Ιχθείς

 

17 – 23 Δεκεμβρίου Ιχθείς
από την Λίλιαν Σίμου


Ευχάριστη η συγκυρία για σας, καθώς συντονίζεστε ωραία με το ρομαντικό συναίσθημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αισθάνεστε πάντα με τον ίδιο τρόπο, αφού οι συναισθηματικές σας διακυμάνσεις εντείνονται. Ωστόσο αυτές τις μέρες θα έχετε ζεστασιά, αγάπη, τρυφερές στιγμές και γενναιοδωρία καρδιάς!

Τώρα, ο ιδεαλισμός σας γίνεται αναμφισβήτητος και θα είστε γεμάτοι έμπνευση και ιδέες.  Αλλά μπορεί παράλληλα να σκέπτεστε τρόπους φυγής από τις πρακτικές ανάγκες και αυτό να σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας. Πρέπει να μείνετε γειωμένοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Βρείτε ένα προσωπικό σκοπό, μία αποστολή, αλλά με πρακτικές εφαρμογές.

———————————————————————————

Ιχθείς και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+ Μετά από μία δύσκολη περίοδο με ανασφάλεια και αβεβαιότητα, θα πρέπει η δραστηριότητά σας να αποσκοπεί σε πολύ συγκεκριμένα θέματα που γνωρίζετε να κάνετε καλά. Είστε μαχητές και μπορείτε να πιστέψετε στον στόχο αυτό. Να βασιστείτε στην βοήθεια ενός ανθρώπου σημαντικού, είτε λόγω οικονομικής ευχέρειας, είτε λόγω ψυχικής δύναμης. Θα φανεί πολύ χρήσιμος. Η προσφορά σας στο κοινωνικό περιβάλλον, συμπληρώνει κάποια κενά του παρελθόντος και επιδίδεστε εκεί με αφοσίωση, ίσως υπερβολική. Αισθάνεστε όμως πως κάνετε την ζωή τους άνετη, ή τους βολεύει η προσπάθεια που καταβάλλετε και προσπαθούν λιγότερο εκείνοι από την πλευρά τους.

-Αν είστε παντρεμένοι, ένα αισθηματικό ενδιαφέρον θα προκαλέσει τριβές και κάποια προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως έχετε ανάγκη από μία ανανέωση ή να γευτείτε την αίσθηση της ελευθερίας, αλλά δεν θα είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή. Μην δίνετε λαβή για σχόλια στον χώρο της καριέρας και αποφύγετε τις δεσμεύσεις που δεν θα υλοποιήσετε. Κάποια φιλία παγώνει ή παύει να έχει ενδιαφέρον για σας.

———————————————————————————-

Ιχθείς και Πανσέληνος στους Διδύμους

Στην  κοινωνική σας ζωή  πολλές ευκαιρίες θα σας δοθούν για γνωριμίες και επικοινωνία. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είστε από την φύση σας πληθωρικοί, θα είστε ευμετάβλητοι. Επίσης, καθώς ο Άρης κινείται στο ζώδιό σας και τετραγωνίζει την Πανσέληνο, μπορεί να είστε αρκετά διεκδικητικοί. Αρκεί να έχετε σαφείς λόγους και σωστές προοπτικές.

Το ίδιο ασαφές είναι το τετράγωνο του Ερμή προς τον Ποσειδώνα. Θαυμάσια καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία, αλλά χωρίς πρακτικό πνεύμα.

Ας είστε ειλικρινείς και ας μην είστε εύθικτοι αυτές τις μέρες.

Στα οικονομικά σας υπάρχει ασάφεια και πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και προσεκτικοί ως προς τις δαπάνες σας. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να κάνετε μία προσεκτική ταξινόμηση των υποχρεώσεών σας.

Η Πανσέληνος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις της οικογένειας ή του σπιτιού, αν και άλλες προκλήσεις σας ωθούν στο αντίθετο. Ας μην πάρετε αποφάσεις για μία σημαντική διαπραγμάτευση αυτές τις μέρες.

————————————————————————————-

Ιχθείς και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Στο ζώδιό σας είναι ο Άρης. Σε σας έγκειται η πρωτοβουλία. Οι ανησυχίες και το άγχος που σας έχει κουράσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αρχίζουν να μειώνονται πλέον. Αλλά άμεσα ίσως δεν θα αισθανθείτε την διαφορά. Καλό θα είναι να πιστέψετε όμως στις δυνάμεις σας και να φανείτε πιο αποφασιστικοί. Μπορείτε να τολμήσετε, γιατί για σας κάθε δυναμικό σχέδιο, δεν είναι αφελές ή ανούσιο. Απαιτεί όμως υπομονή, οργάνωση, μεθοδικότητα και να το βάλετε σ’ εφαρμογή.

Στα οικονομικά σας, θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσετε δάνεια ή άλλα εκκρεμή θέματα. Αν ήσασταν ως τώρα λίγο διστακτικοί με το ταίρι σας, αφήστε τον παρορμητισμό των ημερών να εκφραστεί περισσότερο. Θα βοηθήσετε την σχέση να γίνει πιο δυνατή, ξεχωριστή και πιο ενθουσιώδης. Δώστε λίγη φλόγα στην αγάπη και στον έρωτα.

Ένα ταξίδι θα είναι προς το συμφέρον σας και καλό θα ήταν να το αποφασίσετε. Ωστόσο, αν σας χρειάζονται γνώσεις ή ενημέρωση, τότε μην βιαστείτε να το πραγματοποιήσετε.

—————————————————————————————

Ιχθείς και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στους Ιχθείς και τον Χείρωνα ξανά στο ζώδιο αυτό, είναι πιθανό να μπλέκετε ανάμεσα στη φαντασίωση και την πραγματικότητα, σε σημείο να μη μπορείτε να ενεργήσετε χωρίς να έχετε ένα τεχνητό υποστήριγμα, όπως το ποτό, ή τα αγχολυτικά χάπια. Η βοήθεια θα έρθει από μία πνευματική θεραπευτική μέθοδο, αλλά και ένα σημαντικό στόχο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Θα σας φέρει κοντά σε σημαντικούς ανθρώπους, ικανούς να σας στηρίξουν και να σας κάνουν να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την κρυμμένη δύναμη μέσα σας και να αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Αν και λιγότερο σταθεροί στην πορεία της ζωής σας, θα έχετε πείσμα και μία δυναμική αποφάσεων, που θα καθορίσουν το προσωπικό σας μονοπάτι για πολλά χρόνια. Καθαρίστε όμως κάθε σκοτεινή ή αρρωστημένη κατάσταση που σας επηρεάζει. Μην προσωποποιείτε κάθε πρόβλημα. Είναι στο χέρι σας να βγείτε νικητές!

—————————————————————————————–

Ιχθείς και Αφροδίτη στον Σκορπιό(ως 7 Ιανουαρίου)

Εναρμονίζεται το ζώδιό σας με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και αφυπνίζει πάθος για γνώση, ιδανικά και πόθο για ανοιχτούς ορίζοντες. Κατά συνέπεια, θα έχετε περισσότερο πείσμα να ασχοληθείτε με αυτά. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο στον δογματισμό και σε «δασκάλους» ή εμπνευστές που έχουν φανατισμό. Θα επιδιώξουν να σας χειραγωγήσουν. Θα γοητεύετε ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σας ή θα γνωρίσετε θαυμαστές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Δεν αποκλείεται ένα ταξίδι ή μία εμπειρία με τον Νόμο, να σας μεταμορφώσει.

—————————————————————————————

Ιχθείς  και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Αυτή την εποχή, ο Άρης αγγίζει τον χώρο του υποσυνειδήτου σας και ωθεί κρυμμένα μυστικά και απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, εχθρικές ενέργειες αποκαλύπτονται ξαφνικά στη ζωή σας.

Τίποτα όμως δεν γίνεται ανεξήγητα, καθώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών από το παρελθόν.

Κάποιες στιγμές κλείνεστε στον εαυτό σας επειδή αισθάνεστε ότι στην απομόνωση βρίσκετε την πραγματική ελευθερία. Ή μπορεί να αισθανθείτε το αντίθετο και να θέλετε να δραπετεύσετε από κάθε είδους περιορισμούς, να γκρεμίσετε τα τείχη και να ελευθερωθείτε. Θέλετε να ελευθερωθείτε απ’ τα μυστικά και βάρη, που σας προκαλούν άγχος, φόβο από ένα απροσδιόριστο λόγο. Η εσωτερική φιλοσοφία, η γιόγκα, εναλλακτικές μέθοδοι, μπορούν να βοηθήσουν.

24 Σχόλια

 1. Messinia
  Messinia at |

  Lilian, οι ημερομηνίες για τον Υδροχόο είναι λάθος.

  Reply
 2. Νατάσσα Αδαμίδου
  Νατάσσα Αδαμίδου at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω το εξής γιατί η αντοχή μου έχει φτάσει στα όρια της: μπορείτε να μου πείτε αν βλέπετε στο χάρτη μου κάτι καλό;
  Ημερομηνια γέννησης: 03/03/1978, στις 14.15 στη Λεμεσό-Κύπρο.

