Ζυγός

18 – 25   Φεβρουαρίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου


Ζυγός και Πανσέληνος στην Παρθένο

Καλή θα είναι για σας η περίοδος αυτή, αν σας ενδιαφέρει να μελετήσετε τις βάσεις για ένα κρυφό σας όνειρο. Δεν θα ήταν καλό να το συζητήσετε άμεσα με το περιβάλλον σας, ωστόσο, μπορείτε σταδιακά να το αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες για την υλοποίησή του. Η εγκράτεια και η συνέπεια σαν στάση, θα σας κάνουν αξιόπιστους και αργότερα, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν.

Μία κρυφή αγάπη, ή ένα κρυφό όνειρο, σας φέρνουν σε ένα σημείο να ξεφεύγετε λίγο από την πραγματικότητα. Εστιαστείτε στις πρακτικές ανάγκες και σε ό,τι είναι απτό και ουσιαστικό.

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, είναι στον Αιγόκερω, ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αισθάνεστε περιορισμένοι ή αναζητάτε με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα των σχέσεων.

Έχετε ένα γοητευτικό προφίλ, αλλά θα φαίνεστε λίγο απρόσιτοι. Ωστόσο η εικόνα σας εντυπωσιάζει και έλκει και θα ήταν καλό να διατηρήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις ή επαφές αυτή την εποχή.

—————————————————————————————-

Ζυγός και Άρης στον Ταύρο (ως την 31η Μαρτίου)

Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας. Αν είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας.

——————————————————————————————

Ζυγός και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ακολουθώντας τις προκλήσεις της εποχής, μπορείτε να ωφεληθείτε από την νέα φάση της Σελήνης. Κι αυτό, γιατί είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο. Αν μάλιστα είστε καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για σας. Θα έχετε απήχηση και νέες πρωτότυπες ιδέες στο έργο σας. Αφεθείτε στην έμπνευση και θα εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας. Αν είστε γονείς, θα σας εκπλήξει ευχάριστα το παιδί σας και θα αισθανθείτε μεγάλη χαρά. Στις προσωπικές σας σχέσεις, ανανεώνεστε μέσα από γνωριμίες που προκύπτουν ξαφνικά στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, θα είστε διαρκώς σε μία εναλλαγή γνωριμιών, που θα σας μαγνητίζουν και θα σας ωθούν σε περιπέτειες. Στην περίπτωση που υπάρχει μία σταθερή σχέση με συναίσθημα και αξίες, ας ανανεωθείτε μέσα από αυτή, διατηρώντας την δροσιά της πρώτης εποχής της γνωριμίας.

Στηρίζεται η σκέψη, κάθε σοβαρή απόφαση και επιλογή.

——————————————————————————————-

Ζυγός και έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Το φαινόμενο των ημερών, η έκλειψη Σελήνης, έχει θετικές όψεις με το δικό σας ζώδιο και αυτό πρέπει να σας προσφέρει νέες προοπτικές και να πάρετε χαρά μέσα από τις φιλικές κοινωνικές σας σχέσεις.

Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα εκτιμηθεί το έργο σας. Αν μάλιστα έχετε συμμετοχή σε ένα συλλογικό χώρο, θα διακριθεί το ταλέντο ή η παρουσία σας.

Αν προβάλλετε την ιδέα σας, ή ένα έργο που δημιουργήσατε, ακόμη κι αν αφορά την προσωπική σας και μόνο δημιουργία, θα αναγνωριστείτε και να ενθαρρυνθείτε να προχωρήσετε.

Επομένως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τα σχέδιά σας αλλά και για να πάρετε την επιβεβαίωση από ανθρώπους που είναι στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν είστε δημιουργοί, καλλιτέχνες, τότε αυτή την εποχή θα αισθανθείτε πως έχει απήχηση το έργο σας. Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες, φιλίες, αλλά και δοκιμάστε πλέον να προβάλλετε ένα σχέδιό σας οργανωμένα, μελετημένα και σοβαρά.

Στις άμεσες σχέσεις, προσοχή στις συναισθηματικές επιρροές, μία κατάκτηση ή συνεργασία,  που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να αποσυντονίζεστε και επικεντρωθείτε στο έργο σας με συνέπεια.

————————————————————————————————-

Ζυγός και έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Η έκλειψη αγγίζει τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Φέρνει στο φως αντιπαραθέσεις, περιουσιακές διευθετήσεις και σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε υπάρξει έντιμοι, η εποχή αυτή θα σας βοηθήσει. Αν είστε εμπλεκόμενοι σε παρασκηνιακές ενέργειες, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε στο απυρόβλητο.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των σχέσεων. Θέματα με την κατοικία, με αλλαγές στο σπίτι ή στην πατρική περιουσία, είναι στα ενδιαφέροντα των ημερών. 

Στον κοινωνικό σας χώρο διακρίνεστε, αλλά και δημιουργούνται αντιπαλότητες που προσπαθούν να σας εμποδίσουν με δόλια μέσα. Μην παρασύρεστε από πεπαλαιωμένες ιδέες, ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείτε να ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Δώρο της έκλειψης:

Θα ονειρευτείτε ξανά, με έμπνευση και στόχο να κυοφορήσετε την νέα αρχή. Πρακτικές απολαβές θα σας ενδυναμώσουν.

————————————————————————————————–

31 Σχόλια

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
  2. Μαρία
   Μαρία at |

   Στο ζυγό όντως συμβαίνουν πολλά… Ζυγός 29/9/1976 προβλήματα σε όλα τα επίπεδα έχω ποτέ θα μπουν σε διευθέτηση άραγε;

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply
 3. αντωνης
  αντωνης at |

  Είμαι Ζυγός 18/10/1957 ώρα 10.10 πρωί Αθήνα και η φίλη μου 30/7/1979, ώρα 00.30 Κοζάνη.
  Υπάρχει μέλλον και κοινή πορεία ?

  Reply
 4. Theodora Tsiara
  Theodora Tsiara at |

  Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ξεκάθαρες προβλέψεις
  Έχω κατεβάσει ότι site υπάρχει σχετικα με αυτό το θέμα όλα ήταν ανούσια. Ναι μεν αλλά. .όπως λέμε αν δεν είναι άσπρο θα είναι μαύρο. Πραγματικά έχω εκπλαγεί. .
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια. .

  Reply
 5. Maria p
  Maria p at |

  Είμαι ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο
  15/10/94
  15:05
  Τι συμβαίνει με τα αισθηματικά μόλις χώρισα υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης ;

  Reply
 6. Χαρίκλεια
  Χαρίκλεια at |

  Ζυγος είμαι απ όλα αυτά τίποτα δεν συμβαίνει ούτε έρωτες ούτε δουλειά γενικά τίποτα. Τι στο καλό που ζω εγώ.

  Reply
 7. Αθηνά.
  Αθηνά. at |

  Καλησπέρα Σας.Ειμαι Ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο.8/10/1970 ωρα γεννησης 09.45 Αθήνα. Θα ήθελα να γνωριζω πως θα ειναι η Χρονιά του 2018?Εχω Δια στον Σκορπιο Αφροδιτη στο Σκορπιο Και τον Ποσειδωνα μου επίσης οπως και ο Ωροσκοπος μου.Υπάρχει καποια ευνοια απο τον Δια στον Σκορπιο?Εχω Σεληνη στον Αιγοκαιρω Αυτό με επηρεαζει σε κατι όσο αφορα τον Κρόνο στον Αιγόκερω?Ευχαριστώ πολυ.

  Reply
 8. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου θα ήθελα να μου πείτε το εξής , γιατί έχω μπερδευτεί απίστευτα . Γεννήθηκα Σάββατο προς Κυριακή 28-9-1968 και ώρα 04:15 τα ξημερωματα στην Αθήνα . Ποια μέρα να υπολογίζω τελικά τα γενέθλια μου ? Σάββατο 28 η Κυριακή 29 /9/68 ? Και ποιο ωροσκόπο έχω ?? Σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου να σας διευκρινίσω ότι με ενδιαφέρει σε αστρολογικό χάρτη να βάζω σωστή ημερομηνία γέννησης και έχω μπερδευτεί (Σάββατο προς Κυριακή 28/9/68 , 04:15 το πρωί Αθήνα ) βάζω λοιπόν Σάββατο … Ή Κυριακή ….
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου κάτι παραπάνω για το ερχόμενο καλοκαίρι 2018 για τους ζυγους μπορειτε να μας πείτε ?? Στις ετήσιες λέτε ( ένα δύσκολο καλοκαίρι ) προσωπικά γεννήθηκα το τελευταίο Σάββατο Σεπτεμβρίου 1968 στις 4:15 το πρωί προς Κυριακή στην Αθήνα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις απαντήσεις σας

  Reply
 11. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου για το 2018 πως βλέπετε τα πράγματα ? Γεννήθηκα το πρωι της τελευταίας Κυριακής του Σεπτεμβρίου του 1968 στην Αθήνα στις 04:15 . Και κάτι ακόμα σας παρακαλώ να μου πείτε την ημερομηνία της τελευταίας Κυριακής γιατί δεν ξέρω αν είμαι 29 η 30 Σεπτεμβρίου σας ευχαριστώ πολύ .ισχύει ο ωροσκόπος στην παρθένο και η σελήνη στον Αιγόκερω ?

  Reply
 12. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου σας ευχαριστω για όλες τις φορές που απαντήσατε στις ερωτήσεις μου . Χώρισα μετά από μια μακροχρόνια σχέση και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω . Εσείς τι βλέπετε θα ισορροπήσω αργότερα , θα είμαι πως? 30-09-68 ,4:15, Αθήνα σας ευχαριστώ

  Reply
 13. rookie
  rookie at |

  Αυτος/η με το παρατσουκλι pepelibre γιατι δεν πληρωνει να εχει απαντησεις στα ερωτηματα που θετει καθε 3 και λιγο ??????

  Reply

Leave a Reply