Τοξότης

 

 15-22  Οκτωβρίου  Τοξότης
από την Λίλιαν Σίμου


Υπάρχουν θέματα που επιλέξατε να παραμείνουν στο παρασκήνιο της ζωής σας ή τα ξεχάσατε. Σήμερα πλέον είναι καλό να αναζητήσετε τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Αν πάλι είναι αρκετά δύσκολο να φέρετε ισορροπίες, μην ανησυχείτε! Θα σας δοθεί ο χρόνος να εξετάσετε ξανά τις λεπτομέρειες αυτές. Ωστόσο οι μνήμες πρέπει να αναδυθούν και να γίνουν συνειδητές κινήσεις για να τις επεξεργαστείτε. Αν έχουν γίνει σε βάρος σας κινήσεις υπόγεια, κρυφά ή κατά κάποιον τρόπο παρασκηνιακά, θα είναι αρκετά πιθανόν να αποκαλυφθούν. Για να αποφύγετε να έρθετε σε δύσκολη θέση, θα σας συνιστούσαμε να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα και να είστε σε ετοιμότητα, απομακρύνοντας όσους δεν σας ταιριάζουν. Αν πάλι σας προταθεί να συμφωνήσετε σε ένα θέμα που δεν έχει καθαρότητα και ευκρίνεια στους όρους κατά την περίοδο αυτή, θα πρέπει να το αποφύγετε. Η έμπνευση θα είναι σε εγρήγορση και στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, όλα θα πάνε πολύ καλά για την δουλειά σας.

Η ωφέλεια θα προκύψει από την συνειδητοποίηση είτε των καρμικών σας χρεών (αν δέχεστε αυτό το μέρος της φιλοσοφίας ζωής), είτε των κρυφών σας ονείρων, που πρέπει να ξεκαθαρίσουν για να γίνετε δυνατοί και αυτάρκεις.

—–

ΤΟΞΟΤΗΣ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Η ζωή σας αυτό τον καιρό, στρέφεται γύρω από την ευχαρίστηση και τις ερωτικές κατακτήσεις. Η ομορφιά σας γοητεύει και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης.

 Περίεργοι να την εξερευνήσετε, μπορεί να εμπλακείτε σε μονοπάτια πάθους με ξαφνικές και ανατρεπτικές επιλογές .

Εντυπωσιάζετε και σας εντυπωσιάζουν νέες γνωριμίες. Αλλά, παράλληλα, η ανάγκη για περισσότερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης, φέρνει κίνδυνο σε σταθερές ή μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας.

 Προσέχετε λοιπόν. Η ανανέωση στη σχέση είναι σημαντική αυτές τις μέρες. Μία μικρή περιπέτεια, μπορεί να καταλήξει σε αδιέξοδο. Αν πάλι, αποφασίσετε να ρισκάρετε όλα για όλα, κάτω από την γοητεία μίας γνωριμίας, να ξέρετε πως η νέα αρχή είναι ευοίωνη αλλά χρειάζεται προσεκτικά βήματα.

 Η περίοδος αυτή σας φέρνει στην ανάγκη να κάνετε μία αρχή για ένα πολύ σημαντικό σχέδιο και να ωφεληθείτε, αν αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διεκδικείτε την μάχη της ζωής σας. Δημιουργείστε ένα νέο περιβάλλον και κατακτήστε άτομα που θα σας αγαπήσουν για τα προσόντα σας και θα σας στηρίξουν.

Τοξότης και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Ενδεχομένως ήσασταν πολύ ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και ένα κύμα στοργής απέναντι στον πλησίον, σας παγίδευε συναισθηματικά. Χρησιμοποιώντας θετικά τα μηνύματα του Χείρωνα, μπορείτε να προστατεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να αναπτυχθούν, να τους κάνετε να αισθανθούν την μητρική ασφάλεια και σιγουριά. Αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο, οι άλλοι να εξαρτώνται από εσάς στη συνέχεια και να επιδιώκουν διαρκώς να είναι κάτω από την στοργική σας φροντίδα. Αυτό μπορεί να τους ωθήσει να υπερβούν τα όρια, να σας απορροφήσουν και να χάσετε εντελώς την δική σας υπόσταση.  Το ίδιο και οι σχέσεις μητέρας/παιδιού που αναπτύσσονται γρήγορα, αλλά μαζί και σχέση εξάρτησης. Χρειάζεστε να βάλετε καθαρά όρια και να μην δένεστε έντονα κι εσείς. Να είστε μαζί με την οικογένεια, αλλά διατηρώντας κάποια ανεξαρτησία. Επίπονο θα είναι να δείτε τα μέλη της οικογένειάς σας να ανεξαρτητοποιούνται, αν είστε γονείς. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε πλέον, πως όλα αλλάζουν και πως η σταθερότητα δεν απαιτεί παράλληλα προσκόλληση.

Τοξότης και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Κρυφά όνειρα αγάπης και πάθους θα αλλάζουν τον βαθύτερο εαυτό και θα σας κάνουν πιο εσωστρεφείς ή πιο συνειδητούς για τις συγκινήσεις που κρύβατε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα επεξεργαστείτε τους οραματισμούς και τις αδυναμίες τους, προκειμένου από τις αρχές του νέου έτους να γίνετε πιο διεκδικητικοί προς ό,τι και όποιον αγαπάτε. Έως τότε, μία βαθιά μεταμόρφωση είναι απαραίτητη – μην φοβόσαστε να αντιμετωπίσετε κρυφούς σας πόθους λοιπόν!

Τοξότης  και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Η επιθυμία σας να διεκπεραιώνετε γρήγορα, γραφειοκρατικές διαδικασίες που κωλυσιεργούν και δυσκολεύουν τις κινήσεις σας, σας κάνει να αδημονείτε και να επαναστατείτε. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να εκδηλώνετε έναν επιθετικό τρόπο και να  προσπαθείτε να επιβληθείτε με μία μονοκόμματη ή απότομη συμπεριφορά. Αποφύγετε να γίνεστε ευέξαπτοι για να μην χάνετε το δίκιο σας. Ευτυχώς η ευέλικτη και ευχάριστη φύση σας, βοηθά να κάνετε ελιγμούς. Για να είστε αποτελεσματικοί και αποδοτικοί, αφού είστε επινοητικοί, θα χρειαστεί να έχετε ψυχραιμία με το άμεσο περιβάλλον και κυρίως τους συγγενείς.  Αν είστε συγγραφείς, για θα έχετε έμπνευση και γίνεστε πολύ παραγωγικοί. Οι ιδέες είναι καινοτόμες και εντυπωσιακές.


Τοξότης και Δίας στον Σκορπιό

Θα βιώνετε εσωτερικά τις προκλήσεις της εποχής. Θα σας ταλαιπωρούν ευαισθησίες και συναισθήματα, όπως η συμπόνια προς τους άλλους. Θα ψάξετε να βρείτε την αλήθεια για την ίδια σας την ύπαρξη.

Θα ενδιαφερθείτε ίσως για την εσωτερική σας εξέλιξη, αναζήτηση και ενδεχομένως θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είναι περιθωριοποιημένοι, έγκλειστοι, ταλαιπωρημένοι και θα συνδράμετε με τον τρόπο που μπορείτε, στην ανακούφισή τους. Εκτονώσετε την εσωτερική ανησυχία με ένα δημιουργικό έργο.

Η αναζήτηση της αρμονίας είναι το σημαντικότερο έργο για σας. Θα γίνει έμπνευση και ίσως δημιουργία.

Προσοχή στο απεκκριτικό σύστημα, γιατί μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σε περιόδους άγχους και εσωτερικής έντασης

150 Σχόλια

 1. Αντρη
  Αντρη at |

  kalimera sas! onomazomai antri. exw gennithei stis 29.11.88 kai wra 10.30.
  endiaferomai poli na mathw gia ta aisthimatika!
  efxaristw ek twn proterwn.

  Reply
  1. ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ
   ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ at |

   Καλησπέρα σας κυρία Σίμου
   Ονομάζομαι Άννα & εχω γεννηθεί 2-12-1970, ωρα 09:50 και θα ήθελα να μάθω πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά μου τη νέα χρονιά
   Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

   Reply
 2. adamantia
  adamantia at |

  Είμαι γεννημένη 4 /22/1974 στον ωροσκοπο άλλοι με βγάζουν σιγοκσιρο κ άλλοι τοξότη αλλά μου φαίνεται ότι τοξότης είναι
  Ποια θα ήταν ή πρόβλεψη σας για τα αισθηματικά μου γτ έχω τσλσπωρηθει αρκέτα

  Reply
 3. Alexandra
  Alexandra at |

  Kalispera sas….
  Exw genithi 6/12 tetarti kai wra 7:15 to prwi…eixa ena prosfato xwrismo aythn thn periodo…ti lene ta aisthhmatika kai ta epagelmatika moy aythn thn periodo???

  Reply
 4. Κωστας
  Κωστας at |

  Καλησπέρα σας είμαι γεννημένος 23/11/1974 ώρα 9:40 π.μ. θεωρείτε οτι τα πράγματα θα είναι καλύτερα η χειρότερα επαγγελματικά κοινωνικά απο δω και πέρα ευχαριστώ..

  Reply
 5. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλησπέρα κα Σίμου,

  και καλή εβδομάδα.Και αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Θα επιληφθείτε του θέματος;

  Έλσα

  Reply
 6. louiza
  louiza at |

  Καλησπέρα, εχω γεννηθει 19/12/1994 και εχω ωροσκοπο στο δυδιμο .. τι λένε τα αισθηματικα αυτή την περιοδο??? θα δουμε καμιά ασπρη μέρα ???

  Reply
 7. Anastasia
  Anastasia at |

  Γεια σας εχω γεννηθει 1.12.1997 και φετος θα δωσω για δευτερη χρονια πανελληνιες και θα ηθελα να μαθω αν θα ειναι ευνοικη περιοδος για να πετυχο τον στοχο μου .. Ευχαριστω

  Reply
  1. Anastasia
   Anastasia at |

   Και ωρα 12:40 μμ

   Reply
 8. Χρύσα
  Χρύσα at |

  Εγω ειμαι 18^12^77 17:20 ελλαδα μπορείτε ν μου πείτε τι γίνεται με τα αισθματικα μου? Δεν υπάρχει σχέση.

  Reply
 9. Χρύσα
  Χρύσα at |

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση την οποια μολις ειδα! Αμην! αλλα ειμαι τοσο απογοητευμενη με το θέμα αυτο που πιο πιθανο ειναι ν μου τυχει το lοtο παρα να κανω σχεση με αντρα! Τα εχω δοκιμασει ολα ολα αλλα τίποτα ευχαριστώ κ πάλι!

  Reply
 10. Χρύσα
  Χρύσα at |

  Ευχαριστώ πολύ κ Λιλιαν, καταλαβαίνω πως μου λετε να ανοιχτω πιο πολυ στους ανθρώπους που γνωρίζω. Θα προσπαθήσω να το εφαρμοσω !

  Reply
 11. Νίκη
  Νίκη at |

  Καλησπέρα σας κυρια Σιμου,
  συγχαρητήρια για τη σελιδα σας. Ο,τι γραφετε είναι περιεκτικο και σχεδόν παντα ακριβες. Από το καλοκαιρι βρισκομαι δυστυχως σε ένα συναισθηματικο αδιεξοδο. Θα υπαρξει συντομα βελτιωση; Ειμαι γεννημενη στις 5/12/1987 και ωρα 8:15 πμ
  Ευχαριστώ!

  Reply
 12. FUNNY
  FUNNY at |

  ΓΕΙΑ Σ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 21-12-94 ΩΡΑ 4 ΚΑΙ 45 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ?

  Reply
 13. Fofi
  Fofi at |

  Καλησπερα Κα Σιμου,
  Εχω γεννηθει 23/11/1984 με ωροσκοπο καρκινο. προβλέπεται κατι θετικο στα αισθηματικα απο δω κ περα; προς το παρον ειναι πολυ μετρια..

  Reply
 14. anna
  anna at |

  γεια σας γεννήθηκα 30.11.1965 αυτο το διαστημα εχω καινουργια σχεση με εναν ανδρα γεννημενο 16.06.1956 ταιριαζουμε εχει μελλον αυτη η σχεση? Και σε οικονομικο επιπεδο τι θα γινει ειμαι σε φαση που ξεκινω μαγαζι με μια φιλη η οποια ειναι ψαρακι θα εχει μελλον αυτη η συνεργασια?

  Reply
 15. Νανσυ
  Νανσυ at |

  Καλησπέρα ,
  Είμαι γεννημένη στις 29/7/1987 στις 10:00 Αθήνα με ενδιαφέρουν τα αισθηματικά

  Ευχαριστώ πολύ

  Reply
 16. ANNA
  ANNA at |

  exw gennithei stis 21.12.85 kai wra 10.45.
  endiaferomai poli na mathw gia ta aisthimatika!
  efxaristw ek twn proterwn.

  Reply
 17. μαρια
  μαρια at |

  Καλησπέρα σας Είμαι γεννημένη 24/11/1984 και 3:15 π.μ.θα ήθελα να μου πείτε πως θα πάνε τα αισθηματικά μου.Ειμαι ελεύθερη

  Reply
 18. eirini
  eirini at |

  Kalhspera sas,

  eimai gennhmenh stis 18.12.1980 me oroskopo skorpio. o prwtos mhnas tou 2016 ksekinhse me apolush apo th douleia mou. niw8w xamenh alla oi dikoi mou an8rwpoi mou lene oti fainomai cool kai oti eimai dunath. mallon einai tufloi :D. ti na pw!
  episis perimenw kapoies ekkremothtes na lu8oun apo to perasmeno fthinoporo.
  opote opws katalavainete 8a me endiefere na ma8w gia ta epaggelmatika kai ekkremothtes apo ton perasmeno xrono.
  Sas euxaristw polu!
  eirini

  Reply
 19. μαρια
  μαρια at |

  Καλησπέρα σας Είμαι γεννημένη 10/12/1957 και 09.40 π.μ.θα ήθελα να μου πείτε πως θα πάνε τα αισθηματικά μου. Ειμαι σε περιπλοκη σχεση.με αντρα γεννημενο 25/02/1969 με ωροσκόπο ταυρο θα εχει μελλον η σχεση αυτη ειμαστε μαζι πολλα χρονια ή θα ξεκινησω κατι αλλο.

  Reply
 20. χαρικλει αγορη
  χαρικλει αγορη at |

  Καλησπέρα σας ο άντρας μου είναι στρατιωτικός και θέλουμε να πάρουμε μετάθεση μέσα στο καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο εφικτό είναι;

  Reply
 21. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλησπέρα κα Σίμου,

  Χρόνια Πολλά.Οι προβλέψεις για το Τοξότη για το διάστημα 1-9/5/2016 δεν εμφανίζονται.
  Θα μπορούσατε να το φροντίσετε;

  Σας ευχαριστώ.

  Reply
 22. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Κα Σίμου,

  σας ευχαριστώ για την απάντηση.

  Έλσα Τσιακίρη

  Reply
 23. δημητρης
  δημητρης at |

  Κα Σίμου, μια πρόβλεψη επαγγελματικών μπορείτε να κάνετε? εχω πελαγώσει…Τοξότης με ωροσκόπο σκορπιό..12-12-72

  Reply
 24. 'Αντρεα Νικου
  'Αντρεα Νικου at |

  Κα Σιμου, η Πανσεληνος γινεται πανω στο γενεθλιο Βορειο Δεσμο μου που ειναι στον 11ο οικο στις 29° 58′ του Τοξοτη. Τι μπορω να περιμενω; Ευχαριστω.

