Ημερήσιες προβλέψεις 13 Οκτωβρίου: Ευγενικές προθέσεις

από την Λίλιαν Σίμου

 

Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ένας όμορφος συνδυασμός χαρακτηρίζει την ημέρα μας. Πρόκειται για την αρμονική σύνδεση του Ερμή στον Σκορπιό με την Αφροδίτη στην Παρθένο. 

Η συνετή και λιτή συμπεριφορά, οδηγεί σε βαθύτερες αναζητήσεις και σε ουσιαστικές επιλογές ή λύσεις. 

Οι τόνοι είναι ήπιοι, η εγκράτεια δρα ως μέσον για να διατηρήσουμε την ηρεμία, την ποιότητα, την ουσία στην Αγάπη, στην συναναστροφή, στην συναλλαγή. 

Στα πρακτικά θέματα,  θα αποφύγουμε να κατακτήσουμε με μόνο  στόχο να έχουμε την δύναμη μέσω της ύλης. Θα υπάρχει ουσία, λόγος και προοπτική, σχολαστικός σχειδασμός για το έργο μας. 

Στις προσωπικές σχέσεις, θα δράσουμε στο πάθος και στον πόθο, με περίσκεψη, ευγένεια και ποιότητα. Θα επιδιώξουμε να ζήσουμε έντονες στιγμές, αλλά παράλληλα θα νιώσουμε την ανάγκη να σεβαστούμε το ταίρι μας. 

Οι έντονες προκλήσεις, αντιμετωπίζονται με αξιολόγηση, προτού οδηγηθούμε σε αντίδραση. 

Γιατί ίσως πλέον κατανοήσουμε πως η ζωή κυλά και χάνεται στην αγωνία των στόχων, στους προβληματισμούς των σχέσεων, στις ανούσιες επιφυλάξεις, στις επιφανειακές επαφές. Ελάχιστο χρόνο όμως αφιερώνουμε προκειμένου να χαρούμε, να γευτούμε τα δώρα της. Να παρατηρήσουμε την ομορφιά στην ρίζα της,  στην απλότητα, στο άγγιγμα, στο λιτό και στο αληθινό. Να νιώσουμε την Φύση γύρω μας απογυμνωμένη από την ανθρώπινη παρέμβαση, Να ζήσουμε όμορφες σιγμέ, να μυρίσουμε ένα λουλούδι, να θαυμάσουμε ένα ηλιοβασίλεμα, να αγγίξουμε έναν άνθρωπο, να χαμογελάσουμε σε κάποιον που περνά από δίπλα μας…

Να φερθούμε με αβρότητα, ευγένεια, ποιότητα και απλότητα… Ίσως ανακαλύψουμε ξανά τις ευγενικές προθέσεις, που μας συνδέουν τρυφερά με το περιβάλλον μας…

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

Leave a Reply