Συνεργάτες

Συνεργάτες – Astrolife

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και ευχόμαστε να ανακαλύψετε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, ανάλογα με τον τομέα αναζήτησης της ιστοσελίδας μας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ, περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου

 

Στην κρυσταλλοθεραπεία και στην κλινική ύπνωση

ΣΤΕΛΛΑ ΗΛΙΑΔΗ

“Η μεγάλη μου αγάπη για τα ορυκτά και την κρυσταλλοθεραπεία, με ώθησε να παρακολουθήσω πολλά μαθήματα κρυσταλλοθεραπείας στην Ελλάδα, τα οποία με ικανοποίησαν μερικώς αλλά πάντα κάτι έλειπε !!! Τα κενά αυτά συμπληρώθηκαν από μαθήματα που έκανα στην Αμερική και απέκτησα τον τίτλο του Master crystal therapist . Έκτοτε διδάσκω και συμβουλεύω μέσω της βοήθειας των κρυστάλλων!

 Eίμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, που ανήκω πλέον στην ομάδα του Astrolife.gr και θα συμβάλλω στο να αγκαλιάσει περισσότερος κόσμος τους αγαπημένους μου κρυστάλλους και τα πολύτιμα ενεργειακά ορυκτά!”
Διαθέτω επίσης το Certificate to the HYPNOTHERAPY  -Astral Aspera – ασκώντας την θεραπευτική ύπνωση, μια διαδικασία απόλυτης συγκέντρωσης του νου και χαλάρωσης του σώματος, μέσα από την οποία, παρακάμπτοντας τον συνειδητό νου (Εγώ) επικοινωνούμε απευθείας με το Υποσυνείδητο, δίνοντας κατευθύνσεις και αναπρογραμματίζοντας μέσα από υποβολές με θετικές δηλώσεις, τις όποιες φοβικές συμπεριφορές, ψυχολογικές η και ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες κλπ. Μια διαδικασία ευχάριστη, ωστόσο βαθιά θεραπευτική.
Διοργανώνω Εργαστήρια Κρυσταλλοθεραπείας.  Επίσης, κάνω συνεδρίες αναδρομής σε προηγούμενες ενσαρκώσεις για να βρούμε τον σκοπό της ύπαρξης σε αυτήν την ενσάρκωση,  τον προγεννητικό σχεδιασμό της ψυχής σε γεγονότα και καταστάσεις που πρέπει να βιωσει. 

Ιστοσελίδα: http://stellar-crystal-healing.gr/

Επικοινωνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: stellarcrystalhealing@gmail.com ή στην Επικοινωνία του astrolife.gr

 

 

Κοντά μου στην Αστρολογία είναι:

astrolife

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

Έχει εργαστεί στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και παράλληλα ασχολήθηκε με την μελέτη και την έρευνα σε χώρους εσωτερισμού και εναλλακτικών θεραπειών. Η πολυετής μελέτη της αστρολογίας, είναι μέρος της αναζήτησής του. Και η επαφή του με αστρολόγους του εξωτερικού και σοβαρές σχολές σκέψης του εσωτερισμού, του έχουν προσφέρει μία ευρύτητα προσέγγισης και γνώσης. Ασχολείται ερευνητικά και επαγγελματικά, γράφοντας, συμβουλεύοντας, προσεγγίζοντας με σεβασμό και συνέπεια την αστρολογία.

Διεύθυνση επικοινωνίας: iliadeskon@gmail.com

 

576165_3917288744426_1826829366_n

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΠΤΗ

Ακολούθησε σπουδές στο μάρκετινγκ και Δημόσιες σχέσεις -“Diploma in Public Relations  (public relations- marketing – advertising) οf London Champer Commerce in Industry” το 2004. Με 20 ετη εργασιακή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων-μαrketing σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών-Γερμανός-Τελλάς-Forthnet, αναζητούσε κάτι περισσότερο από τον επιχειρηματικό χώρο.
Η επιθυμία για την βαθύτερη κατανόηση σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή, την οδήγησε στην αστρολογία. Σπούδασε στη Σχολή Ηλίανθος -Ωριγένης ως το 2008 και παρακολούθησε σεμινάρια και διαλέξεις με την Λίλιαν Σίμου από το 2008 ως σήμερα. 
Ασχολείται επαγγελματικά με την αστρολογία, συνδέοντας την στατιστική και την εμπειρία της με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Επικοινωνία: στην σελίδα μας

 

ΑΝΤΑ

ANTA ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αντιμετωπίζοντας τη ζωή με χαμόγελο, πέρα από “τη σκόνη του γραφείου” στην καθημερινότητά της, ασχολήθηκε με το εσωτερικό μονοπάτι της ψυχής, σε χώρους φιλοσοφίας και αναζήτησης. Η αστρολογία και οι μαντικές τέχνες την προσέλκυσαν περισσότερο. Η αστρολογία γιατί εξηγεί λογικά αυτά που αισθανόμαστε, ενώ οι μαντικές τέχνες γιατί περιέχουν μυστήριο και αποκαλύψεις. Διστάζει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο, γιατί την ενδιαφέρουν ταυτόχρονα!

Για επικοινωνία, προτιμά ένα μήνυμα μέσα από την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του Astrolife

 

Στην Χαλδαϊκή Αριθμοσοφία και Αστρολογία

 

ΗΛΙΑΣ ΛΕΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τα πρώτα  βήματα του Ηλία Λεκοδημήτρη  ήταν η μουσική, η φωτογραφία και η ποίηση.

Έζησε για μία 30ετια στην Αμερική, όπου από το 1991 ξεκίνησε το μεταφυσικό του ταξείδι.

Η  καρμική αστρολογία ήταν το πρώτο αντικείμενο μάθησης και έρευνας.

Επίσης η μελέτη και η έρευνα των αριθμών, δια μέσου της πανάρχαιας χαλδαϊκής καρμικής αριθμοσοφίας, όπου και ανέπτυξε το προσωπικό του μοντέλο και ύφος.

 

Στην Κινέζικη Αστρολογία και στο Φενγκ Σούι

ΜΚ)

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ

Σύμβουλος Feng Shui και Κινέζικης Αστρολογίας.

Έχει μαθητεύσει και συνεργάζεται με τον Joey Yap (Mastery Academy of Chinese Metaphysics). Ασχολείται επαγγελματικά με τους παραπάνω τομείς τα τελευταία εφτά  χρόνια και προσφέρει τις συμβουλές της εφαρμόζοντας την Κινέζικη Μέθοδο Αστρολογίας “Bazi – 4 Πυλώνες του Πεπρωμένου”.

Στοιχεία επικοινωνίας: leomkou@yahoo.gr

 

Στην ανάλυση των Ταρώ:

 

ΕΥΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Eίμαι αναλύτρια καρτών ταρώ εδώ και πολλά χρόνια. H μελέτη των ταρώ ξεκίνησε μέσα από το ενδιαφέρον μου για τη μεταφυσική και την έκφρασή της μέσα από τις κάρτες ταρώ. Για μένα η ανάλυσή τους πέρα από τις βασικές τους έννοιες και τη σημασία των συμβόλων τους , είναι η ερμηνεία τους μέσα από την προσωπική μου αντίληψη και διαίσθηση.

Ακολούθησε η φοίτησή μου σε σχολή και η απόκτηση διπλώματος Tαρωσοφίας – Aριθμολογίας – Εκκρεμούς

