Δίδυμοι


 

17 – 23 Δεκεμβρίου Δίδυμοι

από την Λίλιαν Σίμου


Προκλήσεις στην καριέρα σας. Στην κοινωνική σας εικόνα μπορείτε να προβάλλετε μία εικόνα αρκετά ελκυστική αλλά θα προκαλείτε και ένα παρασκήνιο σε βάρος σας, γι’ αυτό στα πρακτικά θέματα ας είστε επιφυλακτικοί. Προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις. Ίσως σας ενδιαφέρει να ακολουθήσετε ένα όραμα ή να επισημοποιήσετε μία σχέση. Η καθημερινότητά σας γίνεται δημιουργική, ενδιαφέρουσα και ασκείτε γοητεία χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Στις επιλογές για καριέρα, θα ήταν καλό να επιμείνετε σε σαφείς συμφωνίες και αποφάσεις. Δώστε βάση στην ευελιξία και την έμπνευση, για να διατηρήσετε την θέση σας ή να προωθήσετε το όνομά σας στον κοινωνικό σας χώρο.

———————————————————————————————–

Δίδυμοι και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+Σκέψεις πολλές σας απασχολούν, σχετικά με μία συνεργασία. Απαιτείτε να εισακουστεί η δική σας άποψη και είναι πολύ πιθανόν να φανείτε πιεστικοί στους συνεργάτες. Αυτό ίσως προκύπτει ως αποτέλεσμα μίας περιόδου, κατά την οποία είχατε αναλάβει αρκετές δεσμεύσεις. Η αισιοδοξία και η χαρά που εισπράττετε από το ταίρι σας, είναι βασικός παράγοντας για να αισθανθείτε μία ανακούφιση.  Ξεκινήστε ένα νέο σχέδιο και τολμήστε να είστε πρωτοπόροι και καινοτόμοι. Στην προσωπική σας ζωή, μία έκπληξη δημιουργεί τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση, αν δεν έχει γερά θεμέλια.

-Αν έχετε δάνεια ή χρέη, αυτή την περίοδο πρέπει να είστε μεθοδικοί για να έρθει μία εξισορρόπηση. Μία ισορροπημένη και μεθοδική διαχείριση, είναι μονόδρομος στα οικονομικά σας. Θα ήταν καλό να ξεκουράζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στις κοινωνικές σχέσεις, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης, γι’ αυτό οι συνεργασίες πρέπει να γίνονται με επιφύλαξη.

————————————————————————————————–

 Δίδυμοι και Πανσέληνος στους Διδύμους

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι.

Αν είχατε κατά νου ένα μακρινό ταξίδι, είτε θα αναβληθεί, είτε θα γίνει μετ΄ εμποδίων. Πολύ δύσκολο θα είναι να προχωρήσει ομαλά δίχως απρόοπτα.

Θα πρέπει να προσέχετε λίγο αν έχετε αδικήσει κάποιον. Θα επιστρέψει προς εσάς η αρνητική σκέψη ή πράξη. Θα σας συνιστούσαμε επίσης, να αποφύγετε μνήμες καταστάσεων που σας φέρνουν στο προσκήνιο αδικίες που έχετε υποστεί. Όλα ανήκουν στο χθες, εσείς προχωράτε μπροστά.

Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας. Αλλά μην εμπιστεύεστε ανθρώπους με ασαφή λόγο.

Καλό θα είναι να αποφύγετε τον ανταγωνισμό σε ένα κοινωνικό χώρο. Υπάρχει δυσκολία στην επίτευξη στόχων και ενδέχεται να βγείτε χαμένοι.

—————————————————————————————————

Δίδυμοι και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Μία καλή περίοδος ξεκινά για σας, μετά από αρκετές δυσκολίες και παλινδρομήσεις στα σχέδιά σας. Επαγγελματικά, αν ήσασταν επιμελείς και αρκετά προσεκτικοί, αν πήρατε την κατάλληλη γνώση, μόρφωση, ειδίκευση και εμπειρία, θα αναγνωριστείτε σταδιακά. Καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε, αλλά να προχωρήσετε βάση των ήδη γνωστών δεδομένων σας.

Σίγουρα όμως, θα διαπιστώσετε πως η υπομονή σας, σας ανταμείβει. Αν έχετε ένα δημιουργικό ταλέντο, θα κάνετε την αλλαγή τώρα πια, μέσα από ένα νέο στυλ έκφρασης. Θα αρέσει το έργο σας και θα υπάρχει ανταπόκριση τις πρωτοβουλίες σας. Στον ερωτικό τομέα, μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί και να ανταποκριθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Διασκεδάστε, αλλά και ρισκάρετε λίγο, για το όνειρό σας. Ωστόσο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως ό,τι σας καθυστέρησε και δημιούργησε ρωγμές στις κοινωνικές σας σχέσεις, θέλει τον χρόνο του για να επιδιορθωθεί ή να αποκατασταθεί.

