Λίλιαν Σίμου astrolife ρούνες

Ρούνες και το σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου

Ρούνες και το σαββατοκύριακο 18-19  Οκτωβρίου

από την Λίλιαν Σίμου

 

Η προσέγγιση με τις Ρούνες περιέχει ουσιαστικά μηνύματα από την αρχαία γνώση. Συμβουλευτικά στα τέλη κάθε εβδομάδας, με σκοπό να έχουμε τον χρόνο να αναλογιστούμε την συμβουλή μέσα στο σαββατοκύριακο, υπάρχει ένα μήνυμα για μας.

Ο συνδυασμός προκύπτει από την αντιστοιχία ημερομηνίας και συμβόλων

 

Ρούνες και το σαββατοκύριακο 18-19  Οκτωβρίου

Η εσωτερική μας δύναμη, γίνεται οδηγός αυτές τις μέρες. Οι ψυχικές δυνάμεις είναι ενισχυμένες, η διαίσθηση, η διόραση, το ένστικτο μοιάζουν με την εσωτερική φωνή που μας περνά μηνύματα. Κάποιες φορές δεν την έχουμε εμπιστευθεί. Αυτή τη φορά όμως, μοιάζει περισσότερο επιτακτική, μας δημιουργεί δονήσεις.

Υπάρχει ένωση με τις κοσμικές δυνάμεις και αφύπνιση! Δοκιμασίες και εμπόδια της ζωής, αφήνουν ένα πόνο βαθιά μέσα μας. Αλλά η ψυχή ωριμάζει κι εξελίσσεται μέσα από αυτές.

Ο πόνος του μάταιου και του ανώφελου στις διαρκείς προσπάθειες, μπορεί να μας αποθαρρύνει παροδικά. Η λογική προσπαθεί να μας οδηγήσει όμως σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Βιώνουμε μία σύγκρουση μεταξύ των αναγκών μας και των περιστάσεων. Ίσως το μάθημα να είναι πως πρέπει να αφήσουμε την ροή των εξελίξεων να μας οδηγήσει προς το νέο μονοπάτι, και να γίνουμε παρατηρητές. Θα πονάμε λιγότερο και θα αισθανθούμε καλύτερα το πεπρωμένο μας.

Αναδεικνύεται λοιπόν, με τον τρόπο αυτό, η έμπνευση, η αντίληψη, η συνειδητοποίηση, πως έχουμε την δύναμη να δημιουργήσουμε, να ανανεώσουμε και να προστατεύσουμε, είτε τους αγαπημένους μας, είτε το έργο μας.

Ίσως είναι μέρος του πεπρωμένου μας η στοργή και το ενδιαφέρον.

Θα ήταν ωστόσο το ίδιο σημαντικό, να μην αμελήσουμε και τις προσωπικές μας ανάγκες και την ατομική μας φροντίδα…

Λίλιαν Σίμου astrolife

Η σοφία των βορείων λαών της Ευρώπης, μου ασκούσε πάντα μία ιδιαίτερη γοητεία. Αν και οι μυθοπλασία έχει αφήσει την αίσθηση ανθρώπων με άγρια ένστικτα, κάθε τι πρέπει να διερευνάται και να ανάγεται στην εποχή από όπου ξεκίνησε η ιστορία με μορφή μύθων. Μήπως οι δικές μας παραδόσεις δεν περιέχουν αλληγορικές εικόνες σκληρότητας;

Όλα ξεκίνησαν σε μία εποχή όπου ο άνθρωπος αισθανόταν αδύναμος και μικρός μπροστά στις κακουχίες και στα φυσικά φαινόμενα.

Η παράδοση των βορείων λαών μέσω των σοφών Δρυΐδων, αλλά και μέσω της ρουνικής μυστικής γλώσσας, περιέχει μία βαθιά γνώση με στόχο την ένταξη του ανθρώπου στο φυσικό περιβάλλον, την κατανόηση της Δημιουργίας και την εναρμόνισή μας με αυτή. Θεωρώ την παράδοση αυτή ιδιαίτερα σημαντική και μετά από χρόνια προσωπικής μελέτης, πιστεύω πως είναι ένας σημαντικός δρόμος αυτογνωσίας.

Είναι πολυεπίπεδη, αλλά πάντα υποστηρικτική για τον άνθρωπο. Εκείνο που θα ήθελα να σημειώσω, είναι πως οι Ρούνες, ( ή Ρούνοι κατ’ άλλη απόδοση στα ελληνικά), ΔΕΝ συνδέονται με αρνητικά μηνύματα.

Η ανάλυση κάποιων ερμηνευτών με αυτή την οπτική, οφείλεται σε λανθασμένες επιρροές και χρήσεις. Είναι απόρροια των αναγκών εκείνων που αρέσκονται στην σκοτεινή πλευρά της ζωής,  η οποία προφανώς τους ταιριάζει.

Τα παλαιά και αυθεντικά αρχεία δεν περιέχουν κάτι ανάλογο… ως εκ τούτου, είναι αποκύημα φαντασίας συγχρόνων μας.

Όλες οι αναρτήσεις μας καθημερινά και στις σελίδες μας

στο facebook https://www.facebook.com/pages/Lilian-Simou-Astrolife/ 

στο twitter https://twitter.com/astrolifegr

και  στο google+ https://plus.google.com/u/0/105197655252970962131/posts

Το μήνυμα της ημέρας πρώτη παρουσίαση στο: http://kissmygrass.gr/

Leave a Reply