Ζυγός

15- 22 Οκτωβρίου  Ζυγός

από την Λίλιαν Σίμου


Η περίοδος που ακολουθεί, απαιτεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα αξιών καθαρά. Πρέπει να αναθεωρηθούν οι σταθερές σας, οι βάσεις για μία ευημερία και διασφάλιση εξωτερική. Στην πορεία, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αναζητήσετε νέες μορφές διασφάλισης, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Ίσως προσκολληθήκατε σε επιφανειακές σχέσεις, γνωριμίες που εντυπωσιάζουν αλλά δεν είχαν βάθος. Γοήτευσαν αρχικά, δημιουργώντας όμορφα αισθήματα και προσδοκίες, αλλά τελικά δεν υπήρξε η γεύση ικανοποίησης. Τώρα πλέον έχετε σαφή εικόνα των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν και τους προσελκύετε. Ανθρώπους που συζητούν με ευγενικά κίνητρα και ό,τι λένε ηχεί όμορφα. Η διαίσθηση βοηθά και μπορεί να ανακαλύψετε πως κάποιες συζητήσεις έκρυβαν διαφορετικά κίνητρα. Δεν θα ήταν καλό να συνάψετε συμφωνίες και να υπογράψετε έγγραφα για οικονομικά θέματα. Θα μάθετε πως οι αξίες έχουν ποιότητα κι όχι ποσότητα, έχουν βάθος κι όχι ωραία επιφάνεια. Επηρεασμένοι στις πρακτικές σας ανάγκες, ας επιδιώξετε να ξεπεράσετε την αδράνεια και ας προχωρήσετε σε νέες διαδρομές με έμπνευση.

Η ωφέλεια έρχεται με το να βάλετε την αξία στην σωστή της θέση και να αποκόψετε την εξάρτηση από αυτό που φαντάζει ωραίο, δίχως να είναι.

—-

ΖΥΓΟΣ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Η Νέα Σελήνη εστιάζεται στα ατομικά σας στοιχεία… Αναδεικνύεται μία ερωτική συμπεριφορά, αναμεμειγμένη με ένταση, εκπλήξει, ανατροπές και πάθος. 

Μαγνητισμός και ερωτισμός συνδέονται με το προφίλ σας. Φαίνεται να σας εξουσιάζουν και το αντανακλάτε στους γύρω σας.

Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αν προσέξετε να έχετε καλή διάκριση στις συναναστροφές σας.

Είναι πολύ πιθανόν να έλκετε περίεργα ή εκκεντρικά άτομα.

Διαφωνίες δημιουργούνται εύκολα μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις αν στις κοινωνικές συναναστροφές είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι.

 Για να κερδίσετε τη μάχη αυτή την περίοδο, πρέπει να δώσετε πρωτοβουλίες και να εισβάλλετε μέσω συνεργατών ή σχέσης στην ενεργή ζωή, αλλάζοντας ριζικά τα θεμέλια που θέσατε ως τώρα. Αλλά θα δεχθείτε αντιδράσεις και προκλήσεις.

Προσοχή στο εσωτερικό άγχος…

Ζυγός και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Αγχώδεις ήσασταν ως τώρα και πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία και τακτική στις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεται να μάθετε να οργανώνετε τις προτεραιότητές σας και να μην επιρρίπτετε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί ή ταξίδια ακόμη και μέσω της φαντασίας, θα δράσουν αποτελεσματικά στις ανάγκες αυτού του συνδυασμού για σας. Η αναζήτηση της απομόνωσης, κατά περιόδους, είναι το «φάρμακο» για την εσωτερική αναζωογόνηση. Καθώς υπάρχει μία έντονη επιδίωξη για θεραπεία φυσική και ψυχική, θα χρειαστείτε ένα πιο ήπιο τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή, αλλά και περιόδους γαλήνης και απόσυρσης, προκειμένου να αισθανθείτε ξανά ισορροπημένοι. Η προσφορά προς τον ίδιο σας τον εαυτό είναι πιο σημαντική, αυτή την περίοδο, από την προσφορά στους άλλους.


Ζυγός και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Για σας η έννοια της ασφάλειας, σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, μετρά ιδιαίτερα. Κατά συνέπεια αυτή την εποχή θα είναι λίγο δύσκολο να αφεθείτε στην ροή χωρίς τον φόβο της απώλειας ή την κρίση της αλλαγής. Κι όμως, είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα προκειμένου να απελευθερωθείτε από φόβους και αγωνίες και να μάθετε να μην εξαρτάστε συναισθηματικά ή υλικά. Ίσως η μετάβαση σε διαφορετική αντίληψη όπου δεν θα αμφιταλαντεύεστε, να είναι για σας μία πραγματική και ριζική αλλαγή.

—-

Ζυγός   και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Ευνοϊκός ο Άρης προς το ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια συναρπαστική ερωτική περιπλάνηση. Ο έρωτας αυτός θα είναι κεραυνοβόλος και μοναδικά μαγνητικός,  αλλά δεν παρέχει σταθερότητα αρχικά. Όσο κρατήσει θα το απολαύσετε, και το ατομικό σας ωροσκόπιο θα δείξει αν υπάρχει μελλοντική προοπτική. Ωστόσο,  αν υπάρχει ήδη στη ζωή σας μια σταθερή σχέση, οι πειραματισμοί τέτοιου είδους θα σας προκαλέσουν δονήσεις. Αν είστε γονείς εκπλήξεις έρχονται από τα παιδιά σας, σε κάθε είδους προσπάθεια επιβολής προς αυτά. Θα είναι σημαντικό να βρείτε ενδιαφέροντα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα είναι επινοητικά ή στον χώρο του αθλητισμού. 


Ζυγός και Δίας στον Σκορπιό

Η προσοχή εστιάζεται στον τομέα των οικονομικών σας και τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να τα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο σας και στις αξίες σας.

Η συνεργασία θα μπορούσε να γίνει αποδοτική, αλλά πρέπει να μην είστε παρορμητικοί στις δαπάνες. Οι δύσκολες όψεις – χωρίς μεγάλη διάρκεια-  φέρνουν ανατροπές και αλλαγές. Υπάρχουν έξοδα προφανώς, αλλά με σύνεση θα διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας.

Οι αξίες αλλάζουν και γίνονται περισσότερο ποιοτικές οι ανάγκες.

29 Σχόλια

 1. Μαρία
  Μαρία at |

  Ολα αυτά τα περνάω κ περισσότερα.. Ευχαριστώ

  Reply
  1. ευτερπη(πεπη)
   ευτερπη(πεπη) at |

   κυρια σιμου σας ευχαριστω εκ των προτερων λεγομαι ευτερπη (πεπη) 30-09-1968 και ωροσκοπο καρκινο τριτο δεκαημερο ? συμφωνα με το ποιστοπ.γεννησης νυχτα (ωρα 00.10) αθηνα . συμφωνειτε με τον ωροσκοπο ? η μαμα μου δεν θυμαται ωρα (απο τις 11 το βραδυ μεχρι το πρωι περιπου 3-6 η ωρα ). αρκετα χρονια τωρα μου συμβαινουν μεγαλες αλλαγες κυριως οικογ-οικονομ-συναισθ /α και υγειας και προβληματα βαρους πως τα βλεπετε απο δω και περα τα πραγματα ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας

   Reply
 2. libra
  libra at |

  γεια σας κυρια σιμου εμπιστευομαι τις προβλεψεις σας γιαυτο αν μπορειτε να μου πειτε τι βλεπετε σχετικα με ενα δικαστηριο για δανεια που εχω και που εγινε τον νοεμβριο 2016 στην αθηνα και η αποφαση που βγηκε τωρα φερνει ασχημα νεα για τα οικονομικα μου ειμαι 30-09-1968 αθηνα ωρα 00.10 η 04.15 (αν σας δυσκολευω με την ωρα καλυτερα ειναι 00.10 επισημο πιστοπ γεννησ.) .ωροσκοπο ποιον εχω δεν ξερω. σας ευχαριστω παρα πολυ

  Reply
 3. αντωνης
  αντωνης at |

  Είμαι Ζυγός 18/10/1957 ώρα 10.10 πρωί Αθήνα και η φίλη μου 30/7/1979, ώρα 00.30 Κοζάνη.
  Υπάρχει μέλλον και κοινή πορεία ?

  Reply
 4. Theodora Tsiara
  Theodora Tsiara at |

  Για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ξεκάθαρες προβλέψεις
  Έχω κατεβάσει ότι site υπάρχει σχετικα με αυτό το θέμα όλα ήταν ανούσια. Ναι μεν αλλά. .όπως λέμε αν δεν είναι άσπρο θα είναι μαύρο. Πραγματικά έχω εκπλαγεί. .
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια. .

  Reply
 5. Maria p
  Maria p at |

  Είμαι ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο
  15/10/94
  15:05
  Τι συμβαίνει με τα αισθηματικά μόλις χώρισα υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης ;

  Reply
 6. Χαρίκλεια
  Χαρίκλεια at |

  Ζυγος είμαι απ όλα αυτά τίποτα δεν συμβαίνει ούτε έρωτες ούτε δουλειά γενικά τίποτα. Τι στο καλό που ζω εγώ.

  Reply
 7. Αθηνά.
  Αθηνά. at |

  Καλησπέρα Σας.Ειμαι Ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο.8/10/1970 ωρα γεννησης 09.45 Αθήνα. Θα ήθελα να γνωριζω πως θα ειναι η Χρονιά του 2018?Εχω Δια στον Σκορπιο Αφροδιτη στο Σκορπιο Και τον Ποσειδωνα μου επίσης οπως και ο Ωροσκοπος μου.Υπάρχει καποια ευνοια απο τον Δια στον Σκορπιο?Εχω Σεληνη στον Αιγοκαιρω Αυτό με επηρεαζει σε κατι όσο αφορα τον Κρόνο στον Αιγόκερω?Ευχαριστώ πολυ.

  Reply
 8. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου θα ήθελα να μου πείτε το εξής , γιατί έχω μπερδευτεί απίστευτα . Γεννήθηκα Σάββατο προς Κυριακή 28-9-1968 και ώρα 04:15 τα ξημερωματα στην Αθήνα . Ποια μέρα να υπολογίζω τελικά τα γενέθλια μου ? Σάββατο 28 η Κυριακή 29 /9/68 ? Και ποιο ωροσκόπο έχω ?? Σας ευχαριστώ

  Reply
 9. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου να σας διευκρινίσω ότι με ενδιαφέρει σε αστρολογικό χάρτη να βάζω σωστή ημερομηνία γέννησης και έχω μπερδευτεί (Σάββατο προς Κυριακή 28/9/68 , 04:15 το πρωί Αθήνα ) βάζω λοιπόν Σάββατο … Ή Κυριακή ….
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου κάτι παραπάνω για το ερχόμενο καλοκαίρι 2018 για τους ζυγους μπορειτε να μας πείτε ?? Στις ετήσιες λέτε ( ένα δύσκολο καλοκαίρι ) προσωπικά γεννήθηκα το τελευταίο Σάββατο Σεπτεμβρίου 1968 στις 4:15 το πρωί προς Κυριακή στην Αθήνα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις απαντήσεις σας

  Reply
 11. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου για το 2018 πως βλέπετε τα πράγματα ? Γεννήθηκα το πρωι της τελευταίας Κυριακής του Σεπτεμβρίου του 1968 στην Αθήνα στις 04:15 . Και κάτι ακόμα σας παρακαλώ να μου πείτε την ημερομηνία της τελευταίας Κυριακής γιατί δεν ξέρω αν είμαι 29 η 30 Σεπτεμβρίου σας ευχαριστώ πολύ .ισχύει ο ωροσκόπος στην παρθένο και η σελήνη στον Αιγόκερω ?

  Reply
 12. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Κυρία Σίμου σας ευχαριστω για όλες τις φορές που απαντήσατε στις ερωτήσεις μου . Χώρισα μετά από μια μακροχρόνια σχέση και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω . Εσείς τι βλέπετε θα ισορροπήσω αργότερα , θα είμαι πως? 30-09-68 ,4:15, Αθήνα σας ευχαριστώ

  Reply
 13. rookie
  rookie at |

  Αυτος/η με το παρατσουκλι pepelibre γιατι δεν πληρωνει να εχει απαντησεις στα ερωτηματα που θετει καθε 3 και λιγο ??????

  Reply

Leave a Reply