Μαθήματα Ρούνες από την Λίλιαν Σίμου

Οι ιερείς Δρυΐδες, σοφοί και άνθρωποι του φωτός, συμφιλίωσαν τη δύναμη του πνευματικού κόσμου με τα φυσικά φαινόμενα και συνέθεσαν τη φιλοσοφία τους.

Οι γνώσεις παρέμεινα μυστικές σε μεγάλο βαθμό, γιατί περιείχαν θησαυρούς του πνεύματος. Οι πιο σημαντικές από αυτές, αποτυπώθηκαν στο ρουνικό αλφάβητο. Οι ρούνες ή ρούνοι όπως συχνά ονομάζονται στα ελληνικά, είναι γραμμικά σχέδια που κρύβουν διαμάντια σοφίας. Δεν είναι απλά μία μαντική μέθοδος, αλλά παραδόσεις, διδαχές, όλα όσα μπορούν να κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο. Η γνώση αυτή ταιριάζει ιδιαίτερα με τις ευρωπαϊκές παραδόσεις, με τις φυσικές μας καταβολές, αφού είμαστε μέρος των λαών της Ευρώπης.

 

Στα σεμινάρια αυτά θα μάθουμε για την παράδοση των ρούνων, από τις πηγές δασκάλων που διατήρησαν τη γνώση παρά τις διώξεις…

Θα μάθουμε τους μύθους που συνδέονται με αυτές, τον τρόπο να τις χρησιμοποιούμε ως πνευματικό μονοπάτι, ως συμβουλευτική, ως διαγνωστικό εργαλείο για να γίνουμε πιο υγιείς, πνευματικά, συναισθηματικά και φυσικά.

 

Το πρώτο τρίμηνο των σεμιναρίων αρχίζει στις 30 Μαρτίου 2019 στον χώρο του “ΕΝΑΣΤΡΟΝ” περιοχή Χίλτον (Χατζηγιαννη Μεξη 4)
περισσότερες πληροφορίες για να κλείσετε θέση στα μαθήματα στην σελίδα

Astrolife.gr:  https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife/

Stellar Crystal Healing: https://www.facebook.com/Stellar-Crystal-Healing-841140789322468/

Εισηγητρια : ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ

Συμπληρωματικη εισηγητρια : ΣΤΕΛΛΑ ΗΛΙΑΔΗ 

Leave a Reply