Βιογραφικό Λίλιαν Σίμου

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες και μέλη του Astrolife

“Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ΄αυτά!”

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την σελίδα μας για την ενημέρωσή σας πάνω στη γνώση της αστρολογίας

lilian t2

Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και διδάσκω γαλλικά. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών σε σχολές  ξένες και ελληνικές, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για την σοφία τόσων αιώνων.

Μέλος της Astrological Association of Great Britain, διδάσκω αστρολογία, γράφω άρθρα, βιβλία: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», και συν-δημιουργός των βιβλίων “Το βιβλίο της αστρολογίας” και “Αστεροειδείς” από τις εκδόσεις Ηλίανθος, καθώς και των βιβλίων «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» από τις εκδόσεις Διμελή, με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση.

Παράλληλα συμμετείχα και συμμετέχω με άρθρα για πολλά χρόνια σε έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο (δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΠΗΤ).

Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε εσωτερική αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως η αστρολογία, όπως και κάθε εσωτερική γνώση, απαιτεί σύνεση, διαρκή προσπάθεια, αγάπη για τον άνθρωπο και σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση πάνω απ ΄ όλα. Μας διδάσκει πώς να έχουμε ένα δρόμο προς την εσωτερική πληρότητα και μας προσφέρει την δυνατότητα της επιλογής. Αφού όπως λέει και η σοφία του χρόνου…

“Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά”…. ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της σοφίας λοιπόν.

 

Με ενδιαφέρον και λόγω σπουδών γαλλικής γλώσσας και πολιτισμού, ως προς τους λαούς του βορρά και των παραδόσεών τους, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων , με μελέτη και έρευνα πολυετή, και συμβουλεύω μέσω αυτών με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας.

 

Εναλλακτική θεραπεύτρια, διδάσκω απλές και εύληπτες μεθόδους αυτοβελτίωσης για εξισορρόπηση, εσωτερική ενδυνάμωση που μπορεί να χειριστεί ο καθένας μόνος του, για να είναι κύριος του εαυτού του σε δύσκολες στιγμές.

 

Είμαι κάτοχος του πτυχίου κρυσταλλοθεραπείας Mastering The Properties Of Crystals

 

Tα τελευταία χρόνια, σπούδασα και ασχολούμαι με το δημιουργικό γυαλί και κυρίως με την δημιουργία μικρών ή μεγαλύτερων κατασκευών βιτρώ (stained glass – vitraux)

 

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα βίντεο στο κανάλι μου στο You Tube

https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q

 

Υπηρεσίες που παρέχονται:

(σε ατομική συνεδρία, τηλεφωνική συνεδρία, μέσω skype ή μέσω ΜΡ3)

(πέραν των μαθημάτων και σεμιναρίων αστρολογίας σε όλα τα επίπεδα)

Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου ενηλίκου

Η ανάλυση της προσωπικότητας, σε κάθε πτυχή, τα ταλέντα, τα προβλήματα, ο τρόπος να ενδυναμωθεί κάθε ευαίσθητη περιοχή του χαρακτήρα, η εξήγηση πάνω στον χειρισμό των καταστάσεων που μας ενδιαφέρουν, στις σχέσεις, στην εργασία, στις προοπτικές, με στόχο να γίνουμε πιο αποδοτικοί και χαρούμενοι σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ψυχολογική δομή.

Παιδική ανάλυση

Το παιδί μας είναι ο κόσμος που ανοίγεται μπροστά μας. Πώς θα ενημερωθούμε έγκαιρα για τα ταλέντα, τις ευαισθησίες του, τον τρόπο που βλέπει τους γονείς. Τι ζητά και ποιες ανάγκες έχει για να γίνει υγιές εσωτερικά και εξωτερικά, να κοινωνικοποιηθεί σωστά και να μην χάσει η οικογένεια πολύτιμο χρόνο προκειμένου να το βοηθήσει να προοδεύσει σε κάθε τομέα της ζωής.

