Υδροχόος

 11 – 18 Νοεμβρίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Πανσέληνος στον Ταύρο

Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Θα έχετε όμως έξοδα ή δαπάνη για μία επένδυση. Με τα μέλη της οικογένειας (και απαιτήσεις του/της συντρόφου), η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, με την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι, φέρνει αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί με τους οικείους σας. Αν σας αρέσει η φύση και η τέχνη, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες. Ευχάριστες αλλαγές, ξαφνιάζουν αλλά δεν έχουν διάρκεια κατά πάσα πιθανότητα, κυρίως σε συζητήσεις ή μία σημαντική συνάντηση.

—————————————————-

Υδροχόος και Αφροδίτη στον Τοξότη (ως 26 Νοεμβρίου)

Η Αφροδίτη ευνοεί το ζώδιό σας και σας αφορά περισσότερο η κίνησή της. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως θα έχετε πολλά σχέδια και ίσως δεσμευτείτε υπερβολικά, από ενθουσιασμό. Θα ήταν σωστό να απολαύσετε την εποχή αυτή τα δώρα που προσφέρονται, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, θα πρέπει να επιμείνετε και να θέσετε προτεραιότητες.

Οι επιθυμίες σας αξιολογούνται και αξιοποιούνται σταδιακά. Φίλοι θα σας στηρίξουν, καθώς θαυμάζουν το έργο σας. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Σκεφθείτε ευρύτερα και θετικά, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

—————————————————-

Υδροχόος και Άρης στον Ζυγό (ως 19 Νοεμβρίου)

Το ζώδιό σας εναρμονίζεται με τη θέση του Άρη. Η επαφή με τους δασκάλους που σας οδηγούν πνευματικά, είναι πιθανόν να σας ενθαρρύνει να δώσετε μάχη για τις ιδέες σας. Αν είστε σε ένα χώρο δικαιοσύνης, τότε θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα και πιθανόν αντιπαραθέσεις ή αντιδικίες. Θα υπάρξει ανταπόδοση ανάλογα με τα πεπραγμένα σας. Είναι η ευκαιρία να αλλάξετε ιδέες ή να διορθώσετε αδυναμίες, ειδικά αν υπήρξατε δογματικοί.

Το να επιδιώξετε ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα,  είναι η καλύτερη λύση. Αποφύγετε να αδικήσετε ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας.

———————————————————

8 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply
 4. Joanna
  Joanna at |

  Θα ήθελα να μου πείτε εαν στον επαγγελματικό τομέα θα εχω θετική απάντηση από κάτι που περιμένω τους τελευταίους μήνες. Εχω γεννηθεί στις 24/01/1974

  Reply

Leave a Reply