Υδροχόος

 

14 – 21 Ιανουαρίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Οι αξίες σας αλλάζουν και ενδέχεται να γίνετε περισσότερο ονειροπόλοι. Μην αφεθείτε εντελώς όμως στις εντυπώσεις των πρώτων ημερών. Ακόμη κι αν κάποιος φαίνεται ιδανικός για να το εμπιστευθείτε ή να αναπτύξετε στενές σχέσεις μαζί του, περιμένετε έως ότου χαλαρώσει η δύσκολη όψη, προκειμένου να έχετε ικανότητα να κατανοείτε άμεσα τι αξίζει πραγματικά για σας. Οι οικογενειακές απαιτήσεις μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να βρείτε έναν τρόπο εισοδήματος που θα περιέχει δημιουργική έμπνευση. Αν και οι συνθήκες δεν είναι πολύ ευοίωνες γενικά, είστε σε θέση να λειτουργήσετε με την λογική. Αν έχετε κάποια εξειδίκευση, αυτή η περίοδος θα σας χρησιμεύσει. Η κατάρτιση και η εμπειρία σας θα σας στηρίζουν και πρέπει να βασιστείτε σ’ αυτές. Πολύ ενδιαφέρον θα έχει για σας αυτή η περίοδος, στον οραματισμό για ένα νέο στόχο,  όμως μη βιαστείτε να τον θέσετε σε εφαρμογή. Εξετάστε με υπομονή τις πιθανότητες επιτυχίας.

—————————————————————————————–

Υδροχόος και έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Βιώματα του χθες, ευαισθησίες σας που παραμελήθηκαν, θα είναι το βασικό στοιχείο που αναδεικνύεται με την έκλειψη. Αν έχετε δυσκολία στην καθημερινότητα, θα είναι βασικό να μην παραμείνετε βαλτωμένοι. Ας είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές. Αν έχετε υφισταμένους, ας είστε προσεκτικοί, καθώς δεν στηρίζουν το έργο σας. Παρασκηνιακές κινήσεις, θα αποκαλυφθούν. Ούτως ή άλλως και οι επόμενες εκλείψεις σας ενδιαφέρουν άμεσα.

Στην καριέρα, ξεκινά μία νέα σημαντική περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα νέες ιδέες για τα οράματά σας. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται σταδιακά.

Προηγούμενες σχέσεις ή κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση. Καλό θα ήταν να μην επιστρέψετε στο χθες, παρά μετά από αρκετή περίσκεψη. 

Το δώρο της έκλειψης:

Προετοιμασία για  άνοδο, εξέλιξη, σημαντική προοπτική.

—————————————————————————————–

Υδροχόος και Άρης στον Κριό (ως  14 Φεβρουαρίου)

+Ενδιαφέρεστε για νέα σχέδια και πρέπει να στραφείτε προς ανθρώπους που έχουν ίδιες ανησυχίες και στόχους με σας. Μία δραστηριότητα ομαδική θα σας φέρει κοντά με άτομα που θα κερδίσετε με την παρουσία σας και την πρωτοτυπία των ιδεών σας. Θα αισθάνεστε παραγωγικοί, γεμάτοι σπίθα και όνειρα και θα πρέπει να μην παραμείνετε βαλτωμένοι. Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν και άνθρωποι με ελεύθερο πνεύμα, θα είναι συνοδοιπόροι σας. Τολμήστε και οργανωθείτε για το μέλλον!

-Δυσκολίες θα συναντήσετε, αν στον ενθουσιασμό για να αγγίξετε τον στόχο σας, παρασυρθείτε από ανθρώπους που θέλουν να παρουσιάζουν προοπτικές υπερβολικά ευοίωνες, δίχως σαφείς αποδείξεις για σταθερότητα. Στις συζητήσεις είστε εριστικοί ή δέχεστε επικριτικά σχόλια και αντιδράτε διασπαστικά. Χρειάζεται ψυχραιμία σε συμβόλαια και υποσχέσεις.

——————————————————————————————-

Υδροχόος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Αν και διαθέτετε ισχυρό μαγνητισμό, ωστόσο, δεν είστε ευτυχισμένοι. Συχνά νοιώθετε ανασφαλείς, παρ’ όλο που δεν είστε αδιάφοροι στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανόν, να μην μπορούσατε ως τώρα να εκφράσετε συναισθήματα προς στους άλλους, και αυτό να σας έχει ταλαιπωρήσει. Ήρθε όμως η περίοδος όπου πρέπει να δουλέψετε ενεργά και με επιμονή,  μέχρι να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε, ότι η αγάπη είναι κάτι που δίνεται για να σας συμπληρώσει, κι όχι αδυναμία που πρέπει να  σας κλονίζει και να σας κάνει ανίσχυρους μπροστά σ’ εκείνους που αγαπάτε.

Καλείστε, λοιπόν,  να μάθετε τα ένστικτά σας και να ακούτε τη φωνή του σώματός σας. Αν συνεχίζετε τις ροπές σας, ή τις οριοθετήσετε σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, η ύλη και το ίδιο σας το σώμα, όντας υλικό, θα στραφούν εναντίον σας. Η δύναμή σας πρέπει να είναι μέσα από την προβολή σας και την καθιέρωσή σας.

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply