από την Λίλιαν Σίμου
Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό – μία ιδιαίτερη Σελήνη με δύναμη και πλούτο, όπως περιγράφουμε στο ανάλογο άρθρο.
Σήμερα το ενδιαφερον εστιάζεται στην Αφροδίτη, στο ζώδιο της αισθητικής και της αρμονίας, τον Ζυγό. Στο ζώδιο του Ζυγού, η Αφροδίτη βρίσκεται στο περιβάλλον που της ταιριάζει και συναντά σε παραλληλία, μία θετική σύνδεση, τον λαμπερό αστέρα Spica.
Ο Σπίκα είναι ένα φωτεινό και ακτινοβόλο διπλό άστρο, πάνω στα στάχυα της Παρθένου. Συχνά τον αποκαλούν και Αρίστα.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι ερωτικής φύσης, ή ενισχύει το πάθος για μία κατάκτηση. Αναπτύσσονται ιδέες για επέκταση και διεύρυνση στη ζωή μας.
Στην σύνθεση του συνδυασμού, η Αγάπη φωτίζεται από το εσωτερικό θείο φως της Ύπαρξης.
Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, με τους οποίους έχουμε επαφή και συναντήσεις τακτικές, γίνονται λαμπερές, μεταφέρουν ωραία μηνύματα, γεμίζουν πληρότητα την ψυχή και την καρδιά
Θα έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν φωτεινότητα και αισιοδοξία. Θα ασχοληθούμε με την Τέχνη, θα επιδιώξουμε να αντιμετωπίσουμε μία αδικία και να εξομαλύνουμε σχέσεις.
Θα συναναστραφούμε εκείνους που επιζητούν την φωτεινή πλευρά της ζωής, γίνονται φάρος για μας, φέρνουν χαμόγελο και ζεστασιά στη ζωή μας.
Ούτως ή άλλως, η αρμονία προέρχεται πάντοτε από την εσωτερική μας λάμψη και από την εσωτερική λάμψη όσων συναναστρεφόμαστε. Πιστεύω αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να έχουμε ως επιλογή στις προσωπικές και κοινωνικές μας σχέσεις. Γιατί μόνο αυτός που αισθάνεται τη θεία σπίθα μέσα στην ψυχή, μπορεί να μεταλαμπαδεύσει αγάπη…
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)














