Από την Λίλιαν Σίμου
Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαΐου, λίγο πριν το άνοιγμα αρκετών επιχειρήσεων και ο Ερμής στον Ταύρο εναρμονίζεται με τον Δία στον Αιγόκερω.
Βρισκόμαστε λίγο πριν την εβδομάδα όπου θα επιστρέψουν οι περισσότεροι στην εργασία τους, σε ό,τι αφορά το εμπόριο. Ο Ερμής, δείκτης του εμπορίου και της συναλλαγής, στο πρακτικό ζώδιο του Ταύρου, βρίσκεται στην αρχή των Πλειάδων, σε σύνοδο με έναν δύσκολο σταθερό αστέρα. Ωστόσο έχει αρμονικό συνδυασμό προς τον Δία στον Αιγόκερω.
Σε ζώδια της γης, το πνεύμα κι ο σχεδιασμός της ανάπτυξης του έργου μας, είναι προσγειωμένα στην πραγματικότητα…
Υπάρχουν ευκαιρίες; Είναι το ερώτημα που τίθεται με αγωνία και μου το μεταφέρουν φίλοι και γνωστοί…
Η απάντηση είναι πως “ναι, υπάρχουν ευκαιρίες”… Αλλά θα χρειαστεί να εστιάσουμε την προσοχή στο πρακτικό και στο συγκεκριμένο.
Μας βοηθούν η ευθυκρισία, η προνοητικότητα και η σύνεση.
Σε ένα πλούτο ιδεών, ας σταθούμε στα ουσιώδη και ας επιλέξουμε εκείνες τις ιδέες που θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στο άμεσο διάστημα.
Καθώς ο Δίας στον Αιγόκερω, είναι περιοριστικός και προσδιορίζει πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές, δίχως σπατάλη χρόνου, χρήματος, δυνατοτήτων… η γνώση, η εμπειρία και οι δεξιότητές μας, θα μετρήσουν θετικά.
Ο συνδυασμός δεν αφήνει περιθώριο για επιπόλαιες κινήσεις, υπερεκτίμηση δυνάμεων ή απερισκεψία.
Κατά συνέπεια, πρέπει να οργανώσουμε καλύτερα τα επόμενα βήματα, με επιχειρηματικό πνεύμα, με σωστή δόμηση των στόχων μας.
Η επικοινωνία θα είναι ευχάριστη, σαφής, κατανοητή, αν και για ένα τριήμερο περίπου, θα μοιάζει πως κινούμαστε “σε θολά νερά”. Η ανασφάλεια αυτής της Άνοιξης, ας μη μας καταβάλει και ας μην ανακόψει την συγκεκριμένη ευκαιρία.
Καλό προγραμματισμό, καλή μας επιτυχία!
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars














