Καρκίνος


 

17 – 23  Δεκεμβρίου  Καρκίνος
από την Λίλιαν Σίμου


Ευτυχής η συγκυρία του συνδυασμού για σας. Από τώρα και για το επόμενο διάστημα,  θα εμπλουτίσει τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητές σας με έμπνευση, χαρά, δημιουργία και πολλές δυνατότητες προόδου. Ρομαντισμός και πάθος, συνδέονται μοναδικά και σας εκφράζουν απόλυτα!  Προετοιμαστείτε για ερωτική ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη!

Καθώς είστε άτομα με διαισθητικό χάρισμα, μπορεί να εξελιχθείτε, αν σας ενδιαφέρει, στον τομέα αυτό. Θα αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις και θα μπορείτε να κάνετε μία ενασχόληση με ανώτερες σπουδές, ειδικά σε τομείς όπως η ιατρική, η θεραπευτική, η χημεία, θα μπορούσατε να έχετε επιτυχία. Μεγάλα ταξίδια και νέοι ορίζοντες σας περιμένουν.

——————————————————————————————-

Καρκίνος και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+Αγωνίες και ανησυχίες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας, είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και μάλιστα είστε σε εγρήγορση για να τις αντιμετωπίσετε. Οι υποχρεώσεις όμως δίνουν μία διέξοδο και δεν αποκλείεται να αναπτύξετε ένα νέο σχέδιο για να τις ρυθμίσετε. Μία αλλαγή στην καθημερινότητά σας, γίνεται σταθμός και σας βοηθά να προχωρήσετε περισσότερο αισιόδοξα.  Νέες πληροφορίες έρχονται για το έργο σας και νέοι ορίζοντες ή νέες προτάσεις σας δίνουν χαρά. Αλλά οι παράγοντες δεν είναι σταθεροί ακόμη.

-Δυσαρέσκεια από ένα συνεργάτη ή έναν άνθρωπο με τον οποίο έχετε επαγγελματική επαφή, προκύπτουν και μπορεί να απογοητευθείτε. Θα ήταν προτιμότερο να είστε επιφυλακτικοί  και να φυλάτε τα νώτα σας. Ενδέχεται να σας φανεί ομιχλώδης απόμακρη η συμπεριφορά του, και να προκύψουν αμφιβολίες ή μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση στα σχέδια της εργασίας σας. Σε μία συνεργασία, διακόπτεται απότομα η ροή.

——————————————————————————————–

Καρκίνος και Πανσέληνος στους Διδύμους

Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκεφθείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και φωτίζει πτυχές που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους, αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως μία μερική απόσυρση και μία εσωτερική συζήτηση, να είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή.

Κάποιες ονειρικές προοπτικές ή διεκδικήσεις όμως, δεν βρίσκουν εύκολα τον στόχο και την επίτευξη. Ας είστε επιφυλακτικοί.

Δύσκολες φαίνονται οι κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις, καθώς αναλαμβάνουν όλοι τις ευθύνες για θέματα που εξελίχθηκαν στο παρελθόν. Ό,τι δεν φέρνει ισορροπία, ισοτιμία, αρμονία, διαλύεται. Πιθανόν χρειάζεται μία αλλαγή από τη βάση των σχέσεων. Στο οικογενειακό περιβάλλον, προσπαθήστε να εκφραστείτε με ευαισθησία και αποφύγετε να είστε εριστικοί.

Με τον Δία και  τον Ήλιο στον Τοξότη, , ίσως δείτε τη ζωτικότητά σας να γίνεται πιο δυνατή, αλλά προσέχετε το φαγητό και το ποτό, ή γενικά την αμέλεια και τις υπερβολές. Οφείλετε να βάλετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας, ή σεβασμό προς τις ανάγκες σας.

Περιορίστε τις υποχρεώσεις. Είναι δύσκολο αυτό, γιατί φαίνεται πως έχετε αναλάβει πολλές δραστηριότητες, και πελαγοδρομείτε. Προσπαθήστε να επιλέξετε τις πλέον σημαντικές. 

——————————————————————————————–

Καρκίνος και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Με την πορεία των ημερών να προδιαγράφει ενδιαφέρουσες αλλαγές και για σας, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία θετική πορεία σε σχέση με τις προσωπικές σας επιλογές. Μπορείτε να ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και να κάνετε μία επιλογή συντρόφου, αν είστε μόνοι αυτή την εποχή. Θα αρέσετε, θα είστε προσιτοί και τρυφεροί, ευγενικοί και ευχάριστοι. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές, για να προωθήσετε την εικόνα σας και να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα.

