Λέων


 18 – 25 Φεβρουαρίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου


Λέων και Πανσέληνος στην Παρθένο

Εξωστρεφείς και δημιουργικοί από τη φύση σας, η Πανσέληνος θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας, κάτι που σας κουράζει.

 Ξεκινήστε χωρίς πολυτελή γούστα, ή περιορίσετε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον.

 Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.

Απαιτείται να είστε ισορροπημένοι με τα έσοδα και έξοδα, αν και αισθάνεστε σε ένα βαθμό μετέωροι. Κάνετε υπομονή…

Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Ενώ έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, δεν είναι εύκολο να πείσετε.

Θα ήταν προτιμότερο να είστε χαμηλών τόνων στην επικοινωνία, καθώς κάποιες σημαντικές ιδέες θα προέλθουν μέσω σχέσεων ή γνωριμιών. Αφουγκραστείτε τες γιατί θα τις προσφέρουν ευκαιρίες.

————————————————————————

Λέων και Άρης στον Ταύρο (ως την 31η Μαρτίου)

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν πιθανόν να σας αποδώσουν αργότερα, από τον Απρίλιο και μετά. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

—————————————————————————

Λέων και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ενδιαφέρον έχει ιδιαίτερο για σας η Νέα Σελήνη, καθώς συμβαίνει απέναντι από το ζώδιό σας και προετοιμάζει την Πανσέληνο που θα δημιουργηθεί στο ζώδιό σας αργότερα. Οι σχέσεις με τους απέναντί σας είναι το βασικό σημείο αναφοράς, αλλά και οι δημιουργικές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι μπορεί να σας πλησιάσουν, ή να αναθεωρήσετε συνεργασίες θέτοντας νέους και ευνοϊκούς όρους μεταξύ σας. Επειδή η γνώση είναι σημαντική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και ακολουθήστε μία επιμόρφωση στον τομέα που ειδικεύεστε, ή αποφασίστε να κάνετε σπουδές. Οι προσωπικές σας σχέσεις όμως, δεν έχουν σταθερότητα και αν δεν σας ικανοποιούν, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν αφορμή για μία αλλαγή.

Στηρίζεται η αισθηματική και δημιουργική σας έκφραση.

——————————————————————————-

Λέων και έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Η πρώτη έκλειψη Σελήνης του έτους στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει φυσικά τις προσωπικές σας συγκινήσεις και ανάγκες.

Σας κάνει να αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις προκειμένου να τις κρίνετε αντικειμενικά. Θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ταλέντα σας, αλλά και να δείτε αδυναμίες σας, όπως ο εγωισμός ή η πομπώδης αυτοπροβολή, αν και όποτε υπήρξαν στην συμπεριφορά σας.

Εκδηλώνοντας την ανάγκη να ανατρέψετε κάποιες αδυναμίες σας, μπορεί να δεχθείτε επιθετικότητα ή να φανείτε εσείς οι ίδιοι απότομοι και σκληροί.

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να παραμείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην υποκύψετε σε εύκολες λύσεις αντιπαράθεσης. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να συμπορευτείτε με άτομα που έχουν νέες ιδέες, προτείνουν λύσεις και συμμερίζονται τον αγώνα σας. Εκτιμήστε όσους διαθέτουν πρωτοτυπία, σύγχρονο πνεύμα και έχουν άποψη συγκεκριμένη στα «πιστεύω» τους.

Προσοχή στις συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί μπορεί να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας. Μπορείτε να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να τολμήσετε, να χαρείτε, να ερωτευθείτε, αλλά μην υπερβάλλετε!

————————————————————————————

Λέων και έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Η έκλειψη προκαλεί την ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο που ρυθμίζετε τις βασικές ανάγκες της ζωής σας. Θα σας φέρει όμως ταυτόχρονα σε επαφή με κάποιους κρυφούς φόβους. Αν έχετε δεχτεί ανταγωνισμό, θα είναι δύσκολο να διερευνήσετε τα αίτια. Αν υπήρξατε χειριστικοί, θα μειωθούν οι αντιστάσεις σας.  Αντιμέτωποι με τις προσωπικές σας ανάγκες,  θα πρέπει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή.

Μην αντιστέκεστε στην απαραίτητη αλλαγή, που ξεκαθαρίζει βιώματα ή προσωπικές σας αγωνίες, ακόμη κι ένα αρνητικό παρελθόν. Δώστε ευκαιρία για μία νέα αρχή, ένα νέο σπόρο ελπίδας. Ξεκινήστε από το «μηδέν» με ένα νέο έργο, απαλλαγμένο από βάρη του παρελθόντος.

Με φωτεινές επιλογές, η καθημερινότητα γίνεται πιο όμορφη και γόνιμη. Ακόμη κι αν σας ανησυχεί μία αλλαγή στο οικογενειακό περιβάλλον ή στον τόπο κατοικίας.

Το δώρο της έκλειψης:

Έμπνευση και διάκριση για το έργο σας.

————————————————————————————–

36 Σχόλια

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply
 6. AnnaRo
  AnnaRo at |

  Έχω γεννηθεί ςτις 18/08/1976 στις 9:30 το πρωί. Περνάω μία πολύ
  περίεργη συναισθηματικά περίοδο που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω…..
  Πως βλέπετε τους επόμενους μήνες?

  Reply
 7. Αργυρώ
  Αργυρώ at |

  Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Έχω γεννηθεί 22/08/1983 στις 13:00στα Χανιά Κρήτης, και θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα επαγγελματικά & τα συναισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 8. Εβα
  Εβα at |

  Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά….
  Γεννήθηκα 2 Αυγούστου το 1968 ώρα 13 : 00 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας…..μποριτε να μου πείτε κάτι για την σχέση μου και επαγγελματικά ….αυτήν την περίοδο έχω αρκετά προβλήματα
  Σας ευχαριστώ …

  Reply
 9. Ελενη
  Ελενη at |

  Ειμαι γεννημενη 4 8 1974 στην πατρα στις 3 τα ξημερωματα.Τι εξελιξεις θα εχω στα αισθηματικα;ευχαριστω

  Reply
 10. Νικολεττα
  Νικολεττα at |

  Eiμαι γεννημένη 23/07/1972 στις 20:00 στην Αθήνα. Με ωροσκόπο Υδροχόο. Το 2018 θα είναι η χρονιά που ξεκινά ξανά η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα;

  Reply
 11. Νίκος
  Νίκος at |

  Είμαι γεννημένος 29-7-87 10:15 πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά μου? Υπάρχει καλύτερο μέλλον στον ορίζοντα? Ευχαριστώ.

  Reply
 12. ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου
  ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου at |

  Ειμαι γεννημενη 16/08/1976 στης 22:00 το βραδυ.Ψαχνω 3 χρονισ για δουλεια ! Βλεπετε να βρισκω κατι φετος ?
  Ευχαριστω

  Reply
 13. Δελφινα
  Δελφινα at |

  Είμαι Καρκίνος με πρόσκοποι Λιοντάρι
  Έχω Δία στον Σκορπιός
  Αφροδίτη στο καρκίνο
  Άρη στον Υδροχόο
  Τι σημαίνει για μένα που από ότι διάβασα αυτοί η πλανήτες είναι σε …δράση
  Θα χαιρόμουν πολύ αν μου γράφετε έστω 3 λέξεις

  Reply
 14. Eva83
  Eva83 at |

  Είμαι γεννημενη 23/7/83 ,10.15 το πρωι.Εχω σχεση με ιχθυ 8 Μαρτιου 78 .Υπαρχει πιθανοτητα συγκατοικησης απο Σεπτεμβρη;

  Reply
 15. Anna Liakou
  Anna Liakou at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  είμαι γεννημένη 8/8/1981 στις 4:15 το πρωι. Είμαι σε ενα μεγάλο δίλημμα επαγγελματικά. Ίσως το μεγαλύτερο μεχρι τώρα. Να μείνω εξωτερικό ή να γυρισω Ελλάδα. Τι έχετε να προτείνετε?
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 16. Papakonstantinou sophia
  Papakonstantinou sophia at |

  16/8/1974 ώρα 10.30 πως θα κυλήσει το 2019 επαγγελματικά – οικονομικά και συναισθηματικά. Θα υπάρξει βελτίωση από το 2018?Ευχαριστω.

  Reply
 17. Δεσποινα
  Δεσποινα at |

  Έχω γεννηθεί 6/8/1960,στις 9 το βράδυ. Έχω ταλαιπωρηθεί ολυ, θα πάνε καλύτερα τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;

  Reply
 18. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλησπέρα αγαπητή μου Λίλιαν,θα ενδιαφέρουν για μια συνεδρία αλλα μενω στο εξωτερικό,δεν ξερω βέβαια αν γίνετε να επικοινωνήσουμε μεσω email που θα ηταν πολύ χρήσιμο,έχω γεννηθεί 3/8/1993 16:00 η ώρα θα μπορούσες να με συμβουλέψεις,

  Ευχαριστώ πάρα πολύ

  Reply

Leave a Reply