6 Σχόλια

 1. Κωνσταντίνος
  Κωνσταντίνος at |

  Θα ηθελα να σας εκφρασω τα συγχαρητηρια μου για τα αξιολογα αρθρα σας. Ευχαριστουμε.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας αγαπητέ Κωνσταντίνε

   Μας τιμά το ευγενικό σας σχόλιο, σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να είστε κοντά μας και στο μέλλον.

   Καλό σας σαββατοκύριακο

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 2. sandy laion
  sandy laion at |

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ,ΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ??? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 06-07-1958.

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Καλησπέρα σας

   Ο Β. Δεσμός είναι στον Ζυγό και ο Ν. Δεσμός στον Κριό. Η ανάλυση είναι σύνθετη γιατί υπάρχουν πολλοί πλανήτες που συμμετέχουν. Ως προς το ζώδιο θα λέγαμε πως απαιτείται αυτοθυσία και προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές προς τους άλλους και να ενδιαφερθείτε για τις ανάγκες τους. Χρειάζεται προσπάθεια συμπόρευσης.
   Αν κάτι υπάρχει που πρέπει να καταπολεμήσετε αυτό είναι ο εγωισμός που αναπτύχθηκε σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Η ευτυχία θα έλθει μόνο αφού επανεκτιμήσετε την παρουσία συνεργατών, σχέσεων στη ζωή σας και να δώσετε χώρο να υπάρχουν στο μονοπάτι σας και οι άλλοι.Σίγουρα έχετε πολλά να διδαχτείτε και να αποφύγετε, είναι πολύ πλούσιο το υλικό των Δεσμών σας. Σε μία καρμική ανάλυση όπου θα υπάρχει και αυτό, ως ανάλυση, θα κατανοήσετε περισσότερα

   καλή σας συνέχεια

   Λίλιαν Σίμου

   Reply
 3. sofi
  sofi at |

  Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας!
  Έχω γεννηθεί 3/11/1971 στην Αθήνα. Θα μπορούσατε να μου πείτε πού είναι οι δεσμοί μου και τι σημαίνουν για μένα;
  Ευχαριστώ!

  Reply
  1. Λίλιαν Σίμου
   Λίλιαν Σίμου at |

   Αγαπητή Σόφη

   Ο Β. Δεσμός σας είναι στον Υδροχόο και ο Ν΄Δεσμός στον Λέοντα. Σαν μία συνοπτική ιδέα θα σας πω πως χρειάζεται να περάσετε από την ατομική δημιουργία και χαρά σε ένα συλλογικό έργο, αλλά και να μάθετε να ξεπερνάτε τις προσωπικές επιθυμίες προς χάρη ενός συνόλου, μίας αλτρουιστικής ιδέας ή προσπάθειας. Σίγουρα η προσπάθεια στέφεται από επιτυχία στην περίπτωση που σπάσετε τα δεσμά της πολύ προσωπικής επιδίωξης για αναγνώριση και σ’ αυτό θα βοηθήσει η φιλοσοφία που έχετε αναπτύξει στη ζωή ή που αναζητάτε κάθε φορά.

   καλό σας βράδυ

   Λίλιαν Σίμου

   Reply

Leave a Reply