Ταύρος


 15 – 22 Οκτωβρίου Ταύρος
από την Λίλιαν Σίμου


Η εβδομάδα έχει ένα άμεσο αντίκτυπο που προέρχεται από τις σχέσεις. Οι συνεργασίες θα αποκαλύψουν κρυφές πτυχές και μπορεί να σας απογοητεύσουν σε ένα βαθμό. Αλλά θα είναι προς όφελός σας. Η πορεία θα είναι όσο σύντομη την επιθυμείτε στην εξέλιξη των συνεργασιών σας. Αν έχουν προκύψει εμπόδια, θα φανεί μία ιδιοτελής πλευρά της συνεργασίας που μπορεί να βοηθήσει να πάρετε άμεσα μέτρα προστασίας. Επομένως καλά θα ήταν να αναπτύξετε σταθερά και ξεκάθαρα τις θέσεις σας για να δοθεί το έναυσμα να ισορροπήσει κάθε δύσκολη κατάσταση. Οι συνεταιρισμοί και οι υπογραφές αυτή την περίοδο αναπτύσσονται ανάλογα με την έμπνευσή σας. Αν υπάρχει δικαστική αντιπαράθεση, θα υπάρχουν θετικές πληροφορίες ή λύσεις. Ίσως καλύτερη θα είναι η έκβαση για όσους έχετε ήδη πάρει μία φορά αναβολή στο θέμα σας. Οι υποσχέσεις αγάπης ή γάμου, θα προχωρήσουν στη σχέση σας με ρομαντικές πινελιές.

Η ωφέλεια θα είναι να διαπιστώσετε πως οι σχέσεις δεν έχουν συμφέρον ή δεν λειτουργούν μόνο βάση συμφέροντος.

ΤΑΥΡΟΣ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Ανεκπλήρωτες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και επιθυμιών που δεν έχουν εκδηλωθεί.

Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε αρνητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν.

Θα βοηθηθείτε με την σχολαστική και προσεκτική προσέγγιση των σχέσεων και κάθε νέας γνωριμίας. Αν και είστε προσγειωμένοι, υπάρχει μία έκπληξη που ταράζει την ισορροπία της εποχής.

Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει ανατροπή στη ζωή σας και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση.

 Όμορφες σκέψεις και συναναστροφή με άτομα που έχουν ζεστασιά και φροντίζουν τους αγαπημένους τους, θα σας προσφέρουν ηρεμία και δύναμη ψυχής. Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εποχή.

Ταύρος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Είναι απαραίτητο για σας, να κατανοήσετε τα ταμπού που εμποδίζουν την εξέλιξη του κόσμου, τα συστήματα που έχουν πλέον καταρρεύσει και χρειάζονται αλλαγές. Σε μία κοινωνία με καθορισμένα πλαίσια, δεν είναι μία εύκολη δουλειά, και συχνά αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με τα κατάλοιπα της παράδοσης, τα οποία έχετε μέσα σας σαν σταθερές αξίες, όσο κι αν το πνεύμα σας ζητά να προηγηθεί της εποχής του αυτή την εποχή. Ο ίδιος ο Χείρωνας, μυθολογικά, πάλεψε τη ζωώδη μορφή του, ανυψώθηκε πνευματικά, δεν έπαψε όμως να είναι ο Κένταυρος, μισός άνθρωπος και μισός ζώο. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση, θα θυμίζει ότι πατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Θα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο αντίθετους πόλους, συγκεντρώνοντας μέσα σας αντικρουόμενες τάσεις και υποφέροντας από όποια απόφαση κι αν πάρετε. Μην σταματήσετε την προσπάθεια, μέσα από την εσωτερική πάλη αποκτάτε έμπνευση. Κάποιοι θα γίνετε μεγάλοι συγγραφείς, ποιητές, δάσκαλοι, φιλόσοφοι, προσφέροντας στον κόσμο με ανιδιοτέλεια και αλτρουισμό.

Ταύρος και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί μέσω των σχέσεων μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές. Οι σχέσεις αυτή την εποχή εμποτίζονται από πάθος και αν έχουν ήδη βρει την ισορροπία τους, θα τις απολαύσετε! Αν όχι, θα κλονιστεί το οικοδόμημά τους, διότι ίσως ανακαλύψετε πως δεν σας αντιπροσωπεύει για να ζήσετε τη κοινή πορεία με χαμόγελο! Προσοχή σε όποιον ασκεί γοητεία προς εσάς…το πάθος χρειάζεται και λογική!

