Αιγόκερως

 Προβλέψεις Μαΐου Αιγόκερως

από την Λίλιαν Σίμου


Αιγόκερως και Πανσέληνος στον Τοξότη

Θα λέγαμε πως πρέπει να μάθετε να υπηρετείτε, για να σας υπηρετούν, ή να εξυπηρετείτε πρώτα για να σας εξυπηρετήσουν. Επειδή δεν είναι εύκολο να μπείτε στην διαδικασία αυτή, ας φροντίσετε να ενδιαφέρεστε για όσους μοιάζουν πιο αδύναμοι, με σεβασμό και φροντίδα. Η πνευματική απολαβή, είναι περισσότερο χρήσιμη από την υλική.

Σε σας, η Πανσέληνος δημιουργεί ένα εσωτερικό εκνευρισμό, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και κάποια κρυφά βιώματα. Δεν θα ήταν όμως ωφέλιμο για σας να διστάσετε να κάνετε μεγάλες ανατροπές. Αντίθετα, θα ήταν σημαντικό να χαλαρώσετε αρκετά, να στραφείτε στις προσωπικές σας ανάγκες, να ξεκουραστείτε από αγωνίες και να βρείτε ενδιαφέροντα που θα σας οδηγήσουν μακριά από τις υποχρεώσεις. Η μελέτη βιβλίων σχετικών με εσωτερισμό, φιλοσοφία ή ψυχολογία, θα σας έδινε όμορφες διεξόδους.


Αιγόκερως και Αφροδίτη στους Διδύμους (ως 17 Ιουνίου)

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς και συνεχείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για ξεκινήματα. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα.

Η σκέψη πρέπει να είναι σταθερά συντονισμένη προς το έργο σας,  και θα μπορείτε να δώσετε βάση στις ιδέες της δημιουργικής έκφρασης και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Θα υπάρξουν εναλλακτικές επιλογές. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα σε έναν χώρο που συχνάζετε ή ακόμη και στο εργασιακό περιβάλλον. Αρκεί να μην βιαστείτε να επενδύσετε άμεσα.


Αιγόκερως και Άρης στον Κριό (ως 10 Ιουνίου)

+Ένα σημαντικό όνειρο-στόχος, σας απασχολεί. Αν πρόκειται για ερωτικής φύσης ζήτημα, τότε θα διαπιστώσετε πως ήρθε η στιγμή να τολμήσετε να το εκφράσετε σταδιακά. Ίσως η συζήτηση με κάποιον από τον στενό σας περίγυρο, να είναι η βοήθεια που χρειάζεστε, ή η ενθάρρυνση. Θα μπορούσε να σας προτείνει ένα τρόπο προσέγγισης, που δεν έχετε σκεφθεί. Αν είναι ένα δημιουργικό σχέδιο, τότε θα ήταν καλό να βασιστείτε στην άποψη ενός μέλους της οικογένειας, προκειμένου να προχωρήσετε.

-Η περίοδος αυτή φέρνει μία αναστάτωση στην οικογένεια ή για την περιουσία που σχετίζεται με διεκδικήσεις. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί λύση σε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί, παρά μόνο με κάποιον που ξεχωρίζει στην ζωή σας και είναι σε θέση με την ωριμότητά του να σας συμπαρασταθεί.


162 Responses

 1. μαρια
  μαρια at |

  κυρία σίμου καλησπέρα σας
  είμαι γεννημένη 18/1/1964 κ ώρα 01.20 το πρωί.
  αυτή η εκλειψη μπορείτε να μου πείτε αν θα μπορούσε να με επηρρεάσει και που; σε ποιον τομέα θα μπορούσε να υπάρξει κάποια αλλαγή;
  ευχαριστώ για τη φιλοξενία

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Δεν αναφέρετε τον τόπο γέννησης.

   Η έκλειψη αυτή θα σας απασχολησει κυρίως πάνω σε θέματα υποχρεώσεων και δεσμεύσεων που ενδέχεται να τα θεωρήσετε πολλά και να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας, μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε είναι πολύ πιθανόν την επόμενη Άνοιξη να περάσετε ξανά από τον ίδιο προβληματισμό και τότε ουσιαστικά να κινηθείτε πιο αποφασιστικά προς επιλογές που θα έχουν να κάνουμε με το μέλλον σας ευρύτερα, σε επίπεδο σχέσεων εργασίας, αλλά και ευεξίας.

   καλό σας βράδυ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. Angelina
    Angelina at |

    Καλησπέρα
    Συγχαρητήρια για την δουλειά σας…
    Είμαι γεννημένη 09/01/1982
    Ώρα 13.00,Άρτα

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητή Αγγελίνα

     Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια. Ως τα τέλη της Άνοιξης και αρχές Οκτωβρίου, θα έχετε κάποιες δυσκολίες, είτε σε συνεργασίες, είτε με ανθρώπους που έχετε συναλλαγές.Προσπαθήστε να διατηρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα και στην υγεία, με μικρή ανάπαυλα κατά διαστήματα.

     να είστε καλά

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
  2. John
   John at |

   Είμαι γεννημένος 25/12/97 10:00 πως θα με επηρεάσει ;0

   Reply
 2. μαρια
  μαρια at |

  κυρία σίμου καλημέρα και καλή σας βδομάδα.
  είμαι γεννημένη το 3ο δεκαήμερο του αιγόκερου -18/1/1964, ώρα 01.20 το πρωί σαββάτου και γεννημένη στον πειραιά. χθες στις 23/11 είχα, αναπάντεχα μία επαγγελματική πρόταση την οποία καλούμαι να συζητήσω και να εξετάσω. με δεδομένο ότι είμαι άνεργη 3 χρόνια, η πρόταση με εξέπληξε ευχάριστα. από εσάς ζητάω να μου πείτε αν είναι καλή κίνηση να δεχτώ την πρόταση και αν θα πάει καλά. η συνεργασία προβλέπετε για 5 χρόνια. τι λένε άραγε τα άστρα για μένα, μία μέρα μετά την νέα σεληνη του νοεμβρίου; να τολμήσω να εμπιστευτώ του άλλους;
  ευχαριστώ ακόμη μία φορά για την φιλοξενία.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Η ημέρα φαίνεται σαν μία πρόκληση για σας και δίνει μία ελπίδα. Πιστεύω όντως κάτι αλλάζει στην ακινησία των τελευταίων ετών. Αλλά για να δω αν θα πάει καλά στο μέλλον και τι προοπτικές έχει, χρειάζεται μελέτη ειδική με τα προγνωστικά σας και πιθανώς την επαγγελματική συναστρία και τα προγνωστικά της. Αυτά μόνο με μία συνεδρία μπορώ να τα δω.
   Εκείνο που φαίνεται με μία πρώτη ανάγνωση, είναι μία αισιόδοξη νότα στην επαγγελματική σας και δημιουργική ζωή, μία πίεση που θα σας ασκηθεί και θα ήταν καλό να προσέχετε τον ανταγωνισμό εκεί. Θα έχετε κάποιες δυσκολίες από αντιζηλίες πιθανόν

   Καλή επιτυχία σας εύχομαι.

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 3. Ευαγγελία
  Ευαγγελία at |

  Καλημέρα σας ειμαι γεννημένη 17/1/1992 και ώρα 15:45 στο Μαρούσι. Είμαι αρκετά προβληματισμένη τελευταία με τα επαγγελματικά μου σχέδια και με την συναισθηματική μου ζωή μιας και καλούμαι να κάνω σημαντικές επιλογές και θυσίες σε σχέση με το εξωτερικό χωρίς να έχω χειροπιαστά στοιχεία ακόμα στα χέρια μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ευαγγελία

   Είστε σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών και η τρέχουσα χρονιά, περιγράφει μία κρίσιμη καμπή στη ζωή σας. Όντως είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις, αλλά μην ξεχνάτε πως είστε νέα και το ρίσκο είναι χαρακτηριστικό της ηλικίας σας.
   Με μία πρώτη προσέγγιση, φαίνεται το εξωτερικό να σας προσφέρει προοπτικές, αλλά θα έχετε έντονη νοσταλγία για τον τόπο σας και ίσως είστε σε δίλημμα για να παραμείνετε στην ξένη χώρα.

   Για μία λεπτομερέστερη πληροφόρηση, χρειάζεται να μελετηθούν τα προγνωστικά σας συστήματα στο σύνολό τους. Όμως ούτως ή άλλως, θέλετε μία σημαντική αλλαγή να συμβεί και πιστεύω θα την επιλέξετε.

   καλό σας μήνα και καλή επιτυχία

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 4. Αγγελική
  Αγγελική at |

  Καλημέρα! Αυτά που ζω αυτόν τον καιρό είναι τα δυσκολότερα όλης της ζωής μου. Τη Παρασκευή είναι να ζήσω κάτι που ούτε καν είμαι σίγουρη αν είναι μια δική μου ή συνειδητή απόφαση! Αν είναι σωστό ή λάθος. Έχω γεννηθεί στις 20/01/1983 στο Johannesburg της Νότιας Αφρικής. Θα μπορούσατε να μου δώσετε μια κατεύθυνση?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου φίλη

   Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη σε κάτι τόσο αόριστο… Πιστεύω σαν ημέρα είναι καλή και θα πετύχουν οι προσπάθειές σας

   καλό βράδυ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 5. χριστινα
  χριστινα at |

  Γεια σας..θα ηθελα να μαθω με ποιο ζωδιο εχω αρμονικη ερωρικη σχεση.το ζωδιο μου ειναι αιγοκαιρως με ωροσκοπο σκορπιο,σεληνη κ αφροδιτη στον τοξοτη και αρη στον υδροχοο

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Χριστίνα

   Αν και δεν συμφωνώ με τις γενικότητες αυτού του τύπου, θα σας πω πως γενικά σας ταιριάζουν τα ζώδια της γης, δηλαδή Αιγόκερως (είναι ίδια όμως τα ελαττώματα και τα προτερήματα), του Ταύρου και της Παρθένου. Από εκεί και μετά, ενδεχομένως και του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς, λόγω ωροσκόπου και Ήλιου.
   Στην ουσία όμως, πρέπει κάποιος να μελετήσει το σύνολο του χάρτη για να σας δώσει ευκρινείς πληροροφίες

   καλό σας μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 6. Μαργαριτα
  Μαργαριτα at |

  Γεια σας ,εχω γεννηθει στις 13/1/1964 στις 6.55 το πρωι .θα ηθελα να μου πειτε αν αυτη την εποχη μπορει να προκυψει στην προσωπικη μου ζωη μια επανασυνδεση με ατομο απο το προσφατο παρελθον . Σας ευχαριστω .

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαργαρίτα

   Για να φανεί αυτό που ζητάτε, χρειάζεται μελέτη των ατομικών ωροσκοπίων και των δύο, της σχέσης, των προγνωστικών όλων και τότε θα έχουμε εικόνα.
   Αυτό το διάστημα πάντως, είναι αβέβαιη η προοπτική γιατί υπάρχουν πιέσεις που αλλάζουν διαρκώς τις ισορροπίες. Αυτό θα αλλάξει ως το τέλος του έτους και ενδεχομένως να έχετε, αν συμφωνούν τα προγνωστικά σας, μία εύνοια στην αισθηματική σας ζωή.

   καλό σας μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 7. giolanta
  giolanta at |

  geia sas. θα ηθελα να σασ ρωτησω εχοντασ κανει μια προσπαθεια για τεκνοποιηση η οποια απετηχε, αν βλεπετε να μενω εγκυος ευχαριστω….. εχω γεν. 8 11 81 κορινθος με οροσκοπο τοξοτη.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου φίλη

   Το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερο και δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα στα πλαίσια των απλών ερωτημάτων. Θέλει μελέτη των προγνωστικών, δικών σας και του συντρόφου σας.

   Εύχομαι καλή επιτυχία και θετική σκέψη

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. giolanta
    giolanta at |

    O SYNTROFOS MOY EINAI GENN. 14 01 73 A8HNA. APLA 8A H8ELA KAPOIES KALES HM/NIES. SAS EUXARISTW POLU. NA EISTE PANTA KALA.

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Καλησπέρα σας

     Τι εννοείτε ;

     Reply
 8. Αννα
  Αννα at |

  Αγαπητη κυρια Σιμου

  γεννηθηκα στις 13/01/68,13:30 και διατηρω μια σχεση απο αποσταση τους τελευταιους 11 μηνες . Η ερωτηση μου ειναι ποτε θα δημιουργηθουν οι καταλληλες προυποθεσεις ωστε να εξαλειφθουν τα εμποδια που μας κρατουν μακρυα;ο συντροφος μου γεννηθηκε 28/09/68.

  Ευχαριστω εκ των προτερων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Πλήρη συναστρία και προγνωστικά της δεν μπορώ να κάνω στα πλαίσια των σύντομων απαντήσεων της ιστοσελίδας μας. Αυτό που φαίνεται πάντως με μία πρώτη προσέγγιση είναι πως ίσως εξιδανικεύετε ορισμένα στοιχεία της σχέσης και οι επόμενοι μήνες, κυρίως από την Άνοιξη και μετά, ως το καλοκαίρι, θα δείξουν αν σας δημιουργεί πληρότητα και θα έχετε αυτό που ονειρεύεστε. Επομένως ας είστε παρατηρητική για λεπτομέρειες και θα σας έρθει η απάντηση, με στοιχεία που θα προκύψουν. Ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υπάρχουν καλές προδιαγραφές από τον χειμώνα και μετά, αλλά πρέπει να διευκρινίσετε αυτές τις λεπτομέρειες που σας αναφέρω.

   Σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 9. Lena
  Lena at |

  Εγω γεννηθεί στις 3-1-1986,και ωρα 23:00 -23:30…Θελω να μάθω για τα επαγγελματικα μου και τον οροσκοπο μου.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λένα

   Σε ποιον τόπο γεννηθήκατε; Ποια πόλη;

   Reply
 10. Ελενα
  Ελενα at |

  Γειά σας,
  θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν θα είμαστε ξανά μαζί, εγω 05/01/83 με ωροσκόπο Λέων και 12/04/90 με ωροσκόπο Δίδυμο..
  Ευχαριστώ,

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Έλενα

   Αυτό που ζητάτε απαιτεί πλήρη μελέτη της συναστρίας, των ατομικών προγνωστικών σας και των προγνωστικών της σχέσης. Δεν μπορώ να δώσω μία επιπόλαιη απάντηση που θα προέκυπτε με μία σύντομη ματιά

   Εύχομαι το καλύτερα και ενδεχομένως να χρειαστείτε μία συνεδρία για να φανεί ουσιαστικά αυτό που ζητάτε

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 11. Maria
  Maria at |

  Kuria Simou kalispera,

  Eimai gennhmenh 8/1/84 k wra 03:30 sthn athina. Mporeite na mou peite poia hmeromhnia einai kalh gia oikonomikes diapragnateuseis?
  K auta ta erwtika pote tha strwsoun?

  Euxaristw,

  Maria

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή φίλη

   Για να γίνει επιλογή ημερομηνιών, πρέπει να μελετήσω το θέμα σας, με προγνωστικά και να γίνει κάποια συζήτηση μεταξύ μας για την εργασία που σας ενδιαφέρει. Αυτό δεν γίνεται με μία απλή προσέγγιση στο σάιτ. Απαιτεί πολύωρη εργασία

   σας εύχομαι καλή χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 12. Ελισσάβετ
  Ελισσάβετ at |

  Tα αιγοκεράκια σαν και μένα γεννημένα 7 Γενάρη δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Όλα πάνε … δύσκολα. Θα γυρίσει ο τροχός; Πότε; Κοντεύουν 3 χρόνια που παλεύω και όλα γίνονται με πάρα πολύ δυσκολία. Δουλειά, τρέχω τρέχω συνέχεια και απολαβές ελάχιστες. Όλο καθυστερήσεις, αναβολές, ασάφεια, αστάθεια. Είναι και άλλοι Αιγόκεροι που παραπονιούνται ή μόνο εγώ; Καλό Σαββατοκύριακο, σας εύχομαι.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελισσάβετ,

   Κάνετε λίγη υπομονή ακόμη… λογικά υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες στον ατομικό σας χάρτη, αλλά είναι πολύ σημαντικό να περιμένετε μετά το φετινό χρόνο, προκειμένου να βρείτε πιο ήρεμες συνθήκες, κυρίως σε ό,τι αφορά τη ζωδιακή μοίρα του Ήλιου σας

   Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο χρόνο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 13. Ελένη
  Ελένη at |

  αγαπητή κ Λίλιαν,
  έχω γεννηθεί στης 6/1/1979 ώρα 14:56 στον Μοντρεάλ του Καναδά , επειδή είναι όλα στάσιμα στην ζωή μου (εκνευριστικά θα έλεγα ) πως θα είναι επαγγελματικά και προσωπικά στο ερχόμενο διάστημα ;
  ευχαριστώ εκ τον προτέρον

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Οι μήνες που ακολουθούν θα έχουν διακυμάνσεις και θα είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή, καθώς η στασιμότητα πλέον θα γίνει παρελθόν. Ωστόσο, συγκεκριμένα θα φανεί με τα προγνωστικά σας τι αλλάζει και πότε. Σαν πρώτη εικόνα σας λέω όμως πως ήδη δονείται η στασιμότητα και θα έρθουν αλλαγές. Περισσότερο θα είστε σε ευχάριστες εξελίξεις, όσο πλησιάζετε τον επόμενο χρόνο

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 14. ευη
  ευη at |

  Γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας στα προσωπικα. Αξιζει να συνεχισω να ειμαι με το ατομο που ειμαι εδω κ 1 μιση χρονια ; η να το τελειωνουμε; βοηθειστε plz

  Reply
 15. ευη
  ευη at |

  Γεννημενη 14.1.1986 εγω κ το αλλο ατομο 27.4.1981

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Εύη

   Για να απαντηθεί σε σαφήνεια αυτό που ρωτάτε, χρειάζεται να μελετήσω τα ατομικά σας ωροσκόπια, τα ωροσκόπια σχέσης και τα προγνωστικά όλων αυτών. Επομένως δεν φαίνεται σε μία πρώτη προσέγγιση, Μόνο με μία κατ’ ιδίαν συνεδρία μπορεί να δοθεί η σωστή εικόνα

   σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 16. ΜΑΡΙΑ
  ΜΑΡΙΑ at |

  κυρια Σιμου καλημερα και χρονια πολλα .θα ηθελα να μιλησω μαζι σας ,δεν μπορω να σας δω γιατι βρισκομαι στην επαρχια,ενημερωστε με αν γινεται να σας καταθεσω τα χρηματα και να μιλησουμε στο τηλ. ευχαριστω πολυ και παλι χρονια πολλα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση, lsimou@gmail.com ή στο κινητό μου 6972180667 και θα συνεννοηθούμε.
   Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά να έχετε

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 17. john
  john at |

  Καλημέρα σας είμαι γεννημένος 18/11/2013 και ώρα 21¨45 στο Ηράκλειο-κ. Είμαι αρκετά προβληματισμένος τελευταία με τα επαγγελματικά μου σχέδια και με την προσωπική μου ζωή μιας και καλούμαι να κάνω σημαντικές επιλογές και ταυτόχρονα καλούμε να επενδύσω και καλλιτεχνικά που μέχρι πρότεινως ήταν χόμπι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ φίλε

   Μάλλον κάνατε λάθος ημερομηνία γέννησης

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. john
    john at |

    Ναι 18/11/1971.Συγνώμη.

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητέ John

     Πιστεύω με μία πρώτη προσέγγιση πως ήδη είστε από το φθινόπωρο σε μία διαδικασία να ξεκαθαρίσετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και μπορεί να αφορά και την καλλιτεχνική σας δημιουργία, μεταξύ άλλων. Είναι απαραίτητο όμως να εμβαθύνετε στις πραγματικές σας ανάγκες. Μην βιαστείτε άμεσα, καλύτερα θα είναι να θέσετε γερές βάσεις για κάθε αλλαγή, που πιστεύω θα είναι ωφέλιμη μετά τον Σεπτέμβρη,

     Παρ΄όλ’ αυτά, λεπτομέρειες φαίνονται μέσα από όλα τα προγνωστικά, αλλά τέτοια μελέτη απαιτεί μία συνεδρία

     σας εύχομαι καλή επιτυχία

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 18. Κατερίνα
  Κατερίνα at |

  Xαίρετε.Κ.Σίμου.Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Αιγόκερου δεν ανανεώθηκαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες.Βλέπω στην οθόνη την 21-28 Δεκέμβρη .Τα υπόλοιπα ζώδια είναι ανανεωμένα.Ευχαριστώ πολύ και θερμά συγχαρητήρια για την προσφορά σας.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Κατερίνα

   Μάλλον οφείλεται στα κούκις σας, αλλά σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σας. Ενημερώστε μας ξανά, αν συναντήσετε πρόβλημα

   καλή σας χρονιά!

