Υδροχόος

19 – 26 Αυγούστου  Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Άρης στην Παρθένο (ως 3 Οκτωβρίου)

– από πρωτοπόρος – σκεπτικιστής

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ σε ό,τι αγγίζει τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται επισφαλή κέρδη. Μετριάστε την επαναστατικότητά σας και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις. Μην επενδύσετε χρήματα αυτή την εποχή, αλλά αντίθετα, κλείστε λογαριασμούς. Δεν αποκλείεται να σας επιστραφεί ένα χρέος.

Αρνητική εμπειρία:

Αν πιστέψατε πως τα αποκτήματα είναι η δύναμή σας, ενδέχεται τώρα να αμφισβητήσετε την άποψη αυτή. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να αλλάξετε τα δεδομένα των αξιών σας και να αποκτήσετε διαφορετική οπτική πάνω στον λόγο της ύπαρξής σας.

—————————————————————–

Υδροχόος και Πανσέληνος του Αυγούστου

Διανύετε μία καλή περίοδο αυτοπροβολής και ικανοποίησης. Με την Πανσέληνο και το φαινόμενο που εξηγήσαμε στον κορμό των προβλέψεων, να αγγίζει το δικό σας ζώδιο, σας αφορά άμεσα και σας προκαλεί διαρκώς. Μεγάλο βάρος δίνετε στις σχέσεις σας κι εκφράζεστε έντονα, αλλά με ανυπομονησία.

Όμως η ατμόσφαιρα των ημερών σας κάνει ιδιαίτερα ανατρεπτικούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Μην εκθέτετε τις προσωπικές σας ευαισθησίες. Το θετικό στο όλο σκηνικό, είναι ότι έχετε σφαιρική εικόνα στο τι είναι σκόπιμο να γίνει και τι όχι. Όμως θα υπάρχει από μέρους σας μια ασυνήθιστη ερωτική διάθεση. Προσπαθήστε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι και να επιδείξετε καθαρότητα στις προθέσεις σας.

Γοητευτικοί ιδιαίτερα, μαγνητίζετε τα βλέμματα. Αν έχετε μία μόνιμη σχέση, ίσως ενοχληθεί. Επιδιώξετε να θέσετε στόχους που αξίζουν τον κόπο. Ένας χώρος με ομοϊδεάτες, θα ήταν καλή στήριξη στα διλήμματά σας.

Κάποια πάθη ή αδυναμίες κυρίως συναισθηματικής φύσης, σας οδηγούν να καθορίσετε τα όρια και τις ισορροπίες με όσους είναι κοντά σας, όχι απαραίτητα στον ερωτικό τομέα και μόνο. Καλοί φίλοι, άνθρωποι που εκτιμάτε, συνεργάτες στον χώρο εργασίας,  πρέπει να αναγνωρίσουν τις σωστές ισορροπίες. Διαφορετικά, θα κουραστείτε πολύ και θα επέλθει ρήξη.

——————————————————————

Υδροχόος και Αφροδίτη στον Λέοντα

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε ένθερμοι, ενθουσιώδεις και να περιορίσετε την ψυχρή λογική που σας διακρίνει. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε από τους άλλους.

Στηρίξτε την ζωή σας με συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές στις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Ας βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

——————————————————————–

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply