Δίδυμοι


 

15 -22 Οκτωβρίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου


 

Στον τομέα των υποχρεώσεων, διαπιστώνετε πως  περιορίζεστε. Αυτό σας δημιουργεί αγωνία, άγχος, έλλειψη χαράς και δυσφορία. Μπορεί να πεισμώσετε και να μην επιδιώξετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Στην εργασία σας, οι ασχολίες θα μοιάζουν ενδιαφέρουσες, θα τις απολαμβάνετε. Θα είναι εύκολο να κινηθείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε σύμφωνα με την έμπνευσή σας: ελεύθερα. Συμφέροντα αν σας εμποδίσουν, θα είναι αιτία αποκαλύψεων της πρόθεσης εκείνων που κινήθηκαν με ένα προσωπείο. Λόγια που θα λέγονται μέσα στον χώρο εργασίας, σχόλια, σας κάνουν να αντιδράτε με διορατική αντίληψη και ετοιμότητα. Θα θωρακίσετε το έργο σας και θα επιλέγετε εκείνους που είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Θα σας δοθεί ο κατάλληλος χρόνος και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε. Αποφύγετε όμως κριτική και συζητήσεις με τους γύρω σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτή την περίοδο θα αναπτύξει τις δεξιότητές σας, το ταλέντο σας. Αν θελήσετε να βοηθήσετε κάποιο άτομο που είναι αδύναμο, θα γίνει αποδεκτή η προσπάθειά σας.

Η ωφέλεια θα είναι να μάθετε να συγκροτείτε την ζωή σας με υπομονή, αλλά και να τακτοποιείτε την καθημερινότητα.

—-

ΔΙΔΥΜΟΙ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Μία κατάλληλη περίοδος για ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, ζεστή συντροφιά και ανταλλαγή απόψεων. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό.

Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα.

Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, απρόοπτα. Συνήθως κρύβεται ένας ανταγωνισμός σ’ αυτό τον τομέα. Θα έρθουν όμως νέα πρόσωπα στη ζωή σας και γι αυτό μην απογοητεύεστε.

Στο τέλος  θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση.

Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ευγενικού χαρακτήρα, επομένως θα φέρει σταδιακά άτομα που θα σας έχουν εμπιστοσύνη.

Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Το άγχος για μία οικογενειακή σας υπόθεση, κουράζει, αλλά με υπομονή και ευελιξία πολλά παράπονα και αδυναμίες στις σχέσεις θα ξεπεραστούν. Αποφύγετε την αυστηρή κριτική.

———-

Δίδυμοι και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Αναζητάτε την γνώση με σκοπό την υλική και κοινωνική σας παρουσία.

Εδώ και καιρό, έχετε υποστεί μία πίεση για επιβεβαίωση και καταξίωση, βάζετε  όμως στόχους ψηλούς καθαρά υλικούς και πιέζεστε να φέρετε τη γνώση σε συμφιλίωση με το κοινωνικό σας καθεστώς. Οπωσδήποτε είναι μία δύσκολη κατάσταση για σας, αφού πληγώνεστε όταν δεν ανταποκρίνεται το έργο σας στις απολαβές που περιμένετε. Οι προκλήσεις σας αναγκάζουν να λειτουργήσετε μέσα σε πλαίσια συγκεκριμένα και να αξιώσετε την αναγνώριση. Όχι ότι δεν είστε ικανοί να αποδώσετε, αλλά πολλές φορές οι αξιώσεις σας είναι πέρα των ορίων σας, ή είναι διαρκείς και μόνιμα ανικανοποίητες, καθώς στοχεύετε όλο και ψηλότερα στη κοινωνική βαθμίδα, υποβάλλοντας τον εαυτό σας σε ένα διαρκή αγώνα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες. Θα τις αναγνωρίσετε όταν αναζητήσετε το βαθύτερο νόημα της ζωής. Κι αυτό είναι μέσα από βαθιά αυτογνωσία. Απορρίψτε ό,τι είναι περιττό, είτε αφορά φοβία, είτε αφορά υλικά αγαθά.

Δίδυμοι και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Διανθίζεται η ζωή σας με έντονο συναίσθημα και απομακρύνετε σε ένα βαθμό η προδιάθεση για εκλογίκευση. Ίσως αυτό προκαλέσει ανασφάλεια, καθώς έχετε μάθει να έχετε έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει. Μία γοητευτική παρουσία στον εργασιακό χώρο θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας και εσείς μπορεί να γίνετε πηγή έμπνευσης για έναν συνάδελφο ή συνεργάτη. Ας είστε επιφυλακτικοί, προκειμένου να μην εκτεθείτε ως προς τις υποχρεώσεις σας.

—-

Δίδυμοι και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιο σας. Θα σας αρέσει να τολμήσετε μία επιχείρηση προς νέους ορίζοντες, καινοτόμα, πρωτότυπη ή σε σχέση με τη τεχνολογία. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα αποτελέσουν αφορμή να δείτε τα λάθη σας και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Αυτά τα γεγονότα θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τις θρησκευτικές και ηθικές σας αρχές και θα αποκτήσετε μια προοδευτική αντίληψη του κόσμου, βασισμένη στις αρχές της ελευθερίας και της ισονομίας. Αποδέχεστε νέες συλλήψεις ιδεών και αναζητάτε μια καινοτόμο φιλοσοφία ζωής. Αν είστε σπουδαστές είναι μια καλή εποχή για να μελετήσετε, προσπαθήστε όμως να βάζετε τάξη στη μελέτη σας και να μην κάνετε προσπάθεια αποσπασματική. Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας


Δίδυμοι και Δίας στον Σκορπιό

Η εργατικότητά σας, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση και την δεξιότητά σας. Θα μάθετε να ζείτε με ταχύτητα και σε λεπτές ισορροπίες. Έχετε την αίσθηση της απόλαυσης και την ανάγκη της ασφάλειας.

Η ευέλικτη ευγένεια είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό ας κάνετε μία υπαναχώρηση όταν χρειάζεται, προκειμένου να βρείτε την τακτική της μάχης.

Η υγεία θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, η διατροφή, οι κανόνες υγιεινής, το απεκκριτικό σύστημα, η ζωτικότητα και η αναζωογόνηση. Η έλλειψη πάθους για ζωή, προκαλεί ψυχοσωματικές ευαισθησίες.

———

 

23 Σχόλια

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply
 6. Mαίρη Δημητρίου
  Mαίρη Δημητρίου at |

  Kαλησπερα Κα.Σίμου και πολλα συγχαρητηρια ..γεννηθηκα σαν αυριο 19/06 του 1966 ωρα 10 το πρωί κι εχω ωροσκοπο λεων. τα οικονομικα μου δυστυχως με προβληματιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι διαρκως προκυπτουν και νεες υποχρεωσεις(φροντιστηρια της κορης μου κλπ.κλπ…).. Μήπως βλεπετε καποια προοδο ως το τελος του καλοκαιριου ή ίσως καποια νεα πηγη εσοδων μεχρι έστω τελους του χρονου? ..θα σας ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε…ευχαριστω απο καρδιας♥.

  Reply
 7. theodora
  theodora at |

  Κυρία Σίμου καλημέρα.Έμαθα για εσάς και τη δουλειά σας από έναν κοινό μας γνωστό και μετά από κάποιο καιρό που σας παρακολουθώ οφείλω να ομολογήσω πως είχε απόλυτο δίκιο για την ποιότητά της.Είμαι δίδυμος γεννημένη 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο Λέοντα.Εν μέσω κρόνιας επιστροφής και ενός απόλυτα καρμικού έρωτα που με έχει ταλαιπωρήσει όσο τίποτα άλλο οι δυσκολίες είναι πολλές.Αναρωτιέμαι για την ανάσα ή πιθανά αμοιβή.Επιθυμία vs πραγματικότητα και μια ακλόνητη πίστη σε κάτι που στην πράξη μάλλον δεν έχει αποδείξει πολλά πέρα από διάθεση για όνειρα.Εκπλήρωση/ολοκλήρωση μπορεί να υπάρξει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω οποιαδήποτε απάντησή σας με αγωνία.

  Reply
 8. καιτη πονεμενη
  καιτη πονεμενη at |

  Αγαπητη μου καλο μεσημερι , ειμαι 7/6 / 52 διδυμος και ο αντρας που εχω ερωτευτη ειναι 26/7 56 , εγω πηγα διακοπες και ανεβαζα φωτο , ενω δεν μου εχει δεξει οτι ζηλευει, ξαφνηκα μου εκανε σκηνη ζηλειας απο το fb μεσω μηνυματων , μου ειπε διαφορα και μου εκλεισε ολες τις επικοινωνιες Δεν μπορω να του μιλησω ουτε στο τηλεφωνο ! Μου ειπε κανε τις διακοπες σου ανεβαζε τις φωτο σου να σου κανουν Λαικ και οταν γυρισεις εχει ο θεος , Εγω απο τοτε εχω αρρωστιση ,δεν ξερω τι να κανω ? Πεστε μου θα μου μιλησει παλι !!!!!!!!

  Reply
 9. ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
  ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ at |

  κ. Σιμου καλημέρα κ συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας εργασία και ενημέρωση. Στην ανάλυση σας της 21 Αυγουστου που κάνετε στο ζώδιο των διδύμων, ειδικότερα για την ηλιακή έκλειψη στο λέοντα, αναφέρετε οτι αυτή σφραγίζει τη διετία. Εννοειτε αυτή που που ολοκληρώνεται τώρα τον Αυγουστο,η μια νέα διετία που ξεκινά τώρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας. Θεοδωρα Πατερα

  Reply
 10. Liza
  Liza at |

  Για σας .ειμαι δίδυμος και θέλω να μάθω αν υπάρχει αγορά ακινητοι.πρριμενω δάνειο αν είναι θετικό την άλλη εβδομάδα.liza

  Reply
 11. Juli
  Juli at |

  Αγαπητή Κυρία Σίμου, λέγομαι Παναγιώτα έχω γεννηθεί 3 Ιουνίου 1960 στην Αθήνα. Έχω ωροσκόπο Ταύρο. Είχα μία σχέση 7 μήνες με άντρα Τοξότη γεννημένο στις 28 Νοεμβρίου 1957 στην Αθήνα. Αυτή η σχέση σταμάτησε ξαφνικά στις 14 Ιούλη 2018, χωρίς προφανή λόγο, χωρίς να μου δώσει καμία εξήγηση. Δεν έχει επικοινώνησει από τότε μαζί μου. Μπορείτε σας παρακαλώ να δείτε αν πρόκειται να έχω κάποια επικοινωνία μαζί του; Σάς ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλημέρα σας!

  Reply
 12. KATERINA
  KATERINA at |

  Καλησπέρα κ.Σίμου
  Είμαι γεννημένη στις 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα.Βιώνω μια ερωτική κατάσταση εδώ και κάποια χρόνια η οποία με έχει δυσκολέψει σε πολλές φάσεις στο πέρασμα αυτού του διαστήματος.Μπορεί αυτή η σχέση να προχωρήσει και να εξελιχθεί?Μετά τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρίας για όλους τους διδύμους περιμένω πώς και πώς την αλλαγή.Θα υπάρξει?Μπορεί να προχωρήσει η ήδη υπάρχουσα κατάσταση όμορφα όπως εύχομαι?

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply

Leave a Reply