Λέων


26  Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου Λέων
από την Λίλιαν Σίμου


Λέων  και Αφροδίτη στον Ζυγό (ως 23 Οκτωβρίου)

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με λαμπερές ιδέες και συναντήσεις, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι λόγω των δύσκολων όψεων της Αφροδίτης, προς το τέλος της διαδρομής της. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της.  Ας συζητήσετε τις ανάγκες σας για να αισθανθείτε άνετα κοντά στο ταίρι σας.


Λέων   και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η ερωτική σας διάθεση και οι ενστικτώδεις ανάγκες σας γίνονται μία φιλοσοφία ζωής, ένα δόγμα, μία τελετουργία.

Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε τις αντιδράσεις, καθώς θα φανείτε αρκετά εκκεντρικοί ή καινοτόμοι και μπορεί να ενοχλήσετε το περιβάλλον σας.

Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο.

Μία ξαφνική έλξη για ένα άτομο, μπορεί να σας παρακινήσει να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας. Αλλά θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν σχέση διαρκείας.

 Η ανάγκη για να γίνει μία ουσιαστική πρόοδος στη δουλειά σας, απαιτεί άνοιγμα ορίζοντα, ίσως και γνώσης, με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

Το άγχος για τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά με υπομονή και πειθαρχία στην διαχείριση του χρήματος, θα ανταπεξέλθετε.


Λέων και ανάδρομος Ερμής ως 2 Οκτωβρίου

Ο Ερμής σας προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Καθυστερούν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει κι αυτό φέρνει ένα άγχος.

Επειδή ενδέχεται να αισθανθείτε πως ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας και ίσως βιώσετε ανασφάλεια, τελικά θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων.

Οι επαφές με τα αδέλφια μπορεί να κρύβουν μία ασάφεια και να είναι δυσνόητα τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Λύνετε εκκρεμότητες με το στενό σας περιβάλλον.

Κάποιος θα προσπαθήσει να σας υποβάλλει άλλες ιδέες από αυτές που έχετε. Οι παρεξηγήσεις είναι διαρκείς και περιπλέκουν λόγια και σκέψεις.

Αποστασιοποιηθείτε, ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση

Μικρές έξοδοι ή ταξίδια σύντομα μπορεί να εμποδίζονται, αλλά επιμείνετε σ’ αυτά. Ακόμη και ένας περίπατος περιστασιακά, είναι διέξοδος για σας και βοηθούν να ξεκαθαρίζετε ό,τι πρέπει να αποσαφηνιστεί αυτή την εποχή.

Η διορατική σας αντίληψη είναι αυξημένη και θα ήταν καλό να την ακολουθείτε.

Όταν θα είναι στη Παρθένο

Η οικονομική δυσπραγία θα σας ενοχλήσει αισθητά, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία δύσκολη θέση και θα είναι αρκετά δύσκολη η θέση σας σε σχέση με όσα έχετε μάθει, σαν τρόπο ζωής. Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα λιγότερα, με περισσότερη ποιότητα όμως. Δεν σας ταιριάζει κάποια σημαντική οικονομική συναλλαγή, αποφύγετε να ρισκάρετε οτιδήποτε και ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Επίσης, άτομα που είναι πολύτιμα για σας, μπορεί να δεχθούν την κριτική σας και να πληγωθούν. Θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να είστε σαφείς. Ή αφήστε τις συζητήσεις για αργότερα.


Λέων και Άρης στους Διδύμους (ως 25 Μαρτίου 2023)

Αυτό τον καιρό θα κάνετε πολλά σχέδια και όνειρα  και ελπίζετε να πραγματοποιηθούν. Όμως για να πραγματοποιηθούν πρέπει να κάνετε κι εσείς κάτι, δεν πρέπει να μένετε μόνο στα λόγια ή στα σχέδια. Πρέπει να αποφασίσετε τελικά τι θέλετε να κάνετε και να ξεκινήσετε να τα εφαρμόζετε.

