προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Νεφρίτης: ένα δώρο για τον Κριό

Από την Στέλλα Ηλιάδη 

Και το  Stellar Crystal Healing

 

Ο Νεφρίτης θεωρείται  η αγαπημένη πέτρα των Κινέζων. Όταν μάλιστα, είναι ημιδιαφανής και πράσινου χρώματος είναι αντιπροσωπευτική πέτρα για την αγάπη !

Καλό είναι λοιπόν οι Κριοί, να έχουν ένα κομμάτι από αυτό το ενεργειακά πολύτιμο ορυκτό, έτσι ώστε να σταθεροποιήσουν στην ζωή τους μια μόνιμη αγάπη. 

 Λίλιαν Σίμου astrolife

Δυστυχώς, πολλά άτομα που γεννήθηκαν κάτω από την επήρεια αυτού του ζωδίου, στις ερωτικές τους σχέσεις εξαιτίας της ζήλειας τους, της κατακτητικής διάθεσης ή άλλων χαρακτηριστικών της παρορμητικής τους νοοτροπίας απέναντι στο «έτερον ήμισυ», γίνονται βίαια και πιεστικά, προκειμένου να επιβάλουν τα δικά τους «θέλω».

Ο Νεφρίτης – αυτή η αυτοκρατορική πέτρα που τόσο αγαπήθηκε από τους Κινέζους ευγενείς – στο ζώδιο του Κριού βοηθά, να αισθάνονται ήρεμοι οι φίλοι Κριοί όταν τον φορούν. Αυτό συμβαίνει γιατί, κατευθύνεται η δυναμική τους στο να δημιουργούν σκέψεις αγάπης και στο να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση στις ανάγκες και στα προβλήματα των κοντινών τους ανθρώπων.

Βέβαια υπάρχουν πολλές παράμετροι πάνω σε κάθε ζωδιακό χάρτη, γι’ αυτό και χρειάζεται και περισσότερο ανάλυση πάνω στα ατομικά στοιχεία της γέννησης, καθώς άλλα στοιχεία μπορεί να έχει κάποιος Κριός στις αρχές του ζωδίου,  άλλα στην μέση και άλλα στο τέλος του, όπως και διαφορετικά από έτος σε έτος γέννησης… Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες που αγγίζουν την αστρολογία και η ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ και το astrolife.gr μπορεί να σας βοηθήσουν περισσότερο στην ανάλυση του δικού σας χάρτη.

 Λίλιαν Σίμου astrolife

Πιστεύεται επίσης, ότι όποιος φορά ή έχει μαζί του Νεφρίτη αποκτά μελωδικότερη φωνή, γιατί ενδυναμώνονται οι φωνητικές χορδές.

Ο Νεφρίτης, όταν χτυπηθεί σε κάποιο σημείο του, απελευθερώνει έναν πολύ ωραίο ήχο!

Τέλος αν ένα παιδί τον φοράει, θεωρείται ότι προστατεύεται από τις παιδικές ασθένειες !

 

Επομένως, την επόμενη φορά που θα πιάσετε στα χέρια σας έναν Νεφρίτη, θα γνωρίζετε τα παραπάνω και αν έχετε έναν ζηλιάρη σύζυγο ή αγαπημένο που τυγχάνει να ανήκει στο ζώδιο του  Κριού,  προσφέρετέ του ένα δωράκι, να κρατά ένα αντικείμενο ή ένα κομμάτι από αυτό το αυτοκρατορικό ορυκτό, που τόσο αγαπήθηκε στις ανατολικές παραδόσεις και όχι μόνο!

Λίλιαν Σίμου astrolife

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως μπορούν να σε βοηθήσουν τα κρύσταλλα και ορυκτά δες εδώ!

Στην σελίδα μας εδώ ! http://stellarcrystalhealing.gr/
Ακολουθείστε μας στο Instagram εδώ !https://www.instagram.com/stellar_crystal_healing/
στην σελιδα μας στο Facebook εδω! https://www.facebook.com/Stellar-Crystal-Healing-841140789322468/
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Ytube  εδώhttps://www.youtube.com/channel/UCCP25VpshifXGohz74Mmqog
Με εκτίμηση
Στέλλα Ηλιάδη 
 Stellar CrystalHealing

 

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)

Leave a Reply