Λίλιαν Σίμου astrolife

25 Μαρτίου 2015 ~ Ημέρα 9

25 Μαρτίου 2015 ~ Ημέρα 9

από την Χ. Μπεκιάρη

 

Η ιδιαιτερότητα της ημέρας είτε από θρησκευτικής άποψης είτε από εθνικής ,  ωθεί να βρούμε το ηγετικό μας «κομμάτι» και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια με εφευρετικότητα , διαίσθηση αλλά και πίστη.

Ένας τόσο πνευματικός αριθμός σαν τον 36, μας προτρέπει να χαρούμε με την προοπτική της ολοκλήρωσης , κι ας νιώθουμε ότι αυτή τη στιγμή το βάρος είναι όλο στους ώμους μας. καλούμαστε να εμποτιστούμε με μεγάη δύναμη και αισιοδοξία. Είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε την ενεργητικότητα μας και με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε να υποστούμε συναισθηματικές δυσκολίες.

Οι τυχόν απώλειες που βιώνουμε συναισθηματικά ή πρακτικά, είναι θέλημα Θεού, αναγκαίες για απελευθέρωση έτσι ώστε να κάνουμε μια προτετοιμασία για έναν νέο κύκλο που ανοίγει τώρα μπροστά μας.

Αφεθείτε στην διαίσθησης σας , και με την προσφορά των υπηρεσιών σας προς τους άλλους, θα βρείτε το Άγιο Δισκοπότηρο ή τον Ιησού μέσα σας, στην ψυχή σας , όπου όλα τα ιδανικά , περιμένουν να υλοποιηθούν!

Ο 25 μας καλεί να χρησιμοποιήσουμε την πνευματική μας ενέργεια πια εποικοδομητικά,  με επιμονή και «σκληρή δουλειά». Ο οραματισμός και η αναζήτηση της αλήθειας μέσα μας, θα μας φέρει πιο κοντά στο θείο, την θεϊκή δύναμη.

Ημέρα αφύπνισης λοιπόν , η σημερινή! Ο αγώνας δεν θα είναι απλός , ούτε με ροδοπέταλα στρωμμένος ,αλλά με το ξύπνημα της Άνοιξης , φαντάζει σαν η φύση να ανταποκρίνεται μαζί μας σε όλο αυτό το ξεσήκωμα, βοηθώντας μας να κερδίσουμε τη δύναμη μας και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το μήνυμα της ημέρας πρώτη παρουσίαση στο: http://kissmygrass.gr

Leave a Reply