Λέων


15 -22  Οκτωβρίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου


Αυτή την εποχή, είναι πιθανόν να εκφραστείτε ρομαντικά ή καλλιτεχνικά. Η δυσκολία εντοπίζεται στον χώρο της οικογένειας, όπου χρειάζεται να διευκρινίζετε τα όνειρά σας. Στην περίπτωση που θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή ένα συμφωνητικό για ένα ακίνητο, κυρίως για κληροδότημα, δώστε μεγάλη προσοχή στους όρους. Αν σας ενδιαφέρει να διακοσμήσετε τον χώρο σας, είναι η κατάλληλη περίοδος. Με την οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια λόγια ή σκέψεις που ήταν κρυφές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Θα μπορούσε να λυθεί κάποια παρεξήγηση και θα σας συμβουλεύαμε να εξηγήσεις άμεσα. Η ευαισθησία σας, σας βοηθά να είστε συμπονετικοί, δεκτικοί αλλά και διαισθητικοί, και να κατανοείτε κάποιες πτυχές στις σχέσεις, που ήταν ως τώρα κρυφές. Αποφύγετε να εξαρτάστε από τους άλλους και κάνετε προσπάθεια να προβάλλετε τα συμφέροντά σας. Προσεγγίστε εκείνους που είναι ρομαντικοί και έχουν ποιοτικά ενδιαφέροντα.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε να στηρίζεστε σε γερά θεμέλια που θα έχετε χτίσει μόνοι σας. Επίσης, θα ανακαλύψετε πως έχετε πείσμα και αρκετή δύναμη, αν το αποφασίσετε.

ΛΕΩΝ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η ερωτική σας διάθεση και οι ενστικτώδεις ανάγκες σας γίνονται μία φιλοσοφία ζωής, ένα δόγμα, μία τελετουργία.

Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε τις αντιδράσεις, καθώς θα φανείτε αρκετά εκκεντρικοί ή καινοτόμοι και μπορεί να ενοχλήσετε το περιβάλλον σας.

Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο.

Μία ξαφνική έλξη για ένα άτομο, μπορεί να σας παρακινήσει να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας. Αλλά θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν σχέση διαρκείας.

 Η ανάγκη για να γίνει μία ουσιαστική πρόοδος στη δουλειά σας, απαιτεί άνοιγμα ορίζοντα, ίσως και γνώσης, με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

Το άγχος για τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά με υπομονή και πειθαρχία στην διαχείριση του χρήματος, θα αντεπεξέλθετε.

—-

Λέων και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Η αναγέννηση μπορεί να είναι σε φυσικό πεδίο, αλλά και βαθύτερα ψυχολογικό, όπου κάτι μέσα σας «πεθαίνει» για να εκδηλωθεί μέσα από μία νέα μορφή, οδηγώντας σας σε νέους ορίζοντες και βοηθώντας την εξελικτική σας πορεία σαν ψυχή. Φοβίες, αδυναμίες, ανασφάλειες, εντάσεις συσσωρευμένες, μπορούν πλέον να ξεπεραστούν και να θεραπευτούν. Εμμονές για ανούσια θέματα, θα πάψουν να σας απασχολούν. Αρκεί φυσικά να εργαστείτε με σοφία προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Χείρωνας διδάσκει, καθοδηγεί, αλλά δεν χαρίζει χωρίς προσπάθεια κάποιο δώρο. Η αλλαγή θα γίνει από λεπτομέρειες καθημερινές. Όταν αντιληφθείτε αυτή τη γνώση, πρέπει να προσέξετε με ποιο τρόπο θα τη χειριστείτε. Η γνώση είναι δρόμος για την ύψωση του ανθρώπου, αλλά και μέσον για την επιβολή της δύναμης του ανθρώπου στους άλλους. Με τον Χείρωνα σ’ αυτή τη θέση, καλό θα είναι να μη ξεχνάτε ποτέ την ηθική πλευρά της γνώσης, γιατί μπορεί να καταλήξετε δυνάστες των άλλων, χρησιμοποιώντας ό,τι αποκομίσατε από την έρευνα στα εσωτερικά μονοπάτια.


Λέων και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Ζήλια και πάθος μπορεί να εκδηλωθούν στις οικογενειακές σχέσεις, κατά συνέπεια ας είστε επιφυλακτικοί ως προς τις αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανόν να θέλετε να επενδύσετε στον χώρο σας ή σε ένα κληροδότημα. Στην περίπτωση συγκατοίκησης, αν το πάθος με το ταίρι σας έχει ατονήσει, ενδεχομένως θα το αναθερμάνετε. Ή θα αντιληφθείτε πως η σχέση έχει πλέον κλείσει τον κύκλο της. Αποφύγετε να μεταφέρετε απωθημένα σας στα μέλη της οικογένειας.