Καρμική Ανάλυση του χάρτη

Η καρμική ανάλυση περιλαμβάνει τα βαθύτερα στοιχεία που αναδεικνύουν τον λόγο που μας συμβαίνουν οι δυσκολίες της ζωής, τι παρεμποδίζει την ευτυχία μας, πώς και γιατί εισπράττουμε τα «δώρα». Ο ουσιαστικός λόγος που έχουμε φθάσει στο σημείο που είμαστε και τα αναπάντητα «γιατί». Η καρμική ανάλυση, εξηγεί πώς θα φθάσουμε τελικά στην πληρότητα, κατανοώντας την αληθινή μας αποστολή για να είμαστε ευτυχισμένοι πραγματικά.

Συναστρία: τα ωροσκόπια μίας σχέσης

Δύο άνθρωποι έρχονται κοντά μέσα από μία σχέση και οι διαφορετικές προσωπικότητές τους πρέπει να εναρμονιστούν. Η συναστρία θα αναδείξει πώς λειτουργεί ο καθένας χωριστά, τι πρέπει να γίνει για να πετύχει η σχέση αυτή, τι εμποδίζει στην πρόοδο και το ωροσκόπιο της ίδιας της σχέσης, μας δίνει τις προοπτικές της.

Σχέσεις ερωτικές, συνεργασίας, γονέων-παιδιών, συγγενών, κάθε είδος σχέσης μπορεί να διερευνηθεί και να αναλυθεί.

Καρμική Συναστρία

Γιατί δύο άνθρωποι έρχονται σε επαφή κάτω από μία σχέση. Τι προσφέρει ο ένας στον άλλο, γιατί δυσκολεύει ή βοηθά ο ένας τον άλλο, πού είναι τα συν και τα πλην. Μία βαθύτερη προσέγγιση σε κάθε σχέση που αφήνει ανεξίτηλα τα ίχνη της στη ζωή μας.

Πολύ σημαντική ανάλυση για τι συγγενικές σχέσεις και τις ερωτικές.

Πρόγνωση

Με πολλά διαφορετικά συστήματα πρόγνωσης προκύπτει το συμπέρασμα για μία περίοδο κατά κύριο λόγο ενός έτους, αλλά και μικρότερες περιόδους (όπως ένας μήνας ή ένα τρίμηνο) ή ένα ευρύτερο πλαίσιο, ανάλογα με το θέμα που ενδιαφέρει. Αναλυτικά για την ετήσια ανάλυση θα δοθούν ημερομηνίες, συμβουλές, σχεδιάγραμμα με θετικές και δύσκολες περιόδους.

Ερωτήματα επιλογής της κατάλληλης χρονικής στιγμής

Πότε να προγραμματίσω να κάνω ένα γάμο;

Πότε να υπογράψω μία σημαντική συμφωνία;

Πότε να κάνω έναρξη επιχείρησης;

Πότε να ξεκινήσω μία αγορά, μία πώληση;

Κάθε τι που μπορεί να προγραμματιστεί με τις καλύτερες για μας συνθήκες.

Διόρθωση ώρας γέννησης

Για ευκρίνεια στις προβλέψεις και στην ατομική ανάλυση

Συμβουλευτική με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων

Με ενδιαφέρον και λόγω σπουδών γαλλικής γλώσσας και πολιτισμού, ως προς τους λαούς του βορρά και των παραδόσεών τους, ασχολήθηκα με το φιλοσοφικό σύστημα των Ρούνων , με μελέτη και έρευνα πολυετή, και συμβουλεύω μέσω αυτών με στόχο πρωτίστως την αυτο-βελτίωσή μας.

Ανάλυση με την Χαλδαϊκή Αριθμοσοφία

Μία διαφορετική προσέγγιση της προσωπικότητας, με τις καρμικές καταβολές της

 

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ 

 σε συνεργασία με την Στέλλα Ηλιάδη και το Stellar Crystal Healing

Μετά από ανάλυση του αστρολογικού σας χάρτη με την συνεργασία της κρυσταλλοθεραπεύτριας  και ιδρύτριας του Stellar Crystal Healing.gr ΣΤΕΛΛΑΣ ΗΛΙΑΔΗ, βρίσκουμε τα ταλέντα και τα δυνατά σας σημεία και τα ενισχύουμε με κρυσταλλικούς συνδυασμούς που μπορείτε να φοράτε επάνω σας ή λειαίνουμε και μαλακώνουμε τις αδυναμίες του χάρτη σας με τον ίδιο τρόπο, ενισχύοντας την γενέθλια και την ετήσια προδιάθεση. 

