Υδροχόος

 

 24 – 30 Σεπτεμβρίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Πανσέληνος στον Κριό

Θετικά: η έντονη αυτή περίοδος, θα σας βάλει σε προβληματισμό και θα αναγκαστείτε να επιχειρήσετε συζητήσεις και επαφές, κυρίως για να πετύχετε τους στόχους σας. Αλλά μπορεί να είστε εριστικοί με όσους διαφωνούν, ή να μην έχετε την υπομονή να εκθέσετε τις ιδέες σας. Είστε ικανοί όμως να δώσετε το στίγμα για μία νέα αρχή, μέσα από εκτιμήσεις σας, αρκεί να βρείτε εκείνους που θα σας ακολουθήσουν και θα εμπνευστούν από εσάς. Θα μάθετε να φροντίζετε το έργο σας και να αναδεικνύετε το πνευματικό σας ταλέντο, την ευστροφία σας ή τις γνώσεις σας. Δοκιμάστε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να μην φανείτε κτητικοί. Και έχετε πείσμα και δύναμη, να παραμείνετε σε μία θέση που ξεχωρίζει, στην καριέρα σας.

Αρνητικά: Η αναστάτωση σας προσθέτει άγχος και οι αλλαγές που προκύπτουν, ανησυχούν, κυρίως στον τομέα της καριέρας, όπου υπάρχουν ανταγωνιστές. Θα αλλάξουν οι αξίες σας, αλλά αυτό είναι μέρος της εξελικτικής σας πορείας. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι ουσιώδες και ψύχραιμα θα προχωρήσετε.

Υδροχόος  και Νέα Σελήνη στη Παρθένο

Η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας. Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν. Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει. Μην ρισκάρετε σε ωραίες ιδέες, θα απογοητευθείτε.

 Αναζητώντας ό,τι δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλετε να δείτε. Αφού είστε σε μία περίοδο που επιδιώκετε να είστε ευχαριστημένοι με τις σχέσεις σας, μην αφήνετε επουσιώδη θέματα, παράπονα και κριτική, να τις βλάπτουν. Μείνετε στην ουσία!

Διαθέτετε γοητεία, εκμεταλλευτείτε αυτή την εικόνα προκειμένου να διακριθείτε κυρίως σε ένα χώρο πνευματικό ή με ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.


Υδροχόος και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Εντυπωσιάζετε και δημιουργείτε αίσθηση στο κοινωνικό περιβάλλον, κυρίως στον χώρο της καριέρας. Αν θέλετε να επικρατήσετε αυτή την εποχή, το βασικότερο όπλο θα είναι η μαγνητική σας παρουσία. Απολαμβάνετε τον θαυμασμό όσων σας γνωρίζουν. Ωστόσο, διεγείρετε πάθη και πόθους, όπως και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Κατά συνέπεια, ας είστε προσεκτικοί και ας αποφύγετε να εκτίθεστε. Η έντιμη και ξεκάθαρη στάση σας, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

——-

Υδροχόος και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Στο ζώδιό σας ο Άρης, παραμένει μεγάλο χρονικό διάστημα και παρακινεί σε δράση. Θα είστε ανήσυχοι, θα αναζητάτε καινούργιες συγκινήσεις. Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας, χωρίς να τις περιμένετε.

Η επιθυμία σας για απόλυτη ανεξαρτησία εμποδίζει την ομαλή πορεία των σχέσεων. Αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει, να βγείτε έξω από τα όρια και τους περιορισμούς που βάζουν οι άλλοι για σας ακόμα και αν, αυτοί οι άλλοι είναι ο / η σύντροφός σας.

Δεν αντέχετε την αδικία, την σκληρότητα, την πειθαρχία,  γνωρίζετε ότι τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε από όλα αυτά.

Προσέξετε ούτως ώστε αυτή τη φυγή να είναι εποικοδομητική Η δράση θα είναι καινοτόμα, αλλά αποφύγετε την απόλυτη ή ανάλγητη συμπεριφορά. Εντυπωσιάστε με τις ιδέες και την ευρηματικότητά σας..

Υδροχόος και Δίας στον Σκορπιό

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ- αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία. 

Η τύχη  και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε  ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων.

Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply