Παρθένος

 18 – 25  Φεβρουαρίου Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου


Παρθένος και Πανσέληνος στην Παρθένο

Στο ζώδιό σας η Πανσέληνος την περίοδο αυτή ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, σημαίνει πως πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς ό,τι έχει προκύψει από τα τελευταία γενέθλια ως σήμερα.

Σημαντικός σταθμός λοιπόν και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος.

Το άγχος σας κουράζει, κυρίως με άλλους, συνεργάτες ή ένα στέλεχος στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι πως αδικείτε σε ένα  βαθμό τον εαυτό σας με το άγχος, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε ή καινοτόμες ιδέες.  Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες. Αποφύγετε να συμφωνήσετε για κάποια δαπάνη αυτή την εποχή, ενώ αν έχετε δάνεια και χρέη, δεν είναι η στιγμή να τα διογκώσετε.

Καθώς ο Ερμής ως κυβερνήτης σας, είναι σε θέση αδυναμίας από πρακτικής πλευράς, βοηθά την έμπνευση και την διαισθητική αντίληψη. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

———————————————————————————————–

Παρθένος και Άρης στον Ταύρο (ως την 31η Μαρτίου)

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Ο Άρης θα μοιάζει να ανοίγει πόρτες, διεξόδους και να προσφέρει έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το δίμηνο τις θετικές του επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

————————————————————————————————-

Παρθένος και Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Η Νέα Σελήνη αλλάζει την καθημερινότητά σας, αν φυσικά είστε αποφασισμένοι για την ανατροπή συνηθειών και τυποποιημένων δεδομένων. Η ρουτίνα είναι προσφιλής σας τρόπος ζωής, όμως δεν σας εξελίσσει τις περισσότερες φορές. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν απαραίτητο να έρθει η στιγμή, κατά την οποία πλέον θα αναλάβετε να κάνετε μία μεγάλη ανατροπή. Σας απασχολεί ίσως το εργασιακό περιβάλλον, αλλά κι εκεί δεν φαίνεται να είστε ανενεργείς. Αντίθετα. Συμβαίνουν απρόοπτα και πρέπει να πάρετε θέση. Θα αντιδράσετε με σύνεση, καθώς αυτό σας διακρίνει, με σκέψη και αξίες που θεωρείτε διαχρονικές, αλλά τουλάχιστον, θα πρέπει να αντιδράσετε.

Στο οικογενειακό περιβάλλον στηρίζεται δομή. Αλλά μπορεί να σας απασχολήσει  ένα θέμα με την κατοικία. Ή πρέπει να επενδύσετε χρήματα για απρόβλεπτες βλάβες κι επισκευές.

————————————————————————————————–

Παρθένος και έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα

Για να έχετε ευχέρεια αντιμετώπισης της έκλειψης,  ας επιδιώξετε να ασχοληθείτε με τα κρυφά σας όνειρα και τις κρυφές σας επιθυμίες. Ίσως είναι η στιγμή να φωτίσετε τα απωθημένα σας που ταράζουν και σας βαραίνουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Επομένως, θα διαπιστώσετε πως είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτό το κρυμμένο τραύμα της ψυχής και να απαλλαγείτε πλέον.

Αν πάλι, υπάρχει ένα όνειρο που δεν τολμήσατε ως τώρα θα συζητήσετε, θα έχετε την ευχέρεια να το συζητήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε στον χώρο εργασίας, είτε στο άμεσο περιβάλλον.

Κάποιες ιδέες τους θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο και ίσως λύση στα προβλήματά σας. Θα αισθανθείτε μία ανακούφιση τελικά.

Οραματιστείτε το ιδανικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να μαγνητίσετε εκείνον ή εκείνη που σας συναρπάζει και να βιώσετε κοντά του/της, στιγμές παραμυθένιες. Αλλά μην αφήνεστε εντελώς στο όνειρο…

Προσοχή στις οικονομικές απαιτήσεις ή διεκδικήσεις αυτή την εποχή, αφού όλα είναι ρευστά και ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα.

