Σκορπιός

17 – 23  Δεκεμβρίου  Σκορπιός   

από την Λίλιαν Σίμου


Πολύ όμορφος ο συνδυασμός, θα σας προσφέρει πρόσφορο έδαφος για δημιουργική έρευνα και για ανακαλύψεις που θα έχουν να κάνουν με ένα χόμπι ή ένα ευχάριστο τρόπο διασκέδασης. Καθώς θα μπορείτε να ασχοληθείτε με  τις τέχνες, επιλέξτε εκείνη που θα σας ανακουφίζει και θα σας ανανεώνει.

Στις αισθηματικές σας σχέσεις, ονειροπολείτε αλλά και επιδιώκετε να είστε ευαίσθητοι, ρομαντικοί, δοτικοί και να βρίσκετε ώρες γαλήνης κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε όμως τα τυχερά παιχνίδια, εκτός κι αν το ατομικό σας ωροσκόπιο, ευνοεί.

———————————————————————————-

Σκορπιός και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+Με ευέλικτες κινήσεις και ιδέες που προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες της εποχής, θα μπορείτε να στηρίξετε τα εισοδήματά σας. Αλλά μην ενθουσιαστείτε, καθώς δεν υπάρχει σταθερότητα. Μάλιστα, ίσως προκύψει ένα χρέος από το παρελθόν και σας απαιτηθεί η ρύθμισή του. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεται να είστε προνοητικοί. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε σε δίλημμα και ίσως σκεφθείτε να ενδιαφερθείτε για περισσότερα από ένα άτομα. Αξιολογείστε εκείνον που αξίζει πραγματικά να είναι πλάι σας, αποφεύγοντας να δώσετε υποσχέσεις που δεν τηρούνται.

-Διατηρείτε την συγκρότησή σας και επικεντρωθείτε πρακτικά σε ό,τι σας συμφέρει και αποδίδει συγκεκριμένα, καθώς υπάρχει η τάση της πλάνης που θα μειώσει τελικά την χαρά της δημιουργίας ή και μία σημαντική σας απόλαυση. Δεν αποκλείεται διαισθητικά και μόνο, να αντιληφθείτε κάποιον που προσπαθεί να σας ξεγελάσει προβάλλοντας ένα ψεύτικο προφίλ.

———————————————————————————–

Σκορπιός και Πανσέληνος στους Διδύμους

Βιώνετε ταλαιπωρία ή αναστάτωση στα θέματα των σχέσεων. Αλλαγές που ενδέχεται να επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, τραυματίζουν το όνειρό σας για προοπτικές και εξέλιξη μέσω των σχέσεων.  

 Είναι σημαντικό να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο επικοινωνιακοί αυτή την εποχή στα οικονομικά σας. Και μάλιστα οι πλανήτες στον Τοξότη θα σας παρέχουν την δυνατότητα, αλλά ο συνδυασμός της Πανσελήνου δεν επιτρέπει ασφάλεια και προοπτικές για σταθερές επενδύσεις. Κατά συνέπεια, μία ουτοπική ιδέα δεν θα αναπτυχθεί και ενδέχεται να νιώσετε πως πέσατε έξω σε ένα δημιουργικό σχέδιο.

Η Πανσέληνος φέρνει την ανάληψη ευθυνών για δάνεια, κληροδοτήματα ή εφορία. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την συγκυρία και να κάνετε την σωστή κίνηση. Ρυθμίστε εκκρεμότητες, αλλά αποφύγετε επιβάρυνση χρεών.

Μείνετε ήρεμοι και ειλικρινείς. Οι ιδέες αλλάζουν και επειδή έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, δεν θα πρέπει να έχετε αγωνία.

Η καθημερινότητα φαίνεται εκνευριστική, αλλά ξέρετε να βγείτε κερδισμένοι.

—————————————————————————————–

Σκορπιός και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Επιτέλους η δημιουργική σας έκφραση μπορεί να αναπτυχθεί και να έχετε περισσότερες ικανοποιήσεις μέσα από το έργο σας. Η επιμονή με την οποία το επιμελείστε θα αναγνωριστεί ως προσόν και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον θαυμασμό όσων σας περιβάλλουν. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, η ποιότητα και η λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσουν. Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση.

Εκείνο που θα πρέπει να ελέγχετε είναι ένας εσωτερικός εκνευρισμός, που ενδεχομένως θα σας κάνει να είστε σε ένταση, ακόμη κι αν δεν το εκδηλώνετε στους άλλους. Μην ανησυχείτε πλέον, πολλά εξομαλύνονται και θα αισθανθείτε δυνατοί να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας. Αφήστε την διαίσθησή σας και τα ταλέντα σας να εκφραστούν!

——————————————————————————————–

Σκορπιός και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε ή να αποκαλύψετε το παιδί- ταλέντο που κρύβατε μέσα σας. Ίσως γιατί δεν σας αρέσει η επίδειξη στους άλλους, πιέζοντας ασφυκτικά κάτω από το βάρος ενός «θεάματος εντυπωσιασμού» ή μίας αυστηρής κριτικής για τελειοποίηση του «θεάματος» την ίδια σας την φύση. Σίγουρα το προσωπικό σας χάρισμα, είναι μέρος της ανάπτυξής σας. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να πιστέψετε σ΄αυτό και να το αναδείξετε. Ενδέχεται, ακόμη, να πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα με μία έλλειψη αυτοεκτίμησης, που να αναστέλλει κάθε δημιουργική έκφραση. Έχει διαπιστωθεί, ότι με τον συνδυασμό αυτόν, ίσως προτιμήσατε να δραματοποιείτε τα γεγονότα της ζωής σας, θέτοντας εύκολα τον εαυτό σας στη θέση του θύματος (Χείρων), ώστε να διεγείρετε τα συναισθήματα και τον οίκτο των συνανθρώπων σας, σε μία λανθασμένη εκτίμηση της λέξης «Αγάπη». Τώρα όμως, είναι απαραίτητο να αλλάξετε σκέψη και αποφασιστικά, να ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει και σας ανανεώνει.

