεννημένη 18.03.1982 ώρα 13.20 ,ωροσκόπος καρκίνος.Αναρωτιεμαι μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί όλοι μου λένε ότι ενώ θα έπρεπε να είμαι πολύ ευαίσθητη και ρομαντική είμαι δυναμική και όπως λένε «survivor».Εξηγηται αυτό από άλλους πλανήτες?

  Reply
 11. viktoria
  viktoria at |

  Αγαπητη Λιλιαν, τωρα που σιγα σιγα ,φευγει το καλοκαιρακι(οχι ακομα)και ολα τα κακα που εγιναν θα ηθελα να μου πεις πως θα ειναι το φθινωπορο απο αποψη οικονομικων και απο δημιουργηκοτητα .Εχω γεννηθει στις 18/03/1964, ωρα 12.20 στην Αθηνα,εχω ωροσκοπο καρκινο.Σ’ ευχαριστω πολυ!!!

  Reply
 12. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ
  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ at |

  καλησπερα σας.παρακλω θα ηθελα να μου πετε,αν οτι ισχυει για τους πλανητες στο γενεθλιο χαρτη ,ι{προβλεψεις κτλ},ισχυει και για τον προοδευμενο,η τονχαρτη ηλιακης επιστοφης.. Δηλαδη ,εγω στους αλλους χαρτες εχω ωροσκοπο τοξοτη. με επηρεαζει ο διας; Σας ευχαριστω!

  Reply

Leave a Reply