Επίσης έχω παρακολουθήσει επιπλέον σεμινάρια κυρίως για την ερμητική ταρώ και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο μελέτης στο πυθαγόρειο ταρώ . Σέβομαι απόλυτα και ερμηνεύω τις κάρτες ταρώ, χρησιμοποιώντας τις σαν ένα εργαλείο συμβουλής , αυτογνωσίας , και βοήθειας στο να καταλάβουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, και τον τρόπο που αντιδρούμε στις καταστάσεις της ζωής μας, και σίγουρα δεν θα μπορούσα να παραλείψω να πω ότι έχουν ένα σημαντικό μαντικό φορτίο. Οι κάρτες ταρώ μας βοηθούν κυρίως να καταλάβουμε στο εδώ και στο τώρα τις απαντήσεις για τα θέματα που μας απασχολούν, η λύση όμως των οποίων συχνά βρίσκεται κυριολεκτικά στο μυαλό μας και αρνούμαστε να το δούμε.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι υπέροχο που το μέλλον είναι και θα παραμείνει άγνωστο. Και εδώ θα δανειστώ τη σοφή ρήση του Χαλίλ Γκιμπράν «Το άγχος μας δεν προκαλείται επειδή σκεφτόμαστε το μέλλον , αλλά επειδή προσπαθούμε να το ελέγξουμε». Ας προσπαθήσουμε να βελτιώνουμε λοιπόν τον εαυτό μας , δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον, καθώς οι κάρτες ταρώ μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.

Ευχαριστώ θερμά την κυρία Λίλιαν Σίμου για την φιλοξενία της στο astrolife.gr

Καλές αναγνώσεις

Επικοινωνία email : tarot.answers.eva@gmail.com και τηλέφωνο: 6932299053

 

Στις εναλλακτικές θεραπείες:

ΓΙΩΤΑ ΛΙΟΓΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνικών Φαρμάκων και Παρεμφερών Προϊόντων (Βοτανοθεραπείας, φυσικών καλλυντικών Μελισσοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας).

Έχει παρακολουθήσει σπουδές επί σειρά ετών, στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών. Έχει μαθητεύσει δίπλα στην Μαρία Σκαρλή, με βότανα και φυτικά καλλυντικά.

Είναι Σύμβουλος Ανθοϊαμάτων, μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας.   

Ασχολείται ενεργά με την Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία.

Η οικογένειά της ασχολείται με την Μελισσοκομία και η ίδια έχει ασχοληθεί με τη Φύση, τα βότανα και τη συλλογή τους. Μέσα από τη σύνθεση των σπουδών και την προσωπική εμπειρία που έχει αποκτήσει, εστιάζει στη Λαϊκή Θεραπευτική και στην μετάδοσή της.

Επικοινωνία: giotadinamitisis653@gmail.com

Τηλέφωνο: 6977995333

 

 

astrolife

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 28 ετών. Εργάστηκε επί 30 χρόνια στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.Κατεχόμενη από ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα βελτίωσης της υγείας, σώματος και ψυχής του ανθρώπου – ανεκπλήρωτη ίσως επιθυμία για ιατρικές σπουδές -ασχολήθηκε από νωρίς με το διάβασμα ανάλογου περιεχομένου βιβλίων και άρθρων.  Στη συνέχεια θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντες της και να συστηματοποιήσει τις γνώσεις της στους εν λόγω τομείς, σπούδασε σε Ιδιωτικές Σχολές Αρωματοθεραπεία (2 χρόνια), Κινέζικη Ιατρική & βότανα, Ιάματα Μπάχ, Ι – Τζίνγκ και τα τελευταία χρόνια σπουδάζει Αστρολογία.

Είναι μέλος του συλλόγου Ελλήνων Αρωματοθεραπευτών. Κατέχει επίσης το 2ο βαθμό του Ρέϊκι.

 

Ειρήνη-Πέννα

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΝΝΑ

Γεννήθηκε στον Πειραιά, αλλά ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα από όπου έλκει και την καταγωγή της. Έλαβε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής από τον καταξιωμένο ζωγράφο Σπύρο Αλαμάνο και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα αγιογραφίας σε μονή του νησιού. Είναι εκπαιδεύτρια στη τεχνική του Paverpol textile hardener και έχει οργανώσει και υλοποιήσει εργαστήρια Paverpol για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Κερκύρας και την Εθνική Πινακοθήκη – παράρτημα Κερκύρας

Στο ενεργητικό της έχει οκτώ ατομικές εκθέσεις και 69 ομαδικές.

