Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου
Στην πρόκληση της κρίσης
Από την Λίλιαν Σίμου
Από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο μήνυμα της ημέρας αναφέρθηκα σε μία σημαντική όψη που θα μας απασχολήσει ως τα τέλη του έτους με την ακρίβειά της σε κρίσιμες μοίρες και μέσα στο 2015 θα εκπνεύσει τελικά, σταδιακά…
Η όψη αυτή σχηματίζεται με το τετράγωνο του Ουρανού προς τον Πλούτωνα και σε κρίσιμες μοίρες. με τους πλανήτες της δράσης, αντίδρασης και πολεμικής διάθεσης σε δύσκολες μοίρες.
Το τετράγωνο του Ουρανού προς τον Πλούτωνα, που ξεκίνησε από το 2010, είναι ακόμη μία φορά σε ακριβείς μοίρες και θα διαρκέσει ως τα τέλη του χρόνου. Οι μοίρες αυτές είναι επίσης κρίσιμες. Προσδίδουν ένταση, κρίση σε σχέσεις, αντίδραση απέναντι σε κάθε περιορισμό, ζυγό, υποχρέωση, αλλά και ανάγκη να γίνουμε αυτόνομοι, να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Μαζί με τον αστεροειδή Υγεία, σχηματίζουν ένα ταυ τετράγωνο, ένα δύσκολο σχηματισμό, επομένως πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, να διατηρούμε την υγεία μας σε πνευματικό, ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο και να αποφύγουμε τις μη υγιείς επιλογές στη ζωή μας.
Παράλληλα, δύο Κένταυροι αστεροειδείς περιπλέκουν την κατάσταση: Ο Θηρεύς βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και η Ωκυρρόη σε αντίθεση. Αν τους συμπεριλάβουμε, έχουμε ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό.
Άρα μία τεταμένη περιοχή, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού η δύναμη γίνεται θηριώδης, και αποκτά ουσιαστικά ευεργετικό νόημα μόνο αν ο σκοπός της δράσης και αντίδρασης είναι ευγενής, ενώ πρέπει να προσέχουμε την γνώση που αποκαλύπτουμε γιατί δεν πρέπει να μεταδοθεί άκαιρα, ή σε άτομα που δεν μπορούν να την εκτιμήσουν και να τη σεβαστούν.
Χρειάζεται ισορροπία μεταξύ σχέσης της οικογένειας και του επαγγέλματος. Αποφυγή ιδιοτέλειας και αδίστακτης συμπεριφοράς. Καλό θα ήταν να θωρακιστούμε απέναντι σε επιθέσεις αυτού του είδους.
Επίσης θα είναι σημαντικό να αντέξουμε τις επιθέσεις στα “πιστεύω” μας και να ξεπεράσουμε την αρνητική κριτική των άλλων. Όσο πιο σημαντικά είναι τα ιδεώδη μας, τόσο περισσότερο οι ανταγωνιστές μας θα επιδιώκουν να βρουν τα ευάλωτα σημεία μας. Απαιτείται σαφήνεια στον στόχο και ειλικρίνεια στις προθέσεις μας.
Ό,τι είναι φθαρμένο, περνά κρίση αυτή την εποχή και η κρίση αυτή θα διαρκέσει ως τα τέλη του χρόνου.
Ας τελειώνουμε με ό,τι δεν αντέχει πλέον στη ζωή μας ή ό,τι δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Η όψη αυτή σταματά να είναι ακριβείας στις κρίσιμες ζωδιακές της μοίρες στις 28 Δεκέμβρη, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί πιο χαλαρά κατά τη διάρκεια του 2015, όπου γίνεται πιο δυνατή και ακριβής τον Μάρτιο του 2015 ξανά, στην 15η μοίρα των ζωδίων.
Ενώ μετά χαλαρώνει αισθητά η ένταση στην συνέχεια και ο Πλούτωνας αγγίζει μόνος του ξανά τον Σεπτέμβρη του 2015 την συγκεκριμένη κρίσιμη μοίρα, δίχως την κρίσιμη σύγκρουση με τον Ουρανό.
Αρχές του 2016, θα έχουμε ξανά κοντά την πρόκληση των δύο πλανητών, δίχως όμως άλλη όψη ακριβείας.
Περίοδοι- σταθμοί για μας και την κοινωνία ευρύτερα, θα συζητηθούν αναλυτικά την κατάλληλη περίοδο. Ωστόσο, η σκιαγράφηση αυτή προσδίδει στην πορεία των δύο κοσμικών πλανητών, το τοπίο εξέλιξης της δράσης τους.
Προβλέψεις ανά ζώδιο και ωροσκόπο:
Οι λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, στα δεξιά της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια .
Σημείωση:
Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
και στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts
Το μήνυμα της ημέρας πρώτη παρουσίαση στο: http://kissmygrass.gr/