————————————————————————————————

Σκορπιός  και Αφροδίτη στον Σκορπιό (ως 7 Ιανουαρίου)

Διεκδικείτε τα πρωτεία αυτή την εποχή! Είναι η κατάλληλη περίοδος για να εκφραστείτε μέσω των συγκινήσεων, αρκεί να αποφύγετε την κτητική διάθεση, την χειριστική συμπεριφορά, την εκδήλωση της ζήλιας. Κι αυτό διότι δεν θα είναι εύκολο στο ταίρι σας ή στους συνεργάτες σας, να νιώσουν κοντά σας άνετα. Θα μαγνητίζετε έντονα φυσικά και θα γοητεύετε δίχως προσπάθεια. Εκμεταλλευτείτε αυτή την θετική χρονική στιγμή, για να χαρείτε το πάθος για ζωή, χειραγωγώντας τις αδυναμίες σας και αλλάζοντας βαθιά και ριζικά προς το καλύτερο!

77 Σχόλια

 1. Γιαννης
  Γιαννης at |

  Ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο για όλους.Έχω γεννηθεί στο Ήρακλειο Κρήτης 18-11-1971 21:45.Θα αλλάξει κάτι έστω στα επαγγελματικά?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ Γιάννη

   Λεπτομέρειες μπορούμε να δούμε με σαφήνεια, μελετώντας τα προγνωστικά κάθε έτους. Στην πρώτη προσέγγισή όμως, θα σας έλεγα πως σας περιμένει μία αλλαγή, κυρίως μετά τα τέλη καλοκαιριού. Σίγουρα είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή, είτε με μία επιπλέον κατάρτιση, είτε αξιοποιώντας τα προσόντα σας. Κάνετε μία αναθεώρηση του τρόπου λειτουργίας σας προς τα τέλη της Άνοιξης και από το φθινόπωρο ενισχύστε τις προσπάθειες. Αν το έργο σας είναι δημιουργικό, η επόμενη διετία θα σας προσφέρει ευκαιρίες

   καλή σας νύχτα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 2. Αγγελική
  Αγγελική at |

  κ.Σίμου καλησπέρα κ συγχαρητηρια για την ιστοσελιδα σας! Μπορειτε να μου πειτε πως θα πάνε τα ερωτικά μου; 11/11/1987,εχω ωροσκοπο Παρθενο κ σεληνη στο Καρκινο.Ευχαριστω εκ των προτερων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Αγγελική

   Για την πρόγνωση συγκεκριμένα απαιτούνται πολλά ωροσκόπια συνδεδεμένα με την ημερομηνία γέννησης και τον τόπο γέννησης, συν τον τόπο που περνάμε τα γενέθλιά μας. Είναι σύνθετο. Αλλά θα σας δώσω μία πρώτη εντύπωση. Ως το επόμενο έτος, βιώνετε αλλαγές, προφανώς γιατί ήδη υπάρχει η ανάγκη να προσεγγίσετε τις σχέσεις σας με νέα οπτική γωνία. Θα πρέπει να αποφύγετε να οικειοποιείστε εκείνους που συμπαθείτε, προστατεύοντάς τους και περιορίζοντας τις δικές σας επιθυμίες.
   Πιο δυναμική χρονιά για σας θα είναι το επόμενο έτος, δηλαδή μετά τα γενέθλιά σας του 2015. Ως τότε, επιδιώξτε να βρείτε τι πρέπει να αλλάξει στην στάση σας και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 3. ELENI TRIANTAFILLAKI
  ELENI TRIANTAFILLAKI at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ…
  ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ…
  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ 17/11/1983 ΩΡΑ 08:30 π.μ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ
  ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ . . .

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια και σας εύχομαι επίσης ένα όμορφο μήνα και καλό καλοκαίρι

   Θα ήθελα να σας πω πως μέσα στο καλοκαίρι θα έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε με ένα διαφορετικό τρόπο την άποψη που έχετε για τις σχέσεις και να αναζητήστε ένα σύντροφο που σας ταιριάζει. Είναι πιο εύκολο κατά συνέπεια, να έχετε κάποια αξιόλογη γνωριμία.
   Η χρονιά ευνοεί τις σχέσεις, με την προϋπόθεση να κάνετε κάποια αλλαγή λοιπόν και θα έλεγα πως κυρίως από το φθινόπωρο και μετά θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια να αισθανθείτε ικανοποιημένη στον τομέα αυτό, ίσως γιατί η αλλαγή στάσης φέρνει διαφορετικούς ανθρώπους στη ζωή σας με καλύτερες προοπτικές.

   Βέβαια για μία συγκεκριμένη πρόγνωση, απαιτείται πλήρης ανάλυση των προγνωστικών σας συστημάτων.

   Σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 4. Ζαρκαδούλα Μαρία
  Ζαρκαδούλα Μαρία at |

  Κα Σίμου συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια σας κ την ιστοσελίδα σας! η ημερομηνία γέννησής μου κ ώρα είναι: 15/11/80, 06.50. Ενδιαφέρομαι να μάθω αν υπάρχει κάποιο «φως» στον ορίζοντα για τα αισθηματικά ιδιαίτερα γιατί έχω ταλαιπωρηθεί τραγικά.. Κ αν υπάρχει κάποια καλή εξέλιξη στον επαγγελματικό χώρο.. Εύχομαι οι χρονιές που έπονται να είναι σαφώς καλύτερες από τις προηγούμενες και να ανασάνουμε.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντηση, λόγω πολλών υποχρεώσεων. Με μία πρώτη προσέγγιση, εκείνο που μπορώ να πω είναι πως η δύσκολη διετία του 2012-14 έχει περάσει πλέον για σας και θα ανακουφιστείτε σταδιακά. Κυρίως από τον Οκτώβριο και μετά και μέσα στο επόμενο έτος, πιστεύω θα ανακτήσετε τις δυνάμεις και την πίστη στο μέλλον. Πολλά ρυθμίζονται και η εμπειρία θα βοηθήσει για να κάνετε σωστά βήματα στους στόχους. Και τα αισθηματικά και τα άλλα πλάνα και προσδοκίες, αρχίζουν να βρίσκουν τον ρυθμό τους.

   Εύχομαι το καλύτερο.

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 5. Gelli
  Gelli at |

  Κυρια Σιμου,

  Συγχαρητητια για την σελιδα σας και για τις ευστοχες προβλεψεις σας.
  Εχω γεννηθει 21/11/1975 στις 8 το πρωι στην Αθηνα. θα θελα να μου πειτε εαν στα ερωτικα μου θεματα θα εχω καποια θετικη εξελιξη αυτη την περιοδο.
  Ευχαριστω πολυ!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας και καλό μήνα

   Σύμφωνα με τα συστήματα που μπορώ να δω σε μία πρώτη προσέγγιση, αυτό το καλοκαίρι καθορίζει αρκετά ό,τι επιζητάτε για πληρότητα και προσδιορίζετε στα «θέλω’ σας. Επομένως είναι βασικό να έχετε συγκεκριμένη οπτική για το ταίρι σας και θα μαγνητίσετε τον κατάλληλο άνθρωπο. Από το φθινόπωρο και μέσα στο επόμενο έτος, πιστεύω είναι πιο σταθερά τα πράγματα στον τομέα αυτό. Βέβαια η ανάλυση προγνωστικών θα σας δώσει λεπτομέρειες.

   σας εύχομαι το καλύτερο και λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντηση, λόγω υποχρεώσεων

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 6. Δημήτρης
  Δημήτρης at |

  Καλησπέρα σας και καλό καλοκαίρι σε όλους μας.Παρακολουθώ τις προβλέψεις σας και ομολογώ πως τις βρίσκω εξαιρετικά έγκυρες.Με βση αυτό,θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε τι προβλέπετε για την εξέλιξη των αισθηματικών μου.Έχω γεννηθεί στις 24/10/1973 22:45 στη Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ Δημήτρη

   Από το φθινόπωρο και μετά πιστεύω πως αλλάζετε τρόπο αντίληψης στον τομέα των αισθηματικών σας. Επομένως, θα είστε περισσότερο προσγειωμένος και θα βλέπετε ξεκάθαρα τι ζητάτε από το ταίρι σας. Από τα γενέθλιά σας και μετά ξεκινά μία διετία που δίνει ώριμες επιλογές και αξιόλογες σχέσεις.
   Η μελέτη των προγνωστικών σας βέβαια θα σας δώσει περισσότερες και σαφέστερες λεπτομέρειες

   Σας ευχαριστούμε για τα ευγενικά σας σχόλια και σας εύχομαι καλό μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 7. Ελένη Κ
  Ελένη Κ at |

  Αγαπητή κυρία Σίμου καλησπέρα,

  Με λένε Ελένη και παρακολουθώ συστηματικά τις προβλέψεις σας, τις οποίες βρίσκω άκρως ενδιαφέρουσες και έγκυρες. Έχω γεννηθεί στις 25/06/1973 στις 9 το πρωί και θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα αισθηματικά μου, που μ’ έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, αν θα εξελιχθούν θετικά το επόμενο διάστημα. Επίσης ενδιαφερομαι να μάθω και στον τομέα των επαγγελματικών και της εκπαίδευσης εάν θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις; Σας ευχαριστώ εκ των προτερων για το χρόνο σας.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Οι λόγοι ευαισθησίας στον αισθηματικό τομέα είναι θέμα ατομικής ανάλυσης, γιατί υπάρχει λανθασμένος χειρισμός από μέρους σας, οπότε δεν αφορά μόνο αυτά τα χρόνια, αλλά την ίδια την στάση ζωής για σας.
   Μέσα στο 2016 όμως,θα είστε περισσότερο επιφυλακτική και θωρακισμένη, επομένως θα μπορούσατε να πετύχετε περισσότερο στον τομέα αυτό. Ωστόσο οι ευαισθησίες σας, πρέπει να μην σας επηρεάζουν τόσο πολύ, ούτε να θεωρείτε την θλίψη υποσυνείδητα πως θα σας ακολουθεί.
   Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να απαντήσω χωρίς μελέτη προγνωστικών συστημάτων.

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 8. Παναγιώτης
  Παναγιώτης at |

  Καλημέρα σας. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω γεννηθεί στις 12/11 /71 και ώρα 19:00. Παρότι έφυγε ο Κρόνος τα πράγματα, ιδιαίτερα ψυχολογικά πάνε από το κακό στο χειρότερο. Θα αλλάξει ποτέ αυτή η κατάσταση γιατί ψυχολογικά και οικονομικά είμαι εγκλωβισμένος; Ευχαριστώ.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ Παναγιώτη,

   Ο Κρόνος μπορεί να έφυγε από τον Σκορπιό, αλλά εσείς έχετε 4 πλανήτες στον Τοξότη. Επομένως είναι ακόμη μπροστά σας μία σημαντική περίοδος αποφάσεων, ξεκαθαρισμάτων και επιλογών. Δεν τη θεωρώ αρνητική, αντίθετα θα σας βοηθήσει να σκεφθείτε πώς θα απελευθερωθείτε από το αδιέξοδο. Προφανώς θα θέσει όρια και ίσως περιορισμούς, αλλά θα έχετε θετικά αποτελέσματα κατά πάσα πιθανότητα. Βέβαια, τα προγνωστικά στο σύνολό τους θα μας δείξουν τι συμβαίνει και πώς να το χειριστείτε.

   Εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 9. Lia
  Lia at |

  Κυρία Σίμου
  Γεια σας κ συγχαρητήρια για τη δουλεια σας κ το site σας!!
  Εχω γεννηθεί 30-10-1984 ,03:00,στη λαρισα
  Πως θα ειναι η γενεθλια χρόνια επαγγελματικα κ αισθηματικά;;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λία

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια.
   Για λεπτομέρειες, πρέπει να μελετηθούν όλα τα προγνωστικά σας. Μία πρώτη εικόνα δείχνει πως θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αλλάζοντας τρόπο σκέψης στα αισθηματικά και ίσως περιορίζοντας την ελευθερία που θέλετε να υπάρχει στην συναισθηματική έκφραση.
   Για την εργασία, θέλουν προσοχή οι συνεργάτες σας. Ίσως επενδύετε σε λάθος άτομα

   καλή χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 10. Αριάνα
  Αριάνα at |

  Κ. Σίμου γεια σας κ συγχαρητήρια για το site!Ειμαι γεννημένη 03/11/1992 και ωρα 10:39 το πρωι..να ελπιζω για κατι νέο και καλύτερο στα ερωτικά μου;Και αν ναι ποτε;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ

   Είναι βασικό θέμα της χρονιάς, η αισθηματική σας ζωή. Χρειάζεται να είστε περισσότερο κοινωνικοποιημένη, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να δώσετε βαρύτητα στο κοινωνικό σας προφίλ.
   Με τον τρόπο αυτό, όντως, έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός αξιόλογου ανθρώπου

   καλή σας χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 11. ευγενια
  ευγενια at |

  Καταρχήν συγχαρητήρια για το site κ την επιτυχία των προβλέψεων.
  Κυρία Σίμου έχω γεννηθεί 25-10-1979 15:40 Αθήνα.
  Είχα κ γενέθλια πρόσφατα.
  Αν υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης αισθηματικά θα ήθελα ναξερω γτ τελευταία χρονια εχω ταλαιπωρηθεί παρα πολύ.
  Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ!!!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας αγαπητή φίλη

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια.
   Από την πρώτη εικόνα (γιατί για λεπτομέρειες απαιτείται μελέτη πολλών προγνωστικών συστημάτων) φαίνεται πως περνάτε μία κρίση για να αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης των σχέσεών σας. Είναι στο χέρι σας και πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες διαφορετικές από το παρελθόν. Παροδικά μάλιστα, ίσως το να είστε μόνη ή χωρίς ουσιαστική συντροφικότητα, είναι για να κατανοήσετε τι κάνετε λάθος στις επιλογές και τη στάση σας.
   Σε ένα κοινωνικό περιβάλλον υπάρχει πιθανότητα θαυμαστή, αλλά πρέπει να έχετε διάκριση.

   καλή χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 12. Verte
  Verte at |

  Είμαι γεννημένη 16.11.1977 09:00πμ. πως διαγράφονται οι επόμενοι 6 μήνες στα προσωπικά μου? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή φίλη

   Δεν μπορώ να δω αναλυτικά. Αυτό απαιτεί μελέτη προγνωστικών και μία κατ’ ιδίαν επικοινωνία. Στην γενική εικόνα όμως θα σας πω ότι ως την Άνοιξη καλό θα ήταν να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις και μετά το καλοκαίρι θα έχετε ακόμη μία καλή περίοδο.

   Καλή χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 13. Φωτεινή
  Φωτεινή at |

  καλησπέρα. έχω γεννηθεί 28/10/78 και ώρα 14:30-15:00, Θεσσαλονίκη. Ερωτικά και επαγγελματικά τα πράγματα πηγαίνουν απο το κακό στο χειρότερο, χρόνια τωρα. όλοι οι τομείς της ζωής μου δηλαδή, τα τελευταία χρόνια. υπάρχει φώς στον ορίζοντα? και αν ναι έιναι κοντά?? διοτι δεν παλεύεται αλο η κατάσταση.

  σας ευχαριστώ πολύ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Φωτεινή

   Μία ανάλυση πλήρης μπορεί να γίνει με μελέτη προγνωστικών σας. Σε μία πρώτη προσέγγιση θα σας πω πως ξεκαθαρίζουν πολλά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτή την εποχή, επομένως θα υπάρξουν αλλαγές προς όφελός σας, ακόμη κι αν αισθάνεστε ένα παράπονο, άγχος ή ενόχληση. Στην πορεία, η διάκριση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε πολλά που δεν προσέχατε ως τώρα.

   καλή σας χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 14. maria
  maria at |

  κυρια Σιμου μου προκαλει δεος η αστρολογια και το εργο σας ονομαζομαι Μαρια και ειμαι γεννημενη στην Αθηνα στις 10 φεβρουαριου 1981.Τα τελευταια χρονια αντιμετωπιζω θυελλες στα αισθηματικα ποτε θα βγει ο ηλιος και για μενα;;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Μαρία

   Η αλήθεια είναι πως η αστρολογία είναι ένας τομέας με μεγάλο εύρος γνώσεων και βάθος ψυχολογικής ανάλυσης. Φαίνεται πως έχετε ανάγκη για μία αλλαγή και όντως θα μπορούσε αυτό να επιτευχθεί, μετά από 3-4 χρόνια με πολλά πιέσεις στον τομέα των σχέσεων. Ήδη έχει κατασταλάξει η εμπειρία και έχετε την δυνατότητα να κρίνετε με περισσότερο αντικειμενική οπτική τις γνωριμίες σας.
   Λεπτομέρειες θα φανούν στην πλήρη ανάλυση, αλλά ήδη διακρίνεται μία αλλαγή στο εξής και αυτό είναι θετικό

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 15. Νικη
  Νικη at |

  Aγαπητη κυρια Σίμου
  καλησπέρα παρακολουθώ τις προβλεψεις σας και είναι πραγματικα ενδιαφέρουσες.Θα ηθελα να μαθω αν πρόκειται ν΄ αλλαξει κατι στην οικονομικη μου κατασταση τα τελευταια 3χρονια ηταν αρκετα δυσκολα.Ειμαι γεννημενη στις 27-10-1975 (19:45).
  Σας ευχαριστώ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Νίκη

   Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε καλύτερα τη ζωή σας μετά το καλοκαίρι. Πιστεύω από εκεί και μετά σας ανοίγονται ευκαιρίες με μεγαλύτερη ισορροπία και θα εξελιχθεί αυτό μέσα στο επόμενο έτος.

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 16. Ρια Σ.
  Ρια Σ. at |

  Κυρια Λιλιαν , εχω γεννηθει 16/11/94 και ωρα παριπου 02.00 . Αυτο που με ταλαιπωρει ειναι τα επαγγελματικα μου καθως ολο προσπαθω χωρις καποια επιβραυεση τοσο σε ανελιξη θεσης αλλα και στο θεμα των χρηματων και γενικα δεν ξερω αν τελικα θα καταφερω να κανω αυτο που πραγματικα μου αρεσει και επιθυμω και απογοητευομαι. Πολλες φορες θελω να κλεινομαι στο σπιτι και να μην βλεπω κανεναν. Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ολο αυτο ;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Ρία

   Το ζώδιό σας είναι εσωστρεφές, επομένως συμβαίνει αυτό που νιώθετε κάποιες φορές. Φυσικά να μην απογοητεύεστε, γιατί ξέρετε να δίνετε μάχες με πείσμα. Και είναι όλη η ζωή μπροστά σας!
   Πιστεύω από το καλοκαίρι και μετά, θα ρέουν καλύτερα τα πράγματα για σας. Θα απαιτείτε ίσως με ένα καλύτερο τρόπο.

   σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 17. Δημητρα Ταβελιδου
  Δημητρα Ταβελιδου at |

  γεια σας κα Σιμου εχω γεννηθει 2 Οκτωβριου 1956 ειμαι ζυγος με ωροσκοπο σκορπιο και εχω πολυυυυυυ ταλαιπωρηθει τα τελευταια χρονια προβλεπεται τιποτα καλυτερο η ετσι θα συνεχισει ακομα?ευχαριστω Δημητρα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δήμητρα

   Η αλήθεια είναι πως ως και το καλοκαίρι δεν είχατε ηρεμία, Τώρα όμως πλέον πολλά θέματα τακτοποιούνται. Από την Άνοιξη και μετά και κυρίως από το καλοκαίρι, θα είστε σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο της ζωής σας

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 18. Κων/ να
  Κων/ να at |

  Καλημέρα ! Γεννήθηκα στις 2/11/1971 15.30 στηΝαύπακτο ! Τι προβλέπετε επαγγελματικά και οικονομικά?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Κωνσταντίνα

   Αυτή τη χρονιά αλλάζετε φιλοσοφία ζωής και μάλιστα φαίνεται πως οι συνεργασίες θα εξελιχθούν προς το καλύτερο κυρίως από το καλοκαίρι και μετά.

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 19. Αντωνια
  Αντωνια at |

  κ. Σιμου καλησπέρα!
  Έχω γεννηθεί 5/11/1984 στις 05:05 στην Αθήνα και ο φίλος μου 22/2/1980. Θα μπορούσατε να κάνετε μια πρόβλεψη για την πορεία αυτής της σχέσης?
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Αντωνία

   Δεν είναι εύκολο με μία σύντομη προσέγγιση να σας εξηγήσω την πορεία της σχέσης. Αυτό απαιτεί ανάλυση των ατομικών στοιχείων, της σχέσης και τα προγνωστικά όλων. Επομένως μπορεί να γίνει μόνο σε μία συνεδρία.
   Αλλά για μία πρώτη προσέγγιση, θα σας πω πως φαίνεται πως κάνετε στο εξής περισσότερο σοβαρές επιλογές για προσωπική σχέση και ενδέχεται να είστε εγκρατής προς εκείνους που δεν σας ταιριάζουν. Άρα θα διατηρηθεί ό,τι αξίζει πραγματικά. Ίσως όμως υπερ-αναλύετε τη σχέση και την συμπεριφορά του συντρόφου κι αυτό αποβεί κουραστικό για τον ίδιο. Μην έχετε τόσο άγχος και μην στέκεστε σε κάθε λεπτομέρεια. Δείτε την ουσία…

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 20. Έλενα
  Έλενα at |

  Καλησπέρα! Γεννήθηκα στις 23-10-1986, στις 19:30μμ. (σκορπιός με δίδυμο). Τα τελευταία 4 χρόνια ειμαι πολυ πεσμένη ψυχολογικά κ εχω απομονωθεί πλήρως…. Με μεγάλη προσπάθεια τα καταφέρνω τον τελευταίο καιρό κ ανεβαίνω ψυχολογικά! Θα τα καταφέρω φέτος να το ξεπεράσω??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Έλενα

   Έχουν συμβεί πολλά κυρίως ως το 2014 και το καλοκαίρι του 2015. Επομένως έχετε σε ένα βαθμό δίκιο να αισθάνεστε πίεση και αποθάρρυνση. Εξ άλλου το ζώδιό σας είναι εσωστρεφές (ως προς τον Ήλιο) και βγάζει αυτή την τάση απομόνωσης. Είναι όμως και ζώδιο αναγέννησης και σε συνδυασμό με τον ωροσκόπο σας, αυτό μπορεί να γίνει φυσικά. Ήδη είστε σε πορεία ανάληψης ευθυνών και αν έχετε απέναντί σας κάποιο αξιόπιστο άτομο να σας ενθαρρύνει, θα έχετε αισθητή βελτίωση. Πρέπει να το πιστέψετε, θα ανακάμψετε, ήδη έχετε παραμείνει αρκετά στην κατάσταση αυτή.
   Καθοριστικό θα είναι το διάστημα ως και το καλοκαίρι, όπου δίνετε μάχες και μπορείτε να βγείτε νικήτρια!

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 21. Βασίλης Τσιγκος
  Βασίλης Τσιγκος at |

  Και τωρα το χειρότεροτερο…. γεννηθείς
  6-11-1958… 07:00 π.μ
  Καταλαβαίνω λίγο μεγαλουτσικος..
  Παρ αυτά εδώ και πέντε χρόνια απο το κακό στο χειρότερο. .. δεν καπνίζω δεν πίνω δεν κάνω καταχρήσεις γενικώς.
  Σταμάτησε η ζωή μου. και έχασα τα πάντα. …μ ενδιαφέρει η δουλειά τίποτα άλλο. .. υπάρχει φως στο οποιο τούνελ.
  Καλημέρα σας. ..!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας

   Γιατί το χειρότερο;; Κάθε ωροσκόπιο είναι με τις χάρες και τις αδυναμίες του.

   Ως και το 2014 συνέβησαν όντως πολλές δυσκολίες, πιστεύω φέτος τις κατανοείτε ή βλέπετε τι δεν πράξατε σωστά. Χρειάζεται αυτή η ανάλυση για να υπάρξει πρόοδος. Δεν χρειάζεται όμως απαισιοδοξία.
   Είναι χρονιά στόχων με αργό αλλά μεθοδικό τρόπο.

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 22. Ελένη Παυλίδου
  Ελένη Παυλίδου at |

  Καλησπέρα,
  γεννήθηκα 21/11/1956 ‘ωρα 04.30’, Βλέπετε κάτι να κινείται στο επαγγελματικό τομέα ή στον αισθηματικό?
  Σας Ευχαριστώ,
  Ελένη

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Πιστεύω πως τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου χρειάζεται να προσέχετε τα έξοδα και τη διαχείριση των οικονομικών σας, ίσως μάλιστα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Θα ήταν καλύτερα ωστόσο να καταλήξετε επ αυτού μέσα στον Ιούλιο
   Οι στόχοι που θέτετε αρχίζουν να αναπτύσσονται από τα τέλη του καλοκαιριού περισσότερο, με ευκαιρίες που ίσως προκύψουν από τότε και μέσα στο φθινόπωρο. Και θα συνεχίσει η πρόοδος μέσα στο επόμενο έτος όπως δείχνει μία πρώτη προσέγγιση

   Για λεπτομέρειες βέβαια, χρειάζεται μελέτη των προγνωστικών σας.

   Καλή Κυριακη

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 23. maya
  maya at |

  kalispera k. Simou… genitika sti georgia. 1965 25 martiu. ora genisis den gnorizo.. me megali ektimisi an ine evkolo namesimbulevtite , me tin voitia sas , taitela polli, naexo proshopiko astrologiko xarti… namato yiamena , naexo avto gnosia… teoro oti xriazome astrologiko meleti. an den sas vazo sti diskoli tesi borite namekatevtnisete pu ke me fion tazitiso meleti yia proshopikomu xarti… an taexo evkeria nasas gnoriso apo konda, taine megali mu timi… ke taxaro poli… stin elada meno 16 xronia… sas evxaristo polli yiatin xronosas…

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα αγαπητή μου Μάγια

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια. Ναι, είμαι σύμβουλος αστρολογίας, θα μπορούσαμε λοιπόν να συζητήσουμε τα θέματα που σς απασχολούν και είναι ωραίο που το θέτετε στην αυτογνωσία. Πράγμα πολύ σημαντικό για τον καθένα μας.

   Μπορείτε να με καλέσετε όταν το αποφασίσετε στο 6972180667 ή να μου γράψετε στην Επικοινωνία και στο μέιλ lsimou@gmail.com για να συνεννοηθούμε.

   σας εύχομαι καλή εβδομάδα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 24. Filica Katerina Papalexandrou
  Filica Katerina Papalexandrou at |

  Γεια σας κ.Λιλιαν
  Ειμαι γεννημενη στο Αμβουργο,στις 7/11/63 στις 7.30.
  Παρουσιαστηκαν πολλες ανατροπες και αποκαλυψεις στα κληρονομικα μου.
  Θα ηθελα τα φωτα σας στα κληρονομικα μου και στα επαγγελματικα μου,
  Σας ευχαριστω εκ προτερων,καλο καλοκαιρι και καλες βουτιες

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Φιλίτσα

   Αυτή η Άνοιξη έφερε πολλές αποκαλύψεις και στο τέλος θα είναι προς όφελος όσων έχουν αδικηθεί. Αλλά για να σας δώσω σαφείς πληροφορίες για θέματα όπως αυτά, πρέπει να γίνει μελέτη προγνωστικών συστημάτων. Μία συμβουλή δίνω σε σύντομη προσέγγιση μέσω του σάιτ, αυτά όμως απαιτούν μελέτη. Όποτε το αποφασίσετε είμαι στη διάθεσή σας.

   Σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 25. λια
  λια at |

  κυρια Σιμου γεια σας,

  χαιρομαστε να διαβαζουμε τις προβλεψεις σας!
  πως θα ειναι το καλοκαιρι αισθηματικα και επαγγελματικα??
  30-10-1984 λαρισα
  03.00
  σας ευχαριστω πολυ

  καλο καλοκαιρι

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λία

   Αναλυτικά μόνο με μελέτη των προγνωστικών μπορώ να εκφέρω άποψη. Όταν το αποφασίσετε, μπορούμε να το δούμε, ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το νέο σας γενεθλιακό έτος.
   Σε ό,τι αφορά μία πρώτη προσέγγιση, είστε σε περίοδο σημαντικών αλλαγών, ήδη βρίσκεστε σε ανακατατάξεις, όχι μόνο στην αισθηματική ζωή, αλλά και σε θέματα στόχων. Αλλάζει το τοπίο ουσιαστικά, καθώς μέσα στο 2016 αλλά και στο 2017, θα θελήσετε να αλλάξετε στόχους, δραστηριότητα ή τρόπο δράσης, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχουν μεταβολές και εσείς πιθανόν να κάνετε μεγάλες ανατροπές, με θετικές εξελίξεις.

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 26. Filica Katerina Papalexandrou
  Filica Katerina Papalexandrou at |

  Ευχαριστω πολυ!

  Reply
 27. Μαριαννα
  Μαριαννα at |

  Κα Σιμου , καλησπερα.
  Έχω γεννηθεί στις 3./11/85 ώρα 07:45.
  Θα πάω σε μια συνέντευξη για εργασία στο εξωτερικό (ντουμπαι ) σε μια ωραία Εργασία σε parks and resorts με διετές συμβολαιο.
  Αναρωτιέμαι αν θα είναι καλύτερα εκει για εμένα ή αν είναι καλύτερα να παραμείνω στην Ελλάδα.Η κατάσταση φαίνεται τόσο ρευστή που νομίζω δυσκολεύομαι να δω καθαρά τι με συμφέρει και να παρω τη σωστη αποφαση για το μελλον μου.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαριάννα

   Όπως καταλαβαίνετε το να αποφανθώ σε μία τόσο σοβαρή στροφή στην καριέρα σας, δεν γίνεται με μία πρώτη προσέγγιση στα πλαίσια των απαντήσεων του σάιτ. Είναι απαραίτητη η μελέτη προγνωστικών συστημάτων και αυτό γίνεται μόνο σε μία συνεδρία.
   Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετούς μήνες η ανάγκη για μία προώθηση της καριέρας είναι στις βασικές προτεραιότητες. Κατανοώ την ανησυχία για τα οικονομικά και είναι εύλογο αυτό. Αλλά έχω την αίσθηση πως θα νιώσετε αρκετή νοσταλγία αν φύγετε αυτή την εποχή. Όμως σας δίδεται η ευκαιρία του εξωτερικού, είτε εκεί είτε αλλού, και είναι καλό που το αναζητάτε σαν διέξοδο επαγγελματική.

   Εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. Antonia Pappa
    Antonia Pappa at |

    κ.Σιμου καλησπέρα!
    Τα συγχαρητήρια μου για την προσέγγιση σας στο θέμα «αστρολογία» γενικά!…
    Είμαι γεννημένη 5/11/1984 στην Αθήνα και ώρα 05:00 το πρωί. Ο φίλος μου γεννήθηκε 22/2/1980 στην Αθήνα. Βλέπετε κάποια εξέλιξη στο άμεσο μέλλον (συγκατοικηση,γάμος,παιδί)?
    Ευχαριστώ

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητή Αντωνία

     Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια. Φαίνεται σε μία πρώτη προσέγγιση μία ευνοϊκή συγκυρία στον ατομικό σας χάρτη, για το νέο έτος, ως προς την επισημοποίηση σχέσης. Βέβαια, αυτό πρέπει να κριθεί με τα ατομικά προγνωστικά του καθενός και το ωροσκόπιο της σχέσης με τα προγνωστικά του. ΕΠομένως μας χρειάζεται μία συνεδρία, για να μελετηθούν όλα τα απαραίτητα ωροσκόπια

     Σας εύχομαι το καλύτερο

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 28. Kostas
  Kostas at |

  Καλησπέρα
  Για μια νέα εταιρεία η οποία ιδρυθηκε στις 9 Αυγούστου 2016
  Θα ήθελα να που πείτε πως βλέπε τε την εξέλιξή της.
  Ευχαριστώ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ Κώστα

   Για να σας απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται να μελετήσω τα προγνωστικά των εταίρων, την ίδια την εταιρεία ως υπόσταση και να βγει συμπέρασμα. Αυτή η πλήρης εργασία γίνεται μόνο με συνεδρία.

   Καλό σας βράδυ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 29. Stavroula
  Stavroula at |

  καλησπερα θα ηθελα να σας παρακαλεσω στις εβδομαδιαιες προβλεψεις να μην ξεχνατε να ενημερωνεται και το ζωδιο του ςυγου ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Σταυρούλα

   Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, αλλά ο Ζυγός έχει μπει κανονικά. Μήπως επειδή διαβάζετε συχνά τη σελίδα αυτή, τα κούκις σας θέλουν καθάρισμα; Μπορεί να κρατά στη μνήμη ο υπολογιστής, την ίδια διαρκώς εικόνα.
   Όμως ο Ζυγός έχει ανανεωθεί. Προσπαθήστε να κάνετε ένα καθαρισμό ιστορικού των κούκις και γράψτε μου ξανά, αν υπάρχει πρόβλημα

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 30. σόφη
  σόφη at |

  Κυρία Σίμου καλησπέρα σας.

  Αν δεν κατασπαταλάω τον χρόνο σας θα ήθελα να ρωτήσω για τα αισθηματικά μου.Πάνε πολλά χρόνια που υφίσταμαι μεγάλη πίεση στον τομέα αυτό. Νιώθω ότι αντέχω να ξεπεράσω τις δυσκολίες και νομίζω το κάνω, αλλά θα σταθεροποιηθεί κάποτε η κατάσταση?!
  Ή έχω να μάθω πολλά ακόμα?! (15/11/1980 05.30πμ, Αθήνα).

  υγ: έχετε μια σπάνια ευγένεια

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Σόφη

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια. Για να δω μία συγκεκριμένη κατάσταση, πρέπει να μελετήσω προγνωστικά. Αυτό όμως δεν γίνεται στα πλαίσια των απαντήσεων της ιστοσελίδας
   Αυτό που μπορώ να πω σε μία πρώτη προσέγγιση, είναι πως όντως εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον αισθάνεστε ανατροπές και αλλαγές, ή πίεση. Ακόμη ως το φθινόπωρο είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως από τα μέσα του Οκτωβρίου και μετά, θα μπορείτε να είστε περισσότερο απαιτητική για σας την ίδια, θα απομυθοποιήσετε και προφανώς θα επαναστατήσετε. Μπορεί να συμβούν σταδιακά, αλλά αυτά που σας περιγράφω σε διαδοχική ροή, βοηθούν να κάνετε μία σημαντική ανατροπή και αλλαγή. Θα έχετε την ευκαιρία τουλάχιστον.

   Σας εύχομαι το καλύτερο και καλο μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 31. Ντέπυ
  Ντέπυ at |

  Εχω γεννηθεί 24-10-1990 ωρα 08:45 στη Σπάρτη . Θα ηθελα αν μπoρειτε να μου πιετε μερικα πραγματα για το μελλον.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ντέπυ

   Οι προβλέψεις γίνονται με μελέτη των προγνωστικών και της γενέθλιας προδιάθεσης, επομένως δεν μπορώ να τις αναπτύξω παρά σε μία συνεδρία. Εδω απαντώ σε απορίες γενικότερες και κυρίως επί των άρθρων.
   Από τον Οκτώβριο πάντως, ξεκινά μία εποικοδομητική περίοδος για σας, κατά την οποία θα αναπτύξετε τους στόχους, θα προβάλλετε τις προσωπικές προσδοκίες και θα ανακαλύψετε αυτό που κρύβετε βαθιά μέσα σας. Είναι περίοδος περίσκεψης, αυτοανάλυσης και σοβαρού σχεδιασμού

   καλή σας συνέχεια, καλό μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 32. σφοαρα αλινα
  σφοαρα αλινα at |

  Αντιμετωπίζω πολύ μεγάλο διλλιμα αυτό το καιρό με τησχεση μου,πολύ ταλαιπωρία,πολύ ζήλια και άρνηση από αυτόν.εννοω τον αγαπάω και μ αγαπάει…τι μπορώ να κάνω να επαναφέρω την ηρεμία ανάμεσα μας???γεννημένη 14.07.1974, άγνωστη ώρα,στη Ρουμανία,με το όνομα σφοαρα αλινα.ευχαριστω εκ των προτέρων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Αλίνα

   Πρέπει να γίνει μελέτη στα ατομικά σας ωροσκόπια και αυτά της σχέσης, Αυτό γίνεται με μία συνεδρία, εδώ δίνονται απλές απαντήσεις σε απορίες των άρθρων.

   σας ευχαριστώ πολύ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 33. Αδαμαντια
  Αδαμαντια at |

  Καλή σας ημέρα!
  Είμαι γεννημένη 5/11/1984,05:05 το πρωί στην Αθήνα. Βλέπετε συγκατοικηση μέσα στο 2018 με τον σύντροφό μου?
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Αδαμαντία

   Εδώ απαντώ σε απλές ερωτήσεις για τα άρθρα. Για πλήρη πρόβλεψη και ειδικά για ένα ερώτημα σαν το δικό σας, πρέπει να εξεταστεί του καθενός το ωροσκόπιο, αυτό της σχέσης, και τα προγνωστικά. Μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια μίας συνεδρίας αυτό

   Σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 34. Γιώργος Αθανασιαδης
  Γιώργος Αθανασιαδης at |

  Διαβάζοντας προσεκτικά την πρόβλεψη Λιλιαν σε συγχαίρω κρίνοντας εξ ιδίων…Αντικειμενικά για τους ερήμους τους Σκορπιούς η ταλαιπωρία καλά κρατεί και από ότι είδα και το 18 με Δια ή χωρίς …Η μάνα μου δε περίμενε ένα μήνα ακόμη να με γεννήσει η ένα μήνα πριν….

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ Γιώργο

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια ως προς την αρθρογραφία μου. Ευελπιστώ και ειλικρινά εύχομαι να έχετε μία καλύτερη πορεία σύντομα. Κι αυτό γιατί Ο σκορπιός επιλέγει ηθελημένα, ως ψυχή, την δύσκολη οδό, αλλά φθάνει εκεί που άλλοι δεν αντέχουν να δώσουν την τελευταία μάχη! Τον θεωρώ ένα ζώδιο που μπορεί να πετύχει τα μέγιστα, αρκεί να πιστέψει πως τα αξίζει! Η σύμπραξη του Δία και του Κρόνου, το 2018, έχει να φέρει δώρα σε όσους στωικά μάχονται, και μεταξύ αυτών, σίγουρα είναι αρκετοί του ζωδίου σας.

   Να έχετε καλές γιορτές

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 35. Βασιλική
  Βασιλική at |

  καλησπέρα σας , είμαι γεννημένη 20/11/1983 και ώρα 08:30 το πρωί. Σκορπίος στο ζώδιο. Τελικά θα αλλάξει κάτι ? Βιώνω μεγάλη στσιμότητα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Βασιλική

   Ως το τέλος του έτους, λογικά θα πρέπει να έχετε ανατροπές σε σχέδια και σε οπτική για τη ζωή σας. Περισσότερα όμως θα απαιτήσετε για σας από το φθινόπωρο και τον επόμενο χρόνο.
   Λεπτομέρειες θα φανούν με μελέτη των προγνωστικών σας, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην σύντομη προσέγγιση των απαντήσεων της ιστοσελίδας

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 36. Στελλα Λιοκη
  Στελλα Λιοκη at |

  Κυρια Σιμου ειστε ενα φως στην σκοτεινη πραγματικότητα. Γεννηθηκα.στην Αθηνα 28-10-1956 ωρα 01.55 Κυριακη. Ασφυκτικο οικονομικο θεμα εχω και προσδοκω στην πωληση εξοχικου σπιτιου ΑΜΕΣΑ. Εχετε κατι διαφωτιστικό να μου πειτε, παρακαλω;;;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Στέλλα

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια. Αλλά για να δώσω απαντήσεις σε λεπτομέρειες της ζωής σας, πρέπει να μελετηθεί το ατομικό ωροσκόπιο με τα προγνωστικά του. Και αυτό γίνεται μόνο σε συνεδρία, όχι στις σύντομες συμβουλές επί των άρθρων, που δίνω μέσω του σάιτ.

   Αν το αποφασίσετε κάποια στιγμή, ευχαρίστως να σας φανώ χρήσιμη
   Καλή επιτυχία τους στόχους σας

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 37. Έφη
  Έφη at |

  Κα Σίμου καλημέρα
  Είμαι γεννημένη 11/11/1978 6.30 (πρωί) Χαλκίδα.Θα ήθελα αν έχετε διαθέσιμο χρόνο να δείτε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο.
  Αναζητώ εργασία
  Ευχαριστώ για το χρόνο σας
  Με εκτίμηση
  Έφη

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Έφη

   Δεν δίνω προβλέψεις σε ιδιαίτερης μελέτης θέματα όπως το ερώτημά σας, μέσω των σύντομων απαντήσεων εδώ. Μόνο με συνεδρία γίνεται αυτή η μελέτη όλων των προγνωστικών και των ατομικών σας στοιχείων. Εκείνο που μπορώ να πω είναι πως αν και φαίνεται ευνοϊκή η εποχή για το ζώδιό σας, και πρέπει αρκετά έντονα να στραφείτε στην αναζήτηση εργασίας, το καλοκαίρι είναι άστατο και απρόβλεπτο. Επομένως, είτε θα παρουσιαστεί κάτι ξαφνικά, είτε εκεί που θεωρείτε ότι έχει μία εξέλιξη, μπορεί να μην προχωρήσετε όσο γρήγορα το επιδιώκετε.
   Υπάρχουν εκπλήξεις, άρα μπορείτε να επιμείνετε φυσικά
   Περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε τομέα και τον επαγγελματικό, θα φανούν με τα προγνωστικά σας.

   καλή επιτυχία

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 38. Ελένη
  Ελένη at |

  κ.Σιμου καλησπέρα!
  Είμαι γεννημένη 5/11/1984, 05:05 το πρωί στην Αθήνα. Πως θα είναι το 2019 για μένα; Βλέπετε κάποια εξέλιξη στη σχέση μου με τον σύντροφό μου;
  Ευχαριστώ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Στις σύντομες απαντήσεις, δίνω επί των άρθρων κάποιες αποσαφημίσεις, δεν κάνω πλήρη ανάλυση.Αυτά που με ρωτάτε αφορούν μελέτη προγνωστικών και ατομικού σας χάρτη, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια μίας συνεδρίας.
   Με βάση τον ωροσκόπο σας, η χρονιά φαίνεται να είναι πιο ήπια από την προηγούμενη και να προσφέρεται σε σας το έδαφος για κάποιες σοβαρές αποφάσεις, με βάση τις εμπειρίες του 2018.

   καλή σας εβδομάδα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply

Leave a Reply