Ιχθείς

 

 15 -22 Οκτωβρίου  Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Μία ενδιαφέρουσα για σας περίοδος, αφού θα είστε σε θέση να χειριστείτε κατάλληλα την προσωπική σας λάμψη. Εκείνο που δεν πρέπει να περιμένετε, είναι η εξωτερίκευση των ιδεών σας. Προς το παρόν, θα ήταν καλό να επεξεργαστείτε την φιλοσοφία ζωής που έχετε. Ίσως μάλιστα βρεθείτε σε ένα χώρο πνευματικό ή ιδεολογικό, ή αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία σειρά μαθημάτων, κυρίως φιλοσοφικού περιεχομένου. Θα είναι δύσκολο να αποδώσετε λεκτικά ίσως, αλλά θα εισπράξετε πολλά μηνύματα, πολλές πρακτικές και λύσεις. Θα σας συνιστούσαμε να το εκμεταλλευτείτε. Αποφύγετε τον δογματισμό αν είστε σε μία ομάδα με κοινά ιδεώδη. Οργανωθείτε για να δείτε πιο πρακτικά τη ζωή και ίσως να ενδιαφερθείτε για την χαρά της απόλαυσης. Αναζητήστε ένα προσανατολισμό, μία πνευματική διάσταση της ζωής. Σεβαστείτε τον νόμο και την τάξη γύρω σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Η ωφέλεια θα είναι να ανοίξετε νοητικά προς νέες ή ξένες ιδέες. Εμπλουτίζεστε.

—-

ΙΧΘΕΙΣ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Για σας, η ζωή κυλά με τον αισθησιασμό που ταιριάζει στις ανάγκες του ζωδίου σας και ο συνδυασμός έρχεται να εντείνει το πάθος.

Μπορεί να θελήσετε να καλύψετε άμεσα κενά της αγάπης.  Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε σύντροφο, θα υπάρχει μία έντονη μαγνητική έλξη γύρω σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βιωθεί η ένταση του συγκίνησης.

Παράλληλα όμως, θα υπάρχει κρίση αξιών και θα ήταν καλό να μην απορροφήσετε μόνο από την ικανοποίηση του ενστίκτου.

Αποφύγετε να κρίνετε τον σύντροφό σας μόνο από την πληρότητα που σας προσφέρει στον τομέα αυτό, καθώς θα μειωθεί η συναισθηματική κάλυψη και η ασφάλεια που αναζητάτε.

Θα ήταν συνετό επίσης, να μην χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για ιδιοτελείς σκοπούς. Τώρα, πρέπει να δείτε τι σας ωφελεί και να θέσετε ως σημείο αναφοράς τις αξίες σας. Παλέψτε γι’ αυτές.

Ιχθείς και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στους Ιχθείς και τον Χείρωνα ξανά στο ζώδιο αυτό, είναι πιθανό να μπλέκετε ανάμεσα στη φαντασίωση και την πραγματικότητα, σε σημείο να μη μπορείτε να ενεργήσετε χωρίς να έχετε ένα τεχνητό υποστήριγμα, όπως το ποτό, ή τα αγχολυτικά χάπια. Η βοήθεια θα έρθει από μία πνευματική θεραπευτική μέθοδο, αλλά και ένα σημαντικό στόχο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Θα σας φέρει κοντά σε σημαντικούς ανθρώπους, ικανούς να σας στηρίξουν και να σας κάνουν να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την κρυμμένη δύναμη μέσα σας και να αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Αν και λιγότερο σταθεροί στην πορεία της ζωής σας, θα έχετε πείσμα και μία δυναμική αποφάσεων, που θα καθορίσουν το προσωπικό σας μονοπάτι για πολλά χρόνια. Καθαρίστε όμως κάθε σκοτεινή ή αρρωστημένη κατάσταση που σας επηρεάζει. Μην προσωποποιείτε κάθε πρόβλημα. Είναι στο χέρι σας να βγείτε νικητές!


