Υδροχόος

 24 – 30 Ιουνίου  Υδροχόος

από την Λίλιαν Σίμου


Βελτιώνεται αισθητά η επικοινωνία στις σχέσεις σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, καθώς σας φέρνει ξανά φλόγα στην καρδιά και προσφέρει άπλετα φως  στην σχέση αυτή. Ένα δώρο είναι η παρουσία του/της συντρόφου και μπορεί να φωτίσει τα αδιέξοδα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε την και αποφασίσετε να δώσετε στην σχέση αυτή μία πιο σοβαρή τροπή. Συζητήστε και σκεφθείτε μήπως ήρθε η ώρα να αισθανθείτε με άλλο πρίσμα το μέλλον.

Είστε γοητευτικοί και ικανοί, έλκετε όμως ζήλια και ανταγωνισμό.

Υπερβολικές απαιτήσεις προς τους άλλους όμως θα είναι ένα λάθος, που  θα περιορίσει την απόλαυση και την χαρά, με τους αγαπημένους σας.

—————————————————————–

Υδροχόος και Πανσέληνος στον Τοξότη

Η επιδίωξη της ευτυχίας θα περιέχει μία δημιουργική έκφραση για σας. Αν είστε γονείς, πρωταρχικό ρόλο είναι η δομημένη σχέση επικοινωνίας με τα παιδιά σας. Αν όχι, με το ταίρι σας. Ρομαντικές και άλλες συναισθηματικές σας ανάγκες, καλλιεργούνται και αν δεν καλύπτονται, οι σχέσεις διαλύονται σύντομα. Νέα πρόσωπα θα έρθουν, αν και εφ’ όσον όμως είστε ξεκάθαροι και τολμήσετε την αλλαγή με πλήρη συνειδητοποίηση.

Η ανάγκη για να διακρίνετε την αξία των ανθρώπων  που σας περιβάλλουν, και να αποφύγετε αντιδράσεις ανούσιες με τους οικείους σας. Όπως και να έχει, είστε σε νέα εποχή, με νέα σχέδια. Αρκεί να μην γίνετε δογματικοί σε ιδέες. Δεν είναι πολύ απλό να διατηρηθούν παλιές σχέσεις, αν δεν έχουν να σας προσφέρουν ιδέες, αλλά και ενδιαφέροντα. Αντίθετα, θα είστε περισσότερο κοντά σε φίλους με ένα κοινό στόχο και κοινό κώδικα επικοινωνίας. Θα σας συγκινεί ό,τι σας διευρύνει και σας ανοίγει ορίζοντες.

Προσοχή:

Διαχειριστείτε την εσωτερική σας ένταση σωστά. Διατηρείτε αποστάσεις στις κοινωνικές και εργασιακές σχέσεις, για να υπάρχει ισορροπία δυνάμεων.

———————————————————————–

Υδροχόος και Αφροδίτη στους Διδύμους (ως 3 Ιουλίου)

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας.

Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη.

Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ευδιάθετοι, αισιόδοξοι.

————————————————————————

Υδροχόος και Άρης στον Καρκίνο (ως 2 Ιουλίου)

Η προσπάθεια για να βελτιωθεί η ποιότητα στην καθημερινότητά σας, σας ωθεί να εφαρμόσετε σχέδια και να προσπαθήσετε πολύ για να έχετε την απαραίτητη προώθηση, προκειμένου να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει. Καθώς η πορεία σας είναι όλο και περισσότερο προσεγμένη και φροντισμένη, θα φθάσετε σε ένα σημείο έντασης αυτό το διάστημα. Θα χρειαστείτε την ποιότητα και την ευγένειά σας, ούτως ώστε να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις ή πιέσεις από τρίτους προς εσάς, ή από εσάς προς τα άτομα που είναι βοηθητικά στη ζωή σας. Ενδέχεται, αν είστε σε μία θέση ευαίσθητη, να φανείτε πολύ ελαστικοί. Αν και το κίνητρο είναι σωστό, η συμπεριφορά αυτή σας απομακρύνει και θα χάσετε από την συμπάθεια του περιβάλλοντος. Επιδιώξετε να συζητήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο, τις ιδέες σας.

Αρκετές αλλαγές και απρόοπτα στην επαγγελματική σας ζωή, αναστατώνουν τους ρυθμούς σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για ανατροπές και αλλαγές. Με τον σωστό συντονισμό, θα είστε παραγωγικοί, ανατρέποντας ό,τι πλέον έχει φθαρεί. Εγείρετε όμως ανταγωνισμό και χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι.

—————————————————————————

6 Σχόλια

 1. Μαριταιμ σπυριδη
  Μαριταιμ σπυριδη at |

  Καλησπερα θελω να ξερω πως θα κυλησει η καινουργια μου χρονια.

  Reply
 2. ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  ΦΑΙΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ at |

  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1952 ΚΕ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ.
  ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007
  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!
  ΕΧΩ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Π0ΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ Κ ΜΕ ΤΙς ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ!!!!!……
  ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!……
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ

  Reply
 3. Ελεανα
  Ελεανα at |

  Καλησπέρα σας .Είμαι γεννημενη 26/1/2000 .Ποτέ πιστεύεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στα αισθηματικα μου .Θα με ευνοήσει ο μήνας Ιούνιος .Σας ευχαριστω πολυ!!

  Reply

Leave a Reply