Παρθένος

 17 – 23 Δεκεμβρίου  Παρθένος
από την Λίλιαν Σίμου


Οι σχέσεις είναι πρωταρχική σας μέριμνα. Θα είναι αρκετά δύσκολο να είστε σαφείς ή να έχετε σαφείς ενδείξεις για τις επιλογές σας. Αν άλλα στοιχεία στην ατομική σας προδιάθεση και στην συναστρία ευνοούν, ο ρομαντισμός και η ευαισθησία, θα σας κάνουν να θεωρήσετε την σχέση σας αυτή ως μοναδική. Αν όντως στηρίζεται σωστά, χαρείτε τη!

Θα νιώθετε πως υπάρχει ειλικρίνεια με τους συνεργάτες σας και επιδιώξτε την ισορροπία στα πλαίσια της συνεργασίας. Νομικές διαδικασίες και αντιπαραθέσεις  θα είναι θετικές, και μπορεί να βγει ένα κέρδος. Οραματιστείτε τις σχέσεις που σας ταιριάζουν και αναζητήστε το όνειρό σας!

———————————————————————————————-

Παρθένος και Νέα Σελήνη στον Τοξότη

+Πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικές σας απασχολούν και επιδίδεστε με ενδιαφέρον, αλλά δεν εξελίσσεστε όπως υπολογίζατε. Στις κοινωνικές συναναστροφές, είστε αγαπητοί, δυσκολεύεστε όμως να είστε συνεπείς. Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, διοργανώνοντας συγκεντρώσεις στο σπίτι. Επίσης, θα έρθει στον ερωτικό τομέα μία πρόταση, που θα σας χαροποιήσει. Δεν αποκλείεται να σκεφθείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. 

-Ενδέχεται οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα και να αισθανθούν παραμελημένα. Έναν συγγενής θα σας επιβαρύνει και πρέπει να θέσετε τα όριά σας, προκειμένου να μην διαταράξετε την προσωπική σας γαλήνη.  Η ανάγκη να ταξιδέψετε νοερά ή πραγματικά, για λίγο, μακριά, μπορεί να σας κάνει ονειροπόλους ή αφηρημένους αυτή την εποχή.

————————————————————————————————

Παρθένος και Πανσέληνος στους Διδύμους

Το Μεσουράνημα της Πανσελήνου είναι στο ζώδιό σας, αλλά ο Ερμής είναι σε δύσκολη όψη προς τον Ποσειδώνα και ανάδρομος. Επομένως η επίτευξη δεν είναι σαφής, Μην βιαστείτε να επενδύσετε στο έργο σας αυτές τις μέρες. Αν και είστε εστιασμένοι στην λεπτομέρεια, λόγω της φύσης σας, άλλοτε θα είστε ανέμελοι και άλλοτε υπερβολικά αφελείς. Η αντίφαση αυτή σας φέρνει άγχος και ανισορροπία.

Ακολουθείστε το ένστικτό σας. Αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στην λεπτομέρεια.

Θέματα που σας απασχολούν με την οικογένεια, φέρνουν αντιπαραθέσεις, και δεν οδηγούν πουθενά. Ας αποφύγετε τις διεκδικήσεις, διαφωνίες και ρήξεις αυτές τις μέρες.

Ζυγίζετε τις αξίες σας, τους ανθρώπους που σας δίνουν χαρά και είναι ξεχωριστοί. Δίνετε μάχη για να κατακτήσετε ό,τι θεωρείτε πολύτιμο. Οι σχέσεις που έχουν βαρύτητα και ουσία, είναι εκείνες που σας προσφέρουν δύναμη και νέες προοπτικές. Ενώ οι σχέσεις που δεν είναι πλέον αξιόλογες για σας, θα είναι δύσκολο να παραμείνουν στη ζωή σας.

Προφανώς διανύετε μία ουσιαστική εποχή για να ρυθμίσετε τις μελλοντικές προοπτικές και να αναγνωρίσετε εκείνους που σας δίνουν χαρά και ηρεμία. Ταυτόχρονα όμως, θα κριθεί η αξία κάθε γνωριμίας που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

—————————————————————————————————

Παρθένος και Άρης στους Ιχθείς (ως τέλος του 2018)

Στις συνεργασίες σας αντιμετωπίζετε ή θα αντιμετωπίσετε αυτή την εποχή, κατά διαστήματα, δυσκολίες και ένα αθέμιτο ανταγωνισμό από κάποιον συνεργάτη. Σχόλια, κακή κριτική και πικρές εμπειρίες έκαναν το κλίμα αφόρητο. Όμως ας είστε ευέλικτοι για να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα βρείτε  κάποιον συμπαραστάτη στα θέματα εργασίας και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

Αν είστε παντρεμένοι, αυτή η περίοδος είναι θετική για τη σχέση σας, αλλά μην γίνεστε καυστικοί. Βρείτε μία ενδιαφέρουσα κοινή δραστηριότητα με το ταίρι σας, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε πολύ ωραίο έργο μαζί. Στις συζητήσεις θα είστε πειστικοί και οι απόψεις σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Αν έχετε διαφωνία σε συναλλαγές, ας είστε σαφείς και ας δώσετε βάση στην λεπτομέρεια. Δεν πρέπει να υπάρχουν δυσδιάκριτα σημεία. Συμφωνίες επωφελείς μπορούν να γίνουν αυτές τις μέρες, αλλά με σύνεση και σωστό προγραμματισμό. Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια, όπως μπορείτε και το κάνετε μεθοδικά. Μην αφεθείτε στις εντυπώσεις!

——————————————————————————————————-

Παρθένος και επιστροφή του Χείρωνα στους Ιχθείς (ως 18/2/19)

Η αδικία σας έχει ενοχλήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι γεγονός πως έλκετε άτομα με αντίθετες τάσεις από εσάς. Αντί να γίνετε επιθετικοί, λοιπόν, τους ευχαριστείτε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που σας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών είχατε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις αδυναμίες σας και τα ελαττώματά σας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάτε, ότι εσείς τους βάλατε στο δρόμο σας ! Αν συνεχίσετε να θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσετε καμία σχέση σας με και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να διακρίνετε τον σύντροφο από τον ανταγωνιστή και να αφήσετε τις αντιπαλότητες κατά μέρος. Αν κάποιες φορές, αισθανθήκατε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαν ένα βαρύ  φορτίο πάνω σας, και αναζητήσατε την απομόνωση, ίσως ήδη καταφέρατε πολλά μέσα από την ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επανεξετάστε τις προσωπικές σας σχέσεις και βιώστε την χαρά της συνύπαρξης.

————————————————————————————————————–

Παρθένος  και Αφροδίτη στον Σκορπιό (ως 7 Ιανουαρίου)

Συναντήσεις που διεγείρουν το πάθος θα είναι στο προσκήνιο αυτή την εποχή. Φλερτ, κόρτε, αλλά και σχέσεις που ίσως τελειώνουν το ίδιο έντονα όπως ξεκινούν, σε σύντομο διάστημα. Οι σκέψεις χρειάζονται ταξινόμηση για να αποφύγετε τις εμμονές και τους φόβους και θα ήταν σημαντικό να προσπαθήσετε να επικοινωνείτε με ήπιο τόνο, κι όχι καυστικό ή επικριτικό με το άμεσο περιβάλλον. Θα σας φανεί έντονη η εποχή, για τον ήπιο τρόπο που σας χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα.

57 Σχόλια

 1. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
  ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

  Καλημέρα κα Σίμου,

  όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν δεν μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις για τον Τοξότη και την Παρθένο.Ίσως οφείλεται στον υπολογιστή μου ,όπως μου είχατε πει όμως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα αφού διαβάσατε το σχόλιό μου.

  Θα μπορούσατε να το αποκαταστήσετε και πάλι;

  Σας ευχαριστώ.