 Έχετε καλούς φίλους που είναι έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν ή να συμμετέχουν σε ένα έργο σας. Είστε αγαπητοί και προσιτοί στις παρέες σας έτσι δεν αποκλείετε να κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Μία συλλογική δραστηριότητα θα αποδώσει αυτή την εποχή και μπορείτε να ασχοληθείτε με φιλανθρωπικά έργα ή κοινωνικά έργα.

Κάποια δυσκολία ίσως υπάρξει παροδικά στις προσωπικές σχέσεις, καθώς θα σας απορροφήσουν οι δραστηριότητες στον κοινωνικό χώρο. Ζυγίστε καλύτερα τις σχέσεις που έχουν βαρύτητα για σας και αποφασίστε να μοιράσετε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ίσως έρθετε σε ρήξη ή δύσκολη θέση στις κοινωνικές σχέσεις,  αλλά θα φανείτε ευέλικτοι προφανώς και θα ξεπεραστεί η διαφωνία. Δεν θα είναι παρά μία παρεξήγηση. Μπορείτε όμως να βρείτε ομοϊδεάτες για το έργο σας, ή για ένα ενδιαφέροντα στόχο. Θα βρείτε υποστήριξη.

Οι ειδήσεις που θα πάρετε, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Προσέχετε όμως κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης και των όψεων με τον Ποσειδώνα.

 


56 Responses

 1. Μαρια
  Μαρια at |

  Πράγματι η σχέση μου έχει πάρει τις αναποδιές της.

  Reply
 2. noisy
  noisy at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να απαντάτε σε όλους. Έχω γεννηθεί 10/8/1976 στις 9;30 στο Βούπερταλ Γερμανίας. Πώς προβλέπεται να εξελιχθεί ο ταλαιπωρημένος τομέας των αισθηματικών; Ευχαριστώ.

  Reply
 3. Οκ
  Οκ at |

  Γεια σας,
  Ειμαι γενημενη στις 9/8/1982 κ ωρα 10.30 π.μ.
  Πως βλεπετε το συναισθήματικο κομμάτι;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 4. georgia
  georgia at |

  ειμαι γεννημενη στις 9/8/00 , με ωροσκοπο τοξοτη πως θα ειναι ο ερωτικος μου τομεας μεχρι το καλοκαιρι;

  Reply
 5. Eva83
  Eva83 at |

  Ειμαι γεννημενη στις 23/7/83 στις 10.15 το πρωι.Πως βλεπετε τα αισθηματικα μου;Θα υπαρξει επανασυνδεση με τον πρωην που χωρισαμε πριν ενα μηνα;Η θα ναι τελειωτικο;θα φτιαξω τη ζωη μου που ταλαιπωρηθηκα τοσο;

  Reply
 6. AnnaRo
  AnnaRo at |

  Έχω γεννηθεί ςτις 18/08/1976 στις 9:30 το πρωί. Περνάω μία πολύ
  περίεργη συναισθηματικά περίοδο που δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω…..
  Πως βλέπετε τους επόμενους μήνες?

  Reply
 7. Αργυρώ
  Αργυρώ at |

  Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Έχω γεννηθεί 22/08/1983 στις 13:00στα Χανιά Κρήτης, και θα ήθελα να μάθω σχετικά με τα επαγγελματικά & τα συναισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
 8. Εβα
  Εβα at |

  Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά….
  Γεννήθηκα 2 Αυγούστου το 1968 ώρα 13 : 00 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας…..μποριτε να μου πείτε κάτι για την σχέση μου και επαγγελματικά ….αυτήν την περίοδο έχω αρκετά προβλήματα
  Σας ευχαριστώ …

  Reply
 9. Ελενη
  Ελενη at |

  Ειμαι γεννημενη 4 8 1974 στην πατρα στις 3 τα ξημερωματα.Τι εξελιξεις θα εχω στα αισθηματικα;ευχαριστω

  Reply
 10. Νικολεττα
  Νικολεττα at |

  Eiμαι γεννημένη 23/07/1972 στις 20:00 στην Αθήνα. Με ωροσκόπο Υδροχόο. Το 2018 θα είναι η χρονιά που ξεκινά ξανά η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα;

  Reply
 11. Νίκος
  Νίκος at |

  Είμαι γεννημένος 29-7-87 10:15 πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά μου? Υπάρχει καλύτερο μέλλον στον ορίζοντα? Ευχαριστώ.

  Reply
 12. ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου
  ΜΑΡΙΑ Χρυσοχοιδου at |

  Ειμαι γεννημενη 16/08/1976 στης 22:00 το βραδυ.Ψαχνω 3 χρονισ για δουλεια ! Βλεπετε να βρισκω κατι φετος ?
  Ευχαριστω

  Reply
 13. Δελφινα
  Δελφινα at |

  Είμαι Καρκίνος με πρόσκοποι Λιοντάρι
  Έχω Δία στον Σκορπιός
  Αφροδίτη στο καρκίνο
  Άρη στον Υδροχόο
  Τι σημαίνει για μένα που από ότι διάβασα αυτοί η πλανήτες είναι σε …δράση
  Θα χαιρόμουν πολύ αν μου γράφετε έστω 3 λέξεις

  Reply
 14. Eva83
  Eva83 at |

  Είμαι γεννημενη 23/7/83 ,10.15 το πρωι.Εχω σχεση με ιχθυ 8 Μαρτιου 78 .Υπαρχει πιθανοτητα συγκατοικησης απο Σεπτεμβρη;

  Reply
 15. Anna Liakou
  Anna Liakou at |

  Αγαπητή Λίλιαν,
  είμαι γεννημένη 8/8/1981 στις 4:15 το πρωι. Είμαι σε ενα μεγάλο δίλημμα επαγγελματικά. Ίσως το μεγαλύτερο μεχρι τώρα. Να μείνω εξωτερικό ή να γυρισω Ελλάδα. Τι έχετε να προτείνετε?
  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 16. Papakonstantinou sophia
  Papakonstantinou sophia at |

  16/8/1974 ώρα 10.30 πως θα κυλήσει το 2019 επαγγελματικά – οικονομικά και συναισθηματικά. Θα υπάρξει βελτίωση από το 2018?Ευχαριστω.

  Reply
 17. Δεσποινα
  Δεσποινα at |

  Έχω γεννηθεί 6/8/1960,στις 9 το βράδυ. Έχω ταλαιπωρηθεί ολυ, θα πάνε καλύτερα τα αισθηματικά και τα οικονομικά μου;

  Reply
 18. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλησπέρα αγαπητή μου Λίλιαν,θα ενδιαφέρουν για μια συνεδρία αλλα μενω στο εξωτερικό,δεν ξερω βέβαια αν γίνετε να επικοινωνήσουμε μεσω email που θα ηταν πολύ χρήσιμο,έχω γεννηθεί 3/8/1993 16:00 η ώρα θα μπορούσες να με συμβουλέψεις,

  Ευχαριστώ πάρα πολύ

  Reply
 19. Βαγγέλης
  Βαγγέλης at |

  Καλησπέρα είμαι γεννημένος 7 /8 /75 και τα αισθηματικά μου πάνε χάλια βλέπετε καμιά βελτίωση? Ευχαριστώ!!!

