Καρκίνος


 

 15-22 Οκτωβρίου Καρκίνος
από την Λίλιαν Σίμου


Μπορεί να έχετε έμπνευση και ένστικτο για κάποιες δουλειές, γι’ αυτό θα μπορείτε να έχετε ένα πλούσιο σε δραστηριότητές, πρόγραμμα. Θα λέγαμε πως η περίοδος αυτή –αν και περιέχει καθυστερήσεις- σας ευνοεί. Κι αυτό γιατί σας ενδιαφέρει η καλή σας εικόνα και θα είστε συνεχώς σε μία αναζήτηση αυτό-βελτίωσης. Θα βρείτε τον χρόνο να κατανοήσετε μικρές και μεγάλες απολαύσεις της ζωής. Μπορεί μάλιστα να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ό,τι συνηθίζετε. Ασχοληθείτε με την γνώση, μία επιμόρφωση ή αν είστε γονείς, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την γνώση των παιδιών σας. Επίσης, συζητήσεις που εκκρεμούν με τα παιδιά, θα ήταν καλό να ολοκληρωθούν τώρα. Επίσης, θα σας βοηθούσε να μοιραστείτε ένα χόμπι μαζί τους, κυρίως αν είναι σχετικό με την Τέχνη. Στα ερωτικά ζητήματα, μία νοσταλγία ίσως σας στρέψει προς μία σχέση του παρελθόντος. Αν την συναντήσετε, μάθετε νέα της ή έχετε μήνυμα από μέρους της, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε αμέσως απόφαση. Θα γίνουν αναθεωρήσεις και συζητήσεις που παροδικά θα ενοχλήσουν, γιατί θα βγάλουν απωθημένα.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε πώς να χειρίζεστε τα αισθήματά σας απέναντι στους άλλους, αλλά και να αποφασίσετε τελικά να χαρείτε τη ζωή,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε αυτή την εποχή,  την δύναμη και την εξουσία.

Βιώνετε την κατάλληλη περίοδο όπου η γοητεία της εξουσίας θα σας συναρπάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δώσετε όλο τον εαυτό σας για να ανέλθετε σ’ αυτή.

Ασκείτε κι εσείς, εξ ίσου μία έλξη και πολλοί θα μαγνητίζονται από την παρουσία σας. Αλλά, παρά την εξωτερική συναινετική σας διάθεση, εκείνο που θα προέχει, είναι η καθιέρωσή σας.

 Να προσέχετε, αν είστε ένα άτομο διακεκριμένο, καθώς ίσως σας πλησιάζουν για τη θέση σας ή υπερβάλλετε και θα φανείτε με τονισμένο το «εγώ σας».

 Η γοητεία σας μπορεί να γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η δύναμη δεν συνάγει με το πραγματικό συναίσθημα.

Η ανάγκη για να κατακτήσετε μία θέση κοινωνική, απαιτεί να κάνετε την προσπάθεια αυτόνομα, επιβάλλοντας την παρουσία σας και τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας.

Διατηρώντας ήπιους τόνους στην επικοινωνία, θα προσγειωθείτε στις πραγματικές ανάγκες της εποχής.

—-

Καρκίνος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Λόγω της εσωτερικής αναζήτησης της γνώσης, στην οποία σας ωθεί ο Χείρωνας, μπορεί να βρεθείτε στους κόλπους μίας ομάδας ενός δασκάλου ή γκουρού, από τον οποίο να επηρεαστείτε και με τον οποίο να ταυτιστείτε σε μεγάλο βαθμό. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε την Αλήθεια, αλλά ίσως χωρίς να έχετε μία σαφή εικόνα της πραγματικότητας. Είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπήρξατε επιρρεπείς σε ιδεολογικές επιρροές, και τώρα κατανοείτε πως δεν είναι σωστό να «θεοποιείτε» τον πνευματικό καθοδηγητή. Η λογική και η έρευνα θα σας εμποδίσουν από το να απορροφήσετε ανεπιφύλακτα κάθε μήνυμα που λαμβάνετε. Πολλές φορές θα αισθανθείτε δεσμευμένοι και μπλοκαρισμένοι, εμποδισμένοι στο να βρούμε το δρόμο της εσωτερικής Αλήθειας, από προβλήματα του χθες, ή απογοητεύσεις. Ωστόσο, τώρα ξέρετε πως είστε πιο δυνατοί από κάθε πρόβλημα και πως η αναζήτησή σας, θα σας φέρει σε μία αναγνωρισιμότητα, ανάλογα με το έργο σας, αρκεί να μεταλλάξετε τις πικρίες με την ίδια την συνειδητή γνώση.