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 19. Νονια
  Νονια at |

  Κυρια Λιλιαν Σιμου καλησπερα.Ειμαι γεννημενη 22-12-1979 και ωρα 20:10 το απογευμα στο μαρουσι.Η εκλειψη που εγινε αλλα και η επερχομενη πανσεληνος μαρτιου πως θα επηρηασει?Ευχαριστω εκ των προτερων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Νόνια

   Οι εκλείψεις γίνονται πάντα είτε σε Νέα Σελήνη, είτε σε Πανσέληνο. Όταν διαβάζετε κάπου να τα παρουσιάζουν παράλληλα, σαν ξεχωριστό φαινόμενο εποχής, είναι λάθος τουλάχιστον.
   Άρα ο Μάρτιος έχει δύο εκλείψεις, κι όχι μεμονωμένη Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη.

   Στον χάρτη σας, η πρώτη έκλειψη άγγιξε θέματα εργασίας και συνεργασιών, αλλά και συνεννοήσεις, συμφωνίες ή το στενό σας περίγυρο. Η δεύτερη αφορά επιθυμίες σας, θέματα προσωπικών σχέσεων, την ευεξία και χαρά. Αυτά συνοπτικά, γιατί δεν έχω μελετήσει προγνωστικά σας. Αλλά σαν επιρροή θα έχει διάρκεια ως το φθινόπωρο

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 20. Αννα
  Αννα at |

  Κυρια Σιμου καλησπερα,

  ειμαι γεννημενη στις 13.01.1968 στις 22`μοιρες του αιγωκερου. Το ετος 2020 θα εχουμε συνοδο Κρονου-Πλουτωνα στις 22` μοιρες του αιγωκερου.Θα σας παρακαλουσα αν σας ηταν δυνατο να μου πειτε λιγα λογια για το πως και ποιους τομεις θα επηρεασει στο ωροσκοπιο μου.
  Σας ευχαριστω.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Για να σας δώσω αυτή την πληροφορία, θα πρέπει να έχω οικοθεσία. Γνωρίζετε την ώρα γέννησης και τον τόπο φυσικά;

   Reply
 21. Αννα
  Αννα at |

  καλησπερα κυρια Σιμου
  για καποιο λογο η απαντηση μου δεν εχει αναρτηθει για το λογο αυτο σας στελνω χανα τις πληροφοριες που μου ζητησατε
  13 ιανουαριου 1968 στη Γουμενισσα του Ν.Κιλκις ωρα 13 : 30
  Ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ελλιπών στοιχείων.

   Πιστεύω διανύετε ακόμη μία περίοδο άγχους και ανασφάλειας σε συναισθηματικό και δημιουργικό πεδίο, αλλά σημαντική θα είναι η επόμενη χρονιά κυρίως για τους στόχους που παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή σας και την καρμική σας εξέλιξη.

   Καλό καλοκαίρι

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 22. litsa kolliakou
  litsa kolliakou at |

  κaλησπερa θa ηθελa να μαθω τι θα συμβει στα επαγγελματικα μου λιτσα κολλιακου 15 /01/1983 χολαργος αττικης

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λίτσα

   Χωρίς πλήρη στοιχεία (ώρα τόπο γέννησης και κάποιες άλλες λεπτομέρειες), μπορώ λίγα να δω. Επίσης για πλήρη μελέτη είναι σαφές πως χρειάζεται μία συνεδρία.
   Ωστόσο, σε μία πρώτη εικόνα, πως οι περιορισμοί στις ευκαιρίες έχουν πλέον παραμεριστεί σε μεγάλο βαθμό. Από το φθινόπωρο ξεκινά μία αισιόδοξη φάση της ζωής σας και αρκετά ανοίγματα ως το φθινόπωρο του 2017, αλλά ουσιαστικές αλλαγές ή κορύφωση, πιστεύω θα έχετε μέσα σε 2-3 χρόνια.

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 23. marina
  marina at |

  στος 22, 2016 at 9:15 μμ | Permalink

  Kyrıa sımou geia Sas.
  05\01\75 Nicosia Cyprus
  15.05 ωρα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρίνα

   Μετά από μία περίοδο δύσκολη, αποθάρρυνσης ή προσγείωσης που άφησε και αφήνει ακόμη πίκρα, πιστεύω σας περιμένουν καλύτερες μέρες. Συναισθηματικά αλλάζετε εσείς, κατ’ αρχήν και μετά προσελκύετε διαφορετικού τύπου ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και θα σας ανακουφίσουν. Στην πορεία θα είναι σημαντικό να ρυθμίσετε “χρέη” υλικά ή συναισθηματικά και να αποφύγετε πλέον να επιβαρύνεστε με πιέσεις που ασκούνται από άλλους προς εσάς.
   Τα επόμενα χρόνια, αν τα σχεδιάσετε με υπομονή, θα είναι καλά και θα σας ενδυναμώσουν. Για το 2017 σαν γενική εικόνα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά και καλές στιγμές δημιουργίας. Όμως όλα ακόμη είναι σε μεταβατικό στάδιο.
   Για λεπτομέρειες, τα προγνωστικά θα δώσουν οδηγίες περισσότερες για κάθε επόμενο έτος

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 24. Ριτα
  Ριτα at |

  Αγαπητή κυρία Σίμου παρακαλώ να μου πείτε αν υπάρχει πιθανότητα να επανεμφανιστεί στην προσωπική μου ζωή ένας άνθρωπος από παλιά, καθώς και πως θα πάει, εν γένει, η ερωτική μου ζωή.Εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 13/1/1964 στις 6.55 π.μ. Σας ευχαριστώ.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ρίτα

   Αυτά που ζητάτε αφορούν μελέτη προγνωστικών συστημάτων και μόνο με μία συνεδρία μπορώ να τα εξετάσω. Αλλαγές πάντως στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν την επόμενη διετία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 25. Αννα
  Αννα at |

  Καλησπερα κυρια Σιμου,

  στις 17 οκτ. ελαβα την απολυση μου μετα απο 5,5 χρονια.Πως βλεπετε τα επαγγελματικοοικονομικα απο δω και περα ισως και τα αισθηματικα .Αννα 13.01.1968 Γουμενισσα/Κιλκις και ωρα 13.30.

  Ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή μου Άννα

   Λυπάμαι για την αλλαγή αυτή, αν και πάντα υπάρχει μπροστά μας ένας άλλος δρόμος, ακόμη και μετά από δυσάρεστες εμπειρίες. Πιστεύω πως έρχονται ανατροπές και αλλαγές στους επόμενους μήνες. Θα πάρετε νέες πρωτοβουλίες. Με μία πρώτη ανάγνωση αυτό φαίνεται και ως το καλοκαίρι δεν θα έχετε σταθερότητα, αλλά θα έχετε εξελίξεις. Όμως για περισσότερα, μπορώ να δω μόνο με την μελέτη των προγνωστικών του νέου έτους.

   Εύχομαι το καλύτερο!
   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 26. έφη
  έφη at |

  Καλησπέρα σας ,
  Μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε στο εξής? Η επιστροφή αφροδίτης μου θα συμβεί την ημέρα του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα (σύνοδος Πλούτωνα-Αφροδίτης στον 4ο οίκο επιστροφής κ τετράγωνο Δία-Σελήνης στον 2ο οίκο επιστροφής) στις 25/11/16 1:23 π.μ. Θα υπάρξει κάποιο οικονομικό όφελος απο ακίνητο ή ίσως κάποια συναισθηματική/ηθική ανταμοιβή καθώς τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ταρακούνησαν όλους τους τομείς της ζωής μου με μεγάλη σφοδρότητα.
  Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν επιθυμώ κάτι πολύ συγκεκριμένο και χρονοβόρο
  08/Ιαν/1986 12:50 μ.μ
  Η όποια καθοδήγηση σας θα μου ήταν ιδιαίτερα πολύτιμη.
  Eφη

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Έφη

   Θα υπάρχουν αλλαγές σίγουρα, αλλά για να το κρίνω αυτό πρέπει να μελετηθούν τα προγνωστικά σας και να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες που θα διευκρινίσουν σημεία σημαντικά. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μία απλή συμβουλή μέσω της ιστοσελίδας. Απαιτεί μελέτη εξατομικευμένη και προγνωστικά συστήματα, επομένως αφορά μία συνεδρία.
   Τα τετράγωνα Ουρανού -Πλούτωνα έφεραν ριζικές αλλαγές κοινωνικά, επομένως μας άγγιξαν όλους, σε διαφορετικά ευάλωτα σημεία. Σταδιακά περνάμε σε άλλο κεφάλαιο ζωής. Για το τετράγωνο Δία -Πλούτωνα μόλις ανάρτησα άρθρο, ίσως σας βοηθήσει. Διαφορετικά, σας εξηγώ περισσότερα σε κατ’ιδίαν επικοινωνία για μία ειδική μελέτη του θέματος.

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. έφη
    έφη at |

    Σας ευχαριστώ πολύ.

    Reply
 27. Elena Melkomukova
  Elena Melkomukova at |

  Ευχαριστω πολυ . Ακουγετε πολυ αισιοδοξα

  Reply
 28. Άννα
  Άννα at |

  Καλησπέρα κυρία Λίλιαν. Από όλα τα site με αστρολογία που διαβάζω ομολογουμένως το δικό σας είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, τουλάχιστον στην δική μου. Αυτό το γεγονός λοιπόν με φέρνει στην εξής ερώτηση. Μπορώ να έχω αστρολογική πρόβλεψη σε όλους τους τομείς για το 2017 με βάση τον αστρολογικό μου χάρτη Γιατί πιστεύω ακράδαντα πως ο χάρτης μας είναι μοναδικός και έχει απίστευτα πράγματα να μας πει. Πέρα από το 2017 όμως θα ήθελα να έχω κα μια γενική πρόβλεψη για την Ζωή μου γενικότερα και ειδικότερα. Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο λέων και δεν έχω γεννηθεί Ελλάδα. Είμαι εδώ από τα πέντε μου χρόνια. Φυσικά κατανοώ πως κάτι τέτοιο απορροφά πολύ από τον χρόνο σας και φυσικά επειδή είναι το επάγγελμα σας και από αυτο ζείτε κατανοώ πως πρέπει και Θέλω να αναμειφθειτε. Πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να κατανόησεται πως ζούμε σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς όποτε η τιμή θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή για εμένα. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο άμεση επαφή μέσω email ή fb. Θα περιμένω νέα σας. Σας ευχαριστώ που με διαβασάτε και εύχομαι Ότι καλύτερο. Συνεχίστε την καλή δουλειά Γιατί είσαι ακομΑ καλύτερη από τα δήθεν αστέρια αστρολόγους. Με εκτίμηση Άννα 🙂 🙂 🙂 🙂

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια. Η ζωή μας περνά διακυμάνσεις και προφανώς και σε σας αυτό συμβαίνει. Αλλά δεν έχει σημασία πού έχετε γεννηθεί, δίνοντάς μου τα σωστά στοιχεία, ημερομηνία, τόπο και ώρα γέννησης, θα κάνουμε την ανάλυσή σας. Και φυσικά με κάποιες λεπτομέρειες που θα ήθελα να γνωρίζω για να είμαι πιο ακριβής. Αυτό μπορεί να συζητηθεί σε προσωπικό επίπεδο, στο μέιλ μου lsimou@gmail.com ή αν είμαστε φίλες στο φέισμπουκ όπου και μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα.

   Να είστε καλά και καλό μήνα
   Είμαι στην διάθεσή σας για περαιτέρω συνεννόηση

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. misha
    misha at |

    Αγαπητή Κυρία Σίμου,

    Έστειλα και εχτές αυτό το μήνυμα στην παρούσα συζήτηση, αλλά σήμερα δεν το βλέπω αναρτημένο -δε ξέρω γιατί…

    Ρώταγα σχετικά με τους Αιγόκερους και τον Πλούτωνα που λένε οι ειδικοί ότι διέρχεται το ζώδιο τους μεχρι το 2023. Και συγκεκριμένα, πως ειχα διαβάσει οτι στα πρώτα χρόνια αυτής της δεκατετραετούς περιόδου επηρέαζε περισσότερο τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, ενώ τώρα πλέον αισθάνονται περισσότερο την παρουσία του οι του δεύτερου. Και ρώτησα πότε χρονολογικά -ποιά χρονιά- θα θεωρηθεί ότι αρχίζει να αφορά πιο πολύ τους του τρίτου δεκαημέρου, και ως πότε..;

    Ρώτησα επίσης πως γίνεται κάποιος που έχει γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο όπως εγώ (15/1, και με ωροσκόπο Αιγόκερω) να αισθάνθηκα καταλυτικά την παρουσία του Πλούτωνα τα πρώτα χρόνια της παραμονής του στον Αιγόκερω -όταν υποτίθεται ότι αφορούσε περισσότερου τους γεννημένους τον Δεκέμβριο…
    Αν ήταν τόσο έντονη η επίδραση του Πλούτωνα όταν δεν ήταν ‘επίσημα’ στο δεκαήμερο μας, τί θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει όταν προσεχώς θα αρχίσει η περίοδος διέλευσης του από τον Αιγόκερω που θα αντιστοιχεί στο δικό μας δεκαήμερο..; Αυτή είναι μια σκέψη που πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι!

    Συγνώμη αν ακούγονται σαν ‘λαική αστρολογία’ όλα αυτά, είναι προφανες ότι είναι απορίες μή ειδήμονος…
    Και συγνώμη ξανά για το μπέρδεμα του να ποστάρω την ίδια ερώτηση δεύτερη φορά…
    Ευχαριστώ ξανά
    Μιχάλης

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητέ κ. ΜΙχάλη

     Όπως σας εξήγησα ήδη σε μέιλ, δεν φαίνεται το ποστ αν δεν απαντηθεί, αλλά όπως και να έχει, δεν υπάρχει πρόβλημα αν ερωτηθώ για δεύτερη φορά. Θα απαντήσω στο ένα από αυτά τα μηνύματα για όλα.

     Στην ερώτησή σας, που είναι σαφής η απορία και λογική, θα σας πω πως οι επιρροές δεν οφείλονται μόνο σε ένα δεκαήμερο ή πλανήτη (για παράδειγμα τον Ήλιο σας, γιατί όταν μιλάμε για γεννήσεις δεκαημέρου, περί αυτού πρόκειται). Μπορεί να έχετε κι άλλους πλανήτες στον Αιγόκερω και γι’ αυτό αισθανθήκατε τις δονήσεις των πρώτων χρόνων. Έτσι εξηγείται κι όχι από τον Ήλιο και τη ζωδιακή του μοίρα.

     Η αστρολογία δεν λειτουργεί μεμονωμένα και τα λάθη ερμηνείας, είναι επί της ουσίας στο ότι δεν λαμβάνεται υπ όψη όλο το ατομικό ωροσκόπιο.

     Επομένως σε σας σίγουρα έπαιξε ρόλο άλλος συνδυασμός, προφανώς ίσως Ερμή, Αφροδίτης ή άλλων στοιχείων στον Αιγόκερω, ή ακόμη και ακμή του χάρτη σας, όπως για παράδειγμα ωροσκόπος, Μεσουράνημα.

     Οι δονήσεις όμως αγγίζουν και περιμετρικά, από άλλους παράγοντες. Για παράδειγμα, προφανώς θα έχετε δύσκολους συνδυασμούς μέσα στο έτος από τον Δία και τον Ουρανό, στον Ήλιο σας. Κατά συνέπεια, αυτό θα φέρει δονήσεις ξανά σε κάποιο τομέα της ζωής σας, και αφύπνιση. Ή ανάγκη για αλλαγές.

     Όσο για τον Πλούτωνα, θα αγγίξει τον Ήλιο σας, όχι το δεκαήμερο, γιατί θα έχει μπει νωρίτερα, γύρω στο 2021 ή μπορεί και στο 2020. Πάντως όποτε και να τον αγγίξει, επειδή και λίγο πριν και λίγο μετά θα κινηθεί πολύ αργά, θα είναι αργή και βαθιά η αλλαγή, όχι άμεση και γρήγορη. Οι αργοί πλανήτες, φέρνουν αλλαγές σταδιακές, και πυροδοτούνται από άλλους, πιο άμεσους σε κίνηση.

     Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να απάντησα στις απορίες σας

     Καλές γιορτές

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 29. Δεσποινα Ρικου
  Δεσποινα Ρικου at |

  Καλησπερα σας.
  Επαγγελματικα και αισθηματικα ειναι σε πολυ δυσκολη φαση. Ειμαι πληρως απαισιοδοξη ειτε λογω γεγονοτων ειτε λογω ζωδιου… Τι να περιμενω στο εξης; Αθηνα, 13/1/1975, 9π.μ. Ευχαριστω.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δέσποινα

   Αν και Αιγόκερως, έχετε αρκετά στοιχεία στον Υδροχόο και υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας, κάτι που γενικά σας φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς ο Αιγόκερως θέλει μία προγραμματισμένη και συγκροτημένη πορεία, ενώ ο Υδροχόος την αλλαγή. Υπάρχει όπως το σκέπτεστε, μία έμφυτη απαισιοδοξία στις δύσκολες στιγμές, λόγω Αιγόκερου, αλλά θεωρώ πως είναι αυτή η σύγκρουση εσωτερικά που σας ξαφνιάζει περισσότερο.
   Η διετία που ακολουθεί, αλλά κυρίως το 2017 θα σας οδηγήσει σε μία ανανέωση και σχέσεων και στις συνεργασίες. Πιστεύω θα φέρει ανανέωση. Αλλά ας είστε σε εγρήγορση προκειμένου να αδράξετε ευκαιρίες ή να αντιδράσετε με τον πιο σωστό τρόπο για σας.
   Λεπτομέρειες θα φανούν σε πλήρη ανάλυση του έτους με τα προγνωστικά σας

   καλές γιορτές

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 30. MARINA
  MARINA at |

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
  ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 05/01/75 15,05 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
  ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ
  ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρίνα

   Σε μία πρώτη προσέγγιση, ως το καλοκαίρι, φαίνεται πως δεν υπάρχει σταθερότητα, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν εκπλήξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Δεν έχετε περάσει και το καλύτερο χρονικό δι΄στημα τα τελευταία χρόνια, όμως πιστεύω αυτή η χρονιά φέρνει το τέλος σε αρκετά θέματα που σας ταλαιπώρησαν.
   Λεπτομέρειες θα μπορώ να δω, μόνο αν μελετηθούν τα προγνωστικά σας

   Καλή χρονιά σας εύχομαι

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 31. Ελενα
  Ελενα at |

  Γεια σας ειμαι γεννημένη στο βολο στις 5-1-79 και ω/02:45 ..επαγγελματικά επιδιώκω κατι πολυ σημαντικό..βλέπετε κατι θετικό;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Έλενα

   Είστε όντως σε μία σημαντική χρονιά αλλαγών. Υπάρχουν δυσκολίες ως το καλοκαίρι, αλλά από το φθινόπωρο και μετά, πολλά θετικά εξελίσσονται. Θα αναπτύξετε καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας και τα οικονομικά σας, από το νέο έτος. Όμως φέτος είναι η βάση και χρειάζεται προσοχή στις επιλογές, επίσης διαρκή αγώνα κι όχι αποθάρρυνση, ακόμη κι αν αισθάνεστε εγκλωβισμένη κατά καιρούς.

   καλή επιτυχία

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 32. ΔΩΡΑ
  ΔΩΡΑ at |

  Καλησπερα σας κυρια Λιλιαν, γεννημενη Αθηνα 31-12-1959 και ωρα περιπου 10.30 βραδυ επαγγελματικα θα πετυχω τον στοχο μου?τι λετε ? ειναι πολυ σημαντικο για εμενα.
  Σας ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δώρα

   Λεπτομέρειες για προσωπικά θέματα μπορούν να φανούν με μελέτη προγνγωστικών κι όχι με μία πρώτη ματιά. Για την μελέτη απαιτείται ατομική συνεδρία.
   Από τα τέλη του 2016 έχετε θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο που όντως τον επεξεργάζεστε με σοβαρότητα και επιμονή. Αυτή την εποχή πιστεύω επεξεργάζεστε κάποιες λεπτομέρειες και ενδεχομένως κάνετε τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις.
   Λογικά έχετε πολλά θετικά για πρόοδο, όσο διακρίνεται με την πρώτη προσέγγιση

   Καλή Ανάσταση

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 33. Ζωή
  Ζωή at |

  Καλησπέρα σας. Είμαι γεννημένη 22/12/1970 στις 17.15 στην Αθήνα. Βιώνω πολύ έντονη ανάγκη για απόσυρση και προβληματισμο για τη ζωή μου γενικοτερα εδώ και πολύ καιρό. Έχω ξεχάσει να χαίρομαι και να χαλαρώνω.. Θέλω να τ αλλάξω όλα αλλά νιώθω μουδιασμενη! Αν θέλω να αφήσω πίσω το παρελθόν μου σε προσωπικό κι επαγγελματικο επίπεδο πότε είναι η κατάλληλη εποχή να γίνει? Κι ένας έρωτας να πάρουμε δύναμη αφαντος….

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ζωή

   Όταν νιώθουμε αυτή την αγνάκη, πρέπει να το κάνουμε. Χρειαζόμαστε την απόσυρση, για ανασυγκρότηση δυνάμεων. Κι εσείς έχετε περάσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, ειδικά όμως στην πρόσφατη διετία -τριετία, υπήρχαν αρκετά προβλήματα.
   Να το κάνετε. Θα βοηθήσει για λίγο. Στο να κάνετε αλλαγές σε ουσιαστικά θέματα, πρέπει να κάνω πλήρη μελέτη των προγνωστικών και αυτό γίνεται μόνο με μία συνεδρία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα στις σύντομες απαντήσεις του σάιτ. Το ίδιο φυσικά αφορά και την ερωτική σας ζωή. Λογικά αφήνετε πίσω αρκετές δυσκολίες, αλλά ο προγραμματισμός θα παίξει ρόλο για να αδράξετε ευκαιρίες στο μέλλον

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 34. mary
  mary at |

  Καλησπέρα σας! Είμαι αιγόκερως γεννημένη στις 15/01/1982 και ώρα 07:50…μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε γιατι δεν υπάρχουν καθόλου εξελίξεις στα αισθηματικά? Πότε προβλέπετε να πάνε καλύτερα τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαίρη

   Ο τομέας αυτός βάλλεται από αρκετές ανατροπές κατά διαστήματα, επομένως είναι λογικό να μην έχετε σταθερότητα.Πιστεύω πως χρειάζεται υπομονή και μετά τα μέσα του φθινοπώρου, αλλάζει σε ένα βαθμό η ροή.
   Τα ατομικά σας προγνωστικά βέβαια και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, θα μας δώσουν την εικόνα πιο αναλυτικά. Η πρόγνωση με σαφήνεια γίνεται μόνο με αυτόν τον τρόπο και στα πλαίσια μίας συνεδρίας.

   σας εύχομαι καλό μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 35. Mary
  Mary at |

  Κυρία Σίμου, επειδή ενδιαφέρομαι για ατομικη συνέδρια, μήπως θα μπορούσατε νά μου πείτε το κόστος της;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαίρη

   Για πληροφορίες και συνεννόηση για ατομική συνεδρία, θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε είτε στο μέιλ μου lsimou@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στο κινητό 6972180667

   Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 36. Λιλα Κορμαρη
  Λιλα Κορμαρη at |

  Καλημερα κυρια Σιμου,εχω ημερομηνια γεν 4/1/1973 10.00 το πρωι ,Αθηνα.Με ενδιαφερουν τα επαγγελματικα μου .
  Ευχαριστω πολυ,
  Λιλα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λίλα

   Σε μία πρώτη προσέγγιση, αν έχετε γνώση και έχετε μοχθήσει αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, θα έχετε μία αναγνώριση ή ενδιαφέρουσα ευκαιρία ως το τέλος του έτους.
   Λεπτομέρειες θα φανούν με την μελέτη όλων των προγνωστικών και των ατομικών χαρακτηριστικών, κάτι που μπορεί να γίνει στα πλαίσια μίας συνεδρίας

   σας εύχομαι καλό μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 37. Δώρα
  Δώρα at |

  κ. Σίμου η κόρη μου έχει ακμή 7ου οίκου σύνοδο με Regulus!
  Πώς θα την επηρεάσει η έκλειψη ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου;;
  Ευχαριστώ!!!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δώρα

   Κατ΄αρχήν αυτό το ερώτημα θα έπρεπε να ακολουθεί το άρθρο της έκλειψης. Δεν ξέρω αν θα το διαβάσετε εδώ. Όπως και να έχει, η έκλειψη θα ξεκαθαρίσει σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν σημασία και αν δεν διατηρηθούν, θα φέρει νέους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Σε ένα βαθμό, αναζητά πιο φωτεινά άτομα και θα τα προσελκύσει την κατάλληλη εποχή, ανάλογα με τα προγνωστικά της συστήματα

   καλή σας συνέχεια, καλό μήνα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 38. ελενη παπα
  ελενη παπα at |

  αγαπητή κ.Σίμου σας χαιρετώ είμαι γεννημένη 12-01 -1978 και ώρα 5 και μισή το πρωί ,σας ερωτώ θα μπορούσα να βρω μια εργασία που τόσο πολύ θέλω, και μια φορά στη ζωή μου να είναι ποιο ξεκούραστη;;;πραγματικά σας το γράφω τις ποιο δύσκολες εργασίες έχω κάνει …..ουφ απελπίστηκα να έχω κάνει τίποτα σε προηγούμενες ζωές ;;τι να πω;;;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Για να απαντήσω σε συγκεκριμένα προγνωστικά θέματα, χρειάζεται μελέτη των συστημάτων πρόγνωσης. Επομένως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μία συνεδρία. Διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένη απάντηση. Στο σάιτ απαντώ σε απορίες επί των άρθρων και θέματα που φαίνονται με μία πρώτη προσέγγιση

   Οποτε το αποφασίσετε, είμαι στη διάθεσή σας

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 39. Νatia
  Νatia at |

  καλημερα κύρια Λίλιαν, ευχομαι τα καλυτερα για εσας.
  Ημερομηνια γενν. 05/01/1975 Κύπρος και ώρα 15,05
  Θα ερθουν καλυτερες ημέρες για έμενα? θα υπάρξει οποιαδηποτε εξελιξη με τα αισθηματικα? Σας ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Νάντια

   Υπάρχουν θετικές προδιαγραφές από το νέο έτος, αλλά ακόμη τον πρώτο μήνα, θα ήταν καλό να είστε αποστασιοποιημένη από εντάσεις και προκλήσεις. Στην πορεία σαν μία πρώτη αίσθηση, φαίνεται πως θα έχετε πρωτοβουλίες που δεν σας προσέφεραν τα προηγούμενα χρόνια.
   Για λεπτομέρειες όμως σε ειδικά θέματα, πρέπει να μελετηθούν τα ωροσκόπια των προγνωστικών σας, και αυτό γίνεται μόνο στα πλαίσια μίας συνεδρίας

   σας εύχομαι καλή δύναμη

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 40. Χριστινα Παναγοπιυλου
  Χριστινα Παναγοπιυλου at |

  Χριστινα…Ειμαι γεννημενη 14_1_59 Πατρα…εχω οροσκοπο υδροχοο…προβλεπεται κατι καλο αυτο το διαστημα.;; γενικα…Σας ευχαριστω πολυ!!!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Χριστίνα

   Σε μία γενική απάντηση, θα σας πω πως από το νέο έτος, θα έχετε μία σαφέστερη εικόνα και αλλαγές φυσικά που συνεχίζονται, μετά την φετινή χρονιά. Λεπτομέρειες όμως θα φανούν με την μελέτη των προγνωστικών σας συστημάτων

   καλή συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 41. Μαρια
  Μαρια at |

  Καλημέρα!
  Γεννηθηκα στο Ηρακλειο Κρητης 26-12-1973,ωρα 14:20 οροσκοπος ταυρος….πειτε κανενα καλό νεο!!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή φίλη

   Πιστεύω πως με τον ωροσκόπο αυτό, θα έχετε θετικά μέσα στην νέα χρονιά, ευκαιρίες για συνεργασίες ή κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επίσης θα είναι μία σημαντική χρονιά όπου όμως θα πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση στα οικονομικά και την συναισθηματική σας ευεξία, διατηρώντας θετική σκέψη.
   Λεπτομέρειες μπορούν να ειπωθούν με την μελέτη των προγνωστικών σας

   Εύχομαι καλή συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 42. ΜΑΡΙΑ
  ΜΑΡΙΑ at |

  ΑΓΑΠΗΤΗ Κα ΣΙΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΆ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΡΟΝΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ; ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 18/1/1964 ΚΑΙ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
  ΜΑΡΙΑ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Θα δώσω πληροφορίες εκείνη την εποχή σε ειδικό αφιέρωμα και θα έχω ακόμη και σεμινάριο. Θα σας πω πως θα κινηθεί στο ζώδιό του, επομένως δεν ξέρω τι λένε, αλλά σίγουρα είναι πιο δυνατός από άλλες θέσεις. Θα κάνει κάποιες δύσκολες όψεις, σε συγκεκριμένα διαστήματα, αλλά η ζωή προχωρά με προκλήσεις πάντα. Με τον ωροσκόπο στον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα έχετε σοβαρές επιλογές να αναλάβετε και ευθύνη για τα επόμενα χρόνια, ως προς τις αποφάσεις.
   Λεπτομέρειες μπορώ να δω με μελέτη των προγνωστικών σας και αυτό όμως στα πλαίσια μίας συνεδρίας

   σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 43. Mairh
  Mairh at |

  K Σίμου καλησπέρα είμαι γεννημένη 14/01/79 και ώρα 12 το μεσημέρι, Αθήνα και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει προοπτική για κάποια μόνιμη σχέση μέσα στο 2018¨? Ευχαριστώ!!!!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαίρη

   Σύμφωνα με τον ωροσκόπο σας, από το φθινόπωρο του 2017 ως και την Άνοιξη του 2019, αλλάζετε εσείς πρωτίστως οπτική, απέναντι στον τρόπο που διεκδικείτε τις σχέσεις σας. προφανώς δεν είστε πρόθυμη για ημίμετρα ή έχετε αρκετά ελεύθερο πνεύμα, επομένως αναζητάτε άλλου τύπου συντρόφους. Πρέπει να το ξεκαθαρίσετε αρχικά μέσα σας και ακόμη δεν είστε έτοιμη να αποδεχτείτε την αλλαγή.

   Λεπτομέρειες σε τομείς της ζωής, θα φανούν με την μελέτη των προγνωστικών σας αναλυτικά, κάτι που μπορώ να εξετάσω μόνο με ατομική συνεδρία.

   Εύχομαι καλή νέα χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 44. Αγγελική
  Αγγελική at |

  Γεια σας!είμαι γεννημένη στην Κέρκυρα τις 19 1 1973 , πρωινές ώρες,μεταξύ 10 και11!θα είχατε να μου πείτε κάτι αξιόλογο για την νέα χρονιά; Ευχαριστώ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Αγγελική

   Με εκκίνηση αυτή τη χρονιά αλλά και την επόμενη διετία ευρύτερα, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις κυρίως στα θέματα που αναζητάτε για την αναγνώριση και την καταξίωσή σας. Πιστεύω πως ήδη οι αλλαγές έχουν προϊδεαστεί από το φθινόπωρο του 2017. Όμως τα πλέον σημαντικά, θεωρώ πως πρέπει να τα περιμένετε ως το 2020.

   Καλή σας νέα χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 45. Νατασσα
  Νατασσα at |

  Γεννημεμη Αθήνα 1 Ιανουαρίου ωρα 6:20πμ.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Νατάσα

   Έχετε μία ενδιαφέρουσα χρονιά, με αποφασιστικότητα και ώριμες σκέψεις. Θα γίνετε περισσότερο αυστηρή και προφανώς θα θέσετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους, αντλώντας τον σεβασμό και την εκτίμησή τους

   καλή σας νέα χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 46. Κασιμη Ντινα
  Κασιμη Ντινα at |

  Είμαι μπερδεμένη στην προσωπική μου ζωή. Τι εξέλιξη ΘΑ έχει;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ντίνα

   Στις προβλέψεις του έτους, έχω αρκετές πληροφορίες σε ό,τι αφορά την γενική εικόνα.

   καλή σας νέα χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 47. Λιλα
  Λιλα at |

  Αγαπητη κ.Σιμου.Εχω γεννημενη 4/1/1973 ωρα 10.00.Ωροσκοπος υδροχοος.Γεννημενη με αναδρομο κρονο.Ποσο θα με επιρεσει η αναδρομη του κατα το 2018.Εχω διαβασει,αντιστοιχως για τους γεννημενους με αναδρομο ερμη οτι κατα τις αναδρομες του δεν τους επιρεαζει το ιδιο.
  Εν τω μεταξυ ,καλουμε να προχωρησω σε ενα επαγγελματικο βημα και ειναι στο χερι μου να αποφασισω αν θα το κανω Μαιο ή Σεπτέμβρη.
  Ζητω την πολυτιμη συμβουλή σας.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λίλα

   Κατ΄αρχήν με ανάδρομο Κρόνο είναι γεννημένοι ο ένας στους δύο, κάθε χρόνο. Από μόνο του, δεν εξηγεί κάτι ιδιαίτερο λοιπόν για σας. Όσοι έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή, σε γενικές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή. Αν πρόκειται για συναλλαγή όμως, στην οποία θα εμπλακούν και άλλοι, τότε συχνά υπάρχει δυσκολία.
   Σε κάθε περίπτωση τα ατομικά χαρακτηριστικά δείχνουν τις λεπτομέρειες και τα προγνωστικά τους βέβαια.
   Για να απαντήσω στην ερώτησή σας, επειδή πρόκειται για πρόγνωση, πρέπει να μελετήσω τα προγνωστικά σας. Διαφορετικά, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και να έχω σαφή εικόνα. Και αυτό γίνεται με συνεδρία, διότι απαιτεί μελέτη.

   Εύχομαι να έχετε επιτυχία σε κάθε επιλογή!
   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
   1. Άντρη
    Άντρη at |

    Αγαπητή κα Σίμου,

    Είμαι γεννημένη στις 4.1.86, Κύπρος, γύρω στις 22:30. Θα είχατε να μου πείτε κάτι σημαντικό για τη νέα χρονιά;

    Ευχαριστώ

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητή Άντρη

     Σχετικά με τις προβλέψεις του Αιγόκερου, θα ενημερωθείτε σύντομα, τον Δεκέμβριο. Δεν έχουν ακόμη βγει για να δείτε τα νεώτερα για το ζώδιό σας. Πιστεύω πως θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ακόμη κι αν αυτό θα σας περιορίσει ή κουράσει αρχικά. Κάτι σημαντικό αλλάζει αυτή τη νέα χρονιά σε φιλοδοξίες, και στόχους, προφανώς, αλλά οι λεπτομέρειες θα φανούν με τα προγνωστικά σας. Η χρονιά σας ξεκινά με μία σημαντική έκλειψη και σημαίνει πως αλλάζετε πορεία.

     σας εύχομαι καλό βράδυ

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 48. Ιωάννα
  Ιωάννα at |

  Αιγόκερως 03.01.1971, 23:25 Θεσ/νίκη.
  Ανατροπές και ματαιώσεις συλλήβδην κι ακατάπαυστα, προσπάθειες χειραγώγησης κι εκφοβισμού εις βάρος μου. Τα πάντα ρευστά κι αβέβαια, υπάρχει φως και πότε?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ιωάννα

   Κατανοώ πως από το 2010 και μετά, έχετε περάσει αρκετά δύσκολες εμπειρίες. Όμως είναι σημαντικό για σας, να βρείτε τους λόγους μέσα στο νέο χρόνο και να πάρετε αποφάσεις για κάποια συνεργασία ή σημαντική σχέση. Λεπτομέρειες φυσικά θα δείξουν τα προγνωστικά σας, αλλά αυτό απαιτεί μελέτη και γίνεται μόνο με μία συνεδρία

   καλή σας δύναμη

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 49. Στεφάνια
  Στεφάνια at |

  Αγαπητη κ.Σιμου ερωτικές και επαγγελματίκες σχέσης
  Στεφανηα 17.01.72….8:20 ωροσκόπο γδροχοου
  Αφροδίτη ιχθεις
  Κρόνου Ταύρος
  Ευχάριστο! !!!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Στεφανία

   Στις σύντομες απαντήσεις μέσω της επικοινωνίας, δινω μία συμβουλή ή διευκρίνηση, βάση των θεμάτων των άρθρων. Για ειδικές απορίες που απαιτούν μελέτη προγνωστικών, όπως είναι αυτό που με ρωτάτε, χρειάζεται μία συνεδρία.
   Αν σας ενδιαφέρει, είμαι στη διάθεσή σας

   καλό σας βράδυ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 50. Αλεξάνδρα
  Αλεξάνδρα at |

  Kαλησπέρα Κυρία Σίμου,

  Ήθελα να ρωτήσω απλά σε ποια διαστήματα όσο καιρό ειναι στο ζώδιο μας ακόμα, θα βρίσκεται ο Πλούτωνας στις 24 μοίρες του Αιγόκερω, και σε ποιες περιόδους από αυτές θα ειναι ανάδρομος.
  Ευχαριστώ,
  Αλεξάνδρα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Αλεξάνδρα

   Ο Πλούτωνας παραμένει ως και το 2024 στον Αιγόκερω. Αυτό που με ρωτάτε αν σας ενδιαφέρει για πρόγνωση, σας διαβεβαιώ πως δεν είναι μία διέλευση αργού πλανήτη (και κάθε διέλευση γενικά) βασικός δείκτης πρόγνωσης, κάτι πουα απαιτεί 5- 6 συστήματα για να καταλήξουμε σε συμπέρασμα. Είναι αφελές τουλάχιστον να ακολουθεί κάποιος την πρόχειρη προσέγγιση διελεύσεων. Το ίδιο και η ανάδρομη πορεία των αργών πλανητών, αφού κάθε χρόνο είναι για 5-6 μήνες ανάδρομοι. Άρα είναι ένα κλασικό και σύνηθες φαινόμενο για κοσμικά γεγονότα και γενιές ανθρώπων. Όχι για ατομική προσέγγιση.

   Οι περίοδοι της προσέγγισης σε ακρίβεια στην 24η μοίρα θα είναι από 27/12/20 ως 25/1/21, από 11/8/21 ως 29/11/21

   Νσ είστε καλά

   Reply
 51. Fotini
  Fotini at |

  Καλημερα σας! Κυρια Σιμου εχοντας περασει δια πυρος και σιδηρου, σε ολους τους τομεις, απο το 2010 και μετα διερωταμαι αν θα υπαρξει καποια βελτιωση. Ειμαι γεννημενη 12-01-1975 στην Πατρα. Σας ευχαριστω.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Φωτεινή

   Σε προσωπικές αναλύσεις, πρέπει να μελετήσω ατομικά στοιχεία, κάτι αδύνατον να γίνει μέσω των σύντομων απαντήσεων εδώ. Χρειάζεται μελέτη προγνωστικών και μπορεί να συμβεί σε μία συνεδρία μας.
   Σε ό,τι αφορά την πορεία σας, η επόμενη διετία, δηλαδή το 2019 και το 2020 θα είναι καθοριστικά για αποφάσεις και να αναλάβετε ευθύνες ή να ξεκαθαρίσετε με όσους σας ενδιαφέρουν την πορεία σας και τις επιλογές σας

   Καλές γιορτές

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 52. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ at |

  Γεννήθηκα 12/1/1962 στην Αθήνα 12.25 μμ με ωροσκόπο Ταύρο, πώς θα πάνε τα αισθηματικά μου?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελευθερία

   Η χρονιά σας θα φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές σε βαθύτερο επίπεδο και προφανώς θα σας ενδιαφέρει να διασφαλίσετε την ψυχική σας υγεία ή την οικονομική σας δύναμη. Μπορεί να ρυθμίσετε χρέη ή δάνεια, αν υπάρχουν. Καλό είναι να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής για να νιώσετε πιο αυτάρκης.
   Σε ό,τι αφορά ειδικούς τομείς της ζωής, για να απαντήσω, πρέπει να μελετήσω τα προγνωστικά σας αναλυτικά, κάτι που γίνεται μόνο με ατομική συνεδρία

   σας εύχομαι καλές γιορτές

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 53. Αννα
  Αννα at |

  Καλησπερα κυρια Σιμου,

  γεννηθηκα 13 ιανουαριου 1968 στη Γουμενισσα του Ν.Κιλκις ωρα 13 : 30
  στο πλαισιο επαγγελματικης/εκπεδευτικης επαναπροσδιορισης σας παραθετω καποιες πολυ σημαντικες γι αυτην ημερομηνιες και θα σας παρακαλουσα να μου πειτε αν η εκβαση θα ειναι η επιθυμητη δεδομενου ενος προβληματικου 2019 για μας του τριτου δεκαημερου.

  18 και 19 Φεβρουαριου
  02 και 03 Μαιου
  και απο 08 εως και 12 Ιουλιου.

  Σας ευχομαι καλες γιορτες και ευτυχισμενο 2019 με υγεια

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Άννα

   Για να απαντήσω σε συγκεκριμένα ερωτήματα, πρέπει να μελετήσω τα ατομικά σας χαρακτηριστικά, τα προγνωστικά σας και τις ημερομηνίες που παραθέτετε. Κατά συνέπεια, αυτό μπορεί να γίνει σε μία συνεδρία. Αν σας ενδιαφέρει, είμαι στη διάθεσή σας. Εδώ δίνω μία σύντομη συμβουλή, επί των άρθρων και μόνο, για διευκρίνηση των αναγνωστών μας.

   Σας εύχομαι το καλύτερο και είτε σε μένα, είτε σε άλλον συνάδελφο, μόνο με πλήρη ανάλυση του νέου έτους και των προγνωστικών, θα έχετε σαφή εικόνα

   Καλές γιορτές σας εύχομαι

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 54. Στεφάνια
  Στεφάνια at |

  Αγαπητή Λίλιαν Σιμου
  Καλές γιορτές σας εύχομαι!
  Εγώ είμαι γενημενι 17.01.1972.
  ώρα 8.και 10.
  Εδώ και 3 Χρόνια περνάω αλλαγές και μεταμόρφωσης και ανατροπές Απορώ τι άλλο θα γίνει?
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Στεφανία

   Ως και το 2020, σημαντικά θέματα αλλάζουν για σας και ξεκαθαρίζουν, καθώς οι ανατροπές της τελευταίας διετίας σας κούρασαν αρκετά. Πιστεύω πως χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια σε απολογισμό ως το 2020 και αργότερα θα έχετε πολύ περισσότερες ευκαιρίες ανάκαμψης

   καλή σας νέα χρονια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 55. Μαρια
  Μαρια at |

  Χρόνια πολλά και ευτυχισμένες γιορτές σας εύχομαι Κα Λίλιαν!
  Αγχώνομαι πάρα πολύ…πέρασε από την 4η μοίρα μου στον αιγόκερο ο κρόνος και ο πλούτωνας ουφ,,,
  Έλα όμως που έχω σελήνη στην 24η μοίρα του αιγόκερου…θα ξαναπεράσω τα ίδια με τους δύο αυτούς πλανήτες;;;OMG…
  Επίσης έχω ωροσκόπο στις 18 μοιρες του ταύρου,και άρη στη μηδενική μοιρα του ταύρου επίσης…έρχεται ο ουρανός….πες μου σε παρακαλώ δυό λόγια παρηγορητικά…
  Καλή χρονιά σε όλους…ειδικά στα ταλαιπωρημένα αιγοκεράκια!!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Ο Κρόνος στο ζώδιό του δεν λειτουργεί αρνητικά, αντίθετα σας δυναμώνει. Ο δε Πλουτωνας πέρασε εδώ και πολλά χρόνια από την 4η μοίρα. Σε ό,τι σας αφορά, το 2020 θα είναι όντως πιο σημαντικό ως προς τη Σελήνη σας, αλλά φέτος θα ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να αλλάξει και τι ποθεί πραγματικά η ψυχή, για να προετοιμάσετε το έδαφος. Η δράση σας από τον Μάρτιο και μετά, αλλάζει και ανατρέπετε ενδοιασμούς, ατολμία πιθανή ή δεν θα καθυστερείτε πλέον σε ότι σας ενδιαφέρει να κατακτήσετε!

   καλή νέα χρονιά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 56. Amelie
  Amelie at |

  Καλησπέρα σας! Γεννημένη 4 Ιανουαρίου 2000 ώρα 13:00 …παλεύω για έναν στόχο επαγγελματικο Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν θα ειναι επιτυχής η προσπάθεια αυτή;

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Αμελί

   Προσωπικές λεπτομέρειες για τον χάρτη δεν μπορώ να πω, αν δεν μελετήσω προγνωστικά και τη γενέθλια προδιάθεση. Αυτό γίνεται μόνο με μία συνεδρία όμως. Αυτό που μπορώ να σας σημειώσω εδώ, που αφορά την πρώτη προσέγγιση, είναι πως έχετε γενέθλια κοντά στην πρώτη έκλειψη του έτους, άρα η χρονιά αυτή, προσδιορίζει νέες προοπτικές και θα γίνουν αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε θετικά. Προετοιμαστίτε για τομές στη ζωή σας.

   Σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 57. Μαρια
  Μαρια at |

  Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις προβλέψεις και το χρόνο που μου αφιερώσατε!Καλή χρονιά!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλή χρονιά και σε σας! Ευχαριστώ πολύ

   Reply
 58. Μαρία Δημοπούλου
  Μαρία Δημοπούλου at |

  πώς θα πάνε τα οικονομικά μου και τα επαγγελματικά, είμαι γεννημένη στις 29\12\1974 ώρα 7 κ 10 το απόγευμα Πάτρα.Σας ευχαριστώ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Για να σας δώσω προσωπικές πληροφορίες και πρόγνωση σε ειδικούς τομείς, πρέπει να μελετήσω το ατομικό σας ωροσκόπιο και τα προγνωστικά του έτους. Αν σας ενδιαφέρει αυτό, μπορούμε να συνεννοηθούμε για μία συνεδρία. Εδώ δίνω μία επιπρόσθετη πληροφόρηση επί των άρθρων μόνο.

   Καλές Αποκριές

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 59. Maria
  Maria at |

  Γεια σας και συγχαρητήρια. Έχω γεννηθεί 5/1/75 Κ ώρα 15.05 Κύπρο. Επαγγελματικά αλλάζει κάτι αυτόν τον χρόνο; Σας ευχαριστώ πολύ.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Η φετινή σας χρονιά αλλάζει αρκετά σε αξίες και πρωτοβουλίες, τη ροή της ζωής σας. Προφανώς για να έχετε περισσότερα και ουσιαστικά οφέλη, χρειάζεται να είστε πιο επιλεκτική σε ανθρώπους και στόχους που θα αξίζουν πραγματικά.Απλά πρέπει να είναι συνειδητοποιημένη και υπομονετική.

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 60. Maria
  Maria at |

  Καλησπέρα,

  Έχω γεννηθεί 8/1/1989 στις 11:15 στη Λευκωσία. Στα επαγγελματικά και προσωπικά θα υπάρξει θετική εξέλιξη;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Δεν μπορεί να γίνει προσωπική ανάλυση μέσω των σύντομων συμβουλών στο σάιτ. Αυτό που ζητάτε απαιτεί ανάλυση ατομικού χάρτη και προγνωστικών, επομένως, αν σας ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει μόνο με μία συνεδρία. Αν το αποφασίσετε, είμαι στη διάθεσή σας

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 61. Μιχάλης
  Μιχάλης at |

  Αγαπητή Κυρια Σίμου,

  Πέρσι στις ετήσιες προβλέψεις μας ειχατε πει οτι το 19 θα ήταν ενας πολυ δυσκολος και μεταμορφωτικός χρονος για τους Αιγόκερους του τελευταίου δεκαημέρου -και ιδιαίτερα για τους γεννημένους απο τις 11 ως τις 15 Γενάρη.
  Φέτος, απ’οτι ειδαμε στο βιντεο που αναρτήσατε με τις ετησιες προβλεψεις για το 2020, προβλέπετε πάλι εναν πολυ δυσκολο χρονο για τους Αιγόκερους του τρίτου. Ήθελα συνεπως να ρωτήσω, εστιάζεται αυτό, συγκεκριμένα, περισσότερο για τους γεννημένους σε κάποιες μέρες του δεκαημέρου, ή ισχύει για όλους ανεξαιρέτως το ίδιο;
  Eυχαριστώ εκ των προτέρων,
  Μιχάλης

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ Μιχάλη

   Δεν έκανα τέτοιου είδους πρόβλεψη για πέρυσι, γιατί δεν ισχύει σαν περίοδος. Ίσως τη διαβάσατε σε άλλη ιστοσελίδα.
   Αντίθετα το τελευταίο δεκαήμερο (αν το πούμε με την απλοϊκή προσέγγιση), ενεργοποιείται φέτος, το 2020. Κατά συνέπεια, θα σας πω πως είναι όντως καθοριστικό αν έχετε γεννηθεί εκείνη την εποχή. Εκλείψεις ίσως έφεραν αλλαγές μέσα στο 2019, αλλά η ουσιαστική αλλαγή και μετάβαση σε νέα πορεία αφορά το 2020, όπως θα διαπιστώσετε τους επόμενους μήνες.

   Οι προβλέψεις για τον Αιγόκερω στο 2020 είναι την επόμενη εβδομάδα αναρτημένες. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες. Όμως θα είναι σημαντική χρονιά για σας, βάση των στοιχείων που παραθέτετε και περισσότερο προκλητική ή απαιτητική από την περυσινή.

   Να είστε καλά, καλές γιορτές

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 62. Mιχάλης
  Mιχάλης at |

  Αγαπητή κυρία Σίμου,
  Αναφερόμουν στο ακόλουθο βιντεο προβλέψεων του 2019 απο περσι (https://www.youtube.com/watch?v=ZVNXMcfAlmM&t=3624s), όπου στο 58:10 λετε αυτο ακριβώς για τους Αιγοκερους του τριτου δεκαημέρου: “oι γεννημενοι 11, 12, 13, 14, 15 Ιανουαρίου (οι 15 λιγο πιο χαλαρα), και το 2019 αλλα και το πρωτο εξαμηνο του 20 εχετε μεγαλη πιεση και γεγονοτα δυσκολα που θα δοκιμασουν την επιμονη και την ψυχραιμια σας”, και ουτω καθε εξης..
  Εγω ειμαι γενημενος στις 15 (με ωροσκοπο Τοξότη), και για μενα ηταν οντως φοβερα ανατρεπτικη η προηγουμενη χρονια -σε βαθμο που δεν νομιζω οτι θα αντεξω αλλο τοσο ανατροπη…
  Εξου και η ερωτηση αν υπαρχει φως στην ακρη του τουνελ, και αν τα δυσκολα ειναι πισω ή ακομα μπροστά..;
  Ευχαριστω ξανα

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητέ Μιχάλη,

   δεν είμαι εγώ στο βίντεο και διαφωνώ με την προσέγγιση. Το τρίτο δεκαήμερο, φέτος θα έχει επιρροές, δεν υπήρξαν σοβαρές κατά την περίοδο του 2019, εκτός κι αν το ατομικό ωροσκόπιο το υπογράμμιζε (με προσωπικούς πλανήτες). Δεν ίσχυε στις γενικές προβλέψεις με τα βασικά θέματα. Φέτος ναι, υπάρχουν ξεκαθαρίσματα και κλείνουν κύκλοι. Θα διαβάσετε στον Αιγόκερω του 2020 το ανάλογο άρθρο των ετήσιων προβλέψεων

   να είστε καλά και χρόνια πολλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 63. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλημερα κυρία Σίμου χαίρομαι πολύ που σας ανακάλυψα..Έχω γεννηθεί 5/1/1961 ώρα 23:40 στο Ηράκλειο Κρήτης

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Καλώς ήρθατε στην συντροφιά μας! Ενδιαφέρουσα η χρονιά προκειμένου να δομήσετε μία στέρεη βάση ζωής. Γίνονται ξεκαθαρίσματα σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι, ή εσωτερικά, δικά σας. Περισσότερη δραστηριότητα με προκλήσεις, θα έχετε το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

   Καλή σας χρονιά
   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 64. ΑΡΓΥΡΩ
  ΑΡΓΥΡΩ at |

  Ευχομαι μια υπεροχη χρονια να εχετε!!!Μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεται!!Εγω γεννηθει 02.01.1968.Εχουν συμβει μεγαλες ανατροπες και πολυ δυσκολες (ολοκληρωτικη πτωση στο επαγγελματικο, διαζυγιο απο ενα γαμο 27χρονων ,μεγαλες οικονομικες δυσκολιες).Απο το 2008 η σταθεροτητα χρονων εγινε ουτοπία!Φυσικα αυτο προκαλεσε μεγαλη εσωτερικη αλλαγη.Σαν να ξαναγεννηθηκα απο το μηδεν! Τι να περιμενω το 2020 στο επαγγελματικο και το ερωτικο? Σας ευχαριστω!! Αργυρω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Αργυρώ

   Ανάλυση σε ατομικά θέματα μπορεί να γίνει μετά από μελέτη του ατομικού ωροσκοπίου και των προγνωστικών, δηλαδή μόνο στα πλαίσια μίας συνεδρίας. Σε ό,τι αφορά τον ωροσκόπο σας, που όπως συμπληρώσατε σε άλλο ποστ, είναι οι Δίδυμοι, θα σας πω πως από τα μέσα της Άνοιξης ως τα μέσα καλοκαιριού, θα έχετε ένα ενδιαφέρον κοινωνικό και ανάλαφρο διάστημα, προκειμένου να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την κοινωνικοποίησή σας, την αισθητική σας και να απομακρύνετε προβληματισμούς, κυρίως μέσα στον Ιούνιο

   Σας εύχομαι το καλύτερο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 65. ΑΡΓΥΡΩ
  ΑΡΓΥΡΩ at |

  επισης να σας πω οτι εχω ωροσκοπο διδυμο(3 δεκαημερο).

  Reply
 66. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΥΓΕΡΗ
  ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΥΓΕΡΗ at |

  αγαπητη κυρια Σιμου, σας γραφω ως απελπισμενος αιγοκερος με οροσκοπο αιγοκερο τριτου δεκαημερου (16/1/1966). η απορια μου ειναι που ολοι λενε για τα ασχημα που μας περιμενουν μεσα στο 20. γιατι εγω πιστευω οτι τα περασα ολα την τριετια 2012/15? εχει κι αλλο? Ευχαριστω εκ των προτερων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Σπυριδούλα

   Αυτοί που λένε τα άσχημα είναι για να εκμαιεύσουν ραντεβού σπέρνοντας φόβο. Είναι μία σημαντική χρονιά που ολοκληρώνει τη δύσκολη τριετία, αλλα και θα βγείτε από αυτή περισσότερο δυνατή, σίγουρη, ξεκάθαρη και θωρακισμένη. Φυσικά τα ατομικά χαρακτηριστικά παίζουν ρόλο, στην λεπτομέρεια, αλλά αυτό που σας λέω είναι ήδη πολύ σημαντικό για σας. Αντίθετα με το τι λένε, κάτι που κάνουν κάθε χρόνο, πιστεύω ειδικά το δεύτερο εξάμηνο θα είναι πολύ έντονο και δυναμικό, με νέα βάση και εκκίνηση νέων κατακτήσεων. Σίγουρα θέλει προσοχή η παρόρμηση, αλλά θα σας δώσει νέες ευκαιρίες.

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σιμου

   Reply
 67. dimitra
  dimitra at |

  Καλημέρα Κυρία Σίμου

  Είμαι γεννημένη 26/12/82 και ο ωροσκόπος μου ειναι Ιχθύς.
  Τι να περιμένω μέσα στον Μήνα ερωτικά , επαγγελματικά ;
  Έχω ήδη σχέση η οποία ταλανίζεται. Επιθυμώ να κρατήσει όμως ..και τα επαγγελματικά μου , αν και ειναι καλά και σταθερά θέλω να έχουν μία σημαντική αλλαγή .
  Ευχαριστώ πολύ , καλή συνέχεια !

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δήμητρα

   Αν σας ενδιαφέρει ατομική πρόβλεψη, πρέπει να κάνουμε μία συνεδρία. Δεν μπορεί να δοθεί απάντηση μέσω της επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Είναι σοβαρή μελέτη και προεργασία.

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 68. Δημητρης
  Δημητρης at |

  Γεννημενος 19 -1-1970 και ωρα 2 στην Αθηνα.με πολλους γενικα προβληματισμους.σας ευχαριστω.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας

   Εδώ οι απαντήσεις αφορούν συγκεκριμένο άρθρο. Δεν καταλαβαίνω τι θα θέλατε στην συγκεκριμένη σελίδα

   Καλή Ανάσταση

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 69. Μαρία Δημοπούλου
  Μαρία Δημοπούλου at |

  Ειμαι γεννημενη 29 Δεκεμβρη 1974 στην Πατρα 19:10 το απογευμα πως θα πανε τα οικονομικα μου ?

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Για ατομικές προβλέψεις και λεπτομέρειες σε ειδικούς τομείς, πρέπει να μελετήσω τα προγνωστικά σας. Αυτό γίνεται μόνο στο πλαίσιο μίας συνεδρίας.
   Όταν το αποφασίσεε, είμαι στη διάθεσή σας

   φιλικά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 70. Νεκταρια
  Νεκταρια at |

  κ.Λιλιαν καλησπέρα!
  16/01/1977
  Θεσσαλονίκη
  08:10π.μ

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλημέρα σας

   Για ποιο θέμα ακριβώς μου δίνετε στοιχεία;

   Reply
   1. Νεκταρια
    Νεκταρια at |

    κ.Λιλιαν,θα ήθελα να μάθω για τα οικονομικά πως θα εξελιχθούν.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

    Reply
    1. Λίλιαν Σίμου
     Λίλιαν Σίμου at |

     Αγαπητή Νεκταρία

     Για προσωπικές επιμέρους απαντήσεις, μπορούμε να κάνουμε ανάλυση στα πλαίσια συνεδρίας. Δεν γίνονται τις απλές απαντήσεις της ιστοσελίδας

     Να είστε καλά

     Λίλιαν Σίμου

     Reply
 71. Μαρία
  Μαρία at |

  Καλημέρα κα Λίλιαν!
  Η νέα σελήνη με προτρέπει σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα,αλλά ο ανάδρομος Άρης τα απαγορεύει…τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση άραγε..???
  Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης,26-12-1973 και ώρα 14:15.
  Ζώδιο Αιγόκερος , ωροσκόπος Ταύρος ,με σελήνη στην 24 μοίρα αιγόκερου …πολύ κοντά στη μοίρα της νέας σελήνης…
  ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Μαρία

   Όπως εξηγώ, κάνουμε σχέδια, αλλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή ο καθένας για να τα προχωρήσει. Καλύτερα μετά την ορθοδρόμηση του Άρη.
   Ασχοληθείτε με τον προγραμματισμό και περιμένετε την ανάλογη ευκαιρία αργότερα

   Να είστε καλά

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 72. Ελενη
  Ελενη at |

  Γεια σας
  Λέγομαι ελενη 19/01/87 γενηθης. Και θα ηθελα να μαθω για τα επαγγελματικα και τα προσωπικα μου
  Ευχαριστω

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Ελένη

   Για να απαντήσω σε προσωπικές λεπτομέρειες, πρέπει να μελετηθεί ο γενέθλιος χάρτης και τα προγνωστικά σας. Αυτό γίνεται μόνο στα πλαίσια ενός ραντεβού, είτε διαδικτυακό, είτε στο γραφείο μου.

   Να είστε καλά

   Καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 73. Δήμητρα Ξένου
  Δήμητρα Ξένου at |

  Καλημέρα θα ήθελα να μάθω πως θα πάει η υγεία μου έχω γεννηθεί 20 1 το 62

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Δήμητρα

   Τα θέματα υγείας είναι συνδεδεμένα με την ιατρική. Αν έχετε ευαισθησίες, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον γιατρό σας

   Όλα κατ’ ευχήν

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 74. Λια
  Λια at |

  καλησπέρα έχω γεννηθεί 31/12/74 και ώρα 4:10 το πρωί στην Αθήνα και ο άνθρωπος που με ενδιαφέρει στις 11/3/72 πρωινή ώρα 7-9 στην Αθήνα τι εξέλιξη βλεπετε; ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Λία

   Θα μπορέσω να σας απαντήσω σε προσωπικά θέματα, αλλά όχι μέσω μίας σύντομης απάντησης στο σάιτ. Πρέπει να γίνει μελέτη δική σας, του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και της σχέσης με τις προοπτικές (προγνωστικά σχέσης και ατομικά). Όπως καταλαβαίνετε, αυτό απαιτεί μία συνεδρία. Όταν το αποφασίσετε, μπορούμε να το συζητήσουμε.

   σας εύχομαι τα καλύτερα

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 75. Αλέξανδρος
  Αλέξανδρος at |

  καλημέρα κα σίμου
  Εϊμαι γεννημένος 17.1.68, Αθηνα, 13.45, πιστεύετε ότι θα είναι πιο γόνιμο για τα οικονομικά το 2024?
  Ευχαριστώ

  Reply

Leave a Reply