Λέων


17 – 23 Δεκεμβρίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου


Θα υπάρχει η ευκαιρία να ασχοληθείτε με επενδύσεις (επειδή όμως αυτό είναι πολύ γενικό, το ατομικό ωροσκόπιο θα εξηγήσει λεπτομέρειες). Σχέσεις με το χρήμα, τα αποκτήματα, θα είναι ίσως προσοδοφόρες αλλά ας είστε επιφυλακτικοί γενικότερα, καθώς η οικονομική κρίση δεν άφησε πολλά περιθώρια.  Δίχως ρίσκο, θέσετε τις βάσεις για ένα καλύτερο «αύριο».

Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε πιο εσωστρεφείς αναζητώντας απαντήσεις στο μυστήριο της ζωής και του θανάτου. Ενώ σε μία προσωπική σχέση, ο ρομαντισμός θα παίζει ένα ρόλο για την ομαλή της ροή, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Θα πρέπει να δένεστε με ένα ονειρικό σχεδόν τρόπο, με το ταίρι σας.

———————————————————————————–

Λέων και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+Θα αισθανθείτε όμορφα με αγαπημένους φίλους και θα επιδιώξετε να βρείτε τον χρόνο για διασκέδαση και ευχάριστες εξόδους, με μουσική, ποτό, χαλαρές δραστηριότητες. Μπορεί μάλιστα να αμελήσετε το ταίρι σας και να φλερτάρετε με όσους σας περιβάλλουν. Πολλές κοινωνικές γνωριμίες προσφέρουν ευκαιρίες για νέους στόχους. Αν είστε μόνοι, αυτή την περίοδο δεν θα επιδιώξετε μία μόνιμη σχέση, αλλά θα έχετε γνωριμίες που θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές.

– Μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας άδικα. Επενδύετε πολύ και με ενθουσιασμό σε όσους αγαπάτε. Θα υπάρξει πιθανότατα μία απομυθοποίηση. Οι αισθηματικές επιδιώξεις δημιουργούν μία παροδική δυσφορία ή πικρία, ίσως όμως με τον τρόπο αυτό αναδείξετε ένα κρυφό σας ταλέντο. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια.

————————————————————————————

Λέων και Πανσέληνος στους Διδύμους

Η Πανσέληνος του μήνα, σας προσφέρει την ευκαιρία να αντιληφθείτε καλύτερα τους στόχους και να τους αξιολογήσετε. Θα σας ευχαριστήσει ένας καλός φίλος. Συζητήστε, αναπτύξετε όμορφες δραστηριότητες από κοινού, συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες.

Επειδή όμως ο Άρης στους Ιχθείς δεν βοηθά για σαφή εικόνα, ας μην βιαστείτε προκειμένου να πάρετε  αποφάσεις και αξιολογείστε σχέσεις και συμφωνίες. Εκτός κι αν αδράξετε την ευκαιρία για ολοκλήρωση σχέσεων που δεν λειτουργούν πλέον αποδοτικά.

Στα ερωτικά σας θα είστε ευχάριστοι, με χιούμορ και ρομαντική διάθεση. Θα είναι εύκολο να χαρείτε και να ψυχαγωγήσετε όσους αγαπάτε. Ερωτικοί και ζεστοί, γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια, αλλά προσέχετε τις απαιτήσεις σας.

Δημιουργήστε, συζητήστε, καλλιεργήστε όμορφες σχέσεις.

Στον κοντινό σας περιβάλλον, θα υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα και μπορεί να νιώσετε πως δεν υπάρχει τρόπος συμφωνίας. Οι γνωριμίες που δεν σας ταιριάζουν, προφανώς εμποδίζουν την εξέλιξη και την πρόοδο στα σχέδιά σας και ίσως απομακρυνθούν οριστικά.

—————————————————————————————

Λέων και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Κάποιες ευαισθησίες υγείας που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά αυτό το διάστημα, θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν τώρα, αν είστε επιμελείς. Με την προσπάθεια επικεντρωμένη στο άγχος που γίνεται κακός σύμβουλος, θα ήταν απαραίτητο να ξαναβρείτε την χαμένη ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε κάθε τι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, ίσως να ήταν προτιμότερη.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, η υπομονή και η μεθοδικότητά σας, θα αποδώσουν τελικά και θα βρείτε τρόπους να τα βάλετε σε μία σωστή σειρά. Στις ερωτικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή χαλαρώνει την ένταση και κάποια παράπονα πλέον εξαλείφονται. Καλό θα ήταν να γίνετε πιο ουσιαστικοί στην προσέγγιση και να μην στέκεστε στις λεπτομέρειες. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ένα όνειρο μπορεί να υλοποιηθεί, είτε αφορά τον γάμο σας, είτε το πατρικό σας σπίτι, ή την οικογένεια ευρύτερα.

—————————————————————————————

Λέων και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Η αναγέννηση μπορεί να είναι σε φυσικό πεδίο, αλλά και βαθύτερα ψυχολογικό, όπου κάτι μέσα σας «πεθαίνει» για να εκδηλωθεί μέσα από μία νέα μορφή, οδηγώντας σας σε νέους ορίζοντες και βοηθώντας την εξελικτική σας πορεία σαν ψυχή. Φοβίες, αδυναμίες, ανασφάλειες, εντάσεις συσσωρευμένες, μπορούν πλέον να ξεπεραστούν και να θεραπευτούν. Εμμονές για ανούσια θέματα, θα πάψουν να σας απασχολούν. Αρκεί φυσικά να εργαστείτε με σοφία προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Χείρωνας διδάσκει, καθοδηγεί, αλλά δεν χαρίζει χωρίς προσπάθεια κάποιο δώρο. Η αλλαγή θα γίνει από λεπτομέρειες καθημερινές. Όταν αντιληφθείτε αυτή τη γνώση, πρέπει να προσέξετε με ποιο τρόπο θα τη χειριστείτε. Η γνώση είναι δρόμος για την ύψωση του ανθρώπου, αλλά και μέσον για την επιβολή της δύναμης του ανθρώπου στους άλλους. Με τον Χείρωνα σ’ αυτή τη θέση, καλό θα είναι να μη ξεχνάτε ποτέ την ηθική πλευρά της γνώσης, γιατί μπορεί να καταλήξετε δυνάστες των άλλων, χρησιμοποιώντας ό,τι αποκομίσατε από την έρευνα στα εσωτερικά μονοπάτια.