Καρκίνος και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για σας η πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό, αφού εναρμονίζεται με το στοιχείο των συγκινήσεων που σας χαρακτηρίζει. Πάθος και πόθοι εκδηλώνονται άνετα πλέον, αλλά λόγω της ιδιαίτερης πορείας της αυτή τη φορά, ας προσέχετε τα λάθη του παρελθόντος στην ευθύνη των σχέσεων. Αν έχετε μία δημιουργική και καλλιτεχνική δραστηριότητα, η έμπνευση μέσω της συγκίνησης, θα την απογειώσει! Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μοιραστείτε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ή να βρείτε ένα ταίρι!

——–

Καρκίνος  και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Ασχολείστε ενστικτωδώς με τη βαθύτερη πτυχή του ψυχισμού σας, με σκοπό να απελευθερωθείτε από φοβίες, αγωνίες και ανασφάλειες. Δεν θα αντέχετε την αδικία, την καταπίεση, τον περιορισμό. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί ένα ξαφνικό ενδιαφέρον να σας μαγνητίσει και να προκαλέσει έντονο πάθος ή επιθυμία για κατάκτηση. Ή να αλλάξετε στάση απέναντι στο ταίρι σας. Ένα μυστικό σας ενδέχεται να αποκαλυφθεί αν δεν προσέξετε. Απρόοπτα γεγονότα θα επηρεάσουν επίσης την οικονομική σας κατάσταση και ίσως έχουν σχέση με το σύντροφο ή τον συνεργάτη. Μία διαφωνία μπορεί να προκύψει για ένα περιουσιακό στοιχείο. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επενδύσεις, ή να τις κάνετε με μεγάλη σύνεση.

Καρκίνος και Δίας στον Σκορπιό

Ευνοϊκός ο Δίας προς το ζώδιό σας, αναζητά λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπεί την ζωή σας και το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ενδιαφερθείτε να κάνετε ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει την υπομονή και τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία.

Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας.

Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, γιατί μπορεί να αποκτήσετε εμμονή και πάθος…κάτι που δεν θα είναι για πάντα σε εύνοια της τύχης!


44 Σχόλια

 1. Ιφιγένεια
  Ιφιγένεια at |

  είμαι πιστή αναγνώστρια των σελίδων σας -site kai fb- αλλά δεν γνωρίζω τον ωροσκόπο μου μια που η μητέρα μου δεν θυμόνταν την ακριβή ώρα γεννήσεώς μου αλλά μόνο ότι γεννήθηκα από τις 11.30 ως τις 14.00.Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 18-7-1957. Σε διάφορα site που έψαξα κατά καιρούς έχω βρει διαφορετικούς ωροσκόπους με αποτέλεσμα απλά να μπερδευτώ.Θα ήταν ίσως χρήσιμο σε πολλούς αν βάζατε έναν πίνακα εύρεσης των ωροσκόπων
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαςαλλά και για την καθημερινή ενημέρωση που προσφέρετε

  Reply
 2. maria
  maria at |

  tha ithela na sas rotiso to exis: o astrologos su vgazi ton oroskopo sy simfona me ti ora tis horas pu gennithikes i tin ora tis horas pu megaloses?ine poly simantiko afto gia mena na to xekathariso….eho genithi se xeni hora mehri ta 7 my hroonia ke meta ta 7 , edo Ellada ..tora ime 32…

  efharisto

  Reply
 3. Despondent Kuriakou
  Despondent Kuriakou at |

  OLA MOY PANE XALIA K TA PROVLIMATA YGEIAS MOY XEIROTEREYOYN GIATI

  Reply
 4. TONIA
  TONIA at |

  Κα Σίμου καλημέρα,
  ειμαι γεννημενη στην Αθηνα 18/07/1984 με ωροσκοπο σκορπιό και αφροδίτη στον λέοντα.
  Πριν 2 μέρες ειχα μια παλίνδρομη κύηση και έπεσε το σύμπαν πάνω μου.
  Υπάρχει πιθανοτητα μεσα στο 2016 να εχω μια υγιη εγκυμοσυνη???

  Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

  Αναμένω με ανυπομονησία την απαντηση σας.

  Φιλικά
  Τόνια

  Reply
 5. Μίμης Δημόπουλος
  Μίμης Δημόπουλος at |

  Καλημέρα κα Σίμου

  είμαι γεννημένος 19 Ιουλίου 1969, ώρα 4.17πμ στην Αθήνα. Είμαι τραγουδοποιός/συνθέτης στο επάγγελμα. Μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιες θεαματικές επιτυχίες στην καριέρα μου, αλλά τώρα έχω λόγους να περιμένω μια μεγάλη επιτυχία και άνοδο. Θα έρθει?

  σας ευχαριστώ πολύ

  Reply
 6. Irine
  Irine at |

  Ε γώ γεννηθεί 17/7/86 15:40 με οροσκοπω σκορπιό.Νοιωθω πολύ πίεση στα επαγγελματικά…θα δω ασπρη μέρα; έχω κουραστεί πολύ αυτή τη χρόνια.

  Reply
 7. αν
  αν at |

  ειμαι γεννημενη 18/07/1985 . μεχρι τωρα τιποτα δεν πηγε καλα στη προσωπικη μου ζωη.
  θα αλλαξει κατι ?

  Reply
 8. Annia
  Annia at |

  20/07/1975 ήθελα να μάθω αν θα προκύψει κάτι στα προσωπικά μου. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις; έχω μια περίπλοκη «σχέση» με παρθένο (12/09/82) τον τελευταίο 1,5χρόνο με πολλά μπρος πίσω…

  Reply
 9. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Γεια σας ονομαζομαι μαρινα γεννήθηκα στις 28/06/87 και ώρα 11 το πρωί και έχω σέλινη στον καρκίνο θα ήθελα να μάθω πως θα ειναι το 2017 θα ειναι καλύτερο απο άποψης οικονομικών και θα καταφέρω τελικά να χάσω τα κιλά που θέλω ευχαριστώ πολυ

  Reply
 10. Ερα
  Ερα at |

  Καλησπέρα κυρία Λιλιαν σας ειχα γράψει κ ποιο πανω αλλα δν ξέρω γιατι δν βλέπω ποια το μήνυμα μου. Όπως σας ειχα ξαναγράψει ειμαι γεννημένη στις 16/07/1991 το απόγευμα περιπου στις 17:40 κ εδω κ μια δεκαετία βιώνω σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επιπεδα στη ζωή μου κ οχι προς το καλύτερο φυσικά. Είναι λες κ παλσυω να μείνω ζωντανή μέσα σε μια τρικυμία. Θα ήθελα να μαθω εάν θα συνεχιστεί ολο αυτο συμπαντικό μάθημα γιατι έτσι προσπαθω να το βλεπω για να μπορώ να παω παρακάτω. Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα οικονομική βλέπετε κάτι τετοιο? Μιας κ είμαι ανερη μητέρα. Σας ευχαριστώ

  Reply
 11. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηςη Πέσατε τόσο μεσα είστε φοβερή έμεινα άφωνη θα κάνω οτι μπορώ που δεν..το βλέπω γιατι με ξερω .. Ευχομαι καλή χρόνια με υγεία να έχετε !!!!

