από την Λίλιαν Σίμου
γενέθλιος Δίας στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Για όσους έχουν γεννηθεί
Από 6-1-26 ως 17-1-27 από 15-3-61 ως 11-8-61
Από 20-12-37 ως 13-5-38 από 4-11-61 ως 25-3-62
Από 30-7-38 ως 29-12-38 από 23-2-73 ως 7-3-74
Από 13-4-49 ως 27-6-49 από 7-2-85 ως 20-2-86
Από 1-12-49 ως 14-4-50 από 21-1-97 ως 3-2-98
Από 15-9-50 ω 1-12-50
Με τον Δία στο ζώδιο της προόδου και της μελλοντικής προοπτικής, είστε ένα άτομο που ψάχνει την ευκαιρία για να δομήσει σωστά τις σταθερές του και να ξέρει τι έχει προδιαγραφές έχει για το μέλλον. Ξέρετε να προνοείτε τις περισσότερες φορές και να είστε έτοιμοι για την δύσκολη στιγμή, που θα σας κτυπήσει την πόρτα.
Αρχικά ο διελαύνων Δίας φέτος διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντές σας και ενδεχομένως σας ωθεί να ρισκάρετε και να τολμήσετε για επενδύσεις και μεγάλα σχέδια. Αλλά δεν θα αφορά μόνο εσάς αυτή η προοπτική. Για να αποδώσετε τα μέγιστα, στην ουσία πρέπει να μοιραστείτε τα βάρη κι αυτό το γνωρίζετε ήδη από τα μέσα του 2013. Άρα θα είναι ενδιαφέρον να κάνετε συνεργασίες, ή να εξετάσετε την δυνατότητα ενός συνεταιρισμού. Απαιτήσεις μπορεί να προκύψουν, αλλά και θα διευκρινιστούν σε ήδη υπάρχοντες συνεταιρισμούς ή ομαδική δουλειά.
Αναρωτηθείτε αν είναι προς όφελός σας και αν έχετε ένα δισταγμό, περιμένετε κυρίως ως τον Απρίλιο, για να κρίνετε καλύτερα τι είναι αυτό που θα σας φέρει σε μία σωστή επιλογή ατόμων που θα ωφελήσουν τελικά τα εισοδήματά σας και θα ανοίξουν δρόμους στην επαγγελματική σας ζωή.
Ήδη από το φθινόπωρο του 2012 θα έχετε διαπιστώσει πως οι ευκαιρίες προσφέρονται με κόπο και προσδιορισμένες δυνατότητες, δεν επιτρέπουν να οραματιστείτε το μέλλον με άνεση και να χαρείτε τα δώρα που παρουσιάζονται, δίχως εμπόδια και καθυστερήσεις. Το καλοκαίρι όμως πολλά βελτιώνονται σταδιακά. Θα προκληθούν συνθήκες για να αισθανθείτε περισσότερο δραστήριοι και να απαιτήσετε το καλύτερο για σας, ως το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου.
Σίγουρα από τα μέσα Ιουλίου, η κατάσταση σας βοηθά να κάνετε ανοίγματα και θα είναι απαραίτητο να κρίνετε την προηγούμενη εξαετία για το πόσο επιτυχημένα υπήρξαν όσα ήδη έχουν ξεκινήσει. Θα λέγαμε πως διανύετε μία περίοδο αυτογνωσίας πάνω στα επαγγελματικά και κυρίως στα οικονομικά σας. Κάθε επένδυση μπορεί να είναι χρήσιμη και θετική, αν και εφ’ όσον φάνηκε να αποδίδει την εξαετία που πέρασε. Αν όχι, είστε στο σημείο εκείνο να κάνετε επαναπρογραμματισμό για να προχωρήσετε πιο αποδοτικά. Ορισμένα μάλιστα σχέδια, κλείνουν τον κύκλο τους, ίσως τα πιο μικρά σε χρονική διάρκεια. Ή όσα φάνηκαν πως δεν σας συμφέρουν.
Θα είστε σε θέση να σκεφθείτε τι αποκομίσατε. Δεν θα είστε πολύ ευχαριστημένοι, για να είμαστε ειλικρινείς. Οι περισσότεροι ίσως θεωρήσετε πως πολλές προσπάθειες πήγαν χαμένες ή πως κάποιες δεν σας ευχαριστούν. Μία προσγείωση αρκετά έντονη, αλλά και ένας αποσυντονισμός. Κι αυτό γιατί έχετε την ανάγκη να βαδίζετε σε πιο στέρεο έδαφος, ενώ τώρα διαχέεστε σε πολλές κατευθύνσεις, δίχως να έχετε άμεση επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες. Η πορεία σας θα είναι αρκετά ευάλωτη σε επιρροές. Οι άνθρωποι με τους οποίους θα έχετε επικοινωνία για τα επαγγελματικά σας, πρέπει να προσπαθούν να σας περάσουν τις ιδέες τους. Αλλά αυτό θα σας φέρει σε αδιέξοδο, γιατί κάποια στιγμή θα καταλάβετε πως δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι σας προτείνουν ή ό,τι έχετε σκεφθεί. Για τον λόγο αυτό, ειδικά προς το τέλος του καλοκαιριού θα αισθανθείτε πως όλα έχουν εμπόδια. Κάνετε υπομονή.
Θα ξεκαθαρίσετε ως τα τέλη του 2014 οριστικά τις προθέσεις των άλλων αλλά και τις δικές σας δυνατότητες. Θα λέγαμε πως είναι ένα προσωπικό στοίχημα για σας, για το πόσο μπορείτε να αντισταθείτε στην πανσπερμία των ιδεών που σας προβάλλουν. Θα προτιμήσετε, κατά πάσα πιθανότητα, μία σωστή βάση και θα αναλάβετε τις ευθύνες των επιλογών σας. Θα μπορείτε να καθορίσετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα επόμενα βήματα. Περιοριστείτε σε ό,τι φαίνεται πιο σημαντικό και πιο κατανοητό ή απτό.