  Reply
 20. Μαρια
  Μαρια at |

  Καλησπέρα σας,

  Ερωτεύτηκα έναν Λέων και είμαι Αιγόκερως. Κλασική αιγόκερως. Γεννήθηκα 26-12, 4 το μεσημέρι.Δεν μπορώ να τον καταλάβω αυτόν τον Λεωντα. Ήμουν σίγουρη πως με φλέρταρε (με αγγιζε,με πείραζε, γελούσε ολόκληρος, μου είπε ότι με θέλει αλλά ντρέπεται κτλ). Έμαθα πως είχε σχέση, τον στρίμωξα και του τα εχωσα και με έβγαλε τρελή. Μου είπε ότι έκανε πλάκα, μετά το άλλαξε και είπε πως δε μου είπε ποτέ ότι με θέλει και χίλια δυο. Οκ, τα βρήκαμε θεωρητικά και μετά εγώ αδιαφορούσα. Συνέχιζε να με κοιτά και με πλησίαζε διστακτικά και “φιλικά” ώσπου εγκατέλειψε όταν είδε πως ήμουν αδιάφορη. Ήταν πιο βαρύς και ακεφος στην τάξη (εργαζόμαστε μαζί), αλλά τον πετύχαινα να με κοιτά. Πρόσφατα ξαναμιλησαμε λίγο παραπάνω και ήταν πάλι σαν να ζωντάνεψε ολόκληρος. Πάλι αστεία, γέλια, βλέμματα, να πετά εξυπνάδες ενώ όταν οι μαθητές μας κάνουν πλάκα να παντρευτουμε δεν το κόβει αλλά δίνει παράσταση σαν ηθοποιός , που με περιμένει με ανθοδέσμη. Και όσες φορές είπα στα παιδιά πως ο κύριος έχει σύντροφό, αυτός το έκανε γαργαρα και δεν το πέταξε ποτέ ο ίδιος ώστε να μαζευτούν και να μην μας προξενευουν. Τι γίνεται;Με θέλει; Με δουλεύει; Εχω πελαγωσει. Νιώθω μια αμοιβαιοτητα στην ατμόσφαιρα, αλλα είναι αλλού. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ.

  Reply
 21. Gina
  Gina at |

  Καλησπέρα,
  Συγχαρητήρια για το site σας, είμαι λέων 18-8-81 και ήθελα να ρωτήσω απλά για τα αισθηματικά γιατί πρόσφατα χώρισα από σχέση 10 ετών και γάμο. θα μου πάει τίποτα καλύτερα?

  Reply
 22. Παναγιωτα
  Παναγιωτα at |

  Καλησπέρα σας Σας ευχαριστώ εκ των προτερων
  Έχω γεννηθεί στις 15/8/1965 τις πρωινές ώρες Θα ήθελα να μου πείτε για τα αισθηματικά μου

  Reply
 23. Σεβαστη
  Σεβαστη at |

  Πρωτη φορα σας διαβαζω ειστε πολυ καλη Ειμαι λεων γεννημενη στις12 Αυγουστου στον Πειραια

  Reply
 24. Νατασσα
  Νατασσα at |

  Ο κλασσικά άτυχος λέων! Μόνο δυσκολίες και δυστοκιες! Επαγγελματικά και συναισθηματικά δραματικά και το 2020!!! Όπως πάντα άλλωστε …

  Reply
 25. Letta Koutsospyrou
  Letta Koutsospyrou at |

  Εχω γεννηθεί στις 23/07/1961 στις 00,30. Θα ήθελα να γνωρίζω πως θα πάει ένα δικαστήριο που έχω στις 13/02/2020,αφορά σε εργασιακά θέματα και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κερδίσω την έφεση που έχω κάνει.Καλά Χριστούγεννα .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
 26. ΝΙΚΟΣ
  ΝΙΚΟΣ at |

  Καλησπέρα καλή Χρονιά έχω γεννηθεί 29/7/87 πως είναι τα επαγγελματικά μου το επόμενο διάστημα ευχαριστώ πολυ

  Reply
 27. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Λέων 31/7/62 ωροσκόπος σκορπιός
  Επαγγελματικά ειμαι στην κόψη του ξυραφιού! Τι θα γίνει?

  Reply
 28. Kourkoutzela
  Kourkoutzela at |

  Καλησπέρα.10/08/75 γεννημένη με ιρωσκοπο αιγόκερως.πως και τα αισθηματικά το 2022

  Reply

Leave a Reply