Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Δίδυμοι 2023

Σε μάχιμη δράση

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Ανήκετε στο ζώδιο που θυμίζει πάντα την κίνηση, τον λόγο, την δροσιά της νιότης. Περισσότερα για το ζώδιό σας μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας  «Δίδυμοι, το ζώδιό σας»

Σημείωση: παρακαλούμε για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες – το πρόγραμμα των Διελεύσεων στην Αρχική μας σελίδα, στα δεξιά της.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γενικές προβλέψεις, εμπλουτίζονται πολύ περισσότερο με τις λεπτομέρειες του ατομικού σας χάρτη αλλά και τις πλανητικές σας θέσεις, γενέθλιες και προοδευμένες

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 2023 – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Το έτος 2023  ξεκινά με τον πλανήτη Άρη στο ζώδιό σας σε ανάδρομη κίνηση και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή, επίσης σε ανάδρομη φορά.

Μία καρμική χρονιά για σας όπου πρέπει να κλείσετε υποθέσεις με το παρελθόν,  προκειμένου να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας.

Ο Άρης στο ζώδιό σας παρέμεινε ασυνήθιστα πολύ, και θα αποχωρήσει στις 25 Μαρτίου. Στους επτά μήνες της παραμονής του, έφερε στο φως πολλές πληροφορίες, μετακινήσεις, αντιδράσεις, δράσεις και ενδιαφέρουσες εμπειρίες που άγγιξαν την περιέργειά σας και ταίριαζαν με τις ανησυχίες σας.

Ίσως είχατε μεγαλύτερη οξύτητα και ταυτόχρονα μεγαλύτερη οξυδέρκεια.

Καθώς είχατε πολλές ιδέες, δυνατότητες, η προηγούμενη χρονιά σας ανάγκασε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από το σύνηθες.

Με την διαρκή δραστηριότητα, υπήρχε και υπάρχει η ευκαιρία να αναδειχθούν ταλέντα και δεξιότητες, με έξυπνο τρόπο ή ευφυείς ευέλικτες λύσεις.

Μέσω εμπειριών, διδαχτήκατε να αναγνωρίζετε τους αξιόπιστους ανθρώπους. Αρχικά φαίνεται δύσκολο, είναι όμως ευεργετικό.

Αλλάζει κατά πολύ το τοπίο της ζωής και είναι πιο εύκολη η διαχείριση των υποθέσεών σας. Περισσότερες γνωριμίες, σχέσεις, συνεργασίες, αναπτύσσονται και γίνεται μία διαφορετική προσέγγιση ιδεών.

 

Ο  Κρόνος, κριτής και δάσκαλος, ως και τον Μάρτιο 2023 θα παραμείνει με το μέρος σας. Κατά συνέπεια, θα αξιοποιήσετε γνώσεις, εμπειρίες, ταλέντα και δεξιότητες. Όμως θα γίνετε και πιο σοβαροί και επιλεκτικοί, σε ό,τι αφορά τις απόψεις και την σκέψη. Υπόσχεση για νέους δρόμους ζωής και θα έρθουν με έξυπνο τρόπο, επινοητικές λύσεις. Ίσως ασχοληθείτε με κάποιες σπουδές, με μία νέα φιλοσοφία, με έναν ξένο πολιτισμό. Καθώς θα είστε σε θέση να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στην ανάπτυξή σας, προφανώς θα αλλάξει και η νοοτροπία σας.

Με τον Κρόνο δεν θα σπαταλήσετε χρόνο σε ανώφελες αναζητήσεις. Κάθε τι που είναι χρήσιμο, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας. Τα περιττά, θα απομακρύνονται. Ωριμάζετε και μοιάζει να περνάτε σε μία ενηλικίωση.

Από τον Μάρτιο και μετά θα εισέλθει στους Ιχθείς. Για δυόμιση χρόνια θα πρέπει να θέσετε το θεμέλιο στην καριέρα σας και να υλοποιήσετε σημαντικά σας οράματα. Δεν θα νιώθετε συχνά άνετα, καθώς η ευελιξία περιορίζεται, αλλά ο στόχος είναι να διεκπεραιώσετε την δημιουργία ενός καλύτερου «αύριο».

Για τον Κρόνο στον Υδροχόο, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Για τον Κρόνο στους Ιχθείς, θα έχουμε ξεχωριστό αφιέρωμα.

 

Ο Δίας – πλανήτης ευκαιριών και επέκτασης,  στον Κριό και προσδίδει φλόγα στην έμπνευσή σας ως το τέλος της Άνοιξης. Θα ανάψει τη σπίθα για συλλογική δράση, για ένα νέο στόχο, για να αναλάβετε ένα έργο που θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως θα είναι προάγγελος εξελίξεων για τον σπόρο μίας δημιουργίας που θα καρποφορήσει από το δεύτερο εξάμηνο και μετά, που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου.

Η περιέργεια θα σας «ταξιδέψει» μακριά και θα νιώθετε πλήρως ανανεωμένοι. Αδράξτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία!

Για τον Δία στον Κριό, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Για τον Δία στον Ταύρο, ενημερωθείτε σε ξεχωριστό αφιέρωμα.

 

Ο  Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Ταύρο και περιγράφει μία εσωτερική αναστάτωση παροδικά. Κι αυτό διότι ανατρέπονται κάποιες σταθερές αξίες, ή παρωχημένες ιδέες, ή δισταγμοί σας.

Η διορατική αντίληψη αυξάνεται και πρέπει μέσω αυτής να κινηθείτε στο εξής. Κάποιες φορές,  εσωτερικός εκνευρισμός, σας οδηγεί σε αποδράσεις, ακόμη και μέσω της φαντασίας και του ονείρου. Θα είστε ευρηματικοί όμως, αν αφήσετε ελεύθερη την έμπνευσή σας.

Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τα εύκολα συμπεράσματα, κάτω από καθεστώς πίεσης. Ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση, με την ενδοσκόπηση, με την ανακάλυψη των κρυφών σας ταλέντων. Επίσης, θα πάψετε να είστε αναβλητικοί, καθώς ένα έργο περιμένει να αξιοποιηθεί μαζί με κάποια σημαντική δεξιότητα που θα σας καταξιώσει στο μέλλον.

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

 

Ο  Ποσειδώνας  οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθείς. Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.

Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας. Η Τέχνη σας ταιριάζει, έστω και χόμπι, σαν μέσον αναζωογόνησης.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

 

 Ο  Πλούτωνας   πλέον δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικός στη ζωή σας. Θα σας απασχολήσει όμως η ρύθμιση χρεών (αν υπάρχουν), μία επένδυση, ένα κληροδότημα και η αλλαγή στην ψυχολογική σας διάθεση.

Θα ήταν καλό να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο, θα κάνει μία σύντομη είσοδο στον Υδροχόο, στηρίζοντας την προσωπικότητά σας, αν είστε γεννημένοι μόλις στην αρχή του ζωδίου. Διαφορετικά, περισσότερες εμπειρίες θα αποκτήσετε, για αυτογνωσία και διεύρυνση, από τις αρχές του επόμενου έτους.

 

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

 

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, πέρασε στην αρχή του ζωδιακού και είναι στον Κριό.

Κατά συνέπεια, με τη θέση αυτή, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες για ένα κοινωνικό έργο, μία συλλογική προσπάθεια, για τις κοινωνικές συναναστροφές και για ένα σημαντικό στόχο. Παρά τις όποιες ανασφάλειες, είστε σε θέση να προχωρήσετε και να πετύχετε!

Θα ευνοηθείτε φέτος με τον Δία να ενισχύει το ζώδιο του Κριού. Θα θεραπεύσετε κοινωνικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και θα μπορέσετε να αναδείξετε τους στόχους σας, έχοντας ευρεία αποδοχή.

Τολμήστε το «αδύνατο»!

Για τον Χείρωνα στον Κριό, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

 

 Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, σας απασχολεί είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η περίοδος όπου κρίνονται οι συνήθειες ζωής, η στασιμότητα και ενδεχομένως οι προδιαγραφές για να υπηρετήσετε το έργο σας. Αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας μέσω της αυτογνωσίας. Αυτό είναι το πιο ουσιαστικό. Από τα μέσα του καλοκαιριού θα πρέπει να ανακαλύψετε το μονοπάτι σας μέσα από τη συλλογική δράση  και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δοκιμάσουν την αντοχή και την ποιότητά σας.

 

Οι  εκλείψεις  του  έτους θα παρουσιαστούν αναλυτικά  την ανάλογη εποχή. Θα σας απασχολήσουν Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο.

Θα αγγίξουν θέματα που σχετίζονται με τον βαθύτερο εαυτό και την αίσθηση της ασφάλειας, όπως και τα σχέδια για το μέλλον, μέσω της δημιουργικής σας έκφρασης, δοκιμάζοντας σχέσεις και φιλίες.

 

 Ο προστατευτικός λίθος των Διδύμων είναι ο Φθορίτης: μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

 

Σημείωση: παρακαλούμε για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 2023 – και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Άλυτες υποθέσεις σας απασχολούν με την είσοδο αυτής της χρονιάς και ενδέχεται να είστε διεκδικητικοί, κτητικοί ή εριστικοί με τις σχέσεις σας.

Καρμικές εμπειρίες, γνωριμίες, ενδέχεται να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Θα βιώσετε ρομαντικές στιγμές, στην αρχή του έτους. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι για σας η περίοδος κυρίως από τον Μάιο και μετά, και μέσα στο καλοκαίρι.

Η καλοκαιρινή περίοδος ως τις αρχές του φθινοπώρου, είναι μία ευχάριστη διαδρομή γνωριμιών, μετακινήσεων, ψυχαγωγίας, αγάπης και έρωτα.

Ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όμορφες στιγμές ή να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σχέσεις.

Καρμική περίοδος για την προσωπική σας ζωή, θα είναι από την 27 Ιουλίου ως την 4η Σεπτεμβρίου. Ας είστε επιφυλακτικοί όταν εμφανίζονται άνθρωποι από το παρελθόν ή κάποιες καταστάσεις είναι επανάληψη του παρελθόντος.

Στο τέλος του χρόνου, θα έχετε την ευκαιρία για αρμονικές σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΚΑΡΙΕΡΑ

Τους πρώτους μήνες του έτους, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε στην εργασία σας, τη θέση που σας αξίζει, ή να αποκαταστήσετε μία αδικία.

Μην χάσετε τον έλεγχο και μην διογκώνετε το πρόβλημα που ενδεχομένως έχει προκύψει, ιδιαίτερα αν είναι από την προηγούμενη χρονιά.

Από τις αρχές της Άνοιξης και μετά, θα θέσετε σημαντικούς στόχους στην καριέρα σας. Θα παραμείνετε επικεντρωμένοι στην κορύφωση ενός έργου ή στην κατάκτηση μίας ανώτερης θέσης. Αν διαθέτετε γνώση, εμπειρία και δεξιότητες, θα έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Μπορεί όμως να θέσετε το θεμέλιο για ένα έργο που θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2025.

Δημιουργικοί μήνες θα είναι από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο. Συζητήσεις, συμφωνίες και ανταλλαγή ιδεών, θα μπορούσαν να σας φέρουν νέες προοπτικές.

Παρά ταύτα, ας είστε επιφυλακτικοί για ένα ξεκίνημα από τέλος Ιουλίου ως μέσα Σεπτεμβρίου.

Νοέμβριο και Δεκέμβριο, φαίνεται να έχετε προτάσεις για ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 2023 και ΥΓΕΙΑ

Το κεφάλαιο αυτό δεν συνιστά ιατρική συμβουλή, παρά ενδείξεις για ευαισθησίες μέσω της στατιστικής των ειδικών της ιατρικής αστρολογίας. Για κάθε ευπάθεια ή ανησυχία, μόνο ένας γιατρός μπορεί να μας δώσει κατευθύνσεις.

 

Θα πρότεινα να προσέχετε λίγο περισσότερο φέτος, την φυσική άσκηση, κυρίως στην αρχή του χρόνου. Έχετε πολλές δραστηριότητες, ιδέες, υποχρεώσεις, και αμελείτε αρκετά τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να είστε με πολλές εναλλακτικές και να έχετε εναλλαγές, που βελτιώνουν τη διάθεση και αποφορτίζουν την ένταση.

Η υγιεινή διατροφή, η υγεία, η αποφυγή των πολλών φαρμακευτικών ουσιών, του αλκοόλ και του τσιγάρου, θα σας ωφελήσουν.

Σας ταιριάζουν τα ταξίδια, η ταχύτητα, η ένταση στα σπορ. Θα ήταν καλό να βρίσκεστε συχνότερα σε ανοιχτούς χώρους άθλησης. Αρκεί να μην υπερβάλλετε, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα στα άκρα!

Από το τέλος της Άνοιξης και μετά, ίσως σας ταλαιπωρήσει το πάχος, ή η υπερβολή σε θέματα διατροφής, κυρίως αν βιώνετε περιόδους παρατεταμένου άγχους.

 

Χρόνια σας πολλά, χρόνια καλά

 

Στην Αρχική μας σελίδα, δεξιά, υπάρχει το πρόγραμμα των Διελεύσεων, για να ενημερωθείτε για συγκεκριμένες ημερομηνίες, με βάση τα ατομικά σας στοιχεία, προσωπικές πληφορορίες

και

στην κατηγορία των προβλέψεων, αναζητήστε προβλέψεις για το έτος, τον μήνα, την εβδομάδα και την ημέρα, για κάθε ζώδιο, με πρακτικές και όχι μόνο – προσεγγίσεις.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

και τώρα στο https://togethergreece.com/Lilian1S

 

Leave a Reply