Επικοινωνία

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  CAPTCHA

  Για την χρήση του CAPTCHA, πρέπει να εγκατασταθεί το plugin Really Simple CAPTCHA.

  59 Responses

  1. Έλσα Τσιακίρη
   Έλσα Τσιακίρη at |

   Πως επηρεάζει ο κρίσιμος συνδυασμός μεταξύ Αφροδίτης,Ουρανού και Πλούτωνα την ημερομηνία 20/08/1978 και ώρα 09.30-10.00 π.μ;Αγγίζει γενέθλιο πλανήτη;

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Έλσα

    Ο κρίσιμος συνδυασμός αντανακλά στην προσωπική σας έκφραση. Αλλάζετε σταδιακά την εικόνα σας αλλά και τις επιλογές σε ό,τι θεωρείτε αξιόλογο. Αυτό θα έχει ως επίδραση, την αλλαγή στάσης ως προς τις σχέσεις σας, αλλά και μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να διαμορφώσετε εκ νέου ό,τι θεμελιώνει τη ζωή σας. Είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος και θα σας διδάξει αρκετά για σας την ίδια

    Καλές γιορτές και σας ευχαριστούμε

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
    1. Έλσα Τσιακίρη
     Έλσα Τσιακίρη at |

     Καλησπέρα κα Σίμου,

     Σας ευχαριστώ πολύ.
     Καλές γιορτές.

     Έλσα Τσιακίρη

     Reply
  2. Αρια
   Αρια at |

   Καλησπέρα σας Κυρία Σίμου, είμαι ιχθύς 22-02-1979 γεννημένη στην Αθήνα στις 4+15 π.μ, με ωροσκόπο Αιγόκερω, θα ήθελα να μου πείτε εάν βλέπετε κάτι να κινείται σε αυτόν τον τομέα αυτην την χρονιά ,είμαι καιρό μόνη κ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.Σας ευχαριστώ.

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Άρια

    Μία νέα κατάκτηση αυτή τη χρονιά φαίνεται στον ορίζοντα, αλλά θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα και να έχετε σαφή εικόνα για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, προκειμένου να προσελκύσετε τον κατάλληλο. Είστε αρκετά ρομαντική, ας γίνετε πιο προσγειωμένη και ρεαλίστρια. Υπάρχει έντονα η πιθανότητα να σας προσεγγίσει κάποιος με τρόπο που θα σας εκπλήξει.

    Σας εύχομαι το καλύτερο

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
    1. αρια
     αρια at |

     Καλησπέρα σας Κυρία Σιμου, ευχαριστώ που πάντα είστε ευπρόσδεκτη κ απαντάτε σε ολες τις ερωτήσεις κ μας καθησυχάζετε .Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείτε αν υπάρχει μέλλον με κάποιον που γνώρισα κατά την περιοδο της πρωτης εκλείψης του Σεπτεμβρίου{ η οποια ήταν κ στο απέναντι μου ζώδιο] κ με τον οποίο λογω απόστασης θα επικοινωνήσω παλι κοντά στην νέα σελήνη οκτωβριου
     Ευχαριστω .ιχθυς 22-02-1979 στην αθηνα.

     Reply
     1. Λίλιαν Σίμου
      Λίλιαν Σίμου at |

      Αγαπητή ΆΡια

      Είναι λίγο δύσκολο να διαρκέσει κάποια γνωριμία εν μέσω εκλείψεων, εκτός αν υπάρχει ένας ιδιαίτερος ή καρμικός λόγος συνάντησης. Αυτό όμως θα αποδεικνύεται μέσω προγνωστικών συστημάτων και μελέτης.
      Γενικά, ας αφήσετε να περάσει ένα χρονικό διάστημα και θα καταλάβετε αν ήταν μία ουσιαστική παρουσία για σας. Με τη Νέα Σελήνη πάντως, έχετε την ευκαιρία για ένα νέα ξεκίνημα ή να διαπιστώσετε πως τελικά δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που επιθυμείτε.