 Αν σας ενδιαφέρει ένα ταξίδι και είχε καθυστερήσει, θα μπορείτε πλέον να το πραγματοποιήσετε. Όμως προσοχή στις νομικές υποθέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανταγωνισμό, ή αντιπαράθεση. Μπορείτε καλύτερα με ένα συμβιβασμό να βρείτε τη λύση. Σε ό,τι αφορά μία οικογενειακή υπόθεση, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλία και να κινήσετε τα νήματα της ζωής σας. Ίσως θελήσετε μία μετακόμιση ή μία αλλαγή μέσα στο σπίτι. Με τους οικείους σας όμως ας αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.

———————————————————————————————–

Καρκίνος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Λόγω της εσωτερικής αναζήτησης της γνώσης, στην οποία σας ωθεί ο Χείρωνας, μπορεί να βρεθείτε στους κόλπους μίας ομάδας ενός δασκάλου ή γκουρού, από τον οποίο να επηρεαστείτε και με τον οποίο να ταυτιστείτε σε μεγάλο βαθμό. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε την Αλήθεια, αλλά ίσως χωρίς να έχετε μία σαφή εικόνα της πραγματικότητας. Είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπήρξατε επιρρεπείς σε ιδεολογικές επιρροές, και τώρα κατανοείτε πως δεν είναι σωστό να «θεοποιείτε» τον πνευματικό καθοδηγητή. Η λογική και η έρευνα θα σας εμποδίσουν από το να απορροφήσετε ανεπιφύλακτα κάθε μήνυμα που λαμβάνετε. Πολλές φορές θα αισθανθείτε δεσμευμένοι και μπλοκαρισμένοι, εμποδισμένοι στο να βρούμε το δρόμο της εσωτερικής Αλήθειας, από προβλήματα του χθες, ή απογοητεύσεις. Ωστόσο, τώρα ξέρετε πως είστε πιο δυνατοί από κάθε πρόβλημα και πως η αναζήτησή σας, θα σας φέρει σε μία αναγνωρισιμότητα, ανάλογα με το έργο σας, αρκεί να μεταλλάξετε τις πικρίες με την ίδια την συνειδητή γνώση.

—————————————————————————————————-

Καρκίνος και Αφροδίτη στον Σκορπιό (ως 7 Ιανουαρίου)

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για σας η πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό, αφού εναρμονίζεται με το στοιχείο των συγκινήσεων που σας χαρακτηρίζει. Πάθος και πόθοι εκδηλώνονται άνετα πλέον, αλλά λόγω της ιδιαίτερης πορείας της αυτή τη φορά, ας προσέχετε τα λάθη του παρελθόντος στην ευθύνη των σχέσεων. Αν έχετε μία δημιουργική και καλλιτεχνική δραστηριότητα, η έμπνευση μέσω της συγκίνησης, θα την απογειώσει! Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μοιραστείτε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ή να βρείτε ένα ταίρι!

50 Σχόλια

 1. Ιφιγένεια
  Ιφιγένεια at |

  είμαι πιστή αναγνώστρια των σελίδων σας -site kai fb- αλλά δεν γνωρίζω τον ωροσκόπο μου μια που η μητέρα μου δεν θυμόνταν την ακριβή ώρα γεννήσεώς μου αλλά μόνο ότι γεννήθηκα από τις 11.30 ως τις 14.00.Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 18-7-1957. Σε διάφορα site που έψαξα κατά καιρούς έχω βρει διαφορετικούς ωροσκόπους με αποτέλεσμα απλά να μπερδευτώ.Θα ήταν ίσως χρήσιμο σε πολλούς αν βάζατε έναν πίνακα εύρεσης των ωροσκόπων
  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαςαλλά και για την καθημερινή ενημέρωση που προσφέρετε

  Reply
 2. maria
  maria at |

  tha ithela na sas rotiso to exis: o astrologos su vgazi ton oroskopo sy simfona me ti ora tis horas pu gennithikes i tin ora tis horas pu megaloses?ine poly simantiko afto gia mena na to xekathariso….eho genithi se xeni hora mehri ta 7 my hroonia ke meta ta 7 , edo Ellada ..tora ime 32…

  efharisto

  Reply
 3. Despondent Kuriakou
  Despondent Kuriakou at |

  OLA MOY PANE XALIA K TA PROVLIMATA YGEIAS MOY XEIROTEREYOYN GIATI

  Reply
 4. TONIA
  TONIA at |

  Κα Σίμου καλημέρα,
  ειμαι γεννημενη στην Αθηνα 18/07/1984 με ωροσκοπο σκορπιό και αφροδίτη στον λέοντα.
  Πριν 2 μέρες ειχα μια παλίνδρομη κύηση και έπεσε το σύμπαν πάνω μου.
  Υπάρχει πιθανοτητα μεσα στο 2016 να εχω μια υγιη εγκυμοσυνη???

  Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

  Αναμένω με ανυπομονησία την απαντηση σας.

  Φιλικά
  Τόνια

  Reply
 5. Μίμης Δημόπουλος
  Μίμης Δημόπουλος at |

  Καλημέρα κα Σίμου

  είμαι γεννημένος 19 Ιουλίου 1969, ώρα 4.17πμ στην Αθήνα. Είμαι τραγουδοποιός/συνθέτης στο επάγγελμα. Μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιες θεαματικές επιτυχίες στην καριέρα μου, αλλά τώρα έχω λόγους να περιμένω μια μεγάλη επιτυχία και άνοδο. Θα έρθει?

  σας ευχαριστώ πολύ

  Reply
 6. Irine
  Irine at |

  Ε γώ γεννηθεί 17/7/86 15:40 με οροσκοπω σκορπιό.Νοιωθω πολύ πίεση στα επαγγελματικά…θα δω ασπρη μέρα; έχω κουραστεί πολύ αυτή τη χρόνια.

  Reply
 7. αν
  αν at |

  ειμαι γεννημενη 18/07/1985 . μεχρι τωρα τιποτα δεν πηγε καλα στη προσωπικη μου ζωη.
  θα αλλαξει κατι ?

  Reply
 8. Annia
  Annia at |

  20/07/1975 ήθελα να μάθω αν θα προκύψει κάτι στα προσωπικά μου. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις; έχω μια περίπλοκη «σχέση» με παρθένο (12/09/82) τον τελευταίο 1,5χρόνο με πολλά μπρος πίσω…

  Reply
 9. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Γεια σας ονομαζομαι μαρινα γεννήθηκα στις 28/06/87 και ώρα 11 το πρωί και έχω σέλινη στον καρκίνο θα ήθελα να μάθω πως θα ειναι το 2017 θα ειναι καλύτερο απο άποψης οικονομικών και θα καταφέρω τελικά να χάσω τα κιλά που θέλω ευχαριστώ πολυ

  Reply
 10. Ερα
  Ερα at |

  Καλησπέρα κυρία Λιλιαν σας ειχα γράψει κ ποιο πανω αλλα δν ξέρω γιατι δν βλέπω ποια το μήνυμα μου. Όπως σας ειχα ξαναγράψει ειμαι γεννημένη στις 16/07/1991 το απόγευμα περιπου στις 17:40 κ εδω κ μια δεκαετία βιώνω σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επιπεδα στη ζωή μου κ οχι προς το καλύτερο φυσικά. Είναι λες κ παλσυω να μείνω ζωντανή μέσα σε μια τρικυμία. Θα ήθελα να μαθω εάν θα συνεχιστεί ολο αυτο συμπαντικό μάθημα γιατι έτσι προσπαθω να το βλεπω για να μπορώ να παω παρακάτω. Θα ήθελα περισσότερη σταθερότητα οικονομική βλέπετε κάτι τετοιο? Μιας κ είμαι ανερη μητέρα. Σας ευχαριστώ

  Reply
 11. Μαρίνα
  Μαρίνα at |

  Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηςη Πέσατε τόσο μεσα είστε φοβερή έμεινα άφωνη θα κάνω οτι μπορώ που δεν..το βλέπω γιατι με ξερω .. Ευχομαι καλή χρόνια με υγεία να έχετε !!!!

  Reply
 12. Γερασιμος
  Γερασιμος at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν λέγομαι Γεράσιμος γεννήθηκα 29/03/91 22:32 το βράδυ θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος εχω πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα με ενδιαφέρει όπως η κοπέλα παραπάνω το θέμα τον κιλών ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  16/07/1991 με οροσκοπο τοξότη βλέπετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο νεο ετος?

  Reply
 14. Κώστας
  Κώστας at |

  29/04/88 μια προβλεψει για το 17

  Reply
 15. Κωστας
  Κωστας at |

  Γεια σας 19/7/85 11:50μεσημερι αθηνα με ωροσκοπο ζυγο..υπαρχει καποια σταθεροτητα το 17 σε επαγγελματικα;θα υπαρξουν οικονομικα καλητερες ευκαιριες;

  Reply
 16. Papa
  Papa at |

  Καλησπέρα έχω γεννηθεί 23/7/1989 και ώρα 06:10 στην αθήνα.Κάτι καλό για το 2017;
  Σας ευχαριστώ,καλές γιορτές