  Έλσα

  Reply
 2. Tami
  Tami at |

  Γεια σας…γεννημενος 19/01/87 ωρα 01:00 στην τιφλιδα….εργασιακα με ενδιαφερει…ειχε μια μικρη πτωση και αν υπαρχει ελπιδα να ξαναφρεθει ψηλα…και κατι ακομα…στοχος για μετακομιση στην αμερικη…ευχαριστω..

  Reply
 3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΗ at |

  28-8-1962 20.00
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  Reply
 4. elena
  elena at |

  χαιρεται,

  ειμαι η ελενα ημερ,γεννησης 19/03/1970 ωρα 09 πρωι Λονδινο.

  με ενδιαφερει περισσοτερο αν θα διορθωθουν τα πραγματα στην οικογενειακη μου κατασταση (χωρισμος?) κατι που δεν θελω, και αν θα βελτειωθουν τα οικονομικα μου για να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου.

  ευχαριστω πολυ

  φιλικα

  Reply
 5. efh
  efh at |

  καλημερα εχω γεννηθει21/12/76 περιπου 12 το μεσημερι αθηνα……..θα αλλαξει κατι στη σχεση μου η οποια με ταλαιπωρει σχεδον 3 χρονια?ευχαριστω

  Reply
 6. Αναστασια
  Αναστασια at |

  ;έχω γενηθει 6.9.1957με ενδιαφέρει η ζωή μου γενικά και κυρίως το οικονομικά μέρος

  Reply
 7. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  20/9/80 ώρα 6 μ.μ. κάτι σημαντικό για την εποχή μπορείτε να μου επισημάνετε;

  Reply
 8. Γιώργος
  Γιώργος at |

  Γεια χαρά σου αγαπητή Λιλιαν,Γιώργος γεννηθης την 13 Σεπτεμβρίου 1974 στις 5 με 6 το πρωι,ευχαριστώ πολυ

  Reply
 9. Διαλεκτη
  Διαλεκτη at |

  Καλησπέρα σας!
  Γεννηθης 23/08/1986 00:40 ωρα Γεωργίας
  Με ενδιαφέρει η προσκοπική μου ζωή κ οικογενιακα θέματα .
  Σας ευχαριστώ !

  Reply
 10. Διαλε
  Διαλε at |

  Σας ευχαριστω πολυ !
  Καλο καλοκαίρι κ. Λίλιαν Σιμου

  Reply
 11. Vicky
  Vicky at |

  Kalispera,
  Ime gennimeni stis 03.09.1974 stin lefkosia kypros stis 19.45.
  Me perimeni kati simantiko???

  Efxaristo poli!

  Reply
 12. Elena1976
  Elena1976 at |

  Καλημέρα σας, έχω γεννηθεί στις 21/12/1976 στις 15:45 και θα ήθελα να μάθω για την αισθηματική μου ζωή και αν θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο ….. Ήδη με ταλαιπωρεί χρόνια ( εκείνος 4/9/1969 – 10:00 ) .
  Σας ευχαριστώ πολύ!!

  Reply
 13. Ιζαμπελλα
  Ιζαμπελλα at |

  21-9-81 8:05 πμ Ηράκλειο Κρήτης ….
  Καληςπερα σας περναω σχετικά δύσκολα σε όλους τους τομείς….θα υπάρξει καποια θετική εξέλιξη τους επόμενους μήνες ;σε ευχαριστώ πολυ ….

