Δίδυμοι


 

 18 – 25 Φεβρουαρίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου


Δίδυμοι και Πανσέληνος στην Παρθένο

Τα θετικά με την Πανσέληνο στην Παρθένο  που  δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική. Καθώς ο κυβερνήτης σας, Ερμής , είναι κυβερνήτης και της Πανσελήνου και βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, προσδίδοντας ρομαντική διάθεση, ίσως η αίσθηση είναι λίγο ασαφής. 

Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, πρέπει να γίνουν η δύναμή σας,  να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε κάποιον που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

Η περίοδος αυτή προκαλεί και ένταση, κατά συνέπεια μία κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

——————————————————————————————

Δίδυμοι και Άρης στον Ταύρο (ως την 31η Μαρτίου)

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε να ξεκινήσετε από τις αρχές Απριλίου πλέον. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, αλλά και μειώστε το άγχος σας.

———————————————————————————————

Δίδυμοι και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Η Νέα Σελήνη αποτελεί για σας ένα σημείο ενδιαφέρον και σημαντικό, αφού σας προσφέρει την ευκαιρία με μεγάλη άνεση να αγκαλιάσετε νέες ιδέες και νέα οράματα. Καθώς είστε πάντα περίεργοι και ανήσυχοι πνευματικά, τώρα μπορείτε να τολμήστε μία νέα αρχή. Οι στόχοι σας είναι πολλοί και πάντα ενδιαφέροντες. Οι φίλοι έρχονται συνεχώς προς εσάς, αλλά ενδέχεται να σας δημιουργήσουν διλήμματα. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν σημαντικό να επιλέγετε ανάμεσά τους με προσοχή και δίχως βιασύνη ή ενθουσιασμό, εκείνους που πραγματικά είναι σημαντικοί για το μέλλον σας. Οι σχέσεις επίσης είναι σε κρίσιμο σημείο. Όσες μάλιστα δεν πληρούν τις υποσχέσεις και φάνηκαν υπερβολικές, θα διαλυθούν ενδεχομένως. Κάποιες συνεργασίες με απαιτήσεις που δεν εκπληρώθηκαν, τελειώνουν ή αλλάζουν ριζικά. Η αυτογνωσία, αν σας ενδιαφέρει ως ανταμοιβή, είναι σημαντική για να προοδεύσετε εσωτερικά, αλλά και σε εξωτερικές περιστάσεις της ζωής.

Στηρίζεται κάθε συνεργασία ή σημαντική σχέση.

———————————————————————————————-

Δίδυμοι και Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Θα λέγαμε πως η έκλειψη στον Λέοντα είναι για σας  ευεργετική, δίχως να αφήσετε όμως τις επιφυλάξεις, καθώς προκαλεί έξαρση συναισθημάτων. Κι αυτό γιατί σχηματίζει με το ζώδιό σας θετική γωνία.

Από την άλλη πλευρά δέχεστε την θετική επίδραση του Ήλιου σε ιδέες, οραματισμούς και γνώση. Επιπρόσθετα, ο κυβερνήτης σας  Ερμής είναι στον Αιγόκερω, εστιάζοντας στην ουσία των στόχων σας, αλλά σύντομα θα περάσει στον Υδροχόο, ζώδιο έξαρσής του και συμβατό με τους Διδύμους.

Είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσετε, στηρίζοντας τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και τις αποφάσεις σας. Έχετε θετική σκέψη, έχετε φωτεινές ιδέες και γνωρίζετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να πετύχετε.

Αν είστε σε περίοδο εξετάσεων, ως σπουδαστές, θα μπορέσετε να έχετε σωστή αντίληψη στις μελέτες σας και καλή πρόοδο.

Αν πάλι θέλετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, θα έχετε νέες ιδέες και μπορεί μία αποκάλυψη να σας βοηθήσει ουσιαστικά. Θα έχετε γόνιμες συζητήσεις με τον κοντινό σας περίγυρο.

Στην κοινωνική σας ζωή, είστε αγαπητοί, και κατά πάσα πιθανότητα ιδιαίτερα ερωτικοί!

Η φωτιά του Λέοντα στον χάρτη της έκλειψης, είναι για σας το κίνητρο να αναπτύξετε το έργο σας και να κερδίσετε εντυπώσεις!

—————————————————————————————————-

Δίδυμοι και έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Η έκλειψη θα αποκαλύψει ανησυχίες που πρέπει να επεξεργαστείτε, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Θα έχει σχέση με την εσωτερική σας δύναμη, την έννοια της ασφάλειας και των ψυχικών σας αποθεμάτων. Μία επένδυση θα σας απασχολήσει και πρέπει να αποφύγετε να ρισκάρετε και να φθάσετε στα άκρα γι’ αυτήν. Δεν χρειάζεται ούτε να αποφύγετε μία πρόκληση, από φόβο και άμυνα, ούτε να χάσετε ό,τι έχετε.

Μία γόνιμη συνεργασία μπορεί να βοηθήσει, αν όμως έχετε αναλύσει εντελώς πρακτικά το εύρος της. Κατά συνέπεια, αν όντως έχετε μετρήσει τις δυνατότητες, καλό θα ήταν να προχωρήσετε.

Το άγχος για την καθιέρωσή σας ή την κορύφωση της προσπάθειάς σας, είναι υπερβολικό. Υπάρχουν οι δυνατότητες να διακριθείτε και να κερδίσετε. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας λοιπόν, για να προοδεύσετε.

Χαλαρώστε και προσεγγίστε το ταίρι σας, δίχως ενοχές και ενδιαφερθείτε για την αναθέρμανση της σχέσης σας.

Το δώρο της έκλειψης:

Η σύνεση, η εγκράτεια, ο προγραμματισμός, θα φέρουν νέες ευκαιρίες που θα εκπλήξουν ευχάριστα.

——————————————————————————————————

 

23 Σχόλια

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply
 6. Mαίρη Δημητρίου
  Mαίρη Δημητρίου at |

  Kαλησπερα Κα.Σίμου και πολλα συγχαρητηρια ..γεννηθηκα σαν αυριο 19/06 του 1966 ωρα 10 το πρωί κι εχω ωροσκοπο λεων. τα οικονομικα μου δυστυχως με προβληματιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι διαρκως προκυπτουν και νεες υποχρεωσεις(φροντιστηρια της κορης μου κλπ.κλπ…).. Μήπως βλεπετε καποια προοδο ως το τελος του καλοκαιριου ή ίσως καποια νεα πηγη εσοδων μεχρι έστω τελους του χρονου? ..θα σας ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε…ευχαριστω απο καρδιας♥.

  Reply
 7. theodora
  theodora at |

  Κυρία Σίμου καλημέρα.Έμαθα για εσάς και τη δουλειά σας από έναν κοινό μας γνωστό και μετά από κάποιο καιρό που σας παρακολουθώ οφείλω να ομολογήσω πως είχε απόλυτο δίκιο για την ποιότητά της.Είμαι δίδυμος γεννημένη 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο Λέοντα.Εν μέσω κρόνιας επιστροφής και ενός απόλυτα καρμικού έρωτα που με έχει ταλαιπωρήσει όσο τίποτα άλλο οι δυσκολίες είναι πολλές.Αναρωτιέμαι για την ανάσα ή πιθανά αμοιβή.Επιθυμία vs πραγματικότητα και μια ακλόνητη πίστη σε κάτι που στην πράξη μάλλον δεν έχει αποδείξει πολλά πέρα από διάθεση για όνειρα.Εκπλήρωση/ολοκλήρωση μπορεί να υπάρξει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω οποιαδήποτε απάντησή σας με αγωνία.

  Reply
 8. καιτη πονεμενη
  καιτη πονεμενη at |

  Αγαπητη μου καλο μεσημερι , ειμαι 7/6 / 52 διδυμος και ο αντρας που εχω ερωτευτη ειναι 26/7 56 , εγω πηγα διακοπες και ανεβαζα φωτο , ενω δεν μου εχει δεξει οτι ζηλευει, ξαφνηκα μου εκανε σκηνη ζηλειας απο το fb μεσω μηνυματων , μου ειπε διαφορα και μου εκλεισε ολες τις επικοινωνιες Δεν μπορω να του μιλησω ουτε στο τηλεφωνο ! Μου ειπε κανε τις διακοπες σου ανεβαζε τις φωτο σου να σου κανουν Λαικ και οταν γυρισεις εχει ο θεος , Εγω απο τοτε εχω αρρωστιση ,δεν ξερω τι να κανω ? Πεστε μου θα μου μιλησει παλι !!!!!!!!

  Reply
 9. ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
  ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ at |

  κ. Σιμου καλημέρα κ συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας εργασία και ενημέρωση. Στην ανάλυση σας της 21 Αυγουστου που κάνετε στο ζώδιο των διδύμων, ειδικότερα για την ηλιακή έκλειψη στο λέοντα, αναφέρετε οτι αυτή σφραγίζει τη διετία. Εννοειτε αυτή που που ολοκληρώνεται τώρα τον Αυγουστο,η μια νέα διετία που ξεκινά τώρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας. Θεοδωρα Πατερα

  Reply
 10. Liza
  Liza at |

  Για σας .ειμαι δίδυμος και θέλω να μάθω αν υπάρχει αγορά ακινητοι.πρριμενω δάνειο αν είναι θετικό την άλλη εβδομάδα.liza

  Reply
 11. Juli
  Juli at |

  Αγαπητή Κυρία Σίμου, λέγομαι Παναγιώτα έχω γεννηθεί 3 Ιουνίου 1960 στην Αθήνα. Έχω ωροσκόπο Ταύρο. Είχα μία σχέση 7 μήνες με άντρα Τοξότη γεννημένο στις 28 Νοεμβρίου 1957 στην Αθήνα. Αυτή η σχέση σταμάτησε ξαφνικά στις 14 Ιούλη 2018, χωρίς προφανή λόγο, χωρίς να μου δώσει καμία εξήγηση. Δεν έχει επικοινώνησει από τότε μαζί μου. Μπορείτε σας παρακαλώ να δείτε αν πρόκειται να έχω κάποια επικοινωνία μαζί του; Σάς ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλημέρα σας!

  Reply
 12. KATERINA
  KATERINA at |

  Καλησπέρα κ.Σίμου
  Είμαι γεννημένη στις 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα.Βιώνω μια ερωτική κατάσταση εδώ και κάποια χρόνια η οποία με έχει δυσκολέψει σε πολλές φάσεις στο πέρασμα αυτού του διαστήματος.Μπορεί αυτή η σχέση να προχωρήσει και να εξελιχθεί?Μετά τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρίας για όλους τους διδύμους περιμένω πώς και πώς την αλλαγή.Θα υπάρξει?Μπορεί να προχωρήσει η ήδη υπάρχουσα κατάσταση όμορφα όπως εύχομαι?

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply

Leave a Reply