Έργα της βρίσκονται στην Κινεζική Πρεσβεία Αθηνών, στο Δημ. Θέατρο Κερκύρας, στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη και σε Ιδιωτικές Συλλογές.

Συμμετείχε στις εκθέσεις Chianciano Art Museum, Comune Agliano Terme (Italia), Premio internazionale Tokyo 2011 και Μέγαρο λόγου και τέχνης Πάτρας, Πανεπτανησιακή Έκθεση Ζωγραφικής Λευκάδας, Πολιτιστικό χώρο « International Action Art» του Ομίλου Unesco, Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Gallery Enigma Αθήνα, Designer’s dot Gallery Αθήνα, Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός Αθήνα.

Έχει βραβευτεί από τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό και από το Chianciano Art Museum. Έργα της μπορείτε να δείτε στην συνέντευξη “Ειρήνη Πέννα, η ζωγράφος και τα σύμβολα”

Είναι θεραπεύτρια πολλών μεθόδων, μεταξύ αυτών Art Therapy – Θεραπεία μέσω της Τέχνης για παιδιά και ενήλικες,  Reiki Usui, Angelic Reiki, Theta Healing, Βιοσυντονισμός

 

Στην συμβουλευτική Ψυχολογία:

 

579395_2804074961604_357760330_n

Δρ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής, Διδάκτορας Ψυχολογίας (Ph.D.). Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές του σπουδές στην Ψυχολογία (Α.Π.Θ.) μετά από προπτυχιακή υποτροφία στο τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας και Προσωπικότητας του Πανεπιστημίου του Nijmegen της Ολλανδίας. Στη συνέχεια παρακολούθησε κι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης (M.Sc.) στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου

Κατά την τελευταία δεκαπενταετία βρίσκεται σε συνεχή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση κι εποπτεία, ενώ συμμετέχει εντατικά σε βιωματικές αυτογνωστικές διαδικασίες συστημικής, υπαρξιακής, και γνωσιακής κατεύθυνσης.

www.aftognosia.gr

(e-mail: info@aftognosia.gr  Παπαδιαμαντοπούλου 2, Αθήνα 11528 και τηλ. 6977866461)

 

ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΙΟΥ

Λίλιαν Σίμου astrolife

 

Η Αργυρώ γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Σίφνο.

Αποφοίτησε ως θετική εκπαιδεύτρια από την Ακαδημία Strardogs του Γιάννη Αραχωβίτη το 2014 και έκτοτε εκπαιδεύει σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, ενώ διαθέτει εμπειρία στη φύλαξη κατοικίδιων. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ταυτόχρονα σπουδάζει Πρώτες βοήθειες για σκύλους και Ολιστική Υγεία σκύλων στο British College of Canine Studies ενώ είναι και πτυχιούχος βοηθός κτηνιάτρου.
Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα εκπαίδευσης ζώων και ψυχολογίας του κτηνιάτρου/συμπεριφοριστή/εκπαιδευτή Ian Dunbar και της πασίγνωστης Victoria Stilwell, καθώς και προγράμματα Τοξικολογίας στο  Κέντρο Ελέγχου Δηλητηριάσεων του ASPCA. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα του πανεπιστημίου Duke πάνω στην Γνωσιακή λειτουργία του Σκύλου με τον Dr. Brian Hare καθώς και μαθήματα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου πάνω στη Συμπεριφορά και Ευζωΐα τόσο των κατοικίδιων και των αδέσποτων όσο και των ζώων φάρμας.
Είναι premium μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων (APDT). Εδώ και πολλά χρόνια ως εθελόντρια παρέχει περίθαλψη, φροντίδα, φιλοξενία, και εκπαίδευση σε πολλά αδέσποτα ζώα, καθώς και βοήθεια σε καταφύγια αδέσποτων. Από το 2017 είναι επίσης εθελόντρια στο Jane Goodall’s Roots & Shoots και στις Ζω.Ες.
Είναι αρθρογράφος σε θέματα συμπεριφοράς και ψυχολογίας κατοικίδιων στο astrolife.gr καθώς και συνεργάτης του Stellar Crystal Healing με το οποίο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στις εναλλακτικές θεραπείες για κατοικίδια.
Μεγάλο της πάθος είναι τα βιβλία και η συγγραφή και είναι απόφοιτος του Συγγραφικού Εργαστηρίου Imaginarium. Διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα sites, έχει συμμετάσχει σε 4 ανθολογίες και έχει εκδώσει ένα δικό της βιβλίο. 