  Reply
 17. Ξενια Ταπανα
  Ξενια Ταπανα at |

  Γεια σας κυρία Λίλιαν. Λέγομαι Ξενια γεννήθηκα 17/07/1969 18.30 μμ στην θεσσαλονικη .θα ήθελα να ρωτήσω πως θα ειναι ο καινούριος χρόνος ? Θα γνωριζω τον καταλληλο ανθρωπο? Θα κανω ταξιδια ? θα ειναι καλύτερα φέτος και μένα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 18. ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ
  ΚΟΥΒΑΤΣΟΥ ΓΙΩΤΑ at |

  καλησπερα σας με λε νε Γιωτα 1-7-1982 17:50 θα ηθελα να αμθω θα κανω σχεση αυτη τη χρονια

  Reply
 19. Notis
  Notis at |

  Καλησπερα σας,
  Ειμαι γεννημεννος στις 7/7/74 08:30π.μ.
  Βρίσκομαι σε σταυροδρομι μετα απο τεραστιες αλλαγες στη ζωη μου κ δεν ξερω ειλικρινα ποια κατευθυνση θα ακολουθησω…
  Καποια συμβουλη για το επομενο διαστημα;

  Σας ευχαριστω

  Reply
 20. Αλντα
  Αλντα at |

  Καλησπέρα σας ειμαι πιστή αναγνώστρια σας γεννημένη στις 16 /7/91 κ ωρα 17:45.Μια 8 ετια τώρα αλλαξε όλος ο κόσμος μου. Ήρθαν τα πανω κάτω κυριολεκτικά γυριζοντας το κεφάλι πισω όμως καταλαβαίνω οτι ηταν αναγκαιο κακό να συμβούν όλα αυτά γιατι αισθάνομαι οτι εμεινε στη ζωη μου οτι άξιζε κ νιώθω οτι μπορώ να διαχειριστώ ποιο εύκολα τις καταστάσεις γυρω μου. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι τα επαγγελματικα μου .Αν θα μπορουσατε να μου πείτε αν θα εχω εξέλιξη σε αυτο το τομέα. Με ενδιαφέρει πολύ να προχωρήσω μπροστά .Σαε ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη απάντηση σας

  Reply
 21. Lia
  Lia at |

  Κύρια Σίμου γεια σας.Θα ήθελα να μου πείτε τι να προσεξω αυτό το καλοκαίρι με τις εκλείψεις.Ενα νεο ξεκίνημα θα έχει επιτυχία;5-7-65 00.05 Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων.

  Reply
 22. Δέσποινα
  Δέσποινα at |

  Καλησπέρα σας κυρία Λίλιαν
  Είμαι γεννημένη 18/07/71 στις 6:20 με 6:30 το πρωί
  Από όσο ξέρω έχω Άρη στον Υδροχόο
  Και Ερμή στο Σκορπιός
  Σημαίνει κάτι τώρα που ‘ από ότι κατάλαβα διανύουμε μια περίοδο που αυτοί οι πλανήτες είναι. ..Σε δράση
  Θα χαρώ πολύ να μου απαντησετε
  Με εκτίμηση Δέσποινα

  Reply
 23. Helena
  Helena at |

  Καλησπέρα σας , είμαι γεννημένη στις 04/07/1977 ,Αθήνα 18:15
  Είμαι πολυ ευχαριστημένη από τη ζωή μου , εχω ένα παιδάκι και η δουλειά μου δείχνει να εξελίσσεται θετικά . Μονο που από τότε που χώρισα , τρία χρόνια και πλέον , δυσκολεύομαι πολυ να βρω έναν σύντροφο . Εχω δεχτεί σκληρές και παράλογες αντρικές συμπεριφορές , κι ως εκ τούτου νιωθω μια απογοήτευση μέσα στη μοναξιά μου . Υπάρχει κάποια πιθανότητα να βρω μελλοντικά έναν σύντροφο ? Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για την απάντηση σας .

  Reply
 24. Sofia
  Sofia at |

  Καλησπέρα σας, γεννήθηκα 18/07/1995 στις 18:15.
  Είμαι σε περίεργη φάση, δουλειά δε βρίσκω εγκατέλειψα μια σχολή ΤΕΙ τον Σεπτέμβριο για να πάω σε ΙΕΚ. Τι διαφαίνεται για το μέλλον;;

  Reply
 25. Σοφία
  Σοφία at |

  Αγαπητή κυρία Σίμου, τι έχετε να παρατηρήσετε για τις εκλείψεις του 2019; Είμαι Καρκίνος 11η μοίρα, με ωροσκόπο Καρκίνο 13η μοίρα κ σελήνη στο ζυγό 10η μοίρα.
  Απ’ ότι ακούω, θα επηρεάσει τα παρορμητικα!!
  Ευχαριστώ!

  Reply

Leave a Reply