      Καλό σας μήνα

      Λίλιαν Σίμου

      Reply
   2. Αρια
    Αρια at |

    Καλησπέρα σας Κα Σίμου ,σας ευχαριστώ από καρδιάς για την απάντησή σας .
    Αναφέρετε ότι ¨”Υπάρχει έντονα η πιθανότητα να σας προσεγγίσει κάποιος με τρόπο που θα σας εκπλήξει.” κ αναρωτιέμαι ευχάριστα ή μήπως όχι; ομολογώ πως μου δημιουργήθηκε μια ¨΄φοβία ¨΄ γιατί ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τον λόγο που κάποιος πριν λίγο καιρό με εξέπληξε κ με μπέρδεψε δυσάρεστα ,όποτε ευελπιστώ πως όχι πάλι!
    Σας ευχαριστώ, Άρια .

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητή μου Άρια

     Δεν ξέρω γιατί το εκλάβατε έτσι. Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τις εκπλήξεις. Ίσα-ίσα που είτε είναι ευχάριστη δόνηση και μας χαροποιούν, είτε μας παρακινούν να δράσουμε. Πάντως, μας βγάζουν από το τέλμα και τη ρουτίνα.
     Δεν είναι οι εκπλήξεις στη ζωή μας δυσάρεστες συχνά. Μην συγχέετε το χθες με το αύριο, αντίθετα να αισιοδοξείτε!

     Σας εύχομαι το καλύτερο!

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
  3. ΜΑΡΙΑ
   ΜΑΡΙΑ at |

   καλησπερα ειμαι γεννημενη 9/3/1973 ωρα 19:00 παρθενος ωροσκοπος υπαρχει καποια θετικη προοπτικη στην ερωτικη μου ζωη; σημειο επανασυνδεσης με ατομο γεννημενο 23/8/1980;ειμαι αρκετα ταλαιπωρημενη

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Μαρία

    Για θέματα επανασύνδεσης ή συναστρίας γενικότερα, χρειάζεται μελέτη των ατομικών στοιχείων του ζευγαριού, της σχέσης και των προγνωστικών. Αυτό μπορεί να γίνει με μία συνεδρία γιατί είναι χρονοβόρα η μελέτη του.

    Σε μία πρώτη προσέγγιση θα έλεγα πως έχετε την δυνατότητα τους επόμενους μήνες να βρείτε την ευκαιρία για μία ευχάριστη συνάντηση, μία έκπληξη ή μία ξαφνική ανατροπή στην αισθηματική σας ζωή. Δεν είναι σίγουρο πως θα είναι κάτι σταθερό, αλλά θα σας ανανεώσει το ενδιαφέρον. Γενικότερα, είστε μπροστά σε μία ενδιαφέρουσα αλλαγή στη ζωή σας

    Σας εύχομαι το καλύτερο

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  4. Δωροθέα
   Δωροθέα at |

   Αγαπητή κ. Σίμου,
   είμαι γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 24/01/1964 στις 4 το πρωί.
   Το θέμα των οικονομικών είναι που με απασχολεί αυτό το διάστημα, αν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη.
   Ευχαριστώ!

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή φίλη

    Εκείνο που φαίνεται σε μία πρώτη προσέγγιση, είναι πως από τον επόμενο χρόνο θα υπάρχει πιθανότερα μία βελτίωση. Προς το παρόν, πρέπει να μην ξεφύγετε από μία “σφικτή και μεθοδική οικονομική διαχείριση” και φυσικά ανάλογα με το αντικείμενο της δουλειάς σας, μπορεί να έχετε πρόοδο. Προφανώς θα γίνουν κάποιες ρυθμίσεις που έχετε παραμελήσει στο παρελθόν. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για ξεκινήματα.