  Reply
 12. Γερασιμος
  Γερασιμος at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν λέγομαι Γεράσιμος γεννήθηκα 29/03/91 22:32 το βράδυ θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος εχω πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα με ενδιαφέρει όπως η κοπέλα παραπάνω το θέμα τον κιλών ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  16/07/1991 με οροσκοπο τοξότη βλέπετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο νεο ετος?

  Reply
 14. Κώστας
  Κώστας at |

  29/04/88 μια προβλεψει για το 17

  Reply
 15. Κωστας
  Κωστας at |

  Γεια σας 19/7/85 11:50μεσημερι αθηνα με ωροσκοπο ζυγο..υπαρχει καποια σταθεροτητα το 17 σε επαγγελματικα;θα υπαρξουν οικονομικα καλητερες ευκαιριες;

  Reply
 16. Papa
  Papa at |

  Καλησπέρα έχω γεννηθεί 23/7/1989 και ώρα 06:10 στην αθήνα.Κάτι καλό για το 2017;
  Σας ευχαριστώ,καλές γιορτές

  Reply
 17. Ξενια Ταπανα
  Ξενια Ταπανα at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν. Λέγομαι Ξενια γεννήθηκα 17/07/1969 18.30 μμ στην θεσσαλονικη .θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος ? Θα γνωριζω τον καταλληλο ανθρωπο? Θα κανω ταξιδια ? θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 18. ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ
  ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ at |

  καλησπερα σας με λε νε Γιωτα 1-7-1982 17:50 θα ηθελα να αμθω θα κανω σχεση αυτη τη χρονια

  Reply
 19. Notis
  Notis at |

  Καλησπερα σας,
  Ειμαι γεννημεννος στις 7/7/74 08:30π.μ.
  Βρίσκομαι σε σταυροδρομι μετα απο τεραστιες αλλαγες στη ζωη μου κ δεν ξερω ειλικρινα ποια κατευθυνση θα ακολουθησω…
  Καποια συμβουλη για το επομενο διαστημα;

  Σας ευχαριστω

  Reply
 20. Αλντα
  Αλντα at |

  Καλησπέρα σας ειμαι πιστή αναγνώστρια σας γεννημένη στις 16 /7/91 κ ωρα 17:45.Μια 8 ετια τώρα αλλαξε όλος ο κόσμος μου. Ήρθαν τα πανω κάτω κυριολεκτικά γυριζοντας το κεφάλι πισω όμως καταλαβαίνω οτι ηταν αναγκαιο κακό να συμβούν όλα αυτά γιατι αισθάνομαι οτι εμεινε στη ζωη μου οτι άξιζε κ νιώθω οτι μπορώ να διαχειριστώ ποιο εύκολα τις καταστάσεις γυρω μου. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι τα επαγγελματικα μου .Αν θα μπορουσατε να μου πείτε αν θα εχω εξέλιξη σε αυτο το τομέα. Με ενδιαφέρει πολύ να προχωρήσω μπροστά .Σαε ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη απάντηση σας

  Reply
 21. Lia
  Lia at |

  Κύρια Σίμου γεια σας.Θα ήθελα να μου πείτε τι να προσεξω αυτό το καλοκαίρι με τις εκλείψεις.Ενα νεο ξεκίνημα θα έχει επιτυχία;5-7-65 00.05 Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων.

  Reply
 22. Δέσποινα
  Δέσποινα at |

  Καλησπέρα σας κυρία Λίλιαν
  Είμαι γεννημένη 18/07/71 στις 6:20 με 6:30 το πρωί
  Από όσο ξέρω έχω Άρη στον Υδροχόο
  Και Ερμή στο Σκορπιός
  Σημαίνει κάτι τώρα που ‘ από ότι κατάλαβα διανύουμε μια περίοδο που αυτοί οι πλανήτες είναι. ..Σε δράση
  Θα χαρώ πολύ να μου απαντησετε
  Με εκτίμηση Δέσποινα

  Reply

Leave a Reply