  Δέν έχω λόγια..

  ΥΓ. Αν δέ μπορείτε, το καταλαβαίνω! Να στε καλά..

  Reply
 3. Νικος Μιχαηλ
  Νικος Μιχαηλ at |

  Κυρια Λίλιαν, σας διαβάζω καιρό και παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω αν θα ερθουν καλυτερες ημερεσ για εμενα..05/03/1965 κ ωρα 02,30 Κύπρος
  Σας ευχαριστώ
  Νίκος

  Reply
 4. Emmanouel
  Emmanouel at |

  Κυρία Σίμου, είχαμε μιλήσει στο παρελθόν. Είμαι γεννημένος στις 6 Μαρτίου 1973, ώρα 6.10 πρωινή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εκεί που πάμε να πάρουμε μια α ασανσέρ προκύπτουν κι άλλες Τι βλέπετε; πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας για αναλυτική πρόβλεψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 5. Μυρσινη
  Μυρσινη at |

  Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου
  Είμαι Ιχθύς 22-02-79 με Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθώς κ ωροσκόπο,
  ήθελα να σας ρωτήσω ως ποτε ότι παω να φτιάξω ερωτικά θα στραβώνει άξαφνα.?
  Αυτή την περίοδο εχω μια γνωριμία βλέπεται να κυλάει ομαλά?
  Ευχαριστω Μυρσινη

  Reply
 6. Ευαγγελια θεοχαρη
  Ευαγγελια θεοχαρη at |

  Καλησπερα σας,Γεννηθηκα 19/02/77, ωρα 09:10 ακομη δεν γνωριζω αν ειμαι υδροχοος η ιχθυς?Σαν ιχθυς παντως που νιωθω ολα ειναι σκουρα.Ευχαριστω πολυ

  Reply
 7. Αναστασια
  Αναστασια at |

  Πως θα είναι η καινούρια χρόνια για μένα;

  Reply
 8. VICTORIA LIATI
  VICTORIA LIATI at |

  Αγαπητη Λιλιαν θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι ο χρονος οσον αφορα τη δουλεια και πως θα εξελιχθει η πορεια της υγειας της μητερας μου εχει αλζχαιμερ ακομα μας θυμαται και ειναι αυτονομη εδω και 5 χρονια .ευχαριστω ,Βικτωρια 18/03/1964

  Reply
 9. victoria
  victoria at |

  Καλή μου Λίλιαν είμαι γεννημένη στις 18/03/1964και ώρα 12.20 αυτά που εχω στο μυαλό μου να κάνω ,εργασιες στο σπιτι,φροντιδα της υγείας μου θα πραγματοποιηθουν έως το τελος καλοκαιριου;Το φθινοπωρο θα παω σχοειο να τελειωσω τη Γ’ Λυκειου θα τα καταφέρω;Ευχαριστώ πού εκ των προτέρων!!!

  Reply
 10. Χαρα
  Χαρα at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  Είμαι Ιχθύς γεννημένη 18.03.1982 ώρα 13.20 ,ωροσκόπος καρκίνος.Αναρωτιεμαι μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος γιατί όλοι μου λένε ότι ενώ θα έπρεπε να είμαι πολύ ευαίσθητη και ρομαντική είμαι δυναμική και όπως λένε «survivor».Εξηγηται αυτό από άλλους πλανήτες?

  Reply
 11. viktoria
  viktoria at |

  Αγαπητη Λιλιαν, τωρα που σιγα σιγα ,φευγει το καλοκαιρακι(οχι ακομα)και ολα τα κακα που εγιναν θα ηθελα να μου πεις πως θα ειναι το φθινωπορο απο αποψη οικονομικων και απο δημιουργηκοτητα .Εχω γεννηθει στις 18/03/1964, ωρα 12.20 στην Αθηνα,εχω ωροσκοπο καρκινο.Σ’ ευχαριστω πολυ!!!

  Reply
 12. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ
  ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΕΝΤΟΜΑ at |

  καλησπερα σας.παρακλω θα ηθελα να μου πετε,αν οτι ισχυει για τους πλανητες στο γενεθλιο χαρτη ,ι{προβλεψεις κτλ},ισχυει και για τον προοδευμενο,η τονχαρτη ηλιακης επιστοφης.. Δηλαδη ,εγω στους αλλους χαρτες εχω ωροσκοπο τοξοτη. με επηρεαζει ο διας; Σας ευχαριστω!

  Reply

Leave a Reply