Νέα Σελήνη στον Ζυγό – σε ρυθμούς πάθους και έντασης
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 8 – 15 Οκτωβρίου
Από την Λίλιαν Σίμου
Ένα νέο φεγγάρι έχουμε αυτή την εβδομάδα, σχηματίζεται συγκεκριμένα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 6.48 πμ,
Είναι ένα φεγγάρι στα μέσα της διαδρομής του Ήλιου στον Ζυγό, συγκεκριμένα στην 15η μοίρα 48’.
——————————————————————————————————————————-
Σεμινάριο: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – Σκιές από το παρελθόν
Στο ζώδιο αδυναμίας της παραμένοντας περισσότερο χρονικό διάστημα, η Αφροδίτη ανασύρει μνήμες, μυστικά, ανομολόγητα πάθη, φόβους και καρμικές καταγραφές. Όλα απαιτούν σωστή διαχείριση!
Ποια είναι τα καρμικά μας λάθη;
Ποιες οι καρμικές δεσμεύσεις;
Η βαριά κληρονομιά του χθες, επανέρχεται στο προσκήνιο.
Πόσο βαθιά ριζωμένες είναι οι δύσκολες εμπειρίες;
Σας περιμένω να δώσουμε απαντήσεις
το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, (ώρα 5μμ ως 8.30μμ)
Ενημερωθείτε και δηλώστε συμμετοχή στο λινκ: Ανάδρομη Αφροδίτη – Σκιές από το Παρελθόν
————————————————————————————————————————————–
Αν και ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, της αισθητικής και της εξισορρόπησης, η Νέα Σελήνη περιέχει μεν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι μόνο αυτά.
Οι συνδυασμοί της με τους πλανήτες της ημέρας, είναι δύσκολοι.
Έχει μία όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα.
Υποβόσκει η θλίψη, η απογοήτευση, η προδοσία, η εξαπάτηση, η δολιότητα και το νέο φεγγάρι φέρνει από το παρελθόν μνήμες αυτών των θολών χαρακτηριστικών. Οι μνήμες προκαλούν παροδική σύγχυση, αβεβαιότητα και δυσκολία αποφάσεων,
Ωστόσο, το τετράγωνο του Πλούτωνα προς το νέο φεγγάρι, είναι η πυροδότηση της αντίδρασης σε ό,τι μας πιέζει και μας βαραίνει.
Ο Πλούτωνας προσδίδει περισσότερο μία απόχρωση του Σκορπιού στη Νέα Σελήνη. Θα νιώθουμε την ανάγκη να παλέψουμε για τις ισορροπίες μας, το δίκαιο, την αρμονία, την ομορφιά της ζωής. Να απομακρύνουμε την πλάνη και το ψέμα. Να αντιδράσουμε άμεσα, παρορμητικά και μαχητικά.
Η έλλειψη ισορροπίας στις συνεργασίες, στις σχέσεις και στην σχέση προς τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι απόρροια είτε υπόγειων κινήσεων, είτε παθών και χειραγώγησης. Όπως και να έχει, χρειάζεται άμεση αντίδραση από μέρους μας.
Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε αδυναμία στον Σκορπιό (ξανά η Πλουτώνια παρουσία) και σε ανάδρομη κίνηση, όπως έχουμε αναφέρει.
Κατά συνέπεια, είναι η εποχή όπου θα πρέπει να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος, προκειμένου να προχωρήσουμε σωστά από τώρα και στο εξής.
Η Αφροδίτη με τον Άρη στον Υδροχόο, βρίσκεται σε τετράγωνο, επομένως σε μία σχέση έντασης και διάλυσης σχέσεων. Είναι πολύ πιθανόν, ανάλογα με τα ατομικά μας χαρακτηριστικά, να γίνουν σημαντικές τομές, ριζικές και αμετάκλητες, αν και η Αφροδίτη ως ανάδρομη, δίνει ένα περιθώριο διορθωτικών κινήσεων.
Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, ο ωροσκόπος και ο Ερμής είναι επίσης στον Ζυγό, επομένως το θέμα της ποιοτικής εναρμόνισης της ζωής μας με το περιβάλλον, φαίνεται να έχει πρωτεύουσα σημασία.
Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο και φιλόσοφο, Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Νέας Σελήνης περιγράφει την μετάβαση σε μία αποκάλυψη, όπου υπάρχει η δύναμη της αναδόμησης, μετά από μία αποδόμηση. Υπάρχει η διέγερση για να φθάσουμε στην πληρότητα μέσω του έργου μας. Και ανταποκρινόμαστε με χαρά στην απαραίτητη προσπάθεια προκειμένου να το πετύχουμε.
Πιστεύω με τους υπόλοιπους συνδυασμούς, ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της Νέας Σελήνης!
……………………………….
Προβλέψεις ανά ζώδιο και ωροσκόπο:
Οι λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας,πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια.
Σημείωση: Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και η δυνατότητα να διαβάζετε τις ατομικές σας προβλέψεις στον χάρτη των διελεύσεων, στα υπολογιστικά μας προγράμματα
—————————
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
και στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts
Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)