    Φυσικά τα προγνωστικά σε πλήρη μελέτη θα μας δώσουν σαφέστερη εικόνα

    Καλή σας συνέχεια

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  5. Αρια
   Αρια at |

   Καλησπέρα σας Κα Σιμου,
   βλέπω από τα τελευταία σχόλια ότι μου έχετε απαντήσει στην ερωτησή μου κ σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως αλλά δυστυχώς για καποιον λόγο δεν μου εμφανίζεται το σχόλιο ,το βλέπω μόνο στα τελευτία σχόλια.
   Καλό σας βράδυ.
   Αρια

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή μου Άρια,

    Παρακαλώ δώστε μου το λινκ της σελίδας για να δω τι συμβαίνει…

    Να είστε καλά

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  6. eleni
   eleni at |

   καλημερα,σημερα εχω τα γενεθλια μου,18/4/70 κ 700 το πρωι.
   ορμομενη απο τα σχολια που διαβαζω,σας γραφω…
   οι πλανητες με χρι τωρα μεε εχουν δυσκολεψει αρκετα
   σ ολα τ α επιπεδα,,φετος θα εχει καμια διαφορα σε καποιο τομεα
   ευχαριστω

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

    Πιστεύω το καλοκαίρι θα έχετε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες να ρυθμίσετε, αλλά γενικά θα είναι καλύτερα τα θέματά σας στο εξής.
    Προσέχετε την εξιδανίκευση, είναι κάτι που σας φέρνει στο τέλος θλίψη και πικρία. Αλλά από το φθινόπωρο και μετά, πιστεύω σε συνεργασίες και σχέσεις ουσίας, πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο.
    Φέτος ξεκινάτε με Νέα Σελήνη κι αυτό σηματοδοτεί μία νέα αρχή.
    Σας το εύχομαι!!!

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  7. Αρια
   Αρια at |

   Καλησπέρα σας κ ευχαριστώ για την καθημερινή συντροφιά σας ,είμαι γεννημένη 22-02-1979 στην Αθήνα ,με ωροσκόπο Αιγόκερω καθώς κ Αφροδίτη ως πότε προβλέπεται να με ταλαιπωρεί ο Πλούτωνας στα αισθηματικά μου?

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή μου Άρια

    Λυπάμαι που απαντώ αργοπορημένα, λόγω υποχρεώσεων. Πιστεύω αλλαγές θα έχετε στο συγκεκριμένο σημείο φέτος και μέσα στο 2016. Θα είναι όμως μια ανακούφιση κι απελευθέρωση. Ίσως και δική σας αποστασιοποίηση. Έχετε προφανώς και Σελήνη στον Αιγόκερω, όπως βλέπω.Όλα θα είναι για καλό όμως, γιατί τριγωνίζει ο Αφροδίτη και ίσως ο ωροσκόπος σας, τον Β. Δεσμό.

    Σας εύχομαι το καλύτερο

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
    1. αρια
     αρια at |

     Aγαπητη κυρια Σιμου
     ευχαριστω για την απαντηση σας,ελπιζω να ειναι ολο για καλο γιατι προς το παρον τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο κ ομολογω πως δεν βλέπω φως στον οριζοντα.

     Reply
     1. Λίλιαν Σίμου
      Λίλιαν Σίμου at |

      Αγαπητή μου Άρια

      Κάποια στιγμή ίσως θα ήταν καλύτερα να είχατε μία συνεδρία για να μελετηθούν αναλυτικά τα προγνωστικά σας συστήματα και να έχετε σαφέστερη εικόνα

      καλή σας συνέχεια και όλα κατ’ ευχήν

      Λίλιαν Σίμου

      Reply
  8. Βασάκι
   Βασάκι at |

   Καλημέρα σας (ξαναέγραψα αλλά ή δεν βλέπω που είναι ή σβήστηκε το σχόλιο!)
   Σας θαυμάζω πολύ και θέλω την άποψή σας για την πορεία των προσωπικών μου κυρίως (το θέμα παιδι με καιει) και των επαγγελματικών δευτερευόντως… Από το 2009 αρχικά και περισσότερο 2013 και μετά πολλές αλλαγές!!!!!! δύσκολες αλλά και όμορφες….
   Είμαι γεννημένη 07 01 1978 16:30 στην Πάτρα…..
   Ευχαριστώ

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Εύα

    Τα σχόλια μένουν για έγκριση προτού φανούν στη σελίδα. Κρατώ το δεύτερο, αφού και στο πρώτο μας γράφατε το ίδιο θέμα.

    Αναλυτικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, παρά μόνο αν μελετήσουμε τα προγνωστικά σας για παιδί, ή επαγγελματικά και κάθε άλλη λεπτομέρεια. Σε μία πρώτη ανάγνωση, θα σας πω πως οι πιέσεις μειώνονται και στην επόμενη διετία, η καθημερινή σας ζωή μπαίνει σε τάξη. Πολλές επιθυμίες μπορούν να επιτευχθούν, αν κινηθείτε με σύνεση και βάση της εμπειρίας των προηγουμένων ετών

    καλή σας συνέχεια

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  9. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
   ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

   Καλημέρα κα Σίμου,

   Γιατί μόνο του Τοξότη οι προβλέψεις δεν εμφανίζονται κλικάροντας επάνω του για την εβδομάδα 24-30/8;

   Σας ευχαριστώ.

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή μου Έλσα

    Υπάρχουν σωστά οι προβλέψεις, ίσως επειδή διαβάζετε τακτικά το ζώδιό σας, να έχετε κούκις που θέλουν καθάρισμα. είναι θέμα του υπολογιστή σας δηλαδή.

    Σας ευχαριστώ και να είστε καλά

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  10. ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ
   ΕΛΣΑ ΤΣΙΑΚΙΡΗ at |

   Καλημέρα κα Σίμου,

   σας ευχαριστώ.

   Έλσα.

   Reply
  11. Iren
   Iren at |

   Κα Σιμου θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης με τον συζυγο μου -ειμαστε σε διαταση απο 14-3-2015, αν οχι βλεπετε κατι αλλο να ερχεται στο μελλον.Εχωγεννηθει 9-5-1979 ωρα 02 και10 στην Αθηνα και εκεινος 23-1-1976 Αθηνα αλλα δεν γνωριζω ακριβη ωρα(μαλλον το μεσημερι). Σας ευχαριστω πολυ και θα περιμενω την απαντηση σας.

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή μου Βάγια

    Η επανασύνδεση απαιτεί προγνωστικά δικά σας, του συντρόφου και της σχέσης, μαζί με τα ατομικά ωροσκόπια. Δεν μπορεί να απαντηθεί σε μία σύντομη διερεύνηση. Αν το αποφασίσετε κάποια στιγμή, μπορούμε να το εξετάσουμε με την απαραίτητη μελέτη σε μία συνεδρία.

    σας εύχομαι το καλύτερο

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  12. Παναγιώτα
   Παναγιώτα at |

   Αγαπητή κ. Σίμου,
   σας διαβάζω και σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μοιράζεστε μαζί μας. Είμαι γεννημένη στον Πυργο στις 15/02/1975 στις 5:57 π.μ. Τα θέματα της εργασίας και των προσωπικών μου είναι που με απασχολούν αρκετό διάστημα, θα μπορούσατε να μου πείτε αν θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη;
   Ευχαριστώ!

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Παναγιώτα

    Αυτή την εποχή δέχεστε ακόμη πιέσεις στα προσωπικά κι ίσως στις συνεργασίες σας. Χρειάζεται υπομονή και πιστεύω από τα τέλη αυτού του χρόνου ή μέσα στους πρώτους μήνες του 2016, θα υπάρχει μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή.
    Βέβαια η πρόγνωση απαιτεί μελέτη πολλών συστημάτων, που δεν έχω χρόνο να κάνω στα πλαίσια των σύντομων απαντήσεων της ιστοσελίδας, παρά σε μία συνεδρία.

    Σας εύχομαι το καλύτερο

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  13. stefi
   stefi at |

   Κυρια Σιμου θα ηθελα την βοηθεια σας! Εχω γεννηθει 18/7/1982 στις 8:30 το πρωι στην Αθηνα. Εχω ταλαιπωρηθει πολυ με τα αισθηματικα μου. Ειμαι μονη μου αρκετο καιρο. Μπορειτε να μου πειτε αν θα αλλαξει αυτη η κατασταση, αν θα προκυψει κατι? Ευχαριστω πολυ

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Στέφη

    Με μία πρώτη προσέγγιση, φαίνεται πως μέσα στο 2016 θα έχετε την δυνατότητα για μία αξιόλογη γνωριμία. Βέβαια, η πρόγνωση επιβεβαιώνεται με πολλά παράλληλα ωροσκόπια, κάτι που δεν μπορώ να κάνω στα πλαίσια των σύντομων απαντήσεων. Αλλά αυτό που διακρίνεται είναι πως θα έχετε μία χρονιά με δυνατότητες να συναντήσετε την αγάπη ως τα επόμενη γενέθλια

    Καλή σας συνέχεια

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  14. Ζωή
   Ζωή at |

   κα. Σίμου,

   Καλησπέρα,
   Γεννήθηκα 09/12/1978 14:30 στη ΚΑρδίτσα.
   Με απασχολούν κυρίως τα επαγγελματικά..Θα έχουμε καμία θετική εξέλιξη σύντομα??

   Ευχαριστώ

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Ζωή

    Φαίνεται πως αισθάνεστε ένα “βάρος” ή ένα περιορισμό, αλλά είναι κυρίως δική σας αίσθηση ή ψυχική κόπωση. Κάνετε υπομονή, ρυθμίστε τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο, δίχως άγχος και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες προς τα τέλη του χρόνου.

    φιλικά

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  15. Δαναη
   Δαναη at |

   Κυρια σιμου γεννηθηκα 15.9.1981 δωδεκα μεσημερι αθηνα.πως φαινεται η ζωη μου γενικα αυτη την εποχη? Σας υπερευχαριστω.

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Δανάη

    Είναι μία καλή περίοδος προκειμένου να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε κοινωνικές γνωριμίες, που θα αξιοποιηθούν προς τα τέλη του έτους κυρίως. Αλλά θα έχετε και ένα άνεμο αλλαγής που θα δώσει χαρά στη ζωή σας. Ίσως μοιραστείτε σχέδια με εκείνους που έχουν ανάλογο τρόπο σκέψης με σας. Αυτή η περίοδος συγκεκριμένα είναι σημαντική για να προσδιορίσετε μελλοντικά βήματα. Και το καλοκαίρι θα πρέπει να απαιτήσετε από τον εαυτό σας, μία περισσότερο ποιοτική εξέλιξη

    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  16. ΒΙΚΤΩΡΙΑ
   ΒΙΚΤΩΡΙΑ at |

   Καλησπέρα,
   εχω μπερδευτεί γιατι τελικά δεν ξέρω εαν έχω ωροσκόπο ιχθύ ή καρκίνο…
   γεννήθηκα 9-3-1988 στις 12 το μεσημερι απο οτι μου λένε στο ρουστάβη της γεωργίας… δεν έχω χαρακτηριστικά ιχθύ … μπορειτε να με βοηθησετε κάπως? ευχαριστώ ( ακομη και για τον κοπο που θα κανετε να το διαβασετε).

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Βικτώρια

    Έχετε γεννηθεί με ωροσκόπο στους Ιχθείς σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνετε. Γιατί όμως μου λέτε πως δεν έχετε χαρακτηριστικά Ιχθύων; Αφού έχετε γεννηθεί με τον Ήλιο στους Ιχθείς, έτσι κι αλλιώς.
    Ίσως μπερδεύουν το Ρουστάβι με το Ροστόβ, εκεί θα είχατε ωροσκόπο Καρκίνο.

    Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, ο Δίας, είναι στον Ταύρο με την Αφροδίτη, κάτι που σας δίνει μία πιο γήινη και γλυκιά όψη. Κι αλλάζει η αίσθηση από τους Ιχθείς.

    φιλικά

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
    1. xristinaT
     xristinaT at |

     Αγαπητή Βικτωρια,
     Γεννημένη 28/11/1970 και ώρα 01:00, μάλλον έχω ωροσκόπο Ζυγό. Ποια είναι η καλύτερη περίοδος μέσα στο 2016, για εύρεση εργασίας και επαγγελματική επιτυχία; Σας ευχαριστώ!

     Reply
     1. Λίλιαν Σίμου
      Λίλιαν Σίμου at |

      Αγαπητή μου Χριστίνα

      Για να σας δώσω τέτοια απάντηση, πρέπει να μελετηθούν τα προγνωστικά συστήματα και να γίνει ειδική εργασία επιλογής χρονικών περιόδων. Αυτό μόνο με μία συνεδρία μπορεί να επιτευχθεί γιατί απαιτεί ιδιαίτερη και χρονοβόρα μελέτη

      Καλή σας επιτυχία σε κάθε πεδίο

      Λίλιαν Σίμου

      Reply
    2. ΙΩΑΝΝΑ
     ΙΩΑΝΝΑ at |

     καλημέρα σας. σας στέλνω 2 ημερομηνίες τη δική μου και του αγοριού μου. μήπως μπορείτε να μου πείτε αν θα λυθεί η παρεξηγηση που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα μεταξύ μας; πάνω σε νεύρα και σε μεγάλη στεναχώρια που έδωσα στο αγόρι μου μου είπε πως θέλει να χωρίσουμε. Θα γίνει αυτό?
     Είναι περαστική η απόσταση που έχει δημιουργηθεί? και αν ναι, πότε να περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου και να είμαστε καλά, γιατι τις τελευταίες μέρες δεν έχουμε καμία επικονωνία.
     Ευχαριστώ πολύ
     Δική μου: 14/03/1988 ώρα περίπου 14:00 μμ
     Δική του: 26/06/1981 δεν ξέρω ώρα

     Reply
     1. Λίλιαν Σίμου
      Λίλιαν Σίμου at |

      Αγαπητή φίλη

      Νομίζω σας απάντησα στο μέιλ σας

      καλή σας συνέχεια

      Λίλιαν Σίμου

      Reply
  17. Στέλλα .
   Στέλλα . at |

   καλησπέρα σας κυρία Σίμου.Είμαι Ιχθύς γεννημένη 09/03/1978 2.30-3.00 τα ξημερώματα στα Χανιά Κρήτης.Ζητώ την βοήθειά σας γιατί πρόκειται να ξεκινήσω διαδικασία εξωσωματικής.Συγκεκριμένα στις 31/01 ξεκινώ την αγωγή με χάπια και έπειτα περιμένω να έρθει η περίοδος για να μπω κανονικά στην διαδικασία.Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι ευνοικό το διάστημα αυτό για μένα για να μπω σε αυτή τη διαδικασια και αν θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.Προσπαθούμε πολλά χρόνια με το σύζυγό μου και δεν τα έχουμε καταφέρει.Πρώτη φορά θα μπω σε τέτοια διαδικασία.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή μου Στέλλα

    Κατ΄αρχήν η αστρολογία λειτουργεί συμβουλευτικά και δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ιατρική γνώση.

    Πιστεύω από αστρολογικής πλευράς και μόνο, βάση των δεδομένων της Ιπποκράτειας ιατρικής, πως δεν θα πρέπει να προβείτε στην διαδικασία μέσα στις εκλείψεις, δηλαδή τον Μάρτιο.

    Εύχομαι καλή επιτυχία και κυρίως να μην έχετε άγχος που συχνά είναι ανασταλτικό για ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα

    με εκτίμηση

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  18. Βικτώρια
   Βικτώρια at |

   Κυρία Λίλιαν,
   σας ευχαριστώ για την απάντηση. Ήθελα να πω για τον ωροσκόπο μπερδεύτηκα ( Δίδυμος ή Καρκίνος)? ανάμεσα σε αυτά τα δύο! Σας ευχαριστώ!

   Reply
  19. Στέλλα Μ.
   Στέλλα Μ. at |

   καλησπέρα σας κυρία Σίμου.Είμαι Ιχθύς γεννημένη 09/03/1978 03.00-03.30 τα ξημερώματα στα Χανιά.Ζητώ την συμβουλή σας γιατί είχα μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής και επειδή πρόκειται να προσπαθήσω πάλι, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε ποιοι μήνες ευνοούν για μια τέτοια διαδικασία.Γνωρίζω οτι ο Μάρτιος δεν είναι καλός μήνας.Σας ευχαριστώ πολύ!

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή μου Στέλλα

    Το θέμα της ιατρικής αστρολογίας είναι μελέτη και δεν μπορώ να το δω στις σύντομες απαντήσεις. Όμως αποφύγετε τον Μάρτιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

    Καλή σας επιτυχία και όλα κατ’ ευχήν

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  20. Νανά
   Νανά at |

   Κ. Σίμου καλησπέρα.
   Έχω γεννηθεί στις 14-6-1979 στις 21:30 με ωροσκόπο Αιγόκερω.
   Προβλέπεται να κάνω κάποια σοβαρή σχέση ?
   Σας ευχαριστώ.

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Νανά

    Από τα γενέθλιά σας και μετά, ξεκινά το νέο αστρολογικό σας έτος. Πιστεύω πως υπάρχει προς τα τέλη του 2016 ως και τα μέσα του 2017 ένας κύκλος με δυνατότητα να γίνει μία γνωριμία με σοβαρή προοπτική.
    Δεν είναι άμεσο, αλλά σε λίγους μήνες προφανώς ή μέσα στον επόμενο χρόνο.

    Αυτό βέβαια είναι μία πρώτη προσέγγιση, καθώς για την ακριβή πρόγνωση απαιτείται μία μελέτη με τα προγνωστικά σας

    εύχομαι καλή συνέχεια

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  21. Κωνσταντίνος
   Κωνσταντίνος at |

   θα ήθελα να μου απαντήσετε εάν κάνετε προβλέψεις ανά μήνα αριθμολογικες με επίκεντρό οικονομικού και επαγγελματικου ενδιαφεροντος ή και κινέζικες σε αυτό το θέμα.

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητέ Κωνσταντίνε

    Για την κινέζικη αστρολογία θα έρθετε σε επικοινωνία με την κυρία Κουκουβέ, η οποία έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και έχει αυτόν τον τομέα αστρολογίας.
    Σχετικά με την αριθμολογία, υπάρχει η Πυθαγόρεια και η Χαλδαϊκή. Προσωπικά προτιμώ την δεύτερη, σαν πιο βαθιά και ουσιαστική.

    Όμως γιατί να επιλέξετε αριθμολογία κι όχι αστρολογία, καθώς η αστρολογία έχει πολλά εργαλεία και είναι πληρέστερη για λεπτομέρειες πρόγνωσης; Η αριθμολογία θα δώσει πολύ συνοπτική εικόνα.Διαθέτει εργαλεία, του έτους, του μήνα και είναι μέσω ωροσκοπίων πρόγνωσης (μιλώ κατ’ εξοχήν για την κλασική δυτική αστρολογία), κάτι που δεν μπορεί να καλύψει η αριθμολογία.

    καλό σας βράδυ

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  22. Nana
   Nana at |

   Είμαι γεννημένη στις 12/7/1983.Τα τελευταία χρόνια η αισθηματική μου ζωή δεν πάει καθόλου καλά.Θα αλλάξει κάτι?
   Περιμένω την απάντησή σας
   Ευχαριστώ εκ των προτέρων

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Νανά

    Όντως είστε σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών και κρατά 4-5 χρόνια συνήθως συνολικά. Οι δυσκολίες σας ωριμάζουν ουσιαστικά αυτό το φθινόπωρο αλλά κλυδωνισμοί θα υπάρχουν κατά διαστήματα και μέσα στο επόμενο έτος.
    Δεν μπορώ να έχω σαφή εικόνα χωρίς να μελετήσω τα προγνωστικά σας αναλυτικά, αλλά η κεντρική εικόνα μου δίνει ένα ακόμη χρόνο υπομονή και σαφώς καλύτερη πορεία από το 2018 και μετά.

    Να είστε καλά

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  23. smaragda
   smaragda at |

   γεια σας!
   πως θα μπορούσα να έχω μια πιο λεπτομερη μελέτη των προσωπικών προδιαγραφών στον ατομικό χάρτη?

   με εκτιμηση

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Σμαράγδα

    Θα μπορούσαμε να ορίσουμε μία συνεδρία. Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε, είτε στο μέιλ μου lsimou@gmai.com, είτε τηλεφωνικά 6972180667.

    Θα σας δώσω τις πληροφορίες που επιθυμείτε και θα βρούμε τον τρόπο

    Σας εύχομαι καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ πολύ

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  24. Mlili
   Mlili at |

   Κυρία Λίλιαν ειμαι γεννημένη 6 -11-1995 και ωρα 23:45…αυτή την χρόνια βλέπετε κάποια εξέλιξη στην σχέση μου προβλέπεται κάποια αλλαγή ευχαριστη η δυσαρεστη;;;;

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή φίλη

    Για να απαντήσω σε προσωπικά θέματα, χρειάζεται ανάλυση ωροσκοπίων, ατομικού, προγνωστικών…επομένως αυτό συμβαίνει σε μία συνεδρία. Όχι στις σύντομες απαντήσεις επί των άρθρων, στην ιστοσελίδα

    Να είστε καλά

    Λίλιαν Σίμου

    Reply
  25. Μαρία
   Μαρία at |

   Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη σελίδα σας! Ώντας αρχαρια στο διάβασμα χαρτών και λάτρης των περασμένων ενσαρκωσεων ήθελα τη βοήθεια σας!γεννήθηκα 8 Νοεμβρίου 1987 Κ ώρα 11:55 το πρωί στην Κόρινθο.θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας για να ανακαλύψω αυτό τον μυστικό κόσμο για το ποια ήμουν.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!να περνάτε όμορφα!

   Reply
   1. Λίλιαν Σίμου
    Λίλιαν Σίμου at |

    Αγαπητή Μαρία

    Για να γίνει η ανάλυση αυτή, πρέπει να κάνουμε μία σειρά από καρμικά ωροσκόπια. Αν επιθυμείτε μία συνεδρία στο γραφείο μου, ή διαδικτυακή ή ένα ηχητικό αρχείο με την καρμική σας διαδρομή, ευχαρίστως να την κάνουμε

    Επικοινωνήστε μαζί μου στο μέιλ μου lsimou@gmail.com ή στο κινητό μου, για να το προσδιορίσουμε. 6972180667

    Είναι βοηθητική η ανάλυση για όσους αναζητούν βαθύτερα αίτια της ύπαρξης και την προσωπική τους αποστολή

    με εκτίμηση

    Λίλιαν Σίμου

    Reply

  Leave a Reply