Πανσέληνος αισιοδοξίας στον Τοξότη, 23 Μαΐου
Από την Λίλιαν Σίμου
Νωρίς το απόγευμα της 23ης Μαΐου, η Πανσέληνος του Μαΐου στον Τοξότη, προκαλεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ενώ σχηματίζεται στην 3η μοίρα του ζωδίου.
Καθώς το φεγγάρι είναι στην πλήρη γέμισή του, οι συγκινήσεις πληθωρικά και απαιτητικά ζητούν να εκφραστούν.
Η Πανσέληνος στον Τοξότη, εμπεριέχει την αισιοδοξία του ζωδίου και την ευνοϊκή θέση της Σελήνης, με ένα χαρούμενο τόνο. Ανοίγει νέους ορίζοντες στη σκέψη και στην οπτική μας.
Ο Τοξότης, ζώδιο της επέκτασης και της διδασκαλίας, της ελευθερίας και του μακρινού ορίζοντα, προσδίδει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην Πανσέληνο. Το συναίσθημα έχει διακυμάνσεις ανάλογα με τη μεταβλητή μας διάθεση, οι εναλλαγές και η διάσπαση σε πολλές κατευθύνσεις δίχως ουσία και τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσουν ένα πρόβλημα.
Λόγω του ότι ο Ήλιος (που είναι σε αντίθεση προς τη Σελήνη) βρίσκεται στους Διδύμους, κυβερνάται από τον Ερμή στον ζώδιο του Ταύρου. Ο Ταύρος είναι σε έμφαση κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Στην τελευταία μοίρα, στις Πλειάδες, βρίσκονται ο Δίας και η Αφροδίτη, οι οποίοι περνούν στο ζώδιο των Διδύμων το επόμενο διήμερο. Κατά συνέπεια, θα γευτούν την επίδραση της Πανσελήνου άμεσα. Προς το παρόν όμως, αφήνουν την αίσθηση θλίψης και απογοήτευσης, ένα τέλος εποχής, απογοήτευσης και ενίοτε παραίτησης.
Η Πανσέληνος μας καλεί να αλλάξουμε φιλοσοφία ζωής, ιδεολογία, «πιστεύω» και πεποιθήσεις. Να δώσουμε μία νέα ευκαιρία στις δραστηριότητες και στην αισθηματική ζωή.
Σημαντική είναι η στήριξη από τον Πλούτωνα, στην 2η μοίρα του Υδροχόου. Το ολόγιομο φεγγάρι, είναι πηγή αναζωογόνησης, ενδυνάμωσης, πίστης σε ένα όραμα, μία ιδέα, ένα ιδανικό. Η σκέψη έχει βάθος, η αναζήτηση οδηγεί σε δρόμους μύησης, συνειδητοποίησης, αποκάλυψης.
Κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες είναι οι εξής:
=χρειάζεται να γεφυρώσουμε τις διαφορές και να έχουμε ειρηνικές συνεργασίες, συνοδοιπόρους.
=θα δράσουμε με στόχο το καλύτερο «αύριο», κινητοποιώντας εκείνους που θα συμπορεύονται με τα σχέδιά μας, βρίσκοντας λύση και στρατηγική, θα κατακτήσουμε το μέλλον.
=το έργο μας, γόνιμο και παραγωγικό, θα μας αναδείξει, αρκεί να αλλάξουμε διάθεση και να απομακρύνουμε την πικρία και την αποθάρρυνση.
Το ζητούμενο είναι να αποφασίσουμε να αλλάξουμε οπτική, άποψη, αντιλήψεις, ιδανικά, τρόπο σκέψης – ευέλικτα και αισιόδοξα, να μην μας παρασύρουν η θλίψη και η καθήλωση.
Η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου, σύμφωνα με τον σημαντικό δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, υπογραμμίζει την εκλεπτυσμένη συμπεριφορά, την πληρότητα σε φόρμα και παράδοση και την συλλογικότητα ως δύναμη.
Πληροφορίες για κάθε αναγνώστη για την Πανσέληνο στον Τοξότη, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου, στα εικονίδια των ζωδίων στο άνω μέρος της ιστοσελίδας μας, πατώντας τα αντίστοιχα ζώδια
Σημείωση:
Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν ημερήσιες, εβδομαδιαίες και πολλές άλλες προβλέψεις, όπως και πλούσια αρθρογραφία στην εσωτερική αναζήτηση.
Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας
στο facebook https://www.facebook.com/liliansimou.astrolife
στο twitter https://twitter.com/astrolifegr
στο κανάλι μου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSrCxZCiHrdYlzze25B_p3Q
Θέματα ψυχολογικής αστρολογίας στο: http://writersgang.com/ (Στήλη: Walking with the stars)
και τώρα στο https://togethergreece.com/Lilian1S