Υδροχόος

 

15 – 21  Απριλίου Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Υδροχόος και Πανσέληνος στον Ζυγό

Θετικά: η έντονη αυτή περίοδος, θα σας βάλει σε προβληματισμό και θα αναγκαστείτε να επιχειρήσετε συζητήσεις και επαφές, κυρίως για να πετύχετε τους στόχους σας. Αλλά μπορεί να είστε εριστικοί με όσους διαφωνούν, ή να μην έχετε την υπομονή να εκθέσετε τις ιδέες σας. Είστε ικανοί όμως να δώσετε το στίγμα για μία νέα αρχή, μέσα από εκτιμήσεις σας, αρκεί να βρείτε εκείνους που θα σας ακολουθήσουν και θα εμπνευστούν από εσάς. Θα μάθετε να φροντίζετε το έργο σας και να αναδεικνύετε το πνευματικό σας ταλέντο, την ευστροφία σας ή τις γνώσεις σας. Δοκιμάστε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να μην φανείτε κτητικοί. Και έχετε πείσμα και δύναμη, να παραμείνετε σε μία θέση που ξεχωρίζει, στην καριέρα σας.

Αρνητικά: Η αναστάτωση σας προσθέτει άγχος και οι αλλαγές που προκύπτουν, ανησυχούν, κυρίως στον τομέα της καριέρας, όπου υπάρχουν ανταγωνιστές. Θα αλλάξουν οι αξίες σας, αλλά αυτό είναι μέρος της εξελικτικής σας πορείας. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι ουσιώδες και ψύχραιμα θα προχωρήσετε.

—————————————————————————-

Υδροχόος και Άρης στους Διδύμους (ως την 15η Μαΐου)

Θετικά σας αγγίζει ο Άρης αυτή την εποχή. Ενθαρρύνεστε να δημιουργήσετε μέσω ιδεών, γνώσης, πληροφοριών, δραστηριοτήτων. Θα πειραματιστείτε, θα προκαλέσετε την τύχη σας, θα ευνοηθείτε.

Είστε σε μία περίοδο που κάνετε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Αν είστε συνετοί και σοβαροί σ’ αυτό που κάνετε, κανείς δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει.

Θα είστε περισσότερο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί στα συναισθήματα σας. Θα είναι εύκολο να κατακτήσετε το ταίρι που σας ενδιαφέρει, ή να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Αποφύγετε όμως να μπείτε στο δίλημμα μίας διπλής σχέσης.

Με το παιδί σας μπορείτε να έχετε μία δραστηριότητα από κοινού. Μπορεί να είναι ένα άθλημα, αλλά και μικρές έξοδοι, όπου η επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά.

Ένα δημιουργικό χόμπι σας συναρπάζει, κυρίως αν έχει σχέση με εγκεφαλικό χόμπι ή ένα σπορ.

Η ψυχαγωγία σας αναπτερώνει το ηθικό και τη διάθεση, γι αυτό μην την παραμελείτε.  Σκεφθείτε τις μελλοντικές διακοπές και σχεδιάστε πώς θα περάσετε όμορφα, χαρούμενα και με καλή παρέα. Θα το πετύχετε όταν το οργανώσετε σωστά.

—————————————————————————–

Υδροχόος  και Αφροδίτη στους Ιχθείς  (ως την 20η Απριλίου)

Ό,τι θεωρείτε πολύτιμο θα γίνει πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε. Θα είναι το κίνητρό σας και η νέα σας αρχή.

Αλλά θα είναι σημαντικό να μην παγιδευτείτε σε μία άσκοπη γενναιοδωρία προς εσάς ή προς τους άλλους. Θα χάσετε τελικά κάτι σημαντικό.

Αντίθετα, αν αποφασίσετε να δείτε διαφορετικά κάποια σημαντικά σας ζητήματα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης ως προς την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, τότε θα είναι προς όφελός σας η περίοδος αυτή.

Η συζήτηση με άτομα που σας ενδιαφέρουν και έχουν κάποια σημασία για σας, θα σας δώσει μαθήματα και θα σας κάνει να προχωρήσετε μετά από μία έκπληξη. Αν θέλετε να κλείσετε μία πόρτα προς το παρελθόν σας, είστε σε κατάλληλη περίοδο. Διατηρείτε την ειλικρίνεια και την ευθύτητα.

—————————————————————————

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply