από την Λίλιαν Σίμου
Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, ο πρώτος στην Παρθένο και η δεύτερη στον Καρκίνο.
Το Σαββατοκύριακο αυτό λοιπόν, μας περιγράφει μία μεταβατική περίοδο.
Ο Ερμής περνά στον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Λέοντα. Δεν θα είμαστε πλέον ιδιαίτερα δεκτικοί και ευσυγκίνητοι. Θα αναπτύξουμε την ποιότητα στις σχέσεις και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται τα συναισθήματά μας. Για την Αφροδίτη θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα στις προβλέψεις της Δευτέρας.
Το ενδιαφέρον έγκειται επίσης στην αλλαγή τρόπου σκέψης και επικοινωνίας.
Η αναλυτική σκέψη δίνει τον χώρο στην συνεννόηση, στην ειρηνική συζήτηση και στην αρμονική συμπεριφορά.
Αναζητάμε στο εξής την ηρεμία, το μοίρασμα, την ανταλλαγή ιδεών με ευγένεια και ποιότητα.
Η πολεμική διάθεση του Άρη στον Κριό, που διαρκεί αρκετούς μήνες και βρίσκεται σε δυναμική αντιπαράθεση με τους πλανήτες στον Αιγόκερω, είναι ένα σημείο αιχμής στην προσπάθεια για ηρεμία και σωστή επικοινωνία.
Ωστόσο, ίσως εκείνο που μετρά, στις δύσκολες συγκυρίες και προκλήσεις, είναι να παραμένουμε “στο κέντρο μας”. Θα ήταν καλό να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, να αποφεύγουμε να απαντάμε σε προκλητική συμπεριφορά, να “μην παίζουμε το παιχνίδι των άλλων”, ως προς την σύγκρουση και την αντιπαράθεση.
Καθώς είμαστε στην μεταβατική περίοδο προς το φθινόπωρο, ας δώσουμε βαρύτητα σε ό,τι φέρνει γαλήνη και ποιότητα στη ζωή μας… Το δικαιούμαστε και το αξίζουμε!
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)














