Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27 Απριλίου – 4 Μαΐου
Χτίζοντας γέφυρα επικοινωνίας
Από την Λίλιαν Σίμου
Μετά την Πασχαλινή περίοδο, που βιώθηκε διαφορετικά από άλλες εποχές, πλησιάζουμε προφανώς σε μία ουσιαστική αλλαγή. Σύμφωνα με τις «υποσχέσεις» των ιθυνόντων, ο ιδιότυπος εγκλεισμός μας, τείνει προς το τέλος του.
Η παράτασή του, είναι ενδεχομένως για λόγους ευνόητους, προκειμένου να ακυρωθεί ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς… ωστόσο όλα δείχνουν πως το τοπίο αλλάζει σύντομα.
Με τον Ερμή στον Ταύρο, από τη Tρίτη 28 Απριλίου, η σκέψη στρέφεται, όπως διαπιστώνουμε στο μήνυμα της ημέρας, σε πρακτικές λύσεις και στην ανάγκη να επικεντρωθούμε σε χαρές της ζωής. Ήδη, ο Ήλιος προτάσσει την επιθυμία και ο Ερμής θα βάλει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό.
Ταυτόχρονα όμως, δύο βασικοί πλανήτες, της επιθυμίας, της κατάκτησης και της χαράς, προχωρούν εναρμονισμένοι.
Πρόκειται για την Αφροδίτη στους Διδύμους και για τον Άρη στον Υδροχόο.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι νότα αισιοδοξίας. Κατ΄αρχήν δίνει μία ανάλαφρη και πιο χαλαρή αίσθηση στις εντυπώσεις της ζωής. Όλα μοιάζουν να είναι σε κίνηση, σαν ένας αέρας που δονεί την ύπαρξή μας και αφήνει μία εφηβική αίσθηση. Σαν να θέλουμε να γίνουμε πάλι παιδιά!
Το κυριότερο όμως είναι η επικοινωνία.
Η Αγάπη εκφράζεται μέσω του λόγου, γραπτού και προφορικού. Η Αγάπη γίνεται πηγή χαράς, έμπνευσης, ιδέας, έκφρασης και οδηγεί σταδιακά στην αποφόρτιση του άγχους της καθημερινότητας. Η αισθητική μας γίνεται ανέμελη, απλή, νεανική, ό,τι χρειάζεται κάποιος για την ανοιξιάτικη εποχή!
Ο Άρης στον Υδροχόο, μας οδηγεί να επαναστατήσουμε ενάντια σ’ αυτούς που θεωρούμε ότι μας στερούν την ελευθερία μας ή μας δημιουργούν πόνο. Ό,τι μας ενοχλεί, επιδιώκουμε να το ανατρέψουμε, ακόμη κι αν πρόκειται να σπάσουμε μακροχρόνιους συντροφικούς, φιλικούς, οικογενειακούς ή κοινωνικούς δεσμούς.
Ο συνδυασμός χτίζει γέφυρα επικοινωνίας εξ αρχής. Αλλάζει ο τρόπος που διατηρούσαμε την συναναστροφή με τους άλλους. Καθώς βρισκόμαστε καθηλωμένοι αρκετό χρονικό διάστημα, έχουμε ανάγκη την ανθρώπινη επαφή ξανά.
Μπορεί να την επιδιώξαμε εξ αποστάσεως, αλλά πλέον θέλουμε την αμεσότητα και την χαρά. Η διαδικτυακή επικοινωνία (Άρης στον Υδροχόο), δίνει μία νέα οπτική, αλλά δεν είναι η άμεση επαφή της χαράς (Αφροδίτη στους Διδύμους) και το άγγιγμα μέσω ενός χαμόγελου και της αφής (Ερμής στον Ταύρο).
Στον αισθηματικό τομέα, κάποιοι θα επιθυμήσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία, κάποιοι άλλοι θα αναζητήσουμε την συντροφικότητα καθώς θα αισθανθούμε μία «παρουσία» στη ζωή μας, ως ξεχωριστή, συγκλονιστική και μαγνητική!
Η ζωή πάλλεται ξανά στην δόνηση της χαράς, της νέας προοπτικής των σχέσεων, με εφηβική διάθεση και με τόλμη και ανατρεπτική νοοτροπία.
Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου, στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια
Σημείωση:
Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να βλέπετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα (στα δεξιά της Αρχικής σελίδας)
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)