Για κάτι τόσο καινοτόμο και πρωτοποριακό, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες …ρωτήστε μας για αυτό!

 

Εναλλακτική θεραπευτική

Παράλληλα, διδάσκω απλές και απτές μεθόδους αυτοβελτίωσης που μπορεί να χειριστεί ο καθένας μόνος του στη συνέχεια, για να είναι κύριος του εαυτού του σε δύσκολες στιγμές. Παρέχονται σημειώσεις και βεβαίωση.

Πρόκειται για Ενεργειακές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν σε θέματα όπως:

Αυτοπεποίθηση – Προσωπική λάμψη και γοητεία – Αυτοεκτίμηση -Θεραπευτική δύναμη- Άνοιγμα των ψυχικών ικανοτήτων – Καθαρισμό της αύρας και θωράκισή της -Καθαρισμό του χώρου σας -Εξισορρόπηση ή ενδυνάμωση των ενεργειακών σας κέντρων – Αποκοπή από κάποια εξάρτηση ή περιορισμό – Αφθονία σε όλα τα πεδία – Ενδυνάμωση της θέλησης

Συζητάμε και κατανοούμε ποια μέθοδος σας βοηθά και διδάσκεστε την ανάλογη Ενεργειακή Μύηση. Με απλό και εύληπτο τρόπο.

Η βοήθεια ξεκινά από εσάς, αλλά μπορείτε να στηρίξετε και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν

contact

Για επικοινωνία υπάρχουν οι κάτωθι δυνατότητες:

-ατομικές συνεδρίες ή μαθήματα: 697 2180667  – ηλεκτρονική διεύθυνση:lsimou@gmail.com

-απαντήσεις μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, δίχως αναμονές και μετά από μελέτη του χάρτη σας: 9011 404 990 

(Mediatel σταθ. 1,72 Ε/1′ και κινητά: 1,97 Ε/1′ γραμμή παραπόνων: 2142148020- Λ.Κηφισίας 125-127, Αθήνα ΤΚ 11524)

4 Responses

 1. σοφια
  σοφια at |

  Καλησπερα ονομαζομαι Σοφια εχω γεννηθει στις 6-7-1995 ωρα 17.30 στη θεσσαλονικη . Μπορειται να μου πείτε μερικά πραγματα για το ζωδιο και προβλεψεις για τα ακαδημαικα , επαγγελματικα ή τα αισθηματικα μου?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Σοφία, δεν μπορεί σ’ αυτή τη σελίδα να απαντηθεί κάτι προσωπικό, γιατί αφορά το βιογραφικό μου.
   Αν θέλετε δώστε μου τον ωροσκόπο σας στο αντίστοιχο άρθρο των ετήσιων προβλέψεων, στο ζώδιό σας.

   ευχαριστώ και καλή χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 2. Rosemary77
  Rosemary77 at |

  Καλησπέρα σας κυρία Σίμου. Ονομάζομαι Μαίρη και εδώ και 4 χρόνια χρησιμοποιώ την υπηρεσία με τους αστρολογικούς χάρτες που προσφέρει η ιστοσελίδα σας ( προοδευτικό, ηλιακού τόξου κλπ.). Δυστυχώς μέσα στο Νοέμβριο δεν μπορώ να δω τίποτα γιατί όποτε βάζω στοιχεία τα πάντα βγαίνουν στην 0 μοίρα του Κριού. Νιώθω απογοητευμένη γιατί ασχολούμαι ερασιτεχνικά από πολύ μικρή με την αστρολογία και μου έδινε χαρά που μπορούσα να έχω τις κατάλληλες πληροφορίες για ότι με απασχολούσε πάνω σε χάρτες που μελετούσα. Το έχετε αφαιρέσει ή φταίει κάτι άλλο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή φίλη

   Εγινε αναβάθμιση του σέρβερ και μας αποσυνδέθηκαν τα προγράμματα. Το έχω αναφέρει και προσπαθούν να βρουν λύση. Πιστεύω θα μπορέσουν να τα επανασυνδέσουν οι τεχνικοί ή θα πρέπει να βρω άλλη λύση.
   Με λίγη υπομονή, θα επανέλθουν πιστεύω

   Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply

Leave a Reply