————————————————————————————-

Λέων και Αφροδίτη στον Σκορπιό- (ως 7 Ιανουαρίου)

Ζήλια και πάθος μπορεί να εκδηλωθούν στις οικογενειακές σχέσεις, κατά συνέπεια ας είστε επιφυλακτικοί ως προς τις αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανόν να θέλετε να επενδύσετε στον χώρο σας ή σε ένα κληροδότημα. Στην περίπτωση συγκατοίκησης, αν το πάθος με το ταίρι σας έχει ατονήσει, ενδεχομένως θα το αναθερμάνετε. Ή θα αντιληφθείτε πως η σχέση έχει πλέον κλείσει τον κύκλο της. Αποφύγετε να μεταφέρετε απωθημένα σας στα μέλη της οικογένειας.

36 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply
 6. AnnaRo
  AnnaRo at |

  Έχω γεννηθεί ςτις 18/08/1976 στις 9:30 το πρωί. Περνάω μία πολύ
  περίεργη συναισθηματικά περίοδο που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω…..
  Πως βλέπετε τους επόμενους μήνες?

  Reply
 7. Αργυρώ
  Αργυρώ at |

  Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Έχω γεννηθεί 22/08/1983 στις 13:00στα Χανιά Κρήτης, και θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα επαγγελματικά & τα συναισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 8. Εβα
  Εβα at |

  Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά….
  Γεννήθηκα 2 Αυγούστου το 1968 ώρα 13 : 00 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας…..μποριτε να μου πείτε κάτι για την σχέση μου και επαγγελματικά ….αυτήν την περίοδο έχω αρκετά προβλήματα
  Σας ευχαριστώ …

  Reply
 9. Ελενη
  Ελενη at |

  Ειμαι γεννημενη 4 8 1974 στην πατρα στις 3 τα ξημερωματα.Τι εξελιξεις θα εχω στα αισθηματικα;ευχαριστω

  Reply
 10. Νικολεττα
  Νικολεττα at |

  Eiμαι γεννημένη 23/07/1972 στις 20:00 στην Αθήνα. Με ωροσκόπο Υδροχόο. Το 2018 θα είναι η χρονιά που ξεκινά ξανά η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα;

  Reply
 11. Νίκος
  Νίκος at |

  Είμαι γεννημένος 29-7-87 10:15 πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά μου? Υπάρχει καλύτερο μέλλον στον ορίζοντα? Ευχαριστώ.

  Reply
 12. ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου
  ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου at |

  Ειμαι γεννημενη 16/08/1976 στης 22:00 το βραδυ.Ψαχνω 3 χρονισ για δουλεια ! Βλεπετε να βρισκω κατι φετος ?
  Ευχαριστω

  Reply
 13. Δελφινα
  Δελφινα at |

  Είμαι Καρκίνος με πρόσκοποι Λιοντάρι
  Έχω Δία στον Σκορπιός
  Αφροδίτη στο καρκίνο
  Άρη στον Υδροχόο
  Τι σημαίνει για μένα που από ότι διάβασα αυτοί η πλανήτες είναι σε …δράση
  Θα χαιρόμουν πολύ αν μου γράφετε έστω 3 λέξεις

  Reply
 14. Eva83
  Eva83 at |

  Είμαι γεννημενη 23/7/83 ,10.15 το πρωι.Εχω σχεση με ιχθυ 8 Μαρτιου 78 .Υπαρχει πιθανοτητα συγκατοικησης απο Σεπτεμβρη;

  Reply
 15. Anna Liakou
  Anna Liakou at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  είμαι γεννημένη 8/8/1981 στις 4:15 το πρωι. Είμαι σε ενα μεγάλο δίλημμα επαγγελματικά. Ίσως το μεγαλύτερο μεχρι τώρα. Να μείνω εξωτερικό ή να γυρισω Ελλάδα. Τι έχετε να προτείνετε?
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 16. Papakonstantinou sophia
  Papakonstantinou sophia at |

  16/8/1974 ώρα 10.30 πως θα κυλήσει το 2019 επαγγελματικά – οικονομικά και συναισθηματικά. Θα υπάρξει βελτίωση από το 2018?Ευχαριστω.

  Reply
 17. Δεσποινα
  Δεσποινα at |

  Έχω γεννηθεί 6/8/1960,στις 9 το βράδυ. Έχω ταλαιπωρηθεί ολυ, θα πάνε καλύτερα τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;

  Reply
 18. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλησπέρα αγαπητή μου Λίλιαν,θα ενδιαφέρουν για μια συνεδρία αλλα μενω στο εξωτερικό,δεν ξερω βέβαια αν γίνετε να επικοινωνήσουμε μεσω email που θα ηταν πολύ χρήσιμο,έχω γεννηθεί 3/8/1993 16:00 η ώρα θα μπορούσες να με συμβουλέψεις,

  Ευχαριστώ πάρα πολύ

  Reply

Leave a Reply