Λέων και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την αλήθεια στις σχέσεις σας είτε αυτές αφορούν είτε τον σύντροφο, είτε τον συνεργάτη σας. Αν οι σχέσεις δεν στηρίζονται σε στέρεες βάσεις θα κλονιστούν σε ένα βαθμό. Αισθάνεστε την ανάγκη να σπάσετε στη στιγμή όλους τους δεσμούς ή τις συμφωνίες σας γιατί δεν επιθυμείτε  να περιορίζεται η ελευθερία σας. Μπορεί να βιώσετε μία ξαφνική επιθετικότητα που θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα ξαφνικό ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας συναρπάσει ή θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν την ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια του κύκλου σας.


Λέων και Δίας στον Σκορπιό

Αν θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι η κατάλληλη εποχή με τον Δία να βρίσκεται στον τομέα αυτό.

Ωστόσο, η ανατροπή καραδοκεί και επικρατεί σε  κάποιες περιόδους του χρόνου. Ίσως φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια. Η ζωή σας μπαίνει σταδιακά όμως σε τάξη και οργανώνετε τα πάντα από τη βάση τους.

Στις θετικές γωνίες του Δία, θα ενδυναμωθείτε. Στις δύσκολες όμως θα είστε επιρρεπείς για ρήξη με συνεργάτες και οικείους σας- αλλά δεν θα είναι ένα φαινόμενο με διάρκεια.

Κέρδη μπορούν να έρθουν από την ακίνητη περιουσία. Θα είστε φιλόξενοι και περιποιητικοί στον χώρο σας.

30 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply
 6. AnnaRo
  AnnaRo at |

  Έχω γεννηθεί ςτις 18/08/1976 στις 9:30 το πρωί. Περνάω μία πολύ
  περίεργη συναισθηματικά περίοδο που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω…..
  Πως βλέπετε τους επόμενους μήνες?

  Reply
 7. Αργυρώ
  Αργυρώ at |

  Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Έχω γεννηθεί 22/08/1983 στις 13:00στα Χανιά Κρήτης, και θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα επαγγελματικά & τα συναισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 8. Εβα
  Εβα at |

  Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά….
  Γεννήθηκα 2 Αυγούστου το 1968 ώρα 13 : 00 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας…..μποριτε να μου πείτε κάτι για την σχέση μου και επαγγελματικά ….αυτήν την περίοδο έχω αρκετά προβλήματα
  Σας ευχαριστώ …

  Reply
 9. Ελενη
  Ελενη at |

  Ειμαι γεννημενη 4 8 1974 στην πατρα στις 3 τα ξημερωματα.Τι εξελιξεις θα εχω στα αισθηματικα;ευχαριστω

  Reply
 10. Νικολεττα
  Νικολεττα at |

  Eiμαι γεννημένη 23/07/1972 στις 20:00 στην Αθήνα. Με ωροσκόπο Υδροχόο. Το 2018 θα είναι η χρονιά που ξεκινά ξανά η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα;

  Reply
 11. Νίκος
  Νίκος at |

  Είμαι γεννημένος 29-7-87 10:15 πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά μου? Υπάρχει καλύτερο μέλλον στον ορίζοντα? Ευχαριστώ.

  Reply
 12. ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου
  ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου at |

  Ειμαι γεννημενη 16/08/1976 στης 22:00 το βραδυ.Ψαχνω 3 χρονισ για δουλεια ! Βλεπετε να βρισκω κατι φετος ?
  Ευχαριστω

  Reply
 13. Δελφινα
  Δελφινα at |

  Είμαι Καρκίνος με πρόσκοποι Λιοντάρι
  Έχω Δία στον Σκορπιός
  Αφροδίτη στο καρκίνο
  Άρη στον Υδροχόο
  Τι σημαίνει για μένα που από ότι διάβασα αυτοί η πλανήτες είναι σε …δράση
  Θα χαιρόμουν πολύ αν μου γράφετε έστω 3 λέξεις

  Reply
 14. Eva83
  Eva83 at |

  Είμαι γεννημενη 23/7/83 ,10.15 το πρωι.Εχω σχεση με ιχθυ 8 Μαρτιου 78 .Υπαρχει πιθανοτητα συγκατοικησης απο Σεπτεμβρη;

  Reply
 15. Anna Liakou
  Anna Liakou at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  είμαι γεννημένη 8/8/1981 στις 4:15 το πρωι. Είμαι σε ενα μεγάλο δίλημμα επαγγελματικά. Ίσως το μεγαλύτερο μεχρι τώρα. Να μείνω εξωτερικό ή να γυρισω Ελλάδα. Τι έχετε να προτείνετε?
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply

Leave a Reply