Ιχθείς και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Εναρμονίζεται το ζώδιό σας με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και αφυπνίζει πάθος για γνώση, ιδανικά και πόθο για ανοιχτούς ορίζοντες. Κατά συνέπεια, θα έχετε περισσότερο πείσμα να ασχοληθείτε με αυτά. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο στον δογματισμό και σε «δασκάλους» ή εμπνευστές που έχουν φανατισμό. Θα επιδιώξουν να σας χειραγωγήσουν. Θα γοητεύετε ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σας ή θα γνωρίσετε θαυμαστές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Δεν αποκλείεται ένα ταξίδι ή μία εμπειρία με τον Νόμο, να σας μεταμορφώσει.

Ιχθείς  και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Αυτή την εποχή, ο Άρης αγγίζει τον χώρο του υποσυνειδήτου σας και ωθεί κρυμμένα μυστικά και απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, εχθρικές ενέργειες αποκαλύπτονται ξαφνικά στη ζωή σας.

Τίποτα όμως δεν γίνεται ανεξήγητα, καθώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών από το παρελθόν.

Κάποιες στιγμές κλείνεστε στον εαυτό σας επειδή αισθάνεστε ότι στην απομόνωση βρίσκετε την πραγματική ελευθερία. Ή μπορεί να αισθανθείτε το αντίθετο και να θέλετε να δραπετεύσετε από κάθε είδους περιορισμούς, να γκρεμίσετε τα τείχη και να ελευθερωθείτε. Θέλετε να ελευθερωθείτε απ’ τα μυστικά και βάρη, που σας προκαλούν άγχος, φόβο από ένα απροσδιόριστο λόγο. Η εσωτερική φιλοσοφία, η γιόγκα, εναλλακτικές μέθοδοι, μπορούν να βοηθήσουν.


Ιχθείς και Δίας στον Σκορπιό

Ο Δίας ευνοεί το ζώδιό σας και αυτό δημιουργεί μία δυναμική για σας. Ας επωφεληθείτε λοιπόν, ιδιαίτερα αν έχετε αδικηθεί. Η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, ανοίγει ορίζοντες και προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργία, νέα όνειρα.

Ενδυνάμωση λοιπόν, υγεία, ευεξία και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα δώρα για τη νέα αυτή περίοδο!

Μην αφήσετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε παραγωγικά. Η γνώση διευρύνεται και εστιάζεστε στην ουσία και στην λεπτομέρεια. Ίσως διαμορφώσετε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία.

Αλλαγές ή διαφορετικές αντιλήψεις θα προκαλέσουν οι ανατροπές στις δύσκολες περιόδους του Δία.

22 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply
 9. victoria
  victoria at |

  Καλή μου Λίλιαν είμαι γεννημένη στις 18/03/1964και ώρα 12.20 αυτά που εχω στο μυαλό μου να κάνω ,εργασιες στο σπιτι,φροντιδα της υγείας μου θα πραγματοποιηθουν έως το τελος καλοκαιριου;Το φθινοπωρο θα παω σχοειο να τελειωσω τη Γ’ Λυκειου θα τα καταφέρω;Ευχαριστώ πού εκ των προτέρων!!!

  Reply
 10. Χαρα
  Χαρα at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  Είμαι Ιχθύς γεννημένη 18.03.1982 ώρα 13.20 ,ωροσκόπος καρκίνος.Αναρωτιεμαι μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί όλοι μου λένε ότι ενώ θα έπρεπε να είμαι πολύ ευαίσθητη και ρομαντική είμαι δυναμική και όπως λένε «survivor».Εξηγηται αυτό από άλλους πλανήτες?

  Reply
 11. viktoria
  viktoria at |

  Αγαπητη Λιλιαν, τωρα που σιγα σιγα ,φευγει το καλοκαιρακι(οχι ακομα)και ολα τα κακα που εγιναν θα ηθελα να μου πεις πως θα ειναι το φθινωπορο απο αποψη οικονομικων και απο δημιουργηκοτητα .Εχω γεννηθει στις 18/03/1964, ωρα 12.20 στην Αθηνα,εχω ωροσκοπο καρκινο.Σ’ ευχαριστω πολυ!!!

  Reply

Leave a Reply