  Reply
 14. Καλιόπη
  Καλιόπη at |

  Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω εαν ο Διας στο Ζυγο επηρρεάζει-σε τι κυρίως-κ εμένα που έχω ωροσκόπο Ζυγό! 23/08/’77 , 10:40 πμ Αθήνα, ευχαριστώ πολύ! Καλλιόπη

  Reply
 15. Fay
  Fay at |

  29-3-1975 αθηνα 16:30
  Με εκτμηση
  Φαιη

  Reply
 16. Αννα
  Αννα at |

  Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω για την σχεση παρθενου (οροσκοπος σκορπιος) με ιχθυ το 2017, ποιος και ποτε θα ηταν καλυτερο να κανει την 1η κινηση (η αν πρεπει να γινει),πως θα μπορουσε να τον προσελκυσει αρκετα,μετραει η εξωτερικη εμφανιση στους ιχθεις;,τι θεματα να συζηταμε,αν θα υπαρξει σοβαρη ανταποκριση και επειδη ειναι ιχθυς για ποσο περιπου θα διαρκεσει;Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την αισθηματικη μου ζωη (γεννημενη 25-8,Αθηνα)Σας ευχαριστω πολυ,Αννα

  Reply
 17. Αναστασία
  Αναστασία at |

  Καλή Χρονιά!!! Είμαι η Αναστασία, γεννήθηκα 10/09/1963 στις 17:20 στην Ξάνθη. Με απασχολουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά – οικονομικά, αλλά και γενικά ότι μπορείτε να μου πείτε. Ευχαριστώ!!!!

  Reply
 18. ΛΙΝΑ
  ΛΙΝΑ at |

  Καλησπέρα…Γεννήθηκα 27/08/1968 και ώρα 12,30 το μεσημέρι….στον Πειραιά….θα ήθελα για τα οικονομικά μου…ευχαριστώ πολύ

  Reply
 19. Kleio
  Kleio at |

  Καλημερα Κα. Σιμου
  Γεννηθηκα 06-09-1982 ωρα 09:15 στη Θεσσαλονικη
  Ειμαι ακομα ερωτευμενη με τον πρωην μου (04-11-1983)
  Υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης;
  Με εκτιμηση

  Reply
 20. Χαρα
  Χαρα at |

  Κ Άσιμου ο υιός μου ειναι γεννημένος 4•9•1997 και στις 10•35 η ωρα
  Παράτησε τις σπουδές του στη Αγγλία και θέλει να κάνει κάτι άλλο
  Υπάρχει περίπτωση να παει να συνεχίσει απο εκεί που τα αφησε

  Reply
 21. Σίσσυ Μαρινοπούλου
  Σίσσυ Μαρινοπούλου at |

  Καλησπέρα κυρία Σίμου. Έχω γεννηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 1984 στις 14:00 το μεσημέρι στην Αθήνα. Πότε επιτέλους θα φτιάξει ο επαγγελματικός τομέας; Και πότε θα «προχωρήσει» η προσωπική ζωή που έχει «κολλήσει» εδώ και καιρό; Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο 2018…
  Σας ευχαριστώ,
  Σίσσυ

  Reply
 22. Κατερίνα
  Κατερίνα at |

  Γεννήθηκα 03/09/1977 και ώρα 02.45 στην Θεσσαλονίκη.
  Κατερίνα

  Reply
 23. Δήμητρα
  Δήμητρα at |

  Γεννημένη 17/09/1986 και ώρα 4.20 τα ξημερώματα στην Αθήνα.
  Θα ήθελα να ξέρω για την εξέλιξη της σχέσης που έχω τώρα με γεννημένο 24/04/1989.
  Ευχαριστώ

  Reply
 24. Αρτεμις Ξανθοπουλου
  Αρτεμις Ξανθοπουλου at |

  Καλησπερα Λιλιαν μου,,

  ατυχως η Παρθενος εχει μεινει στην 1η Απριλιου..
  ελπιζω να μας το φτιαξεις συντομα
  σε ευχαριστω πολυ
  Αρτεμις

  Reply
 25. Αρτεμις Ξανθοπουλου
  Αρτεμις Ξανθοπουλου at |

  μολις εφτιαξε και σε ευχαριστω πολυ

  Reply
 26. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλημέρα, έχω γεννηθεί στις 04/09/1976, ώρα 19:00, και ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει αλλαγή στα επαγγελματικά (άνεργη) και στα ερωτικά (μόνη). Ευχαριστώ πολύ

  Reply

Leave a Reply