—————————————————————————————————-

Παρθένος και έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω

Σαν ζώδιο της Γης, η έκλειψη σας παρέχει ευκαιρίες. Θα πρέπει να εστιάσετε κυρίως σε αλλαγές που έχουν να ξεκαθαρίσουν ένα στείρο παρελθόν δίχως στόχους και όνειρα. Κάτι νέο προστίθεται στη ζωή σας για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι.

Όμως πρέπει να σταματήσουν κάποιες κοινωνικές επιρροές του παρελθόντος, χειριστικές και με σκοτεινά κίνητρα. Αυτές οι επιρροές έπαιξαν ρόλο στο να γίνει περιοριστεί η χαρά και η ανάπτυξη του έργου σας.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση,  καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο, με μικρές εκπλήξεις και απτές αποδείξεις της αγάπης σας.

Κάποιες συνεργασίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν ανάλυση ως προς την απόδοση και τα οφέλη τους. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.  

Το δώρο της έκλειψης:

Υλοποίηση ονείρων, διάκριση σε επιλογές και απομάκρυνση από τοξικούς ανθρώπους.

—————————————————————————————————–

57 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply
 18. ΛΙΝΑ
  ΛΙΝΑ at |

  Καλησπέρα…Γεννήθηκα 27/08/1968 και ώρα 12,30 το μεσημέρι….στον Πειραιά….θα ήθελα για τα οικονομικά μου…ευχαριστώ πολύ

  Reply
 19. Kleio
  Kleio at |

  Καλημερα Κα. Σιμου
  Γεννηθηκα 06-09-1982 ωρα 09:15 στη Θεσσαλονικη
  Ειμαι ακομα ερωτευμενη με τον πρωην μου (04-11-1983)
  Υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης;
  Με εκτιμηση

  Reply
 20. Χαρα
  Χαρα at |

  Κ Άσιμου ο υιός μου ειναι γεννημένος 4•9•1997 και στις 10•35 η ωρα
  Παράτησε τις σπουδές του στη Αγγλία και θέλει να κάνει κάτι άλλο
  Υπάρχει περίπτωση να παει να συνεχίσει απο εκεί που τα αφησε

  Reply
 21. Σίσσυ Μαρινοπούλου
  Σίσσυ Μαρινοπούλου at |

  Καλησπέρα κυρία Σίμου. Έχω γεννηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 1984 στις 14:00 το μεσημέρι στην Αθήνα. Πότε επιτέλους θα φτιάξει ο επαγγελματικός τομέας; Και πότε θα «προχωρήσει» η προσωπική ζωή που έχει «κολλήσει» εδώ και καιρό; Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο 2018…
  Σας ευχαριστώ,
  Σίσσυ

  Reply
 22. Κατερίνα
  Κατερίνα at |

  Γεννήθηκα 03/09/1977 και ώρα 02.45 στην Θεσσαλονίκη.
  Κατερίνα

  Reply
 23. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Γεννημένη 17/09/1986 και ώρα 4.20 τα ξημερώματα στην Αθήνα.
  Θα ήθελα να ξέρω για την εξέλιξη της σχέσης που έχω τώρα με γεννημένο 24/04/1989.
  Ευχαριστώ

  Reply
 24. Αρτεμις Ξανθοπουλου
  Αρτεμις Ξανθοπουλου at |

  Καλησπερα Λιλιαν μου,,

  ατυχως η Παρθενος εχει μεινει στην 1η Απριλιου..
  ελπιζω να μας το φτιαξεις συντομα
  σε ευχαριστω πολυ
  Αρτεμις

  Reply
 25. Αρτεμις Ξανθοπουλου
  Αρτεμις Ξανθοπουλου at |

  μολις εφτιαξε και σε ευχαριστω πολυ

  Reply
 26. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλημέρα, έχω γεννηθεί στις 04/09/1976, ώρα 19:00, και ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει αλλαγή στα επαγγελματικά (άνεργη) και στα ερωτικά (μόνη). Ευχαριστώ πολύ

  Reply

Leave a Reply