Επικοινωνία: https://www.facebook.com/mynewdog/

Ιστοσελίδα της: https://www.mynewdog.org/
email: mynewdog_positivetraining@hotmail.com
τηλέφωνο: 6986424186

 

 

Φίλοι που συνεργάστηκαν κατά καιρούς με την ιστοσελίδα μας:

Στην φιλοσοφία των ΤΑΡΩ:

teresa 

ΤΕΡΕΖΑ ASHER

Με σπουδές στην σοφία των ταρώ και την αστρολογία.

 

unnamed (1)

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Επαγγελματίας Ψυχικής Υγείας

Συστημική Σύμβουλος, NLP, Marte Meo, EFT, Play Therapy, Coaching

 

MN

ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΣΧΑΚΗΣ

NLP WYS Life Coaching

 

12

ΒΑΪΑ ΠΑΠΠΑ

USUI REIKI MASTER TEACHER – Mυήσεις A’, B’ & 3A-3B Bαθμών
ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΪΚΙ – Μυήσεις 1-2 & 3-4 Βαθμών
KARUNA REIKI
ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΕΘΟΔΟΥ ΘΗΤΑ – THETA HEALING
ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ – Ενεργειακός Καθαρισμός προηγούμενων ενσαρκώσεων μέσω του εκκρεμούς.
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΣΩ CHANNELING

τηλ. επικοινωνίας  6940 079093

e-mail: vayapappa@gmail.com

 

Στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία και αναλύτρια με την φιλοσοφία των Ταρώ:

xaris

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΙΣ) ΜΠΕΚΙΑΡΗ

Αριθμολόγος με ειδικές σπουδές στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία, μας αποκαλύπτει την μαγεία των Αριθμών, προσεγγίζοντας την ανθρώπινη φύση με τη δική της πινελιά.

Ερευνήτρια της αριθμολογίας με ειδικές μελέτες, αρθογραφεί και διδάσκει αριθμολογία και είναι αναλύτρια ταρώ.

Για επικοινωνία 6938775408 και email: charisnumerology@gmail.com

http://charisnumerology.wordpress.com/

 

Ειδική συνεργάτις με ποικίλα θέματα το μέλος SERINA, μας προσθέτει γνώσεις και την ευχαριστούμε θερμά. Εστιάζεται σε μυστήρια, διάφορα ασυνήθιστα φαινόμενα, θεραπευτική, ψυχολογία και εσωτερισμό.

 

Τεχνική υποστήριξη, σχεδιασμός ιστοσελίδας και επιμέλεια:  ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΠΙΛΑΛΗ-ΣΙΜΟΥ

 

5 Responses

 1. Dimos
  Dimos at |

  Καλημέρα και Καλή Χρονιά!

  Η σελίδα σας πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα στην φόρμα επικοινωνίας όπου δεν εμφανίζεται το captcha αλλά και του mail respond σε περίπτωση που κάποιος κάνει έγγραφη ή ζητήσει αποστολή νέου συνθηματικού. Επίσης έχω αναρτήσει κάποια σχόλια στο https://astrolife.gr/etisies-provlepsis-idrochoos-2016/ και δεν τα βλέπω ούτε στα Τελευταία σχόλια αλλά ούτε στην παραπάνω σελίδα.
  Ευχαριστώ!

  Reply
 2. Πενκα
  Πενκα at |

  Γεια σας

  δεν λειτουργει η δευτερη γραμμη στα λινκ δεξια

  Γενέθλιος χάρτης με αποσυμβολισμό μοιρών

  εδω και λίγο καιρό . Φταιει το pc μου ή αλλαξατε κάτι ;

  Reply

Leave a Reply