Ταύρος και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Σημαντική περίοδος για σας, καθώς αρχικά ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και ο Ουρανός σχηματίζει τετράγωνο από την είσοδό του στο ζώδιό σας.

Διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σας αυτό το διάστημα θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Αμφισβητείτε τα πάντα, αισθάνεστε απογοητευμένοι από κάποιο γονέα ή τους εργοδότες σας. Αγωνίζεστε να φέρεται αλλαγές και καινοτομίες όχι τόσο για προσωπικό όφελος αλλά και για το γενικό καλό, στο επαγγελματικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα ήταν καλό να μη φερθείτε με σκληρότητα ή απρόβλεπτα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επιπλοκές στην καριέρα σας. Η ανασφάλεια σας μπορεί να εκφραστεί με επαναστατικό και απόλυτο τρόπο  προς εκείνους που πιστεύετε ότι στερούν την ελευθερία σας. Αποφύγετε την αντιπαράθεση αυτό το διάστημα με κάποιο συγγενή ή μία κοινωνική γνωριμία.


Ταύρος και Δίας στον Σκορπιό

Η ζωή σας συνδυάζεται με εκείνη των συνεργατών ή του/της συντρόφου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα δώσετε την μάχη της ισορροπίας δυνάμεων σε κάθε σημαντική σχέση. Αφοσιωθείτε στην ποιότητα και τα ευγενικά χαρακτηριστικά, αποφύγετε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους και ενδιαφερθείτε να εκλογικεύετε το συναίσθημα, δίχως να αποποιείστε την ατομικότητά σας.

Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους έχετε τακτική συναλλαγή. Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ανατρέπονται, αλλάζοντας τη ζωή σας ξαφνικά. Μακροπρόθεσμα, θα απελευθερωθείτε από πολλά βάρη με όσα θα συμβούν αυτή τη χρονιά.

——-

59 Σχόλια

 1. Aaa
  Aaa at |

  Γεια σας,αναρωτιεμαι αν θα γινει κατι θετικο στη ζωη μου.Τα τελευταια χρονια ολα γυρισαν τουμπα και αισθανομαι αδυναμη να ανταπεξελθω στη ζωη.Γεννηθηκα 5,5,75,με ωροσκοπο τοξοτη στις 23 μοιρες.Ευχαριστω.

  Reply
 2. Αλμοάδα
  Αλμοάδα at |

  Γειά σας, … και εγώ έχω περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, κυρίως στις σχέσεις μου, από τις οποίες έχω πικραθεί, αν και νομίζω πως τώρα έχω ξεκινήσει να νιώθω εγώ η ίδια πιο δυνατή, μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Έχω γεννηθεί στις 27 Απριλίου 1978 και έχω ωροσκόπο τοξότη.

  Reply
 3. Tiki
  Tiki at |

  Γεια σας
  Εχω γεννηθεί 22/4/1982, 13:30 ωροσκόπο στον λέοντα. Τα πράγματα στα αισθηματικά μου ειναι χαλια , χώρισα τον Μάιο μετα απο πολλες στενοχώριες, ολα μοιάζουν δύσκολα . Ποτε θα καλυτερέψουν τα πράγματα για μενα

  Reply
 4. Elena
  Elena at |

  Kalispera .an mporite na mou pite gia erotika kai oikonomika. Tauros 11.5.1990 ora 6.30 peripou to proi.euxaristo

  Reply
 5. xristina
  xristina at |

  Γεια σας
  Γεννήθηκα 3-5-1980 και ώρα 12.30 μπορείτε να μου πείτε κάτι για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικα…!!!!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 6. Galina Mircheva
  Galina Mircheva at |

  Κ.Λιλιαν ποτέ θα έρθει κάτι καλό.Ειμαι γεννημένη 06/05/74 στις 13.40

  Reply
 7. καλησπερα
  καλησπερα at |

  καλησπερα σας . ηθελα να ρωτησω πως θα πανε τα οικονομικα -επαγελματικα μου και τα ερωτικα μου.θα κανω μια σταθερη σχεση ?γεννηθηκα 10.05.1994 και ωροσκοπο λεων 24 μοιρες γενννηθηκα ωρα.13.15 .επισησ θελω να δω και με τισ σποδεσ μου πως θα τα παω γιατι εχω αγχος

  Reply
 8. Maria
  Maria at |

  Έχω γεννηθεί 21/05/1981 στις 08:15 το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Πείτε μου σας παρακαλώ σχετικά με την αισθηματική μου ζωή και γενικότερα καθώς έχω περάσει πολλές δυσκολίες.

