Υδροχόος

 

19 – 26 Νοεμβρίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Τα οικονομικά σας ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθώς είστε σε μία διαρκή ανάγκη διασφάλισής τους, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε πλέον να λειτουργήσετε πιο θετικά στον τομέα αυτό. Πολλά εμπόδια μοιάζουν να παραμερίζονται, αλλά μην ενθουσιαστείτε. Να είστε συνετοί και να κατανοήσετε το μάθημα που πήρατε ως τώρα. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε μικρές κινήσεις και να τολμήσετε ξανά να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν!

 Ίσως η βοήθεια έρθει με μία επιμόρφωση, ή χρησιμοποιώντας πιο σωστά τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Επιπλέον, θα ήταν καλό να ανοίξετε ορίζοντες για να βρείτε νέα έσοδα. Η γνώση αν δεν είναι επαρκής, προφανώς θα σκεφθείτε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας ωφελήσει. Αλλά μην πάρετε παρορμητικά αποφάσεις. Σε οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να κινηθείτε πιο αποφασιστικά αυτή την εποχή, δίχως ρίσκο.

——————————————————————————————-

ΥΔΡΟΧΟΟΣ και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Η καριέρα σας έχει απασχολήσει πολύ στο πρόσφατο παρελθόν και η Νέα Σελήνη μπορεί να αλλάξει ισορροπίες. Το κύρος σας και η θέση σας θα περάσουν σε ένα νέο κεφάλαιο πλέον, είστε άνθρωποι της τόλμης και της προόδου και γνωρίζετε πως κάθε πρόοδος σημαίνει πως είναι συνυφασμένη με νέα δεδομένα.

Στον τομέα της καριέρας, αντιζηλίες θα είναι στο προσκήνιο και οφείλετε να προστατευθείτε από κάθε ανταγωνισμό. Θωρακιστείτε, ενημερωθείτε για το αντικείμενό σας και κάνετε μία καλή παρουσίαση του έργου σας. Αν σας προτείνουν αλλαγή αντικειμένου ή θέσης, αποφύγετε να πάρετε απόφαση άμεσα. Γοητεύετε όμως με την παρουσία σας και την αισθητική σας.

Κάποιος με ανώτερη θέση, θα σας φανεί ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα κυριαρχικός. Αν είστε σε ανώτερη θέση, αποφύγετε να επιδείξετε δύναμη και κυριαρχία. Θα προκαλέσετε τον θυμό των υπολοίπων.

Καθώς είστε ένα άτομο που δεν περνά απαρατήρητο αυτή την εποχή και γενικότερα βέβαια, θα είστε στόχος ευχάριστων σχολίων και λιγότερο ευχάριστων. Για τον λόγο αυτό, περιφρουρήστε την προσωπική σας ζωή και την εξωτερική σας εικόνα.

Θα έλκονται από εσάς, άνθρωποι που μπορεί να τους γοητεύει το κύρος και η κοινωνική σας παρουσία. Αυτό είναι ωραίο αν έχετε ενασχόληση με θεάματα και δημόσιες σχέσεις.

———————————————————————————————–

Υδροχόος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Αν και διαθέτετε ισχυρό μαγνητισμό, ωστόσο, δεν είστε ευτυχισμένοι. Συχνά νοιώθετε ανασφαλείς, παρ’ όλο που δεν είστε αδιάφοροι στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανόν, να μην μπορούσατε ως τώρα να εκφράσετε συναισθήματα προς στους άλλους, και αυτό να σας έχει ταλαιπωρήσει. Ήρθε όμως η περίοδος όπου πρέπει να δουλέψετε ενεργά και με επιμονή,  μέχρι να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε, ότι η αγάπη είναι κάτι που δίνεται για να σας συμπληρώσει, κι όχι αδυναμία που πρέπει να  σας κλονίζει και να σας κάνει ανίσχυρους μπροστά σ’ εκείνους που αγαπάτε.

Καλείστε, λοιπόν,  να μάθετε τα ένστικτά σας και να ακούτε τη φωνή του σώματός σας. Αν συνεχίζετε τις ροπές σας, ή τις οριοθετήσετε σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, η ύλη και το ίδιο σας το σώμα, όντας υλικό, θα στραφούν εναντίον σας. Η δύναμή σας πρέπει να είναι μέσα από την προβολή σας και την καθιέρωσή σας.

———————————————————————————————–

Υδροχόος και Αφροδίτη στον Σκορπιό (ως 7 Ιανουαρίου)

Εντυπωσιάζετε και δημιουργείτε αίσθηση στο κοινωνικό περιβάλλον, κυρίως στον χώρο της καριέρας. Αν θέλετε να επικρατήσετε αυτή την εποχή, το βασικότερο όπλο θα είναι η μαγνητική σας παρουσία. Απολαμβάνετε τον θαυμασμό όσων σας γνωρίζουν. Ωστόσο, διεγείρετε πάθη και πόθους, όπως και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Κατά συνέπεια, ας είστε προσεκτικοί και ας αποφύγετε να εκτίθεστε. Η έντιμη και ξεκάθαρη στάση σας, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply