Ταύρος


 17 – 23 Δεκεμβρίου Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου


Φιλίες και στόχοι έχουν να σας προσφέρουν ιδανικά και να σας κάνουν να ξεπεράσετε την δέσμευση της ύλης, προς χάρη μίας πιο λεπτοφυούς ικανοποίησης. Ωστόσο, οι ομάδες που επιλέγετε θέλουν μεγάλη προσοχή, καθώς δεν έχουν πάντα καθαρούς στόχους και σκοπούς. Αυτή την εποχή όμως, το ένστικτο σας οδηγεί σωστά και θα πρέπει να αφεθείτε στην ρομαντική αίσθηση των ημερών με το ταίρι σας, ή να αναζητήσετε ένα ταίρι.

Θα είστε περισσότερο προσεκτικοί επίσης με τους φίλους και θα ακολουθείτε με χαρά τις συμβουλές τους. Θα έχουν την τάση να σας στηρίζουν με επιμονή. Φίλοι μπορεί να σας ανοίξουν πνευματικούς δρόμους, και να σας κάνουν να νιώσετε πληρότητα.

——————————————————————————–

Ταύρος και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+ Ενδιαφέρον παρουσιάζει μία σχέση, αν διατηρήσετε την χαρά και την θετική διάθεση. Χρειάζεστε την αισιοδοξία και το ταίρι σας είναι σε θέση να σας προσφέρει όμορφες στιγμές, ανέμελες. Για σας, είναι μια περίοδος που φέρνει ευθύνες και ίσως υπερβάλλετε ή φανείτε κτητικοί. Θα ήταν σημαντικό να αφήσετε κατά μέρος τις αγωνίες και να ζήσετε τα θετικά που σας προσφέρει αυτή η ένωση. Ζήστε το «σήμερα» και επιδιώξτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλο στιγμές ευχάριστες . Μία ευαίσθητη και τρυφερή γνωριμία θα σας κάνει να οραματιστείτε ένα νέο ερωτικό δρόμο, αλλά μην επενδύετε πολλά αμέσως.

-Μην υπερβάλλετε σε έξοδα ή επενδύσεις με μεγάλη αισιοδοξία. Η υγεία μπορεί να είναι ευάλωτη, από αμέλεια, άστατο πρόγραμμα. Ένας στόχος είναι ιδιαίτερα ωραιοποιημένος αυτή την περίοδο και θα σας απογοητεύσει.

———————————————————————————-

Ταύρος και Πανσέληνος στους Διδύμους

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και στα αισθήματα που σας προσφέρουν την χαρά της ασφάλειας.

Σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

Η επένδυση μπορεί να είναι μακροπρόθεσμης απολαβής, διαφορετικά, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει μία υπόσχεση για άμεσο κέρδος. Μην σπαταλήσετε ένα κεφάλαιο για ένα όραμα αυτή την εποχή.

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας,  σε ένα δύσκολο συνδυασμό, βρίσκεται στον τομέα των καθημερινών υποχρεώσεων. Κάνουν την ζωή σας περισσότερο ενδιαφέρουσα, αποδυναμώνουν όμως την ανταγωνιστική σας πλευρά. Οι σχέσεις στον χώρο εργασίας είναι έντονες, εκπλήσσουν και κρύβουν ζήλια.

Οι στόχοι είναι ουτοπικοί πιθανόν, για τον λόγο αυτό, ας είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι διεκδικείτε.

———————————————————————————–

Ταύρος και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω από στόχους στα θέματα εργασίας. Θα μπορείτε πλέον να κάνετε προγραμματισμό και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας όνειρα. Η εμπειρία που αδράξατε μέσω των καθυστερήσεων των τελευταίων μηνών, θα φανεί πολύ χρήσιμη. Σταδιακά, αφού ασκήσατε την επιμονή και την υπομονή σας, θα δείτε πως νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται.

Προτάσεις, ή νέες ιδέες, πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικό, θα σας φέρουν ικανοποίηση και δρομολογείται η υλοποίηση όσων ιδεών είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Μπορεί να πάρετε μία γνώση σχετικά με την εργασία σας, ή να κάνετε μία νέα αρχή σε ένα πόστο εργασίας. Όπως και να έχει, θα είστε σε μεγαλύτερη διάθεση για να προωθήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή διαφορετικά, ίσως μάλιστα –αν είστε μόνοι- να σκεφθείτε να κάνετε μία μόνιμη σχέση. Επιλέγοντας την κοινωνική προσφορά, θα επιδιώξετε να κάνετε ένα ανθρωπιστικό έργο.

———————————————————————————–

Ταύρος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Είναι απαραίτητο για σας, να κατανοήσετε τα ταμπού που εμποδίζουν την εξέλιξη του κόσμου, τα συστήματα που έχουν πλέον καταρρεύσει και χρειάζονται αλλαγές. Σε μία κοινωνία με καθορισμένα πλαίσια, δεν είναι μία εύκολη δουλειά, και συχνά αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με τα κατάλοιπα της παράδοσης, τα οποία έχετε μέσα σας σαν σταθερές αξίες, όσο κι αν το πνεύμα σας ζητά να προηγηθεί της εποχής του αυτή την εποχή. Ο ίδιος ο Χείρωνας, μυθολογικά, πάλεψε τη ζωώδη μορφή του, ανυψώθηκε πνευματικά, δεν έπαψε όμως να είναι ο Κένταυρος, μισός άνθρωπος και μισός ζώο. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση, θα θυμίζει ότι πατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Θα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο αντίθετους πόλους, συγκεντρώνοντας μέσα σας αντικρουόμενες τάσεις και υποφέροντας από όποια απόφαση κι αν πάρετε. Μην σταματήσετε την προσπάθεια, μέσα από την εσωτερική πάλη αποκτάτε έμπνευση. Κάποιοι θα γίνετε μεγάλοι συγγραφείς, ποιητές, δάσκαλοι, φιλόσοφοι, προσφέροντας στον κόσμο με ανιδιοτέλεια και αλτρουισμό.

———————————————————————————–

Ταύρος και Αφροδίτη στον Σκορπιό  (ως 7 Ιανουαρίου)

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί μέσω των σχέσεων μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές. Οι σχέσεις αυτή την εποχή εμποτίζονται από πάθος και αν έχουν ήδη βρει την ισορροπία τους, θα τις απολαύσετε! Αν όχι, θα κλονιστεί το οικοδόμημά τους, διότι ίσως ανακαλύψετε πως δεν σας αντιπροσωπεύει για να ζήσετε τη κοινή πορεία με χαμόγελο! Προσοχή σε όποιον ασκεί γοητεία προς εσάς…το πάθος χρειάζεται και λογική!

61 Σχόλια

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply
 16. ν
  ν at |

  Καλησπερα,

  τα πράγματα δεν πάνε καλά εδω και αρκετά χρόνια, ενώ εχω χασει την αυτοπεποίθηση μου και την πιστη μου στη ζωη γενικά.
  Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι στο μελλον?
  Γεννηθηκα στις 12-05-74, στις 20.00, στην Αθηνα.

  Ευχαριστώ πολύ.
  Ν

  Reply
 17. MARY KARATSIOLI
  MARY KARATSIOLI at |

  Καλημερα..γεννηθηκα 5 5 1967 περιπου στις 7 με 8 το πρωι..δυσκολιες πολλες , απιστευτες , απο υγεια (σοβαρες επεμβασεις που εχουν και…συνεχεια ) και οικονομικη καταστροφη..ολα ομως με πεισμα , αισιοδοξια και απιστευτες ωρες δουλειας αντιμετωπιστηκαν…εχετε και…κατι νεο ? <3 Ωροσκοπο δεν ξερω…ευχαριστω εκ των προτερων .Σας φιλω..

  Reply
 18. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Είμαι γεννημένη 16 Μαΐου 1957,στις 5 το απόγευμα.
  Θα ήθελα την πρόβλεψή σας σε μια σύνθετη και άκρως απαιτητική για τις αντοχές μου εποχή.Σας ευχαριστώ.

  Reply
 19. Γιωτα
  Γιωτα at |

  Βοηθεια! Παντρευομαι το ιουνιο ή ιουλιο 2018 κ θελω να βρω την καυαλληλη ημερομηνια γαμου μου. Εγω γεννηθηκα 11.3.85 και ωρα 11.45 το πρωι κ ο αντρας μου 2.5.82 κ ωρα 17.00.σας παρακαλω πειτε μου εννοικες ημερομηνιες

  Reply
 20. Maria
  Maria at |

  Γεννήθηκα 20/5/83 και ώρα 10:05 το πρωί.
  Το τελευταία χρόνια έχω περάσει εντονες δυσκολίες στον επαγγελματικο τομέα αλλα και σε αυτον της υγείας.
  Πώς να αναμένω τα πράγματα στο εξής? Θα είναι πιο βατά?

  Reply
 21. elena
  elena at |

  Καλησπέρα, γεννήθηκα στις 4/5/1969, με οροσκοπο Υδροχόο στην 25 μοιρα. Εκεί που πάνε να στρώσουν τα πράγματα κάτι γίνεται κ αλλάζουν προς το χειρότερο. Πότε επιτέλους θα σταθεροποιηθούν?

  Reply
 22. Παναγιωτα
  Παναγιωτα at |

  Γεια σας αντιμετωπίζω κ γω πολλές δυσκολίες σε όλους τους τομείς κ ιδίως στα προσωπικά..εχω γεννηθεί στις 23/04/89 με ωροσκόπο υδροχοο στις 6.14 μοίρες…θα αλλάξει κατι επιτέλους για μενα;
  Ευχαριστώ

  Reply
 23. Εvi
  Εvi at |

  Γιεα σας, εχω γεννηθεί στις 6/5/68. Αν και είμαι αρκετα δυνατή σαν ανθρωπος εχω περάσει από αρκετα δυσκολες σχεσεις,Θα ισορροπησω επιτελους στα αισθηματικά μου; Ειμαι μόνη το τελευταίο διάστημα. Θα έρθει καποιος που να αξίζει πραγματκα και δεν θα χρειάζεται να ε΄χω υπομονή και ανοχή. Αν και το πηρα απόφαση αυτά τέλος, Μόνο ότι αξιζει πραγματικά,Ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 24. Eleni
  Eleni at |

  Εχω γεννηθει 03/05/2017 στις 22:00 το βραδυ με ωροσκοπο τοξοτη, υπαρχει περιπτωση να λυθουν τα εμποδια που εχω(επαγγελαμτικα) η τσαμπα περιμενω; Ολες οι προβλεψεις εχουν πεσει εξω

  Reply
 25. Eleni
  Eleni at |

  Διορθωση 03/05/1980 22:00

  Reply
 26. σταματινα
  σταματινα at |

  Θα ήθελα να μάθω για την κόρη μου,22 /4/ 2000 ,19.45 , και τις εισαγωγικές εξετάσεις που επίκειται να δώσει στις αρχές Ιουνίου. Θερμές ευχαριστίες!Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!

  Reply
 27. ΧΑΡΑ
  ΧΑΡΑ at |

  Ημερομηνία γέννησης 15-5-1969 ωρα 15:30 ωροσκόπο ζυγό

  Reply
 28. Στέλιος
  Στέλιος at |

  Χαίρετε κα Σίμου. Είμαι τοξότης με ωροσκόπο ταύρο γεννηθείς στις 03.12.1968 γύρω στις 15:00.
  Θα ήθελα να έχω την πρόβλεψη σας για τους επερχόμενους μήνες.
  Σας ευχαριστώ και καλή σας μέρα…

  Στέλιος

  Reply
 29. Φανη ..
  Φανη .. at |

  Καλησπερα..τα τελευταια 2 χρονια ειναι ολο προβληματα..θ αλλαξει κατι; ταυρος με ωροσκοπο καρκινο..εχω γεννηθει 9.45 το πρωι…στις 24-4-1967…ευχαριστω πολυ…

  Reply
 30. βικυ Χατζη
  βικυ Χατζη at |

  Λιλιαν δηλ βλεπεις αλλαγες στους ταυρους..ταυρινα κ εγω 25\4\74..υπαρχει περιπτωση να φυγω στο εξωτερικο για δουλεια αμεσα η αλλαγες εδω…σε ευχαριστω

  Reply
 31. Vicky
  Vicky at |

  Ταυρινα κι εγώ 11/05/79. Υπάρχουν σοβαρά δεδομένα μέχρι τέλος του χρόνου να πάρω προαγωγή στην δουλειά που είμαι; ή ακόμη ακόμη και να αλλάξω δουλειά; τα οικονομικά μου δλδ να βελτιωθούν; ευχαριστώ

  Reply

Leave a Reply