  Reply
 9. Χριστίνα
  Χριστίνα at |

  Καλημέρα σας,
  Εχω γεννηθεί 16.5.89 στις 17:17 ώρα κορυτσας . Έχω έναν χρόνο τρελό από τον Φεβρουάριο φέτος..πολύ άγχος,ψιλοκαταθλιψη ..στα αισθηματικα μου θα δω τπτ ουσιαστικο; είναι αυτά που με απασχολούν περισσότερο

  ευχαριστώ πολύ

  Reply
 10. Ειρηνη
  Ειρηνη at |

  Ειμαι γεννημενη 10.05.75 13.30 και ο συζυγος μου 15.07.74 ωρα δεν ξερω . Θα ηθελα να μαθω πως θα ειναι τα επαγγελματικα και οικονομικα μας το νεο ετος γιατι εδω και αρκετο καιρο μας ταλαιπωρουν!

  Reply
 11. Ασημίνα
  Ασημίνα at |

  Λίλιαν καλησπέρα,27-4-70,οικονομικά,σχέσεις και επαγγελματικά πως τα βλεπεις τα πράγματα;

  Reply
 12. Αναστασια Λ.
  Αναστασια Λ. at |

  Γεννημένη 22/4/69 στις 05:15, με ωροσκοπο Κριό και από τον περασμένο Φλεβάρη, εντελώς απροοπτα και ανατρεπτικα΄η 13η χρόνη εργασία μου τερματιστηκε οριστικά. Θα εκτιμουσα ειλικρινά ποτε βλέπετε οτια θα υπάρξει μεγαλύτερη επαγγελματική ευνοια για εμένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

  Reply
 13. Μιμή
  Μιμή at |

  Καλησπέρα Λίλιαν.Μελετώ συχνά τις διελεύσεις και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις καθώς και τα άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος.
  Γεννήθηκα16-5-57,ώρα 5μμ.
  Ευχαριστώ

  Reply
 14. blkik
  blkik at |

  Καλημερα. Εδω και εναμιση χρονο δεν μου παει τιποτα καλα. Εχω φτασει σε ορια σπελπισιας και μονιμου αγχους. Λες και ολα εχουν συνομοτησει εναντιον μου. Αγορασα επιχειρηση και δυστυχως θα την κλεισω. Εχω χασει ολα μου τα λεφτα προσπαθωντας να τη στηριξω αλλα ολο κατι στραβωνει και τα πραγματα γινονται χειροτερα. Επισης και τα αισθηματικα ακριβως το ιδιο συμβαινειωχωρισα τα ξαναβρηκαμε και ξαβαχωρισα. Μολις παω να παρω ανασα τσουπ ολα καταρεουυν γυρω μου. Γενηθηκα 1/5/ 1980 στις 00:40. Ευχαριστω

  Reply
 15. Εφη
  Εφη at |

  Έχω γεννηθεί 2 /5 /1978 με ωροσκόπο δίδυμο. Έχω σοβαρά ζητήματα ανοικτά σε αισθηματικό τομέα. Κι αναρωτιέμαι αν θα δοθεί λύση. Φιλικά.

  Reply
 16. ν
  ν at |

  Καλησπερα,

  τα πράγματα δεν πάνε καλά εδω και αρκετά χρόνια, ενώ εχω χασει την αυτοπεποίθηση μου και την πιστη μου στη ζωη γενικά.
  Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι στο μελλον?
  Γεννηθηκα στις 12-05-74, στις 20.00, στην Αθηνα.

  Ευχαριστώ πολύ.
  Ν

  Reply
 17. MARY KARATSIOLI
  MARY KARATSIOLI at |

  Καλημερα..γεννηθηκα 5 5 1967 περιπου στις 7 με 8 το πρωι..δυσκολιες πολλες , απιστευτες , απο υγεια (σοβαρες επεμβασεις που εχουν και…συνεχεια ) και οικονομικη καταστροφη..ολα ομως με πεισμα , αισιοδοξια και απιστευτες ωρες δουλειας αντιμετωπιστηκαν…εχετε και…κατι νεο ? <3 Ωροσκοπο δεν ξερω…ευχαριστω εκ των προτερων .Σας φιλω..

  Reply
 18. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Είμαι γεννημένη 16 Μαΐου 1957,στις 5 το απόγευμα.
  Θα ήθελα την πρόβλεψή σας σε μια σύνθετη και άκρως απαιτητική για τις αντοχές μου εποχή.Σας ευχαριστώ.

  Reply
 19. Γιωτα
  Γιωτα at |

  Βοηθεια! Παντρευομαι το ιουνιο ή ιουλιο 2018 κ θελω να βρω την καυαλληλη ημερομηνια γαμου μου. Εγω γεννηθηκα 11.3.85 και ωρα 11.45 το πρωι κ ο αντρας μου 2.5.82 κ ωρα 17.00.σας παρακαλω πειτε μου εννοικες ημερομηνιες

  Reply
 20. Maria
  Maria at |

  Γεννήθηκα 20/5/83 και ώρα 10:05 το πρωί.
  Το τελευταία χρόνια έχω περάσει εντονες δυσκολίες στον επαγγελματικο τομέα αλλα και σε αυτον της υγείας.
  Πώς να αναμένω τα πράγματα στο εξής? Θα είναι πιο βατά?

  Reply
 21. elena
  elena at |

  Καλησπέρα, γεννήθηκα στις 4/5/1969, με οροσκοπο Υδροχόο στην 25 μοιρα. Εκεί που πάνε να στρώσουν τα πράγματα κάτι γίνεται κ αλλάζουν προς το χειρότερο. Πότε επιτέλους θα σταθεροποιηθούν?

  Reply
 22. Παναγιωτα
  Παναγιωτα at |

  Γεια σας αντιμετωπίζω κ γω πολλές δυσκολίες σε όλους τους τομείς κ ιδίως στα προσωπικά..εχω γεννηθεί στις 23/04/89 με ωροσκόπο υδροχοο στις 6.14 μοίρες…θα αλλάξει κατι επιτέλους για μενα;
  Ευχαριστώ

  Reply
 23. Εvi
  Εvi at |

  Γιεα σας, εχω γεννηθεί στις 6/5/68. Αν και είμαι αρκετα δυνατή σαν ανθρωπος εχω περάσει από αρκετα δυσκολες σχεσεις,Θα ισορροπησω επιτελους στα αισθηματικά μου; Ειμαι μόνη το τελευταίο διάστημα. Θα έρθει καποιος που να αξίζει πραγματκα και δεν θα χρειάζεται να ε΄χω υπομονή και ανοχή. Αν και το πηρα απόφαση αυτά τέλος, Μόνο ότι αξιζει πραγματικά,Ευχαριστώ πολύ!

  Reply
 24. Eleni
  Eleni at |

  Εχω γεννηθει 03/05/2017 στις 22:00 το βραδυ με ωροσκοπο τοξοτη, υπαρχει περιπτωση να λυθουν τα εμποδια που εχω(επαγγελαμτικα) η τσαμπα περιμενω; Ολες οι προβλεψεις εχουν πεσει εξω

  Reply
 25. Eleni
  Eleni at |

  Διορθωση 03/05/1980 22:00

  Reply
 26. σταματινα
  σταματινα at |

  Θα ήθελα να μάθω για την κόρη μου,22 /4/ 2000 ,19.45 , και τις εισαγωγικές εξετάσεις που επίκειται να δώσει στις αρχές Ιουνίου. Θερμές ευχαριστίες!Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!

  Reply
 27. ΧΑΡΑ
  ΧΑΡΑ at |

  Ημερομηνία γέννησης 15-5-1969 ωρα 15:30 ωροσκόπο ζυγό

  Reply
 28. Στέλιος
  Στέλιος at |

  Χαίρετε κα Σίμου. Είμαι τοξότης με ωροσκόπο ταύρο γεννηθείς στις 03.12.1968 γύρω στις 15:00.
  Θα ήθελα να έχω την πρόβλεψη σας για τους επερχόμενους μήνες.
  Σας ευχαριστώ και καλή σας μέρα…

  Στέλιος

  Reply
 29. Φανη ..
  Φανη .. at |

  Καλησπερα..τα τελευταια 2 χρονια ειναι ολο προβληματα..θ αλλαξει κατι; ταυρος με ωροσκοπο καρκινο..εχω γεννηθει 9.45 το πρωι…στις 24-4-1967…ευχαριστω πολυ…

  Reply
 30. βικυ Χατζη
  βικυ Χατζη at |

  Λιλιαν δηλ βλεπεις αλλαγες στους ταυρους..ταυρινα κ εγω 25\4\74..υπαρχει περιπτωση να φυγω στο εξωτερικο για δουλεια αμεσα η αλλαγες εδω…σε ευχαριστω

  Reply

Leave a Reply