  Reply
 25. Σονια
  Σονια at |

  Καλησπερα σας,
  ειμαι γεννημενη 23/11 1981 στις 14.15 μμ και εδω και καιρο σκεφτομαι να ξαναφυγω εξωτερικο με αφορμη τις μεταπτυχιακες μου σπουδες…ειναι καλη εποχη το φθινοπωρο που μας ερχεται, να περιμενω τον Γεναρη του 2017?*(να μην φυγω καθολου..?) ειμαι σε μια φαση που δεν μπορω να παρω καμια αποφαση οσο αναφορα τον μελλον μου , και αγχωνομαι…
  ευχαριστω

  Reply
 26. Νικος
  Νικος at |

  Αντρας, γεννήθηκα στις 18/12/1967 στη Λευκωσία, παντρεμένος με 2 παιδια (23 &20 ετών). Είχα μια εξωσυζηγική σχέση 2 μηνών αλλά ακόμη με απασχολεί στο μυαλό μου. Τι σκέπτεται τώρα αυτή για μένα? Θα ήθελα να μάθω επίσης πως θα είναι τα πράγματα στο μέλλον στα αισθηματικά με την γυναίκα μου.

  Reply
 27. Σοφία
  Σοφία at |

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Έχω γεννηθεί 6/12/70 , 14.30 και θα ήθελα να ξέρω αν θα φύγει αυτό το»πλάκωμα» των τελευταίων χρόνων. Μια ανάσα ελευθερίας και αισιοδοξίας, πότε θα έρθει;Νιώθω αλυσοδεμένη χεροπόδαρα. Ευχαριστώ.

  Reply
 28. Nάγια
  Nάγια at |

  Καλημέρα σας! Είμαι γεννημένη 19/12/1983 00.20 Αθήνα και ο σύντροφός μου 16.10.1977 περίπου 05.30 πρωι κι εκείνος Αθήνα. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν η 24.6.2017 είναι καλή ημερομηνία για να παντρευτούμε ή αν υπάρχει καλύτερη ημερομηνία Ιούνιο- Ιούλιο 2017. Ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 29. elina
  elina at |

  Κυρία Σίμου καλησπέρα σας…θα ήθελα να υπολογίσετε αν είναι δυνατόν που έχω το μεσουρανημα και πως θα ειναι τα αισθηματικα μου απο εδω και περα ειδικα με μια σχεση απο το παρελθον…21-12-1995 19:45μ.μ θεσσαλονικη….η δικη του ημερομηνια ειναι 16-4-1984…σας ευχαριστω εκ των προτερων…

  Reply
 30. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Γειά σας κα Σίμου,

  Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τις προβλέψεις σας για το Τοξότη χωρίς πρόβλημα.

  Απόψε όμως παρουσιάστηκε πάλι το πρόβλημα.Τα cookies τα έχω καθαρίσει.Θα μπορούσατε να ωκάνετε και πάλι κάτι;

  Σας ευχαριστώ.

  Reply
 31. stelios
  stelios at |

  Καλημέρα σας! Είμαι γεννημένος 4/12/1972 Αθήνα-ώρα δεν ξέρω
  και η σύντροφός μου 5.1.1975 περίπου 15.05 κι εκείνη Αθήνα. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε για το μελλον αυτης της σχεσης…

  Reply
 32. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  γεια σας έχω γεννηθεί 21/12/97 και ώρα γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα ενδιαφέρομαι να μάθω για αισθηματική και γενικά για τι πως θα εξελιχθεί η χρονιά του 2017

  Reply
 33. μιρα
  μιρα at |

  γεια σας,ειμαι τοξοτης 01/12/1967 04,30 η ωρα,γεννηθικα στην Βουλγαρια. ειμαι μονη εδω και 3,5 χρονια μπορειτε να μου πειτε τι λενε οι πλανητες ποτε θα αλλαξει η κατασταση αυτη? σας ευχαριστω

  Reply
 34. al
  al at |

  kalhspera exw gennhthei 29 11 1980 h wra einai mallon 10 me 11 to prwi , me endiaferoun mono ta epaggelmatika . Xilia euxaristw …..