Αποφύγετε τις επιπόλαιες και ασαφείς επιλογές. Κινηθείτε μόνο μέσα από προγραμματισμό, ακολουθώντας τα ταλέντα σας.

—————————————————————————————————–

Δίδυμοι και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Αναζητάτε την γνώση με σκοπό την υλική και κοινωνική σας παρουσία.

Εδώ και καιρό, έχετε υποστεί μία πίεση για επιβεβαίωση και καταξίωση, βάζετε  όμως στόχους ψηλούς καθαρά υλικούς και πιέζεστε να φέρετε τη γνώση σε συμφιλίωση με το κοινωνικό σας καθεστώς. Οπωσδήποτε είναι μία δύσκολη κατάσταση για σας, αφού πληγώνεστε όταν δεν ανταποκρίνεται το έργο σας στις απολαβές που περιμένετε. Οι προκλήσεις σας αναγκάζουν να λειτουργήσετε μέσα σε πλαίσια συγκεκριμένα και να αξιώσετε την αναγνώριση. Όχι ότι δεν είστε ικανοί να αποδώσετε, αλλά πολλές φορές οι αξιώσεις σας είναι πέρα των ορίων σας, ή είναι διαρκείς και μόνιμα ανικανοποίητες, καθώς στοχεύετε όλο και ψηλότερα στη κοινωνική βαθμίδα, υποβάλλοντας τον εαυτό σας σε ένα διαρκή αγώνα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες. Θα τις αναγνωρίσετε όταν αναζητήσετε το βαθύτερο νόημα της ζωής. Κι αυτό είναι μέσα από βαθιά αυτογνωσία. Απορρίψτε ό,τι είναι περιττό, είτε αφορά φοβία, είτε αφορά υλικά αγαθά.

——————————————————————————————–

Δίδυμοι και Αφροδίτη στον Σκορπιό (ως 7 Ιανουαρίου)

Διανθίζεται η ζωή σας με έντονο συναίσθημα και απομακρύνετε σε ένα βαθμό η προδιάθεση για εκλογίκευση. Ίσως αυτό προκαλέσει ανασφάλεια, καθώς έχετε μάθει να έχετε έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει. Μία γοητευτική παρουσία στον εργασιακό χώρο θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας και εσείς μπορεί να γίνετε πηγή έμπνευσης για έναν συνάδελφο ή συνεργάτη. Ας είστε επιφυλακτικοί, προκειμένου να μην εκτεθείτε ως προς τις υποχρεώσεις σας.

 

23 Σχόλια

 1. Sissy Karamitsou
  Sissy Karamitsou at |

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα, όπως πάντα εξαιρετική και γλυκύτατη!!

  Reply
 2. Ververidis Pantelis
  Ververidis Pantelis at |

  Ευχαριστούμε πολύ. Να έχετε καλή εβδομάδα και καλή μέρα

  Reply
 3. marouli66
  marouli66 at |

  γεια σας ειμαι διδυμος και θελω να εκφρασω τα συναισθηματα μου σε εναν φιλο μου λεων…..να το τολμησω αυτη την εβδομαδα? ειναι εστω και λιγο ευνοικη η εβδομαδα αυτη για θετικες εξελιξεις?

  Reply
 4. Natia
  Natia at |

  ΚΥΡΙΑ ΣΙΜΟΥ
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8/6/94 ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?
  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ(ΜΕ 4/12/70 ΑΝΤΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  Reply
 5. Νatia
  Νatia at |

  Σας ευχαριστω για την απαντηση
  θα ερθουν καλυτερες ημερες??
  θα τα παει καλα αυτη η σχεση?

  Σας ευχαριστω πάλι

  Reply
 6. Mαίρη Δημητρίου
  Mαίρη Δημητρίου at |

  Kαλησπερα Κα.Σίμου και πολλα συγχαρητηρια ..γεννηθηκα σαν αυριο 19/06 του 1966 ωρα 10 το πρωί κι εχω ωροσκοπο λεων. τα οικονομικα μου δυστυχως με προβληματιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο γιατι διαρκως προκυπτουν και νεες υποχρεωσεις(φροντιστηρια της κορης μου κλπ.κλπ…).. Μήπως βλεπετε καποια προοδο ως το τελος του καλοκαιριου ή ίσως καποια νεα πηγη εσοδων μεχρι έστω τελους του χρονου? ..θα σας ημουν ευγνωμων αν μου απαντουσατε…ευχαριστω απο καρδιας♥.

  Reply
 7. theodora
  theodora at |

  Κυρία Σίμου καλημέρα.Έμαθα για εσάς και τη δουλειά σας από έναν κοινό μας γνωστό και μετά από κάποιο καιρό που σας παρακολουθώ οφείλω να ομολογήσω πως είχε απόλυτο δίκιο για την ποιότητά της.Είμαι δίδυμος γεννημένη 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο Λέοντα.Εν μέσω κρόνιας επιστροφής και ενός απόλυτα καρμικού έρωτα που με έχει ταλαιπωρήσει όσο τίποτα άλλο οι δυσκολίες είναι πολλές.Αναρωτιέμαι για την ανάσα ή πιθανά αμοιβή.Επιθυμία vs πραγματικότητα και μια ακλόνητη πίστη σε κάτι που στην πράξη μάλλον δεν έχει αποδείξει πολλά πέρα από διάθεση για όνειρα.Εκπλήρωση/ολοκλήρωση μπορεί να υπάρξει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω οποιαδήποτε απάντησή σας με αγωνία.

  Reply
 8. καιτη πονεμενη
  καιτη πονεμενη at |

  Αγαπητη μου καλο μεσημερι , ειμαι 7/6 / 52 διδυμος και ο αντρας που εχω ερωτευτη ειναι 26/7 56 , εγω πηγα διακοπες και ανεβαζα φωτο , ενω δεν μου εχει δεξει οτι ζηλευει, ξαφνηκα μου εκανε σκηνη ζηλειας απο το fb μεσω μηνυματων , μου ειπε διαφορα και μου εκλεισε ολες τις επικοινωνιες Δεν μπορω να του μιλησω ουτε στο τηλεφωνο ! Μου ειπε κανε τις διακοπες σου ανεβαζε τις φωτο σου να σου κανουν Λαικ και οταν γυρισεις εχει ο θεος , Εγω απο τοτε εχω αρρωστιση ,δεν ξερω τι να κανω ? Πεστε μου θα μου μιλησει παλι !!!!!!!!

  Reply
 9. ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
  ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ at |

  κ. Σιμου καλημέρα κ συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας εργασία και ενημέρωση. Στην ανάλυση σας της 21 Αυγουστου που κάνετε στο ζώδιο των διδύμων, ειδικότερα για την ηλιακή έκλειψη στο λέοντα, αναφέρετε οτι αυτή σφραγίζει τη διετία. Εννοειτε αυτή που που ολοκληρώνεται τώρα τον Αυγουστο,η μια νέα διετία που ξεκινά τώρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας. Θεοδωρα Πατερα

  Reply
 10. Liza
  Liza at |

  Για σας .ειμαι δίδυμος και θέλω να μάθω αν υπάρχει αγορά ακινητοι.πρριμενω δάνειο αν είναι θετικό την άλλη εβδομάδα.liza

  Reply
 11. Juli
  Juli at |

  Αγαπητή Κυρία Σίμου, λέγομαι Παναγιώτα έχω γεννηθεί 3 Ιουνίου 1960 στην Αθήνα. Έχω ωροσκόπο Ταύρο. Είχα μία σχέση 7 μήνες με άντρα Τοξότη γεννημένο στις 28 Νοεμβρίου 1957 στην Αθήνα. Αυτή η σχέση σταμάτησε ξαφνικά στις 14 Ιούλη 2018, χωρίς προφανή λόγο, χωρίς να μου δώσει καμία εξήγηση. Δεν έχει επικοινώνησει από τότε μαζί μου. Μπορείτε σας παρακαλώ να δείτε αν πρόκειται να έχω κάποια επικοινωνία μαζί του; Σάς ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλημέρα σας!

  Reply
 12. KATERINA
  KATERINA at |

  Καλησπέρα κ.Σίμου
  Είμαι γεννημένη στις 16.06.1988 και έχω ωροσκόπο στο ζώδιο του Λέοντα.Βιώνω μια ερωτική κατάσταση εδώ και κάποια χρόνια η οποία με έχει δυσκολέψει σε πολλές φάσεις στο πέρασμα αυτού του διαστήματος.Μπορεί αυτή η σχέση να προχωρήσει και να εξελιχθεί?Μετά τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρίας για όλους τους διδύμους περιμένω πώς και πώς την αλλαγή.Θα υπάρξει?Μπορεί να προχωρήσει η ήδη υπάρχουσα κατάσταση όμορφα όπως εύχομαι?

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply

Leave a Reply