Παρθένος

15- 22 Οκτωβρίου Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου


Θα υποχρεωθείτε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και  το περιβάλλον θα δημιουργήσει συνθήκες να το κάνετε πιο έντονα. Είναι αρκετά εύκολο να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας και ίσως ενθαρρύνεστε, καθώς σκέπτεστε πως  μπορείτε να κάνετε βήματα μόνοι σας ήρεμα. Θα συζητήσετε τα όνειρά σας με εκείνους που έχουν την ίδια ευαισθησία ή το ίδιο όραμα με σας. Οι συμφωνίες ή τα γραπτά αυτές τις μέρες  ευνοούνται. Το ταλέντο σας θα φανεί για μία δημιουργική εργασία, για παράδειγμα, τη συγγραφή ενός βιβλίου. Αν είστε στενοχωρημένοι ή ανήσυχοι, μπορείτε να γράψετε τις σκέψεις σας. Ή να συζητήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο γι’ αυτές. Μην κουράζετε τον νου με ιδέες, σκέψεις, αγωνίες. Όποιος σας προκαλεί σύγχυση, απομακρύνετε χωρίς ενδοιασμούς.. Οι σχέσεις με αδέλφια ή στενούς συγγενείς βελτιώνονται, καθώς θα βρεθεί το κοινό πεδίο επικοινωνίας. Αποφύγετε να σχολιάζετε αυτά που κάνουν ή λένε και παραμείνετε μακριά από τις διαφωνίες, κυρίως αν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα.

Η ωφέλεια θα επέλθει από την συγκρότηση της σκέψης σας, την εφαρμογή κάποιων πρακτικών ιδεών και τις αποφάσεις που επεξεργάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Παρά την συντηρητική σας φύση και την λιτότητα που σας διακρίνει, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα, να σας έλκει κάθε τι το υλικό, αν είναι ωραίο ή εντυπωσιακό. Προσέχετε λοιπόν τις δαπάνες, οι οποίες μπορεί να υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας.

Το ενδιαφέρον για αξίες που δεν είναι επιφανειακές, μπορεί να γίνει αιτία για δυσαρέσκεια με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν . Θα τους φανείτε προφανώς εκκεντρικοί ή με απόψεις που προκαλούν έντονες αντιδράσεις.

Νοιώσετε τις σχέσεις σας χωρίς την απαίτηση του απόλυτου. Τολμήστε την αλλαγή!

 Η αγχώδης φύση σας μπορεί να φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που δεν αντέχουν την πίεση που τους ασκείτε και την αλλαγή στη συμπεριφορά σας.

Επιτρέψτε στο συναίσθημα να δέχεται το απρόβλεπτο και την έκπληξη.

Επιδιώκοντας να κάνετε μία σημαντική αρχή για να αποταμιεύσετε οφέλη, η ανάγκη για δημιουργική έμπνευση θα σας στηρίξει στις επιλογές.

Παρθένος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Η αδικία σας έχει ενοχλήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι γεγονός πως έλκετε άτομα με αντίθετες τάσεις από εσάς. Αντί να γίνετε επιθετικοί, λοιπόν, τους ευχαριστείτε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που σας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών είχατε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις αδυναμίες σας και τα ελαττώματά σας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάτε, ότι εσείς τους βάλατε στο δρόμο σας ! Αν συνεχίσετε να θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσετε καμία σχέση σας με και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να διακρίνετε τον σύντροφο από τον ανταγωνιστή και να αφήσετε τις αντιπαλότητες κατά μέρος. Αν κάποιες φορές, αισθανθήκατε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαν ένα βαρύ  φορτίο πάνω σας, και αναζητήσατε την απομόνωση, ίσως ήδη καταφέρατε πολλά μέσα από την ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επανεξετάστε τις προσωπικές σας σχέσεις και βιώστε την χαρά της συνύπαρξης.


Παρθένος  και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Συναντήσεις που διεγείρουν το πάθος θα είναι στο προσκήνιο αυτή την εποχή. Φλερτ, κόρτε, αλλά και σχέσεις που ίσως τελειώνουν το ίδιο έντονα όπως ξεκινούν, σε σύντομο διάστημα. Οι σκέψεις χρειάζονται ταξινόμηση για να αποφύγετε τις εμμονές και τους φόβους και θα ήταν σημαντικό να προσπαθήσετε να επικοινωνείτε με ήπιο τόνο, κι όχι καυστικό ή επικριτικό με το άμεσο περιβάλλον. Θα σας φανεί έντονη η εποχή, για τον ήπιο τρόπο που σας χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα.

===

Παρθένος και Άρης στον Υδροχόο (ως τα μέσα Νοεμβρίου)

Ξαφνικά γεγονότα ή αντιδράσεις στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να δημιουργήσουν αστάθεια ή υπερδραστηριότητα. Είστε αγχώδεις από τη φύση σας και θα ήταν σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι. Η χρήση της τεχνολογίας θα σας βοηθήσει κι αν δεν έχετε ειδίκευση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εκπαιδευτείτε. Δεν αποκλείεται από ένα απροσδόκητο γεγονός να επιφορτιστείτε με επιπλέον εργασία. Θα ήταν σημαντικό να ξεκουράζεστε, καθώς υπάρχει η τάση για μεγάλη προσπάθεια στην εργασία και μία νευρική εξάντληση. Αν σας έχει κουράσει η ρουτίνα, δεν κατάλληλη εποχή να επαναστατήσετε.  Θα ήταν προτιμότερο να κάνετε αλλαγές στο τρόπο ζωής και διατροφής.


Παρθένος και Δίας στον Σκορπιό

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και τους συγγενείς. Στις συναντήσεις,  θα ανταλλάσσετε απόψεις και θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Θα υπάρξουν μικρές μετακινήσεις γιατί θα αναλαμβάνετε καθήκοντα που το απαιτούν. Ο τρόπος σκέψης θα είναι πιο αντικειμενικός, ευγενικός, συγκαταβατικός. Θα παρατηρείτε πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σας. Θα είστε ικανοί να προσαρμοζόσαστε στις συμβατικότητες  με την ευγένεια και την αναζήτηση της ποιότητας.

Αποφύγετε όμως την υπερβολή στην κριτική, κυρίως κατά τις περιόδους όπου ο Δίας δέχεται δύσκολες όψεις. Μάθετε από τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματά σας και γίνετε περισσότερο ανεκτικοί.

57 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply
 18. ΛΙΝΑ
  ΛΙΝΑ at |

  Καλησπέρα…Γεννήθηκα 27/08/1968 και ώρα 12,30 το μεσημέρι….στον Πειραιά….θα ήθελα για τα οικονομικά μου…ευχαριστώ πολύ

  Reply
 19. Kleio
  Kleio at |

  Καλημερα Κα. Σιμου
  Γεννηθηκα 06-09-1982 ωρα 09:15 στη Θεσσαλονικη
  Ειμαι ακομα ερωτευμενη με τον πρωην μου (04-11-1983)
  Υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης;
  Με εκτιμηση

  Reply
 20. Χαρα
  Χαρα at |

  Κ Άσιμου ο υιός μου ειναι γεννημένος 4•9•1997 και στις 10•35 η ωρα
  Παράτησε τις σπουδές του στη Αγγλία και θέλει να κάνει κάτι άλλο
  Υπάρχει περίπτωση να παει να συνεχίσει απο εκεί που τα αφησε

  Reply
 21. Σίσσυ Μαρινοπούλου
  Σίσσυ Μαρινοπούλου at |

  Καλησπέρα κυρία Σίμου. Έχω γεννηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 1984 στις 14:00 το μεσημέρι στην Αθήνα. Πότε επιτέλους θα φτιάξει ο επαγγελματικός τομέας; Και πότε θα «προχωρήσει» η προσωπική ζωή που έχει «κολλήσει» εδώ και καιρό; Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο 2018…
  Σας ευχαριστώ,
  Σίσσυ

  Reply
 22. Κατερίνα
  Κατερίνα at |

  Γεννήθηκα 03/09/1977 και ώρα 02.45 στην Θεσσαλονίκη.
  Κατερίνα

  Reply
 23. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Γεννημένη 17/09/1986 και ώρα 4.20 τα ξημερώματα στην Αθήνα.
  Θα ήθελα να ξέρω για την εξέλιξη της σχέσης που έχω τώρα με γεννημένο 24/04/1989.
  Ευχαριστώ

  Reply
 24. Αρτεμις Ξανθοπουλου
  Αρτεμις Ξανθοπουλου at |

  Καλησπερα Λιλιαν μου,,

  ατυχως η Παρθενος εχει μεινει στην 1η Απριλιου..
  ελπιζω να μας το φτιαξεις συντομα
  σε ευχαριστω πολυ
  Αρτεμις

  Reply
 25. Αρτεμις Ξανθοπουλου
  Αρτεμις Ξανθοπουλου at |

  μολις εφτιαξε και σε ευχαριστω πολυ

  Reply
 26. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλημέρα, έχω γεννηθεί στις 04/09/1976, ώρα 19:00, και ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει αλλαγή στα επαγγελματικά (άνεργη) και στα ερωτικά (μόνη). Ευχαριστώ πολύ

  Reply

Leave a Reply