  Reply
 35. stelios
  stelios at |

  καλησπερα σας κυρια Σίμου.
  Ειμαι σε απογνωση και δεν ξερω τι να κανω,
  ημερομηνια γεννησης μου 04/12/1972 Αθηνα.
  Αισθηματικά. εχω προβλημα με αυτην 05/01/1975

  Reply
 36. Μαρία
  Μαρία at |

  Αγαπητη Λιλιαν ειμαι γεννημενη 10/12/1985 και ωρα 02:40. Θα ηθελα να μαθω για τα επαγγελματικα μου καθως και τα αισθηματικα μου. Ευχαριστω πολυ!

  Reply
 37. Λενα
  Λενα at |

  Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Λένα. Έχω γεννηθεί στις 26 προς 27 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς στο Ουζμπεκιστάν. Ενδιαφέρομαι πολύ για αισθηματικα καριέρα και οικονομικά. Μπορείτε Παρακαλώ πολύ να με διαφωτισετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
 38. ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ
  ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ at |

  Καλησπέρα σας κυρία Σίμου
  Ονομάζομαι Άννα & εχω γεννηθεί 2-12-1970, ωρα 09:50 και θα ήθελα να μάθω πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά μου τη νέα χρονιά
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  Reply
 39. Λεωνίδας
  Λεωνίδας at |

  Καλησπέρα σας! Έχω γεννηθεί στις 19.12.1979 στις 14:30. Θα μπορούσατε να μου πείτε δύο λόγια για το επόμενο διάστημα, όσον αφορά οικονομικα αλλά και Θέματα υγειας;

  Σας ευχαριστώ

  Reply
 40. ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ
  ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ at |

  Αγαπητή κ. Σίμου καλησπέρα σας
  Ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο email Μου στη στήλη σας .
  Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω μια πλήρη αστρολογική ανάλυση του 2017 από εσάς με αποστολή στο προσωπικό μου email.
  Αν είναι δυνατόν παρακαλώ ενημερώστε με πως επιθυμείτε να γίνει η διαδικασία

  Ευχαριστώ θερμά

  ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

  Reply
 41. αννα ιουνιου
  αννα ιουνιου at |

  αγαπητη κα Σιμου
  ειμαι γεννημενη 7/12/1963 στις 4.00 πμ. Η φετινη χρονια ήταν δυσκολη για το γαμο μου. Πως θα εξελιχθουν τα πραγματα το 2017;

  Reply
 42. αθανασία
  αθανασία at |

  Καλησπέρα και καλή χρονιά!
  Έχω γεννηθεί 20-12-1986 και ώρα 7.18 π.μ.. Νιώθω ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές σε επαγγελματικό (που έχω κάτι και θέλω κατι καλύτερο) και σε αισθηματικό επίπεδο (που δεν εχω κάτι και θέλω να βρω!). Θα έχουν θετική έκβαση ή «κάντε λιγάκι υπομονη κρόνος είναι θα περάσει»;

  Ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 43. Stelios
  Stelios at |

  Καλησπέρα κα Σίμου. Ονομάζομαι Στέλιος και έχω γεννηθεί στις 03 Δεκεμβρίου 1968 γύρω στις 3 τ’ απόγευμα. Όπως πιστεύω ότι ξέρετε είχα ένα αρκετά δύσκολο 2016 και προσβλέπω σ’ ένα πιο εύκολο 2017. Τι μπορείτε να μου πείτε κυρίως για τα επαγγελματικά?
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Στέλιος

  Reply
 44. alexia
  alexia at |

  Kalhmera h hmeromhnia gennhsews mou einai 29 11 1980 kai wra 11 me 11 kai mish to prwi me anastatwnei to thema ths 2hs ekleipshs toy Febrouariou. Ti tha mou symvei?

  Reply
 45. Σια
  Σια at |

  Καλημέρα, γεννήθηκα 1/12/1962 περίπου στις 14¨:00. Είχα ένα πολύ άσχημο 2016 με πολλές απώλειες. Αλλά και πρόσφατα βίωσα μια συναισθηματική απώλεια αυτή την φορά. Μπορώ να έχω μια πρόβλεψη ? ευχαριστώ.

  Reply
 46. Maria Papass
  Maria Papass at |

  καλησπερα ειμαι γεννημενη 23/11/68 ωρα 23:45 θα ηθελα νε ρωτησω τι ωροσκοπο εχω αλλου βγαινει παρθενος αλλου λεων κ εχω μπερδευτει, επισης αν φιανεται κατι καλο στον οριζοντα διοτι δεν παει τιποτα καλα για πολλα χρονια κ εχω απογοητευτει.
  ευχαριστω

  Reply
 47. Svan
  Svan at |

  Γεια σας,
  Είμαι γεννημένος 15/12/1983 Κ ώρα 4.30 π.μ. θα μπορούσατε ν μου πείτε πως θα πάνε τα συναισθηματικά το επόμενο διαστημα; έχω μια σχέση που παραπαίει κ μια παλιά αγάπη που δεν έχω ξεπεράσει. Θα γίνει η ανατροπη;; 🙂
  Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

  Reply
 48. Κωνσταντίνα Ρετσου
  Κωνσταντίνα Ρετσου at |

  Καλησπέρα σας. Έχω γεννηθεί 19/12/81 στις 5.00πμ. Πως θα πάνε τα ερωτικά; Σας ευχαριστώ εκβτων προτέρων…

  Reply
 49. chris
  chris at |

  γεια σας θα ηθελα να μου πειτε πως βλεπετε γενικα τα πραγματα απο τωρα και μετα γιατι μεχρι τωρα πολλες δυσκολιες σε σχεσεις και συνεργασιες γεννηθηκα καρπενησι 30-11-1965 ωρα 03.15 το βραδυ αν γινεται να μου πειτε και ωροσκοπο σας ευχαριστω για τον χρονο σας

  Reply
 50. chris
  chris at |

  Ευχαριστω για ολα κ.Σιμου Να ειστε παντα καλα

  Reply
 51. chris
  chris at |

  Eυχαριστω πολυ για τις προβλεψεις σας κυρια Σιμου Να ειστε παντα καλα

  Reply
 52. Eva
  Eva at |

  Καλησπέρα,ονομαζομαι Εύα και έχω γεννηθεί στις 3/12/1987 και ώρα 19.30 στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα για τα συναισθηματικα μου. Ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 53. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλησπέρα, ονομάζομαι Μαρία και εχω γεννηθεί 01/12/1997 και ωρα 08:45 στην Αθήνα.Θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα για τα επαγγελματικά αλλα και για τα αισθηματικά μου καθώς έχασα μια ευκαιρεία να πλησιασω ενα σημαντικο ανθρωπο για εμενα.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

  Reply
 54. Ελενα
  Ελενα at |

  Κυριά Λίλιαν καλησπέρα σας!!
  Θα ήθελα να μου πείτε πως βλέπετε γενικά από δω και πέρα την ζωή μου και ειδικά για τα αισθηματικά μου, πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια … έχω γεννηθεί 21/12/1976 , 15:45 στο Αγρίνιο.
  ( και αν σας είναι εύκολο τι ωροσκόπο έχω; )
  Σας ευχαριστώ πολύ!!
  Έλενα

  Reply
 55. Λουκια
  Λουκια at |

  Καλησπερα σας εχω γεννηθει 28 Νοεμβρίου 1968 στις 11..50 στην Αθηνα. Τ α τελευταια 4 χρονια εχω υποστει μια οικονομικη καταστροφη παρ’ οτι εχω καλη δουλεια.. Παραλληλα προεκυψαν κ κληρονομικα προβληματα. Εχω απελπιστει η θελα να. μαθω αν υπαρχει περιπτωση να ψτιαξει αυτη η κατασταση. Σας ευχαριστω

  Reply
 56. Γιάννης Μ
  Γιάννης Μ at |

  Κυρία Λίλιαν καλησπέρα σας,

  Είμαι γεννημένος 5/11/1975 κ ώρα 17:20 (Αθήνα).
  Τα τελ. 12 έτη έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με πολύ σοβαρά προβλήματα (οικογενεια και προσωπικά θέματα υγείας).
  Επίσης κ στα αισθηματικά μου το ίδιο..
  Θα ήθελα να μου δώσετε μια γενική πρόβλεψη καθώς επίσης και οτι αφορά τον αισθηματικό τομέα. (Τοξότης 4/12/1990).

  Reply
 57. Spuridoula
  Spuridoula at |

  Καλησπερα κυρια Σιμου,

  Ειμαι γεννημενη 12/12/1989 και ωρα 05:00..κατι για τα αισθηματικα τονεπομενο διαστημα;;
  Ευχαριστω πολυ…

  Reply
 58. Σοφία
  Σοφία at |

  Γεια σας έχω γεννηθεί. 6/12/70 14:30 Αθήνα και έχω Δια Αφροδίτη στο σκορπιό και Άρη στο ζυγό. Σημαίνει κάτι για μένα Ιδιαιέτερο αυτή η περίοδος όπου οι πλανήτες αυτοί είναι στις ίδιες θέσεις με τον γενέθλιο χάρτη; Σας ευχαριστώ

  Reply
 59. sofia
  sofia at |

  Χαίρεται…ειμαι γεννημένη 21-12-1995 και ωρα 19:45 στην θεσσαλονικη….ειμαι φοιτητρια και θα ηθελα να μου πειτε πως θα ειναι το 2018 για την αποκτηση πτυχιου η για την βελτιωση γενικοτερα των σπουδων…επισης να μου πειτε αν θα ειναι καλυτερος χρονος για την ψυχολογια μου …σας ευχαριστω εκ των προτερων ….

  Reply
 60. Χρηστος
  Χρηστος at |

  Καλησπέρα 12/12^1963 με απασχολούν τα οικογένειακα και φυσικά τα οικονομικά

  Reply
 61. alexia
  alexia at |

  Kalhspera onomazomai Alexia kai me hmeromhnia gennhsews 29 11 1980 kai wra 11 kai mish to prwi.Tha hthela na mathw gia ta epaggelmatika mou to 2018 .
  Xilia euxaristw

  Reply
 62. Αθηνα
  Αθηνα at |

  Γεννημενη 8/12/1995
  ωρα 10:10 ελλαδα ενδιαφερομαι να μαθω για τα αισθηματικα μου

  Reply
 63. Pepelibra
  Pepelibra at |

  Χωρισαμε εγώ 30-9-68 04:15 Αθήνα κι εκείνος 25-11-65 09:10 Αθήνα το βλέπετε για την συνέχεια ευχαριστώ

  Reply
 64. Sophia
  Sophia at |

  Καλησπέρα σας. Με λένε Σοφία, είμαι γεννημένη 18/12/1985, ώρα 18:45. Θα ήθελα να μάθω για τα αισθηματικα μου. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

  Reply
 65. Αννα Γαλάνη
  Αννα Γαλάνη at |

  καλησπέρα, είμαι η Άννα, έχω γεννηθεί 30-11-1972, ώρα 05:00 το πρωί, θα μπορούσατε να πείτε κάτι; ;ότι νομίζετε εσείς, σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 66. Αννα Γαλάνη
  Αννα Γαλάνη at |

  Κα Λίλιαν Σίμου σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε για να μου πείτε δυο λόγια!! Εύχομαι καλή συνέχεια στην ημέρα σας!
  Με εκτίμηση!

  Reply
 67. stelios
  stelios at |

  Γεια σας κυρία Σίμου. Ονομάζομαι Στέλιος . Εχω γεννηθεί 4/12/72 στη
  Αθήνα. Ενδιαφέρομαι πολύ για αισθηματικα και οικονομικά. Μπορείτε Παρακαλώ πολύ να με διαφωτισετε? Ευχαριστώ παρα πολύ και καλή συνέχεια .

  Reply
 68. george pilihos
  george pilihos at |

  καλημερα.Ειμαι γεννημενος 22-12-71 κ ωρα 13.30 μεσημερι.θελω να μαθω εαν θα εχω καποια σχεση.. με εκτιμηση!

  Reply
 69. Κατερινα
  Κατερινα at |

  Ημερομηνία γέννησης 13/12/1970 και ώρα 22:30.μπορειτε να μου πείτε για τα αισθηματικά;

  Reply

Leave a Reply