Ζυγός

17 – 23  Δεκεμβρίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου


Ευαισθησίες και ανησυχίες για την υγεία,  δεν θα σας απασχολούν, αυτές τις μέρες.  Καλό θα ήταν όμως να αποφεύγετε τα χημικά, την ανθυγιεινή διατροφή και να στραφείτε σε εναλλακτικές μεθόδους. Ή να κάνετε τακτικά διαλογισμό για να ηρεμείτε. Ο κυβερνήτης σας, αναδύει ένα άρωμα πάθους και ρομαντισμού! Χαρείτε τις ημέρες που ακολουθούν!

Στις υποχρεώσεις είναι ίσως δύσκολο να είστε συνεπείς, ή θα συσσωρεύονται πολλά και θα εξιδανικεύετε κάθε σας ασχολία. Προσπαθήστε να είστε καθαροί στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και να ακολουθείτε το ιδανικό σας με πίστη και υπομονή. Η μουσική ή η τέχνη θα σας ξεκουράζουν.

——————————————————————————————–

Παρθένος και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+Πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικές σας απασχολούν και επιδίδεστε με ενδιαφέρον, αλλά δεν εξελίσσεστε όπως υπολογίζατε. Στις κοινωνικές συναναστροφές, είστε αγαπητοί, δυσκολεύεστε όμως να είστε συνεπείς. Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, διοργανώνοντας συγκεντρώσεις στο σπίτι. Επίσης, θα έρθει στον ερωτικό τομέα μία πρόταση, που θα σας χαροποιήσει. Δεν αποκλείεται να σκεφθείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. 

-Ενδέχεται οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα και να αισθανθούν παραμελημένα. Έναν συγγενής θα σας επιβαρύνει και πρέπει να θέσετε τα όριά σας, προκειμένου να μην διαταράξετε την προσωπική σας γαλήνη.  Η ανάγκη να ταξιδέψετε νοερά ή πραγματικά, για λίγο, μακριά, μπορεί να σας κάνει ονειροπόλους ή αφηρημένους αυτή την εποχή.

———————————————————————————————

Ζυγός και Πανσέληνος στους Διδύμους

Δύσκολο θα είναι να επιδιώξετε οπωσδήποτε σταθερότητα σε μία δέσμευση, καθώς αλλάζουν πολλά και οι προοπτικές για σταθερότητα και μελλοντική εξέλιξη, περνούν ακόμη μία φορά σε έλεγχο. Το θέμα της ελευθερίας κρίνεται ουσιαστικά και άμεσα. Η ευτυχία και η αρμονία, επίσης.

Οι πλανήτες στον Τοξότη σας βοηθούν να είστε περισσότερο επινοητικοί, διαλλακτικοί, διπλωματικοί, αλλά οι συνδυασμοί τους, περιγράφουν την αβεβαιότητα μέσω του ονείρου ή κάποιων λανθασμένων επιδιώξεων. Επειδή δεν είναι εύκολο να βρείτε στην καθημερινότητά σας ανθρώπους έντιμους, ας είστε επιφυλακτικοί. Και φυσικά, αποφύγετε ό,τι έχει ασάφεια και θολές κινήσεις.

Η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία για να διευρύνετε γνώσεις ή να προοδεύσετε σε ιδέες ξένες από τις συνήθεις. Αν έχετε επαφές με το εξωτερικό, αυτήν την περίοδο θα βοηθήσουν την έμπνευση και την δημιουργικότητά σας. Συναλλαγές προσωπικές ή επαγγελματικές απαιτούν όμως προσοχή, γι’ αυτό αποφύγετε τις τελικές αποφάσεις.

Προσοχή στον εργασιακό σας χώρο: υπάρχει ένα πέπλο ψευδών πληροφοριών ή μία παραπλάνηση από συναδέλφους. Ας μην εμπιστεύεστε εύκολα. Δεν είναι καλή περίοδος για συμφωνίες και προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

————————————————————————————————

Ζυγός και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Καθώς πλέον πολλά θέματα εκτυλίσσονται στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στο εξής, μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις που θα αναλάβετε. Δραστηριοποιηθείτε, μελετήστε σωστά τις λεπτομέρειες στα όνειρά σας και μεθοδεύστε σταδιακά τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Μπορείτε να τολμήσετε, ακόμη κι αν αισθάνεστε ανασφαλείς. Το κυριότερο μέλημα θα είναι να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό.  Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο ωμοί όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει η ταχύτητα.

Απαιτείται πλήρης μεθοδικότητα όμως, στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς θα σας προκαλούν χαοτική κατάσταση πολλές εμβόλιμες υποθέσεις. Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας. Μπορείτε να επιμείνετε και θα διαπιστώσετε πως πολλά οφέλη έρχονται σε όσους τολμούν να ονειρεύονται!

—————————————————————————————————

Ζυγός και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Αγχώδεις ήσασταν ως τώρα και πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία και τακτική στις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεται να μάθετε να οργανώνετε τις προτεραιότητές σας και να μην επιρρίπτετε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί ή ταξίδια ακόμη και μέσω της φαντασίας, θα δράσουν αποτελεσματικά στις ανάγκες αυτού του συνδυασμού για σας. Η αναζήτηση της απομόνωσης, κατά περιόδους, είναι το «φάρμακο» για την εσωτερική αναζωογόνηση. Καθώς υπάρχει μία έντονη επιδίωξη για θεραπεία φυσική και ψυχική, θα χρειαστείτε ένα πιο ήπιο τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή, αλλά και περιόδους γαλήνης και απόσυρσης, προκειμένου να αισθανθείτε ξανά ισορροπημένοι. Η προσφορά προς τον ίδιο σας τον εαυτό είναι πιο σημαντική, αυτή την περίοδο, από την προσφορά στους άλλους.

——————————————————————————————————-

Ζυγός και Αφροδίτη στον Σκορπιό -(ως 7 Ιανουαρίου)

Για σας η έννοια της ασφάλειας, σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, μετρά ιδιαίτερα. Κατά συνέπεια αυτή την εποχή θα είναι λίγο δύσκολο να αφεθείτε στην ροή χωρίς τον φόβο της απώλειας ή την κρίση της αλλαγής. Κι όμως, είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα προκειμένου να απελευθερωθείτε από φόβους και αγωνίες και να μάθετε να μην εξαρτάστε συναισθηματικά ή υλικά. Ίσως η μετάβαση σε διαφορετική αντίληψη όπου δεν θα αμφιταλαντεύεστε, να είναι για σας μία πραγματική και ριζική αλλαγή.

31 Σχόλια

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
  2. Μαρία
   Μαρία at |

   Στο ζυγό όντως συμβαίνουν πολλά… Ζυγός 29/9/1976 προβλήματα σε όλα τα επίπεδα έχω ποτέ θα μπουν σε διευθέτηση άραγε;

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply
 3. αντωνης
  αντωνης at |

  Είμαι Ζυγός 18/10/1957 ώρα 10.10 πρωί Αθήνα και η φίλη μου 30/7/1979, ώρα 00.30 Κοζάνη.
  Υπάρχει μέλλον και κοινή πορεία ?

  Reply
 4. Theodora Tsiara
  Theodora Tsiara at |

  Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ξεκάθαρες προβλέψεις
  Έχω κατεβάσει ότι site υπάρχει σχετικα με αυτό το θέμα όλα ήταν ανούσια. Ναι μεν αλλά. .όπως λέμε αν δεν είναι άσπρο θα είναι μαύρο. Πραγματικά έχω εκπλαγεί. .
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια. .

  Reply
 5. Maria p
  Maria p at |

  Είμαι ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο
  15/10/94
  15:05
  Τι συμβαίνει με τα αισθηματικά μόλις χώρισα υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης ;

  Reply
 6. Χαρίκλεια
  Χαρίκλεια at |

  Ζυγος είμαι απ όλα αυτά τίποτα δεν συμβαίνει ούτε έρωτες ούτε δουλειά γενικά τίποτα. Τι στο καλό που ζω εγώ.

  Reply
 7. Αθηνά.
  Αθηνά. at |

  Καλησπέρα Σας.Ειμαι Ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο.8/10/1970 ωρα γεννησης 09.45 Αθήνα. Θα ήθελα να γνωριζω πως θα ειναι η Χρονιά του 2018?Εχω Δια στον Σκορπιο Αφροδιτη στο Σκορπιο Και τον Ποσειδωνα μου επίσης οπως και ο Ωροσκοπος μου.Υπάρχει καποια ευνοια απο τον Δια στον Σκορπιο?Εχω Σεληνη στον Αιγοκαιρω Αυτό με επηρεαζει σε κατι όσο αφορα τον Κρόνο στον Αιγόκερω?Ευχαριστώ πολυ.

  Reply
 8. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου θα ήθελα να μου πείτε το εξής , γιατί έχω μπερδευτεί απίστευτα . Γεννήθηκα Σάββατο προς Κυριακή 28-9-1968 και ώρα 04:15 τα ξημερωματα στην Αθήνα . Ποια μέρα να υπολογίζω τελικά τα γενέθλια μου ? Σάββατο 28 η Κυριακή 29 /9/68 ? Και ποιο ωροσκόπο έχω ?? Σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου να σας διευκρινίσω ότι με ενδιαφέρει σε αστρολογικό χάρτη να βάζω σωστή ημερομηνία γέννησης και έχω μπερδευτεί (Σάββατο προς Κυριακή 28/9/68 , 04:15 το πρωί Αθήνα ) βάζω λοιπόν Σάββατο … Ή Κυριακή ….
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου κάτι παραπάνω για το ερχόμενο καλοκαίρι 2018 για τους ζυγους μπορειτε να μας πείτε ?? Στις ετήσιες λέτε ( ένα δύσκολο καλοκαίρι ) προσωπικά γεννήθηκα το τελευταίο Σάββατο Σεπτεμβρίου 1968 στις 4:15 το πρωί προς Κυριακή στην Αθήνα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις απαντήσεις σας

  Reply
 11. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου για το 2018 πως βλέπετε τα πράγματα ? Γεννήθηκα το πρωι της τελευταίας Κυριακής του Σεπτεμβρίου του 1968 στην Αθήνα στις 04:15 . Και κάτι ακόμα σας παρακαλώ να μου πείτε την ημερομηνία της τελευταίας Κυριακής γιατί δεν ξέρω αν είμαι 29 η 30 Σεπτεμβρίου σας ευχαριστώ πολύ .ισχύει ο ωροσκόπος στην παρθένο και η σελήνη στον Αιγόκερω ?

  Reply
 12. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου σας ευχαριστω για όλες τις φορές που απαντήσατε στις ερωτήσεις μου . Χώρισα μετά από μια μακροχρόνια σχέση και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω . Εσείς τι βλέπετε θα ισορροπήσω αργότερα , θα είμαι πως? 30-09-68 ,4:15, Αθήνα σας ευχαριστώ

  Reply
 13. rookie
  rookie at |

  Αυτος/η με το παρατσουκλι pepelibre γιατι δεν πληρωνει να εχει απαντησεις στα ερωτηματα που θετει καθε 3 και λιγο ??????

  Reply

Leave a Reply